اعتراض به طرح های کارورزی و مهارت آموزی وظیفه ای همگانی (کارگران،معلمان،پرستاران،کارمندان،دانشجویان،فارغ التحصیلان دانشگاه ها،دانش آموزان ،جوانان متقاضی کارو….) است
اعتراض به اجرای طرح های کارورزی و مهارت آموزی دفاع ازدستاوردهای کارگران، حقوق خود ونسل های آینده است
– بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون تفاهم نامه سازمان تامین اجتماعی با کارفرمایان نانوائی ها و تلاش دولت روحانی برای طراحی و اجرای سیاستهای ضد کارگری
– آغازدورجدید اعتصاب کارگران کارخانه هپکو!
– تجمع کارگران گرانول شهاب مقابل فرمانداری میبد بدنبال قطع ناگهانی گاز کارخانه!
– تجمع بازنشستگان نیشکر هفت تپه
– نامه سرگشاده اعتراضی کارگزاران مخابرات روستایی نسبت به دایمی نشدن قراردادشان!
– بیکاری۳۰هزارکارگر درپی تعطیلی۲۰۰معدن سنگ آهن
– عدم پرداخت بیش از۳ماه حقوق۱۹۰کارگر کارخانه بلبرینگ سازی!
– درباره ضرورت تشکیل سندیکای کارگران معدن
– مجروحیت شدید۴کارگرکارگر کارخانه کمپوست مشهد درحین کار
– مرگ دلخراش کارگر جوان معدن شن وماسه سوادکوه
– مرگ راننده لودر در معدن سنگ محلات
بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون تفاهم نامه سازمان تامین اجتماعی با کارفرمایان نانوائی ها و تلاش دولت روحانی برای طراحی و اجرای سیاستهای ضد کارگری
بنا بر اخبار منتشره، اخیرا تفاهم نامه ای بدون حضور و آگاهی کارگران خباز، ما بین سازمان تامین اجتماعی و صنف کارفرمایان نانوائی های کشور به امضا رسیده است.
در این رابطه سید تقی نوربخش طی مصاحبه ای با خبرگزاری ایلنا گفته است: به منظور ارتقاء خدمات سازمان تأمین اجتماعی و تسهیل دسترسی کارگران ٨٠ هزار واحد نانوایی در سراسر کشور، تفاهم نامه ای با این صنف محترم منعقد شده است تا دریافت لیست کارگران و همچنین بازرسی از کارگاههای نانوایی با همکاری اتحادیه های صنفی سراسر کشور انجام شود.
حال سوال این است اگر این تفاهم نامه طبق ادعای سید تقی نوربخش به منظور ارتقا خدمات سازمان تامین اجتماعی و تسهیل دسترسی کارگران ٨٠ هزار واحد نانوایی به تامین اجتماعی انجام شده است چرا این اینکار بدون حضور نماینده های کارگران نانوائی ها صورت گرفته و چرا علیرغم خواست کارگران نانوائی ها برای انتشار علنی این تفاهم نامه، سازمان تامین اجتماعی همچنان از انتشار آن خودداری میکند.
ادعای واهی تسهیل دسترسی کارگران خباز به خدمات تامین اجتماعی توسط سید تقی نوربخش در حالی مطرح شده است که وی در این مصاحبه از سپردن بازرسیها از کارگاههای نانوائی بدست اتحادیه های کارفرمائی پرده برداری کرده است.
بدون تردید تفاهم نامه ای که بدون اطلاع و حضور نماینده های کارگران خباز با کارفرمایان منعقد شده باشد نمیتواند تفاهم نامه ای برای حفظ منافع کارگران باشد بلکه چنین تفاهم نامه ای آنچنان ضد کارگری است که سازمان تامین اجتماعی علیرغم خواست کارگران نانوائی ها برای انتشار علنی آن، همچنان از انجام اینکار خودداری میکند.
چیزی که در این میان روشن است این است که دولت روحانی در پی شکست طرح ایجاد تغییرات ضد کارگری تر در قانون کار، تلاش مضاعفی را بکار خواهد بست تا با توسل به انواع طرحها از قبیل طرح کاورزی و تفاهم نامه ها با کارفرمایان و اجرای فوری آنها، منویات ضد کارگری و تامین صدرصدی منافع صاحبان سرمایه را به پیش برد.
ما با جلب توجه کارگران و تشکلهای مستقل کارگری به اتخاذ چنین سیاستی از سوی دولت روحانی، انعقاد تفاهم نامه غیر علنی و بدون حضور نماینده های کارگران از سوی سازمان تامین اجتماعی با کارفرمایان نانوائی ها را قویا محکوم میکنیم و با تاکید بر انتشار فوری و علنی این تفاهم نامه، اعلام میداریم در مقابل هر طرح و لایحه و تفاهم نامه ضد کارگری با تمام توان ایستادگی خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد دولت روحانی در پی شکست اش بر سر ایجاد تغییرات ضد کارگری تر در قانون کار، از طرق دیگری سیاستهای ضد کارگری خود را به پیش برد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران – ۸ خرداد ماه ۱۳۹۶
آغازدورجدید اعتصاب کارگران کارخانه هپکو!
از اول هفته جاری،کارگران کارگران هپکو اراک دراعتراض به عدم پرداخت بیش از۳ماه حقوق دست از کار کشیده اند و در محوطه کارخانه تجمع کرده اند.
به گزارش منابع خبری محلی،کارگران کارخانه هپکو اراک که حدودا سه ماه و نیم حقوق معوق دارند از ابتدای هفته دست از کار کشیده اند و در محوطه شرکت تجمع کرده اند.
این درحالی است که شرکت هپکو به عنوان بزرگترین تولید کننده ماشین آلات راه سازی کشور با ظرفیت ۱۵ الی ۲۰ درصدی مشغول فعالیت است و برای افزایش تولید این شرکت نیازمند ۲۰ میلیارد تومان نقدینگی است.
تغییر سهامدار شرکت هپکو هم یکی از مشکلات این شرکت اعلام شده بود که از اسفندماه سال گذشته شرکت هیدرو اطلس که فعالیتی همسو با شرکت هپکو را انجام میدهد به عنوان سهامدار جدید این شرکت معرفی شده است.
تجمع کارگران گرانول شهاب مقابل فرمانداری میبد بدنبال قطع ناگهانی گاز کارخانه!
امروز۸خرداد، کارگران گرانول شهاب میبد بدنبال قطع ناگهانی گاز کارخانه مقابل فرمانداری تجمع کردند.
به گزارش منابع خبری محلی،موضوع از این قرار است که با توجه به بدهی شرکتها به اداره گاز مسئول مطالباتی جهت تقسیط بدهی ها در مرکز استان در نظر گرفته شده است. در مورد شرکت گرانول شهاب نیز وضع بدین گونه بوده است که بدهی های این شرکت نیز تقسطی شده و با توجه به اینکه پول در حساب شرکت بوده و مسئولین اداره گاز باید چک را در موعد مقرر پاس می کردند متاسفانه این کار انجام نشده و بدون اخطار و اطلاع قبلی گاز این شرکت را قطع نموده اند.
به گفته یکی از مسئولان شرکت این کار چندین مرتبه دیگر نیز صورت گرفته که این عمل از یک طرف باعث خسارت زیادی به دستگاهها و خط تولید میشودو از طرفی کارگران باید حداقل یک روز اقدام به پاکسازی خط تولید از این وقفه بدون برنامه ریزی و در نهایت خروج ضایعات از سالن تولید میشود که عملا هیچ فایده ای در پروسه تولید ندارد و به همین دلیل آنها در مقابل فرمانداری تحصن کردند و خواستار پاسخگویی مسئولان هستند که چرا بدون اطلاع قبلی و مستند به این امر اقدام کرده اند هرچند در قبض اخطار و یا حتی قرارداد این موضع قید شده باشد ولی باید در روز اجرا طی یک نامه کتبی که به رویت مدیرعامل شرکت میرسد و رسید دریافت میشود اقدام به قطع گاز نمایند.
وی بیان داشت: این بدهی صنعت به دولت می باشد که دولت نیز باید از صنایع حمایت کند. ما یک واحد جدید التاسیس هستیم که هیچ گونه وام کم بهره ای نگرفته ایم و بانکها برای خرید ماشین آلات وام با بهره ۲۰ درصد به ما پرداخت کرده اند و با این اوصاف شرکت راه اندازی و همکنون دارای فعالیت می باشد و بدهی ها را نیز پرداخت می کند ولی متاسفانه هرچند وقت یکبار یکی از این ادارات آب، برق و گاز به شرکت مراجعه و ما در این شرایط اقتصادی تحت فشار قرار می دهند.
این مسئول عنوان داشت: در این شرکت ۵۰ نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم اشتغال دارند که ۴۰ نفر از آنها بیمه شده اند. در حالیکه ما کار اشتغالزایی را انجام می دهیم چه لزومی دارد که شرکت گاز بخاطر ۲۰ میلیون تومان این شرکت را تعطیل و کارگران را بیکار نماید. این چه حمایتی است که دولت از واحدهای صنعتی و تولیدی انجام می دهد؟ از وام کم بهره و یارانه که خبری نیست و موقع پرداخت قبوض هم چند روز صبر نمی کنند و اصلا جواب تماسهای ما را هم نمی دهند.
تجمع بازنشستگان نیشکر هفت تپه
اتحادیه آزاد کارگران ایران :صبح امروزدوشنبه ۸ خرداد حدود۲۰۰نفرازکارگران بازنشسته نیشکرهفت تپه بدلیل پرداخت نشدن حق بیمه ۴درصد سهم کارفرما به تامین اجتماعی دست به تجمع اعتراضی زدند.
این کارگران که تعداد کل آنان ۳۴۰نفرمیباشد ، شرایط بازنشستگی ازطریق طرح سخت و زیان آور رادارا میباشند،اما با عدم پرداخت حق بیمه ۴درصد سهم کارفرما به تامین اجتماعی، نمیتوانند بازنشسته شوند.
طبق اخبار رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران ،کارگران مشمول بازنشستگی ،پس از پیگیری مکرر ازطریق مدیریت و عدم تغییر شرایطشان، دراعتراض به سیاستهای دولت درواگذاری شرکت به بخش خصوصی وعدم پرداخت وانجام دادن تعهدات شرکت امروز دست به تجمع زدند.
شرکت نیشکرهفت تپه بزرگترین شرکت و کارفرمای بدهکار به تامین اجتماعی درکشور است همین موضوع باعث شده که سازمان تامین اجتماعی ازتعویض وتمدیدشدن دفترچه های درمانی پرسنل این شرکت اجتناب کرده وکارگران ازنظردرمانی به مشکلات زیادی دچارهستند.
نامه سرگشاده اعتراضی کارگزاران مخابرات روستایی نسبت به دایمی نشدن قراردادشان!
کارگزاران مخابرات روستایی:حال به سبب این اقدامات شما قطعا باری دیگر کشمکشها و تنش ها عود پیدا خواهد کرد و زمینه و بستر تجمعات اعتراضی بیشتر و بیشتر فراهم خواهد گردید و شاهد اعتراضات گسترده خواهیم بود.
در هر حال ما کارگزاران تا جایی که در توان داریم در برابر این نابرابریها مبارزه خواهیم کرد و هرگز دست از مبارزات حق طلبانه بر نخواهیم داشت و اعلام میداریم هر اتفاقی را که در این اثنا بیافتد مستقیما سران شرکت مخابرات مسئول آن خواهند بود .
کارگزاران مخابرات روستایی کشور پس از تبدیل وضعیت،طی نامه ای سرگشاده خطاب به معاونت نیروی انسانی شرکت مخابرات از دائمی نشدن قراردادشان اعتراض کردند.
بخش هایی ازاین نامه که در ایلنا درج شده است بقرارزیراست:
مهندس دیانی معاونت نیروی انسانی شرکت مخابرات ایران
در این گیر و دار پر تنش موجود کارگزاران مخابرات روستایی از جمله نمایندگان صادقانه به شرکت مخابرات و مخصوصا شخص شما در جهت اصلاح واقعی قرارداد اعتماد کردند ولی متاسفانه در کمال ناباوری ، اعتماد آنها مورد سوءاستفاده قرار گرفت و آنچه را که مورد نظر بود در بطن قرارداد که دائمی شدن آن بود تامین و گنجانده نشد و به وقوع نپیوست .
طبق قراری که در جلسه ۱۹ اردیبهشت داشتیم قرار ما بر این شد که قرارداد مورد نظر حتما باید سه جانبه تهیه و تنظیم گردد ولی متاسفانه از نمایندگان کارگزاران دعوت که نشد هیچ بلکه از اعتمادشان نیز سوءاستفاده ابزاری گردید و دیگر اینکه وزارت کار نیز برای تنظیم قرارداد در جریان امر قرار نگرفت و حال که بدون تایید وزارت کار قرارداد به استانها برای امضا ارسال گردیده است کاملا با روح بند ۴ صورتجلسه و توافقنامه ۲۰ اردیبهشت در تضاد و تناقض آشکار است و حال شاهدیم که عملا و علنا توافقنامه نقض شده است و این در شان شرکت مخابرات ایران نبود که خود توافق خود را نقض کند و به به آن بی توجه باشد .
شما به جای اینکه قضیه را برای همیشه فیصله بدهید و نوع قرارداد را دائمی و تاریخ آنرا بردارید وضعیت را بغرنج و پیچیده تر نموده و عملا هیچ کمکی به اصلاح وضع موجود نکرده ایید و به جای اینکه آبی بر این آتش بریزید با تغییر شکل و فرم قرارداد و به طبع آن بدون گرفتن تائیدیه وزارت کار و ارسال آن به استانها و نیز طرح دعوی علیه کارگزاران به جهت ابطال بخشنامه وزارت کار در شعبه ۳۷ دیوان عدالت اداری این آتش را شعله ورتر نموده ایید و حقیقتا امروزه این اقدامات شما باعث تحریک تمامی کارگزاران در سراسر ایران زمین گردیده است .
آقای مهندس همه ما میدانیم که نقطه مقابل کلمه موقت ، دائم است که مورد نظر کارگزاران بوده است نه کلمه مستقیم . ضمن اینکه قرارداد ما از سال ۹۳ مستقیم بوده است و چیزی که ما میخواستیم و میخواهیم قرارداد دائمی بود و هست .
ما به سبب اعتمادی که به شما و دیگر دوستانتان کردیم بارها و بارها از طرف دوستان و همکارانمان سرزنش و مورد اتهام قرار گرفتیم و حال با این اقدامات شما ، ما نمایندگان کارگزاران دچار شوک شده اییم و این است که میگوییم از اعتماد ما سوءاستفاده شده است ، با این اوصاف که قرارداد یکجانبه تنظیم شده ، مورد تایید وزارت کار قرار نگرفته و به استانها طی نامه شماره ۱۰۰/۹۶/۲۴۸۴۲ به تاریخ ۱۳۹۶/۰۳/۰۶ارسال شده است تمامی کارگزاران از این اقدام ناراحت بوده و شوکه شده اند و اعلام نموده اند که از امضا آن امتناع خواهند ورزید و حقیقتا این اقدامات را توهین به جامعه بزرگ و شرافتمند کارگزاران مخابرات روستایی تلقی مینمایند .
حال به سبب این اقدامات شما قطعا باری دیگر کشمکشها و تنش ها عود پیدا خواهد کرد و زمینه و بستر تجمعات اعتراضی بیشتر و بیشتر فراهم خواهد گردید و شاهد اعتراضات گسترده خواهیم بود و چه بسا که خدای ناکرده اتفاقاتی ناگوار روی دهد که قابل جبران نباشد .
برای تامین نظر سهامداران دارا و ثروتمند نباید کارگزاران مظلوم قربانی شوند همچنانکه حال با این وضعیت وخیم قربانی شده اند و اگر چنین شود که چنین نیز شده است مسببان این وضعیت فردای قیامت باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگوی این عملکرد خود باشند چون این نشانه ایی بارز از ناعدالتی ، ضعیف کشی و پایمال کردن حقوق انسانی ست .
در هر حال ما کارگزاران تا جایی که در توان داریم در برابر این نابرابریها مبارزه خواهیم کرد و هرگز دست از مبارزات حق طلبانه بر نخواهیم داشت و اعلام میداریم هر اتفاقی را که در این اثنا بیافتد مستقیما سران شرکت مخابرات مسئول آن خواهند بود .
بیکاری۳۰هزارکارگر درپی تعطیلی۲۰۰معدن سنگ آهن
نایبرئیس انجمن سنگ آهن با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن سنگ آهن تعطیل شده است، گفت: تعطیلی این معادن باعث شده تا ۳۰هزار کارگر بیکار شوند.
بهرام شکوری در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به اینکه بهخلاف تمام صحبتها هنوز اوضاع معادن سنگ آهن خوب نشده است، اظهار داشت: کاهش قیمت جهانی سنگ آهن و افزایش دریافت حقوقهای دولتی از معادن شرایط فعالیت را برای آنها بسیار سخت کرده است.
نایبرئیس انجمن سنگ آهن با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن سنگ آهن تعطیل شده است، افزود: متوسط کارگران هر یک از این معادن ۱۵۰ نفر است که باید گفت تعطیلی این معادن باعث شده تا ۳۰ هزار نیروی کار بیکار شوند.
عدم پرداخت بیش از۳ماه حقوق۱۹۰کارگر کارخانه بلبرینگ سازی!
پرداخت حقوق حدود۱۹۰ کارگر شاغل در کارخانه بلبرینگ سازی تبریز در استان آذربایجان شرقی سه ونیم ماه به تاخیر افتاده است.
شماری از کارگران کارخانه بلبرینگ سازی به ایلنا اعلام کردند که هنوز بابت نیمی از دستمزد بهمن، مطالبات مزدی اسفند سال گذشته و فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری از کارفرمای خود طلبکارند و در عین حال کارفرمای آنها هنوز بابت هزینه حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است.
کارگران این واحد سازنده بلبرینگ میگویند از زمان خصوصی سازی محل کارشان با مشکل کمبود نقدینگی مواجه هستند و برای همین تعویق سه تا چهار ماهه در پرداخت مطالبات آنها به روال عادی تبدیل شده است.
به گفته کارگران بلبرینگ سازی ، در ادامه بی توجه ای های مسئولان این واحد صنعتی در پرداخت مطالباتشان سال گذشته طی دفعاتی به نشانه اعتراض دست از کارکشیده بودند.
به گفته کارگران این کارخانه در حال حاضر فعالیت این واحد تولیدی به دلیل کمبود مواد اولیه تولید بسیار محدود شده وکارگران در کارخانه کاری برای انجام دادن ندارند.
درباره ضرورت تشکیل سندیکای کارگران معدن
سندیکای کارگری میتواند مراقب و محافظ حقوق کارگران باشد و مشکلات آنها را حل کند اما بخش معدن با وجود کارگران بسیاری که در اختیار دارد تا امروز به فکر ایجاد سندیکای کارگری نبوده است.
بودن یا نبودن؟ مسئله حق است
این در حالی است که بسیاری از کارگران به حقوق خود آشنا نبوده یا با پیگیریهای شخصی نتوانستهاند مشکلات خود را حل کنند. حال در ادامه گزارش، نگاهی به ضرورت تشکیل سندیکای کارگری در بخش معدن خواهیم داشت.
حادثه زمستان یورت، ضرورتی برای تشکیل سندیکا
چندی پیش حادثه انفجار در معدن زغالسنگ زمستان یورت توانست جان ۴۳ کارگر معدنی را بگیرد. درست در همان روزهای اولیه وقوع این حادثه، اخباری مبنی بر پرداخت نکردن به موقع حقوق کارگران این معدن منتشر شد اما نکتهای که مطرح است آنکه چرا پیشتر این اخبار منتشر و پیگیری نشد. شاید دلیل اصلی این موضوع نبود سندیکا یا تشکل کارگری در بخش معدن باشد. البته این سندیکا نباید در جهت دیگر در حرکت باشد بلکه در صورت تشکیل باید تنها به دنبال حفاظت از حقوق کارگری باشد.
مدیر دفتر نظارت بر امور معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت درگفتگوباصمت درباره اینکه چرا تا امروز سندیکای کارگری در بخش معدن ایجاد نشده است، اظهار کرد: اگر تا امروز سندیکای کارگری در بخش معدن ایجاد نشده، به این دلیل است که پیگیری در این زمینه انجام نشده و دستگاههای ویژه این موضوع درخواستی در این باره نداشتهاند.
عباسعلی ایروانی افزود: اما در کنار موضوع یاد شده لازم است تشکلی ایجاد شود که مشکلات و مسائل مربوط به کارگران را پیگیری کند زیرا ممکن است کارگران به حقوق قانونی خود آشنا نباشند.
در نتیجه، این تشکل ایجاد میشود تا اگر حقوق آنها رعایت نشود آن را پیگیری کنند.به گفته وی، موضوعاتی همچون بیمه یا حقوق از مسائلی است که باید از سوی سندیکای کارگری در بخش معدن پیگیری شود زیرا پیگیریهای فردی در موارد یاد شده نتیجه چندانی ندارد.
ایروانی تصریح کرد: در نتیجه مسائل یاد شده ضرورت دارد تا تشکل یا سندیکای کارگران معدن به ویژه در حوزه زغالسنگ شکل بگیرد.
مدیر دفتر نظارت بر امور معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه بیان کرد: تا امروز درخواستی مبنی بر تشکیل سندیکای کارگران معدنی به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال نشده است. البته باید این موضوع از طریق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیری شود. کارگران باید جمعی را تشکیل داده و پس از آن درخواست ایجاد سندیکا را به وزارتخانه نام برده ارسال کنند.
مراقبت از حقوق کارگران
عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگآهن ایران درباره ضرورت تشکیل سندیکای کارگران معدن، اظهار کرد: با توجه به نادیدهگرفتن حقوق کارگران در بخش بهداشت و ایمنی کار در ایران، وجود چنین سندیکایی ضروری است.
پروا سلطانی بیان کرد: باید نهادها یا تشکلهایی وجود داشته باشد که بتوانند از حقوق کارگران در مقابل کارفرمایان مراقبت و دفاع کنند. البته فعالان معدنی نیز در نقش کارفرما باید به سمتی بروند که استانداردها، ضروریات و ملزومات کاری در حوزه بهداشت و ایمنی کارگران را بسیار جدی بگیرند. به گفته وی، کارفرمایان نباید از کوچکترین موضوعی غافل شوند زیرا هر نوع بیتوجهی به مسائل ایمنی میتواند پیامدهای خطرناکی داشته باشد.
سلطانی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اینکه در کشور ما فرهنگ کاری سنتی که از گذشته رایج بوده، به بهداشت و ایمنی کارگران به طور جدی نپرداخته، موضوع حقوق حقه کارگران نیز با جدیت دنبال نمیشود.
وی افزود: ضروری است به موضوع تشکیل سندیکای کارگری در بخش معدن بهطور جدی پرداخته شود. حضور این نهاد صنفی در بخش معدن از این نظر حائز اهمیت است که میتواند کارفرمایان را به سمت انجام کار استاندارد و درست هدایت کند.
سلطانی در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون پیشنهادی از سوی فعالان بخش معدن برای تشکیل چنین سندیکایی مطرح شده است، گفت: تمام انجمنهای حاضر در بخش معدن و ازجمله انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگآهن ایران، تشکلهای کارفرمایی هستند؛ به همین دلیل تشکیل سندیکای کارگری از سوی این تشکلها معنایی ندارد، بهویژه اگر این انجمنها اقدام به تشکیل سندیکای کارگری کنند این نگرانی در ذهن ایجاد میشود که رسالت و هدف سندیکا به درستی انجام نشود.
مجروحیت شدید۴کارگرکارگر کارخانه کمپوست مشهد درحین کار
عصرامروز۸خرداد، چهار کارگر کارخانه کمپوست به علت سقوط به دستگاه خمیر کاغذ به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.
درهمین رابطه رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد به خبرنگاران گفت:
این حادثه حدود ساعات ۱۸:۱۵ امروز در کارخانه کمپوست در نزدیکی مشهد رخ داد که بلافاصله برای امدادرسانی به حادثه دیدگان چهار دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شد.
شهرام طاهرزاده افزود: چهارکارگری که دراین حادثه به شدت مجروح شده بودند به وسیله تکنسین های اورژانس ۱۱۵ تحت احیای مراقبت های قلبی و ریوی قرار گرفته و به بیمارستان امدادی مشهد انتقال یافتند.
کارخانه کمپوست در پنج کیلومتری جنوب مشهد و در جاده قدیم مشهد- نیشابور واقع است.
مرگ دلخراش کارگر جوان معدن شن وماسه سوادکوه
بعدازظهرامروز۸خرداد، کارگر جوان معدن در منطقه خطیرکوه سوادکوه درحادثه سقوط سنگ جانش را ازدست داد.
زکریا اشکپور سخنگوی مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان مازندران در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: ساعت ۱۵ و ۱۸ دقیقه دوشنبه خبر وقوع حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس استان مازندران اعلام شد و این حادثه در منطقه اما فت در خطیرکوه از توابع سوادکوه اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه به گفته شاهدان عینی، این حادثه به دلیل سقوط سنگ روی کارگر جوان ۲۰ ساله که از کارگران معدن شن و ماسه بود اتفاق افتاد، افزود: در این حادثه کارگر جوان در دم جان باخت و اقدامات احیای تیم اورژانس اعزامی بی نتیجه ماند.
مرگ راننده لودر در معدن سنگ محلات
روزگذشته(۷خرداد)،راننده جوان یک دستگاه لودر در حال کار با لودر در یکی از معادن سنگ شهرستان محلات بر اثر سقوط و قرار گرفتن زیر لاستیک وسیله نقلیه جان باخت .
به گزارش پایگاه خبری پلیس، بعداز ظهر روز گذشته گزارشی از فوت فردی در یکی از معادن سنگ شهرستان محلات به مرکز فوریتهای پلیس اعلام شد و بلافاصله تیمی از ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
در تحقیقات اولیهای که از سوی ماموران انتظامی انجام شد، شاهدان اعلام کردند که جوانی ۲۶ ساله در حال کار با یک دستگاه لودر بوده که از روی لودر به پایین پرتاب شده و زیر لاستیک وسیله نقلیه قرار می گیرد که به علت جراحت ناشی از این سانحه جان خود را از دست می دهد.
هشتم خردادماه۱۳۹۶
akhbarkargari۲۴۶۸@gmail.com
اخبار و گزارشات کارگری (8 خرداد ۱۳۹۶)