اخباروگزارشات کارگری۲۶اردیبهشت۱۳۹۵

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

پرونده قضایی9کارگرمعترض معدن سنگ آهن بافق مختومه باید گردد

– انتقام گیری ازکارگران اعتصابی معدن سنگ آهن بافق بجای پاسخگویی به مطالباتشان!

– کمیتــه برگــزار کننده تظــاھــرات ۶ژوئن-سوئیس:

فراخوان به تظاھرات در مقابل سازمان جھانی کار در پشتیبانی از مبارزات جنبش کارگری ایران

– تجمع اعتراضی کارگران صنایع مخابرات راه دور ایران مقابل استانداری فارس!

– تجمع کارگران فاز 14 عسلویه دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق!

– آزادی اسماعیل عبدی با قرار وثیقه

– جعفر عظیم زاده: به اعتصاب غذای نامحدود خود که از دهم اردیبهشت آغاز کرده ام،ادامه خواهم داد!

– به جریان انداختن پرونده جدید علیه جعفر عظیم زده

– اسماعیل عبدی: علیرغم آزادی از زندان، احساس آزادی نمی‌کنم!

– کارگران پیمانی آبفای اهوازخواستار اجرای طرح‌های مستقیم شدن قراردادهای کاری هستند!

عدم پرداخت2ماه حقوق،عیدی ومطالبات دیگرمطالبات کارگران آبفای اهواز!

– کارگران پیمانکاری شهرداری آبیک خواستار مستقیم شدن قراردادهایشان شدند!

– بلاتکلیفی معیشتی وشغلی کارگران قند فسا پس از توقف تولید کارخانه!

– عدم پرداخت7ماه حقوق کارگران شهرداری رشت!

– موج 40 درصد بیکاری جوانان بروجردی و نیمه تعطیلی صنایع یکی پس از دیگری

 

– بیانیه کانون صنفی معلمان در محکومیت وقایع خشونت آمیز اخیر در برخی مدارس کشور

– تجمع شبانه روزی دانشجویان دانشگاه زنجان همچنان ادامه دارد

– وضعیت قدرت خرید مردم بدتر شد!

– زخمی شدن سه کارگر کارخانه تولید سموم شیمیایی در شهرستان روانسر بر اثر حمله گرگ!

انتقام گیری ازکارگران اعتصابی معدن سنگ آهن بافق بجای پاسخگویی به مطالباتشان!

یک عیاردهی عیار 5/28از سهام شرکت سنگ آهن بافق تثبیت روحیه حماسی،حق خواهی و مطالبه گری مردم دارالشجاعه خصوصا کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی علی الخصوص کارگران بازداشتی در ماجرای واگذاری سهام این شرکت بود که هنوز که هنوز است برای نقره داغ کردنشان برنامه ها دارند تا دیگر کسی را یارای سردمداری برای حق خواهی نباشد که این مهم به دلائل مختلف مغفول واقع شده و جای پرداختن بیشتر و بهتر دارد.

عیار 5/28

این روزها در بافق همه جا سخن از یک سهام است و یک عیار.آری سهام ۲۸/۵یا عیار ۲۸/۵٫

معمولا وقتی می خواهند درجه خلوص آلیاژهای گرانبها را اندازه بگیرند محکی دارند به نام عیار.

از بین فلزهای گرانبها این طلاست که عیارش را با واحد کامل ۲۴ می سنجند و به خلوص قطعه ای از آن قیمت می نهند.

اما من در نزدیکی محل زندگی ام سهامی را سراغ دارم که عیارش با واحد ۲۸/۵سنحیده شد . یعنی ۴/۵درجه بالاتر ازعیار کامل طلا؛ ولی موقع قیمت دهی که شد همه دیدند این سهام گرانبهاتر از طلا به ثمن بخس از جیبی به جیب دیگر رفت بدون اینکه به مالکان اصلی آن نفعی برساند.

بله سهام پر عیار شرکت سنگ آهن مرکزی بافق سنگ محکی شد برای اینکه عیار خیلی چیزها و خیلی افراد مشخص شود.

به نظرم اولین عیاردهی این عیار ۲۸/۵قیمت گذاری برای به یغما رفتن ۷۱/۵درصد از سهام این شرکت توسط صندوق بازنشسگی فولاد بود که توانست در آب گل آلود بده بستان بخشی از سهام به فولاد خوزستان با ترفندی خاص مالکیت خود را بر سهام نداشته اش مسجل کرده و در همان گیر و دار اعتصابات سود وافر خود را از شرکت سنگ آهن بافق بگیرد و به ریش همه کسانی که در تلاش بودند از این کوه آهن به تاراج رفته برای شهرستان خوشه چینی نمایند بخندد.

دومین عیاردهی عیار ۲۸/۵عیاردهی به حرف و قول برخی افراد بود اعم از مدیران کشوری که قول عدم واگذاری تا به سرانجام رسیدن کارخانه های جوار معدنی دادند و برعکس عمل کردند؛ تا مدیران بومی که از صنعتی شدن شهرستان در ورای ۳ سال سکوت دم زدند و الان در حقوق دهی به پرسنل خود مانده اند و در قسم راست و دروغشان تشکیک است و حتی مدیران غیربومی که به علت موفقیت در انجام ماموریت خصوصی سازی کامل شرکت سنگ آهن مرکزی بافق باید پاداش ارتقاء بگیرند چرا که آسوده خاطری را برای شهر همجوارمان – که در دست یازی به منابع دیگر شهرهای استان یدی طولا دارد – به ارمغان آوردند.

سومین عیاردهی عیار ۲۸/۵رونمایی از نگاه سیاست زده آنهایی بود که معیارشان برای حمایت از حق مردم همراستایی با دولت مطبوعشان بود حال می خواهد راست باشد یا چپ و در این جرگه حتی آنهایی که گه گاه مدعی قلم زدن برای حق مردم بودند نیز عیارسنجی شدند.

چهارمین عیاردهی عیار ۲۸/۵از سهام شرکت سنگ آهن بافق تثبیت روحیه حماسی،حق خواهی و مطالبه گری مردم دارالشجاعه خصوصا کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی علی الخصوص کارگران بازداشتی در ماجرای واگذاری سهام این شرکت بود که هنوز که هنوز است برای نقره داغ کردنشان برنامه ها دارند تا دیگر کسی را یارای سردمداری برای حق خواهی نباشد که این مهم به دلائل مختلف مغفول واقع شده و جای پرداختن بیشتر و بهتر دارد.

مسلما عیاردهی سنگ محک این عیار ۲۸/۵آنقدر زیاد است که آنها که بیشتر می دانند بهتر از نگارنده می توانند برای علاقمندان برشمردند البته اگر عیارخودشان بالاتر از عیار پست ، حزب و منافعشان باشد.

منبع:بافق فردا-26اردیبهشت

کمیتــه برگــزار کننده تظــاھــرات ۶ژوئن-سوئیس:

فراخوان به تظاھرات در مقابل سازمان جھانی کار در پشتیبانی از مبارزات جنبش کارگری ایران

زمان :6ژوئن 2016،از ساعت 11

مکان: میدان ملل مقابل مقر اروپائی سازمان ملل در شھر ژنو

Palais des Nations (Genève)

تلفن ھای تماس :

0041765161866

0041789109789

0041765592666

ای ـ میل :

kargar_1357@hotmail.com

حمایت کنندگان :

۱ـ اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران ـسوئیس

۲ـ اتحاد نیروھای دمکراتیک ایرانی ـ سوئیس

۳ـ کمیته دفاع از مبارزات مردم ایرانـ سوئیس

تجمع اعتراضی کارگران صنایع مخابرات راه دور ایران مقابل استانداری فارس!

روزیکشنبه26اردیبهشت،کارگران صنایع مخابرات راه دور ایران (ITI) برای باردیگردست به تجمع اعتراضی مقابل استانداری فارس زدند.

خواسته کارگران این است که مطالبات یک هزار و 226 کارگران این کارخانه که بدون احتساب ضرر و زیان 300 میلیارد ریال است نیز به روز محاسبه و پرداخت شود.

به گزارش26اردیبهشت ایرنا،جمعی از کارگران صنایع مخابرات راه دور ایران از بعد از واگذاری این واحد صنعتی به بخش خصوصی، حقوق معوقه و سنوات بازنشستگی خود را که افزون بر 300 میلیارد ریال است دریافت نکرده اند و علاوه براین این کارخانه به تعدادی از بانک ها و تامین اجتماعی بدهکار است.

مطالبات کارگران کارخانه مربوط به سال 85 تا امروز است که رقم آن از آن زمان تغییر نکرده اما طلب بانک ها تا امروز سه برابر شده است.

تجمع کارگران فاز 14 عسلویه دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق!

صبح امروز26اردیبهشت ماه،جمعی از کارگران پیمانکاری شاغل در فازهای 14 منطقه ویژه عسلویه دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق دست به تجمع در محوطه اطراف محل کار خود،زدند.

به گزارش26اردیبهشت ایلنابه نقل از کارگران شاغل در منطقه ویژه عسلویه، کارگران شاغل در فاز ۱۴ عسلویه با برگزاری تجمع اعتراضی خواهان تعیین تکیلف 5 ماه طلب مزدی پرداخت نشده خود، شدند.

گفته می شود این کارگران تعداد آنها نزدیک 300 نفر می‌شود، بامداد امروز در محوطه اطراف محل کار خود تجمع کردند بطوری که سایر افراد ازجمله کارگرانی طبق معمول هر روز قصد ورود به پروژه‌های مختلف فاز 14 را داشتند، متوجه وضعیت آنها شدند.

به نقل از کارگرانی که در این اجتماع اعتراضی بوده‌اند گفته می‌شود که آنها از کارفرمای اصلی خواستار رسیدگی به موضوع مطالبات مزدی معوقه (دی ماه تا اردیبهشت ماه) خود شده‌‌اند.

لازم به یادآوری است، سال گذشته کارگران این فاز در پی معوقات مزدی خود دست به تجمع اعتراضی زده بودند که با پرداخت معوقات ماه‌های آبان و آذر خود با وعده کارفرما مبنی بر پرداخت باقیمانده معوقات (سه ماه زمستان) تا پایان سال به این تجمع پایان داده بودند.

آزادی اسماعیل عبدی با قرار وثیقه

اسماعیل عبدی، دبیرکل کانون صنفی معلمان ایران(تهران) که از ششم تیرماه ۱۳۹۴ در بازداشت به سر می برد امروز (۱۳۹۵/۰۲/۲۵) با قرار وثیقه سیصد میلیونی آزاد شد.

عبدی که قرار بود در کنگره ی هفتم سازمان جهانی معلمان ( ei) شرکت کند. پس از جلب پاسپورت به داد ستانی زندانی اوین فرا خوانده شد و از همان زمان بازداشت و تحت بازجویی قرار گرفت. در اسفند ماه ۱۳۹۴ دادگاه او تشکیل شد و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به شش سال حبس محکوم شد.

عبدی که به جز فعالیت صنفی در چهار چوب قواعد قانونی هیچ فعالیت دیگری نداشت از دهم اردیبهشت ۱۳۹۵ با خواسته ی ( برداشتن اتهام امنیتی از پرونده ی فعالین صنفی )دست به اعتصاب غذا زد.

پس از گذشت چندین روز  از این اقدام، امروز مقامات قضایی با تبدیل قرار بازداشت وی به قرار وثیقه مقدمات آزادی او را تا تشکیل دادگاه تجدید نظر فراهم ساختند

آزادی اسماعیل عبدی پس از نزدیک به یک سال موجبات خرسندی خانواده، دوستان وی و همچنین معلمان کشور را فراهم نموده است.

حقوق معلم و کارگر

جعفر عظیم زاده: به اعتصاب غذای نامحدود خود که از دهم اردیبهشت آغاز کرده ام،ادامه خواهم داد!

من به نوبه ی خود با قدردانی وافر از حمایتهای تاکنونی کارگران و معلمان ایران و سازمانها و نهادهای کارگری و معلمان در سراسر جهان از خواسته هایمان در بیانیه مشترک با اسماعیل عبدی ،و با تاکید بر تحقق آنها،به اعتصاب غذای نامحدود خود که از دهم اردیبهشت آغاز کرده ام،ادامه خواهم داد.

بیانیه جعفر عظیم زاده پیرامون آزادی اسماعیل عبدی

یا رو همبندی عزیز و مقاومم اسماعیل عبدی با قرار وثیقه سیصد میلیونی آزاد شد. وی بدون حکم قطعی قضایی و به صرف خواست و اراده نهاد های امنیتی مدت یازده ما در زندان بود.

آزادی اسماعیل در عین حال که بسیار شعف انگیز و مسرت بخش است اما به معنای برداشته شدن حتی قدمی کوچک در راستای تحقق خواسته های ما و میلیونها معلم و کارگر نیست.

ما در بیانیه مشترک خود که مورد حمایت قاطعانه و شورانگیز تشکلها و جمعهای کارگران و معلمان کشور و سازمانهای کارگری و معلمان در سطح جهان قرار گرفته است،خواهان پایان دادن به امنیتی کردن اعتراضات صنفی و مدنی و برداشته شدن اتهام”اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور” از پرونده های مفتوح کارگران و معلمان معترض و فعالین صنفی زندانی، منجمله خودمان شده ایم.

ما به دستمزد زیر خط فقر ، ممنوعیت برگزاری مستقل و آزادانه مراسم روز جهانی کارگر و معلم،ممنوعیت ایجاد تشکلهای مستقل صنفی  و به عدم شفافیت و عمل موثر سازمان جهانی کار ILO در قبال نقض گسترده و فاحش حقوق بنیادین کارگران و معلمان ایران اعتراض کرده و دست به اعتصاب غذا زدیم.

بر این اساس ،تا آنجا که به موضوع آزادی اسماعیل عبدی از طریق اخذ وثیقه سنگین و باز بودن پرونده وی بااتهامات سنگین امنیتی برمی گردد چنین اقدامی از سوی مرجع رسیدگی کننده به پرونده ایشان حتی در چهار چوب قانون شکنیهای موجود امری معمول و در مورد اسماعیل نیز محتمل و قابل پیش بینی بود.به همین دلیل آزادی او نه تنها نمیتواند مدعایی بر رسیدگی به خواستهای ما و میلیونها کارگر و معلم باشد بلکه به نظر می آید با هدف تحت الشعاع قرار دادن و محدود کردن دامنه ی (کارگر و معلم)جنبش رو به گسترش صورت گرفته باشد که حول خواست پایان دادن به امنیتی کردن اعتراضات کارگران و معلمان و اعتراض به وارد کردن اتهامات سنگین امنیتی به فعالین صنفی در اقصی نقاط کشور و در گستره ای جهانی آغاز شده است.

لذا من به نوبه ی خود با قدردانی وافر از حمایتهای تاکنونی کارگران و معلمان ایران و سازمانها و نهادهای کارگری و معلمان در سراسر جهان از خواسته هایمان در بیانیه مشترک با اسماعیل عبدی ،و با تاکید بر تحقق آنها،به اعتصاب غذای نامحدود خود که از دهم اردیبهشت آغاز کرده ام،ادامه خواهم داد.

رونوشت به : کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری  ITUC

جعفر عظیم زاده – بند 8 زندان اوین

اردیبهشت ماه 95

برگرفته از سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران

به جریان انداختن پرونده جدید علیه جعفر عظیم زده

غروب روز شنبه 25 اردیبهشت ماه، همزمان با آزادی معلم مبارز اسماعیل عبدی پس از 17 روز اعتصاب غذا وانعکاس وسیع آن ، از طریق پیامک به اطلاع خانواده جعفرعظیم زاده رساندند که برای تعیین تکلیف پرونده سال گذشته ی وی به دادگاه شهرستان ساوه مراجعه کنند.

درست یکسال پیش ، پس از 35 روز اعتصاب کارگران لوله و نورد صفا در شهرستان ساوه وبازتاب گسترده آن که ابتدا منجر به دستگیری شاپوراحسانی راد ازکارگران اخراجی پروفیل ساوه و سپس جعفر عظیم زاده  در وزارت اطلاعات ساوه گردید پرونده مفتوحی با همین اتهامات همیشگی که اکنون بطور بیسابقه ای مورد اعتراض طیف وسیعی از کارگران و معلمان قرار گرفته ، تشکیل دادند.

اکنون پس از گذشت 17 روزاز اعتصاب غذا در زندان وهمزمان با آزادی اسماعیل عبدی ، احضار این کارگر زندانی به دادگاه ساوه برای بازگشایی پرونده ای دیگر ، معنایی جزء فشار بیشتر برای درهم شکستن مقاومت ایشان از طریق پایان دادن به مبارزه ای که با اعتصاب غذا علیه صدور احکام ظالمانه قضایی آغاز کرده است، ندارد.

بازتاب و انعکاس تصمیم و حرکت همزمان این دوفعال کارگر ومعلم معترض ، موجی از حمایت وهمبستگی را درسطح جامعه (داخل و خارج کشور) به راه انداخت و به نمادی از اتحاد کارگران ومعلمان علیه صدور احکام “امنیتی” برای فعالین صنفی و اجتماعی تبدیل گردید.

اکنون با آزادی رسول بداقی پس ازسالها  حبس، و آزادی موقت محمود بهشتی لنگرودی و اسماعیل عبدی ، فشار بر جعفر عظیم زاده برای دست کشیدن از اعتصاب غذای خود ، به هر طریقی ادامه دارد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران با محکوم کردن گشایش پرونده ی جدید با همان اتهامات تکراری در شرایطی که جعفرعظیم زاده پس از 18 روز اعتصاب غذادر شرایط جسمانی نامناسبی به سر میبرد ، همه کارگران ، معلمان و فعالین اجتماعی را به دفاع از خواسته ی این کارگر مقاوم فرامیخواند.

26 اردیبهشت 95

اتحادیه آزاد کارگران ایران

اسماعیل عبدی: علیرغم آزادی از زندان، احساس آزادی نمی‌کنم!

اسماعیل عبدی، دبیرکل کانون صنفی معلمان ایران، که از ششم تیرماه ۱۳۹۴ بازداشت شده و در ۱۳ بهمن ۹۴ حکم شش سال حبس برایش صادر شده بود، پس از صدور بیانیه‌ی مشترک با جعفر عظیم‌زاده، دبیر اتحادیه آزاد کارگران ایران، با خواسته‌ی حذف احکام امنیتی از پرونده‌ی فعالان صنفی، در شانزدهمین روز اعتصاب غذای خود، آزاد شد.

وی لحظاتی پس از آزادی اعلام داشت که با توجه به تصمیم مشترک با جعفر عظیم‌زاده، قرار بر این بود که هرکدام آزاد شدند، به خاطر حفظ سلامت روانی خانواده دست از اعتصاب غذا بردارند.

عبدی در ادامه گفت: ما همچنان بر سر مطالبات خود که همان برداشتن احکام امنیتی از پرونده‌های فعالان صنفی و کارگری هست اصرار داریم.

وی ضمن اظهار خوشحالی از خبر آزادی رسول بداقی، محمود بهشتی لنگرودی و علی‌اکبر باغانی، گفت: به دلیل آزاد نشدن هم‌بندی‌اش جعفر عظیم‌زاده، احساس آزادی نمی‌کند و امیدوار است ایشان نیز با نظر مساعد مسئولین امر، به زودی به آغوش خانواده بازگردد.

منبع:حقوق معلم و کارگر

کارگران پیمانی آبفای اهوازخواستار اجرای طرح‌های مستقیم شدن قراردادهای کاری هستند!

عدم پرداخت2ماه حقوق،عیدی ومطالبات دیگرمطالبات کارگران آبفای اهواز!

کارگران پیمانی آبفای اهواز خواستار آن هستند تا مدیریت آبفای اهواز در مقام کارفرمای اصلی در راستای اجرای طرح‌های مستقیم شدن قراردادهای کاری کارگران پیمانکاری با آن‌ها قرارداد مستقیم کار منعقد کند.

به همین دلیل کارگران آبفای اهواز می‌گویند چون به مشکلاتشان از جانب مسئولان استانی اهمیتی داده نمی‌شود تصمیم داریم به زودی در ادامه پیگیری مشکلات شغلیمان که ناشی از حضور پیمانکاران متعدد در ابفای اهواز برای کارگران بوجود آمده به تهران سفر کنیم تا شاید صدایمان از سوی مسئولان کشوری شنیده شود.

کارگران پمپ چی «آبفای اهواز» می‌گویند که کارفرمای آن‌ها هنوز بابت مطالبات مربوط به دو ماه دستمزد و حق عیدی پرداخت نشده با آن‌ها تسویه حساب نکرده است.

به گزارش26اردیبهشت ایلنا،تعدادی از کارگران آبفای اهواز افزودند: به‌صورت مشخص حدود ۳۰۰ کارگر در بخش پمپ چی و موتور چی به صورت پیمانکاری با سوابق بالای ۱۵ سال مشغول کارند که هنوز بابت دستمزد اسفند و عیدی و پاداش سال گذشته به همراه مزد یک ماهه نخست سال جاری طلبکارند.

به گفته این تعداد کارگر پمپ پی وموتور چی، سالهاست که زیر نظر پیمانکار در آبفای اهواز به سختی کار می‌کنیم و در تمامی این سال‌ها پیمانکار در مقام کارفرما به تمامی تعهدات مزدی خود عمل نکرده است.

این کارگران می‌گویند جدا از آنکه در نتیجه استمرار این وضعیت دستمزدهای آن‌ها دیگر پاسخگوی هزینه‌های زندگی نیست، پیمانکار کنونی در حال حاضر بابت حدود ۸۵ روز مزد و حق عیدی بدهکار است.

کارگران پیمانی آبفای اهواز خواستار آن هستند تا مدیریت آبفای اهواز در مقام کارفرمای اصلی در راستای اجرای طرح‌های مستقیم شدن قراردادهای کاری کارگران پیمانکاری با آن‌ها قرارداد مستقیم کار منعقد کند.

به همین دلیل کارگران آبفای اهواز می‌گویند چون به مشکلاتشان از جانب مسئولان استانی اهمیتی داده نمی‌شود تصمیم داریم به زودی در ادامه پیگیری مشکلات شغلیمان که ناشی از حضور پیمانکاران متعدد در ابفای اهواز برای کارگران بوجود آمده به تهران سفر کنیم تا شاید صدایمان از سوی مسئولان کشوری شنیده شود.

به گفته کارگران، طی چند سال گذشته کارگران شرکت آبفای اهواز تحت مسئولیت چندین شرکت پیمانکاری همانند «سولار مکانیک»، «اسکله ساز»، «عمران سازان بردیا»، «شباهنگ» و «پرتو داچک» فعالیت می‌کرد ه‌اند و در عین حال بخشی از مطالبات این کارگران در زمان هر یک از این پیمانکاران پرداخت نشده است.

کارگران پیمانکاری شهرداری آبیک خواستار مستقیم شدن قراردادهایشان شدند!

کارگران پیمانکاری واحد اجرائیات شهرداری آبیک می‌خواهند تا شهرداری آبیک در مقام کارفرمای اصلی در راستای اجرای طرح‌های مستقیم شدن قراردادهای کاری با آنها قرارداد مستقیم کار منعقد کند.

به گزارش26اردیبهشت ایلنا بنقل ازاین کارگران،حدود ۱۰کارگر واحد اجرائیات شهرداری شهرستان آبیک هستیم که سالهاست زیر نظر پیمانکاران مختلف به عنوان مسئولی پیشگیری و رفع تخلفات شهری مشغولیم.

این کارگران می‌گویند: از یکسو در نتیجه استمرار این وضعیت دستمزدهایشان دیگر پاسخگوی هزینه‌های زندگی نیست و از سوی مقابل پیمانکار کنونی هر ماه دستمزد آنان را نزدیک به حداقل مزد و با ۱۵ روز تاخیر پرداخت می‌کند.

به گفته این کارگران با وجود انجام روزانه ۱۲ ساعت کار مداوم و سخت از مزایای مانند مرخصی، اضافه کاری و کار در روزهای تعطیل محروم هستند و مسئولان شهرداری آبیک واداره کار به مشکلات صنفی آنها که نتیجه حضور پیمانکار است، اعتنایی نمی‌کنند.

کارگران واحد اجرائیات شهرداری آبیک، در ادامه یاد آور شدند: طی چند سال گذشته آن‌ها برای دریافت مطالبات معوقه خود و همچنین در اعتراض به سیاست گذاری‌های مدیران شهرداری در رابطه با واگذاری بخشی از تأمین نیروی انسانی این واحد به شرکتهای پیمانکاری نامه نگاریهای را با برخی مسئولان انجام داده‌اند که در نتیجه این پیگیری‌ها در مقطعی از سال گذشته (آبان ماه) به دستور شهردار ۵ نفر از کارگران واحد اجرائیات اخراج شدند واین کارگران بعداز مدتی با وساطت برخی مسئولان شهرستان مجددا با تحت مسئولیت پیمانکار جدید به کار سابقشان باز می‌گردند.

آن‌ها افزودند: از آن زمان تا هم اکنون مسئولان هیچ تصمیم جدی برای حذف پیمانکارو نوع قرار داد کارگران نگرفته‌اند واین موضوع هر روز نگرانی ما را بیشتر می‌کند چرا که جدا از مشکل ناکافی بودن مزد، در سالهای اخیر به دلیل نبود نظارت بر عملکرد پیمانکاران کارگران واحد اجرائیات بویژه ۵ کارگری که به عملکرد شهرداری آبیک به اداره کار شکایت کرده بودند فاقد امنیت شغلی هستند.

به گفته کارگران پیمانکاری واحد اجرائیات شهرداری آبیک، آن‌ها می‌خواهند تا شهرداری آبیک در مقام کارفرمای اصلی در راستای اجرای طرح‌های مستقیم شدن قراردادهای کاری با آنها قرارداد مستقیم کار منعقد کند.

آن‌ها با اشاره به میانگین ۵ سال سابقه کاری خود در شهرداری آبیک می‌گویند، تجربه سال‌ها حضور پیمانکاران در این شهرداری نشان داده است که مدیران پیمانکاری نه تنها تاثیری بر فرآیند کار شهرداری ندارند بلکه در عمل می‌توانند به عاملی برای تهدید امنیت شغلی کارگران تبدیل شوند.

به گفته این کارگران در حال حاضر شش ماه از آمدن پیمانکار جدید نیروی انسانی در واحد اجرائیات شهرداری آبیک می‌گذرد اما  قبل از آن در وقفه زمانی  ۲ ماهه‌ای که در جابجایی پیمانکار ایجاد شده بود همه آنها بصورت مستقیم در استخدام شهرداری درآمده بودند.

آنها با استناد به این مسئله می گویند: وقتی شهرداری آبیک در مقام کارفرمای اصلی می تواند به صورت مستقیم با همه ما قرارداد منعقد و همه مطالباتمان را به صورت کامل پرداخت کند؛ دیگر چه نیازی است تا با واسطه قراردادن پیمانکار امکان نادیده گرفته شدن بخشی از مطالبات مزدیمان را رقم بزند.

کارگران واحد اجرائیات شهرداری آبیک، در ادامه یاد آور شدند، تیر ماه سال۹۴ بنا به توصیه مسئول اداره کار آبیک به استناد به مستمر بودن قرار داد کارمان یک شکایت در رابطه با قطع رابطه کاری با کارفرمای پیمانکاری به اداره کار تنظیم کرده‌ایم اما اداره کار علارغم توصیه‌های خودبه ما به دلایل نامعلومی رای را به نفع شهرداری صادر کرد ودر ‌‌‌نهایت کارگران در اعتراض به رای اداره کار به دیوان عدالت اداری شکایت کرده اندکه روند پی گیری این پرونده در دیوان عدالت اداری در دست اقدام است.

آنان با تاکید بر اینکه کارگران واحد اجرائیات شهرداری آبیک بعد از سال‌ها کار از همه مزایای قانونی کار بی‌بهره بوده و از قرارداد‌های موقت خود با پیمانکار خسته شده‌اند، در خاتمه خواستار پاسخگویی مسئولان دولتی در خصوص افزایش مشکلات کارگران این واحد شد.

بلاتکلیفی معیشتی وشغلی کارگران قند فسا پس از توقف تولید کارخانه!

پس از توقف کامل خط تولید کارخانه قند فسا در ماههای پایانی سال گذشته، ۱۶۷ کارگر به بیمه بیکاری معرفی شدند که هنوز مبلغی بابت بیمه بیکاری به حساب این کارگران واریز نشده است.

در حال حاضر تنها حدود ۸۰ کارگر در این کارخانه در بخش‌های نگهداری و تعمیرات مشغول به کار هستند.

به گزارش26اردیبهشت ایلنا،بدنبال عدم تامین مواد اولیه برای قند فسا،خط تولیدکارخانه بطورکامل متوقف وحدود300کارگردربلاتکلیفی معیشتی وشغلی بسر می برند.

بنابهمین گزارش،اگر شکر خام به عنوان ماده اولیه تولید در اختیار این کارخانه قرار بگیرد، بحران معیشتی حدود ۳۰۰ کارگر و نگرانی آن‌ها برطرف خواهد شد.

عدم پرداخت7ماه حقوق کارگران شهرداری رشت!

دیار باران طی گزارشی بتاریخ26اردیبهشت از عدم پرداخت7ماه حقوق کارگران شهرداری رشت،خبرداد.

برپایه این گزارش بنقل ازیک عضو شورای شهر رشت،اینکه می گویند کارگران شهرداری رشت دو ماه حقوق نگرفتند اشتباه است بلکه ۷ ماه می شود که این کارگران حقوق نگرفته اند.

موج 40 درصد بیکاری جوانان بروجردی و نیمه تعطیلی صنایع یکی پس از دیگری

حدود 40 درصد جوانان تحصیل کرده شهرستان بروجرد بیکار هستند و این جوانان در به در به دنبال کار می گردند و این در حالیست که بیش از 50 درصد صنایع شهرستان تعطیل بوده و روز به روز بر آمار بیکاری افزوده می شود.

سرمایه های یک کشور جوانان هستند، جوانانی که با انرژی زیاد و با کار و تلاش در افزایش تولید داخلی می توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

وقتی شغل برای جوانان مهیا شود، جوانان بعد از اشتغال به دنبال تشکیل خانواده می روند و یک زندگی آرام را برای خود برنامه ریزی می کنند اما این روزها بیکاری مهمترین دغدغه جوانان و خانواده های آنها شده است و به دلیل نبود مشاغل مناسب، جوانان با بیکاری دست و پنجه نرم کرده و سالها به دنبال شغل می گردند.

این در حالیست که بسیاری از مشکلات جامعه ناشی از بیکاری است به طوری که اعتیاد، طلاق و هزاران مشکل دیگر به دلیل بیکاری رخ می دهد.

بیش از 40 درصد صنایع استان لرستان در شهرستان بروجرد قرار دارد و هر کدام از صنایع نقش مهمی در تولید دارند.

طی سالهای اخیر دومینوی تعطیلی و نیمه تعطیلی واحدهای صنعتی در بروجرد و اخراج کارگران بسیار زیاد شده به طوری که در حال حاضر بیش از 50 درصد واحدهای صنعتی بروجرد تعطیل و نیمه تعطیل هستند و مابقی صنایع هم با حداقل ظرفیت فعالیت می کنند.

در این میان نه تنها برای جوانان جویای کار شغلی ایجاد نشده بلکه جوانان شاغل هم بیکار شده اند و چرخ هر کارخانه ای که از حرکت می ایستد، جوانان زیادی هم بیکار شده و موج بیکاری هر روز بیشتر می شود.

عواملی مانند کمبود نقدینگی، نبود سرمایه گردش، عدم بازار فروش و … مهمترین دلایل نیمه جان شدن واحدهای صنعتی بروجرد هستند و هم اکنون صنایعی که در این شهرستان روی پا می باشند با حداقل ظرفیت کار می کنند.

جوانان بسیار زیادی سالها درس خوانده و در دانشگاه تحصیل کرده به امید روزی که وارد بازار کار شوند اما حالا اشتغال برای جوانان به رویایی تبدیل شده است.

طی سالهای اخیر در بروجرد کارخانه های سامان کاشی ، کاشی جم، نساجی و زاگرس خودرو که زمانی بر سر زبانها بودند حالا ناله های بی رمق این صنایع شنیده می شود و برخی تعطیل و برخی هم با حداقل ظرفیت کار می کنند.

با تعطیلی و یا نیمه تعطیلی هر کارخانه بیش از 500 نفر به آمار بیکاران شهرستان اضافه می شود و کارگرانی هم که مشغول به کار هستند چند ماه حقوق معوقه دارند .

بخشی ازیک گزارش بازتاب بروجرد بتاریخ26اردیبهشت

بیانیه کانون صنفی معلمان در محکومیت وقایع خشونت آمیز اخیر در برخی مدارس کشور

به نام خداوند جان و خرد

خشونت در مدرسه و ابعاد پیداو پنهان آن، بازتابی از خشونت در جامعه است چه آن زمان که مدیر، معاون یا معلمی در مورد دانش آموزی مرتکب خشونت می گردد، چه زمانی که دانش آموزان نسبت به هم مرتکب رفتارهای خشونت آمیز می‌شوند و چه هنگامی که معلمی مورد خشونت از سوی دانش آموزان یا اولیای آنان قرار می گیرد. خشونت خواه کلامی باشد خواه فیزیکی، چه آشکار باشد و چه پنهان باید به شدیدترین وجه ممکن محکوم شود و باید در محکوم کردن خشونت فراتر از عامل فردی رفت و ساختارهایی را که زمینه بروز خشونت هستند مورد نقد قرار داد. از این منظر ما هر نوع خشونت در مدرسه را محکوم می کنیم اما وقتی خشونت به شکل تعرض و آزار جنسی رخ می دهد بخصوص در مورد کودکان،بایستی با قاطعیت و جدیت بیشتر به آن پرداخت. برای ما تفاوتی ندارد که تعرض، تجاوز و آزار در مورد چه کسی و در کجا به وقوع پیوسته است تمام کودکان از ستایش، کودک افغانستانی گرفته تا ندا دانش آموز زنجانی، حق حیات دارند، همه کودکان حق دارند مصون از تعرض و تجاوز دیگران زندگی کنند و آموزش ببینند و ما از این حق دفاع می کنیم.

متاسفانه در هفته های گذشته اخباری در رسانه ها مبنی بر خشونت در مدارس از سوی برخی معلمان مطرح گردید – صرف نظر از زمان مطرح شدن خبر- در این میان خبر آزار جنسی ندا دختر زنجانی توجه افکار عمومی را بیش از همه به خود جلب نمود. بعد از تکذیب های اولیه، روشن شد که پرونده ای در این زمینه گشوده شده است و گویی دعوا بر سر وجه تسمیه این شکل از خشونت هولناک از سوی مرجع قضایی است و تفسیر اینکه آیا این فاجعه رابطه نامشروع است یا تجاوز به عنف؛و اصل مطلب که خشونت جنسی رخ داده است به محاق رفته است. ما پاسخ به این مباحث را به حقوقدان های مستقل می سپاریم و بر این نکته تاکید می کنیم که در ساختار نظام آموزشی با ویژگی های موجود وقوع این حوادث گریز ناپذیر است.

متاسفانه آزار جنسی کودکان در مدرسه پیش از این هم رخ داده ولی هرگز با آن به صورت ریشه ای برخورد نشده است. سیاست های معمول تاکنون کتمان در مرحله اولیه تا پند و نصیحت و تذکر اخلاقی در مراحل بعدی است. هر چند ممکن است فرد متعرض نیز مجازات گردد ولی به اعتقاد ما بدون برخورد ریشه ای با مسئله خشونت و تحقیق و پژوهش در این زمینه و ارایه راهکارهای مناسب، امکان رخ دادن این نوع رفتارهای غیرانسانی در آینده نیز زیاد است. از این رو لازم است در چند سطح موضوع مورد بررسی و نقد قرار گیرد.

1-اولین ایراد را می توان متوجه ساختاری نمود که در استخدام معلم به مباحث قشری و سطحی بها می‌دهد و نسبت به صلاحیت‌های علمی، مهارت‌های زندگی و سلامت روانی بی توجه است. معلمی که پیش از استخدام در مورد حقوق خود و دانش‌آموز،آموزشی ندیده است، برای کسب صلاحیت‌های اخلاقی دوره‌ای نگذرانده است و تنها با توجه به رعایت برخی ظواهر شرعی از گزینش عبور می کند، طبیعی است که کاستی های شخصیتی دیگر وی پنهان بماند.

برای پیشگیری از این امر پیش از هر چیز لازم است کسانی که صلاحیت‌ها را تایید می‌کنند، خود واجد صلاحیتهای لازم باشند و قوانین و روندهای علمی جای سلیقه‌ها را بگیرد. معلم پیش و بعد از استخدام در دوره‌های مختلف باید نسبت به نحوه تعامل با کودکان توانمند شود. در مرحله بعد بایستی حقوق عالیه کودکان منطبق با کنوانسیون حقوق کودک و آموزه های اصیل دینی و ملی را بیاموزد و به آن ها متعهد باشد.

2- سوی دیگر این موضوع کودکانند که ضروری است از همان سنین پایین آموزش‌های لازم برای قدرتمند سازی آنان در مدرسه و خارج از آن برای آشنایی و دفاع از حقوق شان صورت گیرد. بخصوص آموزش‌های مربوط به مسائل جنسی بایستی به‌صورت علمی و اصولی و توسط معلمان آموزش‌دیده به کودکان منتقل گردد. کودکان باید آموزش ببینند که حتی پدر و مادر نمی‌توانند در مورد آن‌ها مرتکب برخی رفتارها شوند چه رسد به معلم و مدیر و همکلاسی و افراد غریبه. جای این آموزش‌ها در نظام آموزشی ما خالی است.

3-نکته ی دیگر این که قوانین حمایتی از حقوق کودکان شفاف و گویا نیست، ما معتقدیم معلمی که تنبیه می‌کند،پزشکی که بخیه از صورت کودکی باز می‌کند،پلیسی که با کودک متهم بدرفتاری می‌کند یا قاضی که بدون در نظر گرفتن شرایط، حکمی سنگین برای یک کودک بزهکار صادر می‌کند و … همه در بازتولید چرخه خشونت در جامعه نقش دارند و زمینه این بازتولید شرایط مادی و عینی حاکم بر جامعه و خلأ قانونی است. ازاین‌رو بر شفافیت قانون در دفاع از حقوق کودکان در همه‌جا ازجمله مدرسه تأکید می‌کنیم.

هرچند به دلایل فوق دلایل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دیگری برای بروز خشونت و تجاوز را می‌توان افزود، اما به باور ما وجود ده‌ها دلیل دیگر هم به هیچ معلمی اجازه نمی‌دهد که مسئولیت فردی و اجتماعی خود را نادیده بگیرد و دست به اقدام خشونت امیز در هر سطح ، بخصوص با کودکان بزند. ما قویاً این نوع خشونت و آزار را محکوم می‌کنیم و به همکاران متعهد خود فراخوان می‌دهیم و به آن‌ها می‌گوییم به رغم تمام خشونت‌های پنهان و آشکار که در حق ما صورت می‌گیرد، بایستی در صف اول نفی خشونت در مدارس و جامعه باشیم.هرچند معلمان در زیر فشارهای سخت معیشت هرروز چندین بار می‌شکنند، اما این مشکلات نباید ما را از وظیفه اصلی خود که همانا پرورش انسان‌های اندیشمند، شجاع، عدالت‌خواه، صبور، مقاوم و حقیقت‌جو است، غافل کند. هیچ معلمی حق ندارد نسبت به دانش آموزان مرتکب خشونت گردد.

فرادستان آموزشی نیز بدانند وقتی سخن از امنیت در مدارس می شود، لازم است ابعاد مختلف آن در نظر گرفته شود. ما خواهان مدرسه‌ای امن هستیم تا کودکان و معلمان آن زیر آوار نمانند یا در آتش نسوزند. کودکان آن مورد خشونت و آزار قرار نگیرند و از هرگونه خشونت فیزیکی و حتی کلامی به دور باشد. بی‌شک تحقق چنین فضای امنی در مدرسه بدون تأمین امنیت شغلی برای معلمان و امنیت روانی برای کودکان و توجه به زیرساخت‌های ضروری میسر نخواهد بود.ما به‌عنوان یک تشکل صنفی که اصلی ترین دغدغه‌ی خود را مسائل آموزشی و صنفی می داند اعلام می‌کنیم،متأسفانه بخاطر درگیر نمودن تشکل‌ها به برخی مسائل ابتدایی مانند دستمزد و حقوق و تحمیل نمودن برخی محدودیت‌ها مانند مجوز فعالیت و حبس همکاران که خود شکلی از خشونت است، باید بیشتر به این گونه مسائل که متاسفانه روندی افزایشی یافته،می پرداختیم. ما می کوشیم که بیش‌ازپیش ابعاد مختلف آموزش در مدرسه، بخصوص بحث نفی خشونت را مورد توجه قرار دهیم و از تمام همکاران در سراسر کشور نیز می‌خواهیم با طرح پیشنهاد‌ات خود در مسیر تحقق یک مدرسه امن و به دور از خشونت ما را یاری نمایند.

در پایان از “ندا “های ایران به خاطر عملکرد غلط و شرم آور برخی معلمان پوزش می‌خواهیم و امیدواریم ندای مظلومیت “ندا” وجدان بیدار جامعه را بیازارد. باشد که “مسئولان” برای پیشگیری از این فجایع هولناک اقدامات لازم را انجام دهند و زمینه‌های بروز چنین حوادثی تا حد ممکن از بین برود. در غیر این صورت هرکس به میزان مسئولیتی که دارد در پیامدهای ناگوار چنین وقایعی شریک است.

کانون صنفی معلمان ایران (تهران)

1395/2/26

تجمع شبانه روزی دانشجویان دانشگاه زنجان همچنان ادامه دارد

تجمع شبانه روزی دانشجویان دانشگاه زنجان در اعتراض به مشکلات صنفی همچنان مقابل سلف مرکزی این دانشگاه ادامه دارد.

به گزارش 26اردیبهشت خبرگزاری دانشجو، متحصنین از همه دانشجویان می خواهند برای تحقق مطالبات خود به صف تحصن کنندگان بپیوندید.

این تحصن وارد روز چهارم خواهد شد، شعار تحصن کنندگان دانشگاه زنجان است.

وضعیت قدرت خرید مردم بدتر شد!

دولت تا این لحظه از سال نتوانسته رکود را از تولید جدا کند، ضمن اینکه تورم هم سایه سنگینش را بر سر کالاهای مصرفی پهن کرده است وکالاها بدون استقبال مشتریان، گران‌تر از قبل روانه بازار می‌شوند.

۵۷ روز از آغاز سال نو می‌گذرد. دولت یازدهم سال قبل را سال رونق و شکوفایی اقتصادی نامگذاری کرده بود؛ وعده‌ای که البته به دلایل مختلف محقق نشد و تحقق آن به امسال موکول شده است.

به گفته دولتمردان، اکنون چند ماهی هست که تحریم‌ها برطرف شده است اما گویا باز هم دولت، برنامه‌ مشخصی در عمل برای اقتصاد ندارد. اگر هم برنامه‌ای باشد، تنها روی کاغذ و در جلسات مطرح می‌شود و نتایج عملیاتی در اقتصاد ندارد. به هر حال، همه چیز دست به دست هم داده تا دولت یازدهم، اقتصاد ایران را با همان شرایط گذشته پیش ببرد.

اکنون اما مردم، دیگر به آمارهای کاهش تورم دولت اعتماد ندارند. شاید البته ادبیات دولت با ادبیات آنها متفاوت است و آنچه که مردم از تورم می‌بینند، چیزی جز گرانی نیست و آنچه که دولت از تورم می‌بیند، اعداد و ارقامی است که بر روی کاغذ و در آمارهای دولتمردان کاهش یافته است. تولیدکنندگان هم گلایه دارند که هنوز رکود تورمی دست از سرشان برنداشته و اگر تلاش‌ها و دست و پا زدنهای خودشان برای فروش کالا نباشد، دولت دردی از آنها دوا نمی‌کند و برنامه‌ای هم برای خروج این واحدهای تولیدی از رکود تورمی که روز به روز مزمن می‌شود، ندارد.

اما هر چقدر هم که دولت بگوید تورم را کاهش داده و امسال قرار است تک رقمی کند، آنچه که سیاهه دخل و خرج مردم و کارمندان نشان می‌دهد، چیزی جز این است که قیمتها بالا رفته و آنها توان خرید گذشته را ندارند و حال تولیدکنندگان هم می‌گویند که کالاهایشان بیشتری باقی می‌ماند و اگر خودشان فکری برای فروش با روش‌های جذاب نداشته باشند، هیچگونه تحرک دیگری به واسطه دولت و سیاستگذاری‌های دولتی، در بازار وجود ندارد.

تولیدکنندگان می‌گویند اگر تولیدکننده بخواهد قیمت را بالا نبرد، با ضرر و زیان مواجه می‌شود و اگر هم قرار باشد که قیمت را افزایش دهد، باید در کنار آن اقداماتی انجام دهد که مصرف‌کنندگان همان اندک کالایی که خرید می‌کنند را هم از سبد مصرفی خود حذف نکنند.

در عین حال، تولیدکنندگان از شگردهای همتایانشان در بخش تولید می‌گویند که برخی تولیدکنندگان، قیمت‌ها را افزایش داده‌اند تا بلکه این قیمت برای مصرف‌کننده جا بیفتد اما برای کوتاه مدت قیمت‌ها را با تخفیف‌های ویژه عرضه می‌کنند تا کالا با همان قیمت قبلی به دست مصرف‌کنندگان برسد و آنها خللی در خریدها وارد نکنند ولی بعد از گذشت مدتی، باز هم کالا را با قیمت جدید عرضه می‌کنند. به هرحال مردم باید حساب دخل و خرج خود را داشته باشند و بر همین اساس هم، رفتار خود در حوزه خرید کالاها را رقم می‌زنند.

قیمت انواع کالاهای مصرفی در بازار

گوشت قرمز

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد قیمت هر بسته دو کیلوگرمی ران گوساله ۶۷ هزار و ۸۳۰ تومان، گردن گوساله یک کیلویی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان، چرخ کرده گوساله یک کیلویی ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان، خورشتی گوساله ۸۰۰ گرمی ۳۰ هزار و ۹۰۰ تومان و ران گوسفندی ۸۰۰ گرمی ۴۲ هزار و ۹۱۰ تومان است. همچنین قیمت هر کیلوگرم گوشت آبگوشتی گوسفندی ۲۹ هزار و ۸۰۰ تومان، فیله گوسفند ۶۶ هزار و ۷۲۰ تومان، ماهیچه گوسفندی ۳۹ هزار و ۹۰۰ تومان است.

مرغ

قیمت هر بسته ۱۸۰۰ گرمی ران و سینه مرغ ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان، فیله مرغ ۱۳ هزار و ۶۰۰ تومان، فیله مرغ یک کیلویی ۶۵۴۰ تومان، جوجه کباب بی‌استخوان ۱۵ هزار تومان و مغز ران ۱۸۰۰ گرمی ۱۸ هزار و ۱۰۰ تومان است.

تخم‌مرغ

بر اساس گزارش‌های میدانی از بازار قیمت هر بسته ۳۰ عدد تخم‌مرغ ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان و هر بسته شش عددی ۳۲۰۰ تومان است.

پنیر

قیمت هر بسته ۴۰۰ گرمی پنیر خامه‌ای ۶۵۰۰ تومان، پنیر پاستوریزه فتا ۳۰۰ گرمی ۳۶۰۰ گرمی، پنیر تازه محلی ۵۰۰ گرمی ۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان و پنیر گوسفندی تبریزی لیقوان ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

ماست

قیمت هر ماست ۱۵۰۰ گرمی پروبیوتیک با ۱.۵ درصد چربی ۵۳۵۰ تومان، ماست ۱۴۰۰ گرمی ۶ درصد چربی ۵۵۰۰ تومان، ماست سون ۲۲۰۰ گرمی ۵ درصد چربی ۸۵۰۰ تومان و ماست خیار ۷۵۰ گرمی ۴۰۵۰ تومان است.

شیر

بر اساس گزارش میدانی خبرنگار مهر قیمت هر بطری ۲.۱ درصد چربی و ۹۴۶ سی‌سی ۲۴۰۰ تومان، شیر تتراپک ۱۲۵ سی‌سی با ۱.۵ درصد چربی ۶۰۰ تومان، شیر پاستوریزه ۹۰۰ گرمی با ۳ درصد چربی ۲۳۰۰ تومان و شیر نایلونی ۸۵۰ سی‌سی با ۲.۵ درصد چربی ۱۵۰۰ تومان است.

برنج

قیمت هر کیسه ۱۰ کیلویی برنج پرمحصول ۷۲ هزار تومان، کیسه ۵ کیلویی برنج طارم دم سیاه ۴۷ هزار و ۵۰۰ تومان، برنج شیرودی ۱۰ کیلویی ۱۰۸ هزار تومان، برنج طارم فریدون‌کنار ۱۰ کیلویی ۱۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان است. همچنین هر کیسه ۵ کیلویی برنج هاشمی دودی ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان و کیسه ۱۰ کیلویی برنج رمضانی به قیمت ۱۰۸ هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد.

روغن نباتی

قیمت هر بطری روغن مایع ۱۳۵۰ گرمی آفتابگردان ۷۴۱۰ تومان، روغن جامد ۳۸۰۰ گرمی ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان، روغن سبوس برنج دو لیتری ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان، روغن مایع ۸۱۰ گرمی آفتابگردان ۴۹۰۰ تومان، روغن کنجد ۱.۵ لیتری ۳۸ هزار تومان و روغن مایع مخلوط ۸۱۰ گرمی نیز ۴۰۵۰ تومان نیز در بازار به فروش می‌رسد.

حبوبات

بررسی‌های میدانی در بازار حکایت از آن دارد که هر بسته ۹۰۰ گرمی لوبیا چیتی ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان، لپه ۹۰۰ گرمی ۱۰ هزار و ۸۰۰ تومان، لوبیا قرمز ۹۰۰ گرمی ۸۵۰۰ تومان، عدس ۹۰۰ گرمی ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان و نخود ۹۰۰ گرمی ۹۹۹۰ تومان است. همچنین هر بسته ۹۰۰ گرمی لپه نیز به قیمت ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان و نخود و لوبیا سفید ۹۰۰ گرمی ۸۴۰۰ تومان عرضه می‌شود.

قند و شکر

قیمت هر بسته شکر ۹۰۰ گرمی با برندهای مختلف بین ۲۴۰۰ تومان تا ۳۳۰۰ تومان در نوسان است ضمن اینکه قند شکسته ۷۰۰ گرمی نیز ۳۶۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

بخشی ازیک گزارش مهربتاریخ26اردیبهشت

زخمی شدن سه کارگر کارخانه تولید سموم شیمیایی در شهرستان روانسر بر اثر حمله گرگ!

یک قلاده گرگ سه نفر از کارگران یک واحد تولیدی در شهرستان روانسر را زخمی کرد.

به گزارش25اردیبهشت ایرنا،رییس شبکه دامپزشکی روانسر روز شنبه گفت: این گرگ مشکوک به هاری امروز به واحد صنعتی تولیدی سموم شیمیایی در جاده اصلی روانسر به کرمانشاه و در نزدیکی روستای حسن آباد به کارگران این واحد تولیدی حمله کرد.

روزبه محمودی افزود: این گرگ توسط یکی از کارگران از طریق مسدود کردن موقت راه تنفسی بیهوش شد و توسط دیگر کارگران این کارخانه زنده گیری و با حضور نیروهای دامپزشکی و محیط بانان محیط زیست به اداره محیط زیست انتقال داده شد تا برای انجام اقدام های بعدی و آزمایش به اداره کل حفاظت از محیط زیست استان منتقل شود.

وی اظهار کرد: مجروحان این حادثه که از ناحیه دست؛ پا و گردن زخمی شده بودند به مراکز درمانی روانسر اعزام شدند و پس از انجام اقدام های پزشکی ترخیص شدند.

شهرستان روانسر در 55 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.

بیست وششم اردیبهشت ماه1395

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.