اخباروگزارشات کارگری۲۵اردیبهشت۱۳۹۵

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

پرونده قضایی9کارگرمعترض معدن سنگ آهن بافق مختومه باید گردد

– تجمع اعتراضی چندین باره کارگران شهرداری فراشبند نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان در اداره کار!

– تجمع کارکنان بیمارستان هشترود دراعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان!

– انتقال بهنام ابراهیم زاده به بند دارالقران زندان رجایی شهر کرج

– تجمع مینی بوسرانان مشهد دراعتراض به مصوبه اخذ وجه شورای شهر مشهد!

– خودداری کارفرمای کارخانه شیشه آبگینه ازپرداخت مطالبات300 کارگر اخراجی وبازنشسته!

– عدم پرداخت7ماه حقوق80کارگرکارخانه زاگرس خودرو!

نزدیک شدن شتربیکاری به درب خانه این کارگران!

– قول هایی برای برگشت حق بیمه ٢٧ هزار راننده تاکسی

– تجمع اعتراضی اهالی روستای گوشه دورود مقابل استانداری لرستان

– تجمع اعتراضی صاحبان مسکن باب الحوائج مقابل فرمانداری شهرستان قرچک

– تجمع اعتراضی مردم فاز ۵ هشتگرد در مقابل فرمانداری این شهر

– تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در اعتراض به وضع غذا

– وقتی مطالبات برابری خواهانه معلمان ریشه می دواند

تجمع اعتراضی چندین باره کارگران شهرداری فراشبند نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان در اداره کار!

صبح امروز، شنبه 95/02/25  کارگران شهرداری فراشبند  برای چندمین بار در اعتراض به عدم پرداخت به موقع حقوق ومزایا از سوی پیمانکارشهرداری، در اداره کار تجمع و خواستار احقاق حق خود شدند.

به گزارش25اردیبهشت نخل بیدار، عدم پرداخت مطالبات کارگران شهرداری در برخی از ماه های سال 93 و92 و عیدی و سنوات و همچنین عدم پرداخت به موقع  بیمه کارگران از عمده مطالبات کارگران شهرداری بوده و تقاضا داشتند که حقوق و مزایای آنها طبق قانون اداره کار به آنها پرداخت گردد.

روح الله مزارعی سرپرست اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز پرداخت حقوق کارگر را از دیون ممتازه خواند و بیان داشت: در صورتی که پیمانکار قبل تا سه شنبه در محل اداره کار حاضر نشود و به مطالبات به حق این کارگران پاسخ نگوید از طریق قانون اداره کار و مراجع قضایی پیگیر خواهیم شد.

وی افزود: بر طبق قانون اداره کار در صورتی که پیمانکار از پرداخت حقوق کارگر سر بازند  کارفرما باید پاسخگوی کارگر باشد و در این میان شهرداری باید پاسخگو باشد و در این راستا به پیمانکار قبل شهرداری که مطالبه زیادی بر گردنش است فرصت داده ایم تا اینکه در وقت اداری روز سه شنبه در اداره کار فراشبند حاضر گردد و پاسخگوی عدم پرداخت تعهدات خود باشد.

پیمانکار جدید شهرداری نیز که از بهمن ماه سال 94 شروع به کار کرد نیز در شروع، دیون کارگران را به موقع پرداخت ننموده که به گفته ی شهردار فراشبند دیون عقب افتاده ی این پیمانکار را که مربوط به  11 روز کاری  از بهمن ماه 94  است و همچنین بیمه ی دو ماهه آنهاست را خود شهرداری پرداخت خواهد نمود.

تجمع کارکنان بیمارستان هشترود دراعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان!

کارکنان خدماتی و درمانی بیمارستان شهرستان هشترود برای چندمین بار به علت پرداخت نشدن مطالبات خود اعم از اضافه کاری، کارانه و دیگر مطالبات خود دست به تجمع اعتراضی زدند.

به گزارش 25اردیبهشت ایسنا، یکی از پرستاران بیمارستان هشترود گفت: اگر مطالبات خودم را از بیمارستان دریافت نکنم از اول خرداد به هیچ عنوان یک ساعت هم اضافه کار نخواهم کرد.

یکی دیگر از کارکنان درمانی این مرکز بهداشتی اظهار کرد: کلیه کادر بیمارستان هشترود برای خدمت رسانی به مراجعه کنندگان به صورت شبانه روزی در تلاش هستند اما متاسفانه مطالبات ما را سر وقت به حسابمان واریز نمی کنند و این امر من و همکارانم  را با مشکل مواجه کرده است.

یک نفر ازکارکنان خدماتی بیمارستان نیز در این تجمع گفت: چرا اضافه کاری مسئولین و پزشکان سر موقع به حسابشان واریز می‌شود اما پرستاران و کارکنان جزء از این قائده مستثنی هستند؟.

کلیه معترضین در این تجمع اعلام کردند: هر چند شبکه بهداشت و درمان هشترود به کار شکنی هایش در مورد مطالبات ادامه می‌دهد اما پرستاران این مرکز درمانی از خدمات دهی به مراجعه کنندگان کم نمی‌گذارند.

گفتنی است، در این تجمع اعتراض آمیز رئیس بیمارستان در محل حضور نداشت و مدیر بیمارستان نیز جوابگوی معترضان نبود؛  چند نفر از کادر بیمارستان به نمایندگی از همه پرسنل بیمارستان هشترود برای پیگیری مطالبات خود به دفتر رئیس شبکه بهداشت و درمان رفتند.

انتقال بهنام ابراهیم زاده به بند دارالقران زندان رجایی شهر کرج

روز ٢٠ اردیبهشت بهنام (اسعد) ابراهیم‌زاده، کارگر زندانی در زندان رجایی شهر کرج پس از تنش در بند ۱۰ زندان رجایی‌شهر بصورت تنبیهی به بند ۲ دارالقران این زندان تبعید شد.

بهنام ابراهیم زاده از بیست و دوم خردادماه ٨٩ در زندان بسر میبرد و بعد از شش سال زندانی در حکم جدیدی به ۷ سال و ۱۰ ماه و ۱۵ روز حبس و چهارصدوپنجاه هزار تومان جریمه محکوم شد. اتهام او “اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی و خارجی” و فعالیت تبلیغی علیه نظام درج شده است. بهنام از دیسک کمر و آرتروز گردن رنج می‌برد و با وجود پیگیری، تا کنون موفق به درمان بیماری در زندان نشده است. پسرش نیما به سرطان مبتلاست و و خانواده اش گفته اند که به دلیل بیماری نیما، سختی رفت و آمد و محدودیت های مالی امکان ملاقات هفتگی با او را ندارند.

منبع: https://www.facebook.com/paygahekhabari.behnamebrahimzadeh/?fref=nf

تجمع مینی بوسرانان مشهد دراعتراض به مصوبه اخذ وجه شورای شهر مشهد!

امروز25اردیبهشت ماه،مینی بوسرانان مشهدی دراعتراض نسبت به اخذ وجه از مینی بوسرانان با عنوان ساماندهی مینی بوسها و اتوبوسهای شهری بر اساس مصوبه شورای شهر مشهد،دست به تجمع در بلوار شاهنامه مشهد زدند.

به گزارش25اردیبهشت ایرنا،این جمع حدود 70 نفره روز شنبه با تجمع در بلوار شاهنامه مشهد نسبت به اخذ وجه از مینی بوسرانان با عنوان ساماندهی مینی بوسها و اتوبوسهای شهری بر اساس مصوبه شورای شهر مشهد ابراز نارضایتی بودند.

بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد در قالب طرح ساماندهی مینی بوسها و اتوبوسهای بخش خصوصی مقرر شده از هر دستگاه مینی بوس سالانه دو میلیون ریال اخذ شود.

خودداری کارفرمای کارخانه شیشه آبگینه ازپرداخت مطالبات300 کارگر اخراجی وبازنشسته!

حدود ۳۰۰کارگر کارخانه شیشه آبگینه ۵ ماه بعد از تعطیلی این واحد تولیدی با وجود صدور حکم توقیف اموال کارخانه هنوز نتوانسته‌اند مطالبات معوقه حقوقی و حق سنوات خدمت خود را دریافت کنند. گفته می شودکارفرما اموالی که کارگران برای وصول مطالبات معوقه خود توقیف کرده‌اند را بصورت غیر قانونی برای پرداخت بدهی‌های خود به نهاد های دولتی وبانکهامی‌فروشد ودر این زمینه دست کارگران بجایی بند نیست.

به گزارش25اردیبهشت ایلنا، کارخانه «شیشه آبگینه» در قزوین از آبان ماه سال ۹۴ به دلیل آنچه از سوی کارفرما «مشکلات مالی» خوانده می‌شد تعطیل اعلام شد و از آن زمان تاکنون هنوز بخش عمده ای از مطالبات ۲۰۰ کارگر‌ اخراجی این واحد تولیدی پرداخت نشده است.

علاوه براین گفته می‌شود حدود ۸۰ کارگری که ازسال ۹۳ بارنشسته شده‌اند هنوز موفق به دریافت سنوات خود نشده‌اند.

بر اساس این گزارش همچنین ۲۰ کارگری که هم اکنون در کارخانه برای نگهداری ازماشین آلات ونگهبانی از آن باقی مانده‌اند در ده ماه گذشته (از مرداد ماه سال گذشته تا کنون) هیچ دستمزدی دریافت نکرده‌اند.

به گفته یکی از کارگران اخراجی، کارفرما در زمان اخراج کارگران مرتبا وعده پرداخت مطالباتشان را می‌داد اما بعدا به بهانه‌های مختلف از پرداخت مطالبات کارگران طفره رفت.

این کارگر درباره روند پی‌گیری حقوقی دریافت مطالباتشان خود وسایرهمکارانش می‌گویند، بعد از بدقولی کارفرما‌ همه کارگران به صورت مجزابه اداره کار قزوین شکایت کردند و اداره کار حکم به پرداخت مطالبات ما داد اما کارفرما تمکین نکرد و پرونده برای اجرای احکام به سایر مراجع قضایی انتقال پیدا کرد.

به گفته او، بعداز کش و قوس‌های فراوان تعداد کمی از کارگران توانستند بخشی حداقلی ازمطالبات خود را دریافت کنند. اما بیشتر کارگران باقی مانده که هر کدام مبالغ زیادی از کارفرما طلب دارند طی ماهای گذشته بلاتکلیف بوده‌اند.

این کارگر «شیشه آبگینه» می‌گویند پس از پی‌گیری‌های حقوقی سرانجام توانستند حکم مصادره اموال کارخانه را برای دریافت طلبشان بگیرند اماکارفرما اموالی که کارگران برای وصول مطالبات معوقه خود توقیف کرده‌اند را بصورت غیر قانونی برای پرداخت بدهی‌های خود به نهاد های دولتی وبانکهامی‌فروشد و در نتیجه پیگیری کارگران تا کنون بی‌نتیجه بوده است.

به گفته وی بیشتر بدهی این کارخانه حدود ۹ میلیارد تومان به اداره گاز، ۶۰۰ میلیون به اداره برق، ۴میلیارد تومان به تامین اجتماعی وحدود ۱۷ میلیارد تومان هم به بانک صادرات است.

او در ادامه سخنان خوددرباره جرئیات مطالبات کارگران بازنشسته واخراجی کارخانه شیشه آبگینه می‌گویند میانگین سنوات پایان خدمت هر یک از بازنشستگان بر اساس سوابق کاری حدود۴۰ میلیون تومان است که کارفرما به بهانه نداشتن منابع مالی، توان پرداخت آن را ندارد.

به گفته وی کارگران بازنشسته شیشه آبگینه علارغم دریافت نکردن سنوات، حدود ۲تا ۶ ماه مطالبات معوقه مزدی دارند که مربوط به زمان اشتغالشان می‌شود.

به گفته این کارگر کارخانه شیشه آبگینه، همچنین ۲۰۰ کارگر قراردادی کارخانه که از سوی کارفرما همزمان با تعطیلی کارخانه اخراج شده‌اند به طور میانگین هر کارگر حدود ۱۲ میلیون طلب دارند.

عدم پرداخت7ماه حقوق80کارگرکارخانه زاگرس خودرو!

نزدیک شدن شتربیکاری به درب خانه این کارگران!

ایلناطی گزارشی بتاریخ25اردیبهشت ماه از عدم پرداخت7ماه حقوق80کارگرکارخانه زاگرس خودرو ونزدیک شدن شتربیکاری به درب خانه این کارگران،خبرداد.

براساس این گزارش،این واحد تولیدی با ۸۰ کارگردر استان لرستان هم اکنون با حداقل ظرفیت تولید در آستانه تعطیلی است و مدیریت این کارخانه پس از چندین ماه کاهش در ظرفیت تولید، از ابتدای سال جاری به صورت رسمی اعلام کرده است که قصد تعطیلی کارخانه را دارد.

همچنین درخلال 2سال گذشته200کارگراین کارخانه اخراج شدند.

این گزارش می افزاید،مدیران زاگرس خودرو که از شرکت‌های وابسته به یک گروه خودروسازی در کشور مالزی است علی رغم آنکه می‌دانند کارگران این منطقه فرصت شغلی دیگری در انتظارشان نیست اصرار دارند تا به دلیل نبود مواد اولیه ٰکارخانه را به طور کامل تعطیل کنند.

قول هایی برای برگشت حق بیمه ٢٧ هزار راننده تاکسی

از متضررشدن ٢٧ هزار راننده تاکسی برای حق بیمه شان چندماه می گذرد، چندماه است این رانندگان علاوه بر دلخوری و ناراحتی که به داخل تاکسی و خانه و خانواده شان کشیده شده، جلوی ساختمان بیمه گذارشان، شورا و شهرداری و تاکسیرانی تجمع کرده اند. شاید اگر از ابتدای این تخلف بزرگ رانندگان این اعتراض را نداشتند، کارشان تا همین جا هم پیش نمی رفت و طبق تجربه همیشگی در این موارد که متخلف خود را قربانی می داند، دست این رانندگان به جایی بند نبود.

اطلاع از این تخلف و حق خوری مربوط به روزهای پایانی سال گذشته است اما رانندگانی که همیشه به ساختمان مربوط به بیمه شان در خیابان ملک مراجعه می کردند، فکر نمی کردند قضیه تا این اندازه جدی باشد و یکباره مسئولان این شرکت، ساختمان را تخلیه کنند و غیبشان بزند. حالاچندماه است که رانندگان مانده اند و چندماه کار بدون بیمه و در هر تاکسی در شهر می نشینید، محال است از این ماجرا نگویند و خبر نداشته باشند یا حتی خودشان متضرر نشده باشند.

ماجرا از این قرار است که این شرکت تعاونی ازجمله تعاونی های خصوصی زیرمجموعه تاکسیرانی است که شرکت های تاکسیرانی خصوصی امورات بیمه ای رانندگان خود را از طریق این شرکت انجام می دادند. این شرکت طرف حساب سازمان تامین اجتماعی بوده است و رانندگان تاکسی مبالغ بیمه ای خود را در ماه موردنظر و یا چندماه جلوتر به این شرکت پرداخت می کردند. طبق گفته رانندگان متضرر، از آبان ماه متوجه می شوند که حق بیمه آنها پرداخت نشده و این موضوع را به مسئولان شرکت اعلام می کنند اما اعلام می شود که مشکلی وجود ندارد و به زودی این وقفه برطرف می شود. مبلغ بیمه رانندگان تاکسی که قرار بود حق بیمه آنها از این شرکت پرداخت شود، حدود ٩ میلیارد تومان است که تاکنون توضیح شفاف و مشخصی را در باره آن به رسانه ها و رانندگان تاکسی نداده اند.البته سازمان تاکسیرانی بعد از علنی شدن این تخلف و اعتراض رانندگان تاکسی رسما اعلام کرد که این موضوع هیچ ارتباطی به این شرکت ندارد و رضا قاضی، معاون برنامه ریزی تاکسیرانی اعلام کرد که این شرکت فقط نام شرکت تعاونی تاکسیرانان را یدک می کشد، هیچ ارتباطی با سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران ندارد و از سال گذشته نیز شهرداری تهران طی مکاتبات گسترده با وزارت تعاون به استفاده از نام تاکسیرانی و شباهت آرم این شرکت تعاونی با سازمان تاکسیرانی مراتب اعتراض خود را اعلام کرده است. وی اعلام کرده بود که این شرکت تعاونی از چند سال پیش مجوز فعالیت خود را از وزارت تعاون دریافت می کند و در حوزه های غیر تاکسیرانی هم سرمایه گذاری می کند. وی اعلام کرده بود که علاوه بر تاکسیرانی سازمان تامین اجتماعی نیز به عنوان سازمان بالادستی این کارگزاری مراحل قضائی این پرونده را پیگیری خواهد کرد. اما این همان قولی است که داده شده اما تا امروز هنوز روی هواست و تا همین هفته گذشته رانندگان تاکسی معترض مقابل ساختمان این شرکت، شورا و شهرداری تجمع داشته اند و هنوز این حق خوری به نتیجه مورد نظر، یعنی اعاده حق تاکسیرانان نرسیده است. ابوالفضل قناعتی، عضو کمیسیون حمل ونقل شورای شهر تهران درباره آخرین پیگیری های این پرونده توضیح داد و گفت: ٢٨ هزار نفر راننده تاکسی بیمه این شرکت تعاونی هستند، این شرکت، سابقه ۵٠ ساله دارد و در حوزه های مسکن و مصرف و نیز کد کارگاهی فعال بوده است. روال کار هم این گونه بود که بخشی از پول بیمه رانندگان را این شرکت از رانندگان می گرفت و بخشی را هم دولت پرداخت می کرد اما از آبان ماه سال گذشته با مشکل مواجه می شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه ایراد اصلی کار به مشکلات هیات مدیره این شرکت برمی گردد، افزود: موضوع خرید یک زمین با پول حق بیمه رانندگان صحت دارد اما کل مسئله نیست. این شرکت مدعی است که دولت در چندماه منتهی به پایان سال ٩۴ سهم ۵٠ درصدی بیمه رانندگان تاکسی را پرداخت نکرده و بیمه گذار هم قبول نکرده تا با نیمی از حق بیمه، بیمه رانندگان را رد کند. قناعتی می گوید این شرایط شوکی را به این شرکت وارد می کند و این تاخیر چندماهه باعث می شود کد درمانی و دفترچه بیمه رانندگان در این مدت، تایید نشود و در ادامه اعتراض رانندگان را در پی داشته باشد.

این عضو شورای شهر تهران تاکید دارد که این شرکت تعاونی مقصر است و این شرایط ارتباطی به سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران ندارد و در عین حال می افزاید: تاکسیرانی نباید منفعل باشد و باید روی روال کار این شرکت ها که امورات رانندگان تاکسی را دارند، نظارت می کرد تا به نام تاکسیرانی هر کاری را انجام ندهند. قناعتی افزود: سازمان تاکسیرانی از همان ابتدا وارد موضوع شد و یک پیگیری اورژانسی انجام داد تا حق بیمه اسفند و فروردین رانندگان با موافقت سازمان تامین اجتماعی تایید شود. درحال حاضر هم رانندگان به طور انفرادی یا گروهی می توانند به آدرس های اعلام شده مراجعه کنند تا کد دفترچه هایشان فعال شود. البته هنوز در مورد ماه های آذر، دی و بهمن این مشکل پابرجاست و حل نشده است. وی گفت: در مرحله بعد با حل مسائل حقوقی این شرکت، کل این مشکل برطرف می شود و رانندگان نباید نگران باشند.

منبع:شرق-25اردیبهشت

تجمع اعتراضی اهالی روستای گوشه دورود مقابل استانداری لرستان

جمعی از اهالی روستای گوشه شهرستان دورود روز شنبه با جمع شدن مقابل استانداری لرستان خواستار دریافت مطالبات خود از آب منطقه ای استان شدند.

به گزارش25اردیبهشت ایرنا،این عده که حدود 20 نفر بودند می گفتند که قیمت اموال ومنازل مسکونی آنها که در اثر سرریز شدن سد کمال صالح استان مرکزی از بین رفته مشخص شده ولی هنوز هیچ گونه وجهی بابت خسارت از بین رفتن وسایل آنها پرداخت نشده است.

بامداد روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری روستای گوشه دواریجان از توابع شهرستان دورود به علت سرریز شدن سد کمال صالح استان مرکزی به زیر آب فرو رفت و اهالی این روستا مجبور به ترک خانه های خود شدند.

اهالی این روستا همچنین می گفتند که معاون عمرانی استانداری لرستان و مدیرعامل آب منطقه ای لرستان پیش از این وعده پرداخت طلب اهالی را داده اند ولی تاکنون هیچ گونه اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

روستای گوشه در حریم سد مروک و در پایین دست سد کمال صالح استان مرکزی قرار دارد که در سال های گذشته بخش اعظمی از مطالبات اهالی روستا به دلیل ساخت سد مخزنی مروک پرداخت شده و برخی از آنها به محل دیگری کوچ کرده اند.

روستای گوشه با جمعیت 303 نفر درشمال شهردورود و در حریم مخزن سد مروک قرار داد.

تجمع اعتراضی صاحبان مسکن باب الحوائج مقابل فرمانداری شهرستان قرچک

امروز شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه،جمعی از صاحبان مسکن باب الحوائج شهرستان قرچک در اعتراض به عدم واگذاری مسکن خود جلوی فرمانداری شهرستان قرچک تجمع کردند.

25-02-95

به گزارش25اردیبهشت قرچک آنلاین، امروز شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه جمعی از صاحبان مسکن باب الحوائج شهرستان قرچک در اعتراض به عدم واگذاری مسکن خود از طرف آقای (س.ن) یکی از اعضای شورای شهر قرچک و آقایان (ا.ت) و (ا. ن) که با هم شریک هستند جلوی فرمانداری شهرستان قرچک تجمع کردند.

تجمع کنندگان که اغلب از افرادکم درآمد جامعه هستند و مبالغ این خانه را به سختی بدست آوردند و یا تمام سرمایه خود را برای خرید واحدهای مسکن پرداخت کردند، برای چندمین بار است که تجمع کرده اند اما هیچ یک ازمسئولان پاسخ گویی سوالات آنان نیست.

به گفته یکی از تجمع‌کنندگان در حالی که چهار سال پیش، مبلغ پیش قسط  را واریز و وصول مابقی به صورت چک برای واگذاری را پرداخت کرده است، اما اکنون مسکنی که قرار بود به آنها تحویل دهند خبری نیست و علیرغم شکایتی و تشکیل پرونده که داده شده است و دادگاه حکم پرداخت پول مال باختگان را صادر کرده است ، این کار هم از طرف واگذارکنندگان صورت نگرفته است.

این تجمع کنندگان که خواستار رسیدگی به وضعیت خود هستند اما هنوز این مشکل به سرانجام نرسیده  است و هیچ مسئولی به آنها پاسخی نمی دهد و آنان خواهان رسیدگی دولت و توجه مسئولان شهرستان قرچک به این موضوع هستند.

تجمع اعتراضی مردم فاز ۵ هشتگرد در مقابل فرمانداری این شهر

روزشنبه25اردیبهشت، مردم فاز ۵ هشتگرد در مقابل فرمانداری این شهر اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی نمودند که این تجمع باعث کندی عبور و مرور و اخلال در رفت و آمد شد.

به گزارش25اردیبهشت کمال مهر،گفته می شود این تجمع به دلیل مشکلاتی است که در بخش آب و فاضلاب این منطقه وجود دارد و مردم بدین ترتیب خواستند صدای خود را به گوش مسئولین برسانند.

تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در اعتراض به وضع غذا

شماری از دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در اعتراض به وضع غذای سلف دانشگاه، امروز (شنبه) تجمع اعتراضی برگزار کردند.

به گزارش25اردیبهشت ایسنا، روزانه حدود 1000 پرس ناهار در سلف این دانشگاه به دانشجویان عرضه می شود که امروز ظهر بیش از نیمی از دانشجویانی که غذا رزرو کرده بودند، غذای خود را از مقابل سلف تا مقابل اتاق مسئول امور دانشجویی روی زمین چیدند و پس از آن با برگزاری تجمعی در یکی از معابر دانشگاه اعتراض مسالمت آمیز خود را نشان دادند.

یکی از دانشجویان معترض گفت: وضع غذای این دانشگاه چندان خوب نبود ولی از ماه های اخیر این وضع بدتر شده و کیفیت غداها بسیار پایین آمده است.

وی با بیان اینکه کیفیت خوب غذای سلف دانشگاه از کف حقوق دانشجویان هر دانشگاهی است، عنوان کرد: هدف اصلی ما از این اعتراض بهبود وضع غذاست و مسئولان دانشگاه باید به اعتراض ما پاسخ داده و کیفیت غذاها را بهبود بخشند، زیرا که اکثر دانشجویان این دانشگاه خوابگاهی هستند و هر روز از غذای سلف تغذیه می کنند و با این کیفیت غذا انرژی لازم برای نشستن در کلاس وجود ندارد.

گفتنی است، دانشجویان در این تجمع اعتراضی با سر دادن شعارهایی مانند ” غذای بی کیفیت نمی‌خوایم نمی‌خوایم”، ” مسئول باید بیاد” و ” دانشجو می میرد ذلت نمی پذیرد” اعتراض خود را نشان دادند و در پایان با قرائت بیانیه ای خواستار رسیدگی مسئولان شدند.

وقتی مطالبات برابری خواهانه معلمان ریشه می دواند

جعفر ابراهیمی

دکتر سعید معیدفر ، استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران : « …..در این فکر بوده‌ام که چه اصطلاحی را برای نظام آموزش و پرورش کشور با این هدف‌گذاری پیدا کنم، تنها چیزی که پیدا کردم این است که این نظام آموزش و پرورش با نظام برده‌داری مدرن برابری می‌کند. نظامی که درصدد تولید انسان نیست، بلکه تنها افرادی پرورش می‌دهد که صرفا به خودشان توجه می‌کنند و این نظام نهایتا به فردگرایی بسیار افراطی و به قیمت نادیده گرفتن و تا سرحد نابودی بقیه منجر می‌شود….»

این جملاتی که توسط این استاد دانشگاه گفته شده است بارها به اشکال مختلف از زبان فعالان صنفی عدالتخواه و بیانیه های کانون های صنفی مستقل مطرح شده است و دلواپسان دولت و قدرت در گروههای مختلف فقط به آنها مارک های رنگارنگ زده اند . و حراست ها و سیستم امنیتی برای فعالان پرونده سازی کرده اند.

طرح این بحث ها در سطح رسانه و دانشگاه نشان می دهد که شعارها و آرمان های برابری طلبانه ما معلمان در تمام جامعه ریشه دوانده است که یکی از آنها نفی آموزش پولی و احیای آموزش کیفی و رایگان و برابر است. آن چیزی که اساتید جامعه شناسی با پژوهش به آن رسیده اند ما در تجربه زیسته معلمی بدان دست یافته ایم و با تمام وجود آن را فریاد زده ایم . و این همه دستاورد ایستادگی فعالان صنفی بر اصولی است که فراتر از مسئله دستمزد به سایر مطالبات صنفی و آموزشی پر بها داده اند و می دهند و با تهمت ها و تهدیدات عرصه حق خواهی و عدالت طلبی را ترک نمی کنند.

از سویی انتشار فیش های رسوایی برخی مدیران و کارمندان دولت ، در این روزها حقانیت عدالتخواهی معلمان را به همه نشان داد و ثابت کرد که معلمان زیاده خواه و زیادی نیستند بلکه آگاه هستند و می دانند وقتی از جیب آنان و محرومان جامعه دزدیده می شود لابد جیب یک عده غارتگر اموال عمومی پر می شود این آگاهی خواب باندهای قدرت و ثروت را طبیعی است آشفته کند ولی نمی شود با احضار و تهدید صدای عدالتخواهی را خفه کرد باید تن به مطالبات بر حق داد و بیش از این به سفره و زندگی مردم تعرض نکرد. با ژست ها روشنفکرانه و توئیت کردن هم نمی توان مسیر مطالبه خواهی برحق را منحرف کرد.

به امید تحقق مطالبات برحق معلمان ایران

به امید روزی هیچ کودکی از چرخه تحصیل طرد نگردد

و پاسخ برابری و آزادی خواهی زندان نباشد.

منبع:سایت کانون مدافعان حقوق کارگر

بیست وپنجم اردیبهشت ماه1395

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.