اخباروگزارشات کارگری20بهمن1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

Capture d’écran 2016-01-04 à 22.08.26

کارگران بازداشتی کارخانه مس خاتون آباد آزاد باید گردند

– دومین روز اعتصاب کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی آبادان دراعتراض به عدم پرداخت2ماه حقوق!

– عثمان اسماعیلی فعال کارگری به یک سال زندان تعزیری محکوم شد

– چهارمین روزاعتصاب وتجمع کارگران شرکت ایران صدرا مقابل استانداری بوشهر!

– تجمع کارگران سیمان سپاهان در کارخانه در اعتراض به کاهش حقوق!

– پایان اعتصاب کارگران باغ کتاب تهران پس از3روز بدنبال وعده کارفرما!

– جوانمیر مرادی :  یارانه حقوق، لفاظی جدید!

– کارگرانی که همه ساله هنگام پرداخت عیدی کارمند می‌شوند!

گرفتارشدن8نفر از کارکنان نفت دکل های توربین بادی در برف رودبار گیلان

دومین روز اعتصاب کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی آبادان دراعتراض به عدم پرداخت2ماه حقوق!

از روز گذشته(19بهمن) تعدادی از کارگر ان توبوسرانی آبادان به دلیل معوقات مزدی دست از کار کشیدند و در محل کار خود حاضر نشدند.

به گزارش20بهمن ایلنا، این کارگران علت دست از کار کشیدن خود را پرداخت نشدن دو ماه مزد توسط پیمانکاری که مسئولیت رانندگان اتوبوسرانی آبادان را به عهده دارد ،اعلام کردند.

از قرار معلوم پیمانکاران اتوبوسرانی علت این تعویق در پرداخت دستمزد‌ها را پرداخت نشدن صورت وضعیت پیمانکار توسط شهرداری اعلام کرده است.

به همین علت۸۵ نفر از رانندگان اتوبوس شرکت واحد برای دومین روز است که دست از کار کشیده و مسافران را جابجا نکردند.

این کارگران خواستار پرداخت معوقات مزدی خود تا پیش از پایان سال هستند.

عثمان اسماعیلی فعال کارگری به یک سال زندان تعزیری محکوم شد

کارگران و مردم آزاده

عثمان اسماعیلی فعال کارگری که در تاریخ ۸/۲/۹۴ در شهر سقز توسط نیروهای وزارت اطلاعات دستگیر شد.ایشان بعد از ۱۲ روز بازداشت در سلول انفرادی با قرار وثیقه ۷۲ میلیون تومانی از زندان آزاد و در تاریخ های ۱۰ و ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۴ درشعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان سقز به اتهام ۱- تبلیغ به نفع گروهای مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران ۲ – عضویت در کومه له کمونیست توسط قاضی سید جعفر رحیمی محاکمه و طی دادنامه شماره ۹۴۰۹۹۷۸۷۴۱۰۰۰۸۴۴ تاریخ تنظیم ۲۰/۸/۹۴ با شماره پرونده ۹۴۰۹۹۸۸۷۴۱۹۰۰۱۴۷ به یک سال زندان تعزیری محکوم شد. رای صادره در تاریخ ۱۷/۱۱/۹۴ به خانواده عثمان اسماعیلی ابلاغ شده که ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در محاکم تجدید نظر استان کردستان می باشد.

منبع:سایت کمیته دفاع از محمود صالحی

چهارمین روزاعتصاب وتجمع کارگران شرکت ایران صدرا مقابل استانداری بوشهر!

کارگران شرکت ایران صدرا گویند: 1500 کارگرشاغل در این شرکت از هشت ماه گذشته حقوقی دریافت نکرده اند و صرفا طی این مدت مساعده هایی گرفته اند که نمی تواند تکافوی هزینه های زندگی شان را بدهد.

به گزارش20بهمن خلیج فارس،این کارگران که عمدتا وابسته به پیمانکاری های بخش سکوسازی صدرا هستند، از ابتدای این هفته تجمعاتی را مقابل استانداری آغاز کرده و خواستار پیگیری مسئولان درباره مطالبات شان هستند.

معترضان ادامه می دهند: جدا از معوقات مزدی، کارفرما هنوز در خصوص پرداخت حق بیمه ماههای گذشته نیز اقدامی نکرده و در نتیجه از این جمع کارگرانی که برای تمدید دفترچه‌ بیمه‌های خود اقدام کرده‌اند با مشکل مواجه شده‌اند.

طی روزهایی که تجمعات کارگران صدرا برگزار می شده، هیچ مسئولی از استانداری حاضر نشده به جمع آنها بیاید و به گفته نمایندگان معترضان، نشست هایی هم که با برخی از مسئولان داشته اند، در خصوص مطالبات آنها گره گشا نبوده است.

به گزارش بوشهر نیوز درهمین رابطه، معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: براساس مصوبه کمیسیون کارگری این استان در نشست روز سه شنبه(20بهمن) بخشی از مطالبات کارکنان شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) هفته جاری پرداخت می شود.

فتح الله حقیقی افزود: همچنین بخش دوم طلبی کارکنان شرکت صدرا تا پایان بهمن ماه و مابقی نیز قبل از پایان سال جاری پرداخت خواهد شد.

تجمع کارگران سیمان سپاهان در کارخانه در اعتراض به کاهش حقوق!

هفته گذشته کارگران سیمان سپاهان در کارخانه در اعتراض به کاهش حقوق دست به تجمع در محوطه کارخانه زدند.

یکی از کارگران کارخانه سیمان سپاهان:در گذشته بن کارگری، پاداش، بن غذا، کارانه و حقوقی بابت اضافه کار پرداخت می‌شد، ولی در حال حاضر هیچ‌کدام از این موارد پرداخت نمی‌شود. به نظر می‌رسد مدارک مربوط به مزایا در لیست بیمه تکمیل می‌شود، اما مبلغی به کارگران پرداخت نمی‌شود.

به گزارش20بهمن ایسنا، پرداخت نشدن مزایا و کارانه نیروی انسانی کارخانه سیمان سپاهان باعث کاهش حقوق و حتی نصف شدن درآمد برخی از آنها شده است، به طوریکه کارگران از این وضعیت ابراز نارضایتی می‌کنند، اما مدیرعامل شرکت معتقد است اگرچه پرداخت مزایا بر عهده وی است، اما به طور قانونی می‌تواند آن را پرداخت نکند.

یکی از کارگران کارخانه سیمان سپاهان گفت: در سال‌های گذشته حقوقم با تمام مزایا پرداخت می‌شد و حتی تا دو میلیون و 200 هزار تومان نیز می‌رسید، اما از پاییز سال گذشته رفته رفته حقوق‌ها کم شد.

وی افزود: در گذشته بن کارگری، پاداش، بن غذا، کارانه و حقوقی بابت اضافه کار پرداخت می‌شد، ولی در حال حاضر هیچ‌کدام از این موارد پرداخت نمی‌شود. به نظر می‌رسد مدارک مربوط به مزایا در لیست بیمه تکمیل می‌شود، اما مبلغی به کارگران پرداخت نمی‌شود.

وی اضافه کرد: حقوق تمام پرسنل اعم از کارگران قراردادی، پیمانی، رسمی و حتی مهندسان شرکت نیز کاهش یافته است. مثلا یکی از مهندسان شرکت که ماهیانه حدود پنج میلیون تومان حقوق می‌گرفت، حقوق او در حال حاضر به حدود سه میلیون تومان رسیده است.

حقوق‌ها نصف شد

هم‌چنین یکی دیگر از کارگران این شرکت که چنین وضعیتی دارد، گفت: مزایایی به کارگران پرداخت نمی‌شود و زندگی به سختی پیش می‌رود. نه تنها حقوق‌ها به صورت خالص و بدون مزایا پرداخت می‌شود، پرداخت همان مقدار ناچیز نیز با تاخیر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر حقوقم بدون مزایا پرداخت می‌شود و به کمتر از نصف رسیده است، با این میزان چگونه باید شکم زن و بچه‌ام را سیر کنم؟ در هفته گذشته کارگران در کارخانه تجمع کردند، اما متاسفانه کسی پاسخگو نبود و به نتیجه‌ای نرسید و مدیرعامل پرداخت نکردن مزایا را از اختیارات قانونی خود می‌داند.

همچنین همسر یکی از کارگران کارخانه سیمان سپاهان نیز با بیان اینکه در سال گذشته هیچ مزایایی به غیر از عیدی و بن خرید پوشاک به کارگران داده نشده است، گفت: کیفیت اجناس فروشگاه‌های طرف قرارداد با شرکت بسیار نامناسب است. فروشگاه پوشاک مردانه دارای قیمت‌های بالایی بود و از توان خرید کارگران خارج بود. یکی دیگر از فروشگاه‌ها نیز اجناس بی‌کیفیت ارایه می‌کرد و خرید نکردن بهتر از خریدن بود. به نظر می‌رسد با توجه به وجود نیروی کار، ماندن یا نماندن کارگران برای مدیرعامل اهمیتی ندارد!

مزایای کارکنان شامل چه مواردی است؟

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان ، پیرامون پرداخت مزایایی مانند بن کارگری، بن غذا، حق مسکن و کارانه اظهار کرد: مبلغ بن کارگری 110 هزار تومان وجه رایج است و برای افراد مجرد، متاهل، با سابقه، بی سابقه، قراردادی و رسمی یکسان است و کارفرمایان نیز به هیچ وجه نمی‌توانند آن را قطع کنند.

محسن نیرومند افزود: کارانه مبلغی است که طی قراردادی که سال به سال بین کارفرما و کارگران منعقد می‌شود، باید توسط کارفرما به کارگران پرداخت شود. این مبلغ در مدت زمان قرارداد قابل قطع نیست، اما اگر چنین قراردادی در سال منعقد نشده باشد، کارفرما می‌تواند آن را پرداخت نکند.

وی ادامه داد: اگر تولید کارخانه افزایش یابد، به ازای اضافه تولید مبلغی به عنوان کارانه به کارگران پرداخت می‌شود و این موضوع باید بر اساس قرارداد انجام شود.

نیرومند خاطرنشان کرد: اگر کارگری برای اضافه کار در کارخانه حضور می‌یابد، کارفرما باید اضافه حقوق او را پرداخت کند، اما گاهی مبلغی به عنوان اضافه کار به کارگران پرداخت می‌شود، در حالی که آنها برای اضافه کار در کارخانه حاضر نمی‌شوند. به این صورت که کارفرما برای ترمیم حقوق کارگران، مبلغی را تحت عنوان اضافه حقوق پرداخت می‌کند.

وی اضافه کرد: اگر کارفرما به صورت صوری، اضافه حقوق به کارگران پرداخت می‌کند می‌تواند آن را قطع کند، اما قبل از قطع اضافه حقوق باید با ارایه دلایل منطقی، مجوز این کار را از اداره تعاون دریافت کند. همچنین ممکن است کارفرما دیگر نیازی به اضافه کار کردن کارگران نداشته باشد و این موضوع جزء حق کارفرما است.

نیرومند با بیان اینکه اگر مبلغی بابت بن غذا به کارگران پرداخت می‌شد، کارفرما حق قطع کردن آن را ندارد، خاطرنشان کرد: اگر واحد صنعتی، تولیدی و … از شهر دور باشد و کارگران برای حضور در محل کار به خارج از شهر می‌روند، باید یک وعده غذا توسط کارفرما به کارگران داده شود.

وی پیرامون قرارداد کارفرمایان با برخی فروشگاه‌ها و تعاونی‌های مصرف، اظهار کرد: کارفرما مختار است با هر فروشگاه و یا تعاونی قرارداد منعقد کند، اما اگر کارگران از یک فروشگاه یا تعاونی شکایت داشته باشند، اداره تعاون می‌تواند به این موضوع رسیدگی کند.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ممکن است برخی کارفرمایان مزایا را در لیست بیمه ذکر کنند، اما آن را به کارگران پرداخت نکنند، افزود: اداره تعاون با مطلع شدن از این تخلف با کارفرمایان متخلف برخورد خواهد کرد و کارگران می‌توانند بدون ذکر نام خود این موضوع را اطلاع دهند و اداره تعاون نیز با فرستادن بازرس به آن شرکت یا کارخانه موضوع را بررسی می‌کند.

براساس این گزارش، در حالی که از یک سو بیکاری به عنوان یکی از معضلات جامعه گریبانگیر بسیاری از افراد و خانواده‌ها شده است، از سوی دیگر بسیاری از افراد دارای کار نیز از میزان درآمد شغل خود رضایت ندارند، اما به ناچار و برای تامین هزینه‌های جاری زندگی به همان کار ادامه می‌دهند.

پایان اعتصاب کارگران باغ کتاب تهران پس از3روز بدنبال وعده کارفرما!

روز گذشته(19بهمن) کارگران باغ کتاب تهران پس از وعده کارفرما مبنی بر پرداخت بخشی از معوقات مزدی به تجمع سه روزه خود خاتمه دادند.

به گزارش20بهمن ایلنا، کارگران باغ کتاب تهران روز گذشته، دوشنبه (۱۹ آبان) پس از وعده کارفرما مبنی بر پرداخت بخشی از مطالبات مزدی، به تجمع سه روزه خود خاتمه دادند.

به گفته این کارگران قرار است ۴ ماه از ۹ماه معوقات مزدی این کارگران در روزهای آینده پرداخت شود.

از قرار معلوم، شرکت کیسون در مقام پیمانکار این کارگران پرداخت دو ماه از این مطالبات مزدی را تقبل نموده است و کارفرمای مادر که‌‌ همان شهرداری تهران است، پرداخت دو ماه دیگر را برعهده گرفته است.

کارگران باغ کتاب می‌گویند: براساس وعده‌های داده شده این بخش از مطالبات باید در ‌‌نهایت تا روزهای ابتدایی هفته آینده پرداخت شود.

جوانمیر مرادی :  یارانه حقوق، لفاظی جدید!

کارگران معدن طرزه شاهرود بعد از شش روز اعتصاب متوالی در داخل و محوطه معدن در اعتراض به تمدید نشدن دفترچه های درمانی و سه ماه و نیم حقوق پرداخت نشده که از سوی مقامات مسؤل جوابی نگرفته بودند، محل اعتراض خود را به مقابل ساختمان اداری معدن در شهر شاهرود انتقال داده بودند. به گفته کارگران وقتی که در اعتراض به تمدید نشدن دفترچه های درمانی شان مقابل اداره تأمین اجتماعی شاهرود تجمع کرده بودند ، رئیس اداره تأمین اجتماعی اعلام کرده  که کارفرما به مدت 16 ماه حق بیمه آنها را نپرداخته است. با حضور کارگران معترض در اداره تأمین اجتماعی دامغان، فرمانداربرای رسیدگی به وضعیت کارگران حاضر شده ودرجریان تماسی تلفنی که فرماندار دامغان درحضورکارگران معترض با مدیریت فولاد اصفهان درمقام کارفرما ومالک اصلی معدن البرزشرقی برقرارکرده،کارفرما اعلامکردهبود درحال حاضرتنها این امکان وجود دارد که به هرکارگرتنها معادل یکماه حقوق به عنوان یارانه داده شود!

کارفرمای فولاد اصفهان حاضر نیست سه ماه و نیم حقوق به عقب انداخته کارگران را بدهد، اما با زبان بازی ضمن طفره رفتن از پرداخت حقوقهایشان وانمودمی کند که کارگرانی که حقوقشان را گرو گرفته است نه طلبکار، بلکه مسکینان درمانده ای هستند که مورد الطاف و بخششهای خیرانه او واقع می گردند.این شارلاتانی است که در فضای امروز جامعه هر فرصت طلب و سودجوی به راحتی و بدون وجود هر مانع ومحدودیتی به خاطر اجحاف و دست اندازی به حقوق انسانهای شریف و رنج دیده به آن متوسل می شود. “یارانه حقوق”، لفاظی جدیدی است که کارفرمایان با هدف شانه خالی کردن از پذیرش مسؤلیت ایجاد مشکلات برای کارگران،مکارانه به آن توسل می جویند. این دیگربرای اکثریت مردم واضح است که یارانه به معنای آن است که بخشی از قیمت کالا ها و خدمات را دولت  بایدبه تولید کنندگان آنها بپردازد تا این کالاها و خدمات با قیمت پائین تر ازقیمت بازار آزاد به مصرف عموم برسند. اما کارفرما که خودش خریدارومصرف کننده مستقیم نیروی کاراست چه کسی میخواهد یارانه حقوق به کارگربپردازد؟!

کارفرمای فولاد اصفهان سه ماه و نیم حقوق کارگران را گرو گرفته و خودش بدهکار واقعی است، آنوقت زبان بازانه آنها را بدهکار و خود را بستانکار می نمایاند و گستاخانه قول پرداخت معادل یک ماه حقوق به عنوان یارانه حقوق می دهد! آیا کارفرما منظورش از یارانه حقوق این است که می خواهد رعایت انصاف و عدالت کند و جبران دیرکرد در پرداخت به کارگران کند؟! که یقینا بر پیشانی هیچ کارفرمائی ذره ای از رعایت انصاف و عدالت حک نشده است.بنابراین برای کارفرمایانی که با این نوع زبان بازیها (یارانه حقوق، مساعده و غیره) سعی در وارونه جلوه دادن واقعیت جایگاه کارگر به عنوان طلبکار و خود به عنوان بدهکار دارند، نمی توان واژه ای با معنایی کمتر از حقه بازی تلقی کرد. “مساعده” هم واژه ی دیگری است که ده ها سال است برای کارفرمایان کاربرد توجیه نپرداختن به موقع حقوق کارگران را دارد. ماهها حقوق کارگر را نمی دهند اما ممکن است هر ماه و گاها بعد از چند ماه بخش ناچیزی از همان حقوقهای معوقه را تحت عنوان مساعده به او بدهند!

اساسا چرا کارگر باید محتاج به تقاضای مساعده از کارفرما باشد؟ در شرایطی که  دستمزد کارگر 5 برابر زیر خط فقر است واضح است که اگر هم به موقع پرداخت شود، نمی توان حتی یک هفته هم با 712 هزار تومان زندگی کرد. بنابراین کارگر ناچار است به سوی هر کسی از جمله کارفرمایش دست دراز کند و قرض یا مساعده طلب کند. انسانی که روح و جسمش را در محیط کار فرسوده می کند باید از حقوق و مزایای کافی برای تأمین زندگی مرفه برخوردار باشد، نه اینکه مجبور به پذیرش تحقیر در برابر کارفرما برای گرفتن چندرغازی از دستمزد خود تحت عنوان مساعده شود.کارگر شایسته این تحقیر نیست، باید معیشتش با مدرن ترین معیارها تأمین و به کرامتش احترام گذاشته شود.

جوانمیر مرادی

20 بهمن 94

منبع:سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران

کارگرانی که همه ساله هنگام پرداخت عیدی کارمند می‌شوند!

با وجود اینکه قراردادهای کاری ۲ میلیون شاغل در بدنه دولت ماهیت قانون کار دارد و حداقل مزد کارگری می‌گیرند اما در پایان سال به یکباره کارمند محسوب شده و به آنها عیدی کارمندی تعلق می‌گیرد.

سال‌هاست دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی نیروهایی را از طریق پیمانکاری و یا حتی مستقیم برای انجام امور جذب کرده و با آنها قرارداد امضا کرده اند که برخورد دوگانه ای با این گروه ها در زمان پرداختی ها صورت می گیرد که این رفتار در پایان سال و در زمان پرداخت عیدی، بیشتر خودنمایی می کند.

شاغلانی هستند که در بخش های مختلف زیر مجموعه دستگاه های دولتی مشغول به کارند که نوع قرارداد آنها طبق مقررات قانون کار است و میزان حداقل دستمزدی هم که به آنها پرداخت می شود مطابق با مصوبات شورای عالی کار است، اما در زمان پرداخت عیدی پایان سال، عیدی کارمندی می گیرند.

در وقع این رفتار دوگانه با نیروهای کارگری شاغل در بدنه دولت به زیان آنها منجر می شود و باعث می شود تا افراد با وجود انجام مشاغل کارگری و یا حتی اداری، اما با قراردادهای منطبق بر قانون کار، نتوانند از حقوق قانونی خود برخوردار شوند و متاسفانه به دلیل عدم شفافیت قانون، طرح شکایت های آنها نیز منجر به نتیجه نمی شود.

پرداخت عیدی کارمندی به کارگران

دولت در روزهای اخیر مبلغ عیدی پایان سال کارمندان را ۶۸۸ هزارتومان تعیین کرده، در حالی که عیدی پایان سال مشمولان قانون کار رقمی بین یک میلیون و ۴۲۴ هزارتومان تا ۲ میلیون و ۱۳۶ هزارتومان است؛ بنابراین در این زمینه نوعی اجحاف آشکار در حق نیروی کار صورت می گیرد.

برپایه این گزارش، تنها موردی که در طول سال به عنوان یک مزیت برای نیروهای کارگری وجود دارد و برای کارمندان نیست، همین عیدی پایان سال است. وگرنه در موارد دیگر مانند امینت شغلی، پرداخت به موقع دستمزدها، اعمال دقیق افزایش ها، فوق العاده ها، مزایای جانبی شغل، قرارداد کار و …؛ کارمندان اوضاع بسیار بهتری نسبت به مشمولان قانون کار دارند.

رشد صنعتی منفی ۲۵ درصد شد!

رئیس اتاق تهران با اشاره به گزارش پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در خصوص رشد صنعتی گفت: رشد صنعتی کشور برای سومین فصل متوالی منفی شد و انتظار داریم این رشد در زمستان هم منفی باشد.

به گزارش 20بهمن مهر، مسعود خوانساری در نشست امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با اشاره به گزارش جدید پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی که به سفارش اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران تهیه شده است، گفت: رشد تولیدات صنعتی در سومین فصل سال ۹۴ در مقایسه با فصل پاییز سال ۹۳ منفی ۲۴.۸ درصد منفی شده است که حکایت از بروز رشد منفی تولیدات صنعتی در سومین فصل متوالی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران افزود: شاخص تولیدات صنعتی برای نه ماهه سال ۹۴ معادل ۱۱ درصد رشد منفی را نشان می‌دهد، ضمن اینکه رشد فروش واحدهای صنعتی در ۹ ماهه سال ۹۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل، با رشد منفی ۱۹ درصدی مواجه بوده است.

وی با بیان اینکه گزارش پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی یک ماه و نیم زودتر از گزارش بانک مرکزی به دست اتاق بازرگانی تهران می‌رسد، تصریح کرد: در یکسال اخیر در تمامی بخش‌های صنعتی کشور به جز صنایع دارویی و غذایی و آشامیدنی، آمارها منفی بوده است، ضمن اینکه ادامه روند واردات در کشور نیز بسیار نگران‌کننده است، چراکه بخش عمده‌ای از واردات را مواد اولیه و کالاهای واسطه‌ای بخش تولید تشکیل می‌دهد که بر این اساس تداوم آن در سه فصل گذشته و البته در پاییز سال جاری نسبت به سال قبل، این روند منفی نشانگر این است که نباید انتظار برای فصل زمستان، رشد مثبت صنعتی را تجربه کنیم.

به گفته خوانساری، نگرانی فعالان اقتصادی این است که در سه ماهه چهارم سال جاری نیز رشد بخش صنعت کشور منفی باشد؛ همانطور که استمرار رشد منفی تولیدات صنعتی در فصل پاییز حکایت از تعمیق رکود دارد و لازم است که سیاستگذاران و برنامه‌ریزان اقتصادی و صنعتی کشور توجه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند.

وی اظهار داشت: با توجه به کاهش تقاضای داخلی لازم است که برای تقویت و تسهیل صادرات کشور و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها فکر جدی از سوی دولت صورت گیرد، چراکه تنها راهی که می‌توان از رکود خارج شد، این است که صادرات تقویت شود. بنابراین پیشنهاد ما به دولت این است که راه‌هایی را در نظر گیرد که بتواند منجر به افزایش صادرات غیرنفتی کشور شود.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران در ادامه با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور و هیات همراه به فرانسه و ایتالیا گفت: ۳۰ سال منتظر خرید هواپیما برای ایران بودیم، چراکه در حمل و نقل کشور، ناوگان بسیار فرسوده است و امید می‌رود با آمدن این هواپیماها، ناوگان هوایی کشور به روز شود، این در شرایطی است که هواپیمایی هما در قبل از انقلاب، یکی از هفت شرکت برتر هوایی دنیا به شمار می‌رفت که اکنون رده آن به بالای ۱۰۰ رسیده است که نشان از نامناسب بودن این ناوگان دارد.

خوانساری خاطرنشان کرد: ایران سالانه ۶ میلیارد دلار به شرکت‌های هواپیمایی برای جابه‌جایی مسافران می‌پردازد که امید می‌رود این قراردادها که به صورت اجاره به شرط تملیک است، بعد از ۸ سال بتواند ایران را مالک هواپیماها کند. در این سفر البته قراردادهایی نیز در حوزه معادن و خودرو و انرژی به امضا رسیده است که امیدواریم البته نقش بخش خصوصی در آینده، از این قراردادها بیشتر شده و بتواند از فاینانس های خارجی نیز بهره‌مند شود.

وی اظهار داشت: سفر رئیس‌جمهور چین به ایران منجر به عقد قراردادهای مناسبی در حوزه حمل و نقل ریلی شد که اکنون عقب‌ماندگی بسیاری در آن وجود دارد، بر این اساس امیدواریم با توجه به قراردادهای امضا شده در حوزه قطارهای تندرو بتوانیم گام‌های مثبتی در این زمینه برداریم.

خوانساری به حضور ۴ هیات تجاری از کشورهای چک، اسلواکی، ترکیه و اتریش در اتاق بازرگانی تهران اشاره و تصریح کرد: تعدادی از مذاکرات منجر به عقد قرارداد شده است که البته امید می‌رود ارتباط ما با هیات‌های تجاری قطع نشود. 

بخشی ازیک گزارش مهربتاریخ20بهمن

گرفتارشدن8نفر از کارکنان نفت دکل های توربین بادی در برف رودبار گیلان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان گفت: امدادهوایی، راه نجات هشت فرد گرفتار در روستاهای سخت گذر شهرستان رودبار است.

به گزارش20بهمن ایرنا،علیرضا خصوصی روز سه شنبه افزود: با گزارش رسیده مبنی بر گرفتار شدن شش نفر از مهندسان نفت دکل های توربین بادی در یکی از روستاهای سخت گذر جیرنده رودبار، سه تیم امدادی از روز گذشته ، برای نجات جان این افراد به منطقه فرستاده شده اند.

وی اظهار داشت: یک تیم نیز به همراه بخشدار و معاون فرماندار با تجهیزات و امکانات لازم برای کمک به این افراد گرفتارشده در برف اعزام شده اند اما با تمام تلاش انجام شده و به دلیل برف شدید، مسیر برای نجات جان این افراد بازگشایی نشده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان خاطرنشان کرد: برای نجات این افراد از طریق امداد هوایی درخواست کمک شده ولی در عین حال، با فراهم شدن وضعیت مناسب پرواز، اقدامات امدادرسانی به این گروه شش نفره شامل رساندن مواد غذایی و پتو انجام می شود.

خصوصی در رابطه با امدادرسانی به دو فرد دیگر گرفتارشده در برف یکی از روستاهای سخت گذر رحمت آباد و بلوکات در منطقه اطراف شاه شهیدان شهرستان رودبار گفت: مجوز برای امدادهوایی از گیلان برای این افراد گرفته شده که در صورت فراهم شدن شرایط مناسب جوی، برای نجات این افراد نیز اقدام می شود.

شهرستان رودبار در 67 کیلومتری جنوب مرکز استان گیلان واقع است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی گیلان، در منطقه جیرنده در شبانه روز گذشته، 45 سانتیمتر برف به زمین نشسته است.

اداره کل هواشناسی گیلان همچنین اعلام کرده که از امروز (چهارشنبه) سامانه سرد و بارش زا از منطقه خارج شده و شرایط برای افزایش دما مهیا می شود.

بیستم بهمن ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.