کانون نویسندگان ایران در تبعید, گزارش برگزاری شب «شاملو، شاعر بزرگ آزادی»

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

شب «شاملو، شاعر بزرگ آزادی» در تاریخ ٨ آوریل در استکهلم برگزار شد. در این مراسم جمعی از فعالین فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ساکن استکهلم حضور یافتند. برنامه شب شاملو در سه بخش ارائه شد:
در بخش اول؛
نخست بهرام رحمانی از هیئت دبیران کانون نویسندگان، با خوش آمدگویی به شرکت کنندگان و معرفی برنامه، سخنانی در زمینه انگیزه گرامی داشت شاملو و برگزاری این مراسم ایراد کرد.

سپس احمد نیک آذر درباره سینمای تبعید و سینمای زیرزمینی سخن گفت، عباس سماکار چند شعر از سروده¬های شاملو و سروده خود را بازخوانی کرد و غوغا، خواننده جوان درباره موسیقی زیرزمینی در ایران سخن گفت و دو ترانه هیپ هاپ اجرا کرد.

در بخش دوم؛
بهرام رحمانی توضیحاتی در باره فیلم «کلام آخر» به این شرح ارائه داد:
«مسلم منصوری در مقاطع مختلف سال¬های ١٣٧۶ تا ١٣٧٨ حدود ١٢ ساعت فیلم از زنده یاد احمد شاملو تهیه کرده است که بخشی از این فیلم ها پیش از این، به نام «شاملو شاعر آزادی»، تدوین یافت و نمایش داده شد. تدوین بخش دوم این فیلم ها به نام «کلام آخر» نیز که اکنون ملاحظه می کنید به تازگی  پایان یافته و نمایش داده می شود و تدوین و تدارک بخش سوم آن نیز در دست تهیه است تا در آینده نزدیک به نمایش درآید. مدت نمایش فیلم «کلام آخر»، ۵۵ دقیقه است.

بخش سوم و پایانی این برنامه، به پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و سخنرانان اختصاص داشت. بخش هایی از گفتار سخنرانان در نشریه بانگ، نشریه کانون نویسندگان ایران که تاکنون ١۵ شماره آن منتشر شده است و آخر هر ماه منتشر می شود درج خواهد شد.

 

از راست: عباس سماکار، غوغا، احمد نیک آذر، بهرام رحمانی و مسلم منصوری

در پایان، هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران در تبعید، از سخنرانان و شرکت کنندگان به خاطر حضورشان در این مراسم، سپاسگزاری کردند.

سیزدهم آوریل ٢٠١١
استکهلم- سوئد

 

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.