کارگران ایران قربانیان اقتصاد مافیائی

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

بمناسبت اول ماه مه روز حهانی کارگر

در ماهها و هفته های گذشته کارگران بسیاری از واحدهای تولیدی در شهرهای ایران از جمله کیان تایر (البرز)، مجتمع پتروشیمی بندر امام، کاغذسازی پارس خوزستان، ایران خودرو تهران، پتروشیمی تبریز، ذوب آهن اصفهان، اروند، بوعلی سینا، تندگویان خوزستان، امیرکبیر، شیمیایی رازی، منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر، شرکت مخابراتی راه دور شیراز، ذوب  فلزات ابهر، نازنخ قزوین، نیشکر هفت تپه و نساجی مازندران به اعتصاب های چند روزه پرداخته اند.

علت این اعتصاب‌ها نارضایتی کارگران از ناچیز بودن دستمزدها، به تعویق افتادن ماهها پرداخت همین حقوق ناچیز، فقدان امنیت شغلی و عدم اعتماد به آینده بوده است. به گفته رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری در سال گذشته، ۴۳ درصد از کارگران ایران زیر خط فقر زندگی میکنند. گرانی روز افزون و پیامدهای ناشی از حذف یارانه ها فشار بر کارگران و خانواده هایشان را تشدید کرده است.

تردیدی نیست که این نابسامانی ها نمیتواند صرفا بخاطر سوء مدیریت برخی از واحدهای تولیدی باشد و نتیجه سیاست های جمهوری اسلامی است. مسئولان این نظام نشان داده اند که اگر در پی تهدید و آزار هموطنان خود نباشند، مسلما بفکر وضع زندگی و معیشتی آنان نیستند. در این مدت مافیای قدرت با در اختیار گرفتن مراکز اقتصادی کشور به ثروت های کلان دست یافته است. علی رغم هشدارهای مکرر کارشناسان کشور، به یک اقتصاد دولتی در دست سپاه تبدیل گردیده و در نتیجه راندمان واحدهای تولیدی بشدت کاهش یافته است. رانت خواری، عدم شفافیت، تغییر مکرر قوانین، تورم فوق العاده و بی امنیتی در بیشتر زمینه ها، بسیاری از واحدهای تولیدی ورشکسته شده و سرمایه ها به نحوی گسترده از کشور خارج شده است. نتیجه این سیاست های انحصارگرایانه از میان رفتن امکانات شغلی، پائین رفتن سطح تولید، گرانی و فقر روز افزون کارگران و زحمتکشان بوده است.

منافع کارگران فقط توسط سندیکای کارگزی تامین خواهد شد
در سال گذشته نیز فشار بر سندیکاها از طریق ممنوع ساختن آنها و فشار بر فعالان سندیکائی و کارگری مانند منصور اسانلو، ابراهیم مددی، غلام حسینی و رضا شهابی از سندیکای شرکت واحد، رضا رخشان و بهروز نیکوفر از سندیکاری نیشکر هفت تپه و فعالین کارگری آزاد منیرنیا، رضا رخشان، همایون جابری، خسرو بوکانی، کاوه گل محمدی، پژمان رحیمی، بهنام ابراهیم زاده، بهزاد عربگل، افشین ندیمی، نزدیک به ۵۰ نفر از سندیکای خبرنگاران، از جمله آقایان ابوالفضل عابدینی نصر و مسعود باستانی و همچنین آقایان رسول باقی و قنبری از کانون معلمان به علت دفاع از حقوق صنفی و سندیکائی خود در زندان بسر میبرند و تحت فشارهای روحی و جسمی قرار دارند.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور خواهان آزادی منصور اسانلو و سایر فعالین کارگری و سندیکائی است و از حق برخورداری کارگران از سندیکاهای مستقل کارگری و مبارزات صنفی و سندیکائی همه زحمتکشان ایران برای احقاق حقوقشان پشتیبانی نموده، بار دیگر یادآوری میکند که مبارزه موثر برای احقاق حقوق صنفی و برخورداری از سندیکاهای آزاد و قدرتمند تنها در آزادی و دموکراسی میسر است. ما جنبش صنفی، سندیکائی را بخشی از مبارزات مردم ایران برای استقرار آزادی دموکراسی و عدالت اجتماعی و  پشتیبانی از خواست های بحق صنفی و سندیکائی کارگران و زحمتکشان ایران را از وظائف اپوزیسیون دموکرات میدانیم.
 
هیات اجرائی سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور
مهندس کامبیز قائم مقام ـ مهندس بهمن مبشری – دکتر همایون مهمنش
ششم اردیبهشت ۱۳۹۰ برابر بیست و ششم آوریل ۲۰۱۱
info@iranazad.info
http://www.iranazad.info/
 

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.