ضمیمه اخبار وگزارشات کارگری16مهر1394( ویژه تجمع اعتراضی سراسری 16مهرمعلمان)

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

ضمیمه اخبار وگزارشات کارگری16مهر1394( ویژه تجمع اعتراضی سراسری 16مهرمعلمان)
گزارشاتی از برگزاری تجمع اعتراضی سراسری 16مهر معلمان در سکوت مطلق خبری!

– گزارش اولیه از تجمع سکوت فرهنگیان (شانزدهم مهرماه)
– گزارش تصویری دریافتی ازتجمع معلمان در کرج
– گزارش دریافتی از تجمع اعتراضی امروزمعلمان استان تهران
-روز جهانی معلم برای اولین امروز 16 مهر 94 وهمچنین با تعدادکمتری در روز 13 مهر 94 در مشهد برگزار شد
-گزارش تصویری دریافتی ازتجمع امروز معلمان در قزوین
– تجمع سکوت معلمان سقز
– گزارش تجمع سکوت معلمان سنندج به مناسبت روز جهانی معلم
– گزارش تجمع سکوت معلمان کرمانشاه به مناسبت روز جهانی معلم
– پاسخ مثبت معلمان همدان به فراخوان شورای هماهنگی تشکلهای صنفی در تجمع سکوت روز جهانی معلم
-قطع نامه پایانی تجمع شانزدهم مهرماه 1394 به مناسبت روز جهانی معلم
گزارش اولیه از تجمع سکوت فرهنگیان (شانزدهم مهرماه)
حقوق معلم و کارگر:
به دنبال صدور اطلاعیه ی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی معلمان کشور مبنی بر برگزاری تجمع
معلمان در سراسر کشور به منظور اعلام خواسته های صنفی و به بهانه روز جهانی معلم، معلمان سراسر کشور از ساعت ده صبح امروز پنجشنبه شانزدهم مهرماه در مقابل ادارات کل آموزش و پرورش مراکز استان ها و ادارات آموزش و پرورش شهرستانها آغاز نمودند.
علیرغم احضارها، فشارها و تهدیدهای متعدد از سوی نیروهای امنیتی، استقبال گسترده ای از این تجمع به عمل آمد. بر اساس اخبار رسیده به حقوق معلم و کارگر این تجمع سکوت در تهران، کردستان، کرمانشاه، همدان، مازندران، خوزستان و بسیاری از شهرها و استانهای دیگر هم اکنون در حال برگزاری است. بنا بر گزارشات رسیده به حقوق معلم و کارگر در همدان، بالغ بر چهاصد تن از فرهنگیان در محوطه اداره آموزش و پرورش تجمع کرده اند. گفتنی است این تجمع با توجه به دعوت شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان کشور تا ساعت دوازده امروز ادامه خواهد داشت. گزارشات تکمیلی در این زمینه به زودی منتشر می شود.
استان البرز:
گزارش تصویری دریافتی ازتجمع معلمان در کرج:
 
 
استان تهران:
گزارش دریافتی از تجمع اعتراضی امروزمعلمان استان تهران:
امروز شانزدم مهر ماه بعد از حدود یک هفته تبلیغ و اطلاع رسانی تجمع فرهنگیان شاغل و بازنشسته به مناسبت روز جهانی معلم و به جهت رساندن صدای حق طلبی فرهنگیان در اداره کل آ. پ استان تهران برگزار شد
ساعت 9/5 که رسیدم تعدادی از همکاران خانم و آقا به طور پراکنده مقابل اداره بودند ولی تعداد لباس شخصی ها بیشتر از تجمع کننده ها بود
با خود گفتم کاش حضور مستمر را از ایشان یاد می گرفتیم
تا ساعت 11 همکاران جمع شدند متاسفانه خلاف توقعی که داشتیم تعداد همکاران شرکت کننده بسیار کم بود و به سختی به 200 نفر می رسیدیم .
ساعت 11:30 جناب آقای چهاربند مدیر کل آ.پ به جمع ما آمدند و از همکاران دعوت کردند به داخل اداره بروند که همکاران امتناع کردند ساعت 11:45 اکثر همکاران با دعوت مجدد مدیر کل به داخل رفتند
و فرصتی برای بیان دوباره خواسته هاپیش آمد
از میان آقایان ، همکارانی گرامی از جمله جناب علی اکبری و جناب جوانمرد صحبت کردند و از میان بانوان خانم سلیمی و بنده صحبت کردیم همه ما در وهله اول فقط آزادی همکاران دربند را خواستار شدیم و مشکلات آ.پ را یک به یک شمردیم و جناب عبدی زحمت کشیده بیانیه تجمع امروز را قرائت کردند و در آخر جناب چهاربند در جمع همکاران صحبت نموده و قول همه نوع همکاری علی الخصوص در زمینه آزادی زندانیان فرهنگی را دادند تجمع حدود ساعت 13 45 به کار خود پایان داد
در این میان ذکر چند نکته ظریف خالی از لطف نیست
1- حضور پر رنگ لباس شخصی ها مانند برنامه های پیش و البته عدم دخالت ایشان
2- حضور بسیار کم رنگ همکاران عزیز بخصوص شاغلین گرامی که مایه تاثر بود
3- جمله بسیار زیبایی که خانم سلیمی در انتهای تجمع فرمودند و از نیروهای لباس شخصی بابت شرکتشان در تجمع که باعث بیشتر شدن تعداد شرکت کننده ها شده بود تشکر کردند .
4- صبر و حوصله و سعه صدر جناب چهاربند واقعا ستودنی بود و خودشان از همکاران دعوت به صحبت می کردند م.
ما زیاران چشم یاری داشتیم
خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
معلم نجیب است
معلم سکوت میکند
ولی همین معلم نمیگذارد حقش پایمال شود
 به امید رهایی یارانمان از قفس آهنین
 و رهایی دیگر همکاران از قفس افکار و ترسهایشان
والسلام
استان خراسان رضوی:
روز جهانی معلم برای اولین امروز 16 مهر 94 وهمچنین با تعدادکمتری در روز 13 مهر 94 در مشهد برگزار شد
ساعت نزدیک ده صبح بود که به جلو اداره ی کل رسیدم وکم کم از دو طرف معلمان شروع به تجمع کردند.و بتدریج زیاد شدند ومعلمان تعدادی شعار کپی شده در بین خود پخش کردند. و با آن شعارها عکس گرفتند. یکی از ماموران لباس شخصی مخفیانه از خانمها فیلم میگرفت که خانمها متوجه شده و بسیار تند با او شدند و او فورا صحنه را ترک کرد.یکی دیگر از ماموران هر زمان معلمان به شکلی در کنار بنده تجمع میکردند او هم حاضر بود. که نزدیک ظهر سر وصدای معلمان یک آن بلند شد. پرسیدم چی شد؟گفتند این آقا حرفهای ما را ضبط میکند. گفتم این مامور را15 سال است که در تجمعات معلمان مشهد میبینم.برای همکاران خاطره ای از زندان گفتم:در زندان که بودم معاون اداره ی اطلاعات همسرم را خواسته وبه همسرم گفته بود ،آقای خواستار در جمعی که میدانسته مامور ما حضور داردحرفهای بسیار تندی گفته بود . وبه مامور گفتم که دوران ترس تمام شده معلمان نمی ترسند ومعلمان از این حرفهایم شاد شدند.معلمان از نا هماهنگی بوجود آمده که عده ی کمی در اداره و عده ی بیشتری در خیابان در جلو اداره ی کل تجمع کرده بودند ناراحت بودند.وبنده به آنها گفتم زمانیکه اجازه نمی دهند چهار معلم دور هم جمع شوند و یا مجمع عمومی بر گزار کنند به غیر از این نباید انتظار داشت.نزدیک ساعت دوازده ی ظهر معلمان از داخل خیابان به داخل اداره رفته و بیانیه ای را که از همکاران زندانی دفاع کرده وفضای امنیتی موجود را محکوم کرده بودندتوسط یکی از خانمها خوانده شد.ودر پایان به همکاران گفتم در تاریخ مشهد قبل وبعد از انقلاب به مناسبت 5 اکتبر روز جهانی معلم این اولین تجمع معلمان در این حد می باشد. قبلا 1 یا 2 نفر بودیم.و اشتباه اینجانب که به دنبال فردی بودم که موبایل خوب داشته وعکس خوب میگیرد. که فردی گفت :عکس خوب می گیرم ومیفرستم.نه تنها نفرستاد که بعدا پیغام دادم که عکسها را بفرست ،گفت مموری مرا گرفته اند.حدس میزنم مامور بوده است. البته عکسها توسط دیگران بیرون خوهد امد.
سید هاشم خواستار نماینده ی معلمان در کانون صنفی فرهنگیان خراسان
استان قزوین:
گزارش تصویری دریافتی ازتجمع امروز معلمان در قزوین:
 
 
 
استان کردستان:
تجمع سکوت معلمان سقز
حقوق معلم و کارگر
تهیه گزارش: طاهر قادرزاده، سقزکردستان
تجمع سکوت فرهنگیان سقز امروز پنجشنبه 16 مهرماه 94 در پاسخ به فراخوان شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان، همانند سایر شهرها، ساعت 10 تا 12 در محوطه اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار گردید.
با وجودی که از چند روز قبل، به طرق مختلف و با شایعه پراکنیهای هدفدار، سعی در ممانعت از مشارکت معلمان و حتی فعالان صنفی در این تجمع میشد، اما باز هم حدود 250 نفر از معلمان حق طلب و عدالت خواه سقزی، با عزمی راسخ همچون همیشه، در حمایت از همکاران صنفی در بندشان و پیگیری مطالبات قبلی، با در دست داشتن پلاکاردهایی مرتبط با اهداف تجمع، بار دیگر نشان دادند که عدالتخواهی را نه در شعار که در عمل نیز باور دارند و در راه تحقق آن از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند نمود.
از آنجایی که شایعاتی مبنی بر سوء استفاده برخی جریانات قدرت، در به منحرف کشاندن این تجمع پخش شده بود، لذا در ابتدای مراسم بیانیه فراخوان شورای هماهنگی توسط یکی از همکاران قرائت شده و تاکید بر سکوت در این تجمع بار دیگر یادآوری شد. در پایان مراسم نیز قطعنامه سراسری، با صدای رسا و قاطع یکی از همکاران برای حاضران قرائت و همچنین نسخه های از این قطعنامه در بین همکاران توزیع گردید.
لازم به ذکر است که نیروهای امنیتی در نقاط مختلف داخل محوطه اداره مستقر بوده و برخی از آنان نیز در طول مدت مراسمبه تهیه فیلم و عکس مشغول بودند.
گزارش تجمع سکوت معلمان سنندج به مناسبت روز جهانی معلم
حقوق معلم و کارگر
مهدی فتحی ، سنندج
از ساعت 9 و نیم روز پنج شنبه 16 مهر ماه همکاران سنندجی در محوطه اداره کل  آموزش و پرورش کردستان به همدیگر می پیوستند تا اتحادشان را بار دیگر به نمایش بگذارند.جمعیت مملو بود از پیشکسوتان،جوان ها، شاغل وبازنشسته، مرد و زن.
معلمان سنندج، همراه با سایر معلمان کشور برای احقاق حقوق صنفی شان با سکوت خواسته هایشان را فریاد زدند. این خواسته ها بر روی پلاکارد هایی در دست همکاران، خودنمایی می کرد.علاوه بر این، متن تکثیر شده قطع نامه در بین همکاران توزیع شد و معلمان بصورت نمادین حلقه ای تشکیل داده و دور تا دور محوطه اداره کل آموزش و پرورش کردستان را چندین بار دور زدند.
تعدادی از مامورین ارگانهای امنیتی نیز حضور داشتند که از همه شعارها یک نسخه را تحویلشان دادیم تا شائبه غیر صنفی بودن تجمع در ذهنشان ایجاد نشود.
در پایان سخنرانی کوتاهی توسط آقای مهدی فتحی ایراد شد که در این سخنرانی به صنفی بودن حرکت و غیر سیاسی بودن آن اشاره شد و مشکلات معیشتی معلمان و بازنشستگان و همچنین مشکلات دانش آموزان نیز مطرح گشت.
در آخر با نام بردن از معلمان دربند و حمایت از آنها و با خواندن قطع نامه پایانی توسط یکی از همکاران تجمع راس ساعت 12به پایان رسید.
در تجمع امروز سنندج، جمعیتی بالغ بر 600 نفر شرکت داشتند.
استان کرمانشاه:
گزارش تجمع سکوت معلمان کرمانشاه به مناسبت روز جهانی معلم
حقوق معلم و کارگر
بابک دولتی، کرمانشاه
از اولین ساعات پنج شنبه  همکاران کرمانشاه به همدیگر می پیوستند تا اتحادشان را بار دیگر به نمایش بگذارند. حدود بیست دقیقه همکاران بیرون از اداره بودند.
به خاطر تبعیت از تصمیم شورای هماهنگی، معلمان به داخل اداره هدایت شدند. جمعیت مملو بود از پیشکسوتان صنف، تا جوان ها، شاغل وبازنشسته، مرد و زن.عده ای از بازنشستگان دلشکسته( بالغ بر ۱۵۰نفر) تا آخر بیرون از اداره ماندند ماندند و با هیچ ادله ای قانع نشدند که وارد اداره شوند.
معلمان کرمانشاه، همراه با سایر معلمان کشور برای احقاق حقوق صنفی شان با سکوت خواسته هایشان را فریاد زدند. این خواسته ها بر روی پلاکارد هایی  در دست همکاران، خودنمایی می کرد.علاوه بر این، بروشوری تهیه شده بود که بین دوستان توزیع شد،بروشوری که ماحصل چندین جلسه بحث صنفی در کرمانشاه بود و  خواسته های صنفی معلمان را بیان می کرد.
عکس ها که گرفته شد، مسئولین وارد جمع شدند
همکاران تصمیم گرفتند تا کار به سخنرانی نکشیده و جمعیت پراکنده نشده اند ، محل را ترک کنند.
در تجمع امروز کرمانشاه، جمعیتی بالغ بر ۷۰۰ نفر شرکت داشتند.
 در کرمانشاه
شانزدهم با حواشی خاص خودش
روزی شد به یاد ماندنی
استان همدان:
پاسخ مثبت معلمان همدان به فراخوان شورای هماهنگی تشکلهای صنفی در تجمع سکوت روز جهانی معلم
حقوق معلم و کارگر- رضا مسلمی
شانزدهم مهر ، فرهنگیان همدان همراه با سایر معلمان کشور، به مدنی ترین شکل ممکن به تبعیض و نابرابری حاکم بر نظام آموزشی کشور با سکوتشان اعتراض کردند.
راس ساعت ۱۰ صبح با تاخیری چند دقیقه ای دروازه ی اداره کل باز شد و همکاران به محوطه ی اداره کل وارد شدند. هر لحظه جمعیت بیشتر میشد، جمعیتی بالغ بر چهار صد نفر .
در این تجمع خواسته های صنفی و مطالبات فرهنگیان بر روی پلاکاردهایی نوشته شده بود که همکاران به دست گرفته بودند. خواسته هایی انباشته شده . کاملا صنفی که تا کنون دولت به آنها توجهی شایسته و درخور نداشته است.
حدود ساعت ۱۱ حلقه  اتحاد انسانی در محوطه اداره کل شکل گرفت. در پایان نیز قطعنامه پایانی در بین همکاران توزیع گردید.
گفتنی است با وجود فشار هایی که برای عدم برگزاری این تجمع اعتراضی وجود داشت و با حضور نیروهای امنیتی، تجمع بدون هیچ گونه حاشیه ای  به پایان رسید.
قطع نامه پایانی تجمع شانزدهم مهرماه 1394 به مناسبت روز جهانی معلم
به نام خدا وند جان و خرد
امروز ، ما فرهنگیان استان …………………همراه و هماهنگ با معلمان سراسر کشور، طبق اصل 27 قانون اساسی گردهم آمده ایم تا به بی توجی های دولت و مجلس به خواسته های فرهنگیان کشور و برخورد قهری قوه قضائیه با فعالان صنفی، با سکوت خود اعتراض کنیم.
با وجود پافشاری بخشی از بدنه آموزش و پرورش مبنی بر بزرگداشت روزجهانی معلم در دوشنبه 13 مهر، تشکل های صنفی فرهنگیان، تصمیم گرفتند به منظور نشان دادن حسن نیت خود و جلو گیری از تعطیلی کلاس های درس، این مناسبت را با سه روز تاخیر، در روز پنجشنبه 16 مهر برگزار نمایند.
در میان مطالبات متعددگروه ها، احزاب، جمعیت ها و اصناف، خواسته های عدالت خواهانه ی صنفی، مطالبه ای بدیهی است که فلسفه حکومت ها براساس آن بنا می شود. بی توجهی به تنظیم، اجرا و نظارت بر قوانینی که نظامی عادلانه بر حقوق و مزایای عموم کارکنان دولت برقرار کند، توسط جامعه فرهنگیان کشور قابل اغماض و چشم پوشی نیست.
قوای سه گانه کشور هر کدام به شیوه ای به حاکمیت این روند تبعیض آلود و ناعادلانه کمک کرده اند، پر واضح است که این امر مسبوق به چندین دهه سابقه است و صرفا منحصر به این دولت نیست.
دولت فعلی که با شعارهایی نظیر تنش زدایی در روابط خارجی، مهار تورم، توجه به بخش آموزشی و بهداشت، میدان دادن به تشکلهای مدنی، حذف نگاه امنیتی به اعتراضات و انتقادات و… به روی کار آمد، در حوزه هایی که مربوط به جامعه فرهنگیان بود عملا ً تغییری را رقم نزد. افزایش ناچیز بودجه آموزش و پرورش، برقراری نگاه امنیتی به اعتراضات صنفی، ادامه روند محدود کردن فعالیت تشکل ها ی صنفی و فشار بر این فعلان، توسط نهادهای امنیتی وابسته به دولت و تعامل معامله گونه تیم مدیریتی وزارت متبوع با نمایندگان مجلس چهره ای مطلوب از دولت در بین فرهنگیان ترسیم نکرده است. در حالی که جامعه معلمان کشور پس از عبور از سال های سخت گذشته، به تدبیر این دولت امیدها بسته بودند.
این دولت نقشه راه و برنامه مشخصی برای برقراری عدالت در حقوق ومزایا و رفع تنگناهای فرهنگیان کشور ندارد. اجرای نظام رتبه بندی که با تبلیغات گسترده دولت همراه بود، علاوه بر اینکه درصد مهمی از فرهنگیان کشور را شامل نمی شود قابلیت رفع تبعیض در حقوق و مزایا بین سایر کارکنان دولت با فرهنگیان را ندارد.
انتظار جامعه فرهنگیان کشور از دولت این است که نظامی عادلانه برای حقوق و مزایای کلیه کارکنان دولت طراحی و اجرا کند، سپس رتبه بندی به عنوان یک امتیاز برای شغل معلمی در نظر گرفته شود تا ضمن جذب افراد توانمند به این شغل انگیزه مطالعه، تحقیق و تلاش را در بین آموزگاران تقویت نماید.
دولت یازدهم تا کنون دو لایحه بودجه به مجلس ارائه داده است که در هر دوی آنها، بر خلاف وعده های رئیس جمهور محترم، نشانه ای از توجه ویژه به بخش آموزش دیده نمی شود. دولت در سال ۹۴ با وجودی که در برخی وزارت خانه ها، بودجه افزایشی 70 درصدی را رقم زد در حوزه آموزش و پرورش سیاست دولت قبل را ادامه داد، به گونه ای که رشد بودجه ی آموزش و پرورش کمتر از نرخ رشد تورم شد.
هم اینک دولت محترم در حال تدوین بودجه کشور برای سال آینده است. همچنانکه حمایت گسترده جامعه میلیونی فرهنگیان کشور در روی کار آمدن این دولت اثری تعیین کننده داشت، طبیعی است در صورت بی توجهی به حقوق مادی و معنوی ایشان، به ادامه ی این روند تبعیض آلود رای نخواهند داد.
اغلب نمایندگان مجلس در این دوره و دوره های قبل در برابر تبعیض های ناروا که امروز نایب رئیس مجلس آن را بی عدالتی شفاف در حقوق فرهنگیان میدانند، سکوت کرده اند.
آنها بارها ضرب وشتم معلمانی را دیدند که برای دادخواهی به مجلس روی آورده بودند، اما متاسفانه با سکوتشان، سیاست های تبعیض آمیز قوه مجریه و قوه قضائیه را تأیید کردند و به معلمان کشور پیام دادند که در این خانه جایی برای شما نیست.
تقریبا جایی در جهان نمی توان یافت که افرادی را که به مدنی ترین شیوه ممکن اعتراض صنفی خود را اعلام می کنند، با برچسب اتهامات امنیتی بازداشت کنند و زندان های طویل المدت برای آنها صادر نمایند.
رفتار قوه قضائیه با معلمان کشور، نه تنها در جهان بی بدیل است بلکه هیچ جایگاهی نیز در آموزه های دینی ندارد. جای بسی تاسف است که بدترین برخورد با معلمان، در کشور ی صورت می گیرد که ارزشمندترین و فاخر ترین توصیه های دینی در باب حفظ حرمت و جایگاه آنها بیان شده است.
ظاهراً در این آب و خاک، اعتراض و انتقاد به عملکردهای ناصواب، گناهی نابخشودنی است. گویا در قوه قضائیه صدای مظلومیت فرهنگیان شنیده نمی شود، هر معلمی که بنابر وظیفه ی ذاتی خود، از حقش دفاع کند،پاسخش را با آرای قضایی و زندان دریافت می کند.
قوه ی قضائیه که باید دست ما را بگیرد و در برقرار ی عدالت یاریگر ما باشد و گرد ستم از چهره ی فرهنگ و فرهنگی بزداید، دست رد بر سینه آنها میزند و در تکمیل عملکرد سایر قوا و نهاد نظامی خاص، در گوشه سلول مان می نشاند تا سزای عدالت خواهی را در این مملکت به همگان بنمایاند.
بر همین اساس و در جهت بهبود و اصلاح سیستم آموزشی کشور، اهم خواسته های جامعه ی فر هنگیان به شرح ذیل اعلام می گردد:
۱_ حق تحصیل رایگان طبق اصل سی قانون اساسی و توقف خصوصی سازی مدارس
۲_ رفع تبعیض های ناروا بین کارکنان آموزش و پرورش با سایر کارکنان دولت
۳_همترازی سطح حقوق باز نشستگان ( بخصوص بازنشستگان سنوات قبل ) با شاغلین
۴_ ارائه بیمه درمانی و تکمیلی در شأن جامعه فرهنگیان
۵_ رفع هرگونه تبعیض در اجرای دقیق و عملیاتی نظام هماهنگ پرداخت، ازجمله بند 5 ماده 68 قانون خدمات کشوری.
۶_ اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان و پرداخت سریع و کامل پاداش بازنشستگی
۷_ رفع کلیه قوانین تبعیض آمیز علیه همکاران فرهنگی زن مانند حق عائله مندی
۸_ حذف فضای امنیتی از آموزش و پرورش کشور
۹_ پایان اعمال فشار علیه کانون های صنفی فرهنگیان و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت کانون های صنفی معلمان و همکاری در جهت برگزاری هرچه سریعتر مجامع عمومی این تشکل ها
۱۰_ آزادی هرچه سریعتر فعالان صنفی آقایان : بداقی،عبدی ، باغانی ، هاشمی و بهشتی و توقف اجرای احکام صادر شده علیه ایشان
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان
…………………………
این قطعنامه در بسیاری ازشهرها بین فرهنگیان حاضر در تجمع توزیع شده است.
شانزدهم مهر ماه1394

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.