اخباروگزارشات کارگری13دی1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

Capture d’écran 2015-12-25 à 13.30.11

– دورجدید اعتراض کارکنان رسمی پتروشیمی های واگذارشده به بخش خصوصی ماهشهرنسبت به ناروشنی وضعیت استخدامی!

– تجمع کارکنان رسمی پتروشیمی واگذارشده به بخش خصوصی اصفهان مقابل استانداری در اعتراض به وضعیت نامشخص استخدامی وبازنشستگی!

– تجمع اعضای تعاونی مسکن شرکت واحد مقابل شهرداری تهران

– دومین روز اعتصاب وتجمع کارگران معادن پابدانای جنوبی!

– اعتصاب وتجمع اعتراضی کارگران معدن شمال شرق ملچ آرام رامیان مقابل فرمانداری به دومین روز راپشت سرگذاشت!

– تجمع کارگران معدن ذغال سنگ «شمال شرق» قشلاق آزادشهرمقابل فرمانداری دراعتراض به عدم پرداخت11ماه حقوق 2روزه شد!

– اعتصاب کارگران سد گلمندره وتجمعشان مقابل فرمانداری گرمه دراعتراض به نداشتن قرارداد وعدم پرداخت 5ماه حقوق ومطالباتشان!

سایه اخراج بالای سر کارگران معترض!

– بلاتکلیفی کارگران اخراجی کارخانه سیمان کارون5ماهه شد!

– ﺗﻀﻴﻴﻊ ﺣﻖ ﺭﺗﺒﻪ ﺑﻨﺪﻱ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﮕﺎﻥ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺳﺎﻝ 1388 اﺯ ﻃﺮﻑ ﻭﺯاﺭﺕ ﺁﻣﻮﺯﺵ و ﭘﺮﻭﺭﺵ

– ادامه تاخیر درپرداخت حقوق بازنشستگان صنعت فولاد!

صندوق بازنشستگی فولاد ایران ناتوان در مدیریت بازنشستگان؟

دورجدید اعتراض کارکنان رسمی پتروشیمی های واگذارشده به بخش خصوصی ماهشهرنسبت به ناروشنی وضعیت استخدامی!

امروز13دی، حداقل 1000نفراز کارکنان رسمی واحدهای پتروشیمی واگذار شده به بخش خصوصی منطقه آزاد ماهشهر، در اعتراض به آنچه که نامشخص بودن وضعیت استخدامی آنها عنوان می‌شود، تجمع کردند.

به گزارش13دی ایلنا،در این اجتماع اعتراضی که از ساعت ۸ و نیم امروز صبح آغاز شده است، دست‌کم ۱۰۰۰ نفر از کارگران مجتمع‌های بندرامام، بوعلی سینا، امیرکبیر، تندگویان، اروند، فجر خوزستان، مارون و رازی شرکت داشتند.

از قرار معلوم این تجمع در سایت 4منطقه آزاد اقتصادی ماهشهر برگزار شده است.

براساس این گزارش،از زمان واگذاری مدیریت و مالکیت این واحد‌ها به بخش خصوصی وضعیت استخدامی آن‌ها با ابهاماتی مواجه شده است و همین مساله موجبات نگرانی کارکنان رسمی این واحدهای اقتصادی را فراهم کرده است.

بنا به گزارش همین منبع، امروز ساعت ده صبح بعد از خاتمه تجمع در سایت ۴ منطقه آزاد اقتصادی ماهشهر، ۳۵ نفر از نمایندگان معترضین مقابل فرمانداری ماهشهر جمع شدند واین تجمع از ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح به طول انجامید.

بر اساس گفته یکی از نمایندگان کارکنان، ساعت ۱۱ معاون فرماندار ماهشهر در جمع معترضان حاضر شده و با اعلام این مطلب که مقامات صدای شما را شنیده‌اند، قول پیگیری مطالبات معترضین را داد.

برپایه گزارش همین منبع،کارکنان رسمی واحدهای پتروشیمی منطقه ماهشهر در خاتمه اجتماع اعتراضی امروز خواسته‌های خود را در قالب بیانیه‌ای اعلام کردند.

کارکنانی که در اجتماع اعتراضی صبح امروز نیروهای رسمی واحدهای پتروشیمی واگذار شده به هلدینگ خلیج فارس حضور داشتند با اعلام این خبر در توضیح خواسته‌های مطرح شده در بیانیه خود گفتند: ما در زمان استخدام کارمند وزارت نفت بودیم و برهمین اساس همچنان می‌خواهیم براساس مقررات استخدامی و بازنشستگی این وزارتخانه بمانیم.

از قرار معلوم الغای مصوبه مربوط به ممنوعیت جابجایی محل اشتغال کارکنان رسمی پالایشگاه‌های خصوصی سازی شده یکی دیگر از خواسته‌های شرکنندگان تجمع امروز بوده است.

کارگران،اجتماع اعتراضی امروزخودشان را ادامه پیگیری‌های قبلی خود از جمله انجام مکاتبات اداری با مقامات مسئول و برپایی تجمع اعتراضی مشابه در خلال آذر ماه* سال جاری اعلام کرده و افزودند: وضعیت مبهمی که از زمان واگذاری این واحدها به بخش خصوصی صورت گرفته است دست کم باعث نگرانی ۶ هزار کارمندی شده است که پیشتر براساس مقررات وزارت نفت به استخدام این مجتمع‌ها درآمده بودند.

* چهارمین روزتحریم غذای هزاران نفرازکارکنان رسمی نفت(هلدینگ خلیج فارس)

http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/17_Azar_94.html

کارکنان رسمی نفت درادامه اعتراضاتشان نسبت به تغییر وضعیت استخدامی دست به تشکیل زنجیره انسانی در مسیر ماهشهر به عسلویه خواهند زد!

http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/18_Azar_94.html

اعتصاب کارگران پتروشیمی بندر ماهشهر

http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/20_Azar_94.html

اعتراض کارگران صنایع پتروشیمی به خصوصی سازی ها وسکوت مسئولین!

http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/22_Azar_94.html

ادامه اعتراض کارکنان پتروشیمی های واگذار شده به بخش خصوصی با تشکیل زنجیره انسانی!

صبح امرز23آذر،بیش از1500نفرازکارکنان کارکنان پتروشیمی های واگذار شده به بخش خصوصی باتشکیل زنجیره انسانی درماهشهروعسلویه به اعتراضشان نسبت به مصوبه پنهانی دولت در زمینه قطع رابطه استخدامی شرکت های واگذار شده پتروشیمی به بخش خصوصی، وضعیت نامعلوم شغلی و….ادامه دادند.

http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/23_Azar_94.html

تجمع کارکنان رسمی پتروشیمی واگذارشده به بخش خصوصی اصفهان مقابل استانداری در اعتراض به وضعیت نامشخص استخدامی وبازنشستگی!

امروز حدود صد نفر از کارکنان رسمی پتروشیمی اصفهان در اعتراض به وضعیت استخدامی نامشخص خود مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند.

به گزارش13دی ایلنا، امروز صبح جمعی از کارکنان رسمی پتروشیمی اصفهان مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند.

در این تجمع که از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح به طول انجامید، حدود صد نفر از کارکنان رسمی پتروشیمی اصفهان شرکت کردند.

براساس اظهارات کارکنان رسمی این واحد پتروشیمی، از سال ۸۲ که مدیریت و مالکیت پتروشیمی اصفهان به بخش خصوصی واگذار شده است وضعیت استخدامی و بیمه بازنشستگی کارکنان این شرکت همچنان نامشخص و بلاتکلیف است.

به گفته این کارکنان، علاوه بر نامشخص بودن وضعیت استخدامی و بازنشستگی، کارکنان نسبت به عملکرد سهامدار اصلی این شرکت پتروشیمی نیز معترض هستند.

از قرار معلوم این سهامدار در حال حاضر میلیارد‌ها تومان به بانک‌ها و تامین اجتماعی بدهکار است و به همین دلیل در پرداخت حق سنوات و مزایای کارکنان تعلل ورزیده است.

تجمع اعضای تعاونی مسکن شرکت واحد مقابل شهرداری تهران

صبح امروز سیزدهم دی ماه چهل تن از کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی که عضو تعاونی مسکن این شرکت هستند به دلیل تاخیر سه ساله در واگذاری مسکن، مقابل ساختمان شهرداری تهران تجمع کردند.

تعاونی مسکن شرکت واحد می بایست مسکن ۲۶۵ نفر از اعضای تعاونی که در پروژه سپیدار ۲و۳ ( فردیس کرج) عضو هستند را شهریور ماه سال ۹۱ به آنان تحویل می داد. با وجود اینکه کارگران تعهدات مالی خود را انجام داده اند و سه سال از موعد تحویل مسکن کارگران گذشته است، این پروژه فقط چهل درصد پیشرفت داشته و چهار سال است که عملیات احداث آن متوقف شده است.

کارگران در این تجمع شعارهای: مسکن ما رو آبه    شهردار ما تو خوابه، کارگران بیدارند    از حق کشی بیزارند، مدیر خیانت می کند    شهردار حمایت می کند، کارگران بیدارند    از دزدی ها بیزارند را فریاد زدند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۱۳دی ۱۳۹۴

دومین روز اعتصاب وتجمع کارگران معادن پابدانای جنوبی!

ایلنا طی گزارشی بتاریخ13دی از دومین روزاعتصاب کارگران معادن پابدانای جنوبی و    تجمعشان 

مقابل درب ورودی معدن وخودداریشان از رفتن به داخل تونل های حفر زغال دراعتراض به عدم پرداخت 2ماه حقوق خبرداد.

برپایه این گزارش،منابع آگاه در این معدن گفتند: در معادن مستقر در منطقه کوهبنان استان کرمان بیش از هزار کارگر مشغول کارند که عموم این کارگران با مشکل مزد معوقه مواجه هستند که کارگران معدن پابدانا یکی از همین گروه محسوب می‌شوند.

وی بصورت مشخص در مورد معوقات مزدی کارگران معدن ذغال سنگ پابدانا گفت: افرادی که در اجتماع اعتراضی امروز حضور داشتند حدود دو ماه مزد معوقه طلبکارند، مدیران معدن در مقام کارفرما دلیل این بدحسابی را وصول نشدن مطالبات معدن عنوان می کنند.

بنابهمین گزارش،روز گذشته نیز همین کارگران در همین محل تجمع مشابهی را برپا کرده بودند که در پایان مدیریت معدن به آنها وعده پرداخت یک ماه مزد معوقه داد. اما کارگران معترض با استناد به اینکه اکنون حجم معوقات مزدی آنها نزدیک به سه ماه می‌شود خواستار دریافت دو ماه مزد معوقه شدند.

این منبع با یادآوری اینکه کارفرما حتی هنوز به وعده خود مبنی بر پرداخت یک ماه مزد معوقه عمل نکرده است، افزود: هنگامی که کارگران پابدانا از مسئولان معدن درخواست پرداخت مزد می‌‌کنند به آنها گفته می‌شود که شرکت ذوب آهن اصفهان پول ذغال خریداری شده را نپرداخته است و از قرار معلوم به نقل از مسئولان ذوب آهن اصفهان گفته می‌شود که می‌توانند بابت بدهی خود بحشی از تولیدات خود برای فروش را در اختیار مدیریت معدن بگذارند.

درهمین رابطه:

اعتصاب همزمان 2000 کارگر معادن اصلی زغال سنگ شهرستان کوهبنان!

http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/12_Day_94.html

اعتصاب وتجمع اعتراضی کارگران معدن شمال شرق ملچ آرام رامیان مقابل فرمانداری به دومین روز راپشت سرگذاشت!

صبح امروز13دی،جمعی از کارگران معدن شمال شرق ملچ آرام رامیان، در اعتراض به 10 ماه حقوق پرداخت نشده مقابل فرمانداری شهرستان رامیان جمع شدند.

یکی  از کارگران معترض می گوید: از دی ماه سال گذشته تاکنون هیچ حقوقی دریافت نکرده ایم و همه زندگی مان با گرفتن اجناس نسیه می گذرد تاجاییکه دیگر حتی یک قرص نان را نسیه می خریم.

کارگر دیگری در حالیکه دفترچه بیمه اش در دستش بود، می گوید: حق بیمه هایمان را پرداخت نکرده اند و دفترچه هایمان تمدید نشد و اعتباری ندارد.

به گزارش13دی گل رامیان، صبح امروز جمعی از کارگران این معدن در ادامه نارضایتی از عدم پرداخت حقوق، با جمع شدن در مقابل فرمانداری شهرستان رامیان خواستار حل مشکلشان بودند.

کارگران معدن شمال شرق ملچ آرام رامیان از دی ماه سال گذشته تاکنون هیچ حقوقی دریافت نکرده اند.

در حالیکه این اعتراضات در ماه های گذشته نیز به دلیل عدم پرداخت حقوق بود ولی با پیگیریهای فرمانداری رامیان و وعده های مدیرعامل این معدن در پرداخت حقوق، کارگران دوباره مشغول فعالیت بودند.

در جلسه ای که در تیرماه سال جاری با حضور فرماندار و مدیرعامل شرکت صنعتی معدنی شمال شرق شاهرود در خصوص رسیدگی به مشکلات کارگران و صاحبان معادن برگزار شده بود، تصمیم گرفته شد که در تاریخ 10 الی 15 هر ماه، یک ماه حقوق معوقه کارگران را پرداخت نماید با این شرط که ظرف دو ماه آینده طرح توسعه تولید زغال کیفی محقق شود.

کارگر معترضی در این خصوص می گوید: با اینکه مدیرعامل گفته بود که با تولید زغال کیفی مشکلات حقوقی رفع می شود ولی با وجود تولید با کیفیت نیز حقوقها پرداخت نشد.

وی ادامه می دهد: حضور امروز ما در این مکان به این معنی است که دیگر به بدترین شرایط رسیده ایم، گاز و برق ما قطع شده است، دیگر پول خرید نان را نداریم.

یکی دیگر از کارگران معترض می گوید: از دی ماه سال گذشته تاکنون هیچ حقوقی دریافت نکرده ایم و همه زندگی مان با گرفتن اجناس نسیه می گذرد تاجاییکه دیگر حتی یک قرص نان را نسیه می خریم.

وی ادامه می دهد: وقتی به اداره کار مراجعه کردیم در جواب به ما می گویند هیچ کاری از دست ما بر نمی آید.

کارگر دیگری در حالیکه دفترچه بیمه اش در دستش بود، می گوید: حق بیمه هایمان را پرداخت نکرده اند و دفترچه هایمان تمدید نشد و اعتباری ندارد.

وی ادامه میدهد: دیگر شرمنده خانواده هایمان می شویم.

درهمین رابطه:

تجمع کارگران معدن زغال سنگ شمال شرق  شاهرود مقابل فرمانداری شهرستان رامیان دراعتراض به عدم پرداخت 11 ماه حقوق!

http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/12_Day_94.html

تجمع کارگران معدن ذغال سنگ «شمال شرق» قشلاق آزادشهرمقابل فرمانداری دراعتراض به عدم پرداخت11ماه حقوق 2روزه شد!

روز گذشته(12دی ماه) جمعی از کارگران معدن ذغال سنگ «شمال شرق» قشلاق آزادشهر به دلیل تاخیر در پرداخت 11 ماه از حقوقشان، دست به تجمع اعتراضی مقابل فرمانداری شهرستان آزادشهر زدند و امروز نیز تجمعشان ادامه داشت.

به گزارش13دی گل رامیان، روز گذشته جمعی از کارگران معدن ذغالسنگ «شمال شرق» قشلاق آزادشهر به دلیل تاخیر در پرداخت 11 ماه از حقوقشان، در مقابل فرمانداری شهرستان آزادشهر اعتراض کرده بودند و امروز نیز اعتراضشان ادامه داشت.

به گزارش امروز ایلنا درهمین رابطه،جمعی از کارگران پیمانکاری معدن زغال سنگ زمستان یورت شمال غرب (قشلاق) صبح امروز در اعتراض به تعویق حدود ۱۰ ماه از مطالبات مزدی خود مقابل فرمانداری آزاد شهر تجمع کردند.

یکی از کارگران حاضر در این تجمع گفت: در تجمع امروز از مجموع ۱۷۰کارگر این واحد معدنی حدود ۸۰ تا ۱۰۰  کارگر حضور نداشتند.

وی در خصوص معوقات مزدی خود و همکارانش گفت: این معوقات مزدی شامل سه ماهه آخر سال ۹۳ و هفت ماه در سال جاری (۹۴) می‌شود و علاوه بر این حق بیمه کارگران نیز با تاخیر چند ماهه به تامین اجتماعی پرداخت می‌شود که به تبع آن دفترچه‌های درمانی تعداد زیادی از کارگران فاقد اعتبار شده است.

برپایه این گزارش،یکی دیگر از دلایل اعتراض امروز کارگران معدن قشلاق نحوه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل است. چرا که آنان معتقدند حقوقشان پس از اجرای این طرح هیچ تغییری نکرده است.همچنین حق اجرای این طرح در سال ۸۳  به مبلغ  حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان به کارگران داده نشده است.

اعتصاب کارگران سد گلمندره وتجمعشان مقابل فرمانداری گرمه دراعتراض به نداشتن قرارداد وعدم پرداخت 5ماه حقوق ومطالباتشان!

سایه اخراج بالای سر کارگران معترض!

جمعی از کارگران سد گلمندره گرمه به علت تعویق 5 ماهه در پرداخت حق و مطالبات خود و عدم انعقاد قرارداد، دست از کار کشیده و اعتراضات خود را به فرمانداری این شهرستان رساندند.

از مردادماه امسال هیچ‌گونه قراردادی با کارگران شاغل در سد گلمندره بسته نشده و مسئولین اداره کار شهرستان گرمه و متولیان کارگاه سدسازی جلساتی در چند هفته گذشته داشته اند اما بازهم انعقاد قراردادی با نیروهای شاغل در این کارگاه صورت نپذیرفته است.

به گزارش 13دی گرمه، بیش از 15 نفر از کارگران سد گلمندره شهرستان گرمه پس از چند روز اعتراض در محل کارگاه ساخت این سد، امروز اعتراض و درخواست‌های خود را به فرمانداری شهرستان گرمه منتقل نمودند.

رضا یکی از این کارگران ضمن انتقاد از کارفرمایان سد گلمندره گفت: مدت 5 ماه است حق و حقوقات خود را دریافت نکرده‌ایم و با شرایط سختی زندگی می‌کنیم.

وی ادامه داد: به علت عدم پرداخت حق و حقوقات خود حتی قادر نیستیم ملزومات آموزشی فرزندانمان را تهیه کنیم.

وی افزود: به‌رغم اینکه پیگیری‌های متعددی در این خصوص صورت داده‌ایم ولی کماکان از پرداخت حق‌وحقوق کارگران خبری نیست.

حسین از دیگر کارگران معترض گفت: از اینکه نمی‌توانیم خواسته اعضای خانواده خود را برآورده کنیم احساس شرم می‌کنیم تا کی باید این روند ادامه پیدا کند؟

وی اظهار داشت: از مردادماه امسال هیچ‌گونه قراردادی با کارگران شاغل در سد گلمندره بسته نشده و مسئولین اداره کار شهرستان گرمه و متولیان کارگاه سدسازی جلساتی در چند هفته گذشته داشته اند اما بازهم انعقاد قراردادی با نیروهای شاغل در این کارگاه صورت نپذیرفته است.

وی ادامه داد: در تاریخ 9 دی‌ماه نیز جلسه‌ای با حضور مسئولانی از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان شمالی در محل کارگاه سد گلمندره برگزار شد ولی این جلسه نیز بدون نتیجه به پایان رسید.

وی افزود: به همین منظور نیز جمعی از کارگران بومی روستای چشمه خان، نزدیک‌ترین روستا به این سد در حال ساخت، دست از کار کشیده و پیگیر حق‌وحقوق خود شده‌اند.

غلام یکی دیگر از این کارگران معترض گفت: صبح امروز در جلسه‌ای که با حضور این کارگران، فرماندار گرمه و مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان گرمه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، نوری قول پیگیری جهت پرداخت معوقات عقب‌افتاده کارگران را داد و اظهار داشت با تماس‌هایی که با مسئولین کارگاه سدسازی داشته است به‌زودی مطالبات کارگران پرداخت خواهد شد.

وی افزود: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی تأکید نموده همه کارگران بایستی از فردا در محل کار خود حاضرشده و درصورتی‌که اختلالی در به‌کارگیری و فعالیت این افراد ایجاد شود اداره کار، پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد.

نوری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی نیز در تشریح وضعیت رسیدگی به اعتراضات کارگران سد گلمندره گفت: ریز مشکلات این کارگران پس از بررسی‌های لازم، پیگیری و این مشکلات با صحبت با مدیر کارگاه سد گلمندره و کارفرمایان حل خواهد شد.

وی ادامه داد: ما مسئولین کارگاه را مکلف خواهیم کرد تا مشکلات اعلام ‌شده را حل نمایند.

نوری افزود: به مسئولین این کارگاه اعلام‌شده تا حقوق معوقه کارگران پرداخت شود و آنان نیز قول پرداخت این حقوق معوقه را داده‌اند.

وی گفت: درصورتی‌که کارگران تخلف جدی نداشته باشند دوباره در این کارگاه بکارگیری خواهند شد و این افراد نباید هیچ نگرانی بابت رساندن اعتراضات و خواسته‌های خود به گوش مسئولین داشته باشند زیرا متولیان کارگاه نمی‌توانند به صرف اینکه کارگران خواسته‌های خود را مطرح نموده‌اند آنها را از کار اخراج نمایند.

بلاتکلیفی کارگران اخراجی کارخانه سیمان کارون5ماهه شد!

هم اکنون که بلاتکلیفی کارگران اخراجی وارد پنجمین ماه خود شده است تلاش ها و پیگیری های کارگران اخراجی در اداره کار شهرستان , فرمانداری مسجدسلیمان و استانداری خوزستان بی نتیجه مانده و مدیریت سیمان کارون از بکارگیری مجدد کارگران اخراجی امتناع می ورزد .

به گزارش13دی آسماری، همزمان با اولین روز از هفته دولت امسال93کارگر شاغل در سیمان کارون که اکثر آنها هم  چندین سال سابقه کار در کارخانه سیمان کارون شهرگلگیررا دارند بدلایل نامعلومی از کار اخراج شدند .

سیمان کارون  که به بهانه های مختلف پرداخت حقوق کارگران خود را چندین ماه به تعویق می اندازد سال گذشته هم  همزمان با  آغاز هفته دولت با اخراج 65 نفر از کارگران خود هدیه ای ارزشمند را تقدیم  خانواده های این کارگران زحمتکش کرد.

هم اکنون که بلاتکلیفی کارگران اخراجی وارد پنجمین ماه خود شده است  تلاش ها و پیگیری های کارگران اخراجی در اداره کار شهرستان , فرمانداری مسجدسلیمان و استانداری خوزستان بی نتیجه مانده و علیرغم اینکه نامه بازگشت به کار از سوی  این سه نهاد به کارگران داده شده مدیریت سیمان کارون از بکارگیری مجدد  کارگران  اخراجی امتناع می ورزد  .

یکی از کارگرانی که در هفته دولت امسال اخراج شده می گوید : روز گذشته  نامه های بازگشت به کارمان را به کارخانه بردیم اما   مدیریت کارخانه  می گوید که  هیئت مدیره با  بازگشت به کارمان موافقت نکرده است  .

در همین رابطه عضو شورای شهر گلگیر گفت : متاسفانه  فشاری از سوی مسئولین نسبت به مدیریت کارخانه وجود ندارد . تمام مراحل قانونی برای بازگشت به کار این کارگران طی شده اما هیچ نتیجه ای نگرفتند .

وی افزود : هیئت مدیره سیمان کارون در تهران برای این کارگران تصمیم می گیرد و با توجه به شرایط موجود دیگر امیدی به بازگشت به کار این کارگران نداریم .

انتظار می رود مدیران استان نسبت به بی توجهی مدیران تهران نشین سیمان کارون به دستورشان واکنش نشان داده و یکبار هم که شده  مدیران سیمان کارون را موظف به حضور در منطقه کنند تا از  نزدیک پاسخگوی  مشکلاتی که کارخانه برای مردم گلگیر ایجاد کرده و کارگران اخراجی باشند.

ﺗﻀﻴﻴﻊ ﺣﻖ ﺭﺗﺒﻪ ﺑﻨﺪﻱ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﮕﺎﻥ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺳﺎﻝ 1388 اﺯ ﻃﺮﻑ ﻭﺯاﺭﺕ ﺁﻣﻮﺯﺵ و ﭘﺮﻭﺭﺵ

ﻃﺒﻖ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻛﺸﻮﺭﻱ ﺷﺎﻋﻠﻴﻦ ﺁﻣﻮﺯﺵ و ﭘﺮﻭﺭﺵ ﺩﺭ ﺭﺳﺘﻪ ﺁﻣﻮﺯﺷﻲ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﺩاﺷﺘﻦ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﻛﺎﺭ ۲۴ ﺳﺎﻝ ﺑه ﺑﺎﻻ ﺩﺭ ﺭﺗﺒﻪ ﻋﺎﻟﻲ و ۱۸ ﺗﺎ ۲۳ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﺭﺗﺒﻪ ﺧﺒﺮه ﻗﺮاﺭ ﺑﮕﻴﺮﻧﺪ.

ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻭﺯاﺭﺕ آﻣﻮﺯﺵ و ﭘﺮ، ﻭﺭﺯﺷﻲ ﭘﺲ اﺯ اﺟﺮاﻱ اﻳﻦ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﺎﻗﻴﺪ ﺭﺗﺒﻪ اﺭﺷﺪ وﺣﺬﻑ ﺭﺗﺒﻪ ﻋﺎﻟﻲ (ﺩﻭ ﺭﺗﺒﻪ ﭘﺎﻳﻴﻦ) اﺯ ﺣﻜﻢ اﻓﺮاﺩ ﺑﺎ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺑﺎﻻﺗﺮ اﺯ ۲۴ ﺳﺎﻝ و ﺣﺬﻑ ﺭﺗﺒﻪ ﺧﺒﺮه اﺯ ﺣﻜﻢ اﻓﺮاﺩ ﺑﺎ ﺳﺎﺑﻘﻪ ۱۸ ﺗﺎ ۲۳ ﺳﺎﻝ (ﻳﻚ ﺭﺗﺒﻪ ﭘﺎﻳﻴﻦ) ﺑﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺷﻜﻨﻲ ﺑﻪ ﺗﻀﻴﻴﻊ ﺣﻖ ﻣﺴﺘﺨﺪﻣﻴﻦ ﺁﻣﻮﺯﺷﻲ ﭘﺮﺩاﺧﺘﻪ اﺳﺖ.

به گزارش13دی حقوق معلم وکارگر،یکی از بازنشستگان آموزش و پرورش گفت: اﻛﻨﻮﻥ ﻫﻢ ﻛﻪ ﭘﺲ اﺯ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﭘﻴﮕﻴﺮﻱ، ﺑﺎ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺭﺗﺒﻪ اﺭﺷﺪ ﺑﻪ ﻋﺎﻟﻲو ﻳﺎ ﺧﺒﺮﻩ، اﺣﻜﺎﻡ آﻧﺎﻥ ﺗﺼﺤﻴﺢ ﻣﻴﮕﺮﺩﺩ ﻭﺯاﺭﺕ ﺁﻣﻮﺯﺵ و ﭘﺮﻭﺭﺵ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺷﻜﻨﻲ و ﺣﻖ ﻛﺸﻲ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺳﺎﻟﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﻳﺰ ﻗﺮاﺭ ﺩاﺩﻥ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﺎ اﺟﺤﺎﻑ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ اﺯ پرﺩاﺧﺖ ﻣﻂﺎﻟﺒﺎﺕ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺭﺗﺒﻪ ﺑﻨﺪﻱ ﺯﻣﺎﻥ اﺷﺘﻐﺎﻝ اﻳﻦ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﮕﺎﻥ ﺳﺮ ﺑﺎﺯ ﺯﺩﻩ ﻭ ﺣﻖ ﻣﺴﻠﻢ ﺁﻧﻬﺎ ﺭا ﺟﺰﻭ ﺩﻳﻮﻥ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ ﺗﺎ ﺷﺎﻣﻞ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺷﺪﻩ و ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺳﻦ اﻳﻦ اﻓﺮاﺩ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺸﺎﻥ ﻧﺮﺳﺪ.

ﻻﺯم ﺑﻪ ﺫﻛﺮ اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻂﺎﻟﺒﺎﺕ ﺳﻮاﺑﻖ ﺑﺎﻻﺗﺮ اﺯ ۲۴ ﺳﺎﻝ ﻫﺮ ﻣﺎﻩ ۶۰۰۰۰۰ ﺭﻳﺎﻝ (ﻣﻌﺎﺩﻝ ۶۰۰۰۰ ﺗﻮﻣﺎﻥ) ﻭﺑﺮاﻱ ﺳﻮاﺑﻖ ۱۸ ﺗﺎ ۲۳ ﺳﺎﻝ ﻣﺎﻫﻴﺎﻧﻪ ۳۰۰۰۰۰ ﺭﻳﺎﻝ (ﻣﻌﺎﺩﻝ ۳۰۰۰۰ ﺗﻮﻣﺎﻥ) ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ. ﻧﺎﮔﻔﺘﻪ ﭘﻴﺪاﺳﺖ اﻳﻦ ﻣساله ﺩﺭ ﻛﺴﺮﻱ ﭘﺎﺩاﺵ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ اﻳﻦ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﮕﺎﻥ ﻧﻴﺰ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﮔﺬاﺭ ﺑﻮﺩﻩ اﺳﺖ.

ادامه تاخیر درپرداخت حقوق بازنشستگان صنعت فولاد!

صندوق بازنشستگی فولاد ایران ناتوان در مدیریت بازنشستگان؟

اکنون در فصل پایانی سال 94 هستیم و حقوق آبان ماه بازنشستگان صنعت فولاد 2 روز است که پرداخت شده و هیچ خبری از زمان پرداخت حقوق آذرماه آنها نیست. بیمه درمانی بازنشستگان فولاد مخصوصا بازنشستگان شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان نیز با مشکل مواجه شده و به نظر می رسد شرکت شسبد (سلامت، بهداشت و درمان صنعت و معدن نوین) که ارائه دهنده خدمات درمانی و بیمه به بازنشستگان و مستمری بگیران صنعت فولاد کشور است، توان مدیریت ارائه خدمات درمانی مستمر را ندارد.

تأخیر در پرداختهای شرکت های صنعت فولاد به صندوق بازنشستگی فولاد ایران، موجب شد این صندوق هیچ احساس تعهدی نسبت به بازنشستگان از خود نشان ندهد و پرداخت مستمری بازنشستگان این صنعت را به تأخیر بیندازد.

به گزارش 13دی تسنیم، در سراسر کشور تمامی بازنشستگانی که در دوران اشتغال به کار استخدام رسمی دولت بودند به عنوان بازنشسته رسمی کشوری محسوب شده و زیر نظر سازمان بازنشستگی کشوری هستند. این سازمان نسبت به پرداخت به موقع مستمری بازنشستگان و همچنین تسهیلاتی به آنها، مدیریت شده و برنامه ریزی شده عمل می کند.

اما در این میان، بازنشستگان صنعت فولاد کشور که مثل دیگر بازنشستگان رسمی کشوری، در دوران اشتغال به کار استخدام رسمی دولت بودند، اسما به عنوان بازنشسته رسمی کشوری محسوب می شوند و در عمل نه تنها زیر نظر سازمان بازنشستگی کشوری نیستند، بلکه از تسهیلاتی که دیگر بازنشستگان کشوری برخوردارند نیز محروم مانده اند.

بازنشستگان صنعت فولاد ایران در تصمیمی نامبارک، زیر نظر صندوق بازنشستگی فولاد ایران، تسهیلات و مستمری خود را دریافت می کنند. صندوقی که ثابت کرده در مدیریت بازنشستگان صنعت فولاد ناتوان است.

میانه سال 90 بود که در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی برخی شرکت های زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت که در صنایع فولاد کشور به فعالیت اشتغال دارند به بخش غیردولتی واگذار شدند. واگذاری این شرکت ها اگرچه در اصل در راستای برون سپاری تصدی گری از بخش دولتی و فعال سازی بخش خصوصی در فعالیت های تولیدی بود اما در این بین اصل مهمی از زیر چشم سازمان خصوصی سازی و ارگان‌های دولتی مربوطه پنهان ماند. اصل لزوم پایبندی شرکت ها به تعهدات آتی آنها که دولت پیش از خصوصی سازی بر گردن این شرکت ها گذاشته است.

یکی از این تعهدات، پرداخت سهم شرکت ها در پرداخت مستمری بازنشستگان سال های گذشته صنعت فولاد کشور بود. تعهدی که به گفته نعمت اله شهبازی، معاون سابق اقتصادی و مالی صندوق بازنشستگی فولاد کشور تا پیش از خصوصی سازی این شرکت ها نسبت به پرداخت سهمشان در وقت تعیین شده متعهد بودند اما با خصوصی سازی آنها، پرداخت از سوی شرکت ها با تأخیر همراه شد.

این تأخیر در پرداختهای شرکت های صنعت فولاد به صندوق بازنشستگی فولاد ایران، موجب شد این صندوق هیچ احساس تعهدی نسبت به بازنشستگان از خود نشان ندهد و پرداخت مستمری بازنشستگان این صنعت را به تأخیر بیندازد.

در طی سال گذشته چندین بار مسئولان صندوق بازنشستگی فولاد خبر از بسته شدن پرونده تأخیر در حقوق بازنشستگان صنعت فولاد کشور داده بودند اما این وعده تنها 2ماه در وضعیت خوش قولی ماند. تلاش های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توانست فقط برای مدت 2ماه پرداخت های حقوق بازنشستگان صنعت فولاد را به روز نگاه دارد.

اکنون در فصل پایانی سال 94 هستیم و حقوق آبان ماه بازنشستگان صنعت فولاد 2 روز است که پرداخت شده و هیچ خبری از زمان پرداخت حقوق آذرماه آنها نیست. بیمه درمانی بازنشستگان فولاد مخصوصا بازنشستگان شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان نیز با مشکل مواجه شده و به نظر می رسد شرکت شسبد (سلامت، بهداشت و درمان صنعت و معدن نوین) که ارائه دهنده خدمات درمانی و بیمه به بازنشستگان و مستمری بگیران صنعت فولاد کشور است، توان مدیریت ارائه خدمات درمانی مستمر را ندارد.

باید دید دولت یازدهم تا چه زمانی می تواند نسبت به وضعیت بازنشستگان صنعت فولاد کشور بی تفاوت باشد.

سیزدهم دی ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.