– اعتصاب کارگران لوله نورد صفا 2هفته را پشت سرگذاشت!
اخراج11 نفر از کارگران ،از جمله دو تن از نمایندگان کارگران!
– تجمع کارگران پیمانی وقرار دادی کارخانه ایران تایر مقابل وزارت کاربرای دفاع ازامنیت شغلی ووصول مطالباتشان!
– ایمیل ارسالی از یک کارگر زن بازنشسته :درباره اتهامات واهی به جعفر عظیم زاده
– تجمع اعتراضی کارگران بیکارشده کارخانه تبریز کف مرند برای چندمین بار!
– تجمع هزار بازنشسته صنعت فولاد مقابل وزارت اقتصاد در اعتراض به عدم پرداخت2ماه حقوق!
– بدنبال یازده روز اعتصاب کارگران سد چپرآباد اشنویه بخشی از مطالباتشان پرداخت شد!
– عدم پرداخت 2تا 3ماه حقوق کارگران رسمی وقراردادی کارخانه فرش پارس!
– اخراج گروهی از کارگران با سابقه ایران خودرو!
– اخراج تدریجی ۳۸۶کارگر کارخانه فولاد ارسباران طی یک سال گذشته!
– عدم پرداخت6 ماه حقوق و9ماه حق بیمه کارخانه قابلمه سازی کومه ایران!
– تجمع اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور مقابل مجلس در اعتراض به نداشتن امنیت شغلی!
– کارخانه سیمان ایلام تعطیل وکارگرانش به مرخصی اجباری فرستاده می شوند!
– اخراج کارگران کارخانه آئینه سازی مقسمی قزوین با عدم پرداخت 4ماه حق بیمه!
– درادغام بیمهها نظارت دولتی نباید جایگزین نظارت دموکراتیک شود
– تجمع کارکنان شرکت فرودگاههای کشوردراعتراض به سوء استفاده مالی !
– افزایش 38 درصدی مصدومین حوادث کاردر استان کهگیلویه وبویراحمد!
– بازهم واژگونی سرویس رفت وآمد کارگران وکشته وزخمی شدن13کارگر!
– قاتل خاموش کارگر گچسارانی را به کام مرگ برد
اعتصاب کارگران لوله نورد صفا 2هفته را پشت سرگذاشت!
اخراج11 نفر از کارگران ،از جمله دو تن از نمایندگان کارگران!
کارگران لوله نورد صفا ازروز11آبان ماه دست از کار کشیدند وکارخانه تا دیروزیکشنبه مورخه 24/9/94 بصورت تعطیل درآمد.
امروز25آبان کارگران لوله نورد صفا ازساعت9صبح دست به تجمع اعتراضی در جلوی فرمانداری ساوه،زدند.
اعتصاب و تجمع کارگران لوله نورد صفا درساوه
اتحادیه آزاد کارگران ایران : طبق قراردادی که مدیریت کارخانه با قرارگاه خاتم الانبیا منعقد کرده بود مقرر گردید که لوله هایی با قطر 2.5 متربرای این متقاضی تولید نماید. با توجه به حجم قرارداد ، کارخانه باید در بخش اسپیرال (یکی ازچهارسالن کارخانه صفا) بمدت دوسال بصورت دوشیفته کار کند.
طبق اخبار رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران ، کارگران به شرطی حاضر به قبول این شرایط شدند که روند نامنظم ومعوقه دستمزدها، با نظم و توافق پرداخت شود.
لذا برای شروع کارو تشویق کارگران، مدیریت دروز چهارشنبه تاریخ 6/8/94 مبلغ 500 هزارتومان به هر کارگر پرداخت کرد و متعهد گردید که روز دوشنبه هفته بعد درتاریخ 11/8/94 حقوق خردادماه و درتاریخ 28/8/94 حقوق ماهی دیگر را که از آن زمان تاکنون به تعویق افتاده بود پرداخت نماید.
طبق اخبار رسیده کارگران با این امید که با این توافق گشایشی در کارشان صورت گیرد بصورت دوشیفت 12 ساعته مشغول بکار شدند .
اما در روز دوشنبه مذکور، باخلف وعده کارفرما مواجه شده و پرداختی انجام نشد. لذا ازشیفت شب همان روز دست از کار کشیدند. وکارخانه تا دیروز مورخه یکشنبه 24/9/94 بصورت تعطیل درآمد و خبری از پرداخت حقوق های معوقه نشد.
لازم به ذکراست که علاوه بر حقوق معوقه، کارگران مطالبات عقب افتاده دیگری نیز دارند.ازجمله 9 ماه حق بیمه پرداخت نشده ازطرف کارفرما از سال 1392 و سه ماه از سال 1393 و همچنین چهار ماه از سال جاری!
کارگران کارخانه صفا که حدود 800 نفر میباشند تصمیم گرفتند که امروز دوشنبه 25/8/94 ساعت 9 صبح در جلوی فرمانداری ساوه تجمع کنند.
لذا امروز از ساعت 9 تا 12 ظهر کارگران تصمیم خودرا عملی ودر جلوی فرمانداری ساوه تجمع کردند.
لازم بذکر است که حدود 40 روز پیش 11 نفر از کارگران ،از جمله دو تن از نمایندگان کارگران را بنامهای مهدی نوری و فرهود قریشی را اخراج کردند.
امروز دوشنبه از طرف این تجمع ، کارگران 4 نفررا به داخل فرمانداری فرستاده و پس ازمذاکره آنان با نماینده فرماندار، رئیس اداره کار ، رئیس بیمه و یک سرهنگ از نیروی انتظامی بالاخره همان حقوق وعده داده شده خردادماه را پرداخت کردند. و وعده دادند که 28/8/94 هم حقوق ماهیانه دیگر پرداخت خواهد شد. با این درخواست که کارگران به سر خود برگردند.
کارگران در پاسخ به این اقدام گفتند ما به کارخانه برمیگرَدیم اما کار نمیکنیم. چون این پول همین الان کفاف بدهی های کرایه خانه و هزینه مدرسه و قبوض آب و برق و گاز را هم نمیدهد. واستارت کار را نپذیرفتند.
لذا فردا سه شنبه مشخص خواهدشد که این کشمکش بین کارگران از یکسو و مدیریت کارخانه و مقامات مسئول حکومتی در شهر ساوه به کجا خواهد انجامید.
اتحادیه آزاد کارگران ایران
25 آبان 94
تجمع کارگران پیمانی وقرار دادی کارخانه ایران تایر مقابل وزارت کاربرای دفاع ازامنیت شغلی ووصول مطالباتشان!
صبح امروز25آبان،جمعی از کارگران پیمانی وقرار دادی کارخانه ایران تایر در اعتراض حجمی شدن شرایط کاری خود در مقابل وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی تجمع کردند.
در تجمع امروز تعداد ی از کارگران رسمی کارخانه ایران تایر همکاران پیمانی وقرار دادی خود را برای دریافت مزایای شغلی همراهی کرده اند.
کارگران معترض ایران تایرگفتند: هدف ما از انجام این تجمع تنها وصول مطالبات قانونی وفراهم شدن امنیت شغلی است.
به گزارش25آبان ایلنا،کارگران معترض گفتند:از ابتدای سال جاری مدیریت کارخانه با تغییر پیمانکار تامین نیروی انسانی به پیمانکار حجمی امنیت شغلی کارگران قرار دادی وپیمانکاری کارخانه ایران تایر را تهدید کرده است.
به گفته کارگران، در حال حاضر خطوط اصلی تولید «لاستیک بایاس» کارخانه به پیمانکار حجمی محول شده و قرار است در ادامه سیاست گذاریهای مدیریتی کارخانه همه خطوط تولیدی به این پیمانکار واگذار شود.
بر پایه سخنان کارگران، هم اکنون از مجموع ۷۰۰ کارگرشاغل در این کارخانه نزدیک به ۴۰۰ کارگر بصورت پیمانکاری، ۱۵۰ کارگر بصورت رسمی ومابقی کارگران بصورت قرار دادی در خطوط تولید ایرانتایر مشغول کارند که اکثر آنها صبح امروز در اعتراض به وضع موجود برای چند ساعت در محوطه کارخانه تجمع کردند.
بر اساس این گزارش، برخلاف ادعای کارفرمای ایران تایر که مدعی است ورود پیمانکار حجمی باعث افزایش درآمد کارگران میشود، شرکت کنندگان در تجمع اعتراضی امروز معتقدند که با باز شدن پای پیمانکاران حجمی به خطوط تولید؛ وضعیت امنیت شغلی و معیشتی آنها بطور جدی آسیبپذیر خواهد شد.
این کارگران در توضیح دلیل این نگرانی میگویند: نزدیک به ۱۸ سال است که زیر نظر یک شرکت پیمانکاری در خط تولید ایران تایر کار میکنیم چنانچه اصرار کارفرما برای واگذار همه خطوط تولیدی به وادار کردن آنها به انعقاد قرار داد با شرکتهای پیمانکاری حجمی به نتیجه برسد، هیچ تضمینی برای رعایت حداقلهای قانونی وجود ندارد.
به گفته کارگران معترض پیمانکاران در این واحد طی دو مرحله درسال گذشته وسال جاری حدود ۳۷۰ از همکاران قراردادی و پیمانکاری اخراج شدهاند که آخرین اخراجیها مربوط به ۷۰ کارگر میشود که دو ماه پیش بعد از ورود پیمانکار حجمی صورت گرفته است.
این کارگران همچنین از پرداخت نشدن بخشی از مزایای شغلی مانند حق تولید و مهارت، عیدی شش ماه نخست سال جاری ناراضی هستند و میگویند براساس مصوبه اداره کار قرار بود این مزایا به تمامی کارگران رسمی و پیمانی تعلق بگیرد.
آنها می گویند: حدود ۵۰ سال است به صورت روتین همه کارگران کارخانه ایران تایر، حق تولید و حق مهارت میگیرند که این پرداخت نیز از مدتی پیش به دلایل نامعلوم متوقف شده است.
گفته می شود در تجمع امروز تعداد ی از کارگران رسمی کارخانه ایران تایر همکاران پیمانی وقرار دادی خود را برای دریافت مزایای شغلی همراهی کرده اند.
کارگران معترض ایران تایرگفتند: هدف ما از انجام این تجمع تنها وصول مطالبات قانونی وفراهم شدن امنیت شغلی است.
ایمیل ارسالی از یک کارگر زن بازنشسته :درباره اتهامات واهی به جعفر عظیم زاده
من یک کارگرزن بازنشسته تامین اجتماعی هستم وقتی خبراتهامات و مصادیق آنهارا به آقای جعفر عظیم زاده دبیر هییت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران را شنیدم شوکه شدم که این انسان شریف که تمام دغدعه اش تنها و تنها دفاع از حقوق کارگران بوده چگونه این چنین حکم ظالمانه جهت داری را دریافت و برای اجرا شدن آن راهی زندان اوین میشود ، تعجب میکنم که این فرزند شریف و خلف ایران به کدامین گناه باید حکم ناعادلانه شش سال زندان را پشت سر بگذارد.
اتهام اول اقدام علیه امنیت ملی : از کدام امنیت ملی سخن میگویند؟ کسانی که اموال کشور را به غارت و تاراج برده اند تنها حکمش پرداخت جریمه دویست هزار تومانی می شود که صندوق سازمان تامین اجتماعی رابه یغما برد و گویا بودجه آن صندوق ، ارث پدری آقای مرتضوی بود که حالا هم بازنشسته ها و شاغلین تامین اجتماعی اینگونه در فلاکت و بدبختی زندگی کنند! البته که نامش دیگر زندگی نیست و مرگ تدریجی جامعه کارگری است . کارگری که استثمار میشود بیشترین نیروی کارش را میدهد تا کمترین دستمزدی که سه بار زیر خط فقر است را دریافت کند واگر خود یا خانواده اش دچار بیماری شود که دیگر وا مصیبتا .
بله آقای جعفر عظیم زاده برای دفاع از حقوق کارگران و زحمتکشان با صدای بلند دزدی افرادی که حمله کردن به صندوق زحمتکشان را اعلام تا به گوش جامعه برساند تا بلکه همراه بقیه شاکیان حقوق به یغما رفته را برملاکند, آیا این گناه اوست شما را خبر کند ای دولتمردان آیا اینگونه چپاول صندوق تامین اجتماعی حق کارگر است با کمترین دستمزد ؟! تا سیل نشده به فکر زحمتکشان باشید نگذارید فاجعه عظیم بپا شود.
۲- برهم زدن نظم عمومی : کدام نظم عمومی را آقای جعفر عظیم زاده بر هم زده چون از حقوق کارگر که زیرخط فقر قرار دارد سخن گفته؟ از کارگران اخراجی که زیر فشار کارفرما تحت ظلم قرار گرفته و از سر درد مندی و استیصال ناچار به امضاء قرارداد های سفید میشود. ؟ تازه آن هم با بیشترین ساعت کاری ده تا دوازده ساعت و گرفتن حداقل دستمزد و این باعث شده کارگر از شدت فشار کارو زندگی دست به خودکشی زده یا سکته میکنند. آقای جعفر عظیم زاده برای دفا ع از حقوق کارگران از زندگی خود گذشته بدون هیچگونه چشم داشتی حتی از حقوق خود گذشته. او فریاد شرایط فلاکتبار حدا قل دستمزد بگیرزیر خط فقر بود حال جعفر عظیم زاده نظم عمومی را بر هم زده یا سعید مرتضوی و بابک زنجانی ها یا اون خاوری دزد چندصد میلیاردی که فرارکرد کانادا ما غارتگران کشور را فراموش نخواهیم کرد.
ای دولتمردان! طبقه کارگر کارد به استخوانش رسیده است از ظلم و ستم روا داشته شده بر او.
۳- تبلغ عیله نظام : چگونه یک کارگر زحمتکش صادق که حتی در صفحه سفید پرونده اش نقطه سیاهی وجود ندارد را این گونه متهم میکنید. به جرم صداقت و دفاع از محروم ترین طبقه کارگر و فقط از حقوق قانونی این طبقه زحمت کش مانند من و امثال من دفاع کرده تا واقعیت به گوش دولتمردان برسد.
آیا دفاع از حقوق کارگران وتلاش برای افزایش دستمزد و سطح معیشت زندگی و یا جمع آوری امضاء برای بیان خواسته های قانونی وبرحق کارگران و اعتراض به نحوه افزایش مزد تبلیغ علیه نظام است ؟ این بگیر و ببدندها تا کی میخواهد ادامه داشته باشد چرا نمیخواهید صدای در گلو خفته کارگران زحمت کش و محروم از حداقل زندگی را بشنوید, این کارگر فعال در دل چند صد هزار کارگر و زحمتکش جای دارد چون فقط از حقوق کارگران دفاع کرده و دزدان میلیاردی و کلاهبردارن از تامین اجتماعی را افشا کرده.
آیا وا قعیت های دزدی ازدسترنج طبقه کارگر را گفتن جرم است ؟ آیا با به بند کشیدن فعالین شاخص جنبش کارگری و معلمان مشکل را حل می کنید یا برمشکلات بیش از بیش افزوده خواهد شد ؟
جامعه در برابر این حکم های نا عادلانه وبه زندان افکندن کارگران و معلمین ایستادگی خواهد کرد و آرام نخواهد نشست و روزی چون سیل خروشان روان خواهد شد.
من بعنوان یک کارگرزن بازنشسته خواستار ازادی بدون قید و شرط آقای جعفر عظیم زاده و دیگر فعالین جنبش کارگری وجنبش معلمانمان امثال آقا رسول بداقی و دیگر عزیزان در بندهستم.
یک کارگر زن بازنشسته
25 آبان 94
برگرفته ازسایت اتحادیه آزاد کارگران ایران
تجمع اعتراضی کارگران بیکارشده کارخانه تبریز کف مرند برای چندمین بار!
روزیکشنبه24آبان،حدود 70 نفر از کارگران کارخانه ‘ تبریزکف مرند’ برای بازگشت بکار ودراعتراض به عدم پرداخت 19ماه حقوق و4ماه حق بیمه،دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهر، زدند.
یکی از کارگران معترض گفت: مسؤلان در رابطه با رسیدگی به مطالبات کارگران فقط سخنرانی می کنند و هیچ گونه ضمانت اجرایی نمی دهند.
به گزارش25آبان ایرنا،یکی از کارگران حاضر در این تجمع که نخواست نامش فاش شود، افزود: در فروردین ماه سال جاری در فرمانداری مرند، کمیسیون کارگری تشکیل شد و مالک کارخانه ‘تبریزکف’ متعهد به راه اندازی کارخانه و پرداخت حقوق ماهانه کارگران شد اما تا به امروز به تعهد خود عمل نکرده است.
وی گفت: چرا مسؤلان استانی و شهرستانی نمی توانند مالک ‘تبریزکف’ را موظف به اجرای مصوبه ای که خود او امضا کرده است، بکنند؟
وی گفت: در این کمیسیون مصوب شد تا در کارخانه تغییر ساختاری رخ دهد و کارگران به بیمه بیکاری معرفی شوند اما تا به امروز در این مورد نیز هیچ گونه اقدامی از سوی مسئولان و مالک کارخانه صورت نگرفته است.
وی افزود: حقوق کارگران از 19 ماه قبل و حق بیمه آنان از مرداد ماه سال جاری پرداخت نشده است.
یکی دیگر از کارگران معترض گفت: مسؤلان در رابطه با رسیدگی به مطالبات کارگران فقط سخنرانی می کنند و هیچ گونه ضمانت اجرایی نمی دهند.
فرماندار ویژه مرند نیز گفت: در آخرین جلسه کمیسیون کارگری تغییر ساختار کارخانه تصویب شد و تا راه اندازی مجدد کارخانه کارگران به بیمه بیکاری معرفی خواهند شد.
تقی کرمی افزود: مالک کارخانه نیز متعهد شده است تا در صورت راه اندازی مجدد کارخانه از کارگران قبلی جهت ادامه کار دعوت کند.
براساس این گزارش،فرماندار ویژه مرند، تجمع کارگران در مقابل فرمانداری این شهر را غیرقانونی اعلام کرد؟؟؟؟!!!!!
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مرند نیز گفت: تنها مرجع رسیدگی به خواسته های کارگران اداره کار می باشد و کارگران برای تکمیل فرم شکایت به اداره کار مراجعه کنند.
امیر محمدزاده اضافه کرد: حقوق کارگران تا آخر سال 91 پرداخت شده است اما از سال 92 پرداخت حقوق ها به صورت نامنظم بوده است.
گفتنی است تجمع کارگران کارخانه ‘تبریز کف’ برای چندمین بار متوالی در این شهرستان تکرار می شود .
تجمع هزار بازنشسته صنعت فولاد مقابل وزارت اقتصاد در اعتراض به عدم پرداخت2ماه حقوق!
امروز25آبان ماه، هزار بازنشسته صنعت فولاد در اعتراض به عدم پرداخت2ماه حقوق مقابل وزارت اقتصاد اجتماع کردند.
به گزارش25آبان تسنیم،حدود هزار نفر از بازنشستگان صندوق فولاد مقابل وزارت اقتصاد تجمع کردهاند، چرا که دولت هنوز حقوق این افراد را پرداخت نکرده است.
درهمین رابطه:
تاخیر2ماهه حقوق کارگران بازنشسته صنعت فولاد علیرغم وعده و وعیدها!
مهرطی گزارشی بتاریخ24آبان،از تاخیر2ماهه حقوق کارگران بازنشسته صنعت فولاد علیرغم وعده و وعیدها،خبرداد.
برپایه این گزارش،دولت 19 هزار میلیارد تومان به صندوق بازنشستگان صنعت فولادبدهکاراست وخبری ازپرداختش درمیان نیست.
بدنبال یازده روز اعتصاب کارگران سد چپرآباد اشنویه بخشی از مطالباتشان پرداخت شد!
سرپرست نظارت بر پروژه سد چپرآباد اشنویه از پرداخت بخش اعظم مطالبات معوق کارگران پروژه خبر داد.
به گزارش25آبان شنوباس خبر،تعویق 7 ماهه حقوق 100 کارگر سد چپرآباد اشنویه و اعتصاب این کارگران به دلیل عدم پرداخت مطالبات معوق، هفته گذشته در بسیاری از رسانه های محلی و منطقه ای منتشر شد.
در این راستا سرپرست نظارت بر پروژه سد چپرآباد اشنویه صبح امروز دوشنبه 25 آبان ماه ، از پرداخت بخش اعظم مطالبات معوق کارگران سد خبر داد و گفت: با اختصاص اعتبار به پروژه سد چپرآباد بخش اعظم مطالبات معوق کارگران روز پنج شنبه 21 آبان ماه پرداخت شد.
ناصر پرچمی افزود: بخش کمی از مطالبات 7 ماهه کارگران باقی مانده که انشاء الله این مقدار نیز به زودی پرداخت شده و مشکل مطالبات کارگران سد به طور کلی حل و رفع می شود.
درهمین رابطه:
یازدهمین روزاعتصاب کارگران سد چپرآباد اشنویه دراعتراض به عدم پرداخت 9ماه حقوق!
کارگران سد چپرآباد اشنویه حدود 11 روز است که بعلت بدقولی های مسئولان و کارفرمایان سد عملاً دست از کار کشیده اند و با اعتصاب خود خواستار دریافت حقوق و مزایای 9 ماه گذشته هستند.
به گزارش19آبان کردپرس، (احمد.م) یکی از کارگران شاغل در این سد در عصر روز دوشنبه(18 آبان ماه) در یک گفتگوتلفنی گفت: با توجه به اینکه از اسفندماه سال گذشته تا کنون حتی یک ریال هم بابت حقوق و دستمزد از مسئولان سد چپرآباد اشنویه دریافت نکرده ایم تصمیم گرفتیم که دست به اعتصاب بزنیم و موضوع را رسانه ای نمائیم.
وی ادامه داد: کارگران سد چپرآباد اشنویه حدود 11 روز است که بعلت بدقولی های مسئولان و کارفرمایان سد عملاً دست از کار کشیده اند و با اعتصاب خود خواستار دریافت حقوق و مزایای 9 ماه گذشته هستند.
این کارگر اشنویه ای در ادامه با اشاره به اینکه تنها درآمد ما کارگری در این سد است، اظهار داشت: متاسفانه از بدو شاغل شدن در این سد، کارفرما هر بار به بهانه های نامعلومی در پرداخت به موقع حقوق کارگران تأخیر میکنند تا جائیکه اکنون این تأخیر به 9 ماه رسیده است که دیگر قابل تحمل نیست و کلیه کارگران شاغل در این سد تصمیم گرفته اند تا رسیدن به نتیجه مطلوبی به اعتصاب خود ادامه دهند.
وی در پاسخ به این سوال که واکنش کارفرما و سایر مسئولان مجموعه سد در مقابل این اقدام چه بوده است، عنوان کرد: تا کنون چندین بار سعی کرده اند با آرامش و لحن ملایم و با دادن وعده هایی امروز و فردایی مبنی بر پرداخت کل حقوق معوقه در طول چند روز آینده ما را دعوت به کار کنند اما ما هم اعلام میکنیم که دیگر در مقابل وعده های عملی نشده آنها تسلیم نخواهیم شد چرا که ما هم دارای خانواده هستیم که هر روز چشم به راه هستند تا با دستانی پر به آغوش خانواده برگردیم و دیگر تحمل این وضعیت برایمان مقدور نمی باشد بنابراین انتظار داریم تا کارفرمایان برای یک ماه وضعیت نامناسب کارگران را تجربه کنند و آنگاه در خصوص این رفتار ما اعمال نظر کنند.
این کارگر سد چپرآباد اشنویه می افزاید: کارگران اعتصاب کننده جزء هشت نفر نیروی کار شرکت بهیاب هستند که علی رغم اینکه دارای قرارداد کار معین یکساله هستند و اکنون هم هر روز به محل کار خود می روند اما عملاً هیچ کاری انجام نمی دهند و دست از کار کشیده اند و اعتراض خود را به ادامه این وضعیت بصورت اعتصاب اعلام کرده اند.
(احمد.م) تصریح کرد: حدود 60 نفر بصورت کارگر در سد چپرآباد اشنویه در قالب دو شرکت خصوصی (سکو) و (بهیاب) زیر نظر سازمان آب کشور مشغول کارگری هستند.
عملیات اجرایی احداث سد چپرآباد اشنویه از سال 82 و با هدف تامین سالانه 255 میلیون و 600 هزار مترمکعب آب کشاورزی اراضی دشت نقده و اشنویه و همچنین احداث شبکه آبیاری و زهکشی در 19 هزار و 200 هکتار از اراضی کشاورزی و نیز کنترل سیلاب ها انجام شده است .
این سد از نوع خاکی با هسته رسی است که حجم کلی مخزن آن 127میلیون مترمکعب است.
سد چپرآباد، در 10 کیلومتری جنوب شرقی اشنویه و در مسیر جاده اشنویه – پیرانشهر روی رودخانه کانی رش از سرشاخه های گدار چای پس از گذشت 12 سال عملیات ساخت آن هنوز هم ادامه دارد.
عدم پرداخت 2تا 3ماه حقوق کارگران رسمی وقراردادی کارخانه فرش پارس!
کارخانه فرش پارس با وجود 430 کارگررسمی و قراردادی و شرایط مساعد شرکت و بازار خوب فروش محصولات این شرکت، حقوق کارگران رسمی را 3 ماه و کارگران قرار دادی را 2 ماه به تعویق انداخته است.
به گزارش25آبان تسنیم، شرکت فرش پارس با وجود شرایط مساعد در زمینه تولید محصولات متنوع و بازار فروش محصولات، عیدی و بن کارگری کارگران شرکت را به مدت یک سال پرداخت نکرده است.
اخراج گروهی از کارگران با سابقه ایران خودرو!
شرکت “تام ایران خودرو” اقدام به اخراج گروهی ازکارگران قدیمی خود کرده است. این گروه قصد دارند که به زودی جلوی مجلس در اعتراض به این روند تحصن کنند و خواستار رسیدگی به این شرایط هستند.
به گزارش25آبان پارسینه،شرکت “تام ایران خودرو” از سال 1377و با هدف طراحی و اجرای پروژه های اتوماسیونی ایران خودرو شروع به فعالیت کرده است.این شرکت طی این 16سال ضمن انجام موفق پروژه های فراوان، فراز و فرودهای فراوانی را تجربه اما همواره نیروهای متخصص خود که همانا سرمایه های اصلی این شرکت است را حفظ کرده است.
از بهمن ماه 1393 و با تغییر تیم مدیریت شرکت، تدریجا سیاست کاری شرکت شروع به تغییر کرد. کار تا بدانجا پیش رفت که در مهرماه 1394 شرکت شروع به اخراج نیروهای قدیمی و باسابقه خود کرد (الیته لازم به ذکر است که همزمان اقدام به جذب نیروهای جدید نیز شده است و یکی از تخلفات مشاهده شده همین مورد است که اگر وضع مالی شرکت نابسامان بوده و طی اقرار خود مدیر عامل از سال 93 این قضیه مشهود بوده چرا جذب این افراد طی سال 94 صورت گرفته است؟).
هم اکنون پس از گذشت تنها یکماه، نه تنها روند اخراج کارگران با رشد چشمگیری در حال افزایش است، بلکه مدیریت جدید شرکت تام ایران خودرو اعلام کرده که تنها قصد حفظ مجموعه مدیریتی شرکت را دارد و کارشناسان فنی شرکت باید به همراه پروژه ها استخدام و یا قطع همکاری شده و این حجم بالای تعدیل نیروها در هر مقطع سال حق قانونی مدیریت جدید است.
از سوی دیگر شرکت هیچ عملی در جهت جلب رضایت پرسنل باسابقه اخراجی خود و آنهم در شب عید نکرده و صراحتا اعلام کرده تسویه به مقدار حداقل قانون کار و پس از نیمه دوم سال 1395 انجام خواهد شد.
اخراج تدریجی ۳۸۶کارگر کارخانه فولاد ارسباران طی یک سال گذشته!
منابع خبری در شهرستان تاکستان از اخراج تدریجی حدود ۳۸۰ کارگر کارخانه تولید میلگرد «فولاد ارسباران» طی یک سال گذشته خبر میدهند.
به گزارش25آبان ایلنا،کارگران این کارخانه میگویند: از یک سال پیش تاکنون نزدیک به ۳۸۶کارگر کارخانه «فولاد ارسباران» به دلیل اتمام قراردادهای کار خود اخراج شدهاند.
طبق گفته کارگران، کارفرما هر ماه تعدادی از کارگران این کارخانه را پس از اتمام قرار داد کاری اخراج میکند چنانچه در حال حاضر تعداد کارگران باقی مانده در این واحد تولیدی حدود ۱۴نفر است.
در مورد کارگران اخراج شده ظاهرا تمامی آنها بصورت مجزا شکایتی را در اداره کار تاکستان طرح کرده و در حال حاضر با رای اداره کار برای دریافت مقرری بیمه بیکاری معرفی شدهاند.
در عین حال این کارگران درباره مطالبات معوقه خود میگویند که کارفرما به غیر دستمزد ماه جاری نزدیک به سه ماه مزد بدهکار است.
به گفته کارگران فولاد ارسباران کارفرمای این واحد تولیدی در عین واحد مالک چندین کارخانه فولاد همانند آرمان شفق، فولاد قزوین، فولاد کاسپین، وچندین واحد دیگر در استان قزوین وشهرستان تاکستان است.
عدم پرداخت6 ماه حقوق و9ماه حق بیمه کارخانه قابلمه سازی کومه ایران!
6ماه حقوق و9ماه حق بیمه کارگران کارخانه قابلمه سازی کومه ایران درشهر صنعتی البرز استان قزوین پرداخت نشده است.
به گزارش25آبان ایلنا،معوقات حقوقی کارگران مربوط به ماههای اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد، شهریور و مهر است.
به گفته کارگران این واحدتولیدی،علاوه بر تعویق حقوق، بخش قابل توجهی از حق بیمه کارگران به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نشده است که به همین دلیل بیمه ماههای دی ، بهمن ، فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد، شهریور و مهر کارگران این کارخانه هنوز به شرکت بیمه پرداخت نشده و شرکت بیمه به علت طلبهایش از کارخانه تفلون کومه، نقدینگی کارخانه را بلوکه کرده و طلبش را از داراییهای کارخانه برداشته اما اعتبار دفترچه بیمه کارگران همچنان تمدید نشده است.
تجمع اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور مقابل مجلس در اعتراض به نداشتن امنیت شغلی!
شماری از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور صبح امروز در اعتراض به نحوه تمدید قراردادهایشان، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
به گزارش 25آبان فارس، جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه پیامنور صبح امروز در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
بنابراین گزارش یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه پیامنور که در این تجمع حضور داشت گفت: اعتراض ما در رابطه با نحوه بستن قراردادهاست. در گذشته قراردادهای ما یکسال به یکسال تمدید میشد ولی اینبار یک ترم با ما قرارداد بسته شده که در این صورت آخر بهمن قرارداد ما به اتمام میرسد.
وی افزود: با اخباری که به ما داده شده پس از پایان این قرارداد با ما قراردادی بسته نشده و ما بیکار خواهیم شد. اکنون هم تعدادی لغو قرارداد وجود دارد یعنی بصورت غیر رسمی اخراج شدهاند.
این عضو هیات علمی دانشگاه پیامنور ادامه داد: قراردادهایی که با ما بسته میشود سه نوع است. یکی به عنوان دستیار علمی، دوم به عنوان مربی قراردادی و سوم هم قرارداد پیمانی مشروط و کسانی که امروز اینجا تجمع کردهاند کسانی هستند که به این صورت با آنها قرارداد امضاء شده است.
وی گفت: همه ما از طریق فراخوان جذب متمرکز وزارت علوم و به صورت قانونی در دانشگاه پیامنور مشغول بهکار شدهایم. همه معترضان دارای امتیاز پژوهشی لازم هستند و کارهایی را که طبق قرارداد موظف به انجام آن بودیم را انجام دادهایم ولی الان روی همین مسائل به ما ایراد گرفته میشود.
کارخانه سیمان ایلام تعطیل وکارگرانش به مرخصی اجباری فرستاده می شوند!
کارخانه سیمان ایلام که در 15 کیلومتری شهرستان سرابله قرار دارد و سیمان آن به عنوان یک محصول با کیفیت در دنیا شناخته می شود بنا بر دستور هیئت مدیره، به مدت دو ماه در ماههای دی و بهمن تعطیل می شود و صدها کارگر آن به به مرخصی اجباری فرستاده می شوند.
به گزارش25آبان خبرآنلاین،ظاهرا علت تعطیلی کارخانه دو دلیل می باشد که سرد شدن هوا و نرسیدن سوخت در فصل سرما و همچنین پر شدن انباری کارخانه و فروش نرفتن محصول را شامل می شود.
گفتنی است کارگران و کارکنان کارخانه با حقوق ثابت به مرخصی فرستاده می شوند و نگرانی در مورد کارگران روز مزدی است که با تعطیلی کارخانه و شروع سرما و همچنین نبود کار در استان ایلام با مشکلات عدیده ای مواجه خواهند شد.
اخراج کارگران کارخانه آئینه سازی مقسمی قزوین با عدم پرداخت 4ماه حق بیمه!
به گفته یکی از کارگران کارخانه آئینه سازی مقسمی واقع در شهر صنعتی البرز قزوین کارگران این واحد تولیدی با 20سال سابقه کار اخراج شدند وازکارفرما هیچگونه اطلاعی ندارند.
به گزارش25آبان خبرآنلاین، 4ماه است حق بیمه این کارگران واریز نشده است وبه دلیل عدم تمدید دفترچه های درمانی بامشکلاتی مواجه هستند.
درادغام بیمهها نظارت دولتی نباید جایگزین نظارت دموکراتیک شود
راه حل پیش رو و بلند مدت این است که سازمان تأمین اجتماعی به سمت تجمیع دموکراتیک بیمهها حرکت کند اما به گونهای که مالکیتها به بیمه شدهها منتقل شده و این سازمان کاملاً مانند یک نهاد عمومی مستقل از دولت عمل کند.
در شرایط کنونی که پیش فرضهای مذکور وجود ندارد، ادغام بیمهها نوعی سردرگمی و ناکارآمدی مضاعف را ایجاد میکند.
فریبرز رئیس دانا اقتصاددان و پژوهشگر سابق موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی با بیان این مطلب که تجمیع بیمهها موجب سردرگمی و ناکارآمدی مضاعف میشود گفت سازمانهای بیمهای و مدیریتی و سیاست گذاری بیمه، یک تخصص ویژه و یک نوع اقتصاد ویژه خود را میطلبد و روشها و پژوهشهای خودش را دارد که با وظایف وزارت بهداشت و درمان سازگاری ندارد و بنابراین در صورت تحقق ادغام بیمهها، فشار مضاعفی به اقشار آسیب پذیر و کم درآمد وارد میشود.
فریبرز رئیس دانا به اشاره به سابقه کار تحقیقاتی خود در موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی گفت: نظر وزارت کار در مورد تجمیع بیمهها فنیتر و درستتر است زیرا حق بیمه گروههای مختلف بیمهای و تعهداتی که در قبال آنها وجود دارد متفاوت است.
وی افزود،تجمیع بیمهها در صورتی که بخواهد انجام شود نیاز به استراتژی، برنامه و زمان زیادی دارد و یکباره نمیتوان این اقدام را عملی کرد.
تجربههای جهانی چه میگویند؟
این استاد اقتصاد با توجه به تجربههای جهانی و استدلال کسانی که طرفدار ادغام بیمهها هستند گفت در اساس یکپارچه کردن فعالیتهای این چنینی به چند دلیل صورت میگیرد.
اول اینکه رقابت فعالیتهای بیمهای به یک رقابت مضر تبدیل شده و دیگری اینکه، بیمه گران، هزینههای ثابتی را سرشکن نمیکنند بلکه هر یک از آنها هزینههای جداگانهای را پرداخت میکنند و در صورتی که ادغام صورت بگیرد، هزینههای ثابت سرشکن شده، یکبار صورت میگیرد و امکان کنترل و نظارت برای کارآمدی بهتر فراهم میشود.
وی گفت تجربههای جهانی نشان میدهد هر چه کشوری بیشتر در معرض اسارت ایدههای نولیبرالی و بنیادگرایی بازار آزاد در اقتصاد قرار بگیرد، رقابتهای بیمهای در آن بیشتر است و نظارتهای دولتی هم در آن کمتر میشود.
اما از طرف دیگر سازمانهای درمانی مجری درمان هستند و نمیتوانند مدیریت بیمه را که یک امر مالی- اجتماعی است بر عهده بگیرند.
رئیس دانا کشورهای اسکاندیناوی را دارای تجربههای موفق ارزیابی کرد و افزود در این کشورها مدیریت بیمه دموکراتیک است و درمان، وظیفه درمانی خود را انجام میدهد و سازمان مالی جداگانهای وجود دارد که می داند چه مدیریتی بر دفترچههای بیمه داشته باشد و حتی موضوع این مدیریت به شعارهای انتخاباتی هم کشیده میشود.
نظارت دولتی نباید جایگزین نظارت دموکراتیک شود
رئیس دانا تأکید کرد در مورد بیمههای سازمان تأمین اجتماعی در درجه اول لازم است توجه کنیم که مالکیت بیمهها و اموال سازمان متعلق به بیمه شده و کارکنان و کارگرانی است که طی سالهای حق بیمه پرداخت کردهاند.
بنابراین ادغام بیمهها نباید در جهتی صورت بگیرد که این مالکیت را نقض کرده و نظارت دولتی را جایگزین نظارت مردمی و دموکراتیک بکند.
در صورتی که ادغام بیمهها صورت بگیرد اما ساخت مدیریت توان این را نداشته باشد که هزینههای ثابت را سرشکن کرده و هزینهها را کنترل کند، این هدف به ضد خودش تبدیل میشود، بنابراین راه حل پیش رو و بلند مدت این است که سازمان تأمین اجتماعی به سمت تجمیع دموکراتیک بیمهها حرکت کند اما به گونهای که مالکیتها به بیمه شدهها منتقل شده و این سازمان کاملاً مانند یک نهاد عمومی مستقل از دولت عمل کند.
رئیس دانا ادامه داد در شرایط کنونی که پیش فرضهای مذکور وجود ندارد، ادغام بیمهها نوعی سردرگمی و ناکارآمدی مضاعف را ایجاد میکند.
وی با ذکر مثالی افزود اگر سازمانی برای حقوق کودک تشکیل شود، این سازمان ارتباطی با وزارت آموزش و پرورش ندارد بلکه باید حقوق کودک را نظارت کند و حق ندارد کنترل مدارس را در دست بگیرد چون خودش از جایگاه نظارتی به جایگاه اجرایی تبدیل میشود.
پژوهشگر سابق موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی گفت:سازمانهای بیمهای، مدیریتی و سیاست گذاری و اداره بیمه، یک تخصص ویژه و یک نوع اقتصاد ویژه خود میطلبد و روشها و پژوهشهای خودش را دارد که با وظایف وزارت بهداشت و درمان سازگاری ندارد و بنابراین توصیه نمیشود بیمههای سازمان تامین اجتماعی در ذیل وزارت بهداشت مدیریت شود.
وی گفت ادغام بیمهها اگر عدالت اجتماعی و رفاه را دنبال میکند ابتدا باید تعریف خود از عدالت و رفاه همگانی را ارائه دهد. به این معنا که لایههای کم درآمد که دریافتی کمی دارند باید مقدار بیشتری را دریافت کنند اما اگر دریافتی لایههای بالایی کمتر شود، این طرح با مقاومت آنها روبرو میشود و بنابراین راه حل آن چیزی نیست که وزارت بهداشت مطرح میکند و حق با سازمان تامین اجتماعی است.
تجمیع بیمه ها؛ مغایر با طرح تحول نظام سلامت
این کارشناس اقتصادی با اشاره به طرح تحول نظام سلامت گفت:این طرح بدون شک دارای تاثیرهای مثبتی بوده است و فشار هزینههای درمانی را کم کرده است اما همچنان تا تامین نیازهای مردم و بیماران و جلب رضایت آنها فاصله زیادی وجود دارد.
رئیس دانا تلاش وزارت بهداشت برای ادغام بیمه را بیارتباط با طرح تحول سلامت دانست و عنوان کرد آنچه در برنامه پنجم توسعه آمده است به بوروکراتیزه کردن و افزایش نظارت وزارت بهداشت و درمان میانجامد بدون اینکه تاثیری بر کیفیت و هزینه درمان داشته باشد و این امر با طرح تحول نظام سلامت خوانایی ندارد.
وی افزود بر اساس طرح تحول نظام سلامت باید راه حلی پیدا شود تا بر اساس آن مردم سهلتر و کم هزینهتر به خدمات درمانی درست پیدا کنند و از زیر فشار هزینههای درمانی بیرون بیاید اما هیچ تضمینی وجود ندارد در صورتی که بیمههای سازمان تامین اجتماعی تحت مدیریت و کنترل وزارت بهداشت قرار بگیرد این اهداف بتواند تحقق یابد.
این اقتصاددان با یادآوری وظایف تعریف شده وزارت بهداشت و درمان گفت وظیفه این وزارت خانه تامین سلامت، پشیگیری از بیماری، گسترش خدمات درمانی، نظارت بر مواد غذایی و دارو و نظارت پزشکی بر بیمارستانها است و همه این کارها بسیار مهم و حیاتی است که البته وزارت بهداشت در همه آنها عملکرد قابل دفاعی نداشته است.
فشار مضاعف بر اقشار آسیب پذیر
پژوهشگر موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی با اشاره به اهمیت جنبش تعاونی در اقتصاد گفت:تعاون، بخش بسیار حایز اهمیتی از رفاه اجتماعی برای دموکراتیزه کردن جامعه و به منظور جبران فشارهایی است که توسط صاحبان قدرت و ثروت و سرمایه داران به مردم وارد میشود اما متاسفانه در دولتهای مختلف، این بخش به جزء بسیار کوچکی از وزارت کار تبدیل شد و به حاشیه رفت و نمیتواند کارآمدی خوبی داشته باشد.
وی در همین زمینه ابراز نگرانی کرد اگر بیمههای تامین اجتماعی در ذیل وزارت بهداشت و درمان قرار بگیرد، تامین اجتماعی هم مانند تعاون به حاشیه برود و فشار مضاعفی به اقشار آسیب پذیر و کم درآمد وارد شود.
خسرو صادقی بروجنی
منبع:تامین24-25آبان
تجمع کارکنان شرکت فرودگاههای کشوردراعتراض به سوء استفاده مالی !
جمعی از کارکنان بخش مراقبت پرواز شرکت فرودگاه مهرآباد در اعتراض به سرنوشت نامعلوم خودروهایی که قرار بود به آنها واگذار شود تجمع کردند.
در این تجمع اعتراضی که در فرودگاه مهرآباد تهران، شرکت فرودگاههای کشور و ساختمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، دست کم حدود ۵۰ نفر از کارکنان بخش مراقبت پرواز شرکت فرودگاه مهر آباد حضور داشتند.
به گزارش25آبان ایلنا،یکی از معترضان در خصوص برپایی این تجمع گفت: از حدود یکسال و نیم پیش، بیش از ۲۰۰ نفر از کارکنان بخش کنترل فرودگاههای کشور به توصیه یکی از همکاران خود در یکی از شرکتهای فروش خودرو برای خرید خودرو سرمایه گذاری کردند که در نتیجه تخلفهای مالی صورت گرفته در این شرکت همگی مرتکب زیان شدند.
وی بابیان اینکه در ابتدای کار همه کارکنان بخش مراقبت پرواز شرکت فرودگاه از کارکنان جزء تا مدیران کلان فرودگاه در این شرکت سرمایه گذاری کرده بودند، گفت: تعدادی از همکاران که بیشتر از افراد ارشدتر بودند سرمایههای خود را از این شرکت پس گرفتند و اما سرمایههای باقیمانده کارکنان در نزد شرکت مذکور باقیماند.
کارکنان بخش مراقبت پرواز شرکت فرودگاه مهرآباد با بیان اینکه مدتی بعد از خروج سرمایه مدیران بخشهای مختلف پرواز از شرکت مذبور خبر سوء استفاده مالی در این شرکت به گوش رسید؛ افزودند: بعد از اعلام سوء استفاده مالی در این شرکت از طریق راههای قانونی اقدام کردیم و در شب عید فطر سال ۹۳ مدیر شرکت تندر منصور که از همکارانمان در بخش کنترل فرودگاه مهرآباد بود را به زندان انداختیم.
این کارگران گفتند: از زمان به زندان انداختن مدیر شرکت تندر منصور به مراجع مختلفی مراجعه کردیم اما برای دستیابی به مبالغی که سرمایه گذاری کردهایم از طرف مقامات مسئول هنوز کاری صورت نگرفته است.
افزایش 38 درصدی مصدومین حوادث کاردر استان کهگیلویه وبویراحمد!
در هفت ماه گذشته 245 نفر به دلیل مصدومیت ناشی از حوادث کار به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند.
همچنین آمار مرگ در اثر حادثه کار در هفت ماهه امسال 3 نفر بوده که به نسبت مدت مشابه در سال گذشته تغییری نداشته است.
به گزارش25آبان روابط عمومی پزشکی قانونی استان کهگیلویه وبویراحمد ، آمار مصدومین ناشی از حوادث کار در هفت ماه امسال تعداد 245 نفر بوده است. از این تعداد 9 نفر زن و 236 نفر مرد بوده اند. این آمار در مدت زمان مشابه در سال93 تعداد 178 نفر بوده که 38 درصد رشد داشته است.
همچنین آمار مرگ در اثر حادثه کار در هفت ماهه امسال 3 نفر بوده که به نسبت مدت مشابه در سال گذشته تغییری نداشته است.
بر اساس سالنامه آماری سازمان پزشکی قانونی کشور استان کهگیلویه وبویراحمد در سال 93 از نظر تعداد متوفیات ناشی از حوادث کار بر حسب جمعیت در رتبه آخر بین 31 استان قرار دارد .
بازهم واژگونی سرویس رفت وآمد کارگران وکشته وزخمی شدن13کارگر!
رییس اورژانس آباده فارس گفت: واژگونی یک دستگاه مینی بوس حامل کارگران در گردنه سنجد گل این شهرستان که بامداد دوشنبه رخ داد، دو کشته از این سرنشینان برجا گذاشت.
همچنین در واژگونی این مینی بوس که کارگران را از آباده برای کار به مزارع کشاورزی روستای شهرمیان اقلید می برد، 11 نفر کارگر مجروح شدند.
به گزارش25آبان ایرنا،دکتر ایمان اسعدی دوشنبه افزود:نیروهای امدادی و اورژانس شهرهای آباده، اقلید، شهرهای صغاد و بهمن آباده به محل اعزام شدند و مجروحین را به بیمارستان خمینی آباده منتقل کردند.
اسعدی گفت:علت حادثه در دست بررسی است.
آباده و اقلید به ترتیب در 274 کیلومتری و 267 کیلومتری شمال شیراز واقع شده اند.
قاتل خاموش کارگر گچسارانی را به کام مرگ برد
رییس مرکزحوادث و فوریت های پزشکی گچساران گفت: گازمنواکسید کربن(co) یک کارگر40 ساله ساکن این شهرستان را به کام مرگ برد.
به گزارش25آبان ایرنا،مرتضی گندم کار روز دوشنبه افزود: این فرد که در یک چادر در بسته در کوی کارکنان شهر دوگنبدان مشغول نگهبانی بود با گاز حاصل از پیک نیک جان خود را از دست داد.
وی بیان کرد: این نخستین گازگرفتگی منجر به مرگ امسال در گچساران بود.
گندم کار بیان کرد:گاز منوکسیدکربن (co)، گازی بی رنگ و بی بو است که به دلیل قربانیان زیاد به قاتل خاموش شهرت دارد.
رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی گچساران تصریح کرد:سردرد و احساس سنگینی، سوزش شدید در ناحیه چشم و گلو، احساس گرفتگی و درد شدید در قفسه سینه و حالت گیجی، تهوع و استفراغ از مهمترین علائم مسمومیت و گازگرفتگی با گاز مونواکسید کربن است.
وی تصریح کرد: مهمترین اقدام برای نجات افرادی که دچار انواع گاز گرفتگی شده اند، رساندن هوای تازه به آنان است.
گندم کار ابراز کرد:در چنین مواقعی بلافاصله با قرار دادن دستمال مرطوبی جلوی دهان و بینی خود و افراد مصدوم اقدام به شناسایی و قطع منبع نشت گاز کرده و سپس به مرکز فوریت های پزشکی برای امدادرسانی تماس بگیرید.
وی تاکید کرد : هیچ نوع خوراکی یا نوشیدنی به مصدومان دچار گاز گرفتگی داده نشود.
گندم کار با اشاره به آسیب پذیرتر بودن زنان باردار، کودکان و سالمندان از شهروندان خواست در صورت بروز چنین حوادثی این افراد در اولویت کمک رسانی باشند.
شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
یست وپنجم آبان ماه1394
یک پاسخ
قراردادهای حجمی به منظور دور زدن تحریمات امریکائی و اروپائی با به غارت بردن بیت المال مردم و عوامل زیر مجموعه خود از سوی متصدیان امور با حمایت و برنامه ریزی دولتی با قربانی کردن جوانان مردم با بکارگیری آنان بعنوان گارگر در پیمانهای حجمی بصورت غیر قانونی با تهام زنی و بکارگیری جوانان مردم طبق دستور در تمامی کارهائی که اکثرا دارای مسئولیت بوده تا هیچ ردپائی از کارفرمایان و متصدیان امور برجای نماند.
این طرح که با برنامه ریزی دولتی از سالهای گذشته توسط دولت بوجود آمده یک طرح ملی بوده و عملا کیسه رانت خواران دولتی که اکثرا انقلابی و یا وابسته به دولت بوده از این طریق پر گردیده و مشاهده میشود که در تمامی موارد جوانان مردم که بعنوان کارگر با حقوق کارگری و در سمتهای مختلف غیرقانونی و با مستندات نامعتبر در این پیمانها بجای رانت خواران دولتی در سمتهای کلیدی قرار داده شده و بدون اینکه استخدام یا قرارداد مستقیم شرکتی باشند به عناوین مختلف از آنان سوء استفاده گردیده و با اتهام زنی نه تنها زندگی آنان از بین رفته از طرفی اتهام زنی سرپوشی بر رانت خواریهای عوامل دولتی بوده که تمامی مراکز دولتی در تمام شهرها مشاهده میشود.
قراردادهای غیر قانونی
سمتهای غیرقانونی
فیش حقوقی و برگه ماموریت یا مرخصی نا معتبر
بالانس تغییر سمتها با همسو کردن بر اتهام زنی و مغایرت سمتها به یکباره با همسو شدن با اتهام زنی
جوسازیهای سیاسی بر علیه کارگر برای سرکوب
دادن امید به آینده و زندگی درخشان برای ایجاد فرصت سوء استفاده از کارگر برای ترک کار نکردن کارگر در طول رانت خواری متصدیان امور
استفاده ابزاری از کارگر برای ارسال و دریافت مستندات اداری و بدون اطلاع آنان اقدام به نامه نگاری بر علیه کارگر و زمینه سازی اتهام زنی
گماردن کارگران در کارهای نظارتی بدونی داشتن تخصصهای لازمه
در مواردی ایجاد فرصت تحصیلی و اقدام به تحریک برای دریافت مدارک تحصیلی ونمایش حسن نیت استخدامی و سوء استفاده از این فرصت با اتهام زنی از قبل طراحی شده و استناد به مدارک تحصیلی کارگران برای وانمود کردن به اینکه کارگر دارای تحصیلات بوده و بیسواد نبوده
قالب کردن سمتهای غیرقانونی و ارائه آن بعد از اتمام کار به کارگر و فریب کارگران از سوی کارفرمایان برای گرفتن امضاء از آنان که با سمتهای قبلی تماما مغایرت چشمگیری داشته که پیمانکاران به بهانه های مختلف از جمله حسن نیت برای قراردادن اولویت استخدام بخاطر اینکه سمتهای امور دفتری دارای اولویت استخدامی میباشد و چپاندن سمتهای دارای مسئولیتی که با سمتهای قبلی در تضاد بوده و بدون اطلاع کارگر از اینکه شرایط استخدامی را نداشته و صرفا تحمیل سمت بوده و از طرفی حذف مستندات مربوط به رانت خواری توسط کارفرمایان و اتهام زنی با استناد به سمتهائی که به یکباره به کارگران تحمیل گردیده.
مسئولین بی لیاقت دولت جمهوری اسلامی جوابگو باشند که با مردم فریبی دلایل دروغین برای این پیمانها تراشیده و هیچ نظارتی در خصوص پایمال شدن زندگی جوانان قربانی شده نداشته اند.