پرونده قضایی کارگران معترض مختومه باید گردد
– حمله به تجمع اهالی شهربلداجی در اعتراض به انتقال آب سبزه کوه یک کشته و۳۰زخمی برجاگذاشت و۱۵نفر بازداشت شدند!
– آزادی۴کارگرمعترض بازداشتی کارخانه پارسیلون خرمآباد باقید ضمانت و وثیقه!
– زخمی شدن وخامت حال یک کارگرساختمانی درحمایت از زنان دستفروش بدنبال حمله مامور سد معبر شهرداری قائمشهربه آنها!
– عدم پرداخت۶ماه حقوق کارگران شهرداری لنگرود وبازداشت یکی از کارگران بدنبال اعتراض!
– ایجاد شرایط رعب و وحشت در کارخانه تراکتورسازی کردستان!
– آغازاعتصاب غذای نامحدود کارکنان پتروشیمی پردیس عسلویه!
– اعتصاب۲روزه کارگران کارخانه کاشی میبد دراعتراض به نداشتن امنیت شغلی بدلیل قرار دادهای یکماه و عدم پرداخت مطالباتشان!
– اعتصاب دامنه دار کارگران کارخانه کارتن سازی ایران در اعتراض به غیر واقعی بودن احکام شغلی!
– اعتصاب چندروزه کارگران شهرداری صالح آباد دراعتراض به شرایط کاری وعدم پرداخت مطالباتشان!
– تجمع کارگران کارخانه قند و تصفیه شکر اهوازدراعتراض به وضعیت نامعلوم شغلی وعدم پرداخت ماه ها حقوق،حق بیمه ودیگرمطالباتشان مقابل استانداری خوزستان!
– اعتصاب کارگران کارخانه رویا پلاستیک سنندج
– شکایت کارگران شرکت عمران اندیش نسبت به عدم پرداخت۱۰ماه حقوق ودریافت حکم قضایی!
– سرمایه گذاری مدیرعامل کارخانه آذر آب اراک دربورس بجای پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه۲هزارکارگر؟!
– بدنبال تعطیلی کارخانه قندکرج ۶۰کارگراخراج شدند و۱۹۰کارگردربلاتکلیفی شغلی بسرمی برند!
– عدم پرداخت۱۲ماه حقوق کارگران سد تنگ سرخ یاسوج!
– درخواست کارگران پیمانکاری قطار شهری مشهد مبنی برپرداخت مستقیم حقوق!
– عدم ابلاغ حکم کارگزینی سال ۹۵ کارگران کارخانه تراکتور سازی کردستان
– گسترش مناطق آزاد بهانهای برای حذف قانون کار
– تجمع دوباره معلمان حقالتدریس دراعتراض به استخدام نشدن مقابل مجلس!
– تجمع جمعی از مدرسان نهضت سوادآموزی برای تعیین تکلیف وضعیت استخدامی مقابل مجلس!
– تجمع اعتراض دوباره اهالی روستای فیازمان نهاوند برای آب مقابل فرمانداری!
– تجمع متقاضیان مسکن مهر فولادشهر دراعتراض به تاخیر در واگذاری مقابل شرکت عمران!
– تجمع اعتراضی فعالان محیط زیست مقابل شهرداری ساری!
– جان باختن کارگر ایزوگامکار بر اثر برق گرفتگی در زرندیه!
حمله به تجمع اهالی شهربلداجی در اعتراض به انتقال آب سبزه کوه یک کشته و۳۰زخمی برجاگذاشت و۱۵نفر بازداشت شدند!
اهالی شهر بلداجی در اعتراض به انتقال آب سبزه کوه به منطقه بروجن و سفید دشت تجمع کردند.
خبر ها از حمله نیروهای انتظامی به تجمع کنندگان وکشته وزخمی شدن سی ویکنفر وهمچنین بازداشت۱۵نفرحکایت دارد.
به گزارش۲۹تیرجوان،درگیری در بلداجی چهارمحال و بختیاری به دلیل یک پروژه عمرانی یک کشته و ۳۰ زخمی در پی داشت همچنین ۱۵ نفر بازداشت شدند.
لینک فیلم تجمع :
http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/۱۳۹۵/۴/۲۹/۴۸۶۱۶۶۷_۸۳۹.mp۴
به گزارش امروزمهردرهمین رابطه، شماری از مردم بروجن پیش از ظهر سه شنبه در اعتراض به انتقال آب از منطقه بلداجی به منطقه بروجن و سفید دشت تجمع کردند.
نیروهای انتظامی برای جلوگیری از ایجاد مشکلات احتمالی در منطقه حضور پیدا کرده اند. خبر ها از درگیری بین نیروهای انتظامی و مردم تجمع کننده حکایت دارد اما هنوز منبع رسمی این موضوع را تایید نکرده است.
پروژه انتقال آب سبزه کوه یکی از پروژه های انتقال آب است که آب را از رودخانه سبزه کوه به منطقه بروجن و منطقه سفید دشت در استان چهارمحال و بختیاری انتقال می دهد.
آب مورد نیاز صنایع در منطقه سفید دشت قرار است از طریق این پروژه تامین شود.
برنادرهمین رابطه امروزنوشت:
جمعی از اهالی شهر بلداجی با تجمع در محل انتقال آب سد چغاخور به دشت سفید دشت خواستار لغو این پروژه شده اند .
طبق مصاحبه های صورت گرفته با برخی از مسئولین و اهالی مردم در روزهای گذشته این پروژه در زمان استاندار قبل و بدون هماهنگی با مسؤولان و مردم شهر بلداجی صورت گرفته که نارضایتی کشاورزان را به همراه داشته است.
بنابراین از همان روزهای نخست تصویب این پروژه که با اعتراضات شدید مردمی همراه بوده است و دیده ها و شنیده ها حاکی از این است مسؤولان به هیچ وجه نگران کمبود آب کشاورزان نیستند .
بر اساس گزارش های واصله، اخیراً استاندار بصورت غیر رسمی و بدون اطلاع مسئولین شهر بلداجی به این بخش آمده وکلنگ طرح انتقال آب از سد چغاخور به صنایع دشت سفیددشت را زده است.
به نظر برخی کارشناسان در صورت اجرایی شدن طرح انتقال آب از این منطقه، احتمال افزایش نارضایتی مردم بخش بلداجی با مسئولین ذیربط و جلوگیری از اجرای طرح متصور می شد.
در حال حاضر تصاویر پخش شده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی خبر از تجمع اعتراض آمیز مردم و درگیری های شدید را می دهد تا نگذارند این پروژه عملیاتی شود.
شهر بلداجی از توابع شهرستان بروجن بوده و در۶۰کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است ، شهرستان بروجن از جمله شهرستان های استان است که این روز ها با کم آبی و دربرخی از نقاط با بی آبی مقابله می کند و اجرای این پروژه خبر از خشک شدن تالاب در سالیان آینده می دهد.
آزادی۴کارگرمعترض بازداشتی کارخانه پارسیلون خرمآباد باقید ضمانت و وثیقه!
بدنبال یورش شبانه به تجمع کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد چهار کارگردرساعات اولیه بامداد۲۷تیرماه توسط نیروی انتظامی بازداشت شدند و با قید ضمانت و وثیقه آزاد شدند.
به گزارش۲۸تیرماه خبرافلاک،یکی از کارگران کارخانه پارسیلون خرم آباد گفت: شامگاه شنبه۲۶تیرماه در محل درب استانداری تجمع کرده بودیم که نیروهای آتشنشان با ریختن آب همه ما را متفرق کردند و برای همین قضیه درگیری به وجود آمد و چهار نفر از کارگران هم بازداشت شدند والان هم با قید ضمانت و وثیقه آزاد هستیم.
درهمین رابطه:
*یورش شبانه به تجمع کارگران کارخانه پارسیلون خرم آباد وزخمی شدن وبازداشت تعدادی ازکارگران!
درپی عدم تحقق وعدههای مسئولین،کارگران کارخانه پارسیلون خرم آباد برای چندمین بار دست به تجمع اعتراضی مقابل استانداری لرستان زدند.
کارگران معترض از صبح روز شنبه ۲۶ تیرماه در این مکان حضور داشتند و به گفته خودشان بنا بود تا زمانی که به مشکلات آنها رسیدگی میکنند به تجمع خود ادامه دهند.
اما در ساعت ۲۰ دقیقه بامداد روز۲۷تیرماه،نیروهای آتشنشانی با ریختن آب بر روی آنها سعی در متفرق کردن کارگران کردند که سبب درگیری و زخمی شدن برخی از کارگران شد و برخی از کارگران با دنده شکسته راهی کلانتری شدند.
به گزارش ۲۷تیرتسنیم کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد ۳۰ ماه حقوق معوقه دارند و در راستای مشکلات معیشتی خود بارها در مقابل استانداری لرستان به نشانه اعتراض تجمع کردهاند ولی تاکنون مطالبات آنها پرداختنشده است.
کارخانه پارسیلون خرمآباد که قلب صنعت ۴۰ ساله لرستان به شمار میرود در یک برهه از زمان یکی از شرکتهای کمنظیر لرستان و بزرگترین تولیدکننده الیاف فیلامنت نایلون و گرانول پلیآمید بود و بیش از هزار نفر در آن اشتغال داشتند که به دنبال واگذاریهای غیراصولی دچار مشکلات جدی شد.
این کارخانه در دهه ۸۰ به علت واگذاری به بخش خصوصی دچار بحران شد و اکنون ۱۳ سال است با مشکلات عدیدهای روبهرو و بدهکاریهای چند میلیارد تومانی به بار آورده و به بانکها، دستگاههای خدمات رسان استان و سازمان تأمین اجتماعی بدهکار است.
کارخانهای که روزی هزار و ۵۰۰ نیرو داشته اکنون کارکنان آن به ۳۳۰ نفر کاهشیافتهاند و حتی توان پرداخت حقوق همین عده کم را نیز ندارد و باوجوداینکه جلسات زیادی توسط مسئولان لرستان برای رفع مشکلات این کارخانه برگزارشده ولی گویا مسائل این شرکت تمامشدنی نیست و همچنان زخمی بر پیکره صنعت لرستان است.
تجمع و اعتراضات پیدرپی کارگران کارخانه پارسیلون جهت دریافت مطالبات معوقه خود به سریال تکراری تبدیلشده، بهطوریکه حدود یک سال است بهصورت مکرر در خیابان و مقابل ساختمان استانداری لرستان جمع میشوند و شعار سر میدهند تا شاید مسئولان راه چارهای بیندیشند اما هر بار دستخالی به منزل بر بازمیگردند.
کارگران پارسیلون از بیپولی مینالند و علیرغم همه اعتراضهایی که داشتهاند اقدامی برای رفع مشکلات آنها صورت نگرفته که فشار مشکلات بارها و بارها سبب شده کارگران به خیابان بیایند و فریاد خود را به گوش مسئولان برسانند اما گویا کسی این فریادها را نمیشنود.
کارگران این کارخانه هر بار با وعدههای جدید مسئولان مواجه میشوند، این در حالی است که آخرین بار استاندار لرستان در نهم خردادماه بیان کردند چون کارفرما به تعهدات خود عملنکرده کارفرمای کارخانه پارسیلون خلع ید و این کارخانه بهجایی دیگر واگذار و بهزودی مشکلات این کارخانه برطرف میشود.
اما پس از گذشت ۵۰ روز گویا خبری از تحقق وعدهها نیست و بار دیگر کارگران در مقابل استانداری تجمع کردند و بیان میکنند مسئولان وعده دادند بهزودی کارخانه واگذار و مطالبات آنها پرداخت میشود ولی هنوز وعدههای دادهشده عملیاتی نشده و ۳۰ ماه مطالبه عقبافتاده و بیمه آنها پرداختنشده است.
شهاب پدرام کارگر کارخانه پارسیلون اظهار داشت: استاندار لرستان در چهار ماه پیش یک سری مصوبات تصویب کردند تا پیگیر مسائل شرکت و مطالبات کارگران باشند.
وی افزود: بعد از گذشت چهار ماه تاکنون هیچکس جوابگو نبوده و کارهایی که بنا بود انجام دهند و در صورتجلسات امضاءشده بود هنوز عملیاتی نشده است.
کارگر کارخانه پارسیلون عنوان کرد: قبل از سال جدید کارفرمای شرکت با کارگران قطع ارتباط کرد و با نیاوردن مواد اولیه سعی کرد شرکت را تعطیل کند.
وی بیان کرد: متأسفانه باوجوداینکه جلساتی برگزار میشود و وعده پیگیری مطالبات را میدهند اما هنوز بهصورت رسمی کسی اعلام نکرده کارفرما خلع ید واگذاری شرکت انجامشده است.
پدرام تصریح کرد: مشکل ما مطالبات است که تاکنون پرداختنشده است و عملاً هیچ کاری صورت نگرفته بهطوریکه بیش از ۲۹ ماه حقوق عقبافتاده داریم و هنوز بیمه پرداختنشده است.
فرهاد رستمی کارگر کارخانه پارسیلون خرمآباد اظهار داشت: بنا شد کارفرمای شرکت را خلع ید و شرکت واگذار شود که تاکنون وعدههایی که دادهاند فقط در حد خلع ید کارفرما عملی شده است.
وی افزود: ۱۹ خردادماه جلسهای با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل آتیه دماوند تشکیل شد و بیان کردند کارفرما خلع ید شده و بنا است هفته آینده به مشکلات کارگران رسیدگی و مطالبات آنها پرداخت شود.
کارگر کارخانه پارسیلون عنوان کرد: یک ماه از وعده دادهشده مسئولان در راستای رسیدگی به وضعیت کارگران میگذرد ولی هیچ خبری از عملی شدن وعدهها نیست.
وی بیان کرد: بنا بود هفته گذشته جلسهای در تهران برگزار شود ولی معاون منابع انسانی و امور اقتصادی استاندار مخالفت کردند، چند هفته است در تهران جلساتی برگزار میشود و بیان میکنند به خاطر رسیدگی به مسائل کارگران است ولی این جلسات به خاطر اقتصاد مقاومتی برگزار میشود.
رستمی تصریح کرد: اگر کارفرما خلع ید شده چرا در حال حاضر دفتر مرکزی را در اختیار دارد، چرا به کارها رسیدگی نمیکنند و بانکها، تأمین اجتماعی و آتیه دماوند که سهامدار شرکت شدهاند حداقل چند ماه از مطالبات ما را پرداخت نمیکنند.
وی خاطرنشان کرد: چند ماه از حقوق معوقه ما را پرداخت کنند تا روال اداری طول میکشد به کارگران فشار نیاید؛ متأسفانه همه وعدههای مسئولان در حد حرف است، حتی برخی معاونان استاندار که به تأمین اجتماعی گفتهاند حداقل بیمه کارگران درست شود تا بتوانیم دفترچه درمانی را تمدید کنیم ولی هنوز تأمین اجتماعی اقدامی انجام نداده است.
یکی دیگر از کارگران اظهار داشت: وعدههایی که مسئولان در راستای تعیین تکلیف شرکت پارسیلون داشتهاند هیچکدام محقق نشده است.
وی افزود: مسئولان قول دادند حقوحقوق کارگران را پرداخت و بیمه را واریز کنند و چون کارفرما به تعهدات خود عملنکرده شرکت به کارفرمای جدید واگذار میشود ولی تاکنون هیچکدام از این وعدهها را عملی نکردهاند.
کارگر کارخانه پارسیلون عنوان کرد: بارها نمایندگان کارگران به مسئولان مراجعه کردهاند و وعدههایی که دادهاند مکتوب هستند ولی عملی نشدهاند؛ خواسته کارگران پرداخت مطالبات و بیمهشان است.
وی بیان کرد: حدود ۳۰ ماه حقوق عقبافتاده داریم و شش ماه است که بیمه پرداختنشده، در این مدت کارگران برای تأمین مخارج قرض گرفتهاند، همه بدهکار هستند و وامهایشان به تأخیر افتاده است.
مجتبی مهدوی اظهار داشت: حدود ۳۰ ماه است کارگران حقوق نگرفتهاند و هفت ماه بیمه درمانی آنها پرداختنشده است.
وی افزود: مصوب شد کارخانه پارسیلون به شرکت آتیه سازان دماوند و چند تا بانک واگذار شود ولی روال اداری این کار طولانی است و کارگران مشکلات مالی دارند.
کارگر کارخانه پارسیلون عنوان کرد: کارگران مشکلات درمانی دارند و از دی ماه سال گذشته تاکنون بیمه کارگران پرداختنشده است، سیر اداری این کار ممکن است حتی یک سال طول بکشد کارگران در این وسط بلاتکلیف هستند.
وی بیان کرد: تا کارهای اداری انجام میشود حداقل حقوق و بیمه کارگران واریز شود؛ مسئولان بیان میکنند باید روال اداری کارها طی شود بعد ما بتوانیم به حقوحقوق خود برسیم که برای ما خیلی سخت است.
مهدوی تصریح کرد: خانوادهای که ۳۰ ماه حقوق نگرفته باشد نزدیک به فروپاشی است چراکه فقط هزینههای زندگی نیست قسط وام، دانشجو، کرایه منزل از یک طرف و دفترچه درمانی که نداریم از طرفی شرایط زندگی را خیلی سخت کرده است.
وی خاطرنشان کرد: چون کارفرمای قبلی خلع ید شده و کارفرمای جدید هنوز به صورت رسمی اعلامنشده تأمین اجتماعی لیست بیمه را قبول نمیکند و با وجود اینکه دفترچه نداریم هزینههای درمانی بالا است.
کارگر کارخانه پارسیلون گفت: از ۳۰ ماه حقوقی که مطالبه داریم ۲۱ ماه آن را شکایت کرده و حدود سه سال است حکم صادر و در اجرای احکام است که متأسفانه چون بحث حمایت از سرمایهگذار و تولید مطرح است اجرا نمیشود و احکام عملیاتی ما متوقف مانده است.
وی اظهار داشت: درخواست ما بیمه و حقوق است که مسئولان میتوانند تا کارهای اداری طی میشود مطالبات کارگران را پرداخت کنند.
*تجمع چندین باره کارگران کارخانه پارسیلون دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه مقابل استانداری لرستان!
صبح امروز۲۶تیرماه، کارگران کارخانه پارسیلون دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه مقابل استانداری لرستان تجمع کردند و خواستار رسیدگی به مشکلاتشان شدند.
به گزارش ۲۶تیرفارس،شرکت پارسیلون خرمآباد به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکننده الیاف فیلامنت و گرانول پلیآمید بخش خصوصی مشکلات زیادی برایش به وجود آورده است.
صبح امروز نیز کارگران پارسیلون برای چندمین بار در مقابل درب ساختمان استانداری لرستان تجمع کردند و نسبت به پرداخت نشدن حق بیمه و حقوقهای معوقه خود اعتراض کردند.
براساس این گزارش یکی از کارگران حاضردزتجمع امروزگفت:،نزدیک به ۶ ماه است که لیست بیمه کارگران پارسیلون به سازمان تامین اجتماعی ارسال نشده است و کارگران ۳۰ ماه حقوق طلب دارند و برخی از کارگران قراردادی نیز بین ۶ تا ۷ ماهه حقوقی دریافت نکردهاند.
وی ادامه داد: مسؤولان فقط میگویند صبر کنید، صبر تا کی؟ یک کارگر با حقوق ۷۰۰ هزار تومانی تا یک میلیون تومانی چگونه میتواند بیش از ۶ ماه تحمل کند؟
وی ادامه داد: بیش از ۵۰ بار تجمع کردهایم اما تاکنون مشکلات کارگران کارخانه پارسیلون برطرف نشده است، مسؤولان باید به فکر کارگران باشند.
وی تعداد کارگران شرکت پارسیان پارسیلون خرمآباد را ۳۳۰ نفر اعم از کارگر رسمی و قراردادی اعلام کرد و از مسؤولان خواست تا فکری به حال حقوق و بیمه کارگران پارسیلون کنند.
با وجود اینکه بیش از یکهزار نفر در کارخانه پارسیلون مشغول به کار بودند، ولی سالها است که حتی دیگر توان پرداخت حقوق و مزایای عده کمی از کارگران خود را ندارد و این کارگران ۳۰ ماه حقوق عقب افتاده دارند.
لازم به ذکر است که کارگران کارخانه پارسیلون بارها و بارها با تجمع در مقابل استانداری اعتراضات خود را اعلام کردهاند.
این کارگران اعلام کرده اند تا مزایای معوقه خود را دریافت نکنند این تجمع ها را ادامه خواهند داد.
زخمی شدن وخامت حال یک کارگرساختمانی درحمایت از زنان دستفروش بدنبال حمله مامور سد معبر شهرداری قائمشهربه آنها!
یکی از ماموران سد معبر شهرداری قائم شهر در بیرون بازار این شهر، مانع فعالیت زنان دستفروش شده بود که با دخالت چند کارگر ساختمانی که آن نزدیکی کار می کردند مواجه می شود.
دخالت این کارگران برای دفاع از بانوان دستفروش سبب درگیری طرفین و آجرپرانی به سمت همدیگر شد که در نتیجه آن مامور شهرداری و کارگر ساختمانی زخمی و روانه بیمارستان شدند
حال مامور سد معبر رضایت بخش است اما جوان کارگر ساختمانی که از ناحیه سر دچار آسیب شده است به اطاق عمل بیمارستان رازی قائم شهر منتقل شد .
به گزارش۲۸تیر ذاکرنیوز ، یکی از ماموران سد معبر شهرداری قائم شهر در بیرون بازار این شهر، مانع فعالیت زنان دستفروش شده بود که با دخالت چند کارگر ساختمانی که آن نزدیکی کار می کردند مواجه می شود.
دخالت این افراد برای دفاع از بانوان دستفروش سبب درگیری طرفین و آجرپرانی به سمت همدیگر شد که در نتیجه آن مامور شهرداری و کارگر ساختمانی زخمی و روانه بیمارستان شدند.
در این زدو خورد که سبب تجمع مردم و ترافیک سنگین خیابان اصلی نیز شده بود هر دو مصدوم به دلیل شکستگی سر و صورت به بیمارستان رازی قائم شهر منتقل شدند.
حال مامور سد معبر رضایت بخش است اما جوان کارگر ساختمانی که از ناحیه سر دچار آسیب شده است به اطاق عمل بیمارستان رازی قائم شهر منتقل شد .
عدم پرداخت۶ماه حقوق کارگران شهرداری لنگرود وبازداشت یکی از کارگران بدنبال اعتراض!
کارگرانی که سالهاست در شهرداری لنگرود مشغول به کار هستند حدود ۶ ماه است که هیچگونه حقوقی دریافت نکردهاند.این موضوع موجب اختلافاتی در بین خانوادههای برخی کارگران شده است و حتی مجبور به فروش اثاثیه منزل خود نیز شدهاند.
روز گذشته(۲۸تیرماه) یکی از کارگران شهرداری لنگرود که همسرش وی را ترک کرده بود به دلیل فشار روحی و مشکلات مالی با شهردار لنگرود درگیر که درنهایت بازداشت شد.
به گزارش۲۹تیر لنگرخبر، لازم به ذکر است که شهردار لنگرود در اواخر شب گذشته با حضور در کلانتری کارگر شهرداری را از بازداشتگاه آزاد کرد .
ولی این سؤال همچنان پابرجا است که چه زمانی حقوحقوق کارگران شهرداری لنگرود که کاملاً قانونی و شرعی است پرداخت میشود؟
گفته میشود که حق جلسات اعضای شورای شهر لنگرود با توجه به مشکلات مالی که شهرداری و شورا اعلام میکنند بدون تأخیر پرداخت میشود ولی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری به حدود ۶ ماه رسیده است.
ناگفته نماند در خصوص افرادی که بهصورت غیرقانونی در شهرداری مشغول هستند استاندار نیز نامه رسمی به فرمانداری لنگرود و شهرداری ارسال کرده است ولی تاکنون آقازادهها در کارهای خود نقش پررنگ دارند و برای پاسخ به نامه پاسکاری انجام میشود.
ایجاد شرایط رعب و وحشت در کارخانه تراکتورسازی کردستان!
به گزارش رسیده از کارخانه تراکتور سازی کردستان، کارفرما تعدادی دوربین جدید برای کنترل کارگران در نقاط مختلف کارخانه نصب نموده است.
این دوربینها که تعداد انها ۱۶ عدد می باشد به تعداد ۱۸ دوربین قبلی اضافه شده و در مجموع این کارخانه به تعداد ۳۴ دوربین مجهز شده است . کار گذاشتن دوربینهای جدید جهت کنترل و امنیتی کردن بیشتر محیط کارخانه و ایجاد نمودن فضای بی اعتمادی در بین کارگران میباشد. لازم به ذکر است که کارگران این کارخانه بارها درجهت بهبود وضعیت کاری و تحقق خواست و مطالبات برحق خود اعتراض کرده اند. این حرکت کارفرما (افزایش تعداد دوربین های کنترلی) نشانِ ترس و وحشت سرمایه داران و کارفرمایان از اعتراض کارگران می باشد.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
تیر ۱۳۹۵
آغازاعتصاب غذای نامحدود کارکنان پتروشیمی پردیس عسلویه!
کارکنان پتروشیمی پردیس عسلویه،بعد از بی توجهی مدیران این شرکت به محتوای نامه شان و عدم ارائه دلیل منطقی برای تغییر رویه کار در این مجتمع ازروز۲۸تیرماه دست به اعتصاب غذای نامحدود زدند.
به گزارش ۲۹تیرنفت ما ،مدیران پتروشیمی پردیس سعی در تغییر رویه کار در مناطق جنوبی کرده اند و همین اقدام باعث شد تا ۲۸۰ نفر ازکارکنان این شرکت که از اول تیرماه وضعیت زندگی شان دچار به هم ریختگی و آشفتگی شده نامه اعتراضی خود را به دست مدیر عامل برسانند ، محتوای این نامه، گویا به مذاق مدیرعامل شرکت و رئیس مجتمع خوش نیامده و در اقدامی دیگر پاداش و اضافه کاری کارکنان را قطع کرده اند !
بعد از بی توجهی مدیران این شرکت به محتوای نامه کارکنان و عدم ارائه دلیل منطقی برای تغییر رویه کار در این مجتمع ، کارکنان شیوه دیگری را برای اعتراض خود انتخاب و به اجرا در آوردند
واز صبح روز۲۸تیرماه برای نشان دادن اعتراض خود چاره ای جز اعتصاب غذا پیش روی خود ندیده اند.
اعتصاب غذای کارکنان پتروشیمی پردیس تا روشن شدن وضعیت کاری آن ها ادامه خواهد داشت .
درهمین رابطه:
کارکنان پتروشیمی پردیس در آستانه اعتصاب!
نامه اعتراضی کارکنان پتروشیمی پردیس نسبت به طرحی که برای اولین بار در عسلویه به اجرا در آمده است:
با وجود تلاش های شبانه روزی کارکنان صنعت نفت، اما هر روز شاهد آن هستیم که در گوشه ای از این صنعت بزرگ، کارکنان مدام در حلقه تصمیمات و برنامه های جدید افتاده و همین سردگمی باعث شده تا میل و رغبت آن ها برای ادامه کار دچار تزلزل گردد .
در بخش تولیدی و به خصوص در جنوب کشور، کارکنان به دلیل جنس محیط و موادی که با آن سر و کار دارند معمولا به صورت شیفتی و یا به صورت اقماری مشغول به فعالیت هستند ، در تعریف کلی ، کارکنان اقماری ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت را طی فعالیت در واحد های تولیدی دارند و این رویه در مناطق نفتی امری جا افتاده و طبیعی تلقی می شود ، اما به تازگی تعریف دیگری نیز در یکی از پتروشیمی ها جریان پیدا کرده که کار در جنوب را دچار دستخوش چشمگیری کرده است
در همین رابطه ، نامه ای اعتراضی ۲۸۰ نفر از پرسنل معترض پتروشیمی پردیس به دفتر آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی” نفت ما ” ارسال شده است که از طرحی که برای اولین بار در عسلویه به اجرا در آمده پرده برداشته است .
به گزارش۲۱تیرنفت ما،در نامه اعتراضی کارکنان پتروشیمی پردیس آمده است :
” از اول تیرماه ۹۵ برنامه کاری چهار شیفت در فاز یک پتروشیمی پردیس اجرا شده است در حالیکه از ابتدای راه اندازی پتروشیمی های عسلویه برنامه کاری به صورت هفتگی تعریف شده بود و پرسنل نوبتکار یک هفته روز کار، یک هفته شبکار و یک هفته استراحت داشتند ، این برنامه برای پرسنلی که از خانواده خود دور بودند فرصت زندگی یک هفته ای را در کنار آن ها و به دور از آلودگی و گرما و محرومیت منطقه فراهم می ساخت و برای پرسنل ساکن در منطقه هم فضایی فراهم می کرد تا هر چند وقت یکبار از منطقه و آلودگی های آن دور شده و به استراحت و تفریح و دیدار اقوام و آشنایان بپردازند.
اما طبق دستور مدیر عامل جدید و رئیس مجتمع پتروشیمی پردیس از اول تیرماه سال جاری برنامه چهار شیفت در فاز یک اجرا شده و طبق دستور العمل روز اول مرداد ماه هم پرسنل تعمیرات، ایمنی ، آتش نشانی و خدمات فنی هم باید وارد این برنامه شده و ۸ ساعت کار کنند .
در نگاه اول به نظر می رسد که کار و حضور کمتر در محیط کار پتروشیمی به نفع پرسنل باشد ولی با نگاهی عمیق تر مشکلات اساسی ظاهر می شود .
اول اینکه در ازای ۱۲ روز کارکرد پرسنل تنها ۴ روز استراحت برای آن ها در نظر گرفته شده است که با توجه به توضیحات فوق برای افراد ساکن و اقماری بسیار کم بوده و نمی تواند مفید باشد .
دوم مقدار قابل توجهی از حقوق دریافتی کارکنان کم می شود و این امر نارضایتی و دلسردی را برای کارکنان به دنبال خواهد داشت .
سوم میزان رفت و آمد پرسنل در جاده های خطرناک و پرپیچ و خم منطقه زیاد شده و در ساعات نامناسبی (۵ صبح ، ۲ظهر،۲۳ شب) انجام می شود که خود عامل خستگی و ناراحتی برای پرسنل و رانندگان شده است .
چهارم در حالی که به دلیل آلودگی منطقه و محرومیت آن تمام شرکت ها سعی در دور نگه داشتن پرسنل از منطقه دارند مانند فازهای گازی و برخی مجتمع های پتروشیمی که برنامه یک هفته کار و یک هفته استراحت یا ۲ هفته کار و دو هفته استراحت دارند ، پتروشیمی پردیس با اجرای این برنامه سعی در اسکان اجباری پرسنل در منطقه دارد .
پنجم به دلیل آمار بالای مهاجرت به عسلویه و شهرهای اطراف به دلیل موقعیت کاری ، هزینه های اسکان و زندگی در این منطقه به شدت بالا رفته و خانه های سازمانی جوابگوی این همه پرسنل نبوده و همین امر مشکلات زیادی را برای کارکنان به وجود آورده است به طوریکه کمک هزینه شرکت پتروشیمی برای رهن واحد مسکونی کفاف به عنوان مثال رهن یک آپارتمان معمولی در شهر جم تا ۶۰ میلیون تومان را هم نمی دهد .
از این رو، پرسنل پتروشیمی پردیس طی نامه ای که به امضا ۲۸۰ نفر از کارکنان نوبتکار این شرکت رسیده بود از مدیر عامل این شرکت درخواست لغو این برنامه را داشتند اما مدیر عامل این شرکت ، علاوه بر نادیده گرفتن درخواست این افراد، با تهدید، برخورد نامناسب و حذف پاداش و اضافه کاری کارکنان با آن ها برخورد کرد و موجبات دلسردی و افسردگی در بین کارکنان و خانواده های آنان را فراهم کرد .
پرسنل نوبتکار این شرکت پتروشیمی تاکنون از تجمع و یا اعتصاب و هرگونه حرکتی که باعث جلب نظر مسئولین شود ، خودداری کرده اند و سعی کرده اند با مذاکره و نامه نگاری مدیران این شرکت را منصرف کنند ولی ادامه این برنامه ممکن است از صبر و تحمل کارکنان خارج شده و عواقب ناخواسته به دنبال داشته باشد . ”
عدم توجه به درخواست های به حق کارکنان در بلند مدت و آن هم در شرایطی که مدیران نفتی تمام وقت و امکانات خود را برای افزایش تولید نفت و گاز متمرکز کرده اند ، می تواند علاوه بر اینکه حس دلسوزی نسبت به کار را در میان کارکنان کمرنگ تر نماید ، عواقب خطرناکی را نیز در پی داشته باشد.
هر چند کارکنان صنعت نفت، طی روزهای گذشته و در پی حادثه هفته اخیر پتروشیمی بوعلی ، به خوبی ثابت کرده اند که بی توجهی مدیران به وضعیت معاش آن ها تاثیری در یاری رساندن شان برای ختم به خیر شدن فاجعه ای که می توانست به بحران ملی تبدیل شود نداشته است.
اعتصاب۲روزه کارگران کارخانه کاشی میبد دراعتراض به نداشتن امنیت شغلی بدلیل قرار دادهای یکماه و عدم پرداخت مطالباتشان!
کارگران کارخانه کاشی میبد در اعتراض به نداشتن امنیت شغلی بدلیل قرار دادهای یکماه و عدم پرداخت حقوق و مزایای خودازعصر روزشنبه۲۶تیرماه دست به اعتصاب زدند و خط تولید این کارخانه را تعطیل کردند.کارگران این واحدتولیدی عصرروزیکشنبه۲۷تیرماه بدنبال وعده مدیران شرکت به اعتصابشان خاتمه دادند و مجددا خط تولید این کارخانه راه اندازی شد.
به گزارش ۲۸تیرمیبدخبر، کارگران کارخانه کاشی میبد عصر روز شنبه۲۶تیرماه،به دلیل پرداخت نشدن برخی مزایای خود اعتصاب کردند و بسیاری از واحدهای تولیدی این کارخانه را به حالت تعطیلی درآوردند.
کارگران این کارخانه، مراتب اعتراض خود را به گوش مسئولین شهرستان رساندند و با حضور نمایندگان این مسئولان، وعده هایی از طرف مدیران به کارگران داده شد و بعد از گذشت ۲۴ساعت، مجددا خط تولید این کارخانه راه اندازی شد.
کارگران اظهار دارند مسئولین این شرکت، مشکل اصلی کارخانه را نبود نقدینگی اعلام کرده اند.
قابل ذکر است عمده دلایل اعتراض کارگران، تعویق طولانی مدت پرداخت مزایا و عدم امنیت شغلی بدلیل قرار دادهای یکماه مطرح شده است.
ناگفته نماند کارخانه کاشی میبد از قدمتی بالغ بر ۳۰سال برخوردارمی باشد.
اعتصاب دامنه دار کارگران کارخانه کارتن سازی ایران در اعتراض به غیر واقعی بودن احکام شغلی!
کارگران کارخانه کارتن سازی ایران پس از۳روزتحریم خوردن غذای کارخانه،از صبح امروز۲۹تیرماه در اعتراض به آنچه بیتوجهای کارفرمای به مطالباتشان عنوان شده است، دست ازکارکشیده ودر محوطه کارخانه تجمع کردند.
به گزارش۲۹تیرایلنا،تعدادی از کارگران این واحد صنعتی واقع درشهرک شادآباد تهران افزودند: این تجمعشان در ادامه حرکت اعتراضی است که آنها و دیگر همکارانشان از سه روز پیش با خودداری از خوردن غذای کارخانه آغاز کردهاند.
آنها دلیل این سلسله کنشهای اعتراضی خود و همکارانشان خودداری کارفرما از درج واقعی عناوین شغلی در احکام شغلی ۳۸۰ کارگری عنوان کرند که از سالهای قبل در این واحد مشغول کارند.
این کارگران می گویند: با اینکه کارفرمای کارخانه کارتن سازی ایران بارها وعده پی گیری این موضوع را داده است اما هنوز مشکل باقی است.
آنها در خاتمه افزودند: جدا از موضوع غیر واقعی بودن عناوین شغلی مندرج در پروندههای کارگزینی، به تازگی تعداد شیفتهای کاری آنها از سه شیفت به دو شیفت کاهش یافته و در عین حال تعداد ۱۰ نفر از همکاران پیمانی آنها اخراج شدهاند و همین مسئله باعث شده است تا برنگرانیهای آنها افزوده شود.
اعتصاب چندروزه کارگران شهرداری صالح آباد دراعتراض به شرایط کاری وعدم پرداخت مطالباتشان!
ماههاست کارکنان و کارگران شهرداری صالح آباد نسبت به عملکرد این نهاد بابت شرایط کاری و پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود گلایه دارند و با دست کشیدن از کار خود چند روزی است شاهدانبوه زبالهها در سطح این شهر هستیم.
به گزارش ۲۹تیرقدس آنلاین،چندین شبانه روز است زبالهها از سطح خیابانها و معابر شهر جمع آوری و تخلیه نشده و با توجه به فصل گرما افزون بر اینکه زبالهها چهره شهر را زشت و مخدوش کرده، انتشار و سرایت بیماریهای عفونی و میکروبی و حشرات ناقل آن نیز سلامت شهروندان صالح آبادی را بشدت تهدید میکند که باید هرچه زودتر مسؤولان چاره اندیشی کنند.
شهردار صالح آباد در این باره گفت: اکنون ما در بحث حقوق مشکل خاصی نداریم، اگر یکی دو ماهی هم به تعویق و تأخیر افتاده سعی میکنیم تا دهم- پانزدهم مرداد ماه آینده بتدریج تسویه حساب کنیم و از سویی شهرداری نمی تواند فقط به فکر کارگران باشد و شهروندان را فراموش کند .
غلام فرهادی نیا میافزاید: مشکل اصلی قضیه کارگران شهرداری صالح آباد بحث تمدید قراردادآنهاست که برخی متأسفانه ۲۰ سال است هیچ گونه مجوز به کارگیری ندارند، در حالی که همه شهرداریهای کشور بجزصالح آباد برای نیروهای خود مجوز گرفتهاند ولی در اینجا کارگران مساله نگرفتن حقوق را بهانه میکنند .
وی تصریح کرد: شاید این حرفها چالش زا باشد، اما باید گفت مقصر اصلی و ۱۰۰درصد این قضیه گروه و تیم قبلی یعنی شهردار و شورای شهر گذشته صالح آباد است که باید در دهه هشتاد برای این ۲۶ کارگر مجوز رسمی و قانونی از استانداری میگرفتند، در حالی که بیش از۱۰ سال سابقه ی کار دارند .
شهردار صالح آباد میگوید: اکنون براساس بخشنامه وزیر کشور، دستور استاندار و مدیرکل دفتر شهری به هیچ عنوان حق تنظیم قرار داد با این نیروها نداریم، برای اینکه اینها مجوز ندارند و من هم اجازه ندارم قرارداد ببندم و اگر تمدید کنم انفصال از خدمت در انتظار من خواهد بود و از سویی با همه مسؤولان از جمله اداره کار، فرمانداری، تمام دستگاههای امنیتی و … صحبت و مکاتبه کرده ایم تا کمک کنند یک پیمانکار و شرکت نظافتی و خدماتی به صالح آباد بیاید و با آنها مبلغ کمتری قرارداد ببندیم و خودم امضا و تأیید کنم تا مشکل اینها حل شود .
وی میافزاید: در سه ماهه بهار امسال بین یک تا چهار میلیون تومان علی الحساب به هرکارگر پرداخت کرده ایم که در واقع حقوقشان را گرفته اند ولی عیدی و پاداش سال گذشته شان پرداخت نشده است .
تجمع کارگران کارخانه قند و تصفیه شکر اهوازدراعتراض به وضعیت نامعلوم شغلی وعدم پرداخت ماه ها حقوق،حق بیمه ودیگرمطالباتشان مقابل استانداری خوزستان!
صبح امروز۲۹تیرماه، جمعی از کارگران کارخانه قند و تصفیه شکر اهواز در اعتراض به وضعیت نامعلوم شغلی و تعویق مطالبات مزدی مقابل ساختمان استانداری اهواز تجمع کردند.
به گزارش ۲۹تیرایلنا، جمعی از کارگران کارخانه قند و تصفیه شکر اهواز صبح امروز سه شنبه (۲۹ تیر ماه) در اعتراض به وضعیت نامعلوم شغلی وبلاتکلیفی در دریافت مطالبات معوقه خود مقابل ساختمان استانداری اهواز تجمع کردند.
به نقل از کارگرانی که در این اجتماع اعتراضی شرکت داشتهاند گفته میشود، در کارخانه قند وتصفیه شکر اهواز ۴۱ نفر کارگر رسمی فعالیت دارند که از اسفند ماه حقوق نگرفتهاند. علاوه بر آن عیدی سال ۹۴ کارگران هنوز پرداخت نشده است.
طبق اظهارات کارگران شاغل در قند اهواز، علاوه بر دستمزدشان، حق بیمه کارگران به تامین اجتماعی پرداخت نشده است، همچنین دفترچه های درمانی کارگران فاقد اعتبار است.
به گفته آنان پیش از این حدود ۸۰ نفر بودیم که نیمی از این جمعیت طی چند سال گذشته بازنشسته وباز خرید شدهاند و در این میان کارگران غیر شاغلی هم هستند که از سال ۹۱ تاکنون به دلیل پرداخت نشدن هزینه سختی کار خود سرگردان صدور احکام بازنشستگی خود هستند.
طبق گفته کارگران کارخانه قند اهوازچهار سال است بانکهای ملی و ملت بعنوان مالکین اصلی، کارخانه را رها کرده و هم اکنون حدود ۳۳ کارگران باقی مانده آن به عنوان نگهبان و کارکنان بخش اداری تنها در محل کار خود حضور دارند.
آنان با اشاره به اینکه از چند سال پیش تا به امروز کارگران این کارخانه چندین بار در خصوص بلاتکلیفی در وضعیت شغلیشان وجهت دریافت مطالبات قانونی خود مقابل دفتر مقامات مسئول در تهران و استان خوزستان دست به تجمع زدهاند، اظهار داشتند: با اینکه تجمع و اعتراضاتی در خصوص حل مسائلمان انجام دادهایم، اما متاسفانه تاکنون با بیتوجهای مسئولان مواجه شدهایم.
به گفته کارگران معترض مالکیت این کارخانه بر عهده بانک ملی و ملت است واین دوبانک به سبب افزایش مشکلات این واحد تولیدی برای پرداخت مطالبات کارگران آنان را بین خود پاس کاری میکنند.
اعتصاب کارگران کارخانه رویا پلاستیک سنندج
بنابه گزارش دریافتی، کارگران کارخانه “رویا پلاستیک” واقع در شهرک صنعتی شمار ۱ سنندج در اعتراض به دستمزدهای پایین و نصب دوربین های مدار بسته در نقاط این واحد تولیدی، اعتصاب کردند.
کارگران معترض دو شیف کاری کارخانه را تعطیل کرده و خواستار افزایش حقوق و برداشته شدن دوربین ها شدند. در پی این اعتصاب، دوربین های محل سرویس بهداشتی و رختکن کارگران برداشته شد. برپایه این گزارش، کارگران همچنین موفق شدند خواست افزایش حقوقشان را به کارفرما تحمیل کنند. گفتنی است، مدیر کارخانه رویا پلاستیک به تازگی در تمام نقاط این واحد تولیدی از جمله سرویس های بهداشتی نیز دوربین مدار بسته نصب کرده بود.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
شکایت کارگران شرکت عمران اندیش نسبت به عدم پرداخت۱۰ماه حقوق ودریافت حکم قضایی!
کارگران شرکت عمران اندیش پس از عدم پرداخت۱۰ماه حقوقشانوتوخالی درآمدن وعده های مسئولان استان اردبیل درهمین رابطه، چاره ای جز شکایت به اداره کار برای خود نیافته و تعدادی از کارکنان این شرکت پس از ماهها در به دری و عدم دریافت حقوق از شرکت مذکور کاسه صبرشان لبریز و بالاجبار به اداره کار شکایت کرده و حکم قضایی دریافت کرده اند.
به گزارش۲۸تیر آران مغان، علیرغم قول مساعد تعدادی از مسئولان استانی جهت پرداخت حقوق و مزایای معوقه کارکنان شرکت عمران اندیش گیلوار هنوز اقدامی عملی در این باره صورت نگرفته است.
علیرغم قول مساعد تعدادی از مسئولان استان اردبیل (معاون عمرانی استانداری و مدیر عامل اب منطقه ای) جهت پرداخت حقوق و مزایای معوقه کارگران و کارکنان شرکت عمران اندیش گیلوار که بیش از ۱۰ ماه است هیچگونه حقوق مزایایی دریافت نکرده اند، تا کنون هیچگونه اقدام عملی برای رفع این مشکل از سوی دولتمردان و مسئولان این شرکت صورت نگرفته است.
با وجود ادامه این روند کارگران و کارکنان این شرکت چاره ای جز شکایت به اداره کار برای خود نیافته و تعدادی از کارکنان این شرکت پس از ماهها در به دری و عدم دریافت حقوق از شرکت مذکور کاسه صبرشان لبریز و بالاجبار به اداره کار شکایت کرده و حکم قضایی دریافت کرده اند.
این شکایتها در حالی از سوی کارگران عمران اندیش علیه این شرکت شده است که چند هفته پیش علی آذرنژاد معاون امور عمرانی استانداری اردبیل از تامین اعتبار لازم برای پرداخت مطالبات معوق کارگران شرکت عمران اندیش مجری طرح ساماندهی ساحل رودخانه ارس خبر داده بود.
وی گفته بود: این شرکت به منظور پرداخت حقوق معوق کارگران، قصد فروش ماشین آلات خود را داشت اما به لحاظ تامین اعتبار لازم نیازی به این کار نخواهد بود؛ چرا که امسال حدود ۱۰۰ میلیارد ریال برای پرداخت مطالبات معوق کارگران و تداوم اجرای طرح یادشده تامین شده و حقوق به عقب افتاده کارگران شرکت عمران اندیش در نیمه اول سالجاری پرداخت خواهد شد.
سرمایه گذاری مدیرعامل کارخانه آذر آب اراک دربورس بجای پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه۲هزارکارگر؟!
کارگران شاغل در کارخانه آذر آب اراک میگویند مشکل پرداخت نشدن دستمزد و حق بیمه معوقه نزدیک به دو هزار کارگر کارخانه آذر آب اراک با وجود تامین منابع مالی هنوز ادامه دارد.
این کارگران همچنین گفتند: مدیر عامل کار خانه آذر آب که در عین حال مدیر عامل یکی از کارگزاری رسمی کشور است همه مبالغی که بابت بدهی کارخانه از انجام پروژهها دریافت کرده در بورس سرمایه گذاری کرده است.
به گزارش۲۸تیرایلنا،کارگران این واحد گفتند: با وجودی که کارفرما این واحد ادعا میکرد منابع مالی کافی برای پرداخت حقوق وسایر مطالبات کارگران ندارد اما طی یک ماه گذشته منابع مالی زیادی از بابت طلبهای مالی که از انجام پروژههای نیرو گاهی وپالایشگاهی وارد حساب کارخانه شده که کارگران از این پولها تا به امروز بیبهره بودهاند.
به گفته کارگران، کارفرما هنوز بابت دستمزد خرداد و بخشی از مزد فروردین واردیبهشت ماه سال جاری به کارگران بدهکار است ودر حال حاضر که در واپسین روزهای تیر هستیم نگرانی از بابت پرداخت نشدن دستمزدهای ماه جاری نیز وجود دارد.
همچنین جدا از موضوع به تاخیر افتادن مطالبات مزدی این کارگران، بر پایه اطلاعات کارگران این کارخانه به دلیل پرداخت نشدن بخشی از حق بیمه کارگران به تامین اجتماعی دفتر چههای درمانی تعداد زیادی از کارگران هم اکنون فاقد اعتبار شده است.
طبق ادعای کارگران آذر آب همچنین کارفرمای این واحد از پرداخت بدهی حدود یک میلیاردو ۲۰۰ میلیون تومان به تعاونی مصرف کارگران این کارخانه علارغم داشتن منابع مالی کافی خودداری میکند.
در عین حال کارگران آذر آب افزودند گزارش شده مدیر عامل کار خانه آذر آب که در عین حال مدیر عامل یکی از کارگزاری رسمی کشور است همه مبالغی که بابت بدهی کارخانه از انجام پروژهها دریافت کرده در بورس سرمایه گذاری کرده است.
بنا بر این گزارش، کارگران کارخانه آذر آب خواستار دریافت مطالبات معوقه خود هستند، امامسئولان ذیربط و کارفرما هیچ پاسخ قانعکندهای به کارگران نمیدهد.
بدنبال تعطیلی کارخانه قندکرج ۶۰کارگراخراج شدند و۱۹۰کارگردربلاتکلیفی شغلی بسرمی برند!
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز گفت:۶۰کارگرقراردادموقت کارخانه قندکرج بیکارشدند و۱۹۰کارگردیگرحقوق قانونی خود را دریافت می کنند و با محل کار ارتباط مستقیم دارند.
به گزارش۲۹تیرمهر،وی افزود تعطیلی کارخانه قند کرج موقتی است و با رفع ممنوعیت واردات شکر به کشور فعالیت این واحد تولیدی از سر گرفته می شود.
اسماعیل خلیلی اظهار کرد: تولید کارخانه قند کرج بر اساس روش تبدیلی است و در فرایندی شکر در این واحد تولیدی به قند مبدل می شود.
وی افزود: با توجه به ممنوعیت واردات شکر و سیاست دولت برای محدود کردن ورود این محصول به کشور کارخانه قند کرج دچار کمبود مواد اولیه شده و به شکل موقت کار آن تعطیل شده است.
خلیلی با تاکید بر اینکه کارخانه قند کرج در زمان تولید از چغندر قند نیز فعالیت فصلی داشته و تعطیلی موقت را تجربه کرده است، گفت: برخلاف برخی اخبار کارگران این واحد تولیدی بیکار نشده اند و به جز ۶۰ نفری که قرارداد موقت داشته اند سایر ۱۹۰ کارگر دیگر حقوق قانونی خود را دریافت می کنند و با محل کار ارتباط مستقیم دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز تصریح کرد: کارخانه قند کرج مشکل دیگر واحدهای تولیدی استان البرز را ندارد و کمبود مواد اولیه یعنی شکر علت تعطیلی آن است کارگران آن هم مشکل عدم پرداخت مطالبات و حقوق ندارند.
وی در تکمیل صحبت های خود گفت: محدودیت واردات شکر به کشور به طور حتم دایمی نخواهد بود و این واحد تولیدی به زودی فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.
عدم پرداخت۱۲ماه حقوق کارگران سد تنگ سرخ یاسوج!
معاون برنامهریزی و بهبود مدیریت شرکت آب منطقهای با اشاره به اینکه امسال تاکنون یک ریال اعتبار مصوب به سد تنگ سرخ تخصیصنیافته است گفت:کارگران سد تنگ سرخ ۱۲ ماه حقوق نگرفتهاند.
به گزارش ۲۹تیر تسنیم، ابوالقاسم محمدزاده ظهر امروز در کارگروه آب و محیط زیست و اتاق فکر کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به مشکلات اعتباری، تصریح کرد: تمامی طرحهای این شرکت اکنون راکد شدهاند و نیازمند تخصیص اعتبار هستند.
وی با اشاره به اینکه از میزان اعتبارات مصوب اعتبارات جزئی به آب منطقهای ارائه دادند، گفت: تا امروز حتی یک ریال اعتبار مصوب به آب منطقهای استان تخصیص نیافته است.
محمد زاده با اشاره به اینکه سدتنگ سرخ تاکنون ۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، عنوان کرد: اعتبار مصوب این سد سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان بود که تنها یک میلیارد تخصیص یافت و امسال ۱۰ میلیارد اعتبار مصوب دارد که تا کنون یک ریال هم تخصیص نیافته است.
وی با بیان اینکه کارگران سد تنگ سرخ ۱۲ ماه حقوق نگرفتهاند، تصریح کرد: اکنون این سد و پروژه دهدشت غربی با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی را خاتمه پیمان دادیم.
درخواست کارگران پیمانکاری قطار شهری مشهد مبنی برپرداخت مستقیم حقوق!
«از کارگران شرکت پیمانکاری قطار شهری مشهد هستم.مسئولان شهرداری در روز کارگر وعده داد که کارگران پیمانکاری را تغییر وضعیت داده و حقوق شان را مستقیما از سوی شهرداری پرداخت خواهد کرد. در برخی حوزه ها اقدام به پرداخت حقوق مستقیم کارگران پیمانکاری کرده است که این موضوع کمکی به تسریع در پرداخت به موقع حقوق کارگران است. اما برای کارگران قطار شهری این اتفاق هنوز رخ نداده است. لطفا این وعده مسئولان را پیگیری کنید».
این پیامک یکی از کارگران شرکت پیمانکاری قطار شهری مشهد که با ارسال آن به سامانه تلگرامی خواستار پیگیری وعده مدیران شهرداری مشهد مبنی بر پرداخت مستقیم حقوق کارگران پیمانکاری شهرداری شده است.
موضوع حذف پیمانکاران از فرآیند حقوق کارگران شهرداری مشهد در اردیبهشت ماه توسط معاون خدمات و محیط زیست شهرداری مطرح شد که کاظمی در روز جهانی کارگر، اعلام کرد: حقوق و مزایای همه کارگران از صورت وضعیت شرکت های پیمانکاری کسر و به صورت مستقیم از سوی شهرداری پرداخت می شود تا دغدغه کارگران رفع شود. بیش از ۹۵ درصد کارگران شهرداری معضل تأخیر در پرداخت حقوق و مزایای خود را ندارند و لیست بیمه آن ها نیز کنترل می شود.
برای پیگیری درخواست کارگران قطارشهری مشهد برای حذف پیمانکاران از فرآیند پرداخت حقوق ابتدا با معاون خدمات و محیط زیست شهرداری مشهد گفت و گو می کنیم که وی در این زمینه به می گوید: این وعده برای کارگران معاونت خدمات شهری اعلام شده است و در حال حاضر حقوق و مزایای همه کارگران پیمانکاری خدمات شهری از ابتدای امسال به طور مستقیم توسط شهرداری پرداخت می شود و حتی هیچ تأخیری در پرداخت حقوق ها نیست.
وی در توضیح بیشتر در این زمینه می گوید: حقوق کارگران را مستقیم به حساب خودشان واریز می کنیم و حتی یک مورد هم وجود ندارد که حقوق کارگری توسط پیمانکار پرداخت شود. کاظمی تصریح می کند: اگر کارگری مدعی است که حقوق وی توسط شرکت پیمانکار پرداخت می شود، به دفتر خدمات شهری شهرداری مشهد مراجعه کند تا موضوع را پیگیری کنیم. وی می افزاید: از ابتدای سال پرداخت مستقیم حقوق کارگران به تدریج توسط شهرداری انجام می شود و اکنون حقوق همه کارگران خدمات شهری به صورت مستقیم از سوی شهرداری پرداخت می شود. این موضوع سبب شده است که حقوق کارگران با تأخیر پرداخت نگردد و حقشان هم تضییع نشود.
برای پیگیری بیشتر در مورد پرداخت مستقیم حقوق کارگران قطار شهری مشهد توسط شهرداری و حذف پیمانکار از فرآیند پرداخت حقوق، با قاسم طاهری مدیرعامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد و حومه گفت و گو می کنیم که وی در این زمینه می گوید: وعده پرداخت مستقیم حقوق توسط شهرداری فقط برای کارگران معاونت خدمات شهری و اتوبوسرانی انجام می گیرد چراکه جمعیت کارگر این واحدها زیاد است و به طور مثال اتوبوسرانی حدود ۲ هزار نفر نیرو دارد و مبلغ کل حقوق پرداختی توسط پیمانکار بسیار بالا است و به همین دلیل نیز ممکن است پیمانکار توانایی پرداخت به موقع حقوق را نداشته باشد و از این رو، حقوق کارگران این دو قسمت به طور مستقیم توسط شهرداری پرداخت می شود تا حقی از کسی ضایع نشود.
طاهری تصریح می کند: اما در قطارشهری مشکل پرداخت حقوق از سوی پیمانکاران را تا کنون نداشته ایم و بنابراین نیازی به پرداخت مستقیم حقوق کارگران توسط شهرداری نیست چراکه ما همواره چک حقوق کارگران پیمانکاری را زودتر از چک حقوق کارمندان شهرداری صادر می کنیم و در این زمینه تاکنون حقوقی با تأخیر و با کم و کاستی پرداخت نشده است.وی می افزاید: تعداد کارگران پیمانکاری قطارشهری نسبت به اتوبوسرانی و معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد بسیار اندک است به گونه ای که ما پیمانکاری با ۳۰ یا ۶۰ کارگر داریم و در شرکت های پیمانکاری بزرگ مثل معاونت خدمات شهری، وقتی صحبت از پرداخت حقوق میلیاردی است، به دلیل این که پیمانکار قوی نداریم، پرداخت حقوق کارگران دچار مشکل می شود ولی پیمانکاران شرکت بهره برداری قطار شهری دارای کارگران اندکی هستند و این پیمانکاران برای پرداخت حقوق کارگران مشکلی ندارند.
منبع:خراسان-۲۹تیر
عدم ابلاغ حکم کارگزینی سال ۹۵ کارگران کارخانه تراکتور سازی کردستان
به گزارش دریافتی مدیر عامل کارخانه تراکتور سازی کردستان بعد از گذشت ۴ ماه هنوز حکم کارگزینی سال ۹۵را ابلاغ نکرده است.
این گزارش می افزاید که صاحبان و مدیران این شرکت در سال ۹۵ از دادن لباس کار تابستانی و کفش کار خود داری کرده اند. همچنین بعد از اعتراضات اسفند ۹۴ هنوز در مورد انتخاب نماینده کارگری موافقت نشده است علیرغم اینکه کارگران در این رابطه به اداره کار نیز مراجعه کرده اند اما در این مورد پاسخی به آنان داده نشده است.
تیر ۱۳۹۵
منبع:سایت کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
گسترش مناطق آزاد بهانهای برای حذف قانون کار
یک کارشناس حقوقی معتقد است: قصد دولت و مجلس از گسترش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی انحلال غیررسمی قانون کار و فرار از الزامات قانونی مندرج در این قانون است.
نوروزی در ارتباط با اوضاع نابسامان کارگران مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: گزارشات و اخبار روزانه حکایت از مشکلات متعدد کارگران این مناطق از جمله فقدان امنیت شغلی، تاخیر در پرداخت دستمزدها و تعدیلهای گسترده دارد، حال با این تفاصیل با مطرح نمودن چنین لوایحی، دولت و مجلس در پی توسعه هرچه بیشتر این مشکلات برای جامعه کارگری هستند.
به گزارش۲۹تیرایلنا،کامبیز نوروزی حقوقدان، در ارتباط با موافقت نمایندگان مجلس با لایحه توسعه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: طراحان و ارائه دهندگان این طرح پیش از پافشاری بر گسترش مناطق خارج از شمول قانون کار، باید به این پرسش پاسخ بدهند که تجربه مناطق آزاد در طول ۲۵ سال گذشته چگونه بوده است.
وی ادامه داد: در واقع بایستی روشن شود که آیا این مناطق توانستهاند به اهداف تعیین شده برسند و آیا هدف رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال با ایجاد این مناطق محقق شده است. جالب اینجاست که در اردیبهشت نود و پنج، معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد در یک گزارش تخصصی به طور صریح اعلام میکند که مناطق آزاد کشور به اهداف خود نرسیدهاند. علاوه بر این گزارشات تحقیق و تفحص مجلس در سال هشتاد و هفت را داریم که به ضعفها و کاستی های بیشمار این مناطق اشاره دارد.
نوروزی افزود: متاسفانه با وجود این پیشفرضها باید گفت در ارائه چنین لوایحی هیچ بررسی میدانی و تاریخی دقیقی به عمل نمیآید و باید اذعان کرد شیوه قانونگذاری و نحوه ارائه لوایح و طرحها، به شکل حیرت انگیزی ذهنی و غیر تجربی است و این شتابزدگیها بسیار سئوال برانگیز و مخاطرهآمیز است.
این کارشناس حقوقی با بیان این مطلب که تجربه مناطق آزاد در ایران یک تجربه ناموفق بوده است، افزود: این تجربه بیش از آنکه به اهداف تعیین شده برسد، مفری شده برای کارفرمایان و صاحبان سرمایه که به راحتی بتوانند از انجام تعهدات قانونی شانه خالی کنند.
وی در تشریح این مطلب افزود: سرمایه گذاران با ثبت شرکتها در مناطق آزاد از اجرای قوانین فرار میکنند و بسیاری از محدودیتهای قانونی را دور میزنند.
نوروزی در ارتباط با اوضاع نابسامان کارگران مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: گزارشات و اخبار روزانه حکایت از مشکلات متعدد کارگران این مناطق از جمله فقدان امنیت شغلی، تاخیر در پرداخت دستمزدها و تعدیلهای گسترده دارد، حال با این تفاصیل با مطرح نمودن چنین لوایحی، دولت و مجلس در پی توسعه هرچه بیشتر این مشکلات برای جامعه کارگری هستند.
وی ادامه داد: به نظر میرسد دولت در پی انحلال برخی از قوانین دست و پاگیر برای کارفرمایان است که یکی از مهمترین این قوانین، سند حمایتی قانون کار است و از آنجا که انحلال رسمی این قوانین برای مقامات و مسئولان دردسرساز است، میخواهند از حربهای به نام گسترش مناطق آزاد استفاده کنند و در عمل این قوانین را از حیز انتفاع ساقط کنند.
نوروزی تصریح کرد: در واقع باید گفت با در دستور قراردادن این لایحه، قصد دارند به جای لغو قانون کار آن را در عمل از موضوعیت خارج کنند و بیقانونی را در عرصه مناسبات و روابط کار حاکم نمایند.
وی در پایان گفت: این شیوه مواجهه دولت و تصویب فوریت اینگونه لوایح در مجلس، بیشتر با هدف سودآوری اقلیت های اقتصادی و حفظ منافع اشخاص خاص انجام میشود، حال باید پرسید این صاحبان منافع چه کسانی و یا چه گروههایی هستند.
تجمع دوباره معلمان حقالتدریس دراعتراض به استخدام نشدن مقابل مجلس!
صبح امروز ۲۹تیرماه،جمعی از معلمان حقالتدریس در اعتراض به استخدام نشدن از سوی وزارت آموزش و پرورش، برای بار دوم مقابل مجلس تجمع کردند.
به گزارش ۲۹تیرماه خبرگزاری مجلس، جمعی از معلمان حقالتدریس صبح امروز (سهشنبه ۲۹ تیرماه) در اعتراض به عدم استخدامشان از سوی وزارت آموزش و پرورش، مقابل مجلس تجمع کردند.
تجمعکنندگان که از شهرهای لرستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی و دیگر استانها بودند دارای سابقه کار ۸ تا ۱۰ سال و مدارک تحصیلی فوقدیپلم و لیسانس هستند که هنوز نسبت به استخدام آنها اقدامی صورت نگرفته است.
گفتنی است؛ سال گذشته نیز تعداد زیادی از معلمان حقالتدریسی مقابل مجلس تجمع کردند و نمایندگان برای پیگیری مطالبات آنها طرحی یک فوریتی تهیه کردند تا وضعیت استخدامی معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در کمیسیون آموزش و تحقیقات و کمیسیون اجتماعی مجلس مورد بررسی قرار گیرد، اما این طرح هنوز در دست بررسی است.
تجمع جمعی از مدرسان نهضت سوادآموزی برای تعیین تکلیف وضعیت استخدامی مقابل مجلس!
صبح دیروز(۲۸تیرماه) جمعی از مدرسان نهضت سوادآموزی در اعتراض به وضعیت استخدامی خود، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
به گزارش ۲۸تیرماه خبرگزاری مجلس، جمعی از مدرسان نهضت سوادآموزی صبح امروز (دوشنبه، ۲۸ تیرماه) در اعتراض به شرایط استخدامی خود مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده و خواستار تغییر وضعیت کارشان شدند.
نماینده این تجمعکنندگان با بیان اینکه این چندمین تجمع آنها مقابل مجلس است، گفت: این مدرسان که در نهضت سوادآموزی مشغول خدمت هستند از سراسر کشور اینجا جمع شدهاند و خواستار تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود هستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: ما بهعنوان آموزشدهنده نهضت سوادآموزی حتی بیمه هم نیستیم لذا لازم است شرایط گزینش و استخدام در آموزش و پرورش حتی به صورت حقالتدریسی برای ما فراهم شود که از نمایندگان مجلس خواستار رسیدگی به این وضعیت هستیم.
تجمعکنندگان با پلاکاردها و شعارهایی همچون «حداقل خواست ما، حقالتدریسی ماست»، «دولت تدبیر و امید رسیدگی به وضعیت ما آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی را خواستاریم»، «خواهشمندیم تکلیف آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی را مشخص کنید» و «بیمه، گزینش، استخدام» مطالب خود را مطرح کردهاند.
تجمع اعتراض دوباره اهالی روستای فیازمان نهاوند برای آب مقابل فرمانداری!
روز گذشته (۲۸تیرماه)اهالی روستای ۱۶۰۰ نفری فیازمان نهاوند که مدتی است به دلیل آلودگی آب آشامیدنی روستا معترض هستند در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع مسالمتآمیزی داشتند و با قول فرماندار و مسئولان مبنی بر حل مشکل به تجمع پایان دادند.
به گزارش ۲۹تیرگرو، مدیرکل آب و فاضلاب روستایی همدان در جمع مردم روستای فیازمان نهاوند گفت: برای حل مشکل آب آشامیدنی این روستا به طول ۲ کیلومتر از مسیر مجتمع آبرسانی گاماسیاب تا روستا لولهکشی و در صورت حل مشکل معارض، چاه حفر میشود.
فرماندار نهاوند نیز که به آنها قول داده بود تا برای رفع مشکل امروز به همراه هاشمی مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان همدان به این روستا بیاید؛ امروز در جمع مردم معترض که با دبههای آب در داخل روستا بودند حاضر شد و مردم نیز خواستار رفع این معضل شدند.
در ادامه مردم معترض و مسئولان برای بیان نظرات به مسجد روستا رفتند که توسط نماینده اهالی درخواستها مبنی بر آلوده بودن آب آشامیدنی و فرسوده بودن شبکه آبرسانی روستا مطرح شد.
مردم معتقدند که آلودگی میکروبی آب این روستا به دلیل نزدیک بودن چشمه روستا به چاههای فاضلاب و قرار داشتن در مسیر دفن فضولات حیوانی است و در سالهای گذشته عدهای به خاطر بیماریهای ناشی از آلودگی آب به رحمت خدا رفتهاند.
در ادامه این تجمع هاشمی مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان همدان به مردم گفت: وظیفه ما خدمترسانی به همه مردم است و اگر در این زمینه کوتاهی از طرف مجموعه آب و فاضلاب شده من از همه مردم عذرخواهی میکنم.
وی ادامه داد: برای حل مشکل آب این روستا ما باید طرحهای مختلف را در نظر بگیریم و با توجه به شرایط یکی از آنها را که بهصرفه و مشکل را حل میکند، انتخاب کنیم.
مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان همدان افزود: اولین گزینه ما لولهکشی از مجتمع آبرسانی گاماسیاب به طول ۲ کیلومتر از روستای جهانآباد تا این روستا است که به نظر میرسد محتملترین گزینه است.
وی گفت: این خط لوله چندین معارض دارد که امیدواریم بزرگان روستا با همکاری مسئولان نسبت به جلب رضایت انها برای عبور این خط لوله از باغهای آنها اقدام کنند تا هرچه زودتر این مشکل برطرف شود.
هاشمی بابیان اینکه گزینه دیگر حفر چاه است؛ اظهار داشت: طبق گفته اهالی درگذشته یک چاه دیگر نیز اینجا حفرشده که معارض داشته است و ما آماده هستیم هر وقت اهالی روستا این بحث معارض را حل کردند ما سریعاً نسبت به حفر چاه برای تأمین آب اقدام کنیم.
وی افزود: تا زمانی که این خط لوله به شبکه روستا وصل میشود و با توجه به اینکه آب فعلی روستا برای شستوشو و استحمام مشکلی ندارد؛ آب آشامیدنی روستا از طریق تانکر تأمین میشود تا مردم مشکلی نداشته باشند.
تجمع متقاضیان مسکن مهر فولادشهر دراعتراض به تاخیر در واگذاری مقابل شرکت عمران!
این اولین باری نیست که متقاضیان واحدهای مسکن مهر به دلیل تاخیر در واگذاری واحدهای مسکونی خود روبه روی شرکت عمران فولادشهر تجمع می کنند.
به گزارش ۲۸تیرلنجانا، این اولین باری نیست که متقاضیان واحدهای مسکن مهر به دلیل تاخیر در واگذاری واحدهای مسکونی خود روبه روی شرکت عمران فولادشهر تجمع می کنند.
در این تجمع متقاضیان واحدهای مسکن مهر فولادشهر ضمن اعتراض به روند کند پیمانکارها در ساخت و تکمیل پروژه های مسکن مهر فولادشهر تاکید کردند: تاخیر در واگذاری واحدهای ما به معنی گران شدن قیمت تمام شده این واحدها است چراکه هر روزه شاهد گران شدن مصالح ساخت هستیم.
تجمع کنندگان با بیان اینکه مردم نباید چوب ندانم کاری ها و مشکلات درون سازمانی برخی نهادها را بخورند خاطر نشان کردند: بسیاری از مشکلات ما از اختلاف موجود بین دستگاه های خدمت رسان و نبود نظارت بر کار پیمانکارها نشات می گیرد.
متقاضیان مسکن مهر فولادشهر با تاکید بر این موضوع که زندگی ما بخاطر نداشتن مسکن و بدهی ناشی از افزایش قیمت تمام شده واحدها، در حال نابودی است متذکر شدند: ما در سال ۹۲ مبلغ چهل میلیون تومان را برای خرید منزل پرداخت کردیم که با گذشت ۳ سال از آن ماجرا حتی واحدهای خود را هم انتخاب نکرده ایم!
مدیر عامل شرکت عمران فولادشهر در حاشیه این تجمع مطرح کرد: در شهرهای جدید نرخ رشد جمعیت با رشد خدمات همخوانی ندارد به همین خاطر اغلب شاهد بروز مشکلاتی برای ساکنین مردم این شهرها هستیم.
وی با توجه به تجمع متقاضیان مسکن مهر تصریح کرد: مردم به دنبال احیای حقوق حقه خود هستند و تنها خواسته شان تحویل گرفتن واحدهای مسکونی شان است.
شیروانی با بیان اینکه رشد جمعیت در شهرهای جدید پنج برابر شهرهای معمولی است یادآور شد: توسعه خدمات روبنایی و زیر بنایی باید متناسب با رشد جمعیت منطقه صورت گیرد که عملا شاهد چنین برنامه ای در مسکن مهر نیستیم و دستگاه های خدمت رسان باید با افزایش جمعیت خدمات خود را توسعه دهند.
وی با اشاره به افزایش قیمت مصالح حین ساخت و ساز خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای پروژه های مسکن مهر و از آنجایی با مشکلاتی نظیر تورم و سایر مشکلات از این قبیل در سال های متمادین روبه رو بودیم شاهد افزایش قیمت مصالح حین ساخت بودیم که این امر باعث افزایش قیمت تمام شده واحدها شده است.
شیروانی با تاکید بر پیگیری مشکلات متقاضیان مسکن مهر فولادشهر تشریح کرد: تاخیر در واگذاری واحدها، زندگی بسیاری از متقاضیان را مختل کرده تا جایی بعضا شاهد فروپاشی بعضی از زندگی ها به خاطر عدم خانه دار شدن و نیز پرداخت هزینه های مازاد به جهت افزایش قیمت تمام شده واحدها هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا برای پروژه ها زمان ساخت در نظر گرفته شده است چراکه برخی از متضاضیان بالغ بر ۵ سال است که در انتظار تحویل گرفتن واحدهای خود هستند، پاسخ داد: مسلما زمان برای اجرای پروژه ها مشخص شده است اما مشکل از آنجایی شروع شده که شرکت عمران در دوره های قبل باتوجه به موقعیت زمین به پیمانکار میگفته که شما واحد مسکونی موردنظر را ۶ طبقه اجرا کن اما در حالی که شهرداری براساس ضوابط موجود بیش از ۵ طبقه پیلوت اجازه ساخت نمیداد و همین موضوع سبب می شد مجوز ساخت و شروع کار بالغ بر یک تا دوسال به عقب بیفتد.
مدیرعامل شرکت عمران فولادشهر ادامه داد: خوشبختانه جدیدا ارتباط و هماهنگی خوبی بین دستگاه ها به ویژه شرکت عمران و شهرداری فولادشهر به وجود آمده است که امیدواریم هرچه سریعتر شاهد مرتفع شدن مشکلات این عزیزان باشیم.
شیروانی در پایان از مرتفع شدن تمام مشکلات مسکن مهر فولادشهر تا پایان سال جاری خبر داد و تشریح کرد: اخیرا فرم های خود اظهاری برای متقاضیان آماده شده است که افراد در آن کلیه مبالغ پرداخت شده به پیمانکاران را برای شرکت عمران تشریح می کنند که این اعداد و ارقام در مراحل بعدی با کارشناسی های دقیق دادگستری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت تا در اسرع وقت شاهد رفع شدن مشکلات مردم باشیم.
تجمع اعتراضی فعالان محیط زیست مقابل شهرداری ساری!
ظهر امروز ۲۹تیرماه،چند بانوی ساروی در اعتراض به قطع چند اصله درخت جلوی شهرداری ساری تجمع کردند.
به گزارش ۲۹تیرجوان، این بانوان فعال محیط زیست، در پی قطع چند اصله درخت در خیابان مازیار ساری ظهر امروز با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضامین حفظ منابع طبیعی، مقابل ساختمان شهرداری ساری تجمع کردند.
۵ روز قبل نیز تعداد دیگری از اهالی خیابان مازیار در اعتراض به قطع درختان این منطقه تجمع کرده بودند.
جان باختن کارگر ایزوگامکار بر اثر برق گرفتگی در زرندیه!
فرمانده انتظامی زرندیه گفت: بر اثر برق گرفتگی یک کارگر ایزوگامکار به هنگام کار در پشت بام منزلی در یکی از محلههای زرندیه دچار برق گرفتگی شد و جان خود را از دست داد.
به گزارش ۲۹تیرفارس به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی، داوود کاظمی اظهار کرد: در شب گذشته مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ شهرستان زرندیه یک حادثه برق گرفتگی را در یکی از محلههای این شهرستان به واحدهای انتظامی اعلام کرد.
وی افزود: بلافاصله واحد گشت انتظامی زرندیه در محل حادثه حاضر و در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد یک کارگر ۳۸ ساله ایزوگامکار در هنگام کار در پشت بام منزلی در یکی از محلههای شهرستان زرندیه بر اثر برق گرفتگی فوت کرده است.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در ادامه تحقیقات مأموران انتظامی، شاهدان اذعان کردند فرد متوفی به هنگام کشیدن میله ۶ متری داربست به پشت بام بوده که ناگهان میله با کابل فشار قوی که با فاصله سه متری از منزل محل حادثه عبور کرده است، برخورد و مرد دچار برق گرفتگی شده و جان خود را از دست میدهد.
بیست ونهم تیرماه۱۳۹۵
akhbarkargari۲۴۶۸@gmail.com