اخباروگزارشات کارگری7دی1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

images 000

– پرونده کارگران معترض بازداشتی معدن سنگ آهن مرکزی بافق مختومه نشده است!

– کارگران پست‌های فشار قوی برق  دردومین روز ازدورجدیداعتراضشان دست به تجمع مقابل مجلس زدند!

درصورت عدم پاسخگویی به مطالباتشان تا10اسفندماه،ادامه اعتراضات با خاموشی های گسترده شبکه سراسری برق

– اتحادیه آزاد کارگران ایران:زنده باد جنبش دیوار مهربانی

ادامه تجمعات کارگران کارخانه‌های نساجی بروجرد دراعتراض به اخراج ازکار!

– ادامه تجمعات کارگران شهرداری بروجرد دراعتراض به عدم پرداخت6ماه حقوق!

– اظهارات عجیب مدیر عامل شرکت حمل ونقل رجاء در باره تجمع کنندگان!

– بیکارشدن600کارگربدنبال تعطیلی کارخانه فولاد سهند زنجان!

علیرغم وعده ووعیدها تاخیردرپرداخت حقوق ومزایای بازنشستگان صنعت فولاد3ماهه شد!

-10میلیون بیکار در راه است!

– تجمع اعتراضی دانشجویان رشته علوم تغدیه مقابل وزارت بهداشت

– اعتراض والدین دانش آموزان یک مدرسه در دزفول  به مطالبه هزینه برق !

– به احترام جان باختن پرستار نیشابوری؛جامعه پرستاری یک هفته با روبان مشکی در محل کار حاضر خواهند شد

جان باختن 2کارگر20ساله براثرگازگرفتگی درشرق تهران!

اسامی 17 کشته وزخمی شده حادثه تصادف وانت حامل کارگران کشاورز شوشتر!

سه کشته و 11 مصدوم این حادثه زنان کارگر مزارع کشاورزی بودند!

– تحصن بزرگترین سندیکاهای کارگری ترکیه در اعتراض به قتل‌عام‌ها!

یورش پلیس ترکیه به تحصن‌کنندگان!

پرونده کارگران معترض بازداشتی معدن سنگ آهن مرکزی بافق مختومه نشده است!

استاندار یزد در خصوص مختومه شدن پرونده های کارگران بازداشتی شرکت سنگ آهن مرکزی بافق گفت: این پرونده طبق قانون قضایی روال قانونی خود را طی می کند.

به گزارش7دی بافق خبر، میرمحمدی افزود اتفاقی افتاده و دراین رابطه پرونده تشکیل شده است. پرونده مراحل قانونی خود را طی می کند و چنانچه شاکی رضایت داده باشد طبق قوانین قضایی پرونده مختومه اعلام می شود.

سید محمد میرمحمدی در پاسخ به این سوال که نتیجه حکمیت وزیر دادگستری در مورد 28.5 درصد در چه مرحله ای است گفت:بحث حکمیت نبوده است و بر ما تکلیف روشن است و اگر تامین اجتماعی تامین اعتبار کند سهام توسط وی خریداری می شود.

کارگران پست‌های فشار قوی برق  دردومین روز ازدورجدیداعتراضشان دست به تجمع مقابل مجلس زدند!

درصورت عدم پاسخگویی به مطالباتشان تا10اسفندماه،ادامه اعتراضات با خاموشی های گسترده شبکه سراسری برق!

روزگذشته-6دی- نمایندگان 5000 کارگر پست‌های فشار قوی برق  در پی نامشخص بودن وضعیت استخدامی خود مقابل سازمان مدیریت وبرنامه ریزی تجمع کرده بودند و توانستند با کارشناسان انرژی سازمان مدیریت و برنامه ریزی ملاقات و به نتایجی دست یابند .

این کارکنان امروز مقابل مجلس تجمع کرده اند . طبق گفته نماینده این گروه ، کمیسیون اجتماعی مجلس ساعت 13 تا14 جلسه ای را با آن ها تدارک دیده است .

به گزارش7دی نفت ما،معترضین به مسئولان هشدار دادند که اگر به درخواست و وضعیت آن ها تا10 اسفند ماه پاسخ منطقی داده نشود، منتظر خاموشی های گسترده در کشور باشند . 

به گزارش امروزمهردرهمین رابطه،این کارگران با اعتراض نسبت به شرایط نامناسب کاری و قراردادی خود از جمله بلاتکلیفی در تبدیل وضعیت و عدم بهره‌مندی از حقوق و مزایای متناسب با سختی، تخصص و خطر کار خود،دست به تجمع مقابل مجلس زدند.

به گفته تجمع‌کنندگان، مدیریت و بهره‌برداری از پست‌های فشار قوی در رده مسائل حاکمیتی است، اما وزارت نیرو با واگذاری بخش‌های مربوط به اداره پست‌های فشار قوی به بخش خصوصی، زمینه ناامنی شغلی برای کارکنان این گروه و نیز پایین آمدن حقوق و مزایای آنها را فراهم کرده است.

به گزارش7دی جارپرس ،یکی ازاپراتوری برق فشار قوی رایزنی های امروز خودشان با نمایندگان مجلس شورای اسلامی را تشریح کرد.

وی گفت،قرار بود امروز با نمایندگان مجلس، برخی اعضای سازمان و مدیریت، محمدزاده معاونت طرح و توسعه منابع انسانی وزارت نیرو و کرم رضایی معاونت منابع انسانی توانیر جلسه ای در کمیسیون اجتماعی مجلس برگزار شود.امروز در کمیسیون کسی از وزارت نیرو نیامد.

وی ادامه داد: همچنین به محض شروع نشست، نماینده سازمان و مدیریت نیز جلسه را ترک کرد و عدم حضور این فرد صورتجلسه شد و این جلسه با حضور علیرضا محجوب در کمیسیون اجتماعی برگزار گردید.

این اپراتوربرق گفت: قرار بر این شد که پس از تعطیلات مجلس، به طرح « یکسان سازی مزایا، حقوق و امتیازات کارکنان قرارداد معین کارور (اپراتور)های برق با سایر کارمندان پیمانی و رسمی» جهت ارائه به صحن و رای گیری رسیدگی شود.

وی عنوان داشت: طی صحبت هایی که با سیدشکرخدا موسوی داشته ایم قرار شد که نامه ای با50 امضا از سوی نمایندگان به هیات رئیسه مجلس تقدیم گردد تا این طرح دو فوریتی بدون رعایت نوبت به صحن علنی مجلس بیاید.

وی همچنین گفت: به این طرح در کمیسیون انرژی مجلس نیز به عنوان کمیسیون فرعی رسیدگی شده که کمیسیون مزبور در همین خصوص گزارشی را به مجلس ارائه کرده است که متن آن به شرح زیر است:

در اجرای ماده (145) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی طرح یک شوری یکسان سازی مزایا ، حقوق و امتیازات کارکنان قرارداد معین کارور (اپراتور)های برق با سایر کارمندان پیمانی و رسمی به شماره چاپ 1558 که به این کمیسیون به عنوان کمیسیون فرعی ارجاع شده بود ، با حضور مسئولین و کارشناسان محترم وزارت نیرو ، دیوان محاسبات کشور و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در جلسه روز یکشنبه مورخ 24/08/1394 (تعداد حاضرین 19 نفر) با اصلاحاتی به شرح ذیل به اتفاق آراء به تصویب رسید.

اینک گزارش آن مطابق با ماده (146) آیین نامه داخلی تقدیم مجلس محترم شورای اسلامی می شود.

علی مروی رئیس کمیسیون انرژی

در پایان سطر چهارم ماده واحده “قراردادهای کار معین” تا انتها حذف و عبارت “در صورتی که نیروهای قرارداد کار معین تبدیل وضعیت پیدا نکنند قرارداد این افراد تا زمان بازنشستگی استمرار خواهد یافت.” جایگزین می گردد.

شایان ذکر است که این اپراتورها در اعتراض به عدم رسیدگی به خواسته هاشان گفته اند که ادامه بی توجهی و خلف وعده مقامات مسئول، خاموشی شبکه سراسری برق را در دهم اسفند ماه بدنبال خواهد داشت.

اتحادیه آزاد کارگران ایران:زنده باد جنبش دیوار مهربانی

در حالیکه نظام سرمایه داری برای نجات اقتصاد به بن بست رسیده خود آخرین رمقهای مردم کارگر و زحمتکش را گرفته و با ایجاد بیکاری و بی تأمینی، روزگار توده های وسیعی از انسانهای جامعه را به تباهی و سیاهی کشانده، در حالیکه پدیده های شوم کارتن خوابی، گرسنگی، تن فروشی و اعتیاد به واقعیتهای ملموس جامعه تبدیل شده اند، در حالیکه جمع کثیر انسانها به خاطر حفظ منافع یک اقلیت صاحب سرمایه له می شود و پرده ای تاریک بر رخسارجامعه کشیده شده است، اما انسانیت همچنان و به شیوه های مختلف در دل تاریکیها و با عبور ازهر دیواری صف خود را به جلو می کشد و بارقه های امیدش ژرفای این تاریکی را می شکافد. دیوار مهربانی که فعالین آن با احساس مسؤلیت نسبت به همنوعان گرفتار در فقر خود دست به کار جمع آوری برخی ضروریات هر چند محدود برای آنها شده اند ودرعین حال بیان کننده عمق فاجعه فقروفلاکت وسیع اجتماعی ست تازه ترین شیوه ی خودنمائی این صف انسانیت است. این اقدام در زمانی اتفاق افتاد که مدافعان سرمایه داری وحشیانه به گرسنگان و بی خانمانهای کارتن خواب که قربانیان خود نظام سرمایه داری هستند، حمله بردند و تنها سرپناهایشان که چادرها و نایلونهای پاره پاره ای بودند را به آتش کشیدند و با افتخار به آن بالیدند.

اقدامات انسان دوستانه دیوار مهربانی که در مدت زمان اندکی محلات و خیابانهای شهرهای زیادی را فراگرفته باید به یک بستروسیع و سراسری در دفاع ازجنبش دفاع از معیشت و منزلت تبدیل شود.جنبشی که کارگران و معلمان با خواست افزایش دستمزد بالای خط فقر و بیکاران با خواست کار یا پرداخت بیمه بیکاری پرچم دارش هستند.این حرکت وسیع و اجتماعی که انسانهای شریف و آگاه فعال در آن با قرار دادن اندک امکانات خود در اختیار انسانهای رنج دیده از فقر و بیکاری از قبیل غذا، پوشاک و کفش وغیره که بعضا ممکن است خود به آن نیازمند باشند، اگر چه درمان کننده حتی یکی از هزاران درد و مصیبتی که  این میلیونها انسان در نتیجه این شرایط ضد انسانی خلق شده توسط سرمایه داری عنان گسیخته به آن دچار شده اند، نیست، اما می توان امیدوار بود با گسترش آن و همزمان حمایت از مطالبات کارگران و معلمان و در رأس آنها خواست افزایش فوری حداقل دستمزد بالای خط فقر و بیمه بیکاری که تحقق آنها راه حل فوری برای زدودن چهره دردناک فقر از جامعه است به این آرزوی انسانی دست یافت.

7/10/1394

اتحادیه آزاد کارگران ایران

ادامه تجمعات کارگران کارخانه‌های نساجی بروجرد دراعتراض به اخراج ازکار!

یکی از کارگران کارخانه‌های نساجی بروجرد که در واحد بافندگی مشغول کار است گفت: هم‌ اینک دو واحد ریسندگی کارخانه به دلیل کمبود مواد اولیه از خط تولید خارج شده و کارگران این دو واحد موقتا از کار معلق شده‌اند. وی افزود: تاکنون با کارگران فصلی این کارخانه که در واحدهای مختلف مشغول کارند هیچ قراردادی منعقد نشده و این مسئله باعث تجمع عده‌ای از آنان در برخی واحدهای تولیدی شده است.

یکی دیگر از کارگران نساجی بروجرد با 10 سال سابقه کار در این کارخانه گفت: بیشترین نگرانی کارگران این واحد  ادامه فعالیت خود در این کارخانه است. وی با بیان اینکه مدیر کارخانه خواستار تسهیلات کم‌بهره شده است، افزود: مدیر کارخانه انعقاد قرارداد جدید با کارگران را منوط به دریافت این تسهیلات کرده و دعوت به کار کارگران تا موعد یاد شده را منتفی دانسته است.

به گزارش6دی کیهان،تعدادی از کارگران کارخانه‌های نساجی بروجرد به دلیل کمبود و گرانی مواد اولیه، نبود بازار فروش محصولات و فرسودگی دستگاه‌ها از کار اخراج شدند.

کارخانه‌های نساجی بروجرد بیش از یکهزار کارگر دارد اما طی یک ماه گذشته تعدادی از کارگران واحد ریسندگی این کارخانه از کار اخراج شده و منتظر اعلام نظر مسئولان در رابطه با ادامه فعالیت حرفه‌ای خود در این کارخانه هستند.

در همین حال مدیران کارخانه‌های نساجی بروجرد معتقدند پرداخت تسهیلات طرح توسعه می‌تواند کارخانه‌های نساجی را از بحران نجات دهد به‌طوری که جانشین مدیرعامل کارخانه نساجی بروجرد اظهار داشت تسهیلات با سود بانکی بالا و بازپرداخت کوتاه‌مدت هیچ فایده‌ای برای نساجی ندارد. امید علایی با اشاره به رکود بازار و وجود مقدار زیادی نخ و پارچه در انبارهای کارخانه‌های نساجی بروجرد گفت: تداوم این مسئله برای ما مقرون به صرفه نیست بر همین اساس تصمیم گرفته شد در صورت ادامه یافتن روند کنونی و پرداخت نشدن تسهیلات ارزان‌قیمت به این مجموعه نساجی بروجرد مجبور به تعدیل نیروهای به کار گرفته شده در کارخانه در فاصله سال‌های 92 و 93 است.

از سوی دیگر، فرماندار بروجرد تعدیل نیرو در کارخانه‌های نساجی بروجرد را موقتی دانست و گفت: نشستی که با حضور استاندار لرستان، و مدیران دستگاه‌های اجرایی و مدیرعامل این کارخانه برگزار شد، مقرر شد تجهیزات و ماشین‌آلات این کارخانه نوسازی شود.

مسلم‌ پورقاسمیان افزود: به عقیده کارشناسان در صورت عدم تجهیز و نوسازی ماشین‌آلات و استفاده از تکنولوژی‌های نوین این کارخانه‌ها نمی‌تواند بیش از یک سال به تولید خود ادامه دهد و به تعطیلی کشیده می‌شود.

فرماندار ویژه بروجرد تصریح کرد: تجهیز و نوسازی ماشین‌آلات این کارخانه نیازمند فرصت زمانی دو تا سه ماهه است که کارگران بخش‌های مورد نظر تا اطلاع بعدی از کار تعدیل شوند و پس از تجهیز ماشین‌آلات مجددا به کار خود برگردند و مدیران این کارخانه تا ابتدای فروردین ماه سال آینده تعدیل نیروهای خود در بخش‌های مورد نظر که نیاز به تجهیز دارد، فرصت دارند.

پورقاسمیان بیان کرد: تلاش می‌شود با اجرای طرح توسعه کارخانه نساجی بروجرد کارگرانی که در بخش‌های مذکور مشغول به فعالیت هستند اخراج نشده و در دیگر بخش‌ها در قالب طرح توسعه به کار گمارده شوند.

وی افزود: استاندار لرستان پیگیری‌های خود را به منظور اخذ تسهیلات از بانک‌های صنعت و معدن و مرکزی آغاز کرده است.

ادامه تجمعات کارگران شهرداری بروجرد دراعتراض به عدم پرداخت6ماه حقوق!

تأخیر شش‌ماهه در پرداخت حقوق کارکنان شهرداری بروجرد بار دیگر اعتراضات و تجمعات پراکنده کارگران و کارکنان این نهاد خدماتی در سطح شهر را به وجود آورده است.

به گزارش7دی تسنیم،رکود در ساخت و ساز سبب شد تا شهرداری بروجرد برای پرداخت معوقه ۶ ماهه کارگران درآمدی نداشته باشد.

قصه پر غصه کارگران شهرداری بروجرد در نخستین روزهای امسال با تجمعات پراکنده آن‌ها مقابل شورای شهر فصل نوینی از اعتراضات کارگری در رابطه با تعویق چند ماهه پرداخت حقوق در این نهاد خدماتی را به وجود آورد و پس‌ از آن شهرستان بروجرد بارها شاهد تجمعات پراکنده کارگران این نهاد بود تا جایی که دیگر این تجمعات به امری عادی مبدل گشته و مسئولان شهرستان پس از دادن وعده‌های بسیار در پرداخت حقوق معوقه کارگران عرصه را ترک کرده و کار را به شورای شهر سپردند.

در این میان شورای شهر که روزانه شاهد تجمعات خانواده‌های کارگران شهرداری بروجرد بود تلاش می‌کرد با دادن وعده‌های طولانی‌مدت از شدت اعتراضات کارگران بکاهد تا اینکه صدای فریاد اعتراضات کارگران پس‌ از آنکه هیچ ملجأی در شهر برای خود نمی‌دیدند به سردی بگراید تا در کنار همه مشکلات موجود خانواده‌های این کارگران شب یلدا را با رنج نداری‌هایشان بگذرانند.

در روزهای اخیر بار دیگر فریاد اعتراضات گسترده کارگران شهرداری در استیفای حقوقشان بر سر مسئولان شهرداری و شورای شهر فرود آمد اما در این میان عده‌ای سودجوی فرصت‌طلب که کاندیدای احتمالی مجلس شورای اسلامی در این شهرستان هستند بدون داشتن اطلاعات اولیه از چرایی به وقوع پیوستن این تجمعات خود را به آن‌ها رسانده  با دادن وعده‌های پوچ تبلیغاتی سعی در جلب آراء کارگران معترض داشتند.

منوچهر درویش بیابانی رئیس کمیسیون مالی و برنامه‌ریزی شورای شهر بروجرد رکود در بازار ساخت‌وساز کشور که از رکود اقتصادی نشأت گرفته است را عامل کاهش درآمدهای شهرداری بروجرد ذکر کرد و گفت: با توجه به رکود اقتصادی محسوس در کشور سازمان‌همیاری‌های شهرداری‌ها و نیز شهرداری بروجرد از این قاعده مستثنی نبوده و رکود دامن این نهادها را هم گرفته است.

وی با بیان اینکه عمده‌ترین محل درآمد شهرداری بروجرد از طریق صدور پروانه مسکن است، اظهار داشت: با رکود ساخت‌وساز در کشور و به تبع آن شهرستان بروجرد میزان صدور پروانه‌های ساختمانی که عمده‌ترین و اصلی‌ترین راه درآمدی شهرداری بروجرد است کاهش‌ یافته و میزان درآمد سالیانه شهرداری افول محسوسی داشته است.

رئیس کمیسیون مالی و برنامه‌ریزی شورای شهر اسلامی بروجرد از فروش بخشی از املاک شهرداری بروجرد برای پرداخت معوقات حقوقی کارگران شهرداری بروجرد خبر داد و افزود: با فروش بخشی از املاک و مستغلات این نهاد می‌توان قسمتی از حقوق کارگران را در ماه‌های آینده پرداخت کرد.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود بخشی از حقوق کارگران پیش از سال جدید پرداخت شود، عنوان کرد: در حال حاضر منبع درآمدی برای پرداخت حقوق وجود ندارد اما تلاش می‌شود نسبت به دریافت وام 20 میلیارد تومانی برای این منظور اقدام شود.

اما ابراز این اظهار نظرات پراکنده و بدون در نظر گرفتن شرایط خانواده‌های کارگران زحمتکش شهرداری بروجرد نمی‌تواند التیامی بر زخم نداشته‌های آن‌ها در ماه‌های اخیر بگذارد چرا که در این رابطه حرف‌ها بسیار و عمل اندک بوده است.

اظهارات عجیب مدیر عامل شرکت حمل ونقل رجاء در باره تجمع کنندگان!

سیدحسن موسوی‌نژادگفت: مهماندارنی که با آن‌ها قطع همکاری شده پس از مدتی با شرکت پیمانکاری دیگری قرارداد می‌بندند و به تدریج جذب می‌شوند.

به گزارش 7دی نسیم،مدیرعامل شرکت رجاء با بیان اینکه هیچیک از تجمع‌کنندگان مقابل مجلس کارمند رجا نبوده اند، گفت: این افراد با شرکت پیمانکاری طرف قرارداد هستند و معمولا هرساله درآذرماه پس از اتمام قرارداد شرکت‌ها و برگزاری مناقصه جدید این مشکل ایجاد می‌شودکه از برخی مهمانداران پیشین که با شرکت قبلی همکاری داشتند استفاده نمی‌شود.

همین منبع چندروز پیش،درگزارشی به تجمع  تعدادی از کارگران پیمانی”جهان گلشن امین”،مقابل ساختمان پیمانکار اصلی،یعنی شرکت حمل و نقلی رجاء پرداخته بود.

یکی از نمایندگان کارگران معترض اعلام داشت که آخرین حقوق دریافتی از شرکت”جهان گلشن امین”،مربوط به ماه ها قبل است.

درهمین حال،قائم مقام شرکت”جهان گلشن امین” هم اعلام داشت که کارگران مورد اشاره 3.5 ماه است که حقوق دریافت نکرده اند.

شهرام تفرشیان”با بیان اینکه شرکت”جهان گلشن امین”از مجموعه راه آهن 2 میلیارد و 200 میلیون تومان طلبکار است،تصریح کرد که پرداخت حقوق به این عده از کارکنان منوط به عمل به وعده پیمانکار شرکت، یعنی شرکت رجاء است.

قائم مقام شرکت”جهان گلشن امین”،تاکید کرد که شرکت قطار مسافری رجاء به عنوان پیمانکار”جهان گلشن امین”، پنج ماه است که پرداختی به این شرکت نداشته که برآورد می شود بدهی رجاء به این شرکت کمتر از پنج میلیارد تومان باشد.

با این حال، سیدحسن موسوی‌نژاد، مدیرعامل شرکت رجاء، درباره تجمع روز یکشنبه  عده‌ای که خود را کارکنان شرکت حمل و نقلی رجاء می‌نامیدند در مقابل مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ یک از معترضان کارمند شرکت رجاء نبودند و قراردادی با رجاء ندارند.

وی ادامه داد: امور راهبری قطارهای شرکت رجاء طی مناقصه و فراخوان‌هایی به شرکت‌های مستقل پیمانکاری واگذار می‌شود و این شرکت‌ها با برنده شدن در مناقصه به مدت یک‌سال امور راهبری مثل ارائه خدمات مهمانداری٬‌ نظافت و تهیه و توزیع مواد غذایی را بر عهده می‌گیرند.

موسوی‌نژاد با یادآوری اینکه مهماندارانی که با آن‌ها قطع همکاری شده پس از مدتی با شرکت پیمانکاری دیگری قرارداد می‌بندند و به تدریج جذب می‌شوند٬ گفت: همواره به شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد خود توصیه کرده‌ایم که از همان مهمانداران قبلی برای ارائه خدمات به مسافران استفاده کنند ولی برخی شرکت‌ها از مهمانداران خودشان بهره‌ می‌برند و نمی‌توانند با همه مهمانداران پیشین همکاری داشته باشند.

بیکارشدن600کارگربدنبال تعطیلی کارخانه فولاد سهند زنجان!

کارخانه فولاد سهند زنجان که توسط سرمایه‌گذاری چینی راه‌اندازی شده بود درکمتر از دو ماه از افتتاح رسمی توسط جهانگیری تعطیل و ۶۰۰ کارگر خانه نشین شد.

اوایل دی ماه امسال تعطیلی این کارخانه رنگ واقعیت به خود گرفت و از کارگران خواسته شد تا قرار داد 10 روزه امضا کنند که با پاسخ منفی کارگران مواجه گشت و این کارخانه با 500 تا 600 نیرو تعطیل و با خانه‌نشین شدن کارگران کوره نیز خاموش شد.

به گزارش7دی تسنیم ، شرکت ریخته گری پیوسته سهند ایران توسط سرمایه گذار چینی و با حمایت دولت در اراضی روستای «کوسّه‌لر» واقع در شهرستان ایجرود استان زنجان احداث شده است، این مجموعه توسط شرکت‌های چینی طراحی و تجهیزات نیز در شرکتهای چین آماده و توسط پیمانکاران این کشور مونتاژ شده است.

مساحت اراضی این کارخانه در حدود 40 هکتار بوده که از روستائیان محلی خریداری شده است، این پروژه در سه فاز به بهره برداری نهایی می‌رسد که کل حجم سرمایه گذاری در سه فاز مبلغ 600 میلیون دلار است. محصول نهایی این کارخانه تولید نورد با ظرفیت سالانه 150 هزار تن است.

میزان سرمایه گذاری فاز یک مبلغ 200 میلیون دلار بوده که در حد نهایی این پروژه می‌توانست در فاز اول با دریافت مواد اولیه از معادن ایران به میزان 600 هزار تن سالانه شمش چدن به صنعت فولادسازی ایران تزریق کند و کل تولید فازهای اول، دوم و سوم این مجموعه یک میلیون و 500 هزار تن سالانه مواد اولیه صنعت فولاد ایران برآورد شده بود.

مشکلات این کارخانه در برهه‌ای به دلیل مشکلات آب به حدی رسید که سبب اعتراض مردم این منطقه شد و عده‌ای به علت اعتراض به حفر چاه توسط این شرکت و خشک شدن چاههای کشاورزان توسط عوامل فرمانداری ایجرود مورد ضرب و شتم قرار گرفته بودند.

از زمستان سال گذشته فعالیت آزمایشی شرکت ریخته‌گری سهند برای تولید فرآورده‌های آهنی آغازشد و به مرحله تولید شمش چدنی هم رسید اما در اواخر اسفندماه به دلیل مشکلاتی که در تامین مواد اولیه پیش آمد به کارگران گفته شد برای انعقاد قرارداد جدید تا بعد از تعطیلات سال نو صبر کنند.

پس از تعطیلات نوروز در حالی‌که هنوز حقوق بهمن و اسفند سال 93 پرداخت نشده بود، کارگران برای بستن قرارداد جدید به این کارخانه مراجعه کردند اما گفتند هنوز مواد اولیه تامین نشده و چون در ایام عید به دلیل محدودیت‌های حمل و نقل وسایط سنگین، امکان بیرون بردن شمش‌‌های چدن تولیدی وجود ندارد فعلا نمی‌توانیم پاسخگوی کارگران باشیم به همین دلیل از کارگران خواسته شد تا چند هفته بعد مجددا به شرکت مراجعه کنند.

در برهه‌ای تجمع تعدادی از کارگران معترض در مقابل استانداری زنجان که به بیش از 100 نفر می‌رسید، از مسئولان استانداری خواستند تا به مطالبات کارگران و کارکنان این شرکت توجه کنند و دستورات لازم را برای پیگیری و رسیدگی به احوال کارکنان شرکت فولاد سهند ارائه دهند.

در زمانهایی که کارخانه فولاد سهند ایجرود تعطیل بود وقتی خبرنگاران دلیل تعطیلی را جویا می‌شدند مسئولان در پاسخ این ادعا را داشتند که کارخانه تولید آزمایشی خود را پشت سر گذاشته و فعلا مشکل نبود ماده کوک است.

باقر اکبرپور فرماندار سابق ایجرود در 20 تیر امسال با اشاره به واردات 10 هزار تن ماده کوک اعلام کرد که بهره‌برداری از فولاد سهند با تامین ماده اولیه به زودی تا یک ماه آینده انجام می‌شود.

به گفته وی کارخانه فولاد سهند ایجرود به دلیل نبود ماده اولیه کوک غیرفعال شده بود.

این شرکت در 19 مرداد امسال در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با مساعدت‌های مسئولان  و سازمانهای مرتبط، ضمن برطرف شدن نواقص و مشکلات موجود‌، این شرکت در حال آماده سازی برای آغاز تولید است و در همین راستا بصورت تدریجی و با هماهنگی تلفنی نیروی مورد نیاز به کار دعوت می‌شوند.

قول یک ماهه فرماندار ایجرود تا 9 آبان‌ماه امسال طول کشید و این شرکت با حضور اسحاق جهانگیری، محمدرضا نعمت‌زاده و ولی‌الله سیف به صورت رسمی افتتاح شد.

شنگ کوان لی، مدیر‌عامل این شرکت در حاشیه مراسم افتتاح با بیان اینکه در حال حاضر 30 هزار تن چدن تولید شده در این کارخانه موجود است، گفت: بازار فروش یکی از مهمترین مشکلات این شرکت است و امسال بازار فروش محصولات به شدت کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه این واحد صنعتی از مدتی پیش فعالیت خود را به طور آزمایشی آغاز کرده است، عنوان کرد: 500 تا 600 نفر از 10 آبان‌ماه در این کارخانه مشغول به کار می‌شود.

بعد از یک ماه از فعالیت مجدد این شرکت و پس از افتتاح رسمی جهانگیری به همراه هیئت همراه هر روز زمزمه‌های تعطیلی این کارخانه به گوش می‌رسید ولی به نظر عده‌ای وقتی کارخانه‌ای تولید آزمایشی خود را پشت سر گذاشته و مواد مورد نیاز خود را تامین کرده است و برای افتتاح نیز از سه مسئول ارشد دولتی دعوت کرده بعید است تعطیل شود.

اوایل دی ماه امسال تعطیلی این کارخانه رنگ واقعیت به خود گرفت و از کارگران خواسته شد تا قرار داد 10 روزه امضا کنند که با پاسخ منفی کارگران مواجه گشت و این کارخانه با 500 تا 600 نیرو تعطیل و با خانه‌نشین شدن کارگران کوره نیز خاموش شد.

اسماعیل بیات فرماندار ایجرود با تایید خبر تعطیلی این کارخانه در پاسخ به دلیل تعطیلی این کارخانه به این جمله اکتفا کرد که خود شما شرایط را می‌بینید.

با خاموش شدن کوره فولاد سهند کارگران این کارخانه دیگر چندان امیدی به بهبودی اوضاع ندارند.

علیرغم وعده ووعیدها تاخیردرپرداخت حقوق ومزایای بازنشستگان صنعت فولاد3ماهه شد!

خبرگزاری مجلس بتاریخ7دی از عدم پرداخت 3ماه حقوق ومزایای بازنشستگان صنعت فولاد،خبرداد.

برپایه این گزارش، بازنشستگان صندوق فولاد در حال حاضر 3 ماه است که با مشکلات بسیاری مواجه شده و حقوق خود را دریافت نکردند.

10میلیون بیکار در راه است!

قائم مقام وزیر کار با تاکید بر اینکه به روزرسانی صنایع باعث بیکاری ۴۰۰ هزارنفر خواهد شد، گفت: با ۵.۵ میلیون دانش آموخته و ۴.۵ میلیون در حال تحصیل، به‌زودی ۱۰ میلیون نفر جویای کار می‌شوند.

به گزارش 7دی مهر، سیدابوالحسن فیروزآبادی گفت: در شرایطی که بازار کار ما در کشور بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر است، مشاهده می کنیم که کل کسانی که در بخش صنعت کشور کار می کنند، با تمام سرمایه گذاری های سنگینی که در این بخش شده ۳.۵ میلیون نفر است و تنها توانسته ایم به همین میزان شغل ایجاد کنیم.

قائم مقام وزیر کار اظهارداشت: این در شرایطی است که ما جمعیت آماده به کار بسیاری را هم در نوبت داریم که باید وارد بازار کار شوند. با این اوصاف، اگر بخواهیم سیاست‌های گذشته را دنبال کنیم، یعنی دولت بخواهد صنعت را گسترش دهد، انجام این کار برای دولت مقدور نیست و از طرف دیگر اگر بخواهیم صنایع را به روز کنیم و بهره وری آن را بالا ببریم بر اساس برآورد انجام شده باید میزان اشتغال بخش صنعت از ۳.۵ میلیون به ۳ تا ۳.۱ میلیون نفر کاهش یابد که این یعنی ۴۰۰ هزار نفر نیروی شاغل از بخش صنعت باید خارج شوند.

وی اظهارداشت: در شرایطی که سالانه ۶۰۰ هزار نفر وارد بازار کار می شوند، انجام این کار مقدور نیست و بنابرین باید از مدل سرمایه محور مبتنی بر رقابت و سود، بدون لحاظ مسئولیت‌های اجتماعی بیرون بیاییم که این کار فقط از عهده بخش تعاون بر می آید و زمینه آن هم در کشور فراهم است.

فیروزآبادی گفت: امروز حدود ۵.۵ میلیون نفر دانش آموخته دانشگاه ها هستند و حدود ۴.۵ میلیون نفر نیز در آستانه فارغ التحصیل شدن قرار دارند و این یعنی ۱۰ میلیون دانش آموخته جویای کار وارد بازار می شوند و این در شرایطی است که کل بازار کار کشور ۲۴ میلیون ظرفیت خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر جامعه زنان نیز با رشد بسیار بالایی در حال مشارکت اقتصادی هستند و درصد بیکاری در میان آنها بسیار بد است و زنان دانش آموخته هم در کنار مردان می خواهند وارد بازار کار شوند

تجمع اعتراضی دانشجویان رشته علوم تغدیه مقابل وزارت بهداشت

جمعی از دانشجویان رشته علوم تغدیه دانشگاه‌های سراسر کشور ظهر امروز جلوی وزارت بهداشت تجمع کردند.

به گزارش 7دی خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان رشته علوم تغدیه دانشگاه‌های سراسر کشور ظهر امروز جلوی وزارت بهداشت تجمع کردند.

بر اساس این گزارش، این دانشجویان درخواست رسیدگی به مشکل پذیرش رشته‌های غیرمرتبط در آزمون ارشد تغذیه را دارند.

این دانشجویان همچنین در نامه‌ای به وزیر بهداشت خواستار رسیدگی به درخواست‌های خود شدند وبه همین منظور بیش از 1300 امضا نیز از دانشجویان و فارغ التحصیلان تغذیه سراسر کشور به صورت اینترنتی جمع آوری شده است.

اعتراض والدین دانش آموزان یک مدرسه در دزفول  به مطالبه هزینه برق !

مطالبه هزینه برق از والدین دانش آموزان یک واحد آموزشی در دزفول موجب اعتراض خانواده ها شده است.

به گزارش7دی ایرنا،یک واحد آموزشی در شهر صفی آباد دزفول طی نامه ایی مبلغ 500 هزار ریال از والدین هر دانش آموز بابت هزینه های مدرسه مطالبه کرده است.

والدین یکی از دانش آموزان دبستان مذکور با مراجعه به دفتراین خبرگزاری در دزفول ضمن ارایه نامه مذکور که فاقد مهر و امضای مدیر مدرسه می باشد گفت:مدیر دبستان به دانش آموزان تاکید کرده که پرداخت این مبلغ برای پرداخت هزینه برق دبستان اجباری است.

وی که سه دانش آموز در این دبستان مشغول تحصیل دارد و توان مالی پرداخت یک میلیون و 500 هزار ریال برای سه دانش آموز خود را ندارد از مسوولان آموزش و پرورش دزفول در خواست کمک کرد.

در این نامه از والدین دانش آموزان در خواست شده با توجه به عدم تمکن مالی مدرسه مربوطه و به تصویب انجمن اولیا و مربیان در راستای ارایه خدمات بهتر و شایسته تر به سرمایه های زندگیتان جهت اهداف و آرمان های این آموزشگاه مبلغ 500 هزار ریال پرداخت نمایید.

در نامه مذکور همچنین قید شده است:در صورتیکه توان پرداخت یک جای مبلغ مذکور را ندارید در دو قسط متوالی آنرا پرداخت کنید.

73 هزار دانش آموز تحت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دزفول در مقاطع مختلف تحصیل می کنند.

به احترام جان باختن پرستار نیشابوری؛جامعه پرستاری یک هفته با روبان مشکی در محل کار حاضر خواهند شد

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور، از جامعه پرستاری درخواست کرد به احترام فوت پرستاری نیشابوری که جان خود را در راه خدمت به مردم از دست داد، یک هفته با روبان مشکی در محل کارشان حاضر شوند.

به گزارش6دی پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری،محمد شریفی مقدم به حادثه جان باختن سید محمد رضایی ثانی پرستار نیشابوری اشاره کرد و گفت: این پرستار فداکار، بعد از کارهای مراقبت از بیمار مبتلا به آنفلوانزا، خودش به این بیماری مبتلا شده و در نهایت فوت می کند.

وی با اعلام اینکه جامعه پرستاری در شوک این حادثه به سر می برد، با خانواده این پرستار ابراز همدردی کرد و اظهارداشت: الان کدام سیستم و مقام مسئولی پاسخگوی مرگ این پرستار است.

شریفی مقدم ضمن عرض تسلیت به جامعه بزرگ پرستاری کشور، گفت: از پرستاران عزیز کشورم می خواهم به احترام جان باختن این پرستار فداکار، به مدت یک هفته با روبان مشکی که بر روی روپوش خود می زنند، در محل کارشان حاضر شوند.

به گفته قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور، این حرکت نمادین با هدف ابراز همدردی با خانواده این پرستار و جامعه بزرگ پرستاران کشور انجام می شود.

سید محمد رضایی ثانی سوپروایزر بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور به علت شرکت در عملیات احیاء بیمار دچار H۱N۱ ، خود نیز مبتلا به این بیماری شده و پس از چند روز بستری شدن در آی سی یو روز گذشته دارفانی را وداع گفت.

جان باختن 2کارگر20ساله براثرگازگرفتگی درشرق تهران!

در یک حادثه مرگبار در شرق تهران دو نفر از کارگران بر اثر گاز گرفتگی در یک ساختمان در حال ساخت در محله حکیمیه، خیابان والفجر، کوچه خلیلی جان خود را از دست دادند.

به گزارش 7دی پایگاه خبری 125، بهروز رضایی معاون عملیات منطقه 3 آتش نشانی اظهار داشت: این حادثه در یک ساختمان 5 طبقه در حال احداث ودر یک واحد مسکونی طبقه اول این ساختمان اتفاق افتاد و منجر به مسمومیت دوکارگرمهاجرتبعه افغانستان شد.

وی در خصوص چگونگی بروز این حادثه اضافه کرد: این دو کارگرجوان که در داخل یکی ازاتاق های واحد مسکونی طبقه اول ساختمان خوابیده بودند کم کم دچار گاز گرفتگی شدندکه با تائید عوامل اورژانس متاسفانه هر دو نفر جان خود را از دست دادند.

رضایی علت وقوع این حادثه را استفاده ازاجاق خوراک پزی برای گرم کردن محل استراحت خود در یک اتاق 6 متر مربعی ذکر کرد و افزود: روشن بودن دو دستگاه اجاق خوراک پزی و همچنین مسدود کردن تمامی در و پنجره ها ومنافذ ورودی هوا و همچنین استفاده از شیلنگ و بست های نامناسب باعث شد که گاز منوکسید کربن ناشی روشن بودن این وسایل حرارت زا در فضای اتاق ها انتشاریافته و این دو کارگر را دچار مسمومیت کند.

معاون عملیات منطقه 3 آتش نشانی درخاتمه اظهار داشت: اجساد این دو کارگر 20 ساله  جهت انجام تحقیقات بیشتر و نیز بررسی علت بروز این حادثه به پزشکی قانونی انتقال یافتند.

اسامی 17 کشته وزخمی شده حادثه تصادف وانت حامل کارگران کشاورز شوشتر!

سه کشته و 11 مصدوم این حادثه زنان کارگر مزارع کشاورزی بودند!

محمد افضل زاده رئیس فوریت های پزشکی دزفول گفت: در این حادثه چهار نفر با هویت فاطمه قادری، ماهگل قاسمی، ماه بانو حسینی،، بهروز کلانتری کشته و 13 سرنشین دیگر خودروی نیسان به همراه 2 راننده کامیون و پراید به بیمارستان منتقل شدند.

در این تصادف فریده قادری، نیلوفر طاهری،علی قادری، پوری محمودی، مریم ناصری، زیبا طاهری، معصومه قادری، زهرا قادری،شهناز قادری، راضیه قادری،فریبا قادری، محمد رضا ناصری، زهرا بوسلیک، پریسا رحیمی و گل طلا قادری مصدوم شدند.

به گزارش7دی ایرنا، برخورد یک دستگاه کامیون بنز با وانت نیسان و سواری پراید در یکی از جاده های مناطق روستایی دزفول در روز یکشنبه چهار کشته و 13 مصدوم برجا گذاشت.

سه کشته و 11 مصدوم این حادثه زنان کارگر مزارع کشاورزی بودند.

سرهنگ علی الهامی روز دوشنبه اظهارکرد: در این تصادف که در جاده اختصاصی زمین های کشاورزی شهرک دولتی دزفول روی داد یک دستگاه وانت نیسان حامل 17 نفر کارگر با کامیون و سواری پراید برخورد کرد.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان پلیس راهور، مه شدید و انحراف به چپ کامیون بنز را دلیل این تصادف اعلام کرده اند با ابراز تاسف و همدردی با خانواده کشته شدگان این حادثه گفت: طبق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، حمل و جابجایی مسافر توسط خودروهای باری تخلف است.

تحصن بزرگترین سندیکاهای کارگری ترکیه در اعتراض به قتل‌عام‌ها!

یورش پلیس ترکیه به تحصن‌کنندگان!

دو سندیکای کارگری که بزرگترین سندیکای ترکیه هستند در شهرستان قوسر استان ماردین شمال کردستان به منظور محکوم کردن قتل‌عام‌های ارتش و پلیس ترکیه در کردستان به تحصن اعتراضی دست زدند و بیانیه‌ای قرائت کردند.

دو سندیکای کارگری که بزرگترین سندیکای ترکیه هستند در شهرستان قوسر استان ماردین شمال کردستان به منظور محکوم کردن قتل‌عام‌های ارتش و پلیس ترکیه در کردستان به تحصن اعتراضی دست زدند و بیانیه‌ای قرائت کردند. پلیس ترکیه هم با استفاده از گلوله‌های گازی و ماشین‌های آبپاش به آنها یورش برد.

دو سندیکای «کسک و دیسک» و دو حزب «ه.د.پ و د.ب.پ» , سازمان‌های مدنی و شماری از شهروندان در تحصنی در میدان اوزگورلوک شهرستان قوسر استان ماردین شمال کردستان شرکت کردند. تحصن‌کنندگان پوسترهای کسانی که بر اثر ترورهای دولت ترکیه در شهرستان‌های سور, نصیبین, دیرک, کربوران, سلوپی و جزیر جان باختند را حمل کردند.

پس از یک ساعت تحصن, بیانیه‌ای در آن محل قرائت شد. «حامد گونگور» رئیس شعبه سازمان ایتم‌سن در قوسر بیانیه را قرائت کرد که در آن آمده:«تاوقتی که دولت تاوان قتل‌عام جوانان, سالخوردگان, زنان و کودکان ما را پس ندهد, صلح برقرار نخواهد شد».

وی گفت دولت درصدد تخلیه روستاها, شهرها و شهرستان‌ها و کشتار زنان و کودکان است.

گونگور در ادامه افزود:« حاکمیت ترکیه تحمل برقراری دموکراسی را ندارد. می‌خواهد با نابودی همه, مردم را نیست انگاشته, سرکوب کرده و مسئله کرد را به زعم خود پایان دهد

وی خاطرنشان کرد که همه می‌دانند راه‌حل اصلی حل مسئله کرد چیست و افزود:«تنها راه برای حل مسایل بزرگ, حل دموکراتیک است.

پس از قرائت بیانیه, پلیس ترکیه هم با به تحصن‌کنندگان یورش برد.

هفتم دی ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.