اخباروگزارشات کارگری5دی1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

parastaran1

– تجمع گسترده و شبانه وروزی کارگران پست‌های فشار قوی برق مقابل مجلس و سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ازفردا !

– در محکومیت سرکوب کارگران بیکار شهرویی بهبهان

تسلیت به خانواده و یاران کارگر جان باخته مرتضی فرج نیا

– تجمع کارگران کارخانه کنستانتره سنگ‌آهن شهرستان اسدآباد مقابل فرمانداری دراعتراض به اخراج!

-20کارگرکارخانه تولید قطعات خودرو نوآوران سویاب صنعت محلات اخراج شدند!

– اخراج 100کارگر معدن سرب و روی انگوران زنجان!

– تاکنون 4ماه حقوق عقب مانده کارگران متروتهران پرداخت نشده است!

نگرانی ۲۵ کارگر شرکت تولیدی سموم علف کش از آینده شغلی با 2ماه حقوق وحق بیمه معوقه!

– تجمع چندباره مهندسین مقابل وزارت راه و شهرسازی در اعتراض به مصوبه وزارت مسکن و شهرسازی!

– تجمع دانشجویان دانشگاه صنعت نفت مقابل وزارت نفت در اعتراض به روند استخدام!

– دعوت اتحادیه نیروی کار پروژ‌ه‌ای ایران برای رهایی «محیط بان دنا»

– گزارشی از وضعیت دردناک کارگر قطع نخاع شده درحین کار شهرداری قلعه‌رئیسی!

جریمه سنگین عامل فاجعه معدن سوما

تجمع گسترده و شبانه وروزی کارگران پست‌های فشار قوی برق مقابل مجلس و سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ازفردا !

یکی از کارگران پست‌های فشار قوی برق  گفت: این کارگران از سراسر کشور در اعتراض به چهار* بار عدم رسیدگی به خواسته هاشان ، از فردا در مقابل مجلس و سازمان  مدیریت وبرنامه ریزی تا رسیدن به نتیجه مطلوب چادر خواهند زد.

به گزارش5دی جارپرس،وی گفت: از دی ماه سال گذشته تاکنون چهار تجمع اعتراضی جهت احقاق حق خود در برابر مجلس شورای اسلامی، نهاد ریاست جمهوری و همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی برپا کرده اند که به نتایج مطلوب نرسیده است.

وی در ادامه می گوید که در پی عدم رسیدگی به وضعیت آن ها در مراجعه های مکرر به مجلس شورای اسلامی، نهاد ریاست جمهوری و همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مقرر گردیده است که در تاریخ ششم دی ماه (فردا) اپراتورهای کار معین سراسر کشور بصورت متحد مقابل سازمان مدیریت و مجلس تا حصول نتیجه مطلوب و گرفتن حق خود چادر بزنند.

به گزارش اروزنفت مادرهمین رابطه، نابسامانی ها در روند استخدام نیروها در دوران طلایی نفت ۱۰۰ دلاری، اینک آثار خود را یکی پس از دیگری بر جای می گذارد.یکبار اعتصاب غذا در بین کارکنان پتروشیمی، دیگر بار اعتصاب مهندسان در روی دکل های حفاری و

گویا اعتصابات کارگران و کارمندان صنعت نفت ،دیگر برایمان عادی شده و با شنیدن آن رگ غیرتمان به جوش نمی آید.

در برنامه ششم توسعه، پیشنهاد شده تا دولت لایحه ادغام وزارت نفت و نیرو را به سازمان برنامه و بودجه تقدیم کند ، حال جدای آنکه وزارت نفت خود با مازاد نیرو و نارضایتی کارکنان در خصوص تعیین وضعیت استخدامی روبرو است باید بار تعدیل نیرو در شرکت های تحت پوشش وزارت نیرو را نیز بر دوش بکشد و این به منزله بحران جدید در آینده شغلی کارگران و کارکنان این دو وزارتخانه محسوب می شود.

هنوز زمزمه این ادغام جدی نشده گویا برخی از سازمان ها دست به کار شده و زودتر از آنچه که تصور آن میرفت شروع به تعدیل نیرو کرده اند .

این بار اما تعدیل نیرو در قسمت اپراتورهای وزارت نیرو شکل گرفته است .

24آبان ماه سخنگوی کمیسیون مجلس شورای اسلامی خبر از تصویب طرح یکسان سازی مزایا، حقوق و امتیازات کارکنان قرارداد معین اپراتورهای برق در مجلس داد تا حقوق و مزایای کارکنان مذکور با سایر کارمندان وزارت نیرو یکسان شود .

بعد از گذشت بیش از یکماه از تصویب این طرح، گویا مفاد این موضوع هنوز به دست وزارت نیرو نرسیده و نه تنها به این طرح گوش چشمی نداشته اند بلکه آن را وارونه اجرا کرده و دست به تعدیل نیرو زده اند!

این در حالی است که طبق اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شبکه های انتقال جز مشاغل حاکمیتی محسوب شده و باید در اختیار دولت باقی بماند، بر اساس این اصل، پست های برق و خطوط انتقال برق غیر قابل واگذاری بوده و بهره برداری از آن ها نیازمند نیروی متخصص و مجرب می باشد .

نکته مغفول مانده در این بین آن است که با توجه به وجود نیروهای قدیمی و نیروهای تازه استخدام شده سال 92 در پست های برق، وضعیت استخدامی پیمانی و رسمی و پرداخت حقوق و مزایای اینگونه کارکنان بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری، امکان رعایت عدالت در پرداخت حقوق و مزایا نسبت به کارکنان قرارداد معین وجود ندارد .

این روزها خیابان بهارستان و در راس آن ساختمان مجلس میزبان اعتصابات گسترده کارگران و کارمندان مختلف است ، طبق اخبار رسیده قرار است فردا کارمندان اپراتور وزارت نیرو که پاسخی از تجمعات چند روز گذشته مقابل مجلس دریافت نکرده اند بار دیگر البته به صورت گسترده و از تمامی نقاط کشور در مقابل این ساختمان تجمع کرده تا شاید صدای آن ها به آنطرف دیوارهای ساختمان قانون گذار برسد و فکری برای آینده شغلی آن ها شود.

همین منبع،گزارشات  این تجمع را فردا به صورت ویژه منتشر خواهد کرد.

*درهمین رابطه:

تجمع کارگران پست‌های فشار قوی برق مقابل سازمان مدیریت وبرنامه ریزی دراعتراض به وضعیت استخدامیشان وبرای یکسان سازی حقوق ومزایا!

نزدیک به ۳۰۰ کارگر شاغل در شرکت‌های برق منطقه‌ای وزارت نیرو صبح امروز (یکشنبه اول آذر ماه) مقابل ساختمان سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور تجمع کردند. کارگران حاضر در این تجمع می‌گویند که از سراسر کشور به نمایندگی از ۴۷۰۰ همکار خود به تهران آمده‌اند تا در این اجتماع اعتراضی شرکت کنند.

این کارگران در توضیح علت تجمع خود گفتند با وجود تخصصی و مستمر بودن ماهیت شغلمان هنوز در پرونده استخدامی ما هیچ اشاره‌ای به مدرک تحصیلی، تخصص و سمت شغلی نشده است.

به گزارش1آذر برق نیوز، این گروه از کارگران معترض با یادآوری اینکه در میان آن‌ها میانگین سابقه کار در پست‌های فشارقوی برق تا حدود ۱۵ سال هم می‌رسد، افزودند: سال‌ها قبل به عنوان اپراتور شرکتی در این مجموعه کارکردیم و در سالهای پایانی دهه ۸۰ پس از برگزاری تجمع‌های اعتراضی متعدد توانستیم از مصوبه دولت وقت استفاده کرده و وضعیت استخدامی خود را به قرارداد مستقیم تبدیل کنیم.

آن‌ها بابیان اینکه در نتیجه این پیگیری‌ها از ابتدای دهه ۹۰ تا کنون برای مدت موقت بصورت مستقیم با وزارت نیرو قرارداد کار معین امضا کرده‌اند، ادامه دادند: در تمامی این سال‌ها در مورد ما مزایای مربوط به طبقه بندی مشاغل وبرخی مزایای دیگر نادیده گرفته شده است.

تجمع کنندگان که هرکدام در استان محل سکونت خود در استخدام  شرکت‌های برق منطقه‌ای هستند، می‌گویند: قراردادهای کاری ما مستقیم و یکساله منعقد می‌شود اما کارفرما هیچ تضمینی برای تمدید و استمرار رابطه شغلی ارائه نمی‌دهد.

معترضان با یادآوری اینکه همچنین مسئولان وزارت نیرو درسال ۹۲ اقدام به جذب نیروی پیمانی از طریق آزمون استخدامی کردند؛ افزودند: در این استخدام‌ها هیچ امتیازی برای آن‌ها و همکارانشان که نزدیک به ۱۵سال سابقه کار در شرکت نیرو را دارند در نظر گرفته نشد.

از سال گذشته چندین مرتبه تجمعات اعتراضی توسط کارکنان صنعت برق در مقابل مجلس و وزارت نیرو صورت گرفت که در نهایت مجلس وارد شد تا  این قضیه را سامان دهد اما با این وجود هنوز هم این معترضان نسبت به آینده کاری خود نگران هستند.

گفتی است قبلا حسین امیری خامکانی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه عصر 24 آبان ماه این کمیسیون، از بررسی و تصویب طرح یکسان‌سازی مزایا، حقوق و امتیازات کارکنان قرارداد معین اپراتورهای برق با سایر کارمندان وزارت نیرو خبر داده بود.

تجمع اپراتورهای پست های فشار قوی برق مقابل مجلس دراعتراض به قرارداد شغلی!

گزارشی از تجمع اپراتورهای پست های فشار قوی برق مقابل مجلس ( بیست و پنجم مرداد ماه)

امروز، بیست و پنجم مردادماه، جمعی از اپراتورهای پست های فشار قوی برق، در اعتراض به نوع قرارداد شغلی خود،  مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. بر طبق اطلاعات دریافتی ، بیش از پانصد تن در این تجمع اعتراضی شرکت کرده اند. این تجمع قرار است تا بعدازظهر ادامه داشته باشد.

به گزارش25مرداد حقوق معلم وکارگر،این اپراتورها، به نوع قرار داد شغلی خود که در حال حاضر،  “قرارداد کارمعین” است معترض هستند. یکی از معترضان در این رابطه گفت:

ما اپراتورهای پست های فشار قوی برق هستیم که طبق اصل 44 شغلمان کاملا دولتی میباشد و باید به صورت رسمی توسط وزارت با ما قرارداد بسته شود. ولی در حال حاضر نزدیک 4700 نفر مهندس و تکنسین برق هستیم که بصورت قرارداد کارمعین مشغول کار هستیم . و جالب تر اینکه وزارت در سال 92، اپراتورهای جدید الستخدام همان سال را به صورت پیمانی استخدام کرد و ما 4700 نفر بین نیروهای رسمی قدیمی و پیمانی جدید بلاتکلیف ماندیم و از 17/10/93 درگیر کمیسون های مجلس هستیم و با وجود اینکه کل نمایندگان به دولتی بودن شغل ما اذعان پیدا کرده اند ولی کماکان مقاومت میکنند. و جالب تراینجاست که ما پرسنل کار معین، سابقه 5 تا 14 سال خدمت را در پرونده داریم.

تجمع  600 کارگر پست فشار قوی برق سراسرکشور در مقابل نهاد ریاست جمهوری دراعتراض  به عدم تبدیل وضعیت قرارداد

حدود ۶۰۰ نفر از نیروی کار برق منطقه‌ای کشور صبح امروز (یکشنبه ۳۰ فروردین)، با سفر به تهران در مقابل ساختمان نهاد ریاست جمهوری تجمع کردند. گفته می‌شود این کارگران که اپراتورهای پست‌های فشار قوی، انتقال و فوق توزیع برق منطقه‌ای کشور است، از شهرهای تهران، اصفهان، اهواز، کهگیلویه و بویراحمد و چند شهر دیگر خود را به خیابان پاستور رسانده‌اند.

به گزارش30فروردین ایلنا،کارگران حاضر در این تجمع گفتند:دلیل این اعتراض عدم تبدیل وضعیت قرارداد نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از اپراتورهای پستهای فشار قوی با سوابق ۱۰ تا ۱۲ ساله است که علی رغم تغییر قانون جذب نیرو، همچنان تحت «قراردادهای مشخص» فعالیت می‌کنند. این نیرو‌های کار همچنین، به تبعیض‌های به وجود آمده در پی جذب نیروی جدید از سوی وزارت نیرو در سال ۹۳ معترض هستند.

یکی از کارگران تجمع کننده درباره دلایل این اعتراض گفت: از سال گذشته که قرار شده مجددا جذب نیرو به صورت رسمی و پیمانی صورت بگیرد، به جای جذب نیروهایی که ۱۰ تا ۱۲ سال سابقهٔ کار دارند، پرسنل جدید جذب کرده‌اند و ما نیروهای قرارداد مشخص کماکان در‌‌ همان وضعیت قبلی مانده‌ایم.

وی ادامه داد: نیروهای انتقال نیرو و اپراتورهای پست‌های فشار قوی باید تحت قراردادهای رسمی و پیمانی کار کنند اما متاسفانه از سال ۸۳ رویه تغییر کرد و تمام نیروهای شاغل در بخش‌های مختلف انتقال نیرو به صورت قرارداد مشخص کار کردند. حالا دلیل اعتراض ما این است که چرا باوجود اینکه در یک سال گذشته مقرر شده مجددا جذب نیرو به صورت رسمی و پیمانی باشد، نیروهای قدیمی را که بیش از ۱۲ سال است تحت قرارداد مشخص کار می‌کنند، جذب نمی‌کنند و به جای آن اقدام به جذب پرسنل جدید کرده اند.

به گفتهٔ تجمع کنندگان تعداد نیروهایی که سال ۹۳ و در پی آزمون استخدامی وزارت نیرو به صورت رسمی و پیمانی جذب شده‌اند بیش از ۱۵۰ نفر است.

نداشتن پیشرفت و امنیت شغلی وجود تبعیض در حقوق و مزایا از جمله مشکلات این کارگران عنوان می‌شود.

کارگران می‌گویند راه حل این موضوع در دست دولت است و اقدام نهایی برای تبدیل وضعیت ۵۰۰۰ پرسنل اپراتورهای پست فشار قوی تنها با پیگیری نهاد ریاست جمهوری امکان پذیر است.

فردا کارکنان پست‌های فشار قوی در اعتراض به نامشخص بودن شرایط استخدامیشان روبروی ریاست جمهوری تجمع خواهند کرد!

یکی از اعضای شورای هماهنگی این تجمع گفت: اپراتورهای ایستگاههای برق سراسر کشور، در اعتراض به نادیده شدن حقوق‌شان، ساعت 9 صبح فردا، روبروی ساختمان ریاست جمهوری در خیابان پاستور تجمع تجمع خواهند کرد.

شنیده ها حاکی از این است که فردا یکشنبه 30 فروردین 94 دوباره تجمع اعتراضی کارکنان و اپراتورهای ایستگاه های برق سراسر کشور در مقابل ساختمان ریاست جمهوری برگزار خواهد گردید. سال 93 اپرانورهای پست های برق وزارت نیرو در اعتراض به نامشخص بودن شرایط استخدامی خود در سه مرحله تجمع اعتراضی برپا کرده بودند.

به گزارش29فروردین برق نیوز،فردا یکشنبه 30 فروردین 94، قرار است دوباره تجمع اعتراضی کارکنان و اپراتورهای ایستگاه های برق سراسر کشور در مقابل ساختمان ریاست جمهوری برگزارشود.

یکی از اعضای شورای هماهنگی این تجمع، ضمن تأیید این خبر، گفت: اپراتورهای ایستگاههای برق سراسر کشور، در اعتراض به نادیده شدن حقوق‌شان، ساعت 9 صبح فردا، روبروی ساختمان ریاست جمهوری در خیابان پاستور تجمع تجمع خواهند کرد.

براساس این گزارش،سال گذشته نیز اپرانورهای پست‌های برق وزارت نیرو در اعتراض به نامشخص بودن شرایط استخدامی خود در مقابل ساختمان این وزارتخانه تجمع کردند که با قول مساعد وزارتخانه‌ای‌ها این تجمع پایان یافت؛ اما دو روز بعد دوباره این اعتراضات به جلوی مجلس کشیده شد.

پس از یک ماه و عدم رسیدن به خواسته های خود دوباره تجمعی 500 نفره اعتراضی جلوی مجلس شورای اسلامی برگزار شد. علیرغم سه سری تجمع اعتراضی صورت گرفته در سال 93 به نظر می رسد همچنان مطالبات و خواسته های آنها مورد توجه قرار نگرفته است.

در پی آخرین تجمع اعتراضی سال گذشته 500 اپراتور پست‌های انتقال برق فشار قوی جلوی مجلس، 30 نماینده مجلس با امضای طوماری خطاب به وزیر نیرو خواستار استخدام رسمی این کارگران در شرکت‌های برق منطقه‌ای این وزارتخانه شدند. نمایندگان در این طومار به وزیر نیرو یادآوری کرده‌اند که شبکه‌های انتقال برق از خصوصی سازی مستثنی هستند و از او خواسته‌اند نیروهای اپراتوری شاغل در شبکه‌های انتقال برق این وزارتخانه در ردیف استخدامی به خدمت خود ادامه دهند. در عین حال از وزیر نیرو خواسته‌ شده کارگرانی را که از سال ۸۳ به بعد در پست‌های انتقال برق فشار قوی مشغول به کار بوده‌اند استخدام کند.

بعد از تلاش های صورت گرفته سرانجام اواسط هفته  گذشته محجوب نماینده تهران و مسئول تشکیل کارگروه پیگیری وضعیت استخدامی اپراتورهای پست‌های برق سراسر کشور اعلام کرد که اولین جلسه کارگروه که متشکل از نمایندگان کمیسیون اجتماعی و انرژی و نماینده دولت و وزارت نیرو و نماینده حقوقی مجلس و همچنین اعضای شورای 7 نفره اپراتوری جهت رسیدگی به مشکل استخدامی اپراتورهای پست های برق در روز یکشنبه مورخه 23 فروردین ماه سال جاری، برگزار می‌شود. از نتایج این جلسه و موضوعات مطرح شده هیچ خبری منتشر نشده اما شواهد نشان می‌دهد که این جلسه نیز نتوانسته است خواسته‌ها و مطالبات معترضان را برآورده سازد و همچنان این اعتراضات ادامه دارد.

گفتنی است هم اکنون بیش از ۵ هزار کارگر در سراسر کشور به صورت قرارداد مستقیم در پست‌های انتقال برق فشار قوی کار می‌کنند.

در محکومیت سرکوب کارگران بیکار شهرویی بهبهان

تسلیت به خانواده و یاران کارگر جان باخته مرتضی فرج نیا

«اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران ایران، ضمن  تسلیت به خانواده و دوستان و یاران کارگر جان باخته مرتضی فرج نیا، خواهان محاکمه  آمرین و عاملین مستقیم قتل مرتضی فرج نیا، از جمله استاندار خوزستان و فرماندار بهبهان می باشد و در انعکاس دادخواهی مردم شهرویی در ابعاد بین المللی بطور پیگیر تلاش خواهد کرد.»

جوانان و کارگران بیکار روستای شهرویی بهبهان که در اعتراض به بیکاری و عدم استخدام کارگران متقاضی کار در مقابل پالایشگاه بید بلند ۲ دست به تجمع اعتراضی زده بودند، در سومین روز این تجمع در ۲۴ آذر ماه توسط نیروهای مسلح رژیم جمهوری اسلامی مورد حمله قرار گرفتند. مرتضی فرج نیا، پدر و کارگری بیکار، در اثر تیراندازی ماموران جان باخت و چند نفر دیگر زخمی شدند  و در ادامه اعتراضات سه نفر از جوانان شهرویی نیز دستگیر شدند.

سرکوب کارگران بیکار و قتل مرتضی فرج نیا  خشم شدید مردم روستای شهرویی و مناطق دیگر شهرستان بهبها ن را به دنبال داشت؛  سه روز بعد از سرکوب، مراسم تشییع جنازه مرتضی فرج نیا با حضور هزاران نفر از مردم روستای شهرویی و دیگر روستاها و شهرها و با اعلام دادخواهی برگزار شد. رژیم در وحشت از گسترش اعتراض و سرایت آن به مناطق دیگر ظاهرا  تا کنون دست به عصا راه رفته است اما مقامات حکومتی پیشاپیش با جعل وقایع و دسسیه چینی  با هدف  دستگیری و زندانی کارگران معترض دست به اقداماتی زده اند.

واقعیت این است که حمله به کارگران بیکار در شهرویی بهبهان و موارد بسیاری از دستگیری و اذیت و آزار کارگران معترض تاکیدی است بر اینکه جمهوری اسلامی تنها مدافع سرمایه داران، کارفرمایان وعوامل سودجو و نیروی های سرکوبگر خود است و در ضدیت با طبقه کارگر و مردم محروم حد و مرزی نمی شناسد.

جمهوری اسلامی با بکاربردن سیاستهای  ضدکارگری و به شدت تبعیض آمیز – و به اشکالی مضاعف در مناطق محروم کشور – به بی عدالتی و فقر و ناامنی شغلی ابعاد گسترده و همه جانبه ای بخشیده است. همین چندی پیش دادگستری کل استان خوزستان اعتراضات کارگران شاغل در منطقه ویژه پتروشیمی بندر امام خمینی را ممنوع اعلام کرد و کارگران را تهدید نمود که “تجمع و اخلال در نظم شرکت‌های پتروشیمی خلاف قانون و مقررات است و طبق قانون برخورد قضایی به عمل می‌آید”. همچنین در این بخش نامه آمده است که “با هرگونه تجمع غیرقانونی و اخلال در نظم شرکت‌ها برخورد خواهد شد“.

اعتراضات مردم بیکار و محروم شهرویی در این بستر و بر متن چنین مناسبات و سیاستهای سرکوبگرانه ای صورت گرفته است.  قتل مرتضی فرج نیا بدست ماموران جمهوری اسلامی باید با اعتراض طبقه کارگر ایران، صف کارگران شاغل و بیکار، و همه انسان های آزادی خواه پاسخ گیرد. از دادخواهی مردم و کارگران روستای شهرویی باید بطور گسترده حمایت کرد.

اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران ایران، ضمن  تسلیت به خانواده و دوستان و یاران کارگر جان باخته مرتضی فرج نیا، خواهان محاکمه  آمرین و عاملین مستقیم قتل مرتضی فرج نیا، از جمله استاندار خوزستان و فرماندار بهبهان می باشد و در انعکاس دادخواهی مردم شهرویی در ابعاد بین المللی بطور پیگیر تلاش خواهد کرد.

اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران

۲۵ دسامبر ۲۰۱۵

تجمع کارگران کارخانه کنستانتره سنگ‌آهن شهرستان اسدآباد مقابل فرمانداری دراعتراض به اخراج!

رئیس کارخانه کنستانتره سنگ‌آهن شهرستان اسدآباد از اخراج کارگران این کارخانه خبر داد.

وی با اشاره به تجمع اعتراض‌ی جمعی از کارگران این کارخانه مقابل فرمانداری شهرستان تصریح کرد: به علت افت قیمت سنگ آهن در ماه گذشته این کارخانه بیش از ۶٠٠ میلیون تومان متضرر شده است که برای ادامه کار و عدم ورشکستگی بنابر تصمیمات اتخاذ شده ۴٠ درصد از نیروهای خود را اخراج می‌کند.

به گزارش5دی ایسنا،زین‌العابدین میرزاییبا اعلام این خبر، اظهار کرد: به علت افت شدید قیمت سنگ‌آهن، ۴٠ درصد از نیروهای این کارخانه اخراج شدند.

میرزایی با بیان اینکه تعداد نیروهای این کارخانه در حدود ١٠٠ نفر بوده و طی هفته گذشته ٢٠ نفر از این تعداد نیرواخراج  شدند، افزود: طی هفته‌جاری  ٢٠ نفر دیگر از نیروهای این مجموعه اخراج خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه کارخانه کنستانتره از زیرمجموعه‌های شرکت صبانور است، یادآور شد: در کل مجموعه صبانور به عنوان شرکت مادر ٢٠٠ نفر از نیروهای زیرمجموعه به علت مشکلات و عدم ورشکستگی اخراج خواهند شد.

گفتنی است؛ کارخانه کنستانتره اسدآباد در سال گذشته با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی افتتاح و به بهره‌برداری رسید که در حال حاضر به دلایلی جمعی از کارگران خود را این کارخانه بیکار کرده که امروز تعدادی از این کارگران در مقابل فرمانداری اسدآباد تجمع کرده و خواستار رسیدگی به این مشکل شدند.

شنیده‌ها حاکی از آن است که به‌زودی در چند روز آینده کارخانه گندله‌سازی اسدآباد نیز تعدیل نیرو خواهد داشت و جمعی از کارگران این کارخانه از کار بیکار می‌شوند.

20کارگرکارخانه تولید قطعات خودرو نوآوران سویاب صنعت محلات اخراج شدند!

رکود بازار، دلالی و کاهش تولید خودروی داخلی، ظرفیت تولید قطعات خودرو در شرکت سویاب صنعت را کاهش داده تا جایی که این شرکت در سال جاری مجبور به اخراج تعدادی از کارگران خود شد.

به گزارش5دی مهر،شرکت نوآوران سویاب صنعت محلات در سال ۱۳۷۵ فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر یکی از تأمین کنندگان اصلی موتورهای الکتریکی مورد نیاز در صنعت خودرو و تجهیزات الکترومکانیک و ابزار دقیق در صنایع دیگر است.

این شرکت همواره نقش قابل توجهی در صنعت و اشتغال محلات ایفا کرده و به نماد کارآفرینی در شهرستان محلات مبدل شده است ولی در سال جاری به دلیل مشکلات اقتصادی حدود ۱۰ درصد از نیروهای خود را تعدیل کرده است.

یکی از کارگران شرکت سویاب صنعت که به تازگی از شرکت اخراج شده است با اظهار ناراحتی از اخراجش گفت: من حدود ۱۵ سال در این شرکت مشغول به کار بودم و این اتفاق وضعیت زندگی من را تحت تأثیر قرار داده است.

وی که نخواست نامش فاش شود، دلیل اخراجش را کمبود کار شرکت عنوان کرد ولی نسبت به نحوه تعدیل نیروی شرکت اعتراض داشت و افزود که این کار به صورت سلیقه‌ای انجام شده است.

این کارگر اخراج شده با بیان اینکه تمام حق و حقوق قانونی خود را از شرکت دریافت کرده و برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کرده است، افزود: در این مدت که من در شرکت سویاب صنعت کار می‌کردم تاکنون چنین وضعیتی پیش نیامده بود و این رکود در کار به خاطر کاهش کیفیت خودروهای داخلی و افزایش قیمت آنها است که باعث شده فروش خودروی داخلی در کشور افت کند و قطعه سازان نیز با مشکل مواجه شوند.

یکی از مهندسین شرکت نوآوران سویاب صنعت که خواست نامش فاش نشود گفت: صنایع کشور با رکود مواجه شده‌اند و تولید وضعیت خوبی ندارد.

وی افزود: با توجه به اینکه بخشی از تولیدات شرکت، قطعات یدکی خودرو است، به دلیل کم شدن سفارشات شرکت‌های خودروساز، کار برای نیروها در خط تولید قطعات خودرو وجود نداشت و شرکت مجبور به تعدیل نیرو شد.

این مهندس شرکت سویاب صنعت شایعه کاهش کیفیت محصولات این شرکت را بی اساس خواند و اظهار داشت: محصولات سویاب صنعت از نظر کیفیت مشکل خاصی ندارد و حتی برخی محصولات تولیدی آن از نمونه‌های خارجی به مراتب بهتر است ولی در برخی موارد به واسطه تحریم‌ها برخی قطعات مانند بلبرینگ با کیفیت پایین وارد کشور می‌شود و روی محصول تولیدی اثر نامطلوب می‌گذارد که این مساله اجتناب ناپذیر است.

وی وضعیت سفارشات فعلی شرکت را بهتر از گذشته ارزیابی کرد و عنوان کرد که همچنان شرکت به دلیل مطالبات پرداخت نشده از سایر شرکت‌ها نقدینگی مناسبی ندارد.

مجید میرزایی، مدیر عامل شرکت نوآوران سویاب صنعت دلیل اخراج تعدادی از کارگران این شرکت را کاهش تولید کارخانجات خودروساز در کشور عنوان کرد که بر روی کار شرکت های قطعه ساز نیز تأثیر منفی گذاشته است.

میرزایی افزود: ظرفیت تولید خطوط تولید قطعات خودروی شرکت به کمتر از نصف رسیده بود و حتی امکان اضافه کار برای کارکنان وجود نداشت و به همین علت از ابتدای سال تا کنون ۲۰ نفر از تعداد ۱۹۵ کارمند شرکت کاسته شدند که هفت نفر خودشان ترک کار کردند و ۱۳ نفراخراج شدند.

وی تصریح کرد: برای تعدیل نیرو سعی شد افرادی انتخاب شوند که کمتر آسیب ببینند به عنوان مثال، مجردین و افرادی که همسرشان شاغل بودند در اولویت قرار گرفتند و برخی افراد نیز راندمان کاری پایینی داشتند.

میرزایی معتقد است یک بازار می‌تواند شرکت‌های تولید کننده قطعات را فعال نگه دارد و آن بازار قطعات یدکی خودرو در کشور است که شرکت‌های قطعه ساز از این بازارها هیچ سودی نمی‌برند.

وی اظهار کرد: برخی شرکت‌های بازرگانی قطعات خودرو را با کیفیت و قیمت پایین‌تر از مشابه تولید داخل از کشور چین وارد بازار کشور می‌کنند و هیچ سازمانی موظف نیست که این قطعات را از لحاظ کیفیت بررسی کند و سپس اجازه ورود به کشور بدهد و متاسفانه تمام فروشندگان و دلالان بازار ایران به سمت این بازار کاذب می‌روند.

میرزایی با اشاره به نابودی صنایع نساجی، چرم و کیف و کفش کشور به دلیل واردات بی رویه از چین گفت: متاسفانه صنعت تولید قطعات خودروی کشور نیز در مرز ورشکستگی قرار گرفته ولی هیچ کس به فکر نیست و ما نیز باید با عوض کردن زمینه‌های کاری، خودمان را نجات دهیم چون با ادامه این روند تا چند سال آینده در صنعت قطعه سازی خودرو هیچ امیدی به ادامه فعالیت وجود نخواهد داشت.

مدیر عامل شرکت سویاب صنعت ادامه داد: حساب این شرکت‌های بازرگانی برای دولت شفاف نیست و مالیات پرداخت نمی‌کنند و در کمال تعجب شاهد هستیم که آزادانه به خرید و فروش و فعالیت می‌پردازند و در مقابل شرکت‌های تولید داخل که مالیات خود را پرداخت می‌کنند و محصولاتی با کیفیت تولید می‌کنند در این بازار هیچ جایگاهی ندارند.

میرزایی با بیان اینکه در نمایشگاه قطعه سازان خودروی امسال حتی یک تولید کننده نیز غرفه نداشت، افزود: در این نمایشگاه تمام غرفه‌ها متعلق به دلالان بود و حتی حامیان نمایشگاه نیز شرکت‌های بازرگانی بودند و این موضوع اصلاً رسانه‌ای نشد.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه وضعیت کاملاً معکوس بود به نحوی که تولیدکننده‌ای که قبلاً در این نمایشگاه غرفه داشت، امسال با حضور در غرفه‌های بازرگانی از آنها خواهش می‌کرد که محصول تولیدی‌اش را به فروش برسانند و این موضوع یک فاجعه برای تولید کشور است.

میرزایی با انتقاد از وضعیت موجود این شرکت‌های بازرگانی را فاقد تخصص‌های لازم دانست که تنها به پشتوانه نقدینگی خوبی که برایشان فراهم است، با در دست داشتن بازار قطعات یدکی، تنها به منافع شخصی خود می‌اندیشند و به صنعت و تولید کشور صدمه می‌زنند.

وی یکی دیگر از مشکلات شرکت سویاب صنعت را مطالبات فراوان از شرکت‌های تأمین کننده قطعات خودرو دانست که برای مدت زیاد مطالبات خود را پرداخت نمی‌کنند و نقدینگی شرکت را با مشکل جدی مواجه می‌کنند.

به گفته وی کارخانجات خودروساز در مقابل تأمین قطعات به شرکت‌های تأمین کننده به جای پول نقد، حواله خودرو می‌دهند که گاهی اوقات شرکت مجبور است خودرو را به قیمت پایین‌تر از قیمت کارخانه در بازار آزاد به فروش برساند و متضرر شود.

میرزایی تصریح کرد: این مطالبات باعث شده تا شرکت به تأمین کننده‌ها و پرسنل خود بدهکار باشد و نتواند اقساط وام‌های خود را پرداخت کند و اقساطی که شرکت تاکنون به بانک پرداخت کرده به عنوان سود وام منظور شده و هنوز اصل پول همچنان باقی مانده است، در این حالت بانک برای جبران آن، وام دیگری برای شرکت درنظر می‌گیرد تا به جای اصل پول، پرداخت شود و شرکت باید مجدداً برای وام دوم به بانک سود بپردازد و این روند باعث ورشکستگی شرکت می‌شود.

مدیر عامل شرکت سویاب صنعت مشکل دیگر شرکت را پرداخت مالیات ارزش افزوده عنوان کرد و افزود: در بازار قطعات یدکی خودرو یکی از عواملی که باعث شده تا ما فرصت فروش قطعات را از دست بدهیم، پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است.

میرزایی ادامه داد: شرکت‌های بزرگ بازرگانی که از کشور چین، قطعات یدکی وارد می‌کنند، به دلیل اینکه بر روی محصولات ما مالیات ارزش افزوده اعمال می‌شود، از ما خرید نمی‌کنند چون نمی‌خواهند فاکتور رسمی بدهند تا اداره دارایی در جریان خرید و فروش آنها قرار نگرفته و بتوانند به صورت زیرزمینی فعالیت کنند.

اخراج 100کارگر معدن سرب و روی انگوران زنجان!

مدیر روابط کار اداره کل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان با اشاره به اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران معدن انگوران اظهار کرد: این اخراج به دلیل کاهش حجم برداشت معدن صورت پذیرفته است.

به گزارش5دی مهر، هومن امیدوار خاطر نشان کرد: طبق اطلاعات واصله نیروهای اخراجی کارگران ساده بوده اند و گرچه اولویت ما برای جذب نیرو افراد بومی هستند اما  کارفرما مجاز است در صورت نیاز به تخصص خاصی نیروی غیر بومی هم تامین کند.

وی در خصوص نبود تشکل کارگری در معدن انگوران ابراز کرد: این معدن حدود ۵۳۰ نفر نیروی کار دارد برای ایجاد تشکل هم با مدیریت شرکت مکاتبه شده اما اقدامی صورت نگرفته است در وهله بعدی اداره کار باید از طریق مراجع قضایی وارد شود که به دلیل شرایط خاص اشتغال و تولید فعلا این راهکار مد نظر نیست.

معدن سرب و روی انگوران واقع در شهرستان ماه ‌نشان هم‌اکنون زیر نظر شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران که یکی از مهم‌ترین و کلیدی‌ترین  شرکت‌های معدنی وابسته به سازمان توسعه و نوسازی معاون و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) وزارت صنعت، معدن و تجارت است، فعالیت می‌کند.

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران- واحد زنجان نیز طی فرآیند برگزاری مناقصه کار استخراج و باطله برداری ماده این معدن را به‌صورت پیمانکاری به شرکت معدنی آهن آجین واگذار کرده است.

معدن انگوران به‌عنوان دومین ذخیره روی دنیا و بزرگ‌ترین معدن روی خاورمیانه با ظرفیت تولید سالانه ۷۰۰ هزار تن اکسید سرب و روی و مخلوط سولفوره سرب و روی است که این میزان تولید برای کارخانه‌های تولید شمش سرب و روی به کار گرفته می‌شود.

تاکنون 4ماه حقوق عقب مانده کارگران متروتهران پرداخت نشده است!

کارگران مترو می گویند ۴ ماه است به آنها حقوق پرداخت نشده. متروی تهران تلویحا این موضوع را تایید کرده است.

به گزارش 5دی خبرآنلاین، پس لرزه های گزارش حسابرسی ها از شهرداری تهران، به جاهایی رسیده که کسی فکرش را هم نمی کرد.

در یکی از این گزارشها، عنوان شد که درآمد هر ایستگاه به حساب شخصی افراد می رود. این که چطور گردش مالی یک دستگاه عمومی مانند سازمانهای زیرمجموعه شهرداری در حساب افراد جابجا می شود، یک بحثی است ولی فاجعه بارتر اینکه، برخی از کارگران مترو گفته اند از این پولها، ۴ ماه است هیچ نصیبی نبرده اند.

یکی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم در این باره نوشته: باسلام ازکارگران مترو هستم مدت 4ماه است حقوق نگرفتیم درضمن بیمه هم پرداخت نشده فرزندم مریض بود بردم دکتر با کلی قرض گرفتن. ازشماخواهش میکنم حداقل به داد500کارگر مترو که نه حقوق دارند وبیمه پرداخت نشده و زندگیهاشون داره ازبین میره برسید .

این موضوع را با روابط عمومی مترو در میان گذاشتیم. روابط عمومی مترو ضمن تایید تلویحی به تعویق افتادن پرداخت حقوق کارگران مترو اعلام کرد این کارگران با بخش خصوصی رابطه کاری دارند و فقط محل کارشان مترو است.

این روابط عمومی با اظهار اینکه متاسفانه بعضی مدیرعامل های بخش خصوصی (در این باره) ضعیف عمل می کنند، پرداخت بخشی از مبلغ قرارداد به پیمانکارانی که مسئول دادن حقوق به این کارگران هستند را تایید کرد و گفت: در چارچوب قانون تمام نظارت ها بر عملکرد پیمانکاران انجام می شود و اگر هم شرکتی بعد از برنده شدن در مناقصه بیاید و مشغول کار شود و بعد از پس وظایف خود چه کار موظفی در مترو و چه حقوق دادن به کارمندان، برنیاید، طبق قانون با این شرکتها برخورد خواهد شد.

روابط عمومی مترو با تاکید بر اینکه مترو تمام حقوق کارمندان و بدهی ها به پیمانکار(بخش خصوصی) را هم پرداخت کرده و مشکلی از جانب ما نیست، توضیح داد: از جانب مترو مشکلی وجود ندارد.

نگرانی ۲۵ کارگر شرکت تولیدی سموم علف کش از آینده شغلی با 2ماه حقوق وحق بیمه معوقه!

به دلیل توقف فعالیت شرکت تولیدی سموم علف کش ساوه از ابتدای سال جاری، ۲۵ کارگر این واحد تولیدی با دو ماه حقوق معوقه از بابت امنیت شغلی خود احساس نگرانی می‌کنند.

به گزارش5دی ایلنا،یکی از کارگران این واحد تولیدی که نخواست نامش فاش شود گفت: فعالیت روزمره شرکت تولیدی سموم علف کش ساوه از ابتدای سال جاری به بهانه نداشتن نقدینگی برای تهیه مواد اولیه تولید متوقف شده است.

او با بیان اینکه در شرکت سموم علف کش نزدیک به ۲۵ کارگر با سابقه مشغول کارند، گفت: تمامی این کارگران که محل کار هفت نفرشان در دفتر مرکزی شرکت است در نه ماه گذشته هر روز در محل کار خود حاضر شده‌اند از وضعیت به وجود آمده احساس نگرانی می‌کنند.

وی به نقل از کارگران این واحد تولیدی گفت: مدیریت جدید شرکت تولیدی سموم علف کش که از فروردین ماه در کارخانه مستقر شده است عقیده دارد که منابع مالی کافی برای تهیه مواد اولیه تولید وجود ندارد این در حالیست که کارفرما با اعتبار شرکت به سادگی می‌تواند مواد اولیه تولید را از بازار داخلی فراهم کند.

این کارگر بابیان اینکه از زمان متوقف شدن فعالیت شرکت سموم علف کش کارفرما دستمزد او و همکارانش را با تاخیر پرداخت می‌کند افزود: علاو ه بر دستمزد، پرداخت بیمه کارگران این واحد تولیدی که در آستانه بازنشستگی هستند در دو ماه گذشته به تامین اجتماعی واریز نشده است.

وی در عین حال از متوقف شدن حق اضافه کاری، نهار وسرویس ایاب وذهاب کارگران  خبر داد وگفت: در حالی کارفرمای جدید این محدودیتهای شغلی را از ابتدای سال جاری برای کارگران ایجاد کرده که پیش از این در زمان مدیریت سابق، کارگران ازپرداخت بموقع دستمزد وسایر امکانات ومزایای شغلی خود از کارفرما رضایت داشتند.

تجمع چندباره مهندسین مقابل وزارت راه و شهرسازی در اعتراض به مصوبه وزارت مسکن و شهرسازی!

جمعی از مهندسین عمران، مکانیک، برق، نقشه برداری و ترافیک و شهرسازی در اعتراض به مصوبه وزارت مسکن و شهرسازی برای چندمین بار مقابل این وزارت خانه تجمع کردند.

به گزارش5دی پارسینه،یکی از مهندسین حاضر در این تجمع گفت: ما مهندسینی هستیم که به صورت ناپیوسته و از کاردانی به کارشناسی تحصیل کرده ایم و پروانه های تخصصی سازمان نظام مهندسی را گرفته ایم. اما متاسفانه وزارت مسکن و شهرسازی با ابلاغ یک بخش نامه با عنوان «عدم صدور و ارتقا پروانه مهندسین ناپیوسته» جلوی ارتقاء حرفه ای ما را گرفته است.

این مهندس که سابقه 10 سابقه کار دارد با بیان این که این مصداق «ظلم آشکار» است گفت: هم اینک چیزی حدود 10هزار نفر مهندسی داریم که تحصیلات ناپیوسته داشته اند و تازه هر ساله بر این تعداد نیز افزوده می شود.

وی گفت: با وجودی که تا کنون 3 تجمع مقابل وزارت مسکن و شهرسازی داشته ایم اما هیچ کدام از مسئولین وزارت خانه از جمله شخص آقای وزیر حاضر به ملاقات با نماینده ما و شنیدن تقاضای ما نشده اند. ما فقط می خواهیم این مصوبه غیرقانونی و غیرکارشناسی لغو شود.

تجمع دانشجویان دانشگاه صنعت نفت مقابل وزارت نفت در اعتراض به روند استخدام!

جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صعت نفت در اعتراض به روند استخدام در وزارت نفت و همچنین بلاتکلیفی دانش آموختگان این دانشگاه در مراحل استخدامی (با توجه به شرایط خاص استخدامی و امتیازاتی که برای دانش جویان دانشگاه صنعت نفت در نظر گرفته شده است)، تجمع کردند.

به گزارش5دی خبرنامه دانشجویان ایران،بر اساس قوانین تامین نیروی انسانی وزارت نفت، دانش آموختگان این دانشگاه پس از فراغت از تحصیل متعهد به انجام خدمت در وزارت نفت بوده و این موضوع در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری نیز به صراحت ذکر شده است. اما در خرداد ماه سال 94، وزیر نفت طی ابلاغیه ای هرگونه جذب در وزارت را ممنوع کرده و این موضوع باعث ایجاد مشکل در روند استخدام دانش آموختگان دانشگاه صنعت نفتشده است.

ماجرای استخدام دانشجویان صنعت نفت اما رشته‌ای است که سر دراز دارد؛ دانشجویان این دانشگاه معتقدند که مسئولین دانشگاه با وعده جذب، رتبه‌های برتر کنکور را به دانشگاه صنعت نفت آوردند اما اکنون حرف دیگری می‌زنند و روند جذب دانشجویان در وزارت نفت با مشکل مواجه شده و هیچکدام از مسئولین پاسخگو نیستند.

در روزهای اخیر دانشجویان دانشگاه صنعت نفت با امضای طومارهایی از مسئولان دانشگاهی در مورد وضعیت استخدام و امریه خود در شرکت‌های تابعه وزارت نفت سئوال کردند و در پی آن نیز پس از چند روز که هیچ واکنش و پاسخی از طرف مسئولان دریافت نکردند، مجددا در پیرو نامه اول که با طومار به ریاست دانشگاه تقدیم شده بود، در 28 آذرماه امسال نامه پیگیری و درخواست پاسخگویی مناسب و درخور این امر مهم به ریاست دانشگاه تقدیم شد.

دعوت اتحادیه نیروی کار پروژ‌ه‌ای ایران برای رهایی «محیط بان دنا»

در ادامه تلاش‌هایی که این روزها از سوی فعالان اجتماعی برای نجات «غلامسحین خالدی» محیط‌بان گرفتار یاسوجی در دست انجام است، گروهی از کارگران خواستار مشارکت جامعه کارگری در این اقدام انسان‌دوستانه شدند.

به گزارش5دی ایلنا، جمعی از فعالان کارگری شاغل در منطقه پارس‌جنوبی خواستار یاری کارگران برای نجات و آزادی «غلامحسین خالدی» محیط بان منطقه حفاظت شده دنا  از طریق جمع آوری کمک‌ مالی شدند.

در اطلاعیه‌ای که توسط اتحادیه نیروی کار پروژ‌ه‌ای ایران نوشته شده آمده است: «غلامحسین خالدی» محیط‌بان دنا فقط در حال کار  مرتکب قتلی ناخواسته‌ای شده است، به خاطر این انجام وظیفه نه تنها مورد حمایت سازمان حفاظت از محیط زیست قرار نگرفته است بلکه‌‌‌ در زندان رها و زیر تیغ اعدام مانده است.

در بخش دیگری از اطلاعیه این کارگران آمده است: از قرار معلوم حادثه در منطقه‌ای اتفاق افتاده است که قانون اجازه استفاده از اسلحه را به محیط‌بان داده است. با توجه به این‌که قتل کاملا ناخواسته و غیرعمد بوده است، عدم پشتیبانی و حمایت دولت «به شکل مشخص سازمان حفاظت از محیط‌زیست» بی‌رحمانه و فارغ از پذیرش هرگونه مسئولیتی است.

به باور این گروه از فعالان کارگری، اینکه خانواده محترم شکارچی فوت شده در رفت و آمد‌ها و مشارکت افراد محلی و گفتگو با خانواده خالدی راضی به بخشش و دریافت دیه شده‌اند، اتفاقی است که باید آنرا در وضع موجود به فال نیک گرفت‌ اما در عمل هم اکنون فرودستی و ناتوانی مالی خانواده آقای خالدی در پرداخت دیه و وجه المصالحه مانع آزادیش شده است.

درخواست این گروه از فعالان کارگری برای نجات زندگی این کارگر‌‌‌ «کمک مالی» از سوی آحاد مردم و به ویژه کارگران است.

در خاتمه این اطلاعیه با اشاره به انتشار اخبار تلاش کنشگران اجتماعی برای نجات غلامحسین خالدی ، از تمامی اشخاصی که مایل به مشارکت در تامین هزینه مربوط به آزاد سازی آقای خالدی هستند خواسته شده است تا در حد بضاعت و توان  کمک‌های مالی خود را به حسابی که به شماره ۶۰۳۷۶۹۱۵۵۸۹۶۷۱۳۹ در بانک صادرات به نام شخص آقای غلامحسین خالدی ثبت شده است واریز کنند.

گزارشی از وضعیت دردناک کارگر قطع نخاع شده درحین کار شهرداری قلعه‌رئیسی!

در تابستان سال 93 یکی از کارگران سنگ‌شکن شهرداری قلعه‌رئیسی به علت سقوط از کارخانه دچار قطع نخاع از ناحیه کمر می‌شود و در منزل خود خانه‌نشین شده است.این کارگر دارای خانواده و دارای دو فرزند است.

از سال 93 تاکنون روح‌الله فتحی که تنها فرزند خانواده پدر خود است در خانه بدون هیچ‌گونه درآمدی خانه‌نشین می‌شود تا روز به روز وضعیت مالی خانواده‌اش بدتر شود.

سال گذشته خانواده فتحی از شهرداری قلعه‌رئیسی در دادگستری چاروسا شکایت و شهرداری به پرداخت 6 میلیارد ریال دیه محاکمه می‌شود.

شهرداری قلعه‌رئیسی تابه امروز فقط مبلغ یک میلیارد و 100 میلیون ریال را پرداخت کرده است وخبری ازپرداخت الباقی مبلغ 6 میلیارد ریال نیست.

بخشی ازیک گزارش فارس بتاریخ5دی

جریمه سنگین عامل فاجعه معدن سوما

یک دادگاه محلی در ترکیه حکم داد که مالک معدن سوما و یک انستیتوی دولتی باید 395 هزار لیره به خانواده یک معدنچی که در جریان فاجعه سوما جان خود را از دست داد، پرداخت کنند.

به گزارش5دی ماین نیوز، در جریان فاجعه معدن زغال سنگ سوما در ترکیه در سال گذشته میلادی 301 معدنچی جان خود را از دست دادند. این جریمه مربوط به شکایت خانواده یکی از معدنچیان قربانی می شود و برای نخستین بار است که چنین جریمه سنگینی برای عاملان اصلی فاجعه تعیین می شود. این جریمه باید از سوی شرکت معدن زغال سنگ سوما و شرکت دولتی ترکیش کول اینترپرایز به خانواده اوزای ارن 36 ساله پرداخت شود.

پنج دی ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.