این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

کارگری6 تیر1394

– خط ونشان کشیدن دادستان مرکز استان خراسان رضوی برای کارکنان معترض موسسه مالی میزان

دستگیری 13نفر درتجمع اعتراضی روزچهارشنبه3تیر

– حمایت قاطعانه کارگران اعتصابی کارخانه ایران برک  از2نماینده اخراجیشان

نیروهای انتظامی کماکان درکارخانه مستقرند

– اسماعیل عبدی بازداشت شد

– پرستاران قصد خاموشی ندارند!

*پرستاران بیمارستان طالقانی تبریزهم دست به اعتصاب وتجمع زدند

*اعتصاب وتجمع دوباره پرستاران بیمارستان رازی وشهدا تبریز

*تجمع اعتراضی پرستاران یزدی

– تجمع کارکنان شرکت هواپیمایی خدمات ویژه قزوین مقابل شهرداری دراعتراض به تاخیرهای طولانی درپرداخت حقوق ماهانه وعدم پرداخت مطالبات

– اعتراض کارگران کارخانه بافت بلوچ ایرانشهربه پرداخت نشدن سه ماه حقوق،عیدی ،پاداش وحق بیمه

مستمری کارگرانی که از دی ماه سال 93 بازنشسته شده تا به امروز پرداخت نشده است

– عدم پرداخت 6ماه حقوق ،حق بیمه و عیدی19 کارگرکارخانه فرش باستان

– بیکاری160کارگربدنبال آتش سوزی کشتی‌های بندر دیر

– کارگران با ماهی ۳۲۸هزار تومان در تهران خانه اجاره کنند؟؟!!!

– از مجلسی‌ها هم آبی گرم نشد !

به بهانه اعتراضات مدرسان حق التدریس دانشکده‌های فنی در مقابل مجلس

– تجمع متقاضیان مسکن مهرکرمان مقابل دادگاه  وفرمانداری

– تحصن و تجمع اهالی روستاهای دزبن، حاجی آباد و چندوکان شهرستان قصرقند بخاطر کمبود شدید آب شرب

 ما تشنه ایم آب می خواهیم و آب سالم زندگی سالم

– کشته شدن کولبری دیگر توسط نظامیان و توقیف اجناس کولبران در کردستان

– گزارش اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران– سوییس از تظاهرات بزرگ اعضای بخش ساختمانی اتحادیه کارگری سوییس

خط ونشان کشیدن دادستان مرکز استان خراسان رضوی برای کارکنان معترض موسسه مالی میزان

دستگیری 13نفر درتجمع اعتراضی روزچهارشنبه3تیر

دادستان مرکز استان خراسان رضوی گفت: دستگاه قضایی در برخورد با عوامل ناامنی و اخلال در نظم عمومی اغماض نخواهد کرد و با افرادی که در این گونه تجمعات شناسایی و دستگیر شوند برخورد قاطعی می شود.

وی با اشاره به دستگیری ۱۳ تن از افرادی که روز چهارشنبه موجب اخلال و بی نظمی در یکی از شعبه های این تعاونی در مشهد شده بودند اضافه کرد: علاوه بر مجازات های قانونی و برخورد جدی با عاملان اخلال در نظم عمومی، افرادی که از طریق تصاویر و یا گزارش عوامل امنیتی و یا نفوذی مورد شناسایی قرار گیرند که در تجمع های غیرقانونی نقش داشته باشند نه تنها از نظر قانونی به مجازات خواهند رسید بلکه بلافاصله اخراج خواهند شد و به خاطر کارشکنی و اخلال در انجام امور برای رسیدن به حق و حقوق خود نیز از حمایت هیچ دستگاهی برخوردار نخواهند شد و دستگاه قضایی نیز برای ادامه همکاری در تعاونی اعتبار از آنان پشتیبانی نخواهد کرد.

به گزارش6تیرپارس،قاضی صادقی به تجمع غیرقانونی و ایجاد اخلال توسط برخی افراد در تعاونی اعتبار میزان اشاره کرد و گفت: امکانات تصویری با تجهیزات پیشرفته در این گونه مکان ها نصب شده است و مردم مطمئن باشند که عاملان اخلال و اغتشاش در این مراکز تاآخرین نفر مورد شناسایی قرار می گیرند و دستگاه قضایی برخورد قاطعی با متهمان خواهد داشت. وی با اشاره به دستگیری ۱۳ تن از افرادی که روز چهارشنبه موجب اخلال و بی نظمی در یکی از شعبه های این تعاونی در مشهد شده بودند اضافه کرد: علاوه بر مجازات های قانونی و برخورد جدی با عاملان اخلال در نظم عمومی، افرادی که از طریق تصاویر و یا گزارش عوامل امنیتی و یا نفوذی مورد شناسایی قرار گیرند که در تجمع های غیرقانونی نقش داشته باشند نه تنها از نظر قانونی به مجازات خواهند رسید بلکه بلافاصله اخراج خواهند شد و به خاطر کارشکنی و اخلال در انجام امور برای رسیدن به حق و حقوق خود نیز از حمایت هیچ دستگاهی برخوردار نخواهند شد و دستگاه قضایی نیز برای ادامه همکاری در تعاونی اعتبار از آنان پشتیبانی نخواهد کرد.

قاضی غلامعلی صادقی همچنین درباره وضعیت پرسنل این تعاونی اعتبار نیز گفت: طبق مصوبه مراجع قانونی، اداره کار باید در این باره پاسخگو باشد اما نکته حائز اهمیت در این پرونده آن است که به یقین فروش املاک و اموال و تهیه نقدینگی زمانبر خواهد بود و هیئت تصفیه نمی تواند در عرض چند ماه مشکل را حل کند بلکه این موضوع و حل همه مسائل و مشکلات میزان، فرآیندی چند ساله خواهد داشت؛ بنابراین تعدادی از پرسنل میزان با نظر هیئت تصفیه و دیگر مراجع قانونی به فعالیت خود در این تعاونی ادامه خواهند داد و برخی کارکنان که همکاری لازم را در این باره داشته باشند، در استخدام میزان باقی خواهند ماند و حتی در سال های بعد نیز در اولویت استخدام دیگر مراکز قرار می گیرند. اما افرادی که در تجمع های غیرقانونی نقش داشته باشند نه تنها از نظر قانونی به مجازات خواهند رسید بلکه بلافاصله اخراج خواهند شد و به خاطر کارشکنی و اخلال در انجام امور برای رسیدن به حق و حقوق خود نیز از حمایت هیچ دستگاهی برخوردار نخواهند شد و دستگاه قضایی نیز برای ادامه همکاری در تعاونی اعتبار از آنان پشتیبانی نخواهد کرد.

درهمین رابطه:

حمله نیروهای انتظامی مشهد به تجمع اعتراضی کارکنان اخراجی موسسه مالی میزان

ظهرامروز3تیر، همزمان با حضور هیئت تسویه بانک مرکزی درمحل موسسه مالی میزان واقع در میدان جانباز مشهد، کارکنان اخراجی این موسسه دراعتراض نسبت به حکم اخراج خود دست به تجمع زدند.نیروهای انتظامی مشهد به تجمع حمله کردند وبا کارکنان معترض درگیرشدند.

به گزارش 3تیرمهر، جمعی از کارکنان اخراجی موسسه منحل شده میزان ظهر امروز در اعتراض به تصمیمات اتخاذ شده در خصوص انحلال و اخراج از این موسسه اعتراض کردند.

اعتراضات کارکنان اخراجی که ظهر امروز در محل این موسسه واقع در میدان جانباز مشهد اتفاق افتاد به دلیل حضور هیئت تسویه بانک مرکزی و تصمیمات اتخاذ شده در خصوص اخراج این افراد به درگیری فیزیکی و دخالت نیروهای انتظامی ختم شد.

اخراج صدها کارمند مؤسسه مالى و اعتبارى میزان توسط هیئت تسویه موجب شد تا تعدادی از این پرسنل برای چندمین بار متوالی اعتراض خود را با تجمع در مقابل این موسسه به گوش مسئولان برسانند.وعده های مسئولان تاکنون ثمری نداشته است

بنابهمین گزارش، چندی پیش نیز ده ها نفر از پرسنل موسسه مالی و اعتباری منحل شده میزان با مراجعه به استانداری خراسان رضوی خواستار توجه مسئولان و استاندار در خصوص تعیین تکلیف وضعیت خود شده بودند.

کارمندان این موسسه مالی و اعتباری با بیان اینکه امنیت شغلی و خانوادگی آنها با انحلال این موسسه به خطر افتاده و بلاتکلیف هستند خواستار حل مشکلاتشان شدند.

جمعی از این معترضان با بیان اینکه پیش از این مسئولان استان و به ویژه استاندار بر حل مشکل آنها قول مساعد داده بودند بیان کردند: وعده های مسئولان تاکنون ثمری نداشته است.

حمایت قاطعانه کارگران اعتصابی کارخانه ایران برک  از2نماینده اخراجیشان

نیروهای انتظامی کماکان درکارخانه مستقرند

امروز اعتصاب کارگران کارخانه ایران برک رشت وارد سی‌ونهمین روز خود شد، به گفته این کارگران آنها امروز با تجمع در محوطه کارخانه خواستار بازگشت به کار دو نفر از همکاران خود شدند که در روزهای اخیر دستور تسویه حساب آنها صادر شده است.

به گزارش6تیرایلنا،یکی از کارگران حاضر در تجمع امروز، گفت: «رمضان رفیع زاده» و «لیدا مسرت بخش»  که هم اکنون در کارخانه حضور ندارند بخشی از 32 کارگری هستند که از ابتدای ماه جاری اعتبار قرارداد کاری آنها به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: 30 کارگر دیگر برخلاف این دو نفر همچنان در محل کار خود حضور دارند هنوز دستور تسویه حساب آنها صادر نشده است و امروز همگی ما با تجمع در محوطه کارخانه از کارفرما خواستیم تا با لغو دستور تسویه حساب امکان بازگشت به کار آنها را فراهم کند.

این کارگرکارخانه ایران برک رشت در عین حال یادآور شد: کارگران مورد نظر افرادی هستند که اخیرا به همراه سه نفر دیگر از همکاران به عنوان نماینده کارگران ایران برک رشت انتخاب شده‌اند.

این کارگر یاد آور شد: همچنین برخی مسئولان شهرستانی برای بازگشت به کار این دو کارگر چندین نوبت تلفنی با کارفرما وارد مذاکره شده‌اند که متاسفانه موثر نشده است.

او گفت: کارگران ایران برک با تجمع امروز خود به مسئولان کارخانه اعلام کردند که تصمیمهای اتخاذ شده در جهت متوقف کردن تولید، با تصمیم جمعی کارگران صورت گرفته و این دو کارگر اخراجی هیچ گونه دخالتی در اتخاذ این تصمیم به صورت فردی نداشته‌اند.

او که به نمایندگی از سایر همکارانش سخن می‌گفت در ادامه در خصوص پی گیری مطالبات کارگران ایران برک طی سی ونه روز گذشته گفت: هنوز تحول مثبتی در راستای استیفای معوقات مزدی آنها صورت نگرفته است.

وی افزود: امروز هم مانند روزهای گذشته کارگران ایران برک رشت با ماموران انتظامی که از آغاز حرکت‌های اعتراضی اخیر در کارخانه حضور دارند دیدار کرده و باردیگر خواسته‌های خود را گوشزد کردند.

گفتنی است مجموع مطالبات 120 کارگر ایران برک  بیش از 8 ماه است و معترضان از کارفرمای انتظار دارند تا ضمن پرداخت بخشی از این مطالبات و تضمین استمرار فعالیت کارخانه زمینه بازگشت به کار دوباره کارگران را فراهم کند.

اسماعیل عبدی بازداشت شد

اسماعیل عبدی دبیرکل کانون صنفی معلمان ایران که برای پیگیری علت ممنوع الخروج بودنش به دادسرای اوین مراجعه کرده بود پس از ساعت ها بازجویی بازداشت شد.

امروز شنبه ششم تیرماه،اسماعیل عبدی دبیرکل کانون صنفی معلمان ایران،  پیرو نامه دادسرای زندان اوین مبنی بر ممنوع الخروج بودن همراه با وکیل کانون به اوین مراجعه نمود.

با توجه به تجربیات گذشته دررابطه با مراجعه اعضای کانون به اوین وبازداشتشان،مقرر شد تعدادی از فعالان صنفی سراسر کشور وی را همراهی نموده و تا بازگشت ایشان مقابل زندان اوین تحصن کنند.

بیش از 70 نفر ازهمکاران از مشهد، زاهدان،خمین ،همدان ، تهران ، کرج ، قروین و… دراین تجمع حضور پیداکردند.

  وی را تا اوین همراهی کردند وتاساعت 14در فاصله یک کیلومتری( نمایشگاه ) منتظر بازگشت ایشان ماندند.

سپس 4 نفر نماینده برای مذاکره انتخاب کردند وبطرف ساختمان اوین رفتند که به پیشنهاد عبدی برای دیدار با عبدی ومذاکره با مسئولان مربوطه به داخل بردند.مسئولان اوین ضمن درخواست متفرق شدن به هیئت مذاکره کننده گفتند:عبدی فعلا بازداشت موقت است و وضعیت نامشخصی دارد تا فردا وکیلش به ملاقاتش برود.

پس ازاین جمع به پایان تجمع  وترک محل رای داد وقراربراین شد برای اعتراضات بعدی تصمیم گیری شود.

پرستاران قصد خاموشی ندارند!

*پرستاران بیمارستان طالقانی تبریزهم دست به اعتصاب وتجمع زدند

ما پرستاران دوش تا دوش هم تا رسیدن به حق و حقوق قانونی مان ایستاده ایم و منتظر جواب چراهایمان هستیم……

سریال اعتراضات و تجمع های پرستاران استان امروز به بیمارستان طالقانی تبریز کشیده شد. پرستاران این بیمارستان صبح امروز6تیر به مدت یک ساعت به نشانه اعتراض دست از کار کشیدند  و دست به تجمع زدند.

    به گزارش 6تیر تبریزبیدار، سریال اعتراضات و تحصن های پرستاران استان امروز به بیمارستان طالقانی تبریز کشیده شد. پرستاران این بیمارستان صبح امروز به مدت یک ساعت به نشانه اعتراض دست از کار کشیدند  و دست به تجمع زدند.

در پایان تجمع اعتراضی پرستاران بیانیه ای نیز خطاب به وزیر بهداشت توسط پرستاران قرائت شد، دربخش هایی ازاین بیانیه آمده است:

بی شک حضور تک تک تیم سلامت در کنار هم، راهی را که در ارتقا سطح سلامت و بهداشت داشته ایم را تضمین میکند، راهی که فراز و نشیب های بسیاری دارد ولی شیرینی رسیدن به این هدف والا محفلی را ساخته که همه همکارانتان در کنارتان با گذشت و سرمایه جانی قدم بردارند و بسان تیمی باشند که راه را روشن می بیند ولی آن چه مارا سخت دل آزرده می کند نگاه غیر تیمی است، نگاهی که چه آسان تقسیم می کند قشری را از قشر دیگر.

چه شده که امروز شاهد اعتراضات عظیم صبورترین کادر درمان شده ایم، چه برسر نظام سلامت آورده ایم که این چنین سلامت خود را در خطر می بینیم.

 چرا از اجرای قوانینی که از راهروهای قانونی عبور کرده دوری میکنیم، چرا باید برای گریز از قانون گذاری دست به طرحی مبهم  وخلق الساعه بزنیم و همه را غرق ابهاماتی می کنیم که تفسیر به رای های آنچنانی را موجب می شود و نتیجه اش ‌پرداخت های ناچسب به عملکرد، چرا اختلاف درپرداخت ها را این چنین غیر منصفانه وبی عدالت مندانه افزایش داده اید؟

امروز که به تاریخ می نگریم ششم تیرماه سال یک هزار و سی صد و نودوچهار است، تصویب قانون گذاری تعرفه خدمات پرستاری هشت ساله شده است.

ما پرستاران دوش تا دوش هم تا رسیدن به حق و حقوق قانونی مان ایستاده ایم و منتظر جواب چراهایمان هستیم……

*اعتصاب وتجمع دوباره پرستاران بیمارستان رازی وشهدا تبریز

صبح امروز پرستاران بیمارستان رازی تبریز برای بار دوم در محوطه این بیمارستان اعتصاب کردند و گویی پرستاران تبریزی قصد خاموشی ندارند!

     به گزارش6تیر ائل، از سه شنبه هفته گذشته اعتراضات زنجیره ای پرستاران بیمارستان های تبریز بر اجرای ناعادلانه قوانین و بی عدالتی در پرداخت ها آغاز شده است، روز اول پرستاران بیمارستان کودکان، روز دوم پرستاران بیمارستان شهدا و مدنی، روز سوم پرستاران بیمارستان های رازی و امام رضا تبریز و امروز نیز بار دیگر پرستاران بیمارستان رازی و شهدای تبریز دست به اعتراض زدند.

اینطور به نظر می رسد که پرستاران تبریز تا زمانی که مسئولان به خواسته های آنان توجهی نکنند قصد خاموشی ندارند و این اعتراضات همچنان ادامه دار خواهد بود.

پرستاران تبریز مدت زیادی است که بر عدم اجرای قانون تعره گذاری اعتراض هایی داشته اند اما با بی توجهی مسئولان بهداشت و درمان آذربایجان شرقی مواجه شده اند.

اقدام اخیر وزارت بهداشت که خشم پرستاران را برانگیخت اجرای طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد بود که بر اساس این طرح پرستارانی که صرفا در بخش های درآمد زا مشغول هستند به طور ناعادلانه بیشتر از پرستاران دیگر دریافت کرده اند و به پرستاران بالینی بیشترین اجحاف صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش پرستاران و پرسنل بیمارستان رازی از صبح امروز در محوطه این بیمارستان تجمع کرده اند و علاوه بر اعتراض بر اجرای ناعادلانه قوانین از سخنانی که رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز پنج شنبه در جمع پرستاران بیمارستان امام رضا در واکنش به اعتراضات پرستاران زده اند، ناراحت بوده و با وجود اینکه هم اکنون معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جمع این پرستاران معترض حاضر شده است، اعتراض کنندگان خواستار حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این بیمارستان هستند.

*تجمع اعتراضی پرستاران یزدی

تجمع تعدادی از پرستاران و پرسنل بیمارستان رهنمون یزدبدلیل درخواست های صنفی و مزایای کاری برگزارشد. 

به گزارش6تیر یزدی نیوز،یکی از پرستاران گفت:امسال به دلیل بی تدبیری دانشگاه علوم پزشکی یزد،حقوق پرستاران یزدی کاهش یافته است و این در حالی است که هنوز کارانه این قشر پرداخت نشده است.

همچنین این خبر در حالی منتشر می شود که شواهد بررسی شده نشان می دهد که حقوق قراردادی های کارکنان دولت در برخی ادارات استان به جای افزایش ،کاهش جدی داشته است!

تجمع کارکنان شرکت هواپیمایی خدمات ویژه قزوین مقابل شهرداری دراعتراض به تاخیرهای طولانی درپرداخت حقوق ماهانه وعدم پرداخت مطالبات

صبح امروز کارکنان شرکت هواپیمایی خدمات ویژه قزوین در اعتراض به تاخیرهای طولانی درپرداخت حقوق ماهانه ،عدم پرداخت مطالبات وعدم توجه و پیگیری مسئولین دست به تجمع مقابل شهرداری قزوین زدند.

به گزارش6تیر ایرنا درهمین رابطه، جمعی از کارکنان شرکت هواپیمایی خدمات ویژه قزوین خواستار تعیین تکلیف وضعیت این شرکت شدند.

خلبان محمد جمالیان یکی از کارکنان شرکت هواپیمایی خدمات ویژه قزوین گفت: مشکلات این شرکت از زمان واگذاری آن به بخش خصوصی آغاز شد.

وی اظهارکرد: به دلیل مشکلات پیش آمده بین سازمان خصوصی سازی و شهرداری قزوین به عنوان فروشنده و خریدار، فرودگاه خدمات ویژه قزوین که جزو معدود شرکت های تخصصی در زمینه خدمات هوایی کشاورزی در کشور است، به وضعیت نامناسبی دچار شده است.

جمالیان افزود: با گذشت سه سال از واگذاری این فرودگاه به شهرداری قزوین، کارکنان آن حقوق ماهانه خود را با تاخیرهای طولانی دریافت می کنند، ضمن اینکه برخلاف عرف بویژه در خصوص شرکت های مادر تخصصی هیچگونه پاداشی را نیز دریافت نکرده اند.

وی با بیان اینکه کارکنان فرودگاه خدمات ویژه قزوین خواهان بازگشت این مجموعه به وزارت جهاد کشاورزی هستند، اضافه کرد: در حال حاضر حقوق خرداد ماه کارکنان فرودگاه پرداخت نشده است.

سرپرست شرکت هواپیمایی خدمات ویژه قزوین پیرامون درخواست کارکنان این مجموعه از شهرداری، گفت: این فرودگاه که جزو شرکت های مادر تخصصی وزارت جهاد کشاورزی بود فروردین ماه سال 91 بر اساس اجرای اصل 44 قانون اساسی از طریق فرا بورس به شهرداری قزوین انتقال یافت.

خلبان سید محمد باقری با بیان اینکه در جریان این واگذاری برخلاف تاکید قانون خصوصی سازی، وضعیت کارکنان فرودگاه تعیین تکلیف نشده، افزود: مشکلات پیش آمده در پرداخت مطالبات و پاداش کارکنان فرودگاه به دلیل اختلافات موجود بین شهرداری قزوین و سازمان خصوصی سازی است.

وی با بیان اینکه در اسفند ماه سال 92 سازمان خصوصی سازی به دلیل آنچه عمل نکردن تعهدات شهرداری قزوین اعلام کرده بود اقدام به فسخ قرارداد واگذاری فرودگاه نمود، گفت: شهرداری قزوین نیز از این تاریخ به بعد هیچ مسوولیتی در قبال فرودگاه نپذیرفته است.

باقری ادامه داد: به دنبال مشکلات رخ داده در خرداد ماه پارسال و غیرکارشناسی تشخیص داده شدن واگذاری صورت گرفته، دولت یازدهم خرداد ماه پارسال مصوبه ای را به تصویب رساند تا در قبال ارایه برخی املاک و منازل سازمانی فرودگاه به شهرداری، شرکت فرودگاه خدمات ویژه بار دیگر به وزارت جهاد کشاورزی بازگردد که این مصوبه به دلایل نامشخص هنوز محقق نشده است.

وی با بیان اینکه متضرر اصلی چالش پیش آمده کارکنان بلاتکلیف فرودگاه خدمات ویژه قزوین هستند، افزود: به عنوان نمونه کارکنان این مجموعه تخصصی سه سال است که هیچگونه پاداشی دریافت ننموده اند.

سرپرست شرکت فرودگاه خدمات ویژه قزوین با بیان اینکه این شرکت دارای 65 نیروی رسمی و 19 نیروی خدماتی است، افزود: مطالبات این نیروها به دلیل مشکلات یاد شده با تاخیر پرداخت می شود و در حال حاضر حقوق خرداد ماه آنان نیز پرداخت نشده است.

باقری از شرکت هواپیمایی خدمات ویژه قزوین به عنوان یک شرکت پدافندی یاد کرد و گفت: خدمات منحصر به فرد این شرکت در کشور که در زمینه کودپاشی، بذرپاشی، سم پاشی، محلول پاشی ارگانیک و اطفای حریق در سطح جنگلها، منابع طبیعی و اراضی کشاورزی فعال است، به دلیل مشکلات یاد شده در حد قابل توجهی محدود شده و کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه فرودگاه خدمات ویژه قزوین از معدود شرکت های تخصصی و خدماتی در صنعت هوایی کشور است و به عنوان یک سرمایه ملی محسوب می شود، افزود: امیدواریم با تدبیر مسوولان هر چه زودتر مشکل این فرودگاه و کارکنانش مرتفع شود.

به گفته باقری، شرکت هواپیمایی خدمات ویژه دارای حدود 50 سال سابقه است.

اعتراض کارگران کارخانه بافت بلوچ ایرانشهربه پرداخت نشدن سه ماه حقوق،عیدی ،پاداش وحق بیمه

مستمری کارگرانی که از دی ماه سال 93 بازنشسته شده تا به امروز پرداخت نشده است

کارگران کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر اعتراضشان را به پرداخت نشدن سه ماه حقوق،عیدی ،پاداش وحق بیمه خود در سال جاری اعلم کردند.

به گزارش6تیرایرنا،کارگران کارخانه بافت بلوچ از پرداخت نشدن حقوق خود در سال جاری از سوی این کارخانه گلایه کردند و گفتند: امسال نه عیدی، نه پاداش و نه حقوقی دریافت کرده اند و برای گذران زندگی با مشکلات زیادی رو به رو هستند.

یکی از کارگران بافت بلوچ ایرانشهر که 23 سال سابقه کار دارد گفت: سه ماه است که حقوق نگرفته ایم و لیست بیمه کارگران از دی ماه سال 93 تاکنون به تامین اجتماعی ارائه نشده به طوریکه دفترچه های کارگران تمدید یا تعویض نمی شود.

وی گفت: کارگرانی که از دی ماه سال 93 بازنشسته شده اند تاکنون هیچ گونه مستمری دریافت نکرده اند.

یکی دیگر از کارگران کارخانه گفت: با توجه به اینکه در ماه رمضان قرار داریم مسوولان باید چاره ای بیاندیشند که ما شرمنده زن و بچه هایمان نشویم.

یکی از اعضای هیات مدیره کارخانه که نخواست نامش فاش شود گفت: این کارخانه هم اینک حدود 20 میلیارد ریال به کارگران و تامین اجتماعی بدهکار است.

وی افزود: ما تنها از طریق مکاتبه مشکلات را به مدیران منتقل می کنیم، کارخانه 190 نفر نیرو دارد که با مشکلات معیشتی رو به رو هستند.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر نیز با تایید پرداخت نشدن حقوق سه ماهه و عیدی کارگران بافت بلوچ افزود: اواخر سال 93 کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر از لیست واگذاری به سامانه خصوصی سازی خارج شده و تحت حمایت دولت قرار گرفته است.

کارخانه بافت بلوچ از 36 سال قبل با هدف اشتغالزایی در شهرستان ایرانشهر ایجاد شد به طوری که در سالهای نخست فعالیت افزون بر دو هزار و 500 نفر در آن مشغول به کار بودند.

ورود پارچه های ارزان قیمت از کشورهای همسایه سبب کاهش فعالیت کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر شد بطوریکه رفته رفته کارگران آن اخراج و بیکار شدند.

با توجه به آتش سوزی سال 87 که منجر به تخریب خط ریسندگی و مشکلات فراوان برای این کارخانه شد هم اینک تنها 200 نفر در بخش رنگریزی آن مشغول به فعالیت هستند.

عدم پرداخت 6ماه حقوق ،حق بیمه و عیدی19 کارگرکارخانه فرش باستان

کارگران کارخانه فرش باستان یزد گفتند:بابت 6 ماه دستمزد و عیدی سال ۹۴ از کارفرمای خود طلبکارند.

به گزارش6تیرایلنا،این کارگران که تعداد آنها 19 نفر است در توضیح این طلب وصول نشده خود به گفتند :از آذر ماه سال 93 تاکنون هیچ وجهی بابت مزد ماهانه و عیدی پایان سال دریافت نکرده‌اند و کارفرما دلیل این وضعیت را کمبود نقدینگی اعلام کرده است.

این کارگران همچنین در خصوص معوقات بیمه‌ای‌شان گفتند که از اردیبهشت ماه سال جاری حق بیمه آنها هنوز به حساب تامین اجتماعی واریز نشده است.

یکی از کارگران قدیمی کارخانه فرش باستان درباره سابقه این کارخانه گفت: کارخانه فرش باستان حدود سه سال پیش بیش از 180کارگر داشت که به تدریج بازنشسته شده‌ وتعدادی نیز اخراج شده اند و در حال حاضر این کارخانه با 19 کارگر به صورت نیمه تعطیل به فعالیت تولیدی خود ادامه می دهد.

طبق اظهارات وی، علی رغم اینکه مسولین کارخانه برای پرداخت بدهی‌های مالی و حقوقی خود بار‌ها اقدام به فروش مواد اولیهٔ شرکت کرده‌اند، اما در یک سالهٔ گذشته به طور متوسط حقوق کارگران هر ۳ ماه یک بار پرداخت شده است ضمن اینکه در ۳سال گذشته نیز مزایایی به آنها تعلق نگرفته است .

وی گفت: وضعیت کارخانه فرش باستان یزد علی رغم سابقهٔ طولانی این شرکت در صنعت فرش کشور به لحاظ وضعیت تولید و کمبود نقدینگی خوب نیست و عمده‌ترین دلیل آن تمایل سهامداران اصلی شرکت در خصوص فروش زمینی است که کارخانه در آن قرار دارد.

این کارگران همچنین روند رسیدگی به وضعیت خود از طریق اداره کار یزد و سایر مسولین ذیربط را نامطلوب عنوان می‌کنند.

بیکاری160کارگربدنبال آتش سوزی کشتی‌های بندر دیر

در نتیجه حادثه آتش سوزی که روز گذشته در اسکله اصلی این بندر اتفاق افتاد حدود 160 کارگر کشتی کار خود را از دست داده‌اند.

به گزارش6تیرایلنا،عصر روز گذشته  17 فروند لنج ماهیگری و باربری بر اثر وقوع آتش سوزی در بندر «دیر» سوختند.

هنوز بصورت رسمی دلیل وقوع این حادثه اعلام نشده است اما در حالی حاضر تمامی کارگرانی که بصورت مستقیم بر روی این لنج‌ها کار می‌کردند بیکار شده‌اند.

از مجموع لنج‌های آتش گرفته 12 فروند ویژه صیادی و 5 فروند ویژه باربری بودند که متاسفانه به دلیل وزش باد تمامی آنها بصورت 100درصدی دچار سوختگی شده‌اند.

در شرایط عادی بصورت متوسط در هر لنج باربری و صیادی به ترتیب تعداد 8 و 10 کارگر مشغول کارند.

با توجه به نزدیک شدن فصل برداشت میگو بیشتر لنج‌های صیادی آتش گرفته در حال آماده شدن برای این فصل بودند که این حادثه اتفاق افتاد.

از قرار معلوم تمامی کارگرانی که در استخدام این لنج‌ها بودند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند اما با توجه به شرایط خاصی که برای بیمه شده آنها خصوصا کارگران صیاد وجود دارد هنوز مشخص نیست که به همه این کارگران بیمه بیکاری تعلق بگیرد.

کارگران با ماهی ۳۲۸هزار تومان در تهران خانه اجاره کنند؟؟!!!

درحالی دریافتی اکثرکارگران به یک‌میلیون تومان در ماه نمی‌رسد که با توزیع این دستمزد بین انواع و اقسام هزینه‌ها، طبق آمار بانک مرکزی و مرکز آمار، هرکارگر مجبوراست با ماهی ۳۲۸هزار تومان در تهران خانه اجاره کند، ولی آیا این کار ممکن است؟

 به گزارش 6تیرتسنیم،کارگران بیان می‌کنند هزینه های معیشتی امسال حداقل 20 درصد بیشتر شده و چالش کسری درآمد آنها افزایش یافته است. بسیاری از کارشناسان بازار کار برآورد می‌کنند که اگر هزینه یک خانواده 4نفره سال گذشته 2.7 میلیون تومان بوده امسال این رقم به 3.2 میلیون رسیده است. تأمین معیشت و هزینه های زندگی از مهمترین مسائل و چالش هایی است که خانوارهای کم درآمد جامعه به صورت مستمر با آن روبرو هستند.

 یکی از اصلی ترین گلایه های جامعه کارگری عدم برقراری تعادل بین هزینه ها و درآمد بوده است و به اصطلاح دخل و خرج زندگی آنها هماهنگ نیست.

 کارگران با حقوق خود چه می توانند بکنند؟! مرکز آمار ایران و بانک مرکزی آمارهایی از میانگین سهم هزینه های مختلف خانوار و سبد خانوار ارائه می‌دهند که این سهم ها در زندگی کارگران با دو سناریو (حداقل حقوق کارگران 712 هزار تومان و میانگین حقوق کارگران یک میلیون تومان) محاسبه و با قیمت برخی از کالاها و خدمات مقایسه شده است.

 اگر بخواهیم مطابق مرکز آمار و بانک مرکزی محاسبه کنیم 32.8 درصد حقوق یک کارگر سهم مسکن، 4.9 درصدسهم پوشاک،6.9 درصد سهم درمان و بهداشت،9.8 درصدسهم حمل و نقل،4.6 سهم کارفرهنگی ، 5.1 درصد خرید وسایل،8.6درصد سایر هزینه ها و در نهایت 27.3 درصد سهم خوراک است و این مسئله به معنی این است که عمده حقوق کارگران صرف هزینه مسکن و خوراک می شود.

سهم هزینه هر بخش با فرض دریافت حداقل حقوق 713 هزار تومان

 

سهم هر بخش

هزینه

مسکن

233864 هزار تومان

پوشاک

34937 هزار تومان

بهداشت و درمان

49197 هزار تومان

حمل و نقل

69874 هزار تومان

کارفرهنگی

32798هزار تومان

خرید وسایل

36363هزار تومان

سایر هزینه ها

61318 هزار تومان

خواراک

194649هزار تومان

تحلیل هزینه زندگی کارگران در سناریو اول با حقوق 713 هزار تومان به این صورت است که با 233 هزار تومان  ماهیانه سهم مسکن در هیچ کجای تهران نمی‌توان خانه ای اجاره کرد. مگر کارگری به حاشیه های دور از شهر مهاجرت کند. همچنین با میزان تعریف شده در بخش پوشاک یک کارگر تنها 5جفت جوراب، سه زیر پیراهن مردان، دو بلوز زنانه و دو شلوار خانگی می‌تواند خریداری کند.

در بخش هزینه های بهداشت و درمان با ماهیانه 49 هزار تومان اگر یک بار بیمار و ویزیت متخصص 35 هزار تومانی پرداخت کند؛ تنها 15 هزار تومان برای یک معاینه پزشک عمومی برای او باقی می ماند.

 در بخش هزینه حمل و نقل که 69 هزار تومان است، یک کارگر در ماه می‌تواند 69 بلیت رفت و برگشت مترو و 139 بار بلیت میانگین یکسره اتوبوس و 34 بار رفت و برگشت از میدان ولی عصر به هفت تیر را تهیه کند.

همچنین با میزان مشخص شده برای کار فرهنگی که 32 هزار تومان است می تواند 6.5 بلیت سینما، سه جلد کتاب 10 هزار تومانی تهیه و یک خانواده چهارنفره می توانند به ساندویچی ارزان بروند و یک پیتزا دو نفره و دو ساندویچ ساده بخورند و با این پول حتی سفر هم نمی توان رفت.

یک کارگر با سهم 36 هزار تومانی خرید وسایل تنها می تواند وسایل بسیار کوچک آشپزخانه را خریداری کند و در صورتی که وسایل بزرگ خانه اش با مشکل روبرو شود امکان تهیه وسایل ندارد.

سهم خوراک بعد از سهم مسکن یکی از بخش هایی است که کارگران مجبورند در آن هزینه کنند که یک کارگر حداقل بگیر با 194 هزار تومان خرج خوراک تنها می تواند ماهیانه 5.5 کیلوگرم گوشت قرمز و 33.5 کیلوگرم گوشت مرغ، 194نان کامل(سنگک+ نصفه نان ) و 27/8کیلوگرم برنج ایرانی خریداری کند.

 سهم هزینه هر بخش با فرض دریافت میانگین حقوق یک میلیون تومانی

سهم هر بخش

هزینه

مسکن

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.