خباروگزارشات کارگری11اسفند1393 (همراه باضمیمه ویژه اعتراض سراسری10اسفند معلمان)

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

خباروگزارشات کارگری11اسفند1393 (همراه باضمیمه ویژه اعتراض سراسری10اسفند معلمان)

– درمحکومیت بازداشت و زندان کارگران و فعالین کارگری – جمیل محمدی شاکی یا متهم؟

– کارگران مجتمع پتروشیمی بندر امام در دومین روز اعتصاب، دست به تجمع اعتراضی در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع زدند

– وزیر بهداشت جلسه پیگیری مطالبات پرستاران را لغو کرد

– تجمع کارگران کارخانه صبا روی زنجان مقابل استانداری دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق و6ماه حق بیمه!

– عدم پرداخت ماه هاحقوق بیش از8000 کارگر معادن گل گهر و گهر زمین سیرجان – خطربیکاری بیخ گوش این کارگران

– کارگران مس خاتون آباد بابی اعتمادی به وعده کارفرما نگران امنیت شغلیشان هستند!

– تجمع متقاضیان مسکن مهر قزوین در مقابل دادگستری

– افزایش 400 تا 860 هزار تومانی حقوق کارمندان بانک‌های دولتی/ بازنشستگان جا ماندند

درمحکومیت بازداشت و زندان کارگران و فعالین کارگری – جمیل محمدی شاکی یا متهم؟

جمیل محمدی فعال کارگری و عضو اتحادیه آزاد کارگران به اتهام واهی اقدام علیه امنیت ملی ! توسط شعبه 15 دادگاه انقلاب به سه سال و نیم حبس و پرداخت جریمه محکوم گردید.وی به همراه دیگر فعال کارگری و عضو این اتحادیه جعفر عظیم زاده با یورش ماموران امنیتی به منزلشان در نیمه شب دهم اردیبهشت ماه سال جاری یعنی یک روز قبل از برگزاری اول ماه مه دستگیر شده و21 روز در بند 209 زندان اوین مورد بازجویی قرار گرفت.

محکومیت جمیل محمدی به سه و نیم سال زندان و احضار و دستگیری و زندانی کردن کارگران آگاه و مبارز در واقع چیزی نیست جز ادامه فشار و سرکوب سرمایه علیه کارگران و فعالین کارگری و تهاجم به طبقه کارگر، برای وادار کردنش به سکوت و تمکین به یکی از بی رحمانه ترین اشکال ستم و استثمار طبقاتی که طی سال های اخیر در قبال کارگران اعمال می شود. اعلام این قبیل احکام و دستگیری و زندانی کردن کارگران آگاه و فعالین کارگری را در روزهای پایانی سال که مسئله حداقل دستمزد مسئله روز طبقه کارگر و جنبش کارگری است به هیچ چیز جز زهر چشم گرفتن از کارگران نمی توان تعبیر کرد.

جمیل محمدی عضو هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، در اعتراض به حداقل مزد یکی از شش نماینده کارگری است که با وکالت دکتر خلیل بهرامیان شکایتی را علیه غارت و چپاول صندوق سازمان تامین اجتماعی مطرح کرده بودند. حال صدور چنین احکامی نشان می دهد که افشاگری ها و حق طلبی های فعالین کارگری و حتی پیگیری قانونی  خواسته های کارگران اقدام علیه امنیت ملی تلقی می شود.

 به راستی این کدام امنیت است که با پیگیری حقوق و مطالبات کارگران برای احقاق و به ثمر رسیدن آن ها به خطر می افتد؟ آیا غیر از این است که در واقع این امنیت سرمایه و انباشت و سود آوری بی حساب و نجومی آن است که با افشاگری ها و حق طلبی های کارگران و فعالین دلسوز جنبش کارگری به خطر می افتد؟

همانطور که همگان مطلع هستند جعفر عظیم زاده دیگر فعال کارگری و از اعضای اتحادیه آزاد کارگران ایران نیز قرار است امروز یازدهم اسفند ماه با اتهامات واهی همچون اجتماع و تبانی بر ضد امنیت ملی، اخلال در نظم عمومی و تبلیغ علیه نظام مورد محاکمه قرار بگیرد.

مسلماجنبش کارگری همگام با مبارزه برای افزایش حداقل دستمزد و سایر حقوق حقه کارگران، پی گیرانه از فعالین دلسوز این جنبش که همواره خود وخانواده هایشان در معرض فشار، تهدید، احضار، دستگیری وزندان قرار دارند حمایت خواهد کرد .

کمیته هماهنگی  به نوبه خود صدور حکم غیر عادلانه ی زندان علیه جمیل محمدی و احضار و بازداشت دیگر کارگران و فعالین کارگری، از جمله جعفر عظیم زاده را به شدت محکوم نموده و خواهان لغو چنین احکام غیرعادلانه و ضدکارگری ای می باشد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

11/12/93

کارگران مجتمع پتروشیمی بندر امام در دومین روز اعتصاب، دست به تجمع اعتراضی در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع زدند

اتحادیه آزاد کارگران ایران: بدنبال اعتصاب کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندرامام در بندر ماهشهر که از صبح دیروز10/12/93 آغاز شده است امروز نیز این کارگران بطور متحدانه و گسترده تری به اعتصاب خود ادامه دادند و کارگران شرکتهای مختلف پیمانکاری مستقر در این پتروشیمی بزرگ، بطور یکپارچه ای دوشادوش همدیگر در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع دست به تجمع اعتراضی زدند.

تشدید اعتصاب و اعتراض این کارگران از صبح امروز بدنبال آن صورت گرفت که مدیریت پتروشیمی بندر امام به عنوان کارفرمای اصلی از تحقق خواستهای کارگران خودداری کرد.

در اعتصاب دیروز کارگران شرکتهای پیمانکاری فراورش،بسپاران، کیمیا، خوارزمی و آب نیرو، این کارگران هر کدام بطور جداگانه ای دست به تجمع در محل کارشان زده بودند اما امروز در اقدامی متحدانه، کارگران همه این شرکتها دوشادوش همدیگر در مقابل دفتر مرکزی مجتمع پتروشیمی بندر امام دست به تجمع زده اند.

کارگران این شرکتها از ماهها قبل برای دستیابی به مطالبات شان با کارفرما کشمکش داشتند. بر اساس وعده های قبلی کارفرما مقرر شده بود مطالبات این کارگران شامل حق جذب، بدی آب وهوا، حق کثیفی کار، حق کار در ارتفاع و سایر مزایای مرتبط با شغلشان همراه با عیدی امسال در دستمزدهای پرداختی اسفند ماه منظور شود. اما دیروز کارفرما فقط دستمزد همیشگی کارگران را به حساب شان واریز کرد و اینکار باعث اعتصاب و اعتراض گسترده آنان شد.

بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، همزمان با تجمع متحدانه کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندر امام در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع، نماینده های آنان در حال مذاکره با مسئولین مجتمع پتروشیمی بندر امام هستند.

در رابطه با مطالبات کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندر امام، کارفرما مدعی است قوانینی در رابطه با تعلق حق جذب، بدی آب وهوا، حق کثیفی کار، حق کار در ارتفاع و سایر مزایای مرتبط با شغل کارگران پیمانکاری وجود ندارد و کارگران نیز با ایستادگی قاطعانه در مقابل چنین استدلالهایی، اعلام کرده اند قوانین و همه چیز دست خودتان است اگر میگوئید در رابطه با مطالبات بر حق ما قوانینی وجود ندارد پس این قوانین را سریعا وضع کنید.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – 11 اسفند ماه 1393

وزیر بهداشت جلسه پیگیری مطالبات پرستاران را لغو کرد

۹ روز پس از اعتراضات گسترده جامعه پرستاری در مقابل مجلس، بر خلاف وعده‌ها جلسه‌ای که قرار بود امروز (دوشنبه 11 اسفند ماه)، بین نمایندگان جامعه پرستاری، وزیر بهداشت و اعضای هیئت رئیسه مجلس  در خصوص پیگیری مطالبات پرستاران برگزار شود به دلایل نامعلومی لغو شد.

به گزارش11اسفندایلنا،دبیر کل خانهٔ پرستار با اعلام این خبر گفت: مطالبات جامعهٔ پرستاری که در پی تجمع روز سوم اسفند ماه برای چندمین بار پیاپی مطرح شد، قرار بود امروز دوشنبه ۱۱ اسفند ماه طی جلسه‌ای با حضور وزیر بهداشت پیگیری شود اما متاسفانه روز گذشته اعلام کردند که به دلیل مشغله‌های کاری وزیر این جلسه برگزار نمی‌شود.

شریفی مقدم ضمن بیان این مطلب که پیگیری مطالبات پرستاران قرار بود که ۱۰ روز پس از برگزاری تجمع سوم اسفند توسط هیئت رئیسه مجلس انجام شود گفت: متاسفانه جلسه‌ای که قرار بود امروز دوشنبه، بین ۵نفر از نمایندگان جامعه پرستاری، وزیربهداشت و اعضای هیئت رئیسه مجلس برگزار شود به دلایل نامعلومی لغو شد.

وی در توضیح دلایل مطرح شده در خصوص لغو جلسهٔ پیگیری مطالبات جامعهٔ پرستاری گفت: از سوی هیئت رئیسه مجلس به ما اعلام کردند که به دلیل همزمانی جلسهٔ دیگری با جلسهٔ مربوط به پرستاران، جلسهٔ امروز لغو شده و هنوز هم زمان دیگری برای جلسهٔ بعدی مشخص نکرده‌اند.

شریفی مقدم اضافه کرد: با گذشت بیش از دو ماه از مهلت تعیین شده کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که ۸ سال از تصویب آن می‌گذرد، هنوز هیچ اقدامی از سوی وزارت خانه برای اجرای این طرح صورت نگرفته و پس از تجمع سوم اسفند هم قرار شد که این پیگیری‌ها از طریق هیئت رئیسه به شکل منسجم تری انجام شود تا بخش عمدهٔ مطالبات جامعهٔ پرستاری محقق شود.

شریفی مقدم بی‌توجهی وزارت بهداشت به مطالبات صنفی جامعه پرستاری را زمینه ساز گسترش اعتراضات پرستاران دانست و گفت: اگر بی‌توجهی وزارت بهداشت به مسائل و مشکلات جامعهٔ پرستاری نبود، ما امروز تا این حد شاهد گسترده شدن موج اعتراضات پرستاران نبودیم. اما متاسفانه اجرا نشدن طرح‌هایی چون تعرفه گذاری خدمات پرستاری از یک سو و اختلاف بیش از سه برابری در پرداخت‌ها بین پزشک و پرستار باعث شده موج اعتراضات گسترده‌تر شود و این مسئله ناشی از آگاهی جامعه پرستاری از مطالبات حقوقی و صنفیشان است.

عضو شورای عالی نظام پرستاری تاکید کرد: آنچه مسلم است این است که پرستاران به هیچ وجه از مطالبات قانونی و صنفی خود کوتاه نخواهند آمد و تا حصول نتیجه پیگیر خواسته‌های صنفیشان هستند.

وی در پایان گفت: نباید فراموش کنیم پرستاران مدت‌هاست به طرق مختلف پیگیر اجرای قانونی‌ترین خواسته‌شان یعنی اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بودند که امیدواریم با تسریع روند اجرایی شدن این طرح و پیگیری کمیسیون، جامعه پرستاری به شرایط عادلانه دست یابد.

گفتنی است در آستانه روز پرستار و در  روز سوم اسفند ماه، بیش از 2 هزار نفر از پرستاران که نسبت به عدم اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری و افزایش اختلاف پرداختی بین پزشکان و پرستاران پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت معترض‌ بودند در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.پس از این تجمع هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان جامعه ی پرستاری وعده داد تا از طریق برگزاری جلسات مشترکی با مسولین وزات بهداشت مشکلات صنفی پرستاران را پیگیری کند.

تجمع کارگران کارخانه صبا روی زنجان مقابل استانداری دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق و6ماه حق بیمه!

کارگران کارخانه صبا روی زنجان به عدم پرداخت حقوق پنج ماه گذشته و عدم واریز حق بیمه به مدت شش ماه، با حضور مقابل استانداری زنجان اعتراض کردند.

به گزارش11اسفند ایرنا، کارگران این واحد صنعتی که تعداد آنان به 60 نفر می رسید روز دوشنبه با این اجتماع، خواهان رسیدگی به وضعیت پیش آمده در این شرکت از سوی مسوولان مربوطه شدند.

این کارگران اظهار داشتند: از آخرین واریز حقوق کارگرن این شرکت بیش از پنج ماه سپری می شود و طی شش ماه گذشته هیچ حق بیمه ای برای تمام کارگران شرکت که دارای قرارداد رسمی هستند، واریز نشده است.

ایشان افزودند: پیش از این تعداد کارگران کارخانه ذوب روی صبا به 180 نفر می رسد، اما هم اکنون فقط 60 نفر باقی مانده اند و همین تعداد نیز تهدید به اخراج تا 15 اسفند شده اند.

ایشان خواستار بازرسی متولیان از جمله اداره کار و بیمه از شرکت صبا روی زنجان شدند.

کارشناسان اداره کل بازرسی استانداری زنجان نیز با حضور در این جمع از نمایندگان کارگران جهت تشریح موضوع و مشکلاتشان دعوت کرد.

به گزارش تارنمای شرکت ذوب و روی صبا صنعت، این شرکت واقع در شهرک صنعتی روی کیلومتر 5 جاده زنجان –بیجار، در حال حاضر  با ظرفیت تولید سالیانه 15/000 تن شمش در واحد ذوب روی و همچنین در واحد تولید کنسانتره با ظرفیت 450/000 تن کنسانتره روی و 100/000کنسانتره سرب  65 درصد د ر حال بهره برداری میباشد .

عدم پرداخت ماه هاحقوق بیش از8000 کارگر معادن گل گهر و گهر زمین سیرجان – خطربیکاری بیخ گوش این کارگران

باشگاه خبرنگاران طی گزارشی بتاریخ11اسفندازعدم پرداخت ماه ها حقوق بیش از8000 کارگر معادن گل گهر و گهر زمین سیرجان،خبرداد.

براساس این گزارش،مدت زیادی است که حقوق بیش از8000 کارگر معادن گل گهر و گهر زمین سیرجان پرداخت نشده است.

این گزارش می افزاید دولت موظف به تامین مواد اولیه شرکت های فولادی سراسرکشور است اما بی توجهی دولت  و پرداخت نکردن بدهی های خود به دو شرکت سبب شده که این معادن با مشکل جدی و بحران روبه رو شوند. برای جلوگیری از بیکاری این کارگران دولت باید دست به کار شود و هر چه سریع تر بدهی دو شرکت را تسویه کند.

دولت موظف به تامین مواد اولیه شرکت های فولادی سراسرکشور است اما بی توجهی دولت  و پرداخت نکردن بدهی های خود به این دو شرکت سبب شده که این معادن با مشکل جدی و بحران روبه رو شود.

بنابهمین گزارش،در نشستی به منظور حل این مشکل در جمع کارگران و معدن کاران ،دکتر پور مختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی قول داد مشکل این معدن را در دستور کار قرار دهد و پیگیری کند.

کارگران مس خاتون آباد بابی اعتمادی به وعده کارفرما نگران امنیت شغلیشان هستند!

بیش از ۲۰۰ نفر از کارگران شرکتهای تابع شرکت مس خاتون آباد در شهربابک کرمان که طی دو ماههٔ گذشته چندین بار در اعتراض به برگزاری آزمون استخدامی شرکت مس ایران در برابر فرمانداری این شهر تجمع کرده بودند، سرانجام با وعدهٔ مسولین مبنی بر تضمین امنیت شغلی‌شان در آزمون استخدامی این شرکت ثبت نام کردند.

به گزارش 11اسفندایلنا، اعتراض این کارگران که در پروژه‌های پالایشگاه، اکسیژن، اسید، انبار کنسانتره و کانی مس مشغول به کارند متوجه شرکت ملی صنایع مس ایران [پیمان دهنده] است. آنان معتقدند این شرکت با برگزاری آزمون استخدامی در مجتمع صنعتی ذوب مس خاتون آباد [پیمانکار] امنیت شغلی آنان را تهدید کرده است. موضوعی که با وجود وعده مسئولان و ثبت نام کارگران در آزمون استخدامی، همچنان باعث نگرانی آنان است.

کارگران معدن مس خاتون آباد می‌گویند، ما با آزمون استخدامی، به شرط اینکه در حد تعیین سطح باشد مشکلی نداریم اما ترسمان این است که با این آزمون تعداد زیادی از نیروهایی که در این سال‌ها به امید استخدام در شرکت کار کرده‌اند حذف شوند. به ویژه اینکه – به گفتهٔ کارگران – وجود برخی از شروط ثبت نام مانند شرط سنی برای استخدام عملا ممکن است به غیرمجاز اعلام شدن تعدادی از کارگران در آزمون استخدامی شرکت مس بیانجامد.

این کارگران که عمدتا از نیروهای بومی پروژه مس خاتون آباد هستند می‌گویند، در سال‌های گذشته به عنوان نیروی پیمانکار در شرایط سخت و تحت قرارداد‌های موقت کار کردند به امید اینکه بعد از ۴سال و راه اندازی پروژه استخدام رسمی شوند اما در حال حاضر شرکت ملی مس، شرایطی را برای استخدام این افراد گذاشته است که طی آن ممکن است بسیاری از کارگران حذف شوند.

به گفتهٔ کارگران، وجود شرط سنی و همچنین طرح مسائلی چون ارائهٔ معافیت پزشکی باعث می‌شود عملا بسیاری از کارگران از کار بیکار شوند و در آزمون پذیرفته نشوند.

این درحالی است که در پی تجمعات مکرر کارگران مس خاتون آباد، معاون سیاسی فرمانداری شهر بابک در گفتگویی درباره روند جذب نیرو در این شرکت گفته بود؛ شرکت می‌خواهد نیرو‌های متخصص به خدمت بگیرد، در چنین شرایطی طبیعی است که باید به اندازهٔ نیازش کارگر جذب کند. وی گفته بود «تعامل شرکت ملی مس ایران با کارگران مثبت بوده و اهمیت این مسئله در این است که این شرکت آزمون را در داخل شرکت و بین همین نیرو‌ها برگزار خواهد کرد نه کشوری یا منطقه‌ای.»

ابوسعیدی  معاون سیاسی فرمانداری شهربابک طی گفتگویش از تنظیم صورتجلسه‌ای با حضور مدیریت مس خبر داده بود که طی آن مقرر شده است هیچگونه حذف نیرویی بعد از برگزاری آزمون صورت نگیرد.

نکته‌ای که به زعم کارگران به دلیل شرایطی که شرکت مس برای جذب نیرو گذاشته است چندان قابل استناد نیست. کارگران می‌گویند وجود چنین صورتجلسه‌ای، با مفاد و شرایط ثبت نام وشیوهٔ جذب نیرو مغایر است و ما باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا واقعا آنگونه که وعده داده‌اند عمل می‌کنند یاخیر. خواسته واقعی کارگران این بود که یا تضمین امنیت شغلی به صورت مکتوب به کارگران داده شود و یا اینکه نسبت به انعقاد قرارداد قبل از برگزاری آزمون اقدامات لازم به عمل آید.

کارگران می گویند صدایمان شنیده نشد

اکنون بعد از گذشت بیش از یک ماه از برگزاری تجمعات اعتراضی متعدد این کارگران در مقابل فرمانداری شهربابک، برخی از کارگران گفته‌اند هیچکس صدای آن‌ها را نشنید و برگزاری آزمون قطعی است و بلاتکلیفی آنها ادامه دارد.

یکی از کارگران گفت: همهٔ کارگران معترض برای شرکت در آزمون ثبت نام کرده‌اند اما مشخص نیست برای چند نفر کارت شرکت در آزمون صادر شود.

به گفتهٔ وی برخورداری از برخی شرایط خاص برای متقاضیان، همچون شرط سنی یکی از مواردی است که می‌تواند منجر به صادر نشدن کارت شرکت در آزمون برای گروهی از کارگران شود.

کارگران شرکتهای تابعه مس خاتون آباد می‌گویند صدایشان شنیده نشد و همگی آن‌ها در شرایطی قرار گرفتند که راهی جز شرکت در آزمون نداشتند.  به گفتهٔ آن‌ها با توجه به برگزاری آزمون مشخص نیست چه تعداد از کارگران از لیست کارگران شرکت‌های تابعه مس خاتون آباد خط بخورند.

تجمع متقاضیان مسکن مهر قزوین در مقابل دادگستری

جمعی از متقاضیان مسکن مهر در قزوین با حضور در مقابل دادگستری استان خواستار تحویل واحدهای مسکونی خود شدند .

معترضان که تعداد آنها به بیش از 100 نفر می رسد ، توجه به خواسته ها و پیگیری تحویل خانه های خود را خوستار شدند .

به گزارش 11اسفند بولتن نیوز،یکی از معترضان گفت : بیش از 2 سال است که آخرین مبالغ مربوطه به مسکن مهر را واریز کرده ایم اما هنوز خانه ها را تحویل نگرفته ایم .

وی ادامه داد : برای پیگیری مشکلات خود ، بارها به راه و شهرسازی ، مسوولان مربوطه همچنین پیمانکاران مراجعه کرده ایم اما نتیجه نگرفته ایم .

یکی دیگر از معترضان گفت : فردی به عنوان نماینده برای گفتگو و طرح خواسته های خود با مسئولان دادگستری صحبت کرد اما به هنگام خروج از ساختمان ، گفتگو را بیهوده دانست ، حال تکلیف ما چسیت و باید به کجا مراجعه کنیم .

این اعتراض بعد از حدود نیم ساعت به پایان رسید .

افزایش 400 تا 860 هزار تومانی حقوق کارمندان بانک‌های دولتی/ بازنشستگان جا ماندند

به گزارش11اسفندفارس، محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در قالب دستور‌العمل فوق‌العاده خاص، افزایش حقوق کارکنان بانک‌های دولتی را با امضای تمام مدیران بانک‌های دولتی با 400 تا 860 هزار تومان افزایش ابلاغ کرد.

 بر اساس این گزارش، از اول اسفند ماه جاری حقوق کارکنان بانک‌ها به میزان 400 هزار تومان تا 860 هزار تومان افزایش یافته است اما نکته‌ای که در این ابلاغیه به وضوح دیده می‌شود این است که بازنشستگان بانک‌های دولتی از این ابلاغیه جا مانده‌اند.

یازدهم اسفندماه1393

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.