اخباروگزارشات کارگری4آذر1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

sandica01

– شانتاژ حراست و مدیریت شرکت واحد، مانع بازگشت بکار کارگران اخراجی سندیکا!

– تجمع کارگران بیکارشده کارخانه آراد غرب مقابل استانداری کرمانشاه دراعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان!    

– کارگر ایرانخودرو:مقابله «امنیتی-قضائی» با فعالین کارگری راه به جایی نمی برد

– اعتصاب پرستاران و کارکنان بیمارستان شریعتی اصفهان

– جوانمیر مرادی : بخشنامه دادگستری خوزستان علیه کارگران پتروشیمی ها

اخراج 100کارگر پیمانی شرکت راه آهن رجا وخطراخراج بیخ گوش کلیه کارگران!

عدم پرداخت حقوق ومطالبات حدودهزارکارگرپیمانی این شرکت!

– کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:

به مناسبت25 نوامبر روزمبارزه با خشونت علیه زنان

– تجمع بازنشستگان البرز مرکزی سوادکوه در اعتراض به عدم پرداخت2ماه حقوقشان!

انتظار بازنشستگان کشت وصنعت شوشتربرای دریافت مزایای طبقه بندی مشاغل!

توافق کارفرما با اعضای شورای اسلامی کار مهمترین عامل نادیده شدن سهم۱۰۰ کارگر بازنشسته؟!

– بلاتکلیفی کارگران کارخانه بسته بندی پارس پس ازتوقیف!

– عدم پرداخت3ماه حقوق و4ماه حق بیمه کارگران کارخانه نساجی مازندران!

– عدم پرداخت مطالبات کارگران کارخانه قطعه سازی گیپورمشهد پس از26ماه اخراج!

هزینه بیمه کارگران مهاجروخانواده شان بعهده خودشان است!

– تجمع  دانشجویان پرستاری مشهد دراعتراض به آیین نامه وزارت بهداشت مبنی بر تربیت پرستار در بیمارستان‌ها!

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه مهندسی قوچان به منوی غذایی!

– کشته وزخمی شدن2کارگر درطبس براثرتصادف

آوارمرگبار اتوبوس روی کارگرتعمیرکاردرطبس!

کارگر 30 ساله زیر بالابر جان سپرد

شانتاژ حراست و مدیریت شرکت واحد، مانع بازگشت بکار کارگران اخراجی سندیکا!

مدیریت شرکت واحد که سالهاست با پرونده سازی و اخراج کارگران حق طلب با فعالیت سندیکا مقابله می کند از سال ۹۱ با استخدام فردی کار چاق کن و پرداخت مبالغ بسیارغیرمعقول و هنگفت به وی از فساد اداری در کشور سوء استفاده کرده و ادارات کار استان تهران را با خود همراه کرده است. و دادخواهی کارگران اخراجی رنج کشیده در سالیان اخیر با این روش سرکوب شده است.

در ادامه دادخواهی ها، معاون روابط کار پس از ملاقات با کارگران اخراجی حق طلب، با ارسال نامه ای به مدیر کل کار استان تهران اعلام کرد که اخراج این کارگران ابعاد غیر حقوقی داشته است و دستور بازگشت بکار آنان در کار سابق و شرایط قبلی را دادند. ولیکن مدیریت شرکت واحد با مشورت مدیر کل کار استان تهران و با هماهنگی حراست و همراهی یکی ازشورایی های خود فروخته از سامانه پنج شرکت واحد، به دفتر معاون وزیر مراجعه و با شانتاژ مانع از اجرای دستور بازگشت بکار این رانندگان زحمت کش شدند.

یاد آور می شود اعضای سندیکا آقایان حسن سعیدی، وحید فریدونی، ناصر محرم زاده، حسین کریمی سبزوار و خانم فرحناز شیری عموما از سال ۹۱ به دلیل فعالیت سندیکایی اخراج شده اند و آقای رضا شهابی عضو هیات مدیره سندیکا در سال ۸۹ به شش سال حبس محکوم شده و هم اکنون در مرخصی پزشکی بسر می برد با وجود اینکه وزیر کار در اجلاس خرداد ماه گذشته سازمان جهانی کار اعلام کرده ایشان آزاد و مشغول بکار می باشد ولیکن از بازگشت بکار این کارگر نیز ممانعت شده است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اخراج غیر قانونی این کارگران حق طلب را محکوم کرده و خواهان بازگشت بکار آنان با دریافت خسارت ایام تعلیق می باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۴ آذر  ۱۳۹۴

تجمع کارگران بیکارشده کارخانه آراد غرب مقابل استانداری کرمانشاه دراعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان!    

امروز( 4 آذر)،جمعی از کارگران کارخانه آراد غرب کرمانشاه در پی تعطیلی چند ماهه این شرکت و عدم پرداخت مطالباتشان، مقابل استانداری تجمع کردند.

به گزارش4آذرایسنا،یکی از کارگران این کارخانه اظهار کرد: شرکت “آراد غرب” که کار تولید اتوسوئیچ خودرو را بر عهده داشت متاسفانه از 9 خردادماه سال جاری به علت مشکلات مالی تعطیل شد.

وی اظهار کرد: متاسفانه با تعطیلی این شرکت طلب حدود 120 کارگر این شرکت که هرکدام بطور میانگین 10 میلیون تومان بابت حقوق هشت ماهه معوقه و عیدی و سنوات طلبکارند، پرداخت نشده است.

وی با بیان اینکه گویا رییس این شرکت در حال حاضر ساکن انگلیس است، گفت: بارها با او تماس گرفته‌ایم اما اعلام می شود شماره واگذار شده است. در حال حاضر هم از طریق دستگاه‌های مختلف به دنبال وصول طلبمان هستیم، اما تاکنون نتیجه‌ای نگرفته‌ایم.

این کارگر بیکارشده کارخانه آراد غرب با اشاره به مصادره اموال شرکت توسط بانک، اظهار کرد: متاسفانه بانک به خاطر طلب 85 میلیارد تومانی خود از شرکت، تمام دستگاه‌های شرکت را مصادره کرده و ما نمی‌توانیم با فروش دستگاه‌های شرکت طلبمان را وصول کنیم.

وی اظهار کرد: حق کارگر در اولویت قرار دارد و بانک باید اجازه دهد ما کارگران که سرجمع طلبمان حدود یک میلیارد تومان می‌شود اول طلب خود را وصول کنیم و بعد بانک مابقی مایملاک شرکت را مصادره کند.

وی با بیان اینکه کارگران این شرکت چند سال سابقه بیمه دارند، گفت: متاسفانه شرکت حدود سه ماه آخر حق بیمه کارگران را پرداخت نکرده و این امر موجب شده تا در حال حاضر تامین اجتماعی اعلام کند که به ما بیمه بیکاری تعلق نمی‌گیرد.

کارگر ایرانخودرو:مقابله «امنیتی-قضائی» با فعالین کارگری راه به جایی نمی برد

درشرایطی که چهره کریه فقروفلاکت برزندگی میلیون ها کارگر سایه شوم خودراافکنده است نمیتوان باشیوه های قضایی وامنیتی به مقابله بااعتراض های روبه گسترش جنبش کارگری وساکت و خاموش کردن کارگران پرداخت.

درشرایطی که سرمایه داران با حرص وولعی سیری ناپذیر به وحشیانه ترین شکلی آخرین رمق های ما کارگران را می کشند وهیچ خط قرمزی برای خود تصور نمی کنند،وبا ابزارهای امنیتی بردامنه سرکوب افزوده اند وهزینه اعتراض به این جهنم بی حقوقی را بخصوص درمیان کارگران ومعلمان بالا برده اند، و درشرایطی که به گفته خودشان درکمتر از یک دهه سطح معیشت کارگران به یک پنجم سقوط کرده است ٬ دراین زمان یکی از رهبران محبوب وچهره شناخته شده کارگری آقای جعفرعظیم زاده را بدلیل پیگیری مطالبات قانونی کارگران بویژه ارتقاء سطح دستمزد وتلاش برای متشکل ویکپارچه کردن مبارزات سراسری کارگران به زندان طویل المدت شش ومحرومیت دوساله اجتماعی محکوم کرده اند. درشرایطی که دولت بعنوان بزرگترین کارفرمای کشور ازتمامی خطوط

قرمز درتهاجم به سفره اندک کارگران عبور کرده است،اما از کارگران انتظار فرمان بری و سکوت دارند. ما اعلام می کنیم مطالبات انباشته کارگری به نقطه غیر قابل تحملی رسیده است وطبقه کارگر ایران که هستی اش به مخاطره وروزشمار افتاده است مصمم به پیگیری مطالباتش است ومنتظر اجازه کسی برای ابراز اعتراض به بی حقوقی اش وپیگیر سهم خواهی خود از ثروت هایی که آفریده خود اوست معطل نخواهد ماند ودرنگ نخواهد کرد. ما اعلام می کنیم رهبران خودراتنها نخواهیم گذاشت وقاطعانه هشدار می دهیم که ضمن تاکید بر مطالبات فوری خود از جمله ۱-افزایش حداقل مزد به چهارمیلیون تومان برای گذران یک زندگی حداقلی ۲-به رسمیت شناختن تشکل های مستقل کارگری وبستن قراردادهای دسته جمعی کار ۳-حقوق برابر زنان ومردان درمحیط کار ۴-برچیدن قراردادهای موقت وسفید امضا وهرنوع دلالی دراین زمینه. ۵- مجرمانه بودن معوقات حقوقی کارگری و…. مااین مطالبات دردستور فوری خود قرارداده ایم .واعلام می کنیم هرچه زودتر بایستی تمامی فعالین کارگری وزندانیان سیاسی واز جمله آقای جعفر عظیم زاده هرچه سریعتر از زندان آزاد گردند. ما تشکل را حق طبیعی خود می دانیم ودراین امر ازهیچ تلاشی فروگذاری نخواهیم کرد.

کارگر ایرانخودرو

3 آذر 94

ایمیل ارسالی به اتحادیه آزاد کارگران ایران

اعتصاب پرستاران و کارکنان بیمارستان شریعتی اصفهان

امروز4آذر،پرستاران و کارکنان بیمارستان شریعتی  دراعتراض به طرح کارانه وتاخیردرپرداخت حقوق خود دست از کار کشیدند.

به گزارش 4آذرمهر، امروز پرستاران و کارکنان بیمارستان شریعتی تنها بیمارستان تحت نظر تامین اجتماعی اصفهان دراعتراض به طرح کارانه وتاخیردرپرداخت حقوق خود اقدام به اعتصاب کردند .

مدیر روابط عمومی معاونت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با تائید این ماجرا که تعدادی از پرسنل بیمارستان شریعتی به نمایندگی از پرستاران اعلام اعتراض کردند و از حقوق عقب مانده خود گلایه داشتند، گفت: من تکذیب نمی‌کنم که اخلالی در روند کار ایجاد شده اما با پیگیری و جلسه با مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان بدنبال حل و فصل موضوع هستیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان ضمن تائید تمام ماجرا گفت: تمام مباحث درمانی چالش‌زا است و این اعتراض و اعتصاب به علت طرحی بوده که بدنبال دستورالعملی از تهران به اجرا گذاشته و سبب گلایه برخی شد.

علی اعتصام‌پور با اظهار اینکه در حال حاضر با نمایندگان این جمع که به طرح معترض هستند، جلسه‌ای گذاشته شده که با شنیدن سخنان آنها و حضور در  بیمارستان به موضوع رسیدگی می کنیم، افزود: در دستورالعمل جدید مقرر شد که به منظور افزایش انگیزه پرسنل، افزایش حقوق نیز براساس عملکرد افراد صورت گیرد که پس از پرداخت اولین حقوق عده‌ای معترض شدند که نسبت به عملکرد این میزان افزایش درخور توجه نیست و شاید در مواردی نیز حق با آنها باشد .

وی با بیان اینکه عملکرد ما در بیمارستان شریعتی بسیار بالا بوده و روزانه جراحی‌های بسیاری در این مرکز درمانی انجام می‌گیرد، گفت: سعی داریم که با گفتگو با این افراد ابهام زدایی کنیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه تاکنون تعویقی در پرداخت حقوق پرسنل بیمارستان شریعتی انجام نگرفته است، گفت: در این طرح سعی داشتیم که اضافه بر حقوق ثابت به پرسنل بیمارستان شامل پزشک، پرستاران و خدمه بر اساس عملکرد آنها پرداختی بیشتری انجام دهیم که تازه این مسئله سبب اعتراض هم شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با اعلام اینکه اگر مجبور باشیم که نیرو از دیگر بیمارستان‌ها به این بیمارستان منتقل کنیم، این کار را انجام داده و نمی‌گذاریم خلالی در مسئله درمان بیماران انجام گیرد.

اعتصام پور گفت: طرح کارانه پرستاران باید اصلاح شود.

جوانمیر مرادی : بخشنامه دادگستری خوزستان علیه کارگران پتروشیمی ها

دادگستری خوزستان طی بخشنامه ای به تاریخ 19/8/94 به کارگران منطقه ویژه بندر امام خمینی اعلام کرد که هر گونه اعتراض و تجمعی از سوی کارگران این منطقه ممنوع است و اقدام به چنین حرکاتی جرم محسوب می شود و با کسانی که با تجمع باعث اخلال در نظم پتروشیمی ها شوند برخورد قضائی صورت می گیرد! در این بخشنامه ضمن محکوم نمودن تجمعات کارگران بعضی از شرکتهای پتروشیمی به خاطر مطالبه حقوقهای معوقه خود آمده است: چنانچه کارگرانی اعتراض داشته باشد می توانند به دادگاه مراجعه نماید و دادگاه نیزبا اداره کار مکاتبه کند.

درصورتیکه حقوق ایشان طبق قانون پرداخت نمی‌شود مسئولان مربوطه موظف می‌شوند نسبت به پرداخت حقوق کارگر وفق مقررات اقدام نمایند.

به رسمیت نشناختن حق پایه ای و مسلم اعتصاب و اعتراض برای کارگران و جرم تلقی شدن اقدام به این اعمال به عنوان تنها ابزار مطالبه و کسب حقوق پایمال شده، موضوع جدیدی نیست. این بی حقوقی نسبت به کارگران از قبل به عنوان قانون مصوب بوده است. ولی کارگران با مبارزات مداوم خود برای رسیدن به خواسته هایشان عملا از این قید عبور کرده و اعتصاب و اعتراض را برای خود به عنوان حقی طبیعی به کرسی نشانده اند. بازداشتهای دسته جمعی ده ها ، صدها و حتی هزار نفره (بازداشت هزار کارگر شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه سال 84 ) نه تنها نتوانستند کارگران را از بهره گیری از این حق خود باز دارند، بلکه پافشاری و اراده مستحکم طبقه کارگر بر تداوم مبارزاتش باعث شده تا امروز علی رغم ادامه بگیر و به بندهای کارگران معترض و رهبران آنان شاهد گسترش اعتراضات و عمیق تر شدن مضمون مطالبات کارگری باشیم.بنابراین ما اکنون در سطح بالاتری از مبارزه و اعتراض قرار گرفته ایم و در نتیجه طبیعی است که صاحبان سرمایه و حامیان آنها نیزدست به تهاجم وسعیتری علیه کارگران بزنند. صدور چنین بخشنامه ای در شرایط کنونی درادامه  دور جدیدی ازتشدید فشارها بر کارگران است که مدتهاست با بازداشت های گسترده فعالین کارگری و صدور احکام سنگین علیه آنها شروع شده است. محکوم و ممنوع اعلام کردن تجمع کارگران آن هم به خاطر نپرداختن حقوقهای چندین ماهه توسط کارفرمایان که این اقدام کارفرمایان تخطی از بند ب ماده 37 قانون کار است “طبق این بند باید در پایان هر ماه حقوق کارگر پرداخت شود”. معنائی جز تلاش برای ایجاد رعب و وحشت به منظور به سکوت واداشتنکارگران در مقابل خواست سرمایه داران و امتناع از هر گونه اعتراضی نسبت به هر بلائی که کارفرمایان بر سرشان بیاورند ندارد. این دور جدید از فشارها علیه کارگران بر متن ایجاد فضایی امن برای جذب سرمایه ها دردوران بعدازلغوتحریمها انجام میگیرد. وجود نیروی کار ارزان و کارگران رام و آرام یکی از اصلی ترین جذبه ها برای جذب سرمایه های خارجی است که تلاش می گردد به هر طریق ممکن میسر شود.

در بخشنامه تنها راه برای بیان اعتراض، مراجعه به دادگاه مجاز دانسته شده است! کارگران ایران انواع شیوه های بیان اعتراض، از طرح شکایت به دادگاه و نوشتن طومار تا تجمعات را به کار گرفته و تجربه کرده اند و در ازای هر یک از این تجارب هزینه هائی از قبیل اخراج، بازداشت و زندان داده اند. اگر چنانچه کارگران با مراجعه به دادگاه و ادارات و ارگانهای ذیربط می توانند به حقوقشان برسند چرا نماینده یک هزار کارگر شاکی از مرتضوی رئیس سابق سازمان تأمین اجتماعی و همچنین یکی از هماهنگ کنندگان طومار 40 هزار امضاء برای افزایش حداقل دستمزد در زندان است؟ مگر 40 هزار امضاء کننده طومار خواستی غیر از اجرای ماده 41 قانون کار داشتند؟ مگر نفس نپرداختن حقوق کارگران جرم نیست و مگر چنین جرمی برای دادگاهها محرض نیست پس چرا تا حالا هیچ کارفرمائی به این جرم مجازات نشده است؟ چرا هیچ کارفرمائی به جرم تحمیل قرارداد سفید امضاء بازداشت نشده است؟  بیشتر از 90% از کارفرمایان با زیر پا گذاشتن تبصره ماده 10 قانون کار که بر اساس آن کارفرما موظف است قرارداد کار با کارگر را در 4 نسخه تنظیم کند و یک نسخه به کارگر و نسخه ای هم به اداره کار منطقه بدهد، از وظیفه ای که قانون بر او اجبار نموده است سر باز می زند تا بتواند بخشهائی از مزایای قانونی کارگر را غصب کند. مطمئنا هیچ یک از این اعمال کارفرمایان از دید ارگانها و مراکز رسیدگی کننده پنهان نیستند اما کارفرمایان همچنان مصون ولی کارگرانیکه از این همه اجحاف و تضییعی که در حقشان می شود کارد به استخوانشان رسیده و دست به اعتراض می زنند، مجرم محسوب می شوند. کارگران با تجربه دریافته اند که اگر فردی به دادگاه و اداره کار مراجعه کنند (با فرض اینکه درست رسیدگی شود و حقوق پرداخت نشده را از کارفرما بگیرند) به خاطر داشتن قراردادهای کوتاه مدت حتی یک ماهه، به فوریت با اتمام زمان قرارداد اخراج می شوند. در نتیجه تنها راه رسیدن به خواسته هایشان را اعتراضات جمعی می بینند و به درست آن را به کار می گیرند.

4آذر 94

برگرفته ازسایت اتحادیه آزاد کارگران ایران

اخراج 100کارگر پیمانی شرکت راه آهن رجا وخطراخراج بیخ گوش کلیه کارگران!

عدم پرداخت حقوق ومطالبات حدودهزارکارگرپیمانی این شرکت!

حجمی شدن قراردادها و کاهش تعداد نیروها در شرکت های پیمانکاری طرف قرارداد با شرکت راه آهن رجا، امنیت شغلی کارگران را با تهدید جدی مواجه کرده است.

به گزارش4آذرایلنا،کارگران پیمانکاری شرکت راه آهن رجا از اخراج شماری از همکاران خود و به تاخیر افتادن زمان پرداخت مطالبات مزدی خبر دادند.

بنا بر اطلاعات این کارگران ، در طول ماههای گذشته  تعدادی نیروهای خدماتی و فنی شرکت راه آهن رجا که طرف قرارداد با شرکت های پیمانکاری مختلف بوده اند، پس از خاتمه زمان قرارداد یا به بهانه کاهش حجم قراردادد شرکت پیمانکار با کارفرمای مادراخراج شده اند.

گفته می‌شود شمار کارگران اخراج شده که در بخشهای مختلف فنی و مهمانداری مشغول کار بودند تا حدود یکصد نفر برآورد می‌شود.

در مورد بحث معوقات مزدی نیز این کارگران می‌گویند هر کدام پیمانکاران مختلف راه آهن رجا بابت مزایای مختلفی از جمله بخش یا تمامی مزد ماه‌های سال جاری، مبالغی از سنوات سال گذشته و…. به آنها بدهکار است.

به گفته این کارگران از آنجا که در بخش های فنی و مهمانداری شرکت راه‌آهن رجا مسئولیت امور مربوط نیروی انسانی میان پیمانکاران مختلف خرد و جزء بصورت مدام در حال جابجا شدن است در نتیجه نمی‌توان بصورت مشخص در مورد طلب پرداخت نشده کارگران پیمانکاری که شمار آنها بیش از هزار نفر می‌شود صحبت کرد .

در این خصوص «قلی نژاد» مدیر روابط عمومی شرکت راه آهن رجا گفت: مسئولیت اصلی پرداخت معوقات کارگران را متوجه شرکت های پیمانکاری است.

وی گفت: طبق قانون شرکت راه آهن رجا جهت خرید خدمات مناقصه برگزار می‌کند و با شرکت ها بر اساس حجم خدمات درخواستی قرارداد می بندد، لذا مسئولیت پرداخت مطالبات مزدی کارگران بر عهده کارفرماهای این شرکت هاست.

قلی نژاد در عین حال با اشاره به انباشته شدن حجم طلب معوقه شرکت رجا، رجا ادامه داد: ممکن است این موضوغ به بهانه برخی پیمانکاران برای پرداخت نکردن معوقات مطالبات مزدی کارگران شده باشد.

وی همچنین در مورد اخراج شدن شماری از کارگران رجا گفت: ممکن است در مواردی شرکت های پیمانکار با کاهش نیروهای خدمه فنی یا مهماندار واگن ها بخواهند بهره وری را افزایش دهند که همین مساله به تعدیل نیروها می انجامد یا اینکه پس از اتمام تاریخ مناقصه یک شرکت پیمانکار، ممکن است شرکت جدیدی برنده مناقصه شود و از نیروهای قبلی استفاده نکند.

همچنین مدیران یکی از شرکت های پیمانکاری طرف قرارداد با رجا  نیز از حجمی شدن قراردادهای شغلی و تلاش پیمانکاران برای کاهش سطح هزینه ها از طریق تعدیل نیروها خبر داد و افزود: قراردادها براساس حجم خدمات منعقد می شود و طبیعی است که پیمانکاران در پی این باشند که تا جای ممکن تعداد کارگران را کاهش دهند.

وی در عین حال اعلام کرد: یکی دیگر از مشکلات، تعدد شرکت های پیمانکاری و تغییرات متناوب در آنهاست که همین مساله امنیت شغلی کارگران را با خطر مواجه می سازد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:

به مناسبت25 نوامبر روزمبارزه با خشونت علیه زنان

55 سال از قتل فجیع خواهران مبارز میرابل (معروف به پروانه های آبی ) که در25 نوامبرسال 1960 توسط دیکتاتور دومینیکن ژنرال تروخیلو صورت گرفته است می گذرد. این اتفاق سرفصل تازه ای را در مبارزه زنان علیه دیکتاتوری و اختناق باز کرد و توجه جهانیان را به اشکال مختلف به خشونتی که به طور روزمره در همه جای دنیا علیه زنان به وقوع می پیوندد جلب نمود، تا آنجا که سرانجام منجربه تثبیت این روز به عنوان روزجهانی مبارزه با خشونت علیه زنان گردید.

لینک متن کامل:

http://komitteyehamahangi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2367:-25-&catid=14:1389-12-23-23-57-18&Itemid=27

تجمع بازنشستگان البرز مرکزی سوادکوه در اعتراض به عدم پرداخت2ماه حقوقشان!

بازنشستگان البرز مرکزی سوادکوه در اعتراض به عدم پرداخت2ماه حقوق و مطالبات خود در میدان زیراب سوادکوه تجمع کردند.

به گزارش 4آذرفارس ، حدود 150 نفر از بازنشستگان شرکت البرز مرکزی در اعتراض به مشکلات مربوط به دریافت حقوق و مطالبات خود در جنب میدان شهر زیراب تجمع کردند.

بازنشستگان البرز مرکزی خواستار دریافت حقوق ماه‌های مهر و آبان خود هستند و علاوه بر حقوق ماهانه، مطالبات معوقه و صدور برخی از احکام مصوب نیز از اعتراضات بازنشستگان است.

احمد مفیدی که به دلیل مشکلات قلبی ناشی از مشکلات بازنشستگان البرز مرکزی از ریاست هیئت مدیره کانون بازنشستگان البرز مرکزی مازندران استعفا داده با اشاره به اینکه بازنشستگان البرز مرکزی پس از دریافت حقوق شهریور‌ماه، دریافتی دیگری نداشتند و مشکلات زندگی بر بازنشستگان و خانواده‌های آنها فشار وارد می‌کند، گفت: از سال 91 شاهد تجمیع کانون بازنشستگان صنعت فولاد در وزارت رفاه بودیم.

وی افزود: اختصاص بخشی از سهام شرکت‌ها و کارخانجات به صندوق بازنشستگان البرز مرکزی به دلیل زیان‌دهی شرکت‌ها بر مشکلات افزوده است.

مفیدی افزود: پرداخت معوقات گذشته، اختصاص افزایش حقوق خدمات کشوری بازنشستگان و صدور احکام تبصره پنج ماده 109 قانون خدمات کشوری، بخشی از درخواست‌های بازنشستگان البرزی بوده است.

انتظار بازنشستگان کشت وصنعت شوشتربرای دریافت مزایای طبقه بندی مشاغل!

توافق کارفرما با اعضای شورای اسلامی کار مهمترین عامل نادیده شدن سهم۱۰۰ کارگر بازنشسته؟!

یکی ازکارگران بازنشسته مجتمع کشت وصنعت شوشتر گفت:کارفرما این واحد بابت پرداخت ۳ درصد سهم اجرای طرح مشاغل بندی به حدود ۱۰۰ کارگر بازنشسته بدهکار است.

مهم‌ترین عاملی که در این بین باعث شدتا سهم این ۱۰۰ کارگربازنشسته در اجرای قانونی این طرح نادیده گرفته شود توافقی بودکه سال گذشته  کارفرمای مجتمع با اعضای شورای کارگری کارخانه همزمان با اجرای این طرح انجام داد.

به گزارش4آذرایلنا،او در توضیح اجرای سلیقه‌ای طرح طبقه بندی مشاغل درمجتمع کشت وصنعت شوشترگفت: نزدیک به ۱۰۰ کارگر بازنشسته مجتمع کشت وصنعت شوشترهستیم که در زمان اشتغال سال‌ها مطابق قانون کار و تامین اجتماعی برای مجتمع کار کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل بین سالهای ۷۵ تا ۷۶ به مجتمع کشت وصنعت شوشترابلاغ شده است در ادامه افزود:اجرای این طرح تا سال ۹۳ برای کارگران مجتمع کشت وصنعت مسکوت ماند ودر این بین نه کارفرما ونه مسئولان اداره کارپاسخگو کارگران نبودند .

به گفته وی بصورت مشخص این طرح در ‌‌نهایت بعد از ۱۸ سال وقفه زمانی  برای کارگران کشت وصنعت شوشتراجرایی شد که در طول این مدت کارفرما راضی به پرداخت سهم ۳ درصد ی حاصل از اجرای این طرح به حدود ۱۰۰ نفر از کارگرانی که در فاصله سالهای ۹۲ تا ۹۳ در این واحد بازنشسته شده‌اند نشد.

اوبا بیان اینکه به همین دلیل کارگران بازنشسته  برای احقاق حق قانونی خود به اداره کاروسایر مراجع قانونی شوشتر شکایت کردند تاکید کرد: مهم‌ترین عاملی که در این بین باعث شدتا سهم این ۱۰۰ کارگربازنشسته در اجرای قانونی این طرح نادیده گرفته شود توافقی بودکه سال گذشته  کارفرمای مجتمع با اعضای شورای کارگری کارخانه همزمان با اجرای این طرح انجام داد.

او  گفت: طبق این توافق کارگرانی که پیش از سال ۹۳ در این واحد بازنشسته شده‌ بودند مشمول این طرح نمی شوند .

این کارگر بازنشسته  با اشاره به اینکه طبق قانون کار، وظیفهٔ پیگیری اجرای طرح طبقه بندی مشاغل،  بر عهدهٔ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است در خاتمه افزود: به همین دلیل از مسئولان مربوطه این وزارت خانه می خواهیم موضوع مشکلات ما کارگران بازنشسته مجتمع کشت وصنعت شوشتررا پی گیری کنند.

بلاتکلیفی کارگران کارخانه بسته بندی پارس پس ازتوقیف!

در پی توقیف کامل کارخانه بسته بندی پارس از سوی بانک توسعه صادرات وضعیت ۴۰کارگر شاغل و مطالبات ۲۱ کارگر پیشین این واحد تولیدی نامشخص شد.

به گزارش4آذرایلنا،یکی از کارگران این واحد صنعتی با اعلام این خبر گفت: بانک توسعه صادرات که از چند ماه پیش بدنبال وصول معوقات میلیاردی خود از کارفرمای کارخانه بود؛ در ‌‌نهایت حدود یک ماه پیش با حکم قضایی کارخانه بسته بندی پارس را با همه تجهیزات توقیف کرد.

او با بیان اینکه بانک توسعه صادرات بعد از توقیف کارخانه بسته بندی پارس سریعا با نصب تابلویی جدید بر سر در کارخانه آن را به «رهروان هدف آرمان» تغییر نام داد افزود: بدنبال این تغییر نام بانک در مقام کارفرما   به همه مشتریان طرف قرار داد خوداعلام کرد که حق  دادن سفارش به این شرکت تازه  را ندارند.

وی با بیان اینکه هم اکنون او وسایر همکارانش در کارخانه وضعیت مشخصی ندارند درادامه گفت: علاوه بر نا مشخص بودن وضعبت دو ماه مزد پرداخت نشده ۴۰ کارگر بسته بندی پارس؛ هنور وضعیت پرداخت مطالبات۶ کارگر بازنشسته و ۱۵ کارگری  که از یکسال پیش اخراج شده اند مشخص نشده است.

او گفت: میزان سنوات ۶ کارگر بازنشسته حدود ۲۴۰ میلیون تومان است، افزود: این ۶ کارگر بازنشسته از یک سال پیش معطل دریافت سنوات خود هستند سرانجام روز گذشته در ادامه پی‌گیری‌های حقوقی خود توانستند از داد گستری شهرک صنعتی الوند، حکم توقیف اموال کارخانه بسته بندی پارس را بگیرند اما چون پیشتر اموال کارخانه توسط بانک توسعه صادرات مصادره شده بود.

او در خاتمه تصریح کرد: همچنین ۱۵ کارگر اخراجی نیز که هر کدام به طور میانگین حدود ۵۰ میلیون از کارفرمای بسته بندی پارس طلب دارند مطالباتشان در این جابجایی دیده نشده و تعیین تکلیف نشده‌اند.

عدم پرداخت3ماه حقوق و4ماه حق بیمه کارگران کارخانه نساجی مازندران!

3ماه حقوق و4ماه حق بیمه 400کارگر کارخانه نساجی مازندران پرداخت نشده است.

به گزارش4آذرایرنا، مهدی علم بیگی مالک کارخانه نساجی مازندران علت پرداخت نشدن حقوق کارگران را ‘ نقد نشدن چک خریداران تولیدات کارخانه ‘ ذکر کرد و افزود : با رایزنی هایی که داشتیم قرار است بخشی از طلب را بزودی به ما پرداخت کنند که به محض دریافت ، بخشی از حقوق معوقه کارگران را پرداخت خواهیم کرد.

وی تعداد کارگران کارخانه را 400 نفر و دستمزد معوقه آنان را سه ماه اعلام کرد و گفت : بقیه مطالبات کارگران هم با نقد شدن بقیه چک ها پرداخت می شود.

علم بیگی به پرداخت نشدن چهار ماهه حق بیمه کارگران به شرکت بیمه گذار هم اشاره کرد و وعده داد که این مشکل هم همزمان با پرداخت حقوق معوقه کارگران ، حل شود .

کارخانه نساجی مازندران در قائمشهر شهریور ماه سال 92 با روی کار آمدن دولت یازدهم به بخش خصوصی واگذار شد .

این کارخانه که دارای حدود یکصد سال قدمت است در اوایل دهه 70 به بانک ملی واگذار و در اواخر این دهه هم دچار مشکل تولید و به تبع آن مسایل کارگری شد.

طولانی شدن مشکلات مالی این کارخانه به مدت بیش از یک دهه سبب شد تا میزان مطالبه حقوقی ، بیمه ای و بازنشستگی یکهزار و 500 تن از کارگران و بازنشستگان آن از مرز 150 میلیارد تومان فراتر برود.

واگذاری کارخانه نساجی قائمشهر به یک سرمایه گذار از کشور ترکیه راه حلی بود که در دولت نهم و دهم پیگیری شد ولی به علت آنچه که ضعف سرمایه گذار در تامین سرمایه مورد نیاز نامیده شد ، به سرانجام نرسید.

شهریور ماه سال 92 همزمان با آغاز فعالیت دولت یازدهم این کارخانه به سرمایه گذار ایرانی واگذار و از وی تعهد گرفته شد تا مطالبات معوقه چندین ساله کارگران و بازنشستگان را پرداخت کند.

عدم پرداخت مطالبات کارگران کارخانه قطعه سازی گیپورمشهد پس از26ماه اخراج!

باگذشت ۲۶ ماه از اخراج ۱۲۰نفر از کارگران کارخانه گیپور مشهد، هنوز کارفرما مطالبات حقوقی و حق سنوات ۱۱ کارگر اخراجی را پرداخت نکرده است.

به گزارش4آذر ایلنا، به دنبال انحلال موقت و چند ماهه کارخانه قطعه سازی گیپور ۱۲۰ کارگر این واحد صنعتی بیست و شش ماه پیش اخراج شدند.

مشکل نبود مواد اولیه و بازار فروش محصولات کارخانه گیپور پس از چند ماه برطرف و در نتیجه کارخانه مورد نظر فعالیت خود را از سر گرفت اما هیچکدام از کارگران اخراج شده دیگر به کار سابق خود بازنگشتند.

گفته می‌شود از مجموع کارگران اخراج شده این کارخانه قطعه سازی  دست‌کم ۱۱ کارگر توانسته‌اند با طرح شکایت در اداره کار از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند اما همین کارگران همچنان  بابت بخش زیادی از مزایای مزدی و سنواتی طلبکارند.

کارگران با بیان اینکه مجموع مطالبات این ۱۱ کارگر به حدود ۲۴۰ میلیون تومان می‌رسد در ادامه افزودند: از این میزان بدهی حدود 200 میلیون تومان هنوز پرداخت نشده است.

بر پایه این اطلاعات کارگران همچنین در خصوص پی گیری مطالبات خود گفتند ما ۱۱ کارگر بابت مزد معوقه وسنوات خودحکم توقیف اموال کارخانه گیپور را دریافت کرده‌ایم ولی به دلیل که ماشین آلات کارخانه در رهن یکی از بانک‌هاست. امکان توقیف تجهیزات کارخانه وجود ندارد.

هزینه بیمه کارگران مهاجروخانواده شان بعهده خودشان است!

مدیر کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی گفت: بر این اساس، اتباع خارجی مقیم ایران موظف هستند خود و افراد تحت تکلف خود را مطابق قوانین و مقررات مربوط نزد یکی از شرکت‌های بیمه گر داخلی بیمه حوادث کنند.

به گزارش4آذر مهر، علی اقبالی با اشاره به ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی بدون بیمه حوادث گفت: براساس قانون برنامه پنجم، همه اتباع خارجی مقیم ایران، موظف به دارا بودن بیمه نامه برای پوشش حوادث و بیماری‌های احتمالی در مدت اقامت در این کشور هستند.

مدیر کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی گفت: بر این اساس، اتباع خارجی مقیم ایران موظف هستند خود و افراد تحت تکلف خود را مطابق قوانین و مقررات مربوط نزد یکی از شرکت‌های بیمه گر داخلی بیمه حوادث کنند.

اقبالی ادامه داد: به کارگیری اتباع خارجی مقیم کشور که بیمه نامه حوادث ندارند، ممنوع است. بر اساس مصوبه دولت، وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران مسئول نظارت بر حسن اجرای این مصوبه است.

تجمع  دانشجویان پرستاری مشهد دراعتراض به آیین نامه وزارت بهداشت مبنی بر تربیت پرستار در بیمارستان‌ها!

ظهر امروز 4آذر،دانشجویان و اساتید دانشکده پرستاری مشهد در اعتراض به آیین نامه تربیت کارشناس پرستاری در بیمارستان‌های کشور همزمان با دیگر دانشگاه‌های پرستاری در تالار اجتماعات این دانشکده تجمع کردند.

به گزارش 4آذرخبرگزاری دانشجو ، در این تجمع که حدود ۴۰۰ دانشجوی پرستاری در آن حضور داشتند دانشجویان خواستار لغو آیین نامه مذکور و استخدام دانشجویان پرستاری در بیمارستان‌ها شدند.

لازم به ذکر است، در این تجمع طوماری خطاب به وزارت بهداشت نوشته و به امضای شرکت کنندگان رسید که در آن دانشجویان، تربیت کارشناس پرستاری در بیمارستان‌ها را بی‌توجهی به علم و اهانت به دانشجویان پرستاری کشور دانستند.

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه مهندسی قوچان به منوی غذایی!

ظهرامروز4آذر، جمعی از دانشجویان دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان در اعتراض به نوع غذای ارائه شده در سلف سرویس این دانشگاه تجمعی را در محیط دانشگاه انجام دادند.

به گزارش4آذرخبرگزاری دانشجو،رئیس دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان گفت: اعتراض دانشجویان این دانشگاه به منوی غذایی ارائه شده را قبول داریم و دانشگاه قول برطرف شدن این موضوع را به دانشجویان داده است.

علی‌اصغر بهشتی در پاسخ به تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان به نوع غذای سرو شده در سلف سرویس این دانشگاه و عدم رضایت دانشجویان، گفت: شرکت متعهد شده برای تأمین غذای دانشگاه در چند هفته اخیر منوی ارائه داده را مطابق با میل دانشجویان تنظیم کرده بود که موجب بالارفتن هزینه‌ها در این حوزه شد.

وی با بیان اینکه باید در برخی هزینه‌ها صرفه‌جویی شود و دانشجویان با داشتن یک شورای صنفی مخصوص از سه نوع غذای سطح بالا، متوسط و پایین با مشورت غذاهایی را انتخاب کنند که امکان پرداخت هزینه‌های آن نیز میسر باشد، افزود: دانشجویان پس از تجمع ظهر امروز با شنیدن سخنان مسئولین دانشگاه قانع شدند و قرار شد در هفته تنها یک نوبت غذاهایی مثل عدس پلو یا استامبولی سِرو شود.

هزینه بیمه کارگران مهاجروخانواده شان بعهده خودشان است!

مدیر کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی گفت: بر این اساس، اتباع خارجی مقیم ایران موظف هستند خود و افراد تحت تکلف خود را مطابق قوانین و مقررات مربوط نزد یکی از شرکت‌های بیمه گر داخلی بیمه حوادث کنند.

به گزارش4آذر مهر، علی اقبالی با اشاره به ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی بدون بیمه حوادث گفت: براساس قانون برنامه پنجم، همه اتباع خارجی مقیم ایران، موظف به دارا بودن بیمه نامه برای پوشش حوادث و بیماری‌های احتمالی در مدت اقامت در این کشور هستند.

مدیر کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی گفت: بر این اساس، اتباع خارجی مقیم ایران موظف هستند خود و افراد تحت تکلف خود را مطابق قوانین و مقررات مربوط نزد یکی از شرکت‌های بیمه گر داخلی بیمه حوادث کنند.

اقبالی ادامه داد: به کارگیری اتباع خارجی مقیم کشور که بیمه نامه حوادث ندارند، ممنوع است. بر اساس مصوبه دولت، وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران مسئول نظارت بر حسن اجرای این مصوبه است.

کشته وزخمی شدن2کارگر درطبس براثرتصادف

روز3آذر،یک تانکر حامل بنزین در محور طبس ـ دیهوک واژگون شد و یک نفر کشته و یک مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش3آذرفارس،پس از اعلام این سانحه رانندگی مأموران شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان به تخلیه مواد آتش‌زای این تانکر اقدام کردند.

آوارمرگبار اتوبوس روی کارگرتعمیرکاردرطبس!

اتوبوس بر روی کارگر تعمیرکار سقوط و باعث کشته شدن وی شد.

به گزارش4آذرجوان، در گاراژ میدان آزادی شهر طبس، اتوبوس بر روی تعمیرکار سقوط کرد که باعث کشته شدن وی شد.

کارگر 30 ساله زیر بالابر جان سپرد

روابط عمومی مرکز فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی اعلام کرد: کارگر 30 ساله ساختمان در شهر جدید سهند عصر روز چهارشنبه زیر بالابر ماند و جان خود را از دست داد.

به گزارش4آذرایرنا،این گزارش حاکی است: با اعلام گزارش افتادن بالابر بر روی کارگر 30 ساله به اپراتوری اورژانس 115 شهرستان اسکو، کاردان های پایگاه اسکو به محل حادثه اعزام و فوت این کارگر را تایید کردند.

شهر جدید سهند با افزون بر 200 هزار نفر جمعیت در 25 کیلومتری جنوب تبریز در مجاورت شهر اسکو واقع شده است.

چهارم آذرماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.