اخباروگزارشات کارگری25و26دی1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

karegaran3

– حمله پلیس و نیروی ضد شورش به تجمع اعتراضی رادیولوژیست های سراسرکشورمقابل وزارت بهداشت وبازداشت تعدادی از معترضین!

اخراج یک کارگرمعترض کارخانه دیار خودرو گلپایگان!

تجمع کارگران کارخانه دیار خودروگلپایگان مقابل کارخانه دراعتراض به ادامه بلاتکلیفی با 5ماه حقوق معوقه!

– اتحادیه آزاد کارگران ایران:وضعیت مخاطره آمیز زندانیان سیاسی

– تجمع اعتراضی دوباره کارگران کارخانه نساجی مازندران مقابل فرمانداری قائم شهر!

– آزادی کارگران بازداشتی کارخانه سیمان دورود با قرار وثیقه

– تشدید فشار کارفرمای شرکت نیرپارس بر کارگران رسمی برای تبدیل وضعیت استخدامی!

تحمل رنج های کار بدون دستمزد/تعویق افتادن 6 ماه حقوق کارگران شهرداری بروجرد

– عدم پرداخت 4ماه حقوق ومطالبات کارکنان مرکز اطلاعات تلفنی 118 اهواز!

تهدید کارکنان این مرکز به اخراج از کار درصورت اعتراض!

اخراج یا به تعبیر با کلاس آن تعدیل نیرو!

– پایان اعتصاب10روزه دانشجویان نفت بدنبال وعده رئیس دانشگاه!

– مرگ کارگرجوان کارخانه کنسانتره گهرزمین مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر

جان باختن یک کارگر شرکت صنعتی سرب‌ و‌ روی درزنجان

حمله پلیس و نیروی ضد شورش به تجمع اعتراضی رادیولوژیست های سراسرکشورمقابل وزارت بهداشت وبازداشت تعدادی از معترضین!

تجمع امروز26دی، رادیولوژیست های سراسرکشورمقابل وزارت بهداشت در اعتراض به بخشنامه وزارت بهداشت با حمله پلیس و نیروی ضد شورش روبروشد.

یکی از تجمع‌کنندگان در مقابل وزارت بهداشت می‌گوید: امروز بیش از هزار نفر نخبه، پزشک و رادیولوژیست مقابل وزارت بهداشت حضور پیدا کردند. در حالی که مسئولان و مدیران این وزارتخانه می‌توانستند با حضور در بین پزشکان معترض نسبت به آنان پاسخگو باشند اما متاسفانه شاهد بودیم که نه تنها سالن اجتماعات را برای ما در نظر نگرفتند بلکه یگان ویژه در این محل مستقر شد و تعدادی از پزشکان را بازداشت کردند و حتی تلفن‌های همراه تعدادی از پزشکان را ضبط کردند.

یک فعال دانشجویی ، با اشاره به تجمع اعتراض آمیز رادیولوژیست و رزیدنت‌های سراسر کشور در اعتراض به بخشنامه نسبت دادن سونوگرافی به رشته پرتیانولوژیست‌ها گفت: رفتار یگان ویژه از ابتدای تجمع از مقابل ساختمان وزارت بهداشت تا هتل لاله تهران اصلاً اخلاقی نبود.

به گزارش26دی فارس،امروز نیز جامعه رادیولوژیست‌های کشور پس از آنکه مذاکرات و نامه‌نگاری‌ها و ملاقات‌های آنها با مسئولان وزارت بهداشت بی‌نتیجه مانده است، به صورت خودجوش برای رساندن صدای اعتراض و خواسته‌شان به وزارت بهداشت مراجعه کرده‌اند که این گرد‌همایی با حاشیه‌هایی همراه بوده است.

یکی از تجمع‌کنندگان در مقابل وزارت بهداشت می‌گوید: پیش‌ از این وزارت بهداشت در مقابل اعتراض‌ها یا خواسته‌های پزشکان انعطاف بیشتری نشان می‌داد و حداقل پزشکان را به داخل وزارت خانه راه می‌داد و صحبت‌های آن‌ها را می‌شنید در صورتی‌که این بار رادیولوژیست‌ها با پلیس و نیروی ضد شورش روبه‌رو شدند. ما نه اخلال‌گر هستیم و نه بر هم زننده نظم عمومی، ما تنها یک خواسته صنفی داریم و برای درخواست از وزارت بهداشت در اینجا گرد آمدیم که متأسفانه با کم لطفی وزارت بهداشت و دخالت پلیس روبه‌رو شدیم.

مسئولان وزارت بهداشت حداقل می‌توانستند رسم مهمان‌نوازی را به‌جا آورده و رادیولوژیست‌هایی را که از راه‌های دور مثل خوزستان و بندرعباس و مشهد در اینجا حضور داشتند، بپذیرند و مشکلات و خواسته‌هایشان را بشنود، نه اینکه با بی‌محلی کار را به دست پلیس ضد شورش بسپارند.

به گزارش امروز آنا درهمین رابطه،احد صالحی، نماینده رادیولوژیست‌های تجمع کننده مقابل وزارت بهداشت اظهار کرد: اخیرا وزیر بهداشت بخشنامه‌‌ای را ابلاغ کرده که بر اساس آن به فوق تخصص پریناتولوژی اجازه سونوگرافی داده شده است که در قبال آن نیز هزینه‌ای را دریافت ‌می‌کنند، بر همین اساس ما نسبت به این بخشنامه معترض هستیم. قبلا فوق تخصص پریناتولوژی در مطب خود می‌توانست سونوگرافی انجام دهد و از این دستگاه به عنوان یک وسیله تشخیصی استفاده می‌کرد و حق دریافت هیچ مبلغی را نداشت در حالی که پس از ابلاغ این بخشنامه وضعیت تغییر کرده است.

وی افزود: وقتی پزشک به بیمار اعلام می‌کند که شما نیاز به سونوگرافی دارید و خود پزشک نیز سونوگرافی را انجام می‌دهد این موضوع “خود ارجاعی” محسوب می‌شود در حالی که قبلا فوق تخصص پریناتولوژی، بیماران را به رادیولوژیست ارجاع می‌دادند و ما سونوگرافی می‌کردیم.

این نماینده پزشکان رادیولوژیست ادامه داد: امروز طرح خود ارجاعی جایگزین زیرمیزی شده و این مساله حتی از زیرمیزی نیز بدتر است.

صالحی یادآور شد: تعداد رادیوژیست‌ها در سراسر کشور دو هزار نفر است در حالی که پزشکان زنان و زایمانی که مشمول این طرح شده‌اند حدود 60 نفر هستند و تاثیری در تعداد مراجعات به رادیولوژی‌ها ندارند اما ما به عنوان مدافع حقوق بیماران نسبت به این بخشنامه اعتراض داریم.(فوق تخصص پریناتولوژی به طب مادر و جنین اطلاق می‌شود. مادرانی که بارداری های پر خطر و یا احتمال زایمان زودرس دارند و همچنین ناهنجاری‌هایی در جنین تشخیص داده می شود به فوق تخصص پریناتولوژی ارجاع داده می‌شوند تا تحت مراقبت های فوق تخصصی به یک زایمان موفق دست پیدا کند. لازم به ذکر است فوق تخصص پریناتولوژی را تنها متخصصان زنان و زایمان می‌توانند دریافت کنند.)

وی از برخورد وزارت بهداشت با تجمع کنندگان ابراز تاسف کرد و گفت: امروز بیش از هزار نفر نخبه، پزشک و رادیولوژیست مقابل وزارت بهداشت حضور پیدا کردند. در حالی که مسئولان و مدیران این وزارتخانه می‌توانستند با حضور در بین پزشکان معترض نسبت به آنان پاسخگو باشند اما متاسفانه شاهد بودیم که نه تنها سالن اجتماعات را برای ما در نظر نگرفتند بلکه یگان ویژه در این محل مستقر شد و تعدادی از پزشکان را بازداشت کردند و حتی تلفن‌های همراه تعدادی از پزشکان را ضبط کردند.

به گزارش امروز خبرگزاری دانشجو درهمین رابطه،یک فعال دانشجویی با اشاره به تجمع اعتراض‌آمیز رادیولوژیست‌ها و رزیدنت‌های سراسر کشور در اعتراض به بخشنامه نسبت دادن سونوگرافی به رشته پرتیانولوژیست‌ها گفت: این تجمع از مقابل ساختمان وزارت بهداشت تا هتل لاله تهران برگزار شد.

یک فعال دانشجویی ، با اشاره به تجمع اعتراض آمیز رادیولوژیست و رزیدنت‌های سراسر کشور در اعتراض به بخشنامه نسبت دادن سونوگرافی به رشته پرتیانولوژیست‌ها گفت: رفتار یگان ویژه از ابتدای تجمع از مقابل ساختمان وزارت بهداشت تا هتل لاله تهران اصلاً اخلاقی نبود.

وی گفت: بخشنامه اخیر وزارت بهداشت موجب خواهد شد که بیمار بدون دلیل و نیاز به انجام سونوگرافی مجبور به گرفتن سونوگرافی شود و نکته خطرناک تر تصمیم‌گیری پزشک عمومی جهت تعیین تشخیص سونو نسبت به بیمار دارد.

وی خسارت وارد شدن به بیمه‌ها و اقتصاد سلامت را از مهمترین چالش‌های این بخشنامه دانست و گفت: تا قبل از ارائه این بخشنامه، سونوگرافی تنها از طریق رادیولوژیست‌ها ارجاع داده می‌شد و این در حالی بود که در مرحله اول نیاز به دیدن مریض نبود؛ اما اکنون پزشک معالج هم درمانگر است و هم خواهد توانست تصویربرداری در سونوگرافی را بر عهده گیرد و این به این معناست که یک پزشک معالج بدون دلیل خاص می‌تواند تعداد سونوگرافی‌ها را از حد معمول بالاتر ببرد.

این دانشجوی رادیولوژیست با بیان اینکه تا قبل از ابلاغ این بخشنامه پزشک معالج مریض را نمی‌دید و تنها دستور سونوگرافی را صادر می‌کرد، بیان داشت: بخشنامه جدید وزارت بهداشت کار را به جایی خواهد رساند که ارجاع بیش از حد بیمار جهت گرفتن سونوگرافی، بیمه‌ها را مجبور به پرداخت بیش از حد کند؛ که از این جهت اقتصاد سلامت به مشکل برمی‌خورد.

این فعال دانشجویی  گفت: براساس قانون دیوان عدالت اداری، تعرفه گذاری بر سونوگرافی زنان ممنوع اعلام شده که این بخشنامه از این مورد عبور کرده است.

اخراج یک کارگرمعترض کارخانه دیار خودرو گلپایگان!

تجمع کارگران کارخانه دیار خودروگلپایگان مقابل کارخانه دراعتراض به ادامه بلاتکلیفی با 5ماه حقوق معوقه!

یکی از کارگران کارخانه دیارخودرو گلپایگان دلیل اخراج شدنش را اعتراض به دریافت نکردن حقوق خود طی مدت پنج ماه می‌داند و می‌گوید: از دو هفته پیش اخراجم کرده‌اند.

کارگران شرکت خودروسازی دیار خودرو در گلپایگان، به دلیل دریافت نکردن پنج ماه حقوق در بلاتکلیفی به سر می برند.

کارگران و کارکنان بلاتکلیفی که برای رسیدگی به وضعیت خود در مقابل کارخانه دیار خودرو  جمع شده‌اند از عدم توجه مسئولان به پیگیری مطالباتشان ناراضی هستند.

به گزارش 26دی ایسنا، این شهرستان دارای دو شهرک صنعتی و یک ناحیه صنعتی است که بیشترین حجم کارخانجات آن به شرکت‌های قطعه ساز خودرو تعلق دارد، اما در حال حاضر کارخانه‌داران و تولید کنندگان گلپایگانی به دلیل عدم دریافت مطالبات خود و مسیر پرفراز و نشیب دریافت تسهیلات و هم‌چنین به دلیل فروش نرفتن و استقبال نکردن مردم از خودروی صفر با معضلاتی مواجه شده‌اند و تمام این مشکلات، کارگران این بخش را خانه نشین کرده است.

13 دی ماه سال جاری، حدود 400 نفر از کارکنان و کارگران کارخانه خودروسازی دیارخودرو با حضور خود در مقابل کارخانه، خواهان دریافت حقوق  شدند. راعلی  سیاهپوش  یکی از کارگران بخش رنگرزی دیار خودرو می‌گوید: به مدت چهار سال در این شرکت مشغول به کار هستم، اما در حال حاضر پنج ماه حقوق دریافت نکرده‌ام و مدیران شرکت  می‌گویند کار کنید، اما فعلا حقوقی نمی‌دهیم و اگر بخواهیم پرداختی هم داشته باشیم تنها یک ماه از حقوق معوقه را واریز خواهیم کرد. در طول پنج ماهی که کارگران و کارکنان این شرکت خودروسازی با مشکل مواجه شده‌اند امروز برای اولین بار، رئیس اداره کار شهرستان در اینجا حضور پیدا کرده است.

سوال ما این است که مدیر عامل کارخانه چرا در این پنج ماه به شرکت نیامده است؟” این را یکی از کارگران این شرکت می گوید که در ادامه سوال او، عبدالرضا ربیعی نیز یکی دیگر از کارگران شرکت دیارخودرو دلیل اخراج شدنش را اعتراض به دریافت نکردن حقوق خود طی مدت پنج ماه می‌داند و می‌گوید: از دو هفته پیش اخراجم کرده‌اند.

چندی پیش میثم سلیمانی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان گلپایگان در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت این شرکت گفت که”شرکت خودروسازی دیار خودرو به دلیل عدم نقدینگی با توان واقعی خود کار نمی‌کند و کارگران آن چهار ماه حقوق معوقه دارند و حتی مجبور شده است تعدادی از آنها را به مرخصی بفرستد. البته تا زمانی که سرمایه در گردش شرکت تامین نشود کارگران به کار خود بازنمی‌گردند“.

هم‌چنین حسین فراست، فرماندار گلپایگان نیز پیرامون مشکل کارگران شرکت دیارخودرو به گفت: این شرکت با کمبود نقدینگی مواجه است، تولیدات این شرکت به حداقل رسیده و در حال حاضر، فروشی ندارد.

وی افزود: در جلسه کمیته کارگری که در 16 دی ماه با حضور نماینده کارگران و نمایندگان این شرکت برگزار شد، این موضوع مطرح شد که یک ماه از حقوق معوقه را حدود 15 روز دیگر واریز خواهند کرد.

فرماندار گلپایگان ادامه داد: اگر قطعات این شرکت از گمرک آزاد شود می‌توان کارخانه را بار دیگر راه‌اندازی کرد در غیر این صورت کارگران می‌توانند برای احقاق حق خود از طریق اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان شکایت کنند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران:وضعیت مخاطره آمیز زندانیان سیاسی

اتحادیه آزادکارگران ادامه این وضعیت غیر انسانی با زندانیان را بشدت محکوم کرده و خواستار جدائی زندانیان سیاسی از سایر جرائم عادی میباشد.

و اعلام میداریم که تامین سلامت و امنیت زندانیان توام با امکانات و تضمین شرایط مناسب روحی و جسمی برای آنان بعهده قوه قضائیه و سازمان زندان هاست. در نتیجه مسئولیت عواقب حوادثی از این قبیل بعهده مراکز فوق میباشد.

وضعیت مخاطره آمیز زندانیان سیاسی

وقتی یک متهم در روند دادگاههایی غیرمعمول و جدا ازشاخص های پذیرفته جهانی و با اتهاماتی کلیشه ای بعنوان زندانی وارد اسارتگاهی به نام زندان میشود، چنین تصور میشود که برای تحمل حبس احکام ظالمانه ای که برایش صادرشده روزگار میگذراند. اما حوادث مکررپیش آمده ازیورش گاه وبیگاه وسازمانیافته تا تحریک لات و لمپنهایی که برای خلاصی از اسارت ، تسلیم وبرده قدرت میشوند حکایت از آن دارد که زندانی “سیاسی وامنیتی” برای کشیدن حبس معمول خود امنیت جانی ندارد وشرایط مخاطره آمیزی را همراه با تشویش و دغدغه میگذراند.

طی روزهای گذشته در بند 8 زندان اوین بار دیگر یکی از اشرارو گردنکش های زندانی به بهانه درگیری که هفته پیش بوجودآمده بود، با چاقوکشی ، دادوبیداد راه انداخت تا جوی از رعب وترس ایجاد کند. بعد درحمام رفته و با زخمی کردن بدن خود بیرون آمده و در تمام طبقات عربده کشان زندانیان سیاسی را به باد ناسزا گرفت.

بدنبال این حرکت، زندانیان همگی در اعتراض به این وضعیت دم سالن هایشان تجمع کرده واعلام کردند که باید به این وضعیت که عواقب غیرقابل پیش بینی و مخاطره آمیز برای زندانیان دارد پایان داده شود.

روزبعد از حادثه نیزباز افسر نگهبان خزائی برای چندمین باربا زندانیان درگیر شده است که باز زندانیان با مراجعه به رئیس بند خواستار انتقال وی شدند. ودر ادامه پافشاری زندانیان علیه ایشان ناچارمجبور به عذر خواهی شده اما مورد قبول زندانیان قرار نگرفت و خواستار اقدام عملی در مورد ایشان شدند.

بند 8 زندان اوین بدنبال انعکاس یورش به بند معروف 350 اوین که به ضرب و شتم و زخمی شدن تعدادی از زندانیان منجر شده بود و اعتراضات گسترده ای را در داخل و خارج کشور بهمراه داشت ، با پراکندن وتغییر دادن زندانیان سیاسی ، بند 8 زندان اوین شکل گرفت که بدترین شرایط ، فشارها ومحدودیت ها با کمترین امکانات را برای زندانیان دارد.

جعفر عظیم زاده رئیس هیئت مدیره اتحادیه آزادکارگران ایران و تعدادی از رهبران معلمین در این بند نگهداری میشوند.

یورش های گاه به گاه به زندانیان به بهانه های مختلف و جلوی صحنه فرستادن اوباش های عربده کشی که با پشتگرمی مدیریت زندان مسبب حوادث و اتفاقات غیر قابل پیش بینی میشوند مصادیق بارز آزار و اذیت و شکنجه جسمی و روحی به زندانیان است. ادامه این وضعیت بشدت خانواده ها را مضطرب ونگران کرده است.

اتحادیه آزادکارگران ادامه این وضعیت غیر انسانی با زندانیان را بشدت محکوم کرده و خواستار جدائی زندانیان سیاسی از سایر جرائم عادی میباشد.

و اعلام میداریم که تامین سلامت و امنیت زندانیان توام با امکانات و تضمین شرایط مناسب روحی و جسمی برای آنان بعهده قوه قضائیه و سازمان زندان هاست. در نتیجه مسئولیت عواقب حوادثی از این قبیل بعهده مراکز فوق میباشد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

26/10/1394

تجمع اعتراضی دوباره کارگران کارخانه نساجی مازندران مقابل فرمانداری قائم شهر!

صبح امروز جمعی از کارگران کارخانه نساجی مازندران در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات مزدی خود مقابل ساختمان فرمانداری قائم شهر تجمع کردند.

به گزارش26دی ایلنا،کارگران کارخانه نساجی مازندران با اعلام این خبر گفتند: در هفته گذشته آنها تجمع مشابهی را در مقابل فرمانداری قائم شهر برگزار کرده بودند اما پس از تجمع امروز مسئولان اداری استان برای بررسی خواسته‌های آنها تشکیل جلسه دادند.

به گفته آنان در جلسه امروز که در محل فرمانداری قائم شهر برگزار شده است معاون سیاسی استانداری مازندران، فرماندار قائم شهر، دو نفر از نمایند گان مجلس به همراه نمایندگانی از سرمایه گذار وکارگران حضور داشتند و در نتیجه کارفرما مکلف شد که تا پایان هفته جاری معادل یک ماه از مطالبات مزدی کارگران را پرداخت کند.

بر اساس این گزارش، همچنین اعضای حاضر در جلسه امروز مصوب کردند به ازای پرد اخت یک ونیم میلیارد تومان کمک مالی که قرار است با پیگیری‌های استانداری مازندران صورت بگیرد همه مطالبات مزدی وبیمه‌ای ۴۰۰ کارگر این کارخانه را تا ۲۵ بهمن ماه پرداخت کند.

آن‌ها در خصوص برپایی این تجمع گفتند: دلیل اجتماع امروز و هفته گذشته کارگران پرداخت نشدن ۴ ماه دستمزد با احتساب دی ماه جاری است علاوه بر آن کارفرما حق بیمه ۴۰۰ کارگر این کارخانه را که به ماهای خرداد، مرداد وشهریور مربوط می‌شود را هنوز  پرداخت نکرده است.

درهمین رابطه:


باردیگرصدای اعتراض کارگران کارخانه نساجی قا‌ئم‌شهرنسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوقشان بلند شد!

تهدید کارگران از طرف مدیران به – خرد کردن قلم پایشان – درصورت اعتراض!

پیش از ظهر امروز23دی، کارگران شیفت شب کارخانه شماره سه نساجی قائم‌شهر در حالی که همکاران شیفت روزشان پشت دستگاه‌های کارخانه مشغول به کار بودند، وارد فرمانداری این شهرستان شدند تا با مهدی محمدی دیداری داشته باشند.

هم‌اکنون 400 نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند که از مهر امسال هیچ حقوق و مزایایی دریافت نکردند و در مظلومانه‌ترین حالت از سوی مدیران شرکت محکوم به سکوت شده‌اند چه در غیر این صورت “قلم پایشان خرد می‌شود” اگر بروند تحصن یا اعتراض کنند.

به گزارش23دی فارس،کارگران نساجی قا‌ئم‌شهر خواستار احقاق حقوق معوقه چهار ماهه خود هستند تا در مقابل فشارهای کمرشکن اقتصادی قد راست کنند.

پیش از ظهر امروز، کارگران شیفت شب کارخانه شماره سه نساجی قائم‌شهر در حالی که همکاران شیفت روزشان پشت دستگاه‌های کارخانه مشغول به کار بودند، وارد فرمانداری این شهرستان شدند تا با مهدی محمدی دیداری داشته باشند.

صدای همهمه و دادخواهی کارگران در سالن اجتماعات فرمانداری به گوش می‌رسید و حضور خبرنگاران نادیده گرفته شد.

در دیداری 45 دقیقه‌ای کارگران از مشکلات و ناگفته‌های کارخانه و مدیران آن برای فرماندار صحبت کردند و راضی یا ناراضی با قول احضار مدیران استانی و مدیرعامل کارخانه برای نشست و تعیین تکلیف بعدی از سوی فرماندار، جلسه را ترک کردند تا به دفتر نمایندگان مجلس از قائم شهرمراجعه کنند

بنابهمین گزارش، هم‌اکنون 400 نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند که از مهر امسال هیچ حقوق و مزایایی دریافت نکردند و در مظلومانه‌ترین حالت از سوی مدیران شرکت محکوم به سکوت شده‌اند چه در غیر این صورت “قلم پایشان خرد می‌شود” اگر بروند تحصن یا اعتراض کنند.

م.م همچون دیگر همکارانش بالای 10 سال سابقه کار در نساجی دارد، گفت: کارخانه در حال حاضر روزانه از 14 تا 15 هزار متر طولی پارچه در سالن بافندگی و بیش از چهار تن نخ در سالن ریسندگی تولید می‌کند و 400 پرسنل دارد.

وی با اشاره به اینکه در شهریور ماه حقوق یک‌ ماه ما را در چهار قسط 200 تا 250 هزار تومانی پرداخت کردند و بعد آن تاریخ تا امروز حقوقی دریافت نکردیم، ادامه داد: انبارهای کارخانه خالی است، همه پارچه‌ها بار تریلی و روانه بازار می‌شوند.

ش.س از دیگر کارگران نساجی با بیان اینکه بیمه سه ماه خرداد، مرداد و شهریور کارگران پرداخت نشد آن هم بیمه ما که به صورت 10 درصدی پرداخت می‌شود و تنها شامل بیمه درمانی است، افزود: مدیرعامل فعلی کارخانه مهدی علم‌بیگی است که با تعیین افراد فاقد صلاحیت مدیریت و ناتوان باعث توقف سالن‌های بافندگی و ریسندگی شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته مواد اولیه و پنبه و سوخت کافی نبود و تولید پارچه را با کاهش مواجه کرده بود، ولی در حال حاضر این مشکلات وجود ندارد و کارخانه تولید روزانه بیش از 15 هزار متر دارد، بیان کرد: 18 نفر از کارگران با سابقه را اخراج کردند و این افراد به‌دلیل پرداخت نشدن بیمه، نمی‌توانند از بیمه بیکاری استفاده کنند.

این کارگر کارخانه نساجی در قائم‌شهر ادامه داد: اخراج این افراد زمانی صورت گرفت که به دستور مدیرعامل کمیته‌ای به نام تعدیل نیرو تشکیل شد و با این کمیته غیرقانونی، 18 کارگر اخراج شدند.

وی ادامه داد: با ادامه روند پرداخت نشدن مطالبات، تا شب عید، 6 ماه حقوق و عیدی و پاداش از ما دریغ می‌شود.

ر.ن که از سوی همکارانش تایید می‌شد، بیان کرد: مگر می‌شود چهار ماه حقوق نگرفت، مگر زن و فرزندان ما حق حیات ندارند، مگر می‌شود زیر بار سنگین فشار اقتصادی کمرمان نشکند، «سیر چه‌خبر از گرسنه دارد».

یکی دیگر از کارگران به یک طنز تلخ که برایش اتفاق افتاد، اشاره کرد: «فقیری در خانه‌مان را زد همسرم که از سماجت آن زن عصبانی شده بود سرش را از پنجره بیرون انداخت و گفت: برو ما از تو گرسنه‌تریم، زن گدا به همسرم گفت: مگر زن کارگر نساجی هستی».

د.ی که جزء 18 کارگر اخراجی است و از دریافت بیمه بیکاری هم محروم است، بیان کرد: به دادگستری شکایت کردم و حکم تامین اموال برایم صادر شد تا در صورت عدم پرداخت حقوق در ظرف 10 روز، از وسائل شرکت به اندازه 4 میلیون تومان تامین اموال شود.

ز.ب هم گفت: با تولید و کارکرد فعلی، کارخانه قادر به تامین حقوق پرسنل و خط تولید در حال پرشدن است.

وی تاکید کرد: ما مشکل تولید نداریم با راه‌اندازی سالن رنگ‌ریزی خط تولید کامل می‌شود، ما کاری به شخص نداریم کار همکاران من خروجی خودشان باشد، کافی است، زمان مدیریت میرجعفری و ابراهیمی-، بهترین دوران کارگران نساجی بود و کارگران در محیطی آرام و بی‌تنش به کار تولید مشغول بودند نه در زمان فعلی که کسی جرات حرف زدن ندارد.

برپایه این گزارش، خروجی نشست کارگران با فرماندار قائم‌شهر این شد که تا پایان هفته جاری، چهار نماینده از سوی کارگران تعیین شود و با فراخواندن علم بیگی، مدیران استانی، وضعیت کارگران مشخص شود و در صورت عدم پایبندی علم‌بیگی به تعهداتش و ادامه این روند، تعیین تکلیف نهایی اتخاذ شود.

آزادی کارگران بازداشتی کارخانه سیمان دورود با قرار وثیقه

در جلسه صبح امروز26دی، شورای تامین در محل فرمانداری شهرستان دورود مقرر شد که کارگران بازداشتی با قرار وثیقه آزاد شوند.

به گزارش26دی ایلنا، صبح امروز جلسه شورای تامین کار شهرستان دورود با حضور فرماندار، رئیس کار شهرستان و نماینده کارفرما، در محل فرمانداری جهت رسیدگی به مطالبات کارگران کارخانه سیمان دورود برگزار شد.

آنطور که کارگران سیمان دورود در جریان اخبار این جلسه شورای تامین بوده‌اند، این جلسه که تا حوالی عصر امروز ادامه داشته و در نهایت با توافق در مورد تعیین قرار وثیقه برای آزادی کارگران بازداشت شده خاتمه یافته است.

تشدید فشار کارفرمای شرکت نیرپارس بر کارگران رسمی برای تبدیل وضعیت استخدامی!

به گفته کارگران رسمی باقیمانده شرکت نیرپارس در روزهای اخیر فشارهای کارفرما برای تبدیل وضعیت استخدامی آنها بصورت چشمگیری افزایش یافته است.

به گزارش26دی ایلنا،کارکنان مورد نظر که شمار آنها تا حدود هفت‌نفر ذکر شده است از جمله کارکنانی متخصص قدیمی هستند که براساس قراردادهای استخدامی قدیمشان در استخدام رسمی شرکت فنی و مهندسی نیرپارس هستند.

از قرار معلوم اصرار برای تبدیل وضعیت این کارکنان از سال ۹۲ که مدیریت کنونی نیرپارس حضور دارد آغاز شده است و در همین رابطه تاکنون به غیر از هفت کارگر باقیمانده حدود ۴۵ کارکنان رسمی نیرپارس با پیگیری واحد امور اداری تبدیل وضعیت شده‌اند.

کارکنان مورد نظر که به دلیل قبول نکردن پیشنهاد کارفرما مبنی بر بازخریدی و تبدیل وضعیت استخدامی خود از دریافت مزایای جانبی همچون پاداش، اضافه کاری، تشویقی، حق ماموریت و برخوداری از بیمه تکمیلی و خدمات رفاهی محروم شده‌‌اند، می گویند: در تازه‌ترین تحول فشارها برای وادار کردن آنها به تبدیل وضعیت قراردادکار استخدامی تشدید شده‌است.

بصورت مشخص این کارگان می‌گویند: از نیمه آذرماه سال جاری امکان دسترسی آنها به وسائل ارتباط جمعی از جمله خط تلفن و اینترنت قطع شده است.

تحمل رنج های کار بدون دستمزد/تعویق افتادن 6 ماه حقوق کارگران شهرداری بروجرد

کارگران شهرداری بروجرد 6 ماه است که حقوق و دستمزد خود را دریافت نکرده اند و تنها رنج کار های شبانه روزی خود را بدون دستمزد و حقوق تحمل می کنند.

به گزارش26دی بازتاب بروجرد،مدتی است که در شهرداری بروجرد مشکلات مالی به وجود آمده به طوری که این مشکلات آنقدر زیاد شده که به یک بحران تبدیل شده است.

مشکلات مالی که هر روز بیشتر می شود و در این میان کارگران بیشتر از همه رنج می برند و سختی می کشند.

عدم پرداخت 6 ماه حقوق مشکلات زیادی را برای امرار معاش این قشر فراهم کرده و انگار قرار نیست که این مشکلات کارگران حل شود.

کارگرانی که برای نظافت شهر و محله شب و روز تلاش می کنند و تنها خواسته آنها دریافت حقوقی است که برای آن تلاش می کنند.

مدتهاست که خبر عدم پرداخت چند ماهه حقوق کارگران شهرداری بروجرد مطرح می شود اما با این همه بی تفاوتی به نظر می رسد انگار کسی از مسئولین حتی یک لحظه هم خودش را جای کارگر قرار نمی دهد که بیشتر مواقع شرمنده خانواده اش می شود.

حالا این سازمان خدماتی و عمرانی غرق در مشکلات مالی شده که مهمترین آن عدم پرداخت حقوق کارگران است.

البته ناگفته نماند که سازمان تامین اجتماعی بیش از 250 میلیارد ریال از شهرداری بروجرد طلب دارد.

این در حالی است که حالا هر فردی علت این مشکلات مالی را به گونه ای بیان می کند ، برخی استخدام های بی رویه در شهرداری بروجرد را مهمترین علت مشکلات مالی می دانند، برخی عدم مدیریت صحیح و برخی هم نبود درآمد پایدار را از عوامل این مشکلات عنوان می کنند.

حالا به جای رسیدگی به حل مشکلات و تلاش برای رفع آنها عده ای می کوشند تا توپ مشکلات را به زمین یکدیگر پاس بدهند و این سبب شده تا اختلاف نظرهایی ایجاد شود.

در این روزهایی که 6 ماه حقوق نگرفتن کارگران شهرداری مهمترین مشکل این سازمان است ، برخی از مسئولین به جای رفع مشکلات، مشکل تراشی می کنند و به دنبال مقصر هستند.

عدم پرداخت 4ماه حقوق ومطالبات کارکنان مرکز اطلاعات تلفنی 118 اهواز!

تهدید کارکنان این مرکز به اخراج از کار درصورت اعتراض!

کارکنان مرکز اطلاعات تلفنی 118 اهواز، چهار ماه است که حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده اند و نسبت به این موضوع اعتراض دارند.

یکی از کارکنان این مرکز: ما کارکنان قراردادی این مرکز هستیم و می گویند در صورت اعتراض اخراج می شوید.

به گزارش26دی ایرنا،یکی از کارکنان این مرکز اظهار کرد: حقوق و بیمه اسفند پارسال نیز یکی از مطالبات کارکنان 118 اهواز که هنوز پرداخت نشده است.

وی که خواست نامش فاش نشود افزود: همیشه هر چند ماه یک بار حقوق پرداخت می شود که آن هم به اندازه یک حقوق است و ما همیشه طلبکار هستیم و عیدی و پاداش ها دو ماه پس از عید پرداخت می شود.

این کارمند مرکز اطلاعات تلفنی 118 ادامه داد: کارکنان روزهای تعطیل نیز بر سر کار حاضر می شوند اما اصلا لحاظ نمی شود.

وی گفت: با پیگیری انجام شده، مخابرات تهران می گوید پول به مخابرات خوزستان واریز شده، اما هیچ گونه پرداختی صورت نمی گیرد در حالی که کارکنان این مرکز به ویژه متاهلان در تامین نیازهای زندگی خود مانده اند.

وی افزود: ما کارکنان قراردادی این مرکز هستیم و می گویند در صورت اعتراض اخراج می شوید.

وی اظهار کرد: این مساله را با مسئولان 118 و مجتمع مخابرات مطرح کرده اما هنوز نتیجه ی نگرفته ایم.

85 نفر در مرکز اطلاعات تلفنی 118 اهواز مشغول بکار هستند.

رئیس اداره روابط عمومی شرکت مخابرات خوزستان در این خصوص اظهار کرد: تمامی کارکنان زیر پوشش پیمانکار از جمله کارکنان 118 مشمول قرارداد با یک شرکت پیمانکاری هستند و همه با هم حقوق می گیرند و از امسال زیر پوشش این شرکت قرار گرفته اند.

حمید رضا جلیلی مدعی شد: در رابطه با دریافت حقوق، کارکنان 118 از ابتدای امسال تاکنون، تنها یک ماه حقوق عقب هستند.

وی ادامه داد: تهران برای پرداخت حقوق به ما پولی نمی دهد و مخابرات خوزستان به شرکت پیمانکار پول پرداخت می کند.

وی گفت: دریافتی کارکنان 118بر مبنای تعداد تماس هایی است که جواب می دهند و اضافه کار مفهومی ندارد.

رئیس اداره روابط عمومی شرکت مخابرات خوزستان افزود: بر اساس قانون کار، طرف حساب کارکنان در مورد مطالبات و بیمه خود شرکت پیمانکار است.

اخراج یا به تعبیر با کلاس آن تعدیل نیرو!

اظهارات کارگری که 17 سال و 6 ماه سابقه کار در یک شرکت تولیدی و صنعتی به صورت رسمی داشته و تنها به دلیل تهدید کارفرما مبنی بر تغییر وضعیت وی از رسمی به قراردادی، در زمره کارگران اخراجی قرار گرفته است، یا کارگر دیگری که او هم 17 سال در یکی از مخاطره‌انگیزترین واحدهای تولیدی با صدها عدد کپسول اکسیژن روزگار گذرانده است، تا در پایان روز لقمه حلالی برای فرزندان خود ببرد، تنها نمونه ای از موارد بیشماری است که جامعه کارگری با آن دست و پنجه نرم می کند.

کارگران زیر آوار

آوار که شاخ و دم ندارد، حتما لازم نیست کوهی از آهن و آجر و سنگ بر سرت خراب شود تا بگویند، آواری بر جانی نشست!

اخراج یا به تعبیر با کلاس آن تعدیل نیرو این روزها پیش‌بینی هواشناسی برای آسمان ابری زندگی کارگرانی است که حقوق‌شان براساس گفته کارشناسان زندگی‌شان را به موازات خط فقر هم رهنمون نمی‌شود، چه رسد به بالایش.

استان مرکزی استانی صنعتی است، شهرستان‌هایش هم کم‌وبیش از این صفت بهره‌هایی برده‌اند اما در میان آنها اراک و ساوه صنعتی‌ترند و بیش از دیگران پای صنعت را خورده‌اند.

در این میان ساوه که بزرگترین شهرک صنعتی کشور را در خود جای داده است را هنوز به انارش می‌شناسند و کمتر به دیگر قابلیتها و توانمندی های این منطقه از کشورمان پرداخته می شود.

ساوه قطب صنعتی ایران محسوب می شود، اشتغال بکار بالغ بر 50 هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بیش از 500 واحد صنعتی و تولیدی کوچک و بزرگ این شهر دلیلی بر این ادعاست. گرچه به زعم مسئولان، این شهرستان به تناسب جمعیت کارگری تحت پوشش خود و تعداد زیاد واحدهای تولیدی و صنعتی کوچک و بزرگ از چالش ها و مشکلات کارگری کمتری نسبت به سایر شهرهای کشور برخوردار است، اما تجمع مستمر کارگرانی که بعضا چندماه حقوق و معوقات ماهانه خود را دریافت نکرده اند و از امنیت شغلی مناسبی برخوردار نیستند، بیانگر آن است که در این شهر کارگری نیز استخوان کارگران زیر بار مشکلات و معضلاتی که جامعه کارگری بعضا در سراسر کشور با آن مواجه است، در حال خرد شدن است.

اظهارات کارگری که 17 سال و 6 ماه سابقه کار در یک شرکت تولیدی و صنعتی به صورت رسمی داشته و تنها به دلیل تهدید کارفرما مبنی بر تغییر وضعیت وی از رسمی به قراردادی، در زمره کارگران اخراجی قرار گرفته است، یا کارگر دیگری که او هم 17 سال در یکی از مخاطره‌انگیزترین واحدهای تولیدی با صدها عدد کپسول اکسیژن روزگار گذرانده است، تا در پایان روز لقمه حلالی برای فرزندان خود ببرد، تنها نمونه ای از موارد بیشماری است که جامعه کارگری با آن دست و پنجه نرم می کند.

اصلان نوری زاده،کارگری با 17 سال سابقه کار در یک شرکت تولیدی در شهر صنعتی کاوه که بنا به گفته وی، شرکتی که در آن شاغل بوده است به دلیل اعلام ورشستگی صوری اقدام به تغییر وضعیت 14 نفر از کارگران مجموعه تولیدی خود از حالت رسمی به قراردادی می‌کند. همه کارگران مشمول این دستور مدیر شرکت، چاره ای جز این کار نداشتند که با دریافت مبالغی وضعیت خود را از رسمی به قراردادی تغییر دهند تا بتوانند زیر بار سازش‌نامه ای که با شرکت امضاء می کنند برای مدتی که زمان آن هم معلوم نیست رفته و بیکار نمانند و حداقل به نان شب محتاج نشوند. اما نوری زاده تن به این سازش‌نامه نداده و الان 17 ماه است که بیکار است و از حق مسلم خود که همانا بیمه بیکاری است، نیز محروم است.

وی در خصوص علت تعلق نگرفتن بیمه بیکاری خود اظهار کرد: در پی تصمیم مدیریت شرکت مبنی بر تغییر وضعیت برای احقاق حقوق 17 ساله خود طی دادخواست تقدیمی به هیئت تشخیص، خواستار صدور رای به منظور جلوگیری از اجحاف و ظلمی که به اینجانب شده است، شدم.

به گفته وی، بنا بر نظر هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف کارگری که متشکل از نمایندگان وزارت دادگستری، وزارت کشور و وزارت کار و نمایندگان جامعه کارگری است، حکم برگشت به کار اینجانب با همان وضعیت قبلی یعنی استخدامی صادر شد و برای اجرای حکم به شعبه دوم دادگاه حقوقی ساوه مراجعه کردم که متاسفانه دستور اجرای حکم از سوی دادگاه فوق به دلیل اعلام ورشکستگی شرکت تاکنون صادر نشده است.

اعلام ورشکستگی و افزایش خطوط تولید!

وی با بیان اینکه اعلام ورشکستگی شرکت صوری بوده و مدیران این واحد تولیدی با این ترفند در صدد دورزدن قانون هستند، تصریح کرد: چطور می شود که یک شرکت در 17 ماه پیش اعلام ورشکستگی کند، اما در همین ماه های اخیر اقدام به افزایش خطوط تولیدی خود کرده و نیروی کار جدید جذب کند.

نوری زاده خواستار اجرای حکم صادره از هیئت تشخیص در خصوص اجحاف وارده به وی و صدها کارگر نظیر او در نقاط مختلف کشور شد و افزود: دستگاه قضایی باید با اعزام کارشناسان و بازرسان و نیز بررسی دقیق خواسته های جامعه کارگری بدون هیچ مماشاتی با رفتار ناجوانمردانه ای که با کارگران می شود برخورد کند و آرای صادره را به منصه اجرا بگذارد.

ادامه حکایت دنباله دار اخراج کارگران را از یکی دیگر از قربانیان تصمیمات خودسرانه برخی از مدیران و کارفرمایان می شنویم. دست‌های پینه بسته و سوخته‌اش نشان از مشقت و سختی دارد که روزانه با آن مواجه بوده است. کار کردن در کنار کپسول های اکسیژنی که هر آن احتمال انفجار آنها می رود و نظیر آن را در برخی از شرکت های تولیدی این چنینی شاهد بودیم که منجر به کشته و زخمی شدن چند تن از کارگران شده است.

وقتی شروع به سخن می کند ار تبعیض و ظلمی که به وی شده است بغض گلویش را می گیرد و با دستانی لرزان اوراقی را نشان می دهد که حکایت از بکار بردن ترفندی در اخراج وی داشته است.

مهدی اصغری” کارگر اخراجی که به وی پیشنهاد بازنشستگی می شود و به دلیل عدم اطلاع از قوانین پای برگه ای را امضا می کند که منجر به اخراجش شده است.

وی این طور گلایه می کند که از من خواستند بازنشسته بشوم آنهم با 17 سال و 6 ماه سابقه کار سخت و زیان‌آور با طرح این موضوع که به مجموع سابقه کارم هشت سال سخت و زیان‌آور تعلق می گیرد و با احتساب دو سال خدمت سربازی و با دریافت سه سال بیمه بیکاری مشمول طرح بازنشستگی پیش از موعد شده، پیشنهاد کردند که از کار فارغ شوم.

اصغری گفت: با قبول این پیشنهاد برگه تسویه حساب از شرکت را امضا کردم، اما غافل از اینکه طبق قانون این طرح شامل بنده با 41 سال سن نخواهد شد و شکایت تقدیمی نیز راه به جایی نبرد و هم‌اکنون در زمره کارگران اخراجی قرار گرفته و بیکار هستم. شرکت نیز مانع از بازگشت به کارم شده است و برای یک فرد 41 ساله نیز در هیچ جا کار نیست.

بخش هایی ازیک گزارش ایسنا بتاریخ26دی

پایان اعتصاب10روزه دانشجویان نفت بدنبال وعده رئیس دانشگاه!

شامگاه پنج شنبه25دی،اعتصاب10روزه دانشجویان نفت سرانجام با وعده‌های رئیس دانشگاه مبنی بر بازگشت استخدام دانشجویان به روال گذشته پایان یافت. اما دانشجویان این را صرفاً یک ترفند برای پایان تجمع و رهایی زنگنه از استیضاح دانسته و خواستار ابلاغیه رسمی از سوی وزارت نفت شدند.

عبدالنبی هاشمی، رئیس دانشگاه نفت با دادن وعده ابلاغ مصوبه وزارت نفت ظرف دو هفته آینده در خصوص برداشتن شرط معدل و استخدام تا ورودی ۹۴ برای جذب فارغ التحصیلان این دانشگاه به اعتصاب دانشجویان خاتمه بخشید.

به گزارش 26دی خبرگزاری دانشجو ، ماراتن خستگی ناپذیر اصرار از زنگنه و مقاومت از دانشجویان بالاخره با وعده‌های رئیس دانشگاه نفت در جمع دانشجویان معترض نفت پایان یافت.

شامگاه پنج شنبه در پی حضور رئیس دانشگاه صنعت نفت دربین دانشجویان اعتصابی ووعده اش مبنی بر منتفی شدن شرط معدل برای دانشجویان ورودی منتهی به سال ۹۴، به تحصن خود پایان داده‌اند.

هاشمی در جمع دانشجویان در مسجد دانشکده نفت اهواز که برخی از اساتید نیز حضور داشتند، وعده داد: اگر تا دوهفته دیگر ابلاغیه انجام نشد بنده به عنوان رئیس دانشگاه صنعت نفت استعفا می‌دهم.

مرگ کارگرجوان کارخانه کنسانتره گهرزمین مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر

کارگری در حادثه نوار نقاله کارخانه کنسانتره گهرزمین مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر جان خود را از دست داد.

به گزارش23دی سیرجان خبر،عباس عباسی،کارگر22ساله،در حادثه نوار نقاله کارخانه کنسانتره گهرزمین مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر جان خود را از دست داد.

معاون بهره‌برداری کارخانه کنسانتره گهرزمین اظهار داشت: این کارگر ۲۲ ساله با وجود آموزش‌های لازم و کامل و برحسب وجدان کاری که داشت و احساس مسئولیت هنگامی که نوار نقاله پس از خاموش شدن در حال ایستادن بود، قصد داشت سنگ لابه‌لای نوار را بدون ابزار خارج کند که لباس و دست وی درگیر شد.

عباس سلیمان‌زاده بیان کرد: این کارگر با کشش نوار نقاله زیر رام کارخانه از ناحیه سر به شدت مجروح و له شد و در لحظه اول جان باخت.

جان باختن یک کارگر شرکت صنعتی سرب‌ و‌ روی درزنجان

رئیس پلیس راه استان زنجان از برخورد مرگبار یک کامیون با کارگر شرکت صنعتی سرب ‌و‌ روی خبر داد.

به گزارش24دی جوان،سرهنگ شیر محمدی رئیس پلیس راه استان زنجان اظهار داشت: در ساعت 16 و 22 دقیقه عصر روز 23دی در داخل یک شرکت صنعتی سرب‌ و‌ روی واقع در محور بیجار -زنجان یک کامیون کشنده برای بارگیری به شرکت مراجعه کرده بود که در زمان خروج کارگر شرکت را زیر گرفت.

وی در ادامه بیان کرد: کارگر که در پی وقوع این حادثه دچار شکستگی از ناحیه پا شده بود به بیمارستان منتقل شد اما در بیمارستان حدود ساعت 2 بامداد امروز24دی جان خود را از دست داد.

بیست وششم دی ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.