اخباروگزارشات کارگری23دی1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

Capture d’écran 2016-01-14 à 11.45.57

– درسومین روز تجمع اعتراضی کارگران بیکارشده سیمان دورود12کارگردرپی شکایت کارفرما بازداشت شدند!

– باردیگرصدای اعتراض کارگران کارخانه نساجی قا‌ئم‌شهرنسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوقشان بلند شد!

تهدید کارگران از طرف مدیران به – خرد کردن قلم پایشان – درصورت اعتراض!

-10کارگرمعترض بازداشتی عسلویه  راپس از24ساعت با اخذ تعهد آزاد کردند!

– بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران در حمایت از کارگران فازهای 22،23 و 24 عسلویه

– طومار اعتراضی کارگران پتروشیمی های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام دراعتراض به تبعیض در دستمزد ،مزایا وعدم امنیت شغلی!

– پایان اعتصاب 7روزه کارگران کارخانه کاشی خزر با وعده رسیدگی به مطالباتشان!

معیشت صدها کارگر وخانواده شان درگرو حل اختلاف مالی کارفرمایان معادن طبس با شرکت ذوب‌آهن اصفهان؟

صدها کارگر معدن در طبس با ماه های حقوق معوقه طی 2ماه اخیر اخراج شدند!

– عدم پرداخت ماه ها حقوق کارگران شهرداری نالوس!

– عدم پرداخت3ماه حقوق وحق بیمه کارگران شهرداری لوشان!

– سرگردانی کارگران بازنشسته کارخانه مه‌نخ و ناز‌نخ ادامه دارد

– راه رفتن مدیرعامل کارخانه پلی اکریل اصفهان روی شانه کارگران!

– سونامی اخراج‌های نوروزی شاغلان/ ۲۰.۸ میلیون قرارداد موقت شد!

پایان بررسی لایحه احکام مورد نیاز برنامه ششم توسعه و مواد الحاقی آن در جلسه هیات وزیران!

– دانشجویان دانشگاه صنعت نفت با خوابیدن شب در بیرون خوابگاه واردهشتمین روزاعتصاب شدند!

– تجمع اعتراضی دانشجویان دختر دانشگاه‌های قزوین با چهره پوشیده مقابل استانداری و فرمانداری قزوین؟!

– احضاردانشجویان معترض موسسه گنجینه هنر و معماری کرمانشاه به کمیته انضباطی بدلیل ایجاد شورش و بلوا؟!

– اطلاعیه کانون صنفی معلمان ایران(تهران)

– محمودبهشتی لنگرودی:اشتباه مارا تکرار نکنید

سوختن یک کارگردر آتش سوزی کارگاه مبل سازی!

درسومین روز تجمع اعتراضی کارگران بیکارشده سیمان دورود12کارگردرپی شکایت کارفرما بازداشت شدند!

در سومین روز از آغاز اعتراض کارگران سیمان درود ۱۲ نفر از کارگران با شکایت کارفرما بازداشت شدند.

به گزارش23دی ایلنا،  کارگران سیمان درود که از سه روز پیش برای در اعتراض به متوقف شدن فعالیت تولیدی کارخانه وتامین امنیت شغلی خود در اعتراض هستند و از قرار معلوم در میان کارگران بازداشت هشت عضو شورای اسلامی کار کارگران قراردادی و پیمانکاری این کارخانه حضور دارند.

درهمین رابطه:

تجمع کارگران بیکارشده سیمان درود مقابل کارخانه دراعتراض به تعطیلی کارخانه وبرای بازگشت بکار!

جمعی از کارگران سیمان درود در استان لرستان، صبح امروز (۲۱ دی ماه) در اعتراض به بلاتکلیفی ۷۵۰نفر از همکارانشان در نتیجه تعطیلی این واحد تولیدی، مقابل درب ورودی این کارخانه تجمع کردند.

به گزارش21دی ایلنا،یکی از کارگرانی که در این تجمع اعتراضی حضور یافته، گفت: بی توجهی اعضای هیت مدیره  سیمان درود به درخواستهای مکرر آنها درخصوص بهبود وضعیت  شغلی کارگران   در نهایت منجر  شد تا این اجتماع اعتراضی را برپا کنند.

او گفت: مشکلات کارگران سیمان درود  تقریبا از حدود چهار ماه پیش که کارفرما با متوقف کردن خطوط تولیدی این کارخانه کارگران را بلاتکلیف وبیکار کرد آغاز شده است.

این کارگر با بیان اینکه  همکاران وی در کارخانه کاری برای انجام دادن ندارند، افزود: کارفرما سیمان درود تعمیرات کارخانه را بهانه  کرده تا آنها را اخراج کند.

این کارگر معترض سیمان درود در بخش دیگری از سخنان خود درباره پی گیری های همکارانش برای از سر گیری فعالیت کارخانه گفت: آنها  از چهار ماه پیش برای از سر گیری فعالیت کارخانه ، پی گیری های زیادی از نهادهای مختلف دولتی در استان لرستان انجام داده اند که نتیجه ای در بر نداشته‌است.

این کارگر معترض درباره معوقات  حقوقی کارگران افزود: این وضعیت در حالی است که آنها هنوز بابت مزایای مربوط به حق افزایش تولید، آکورد، حق پاداش و پرداختی‌های ویژه اعیاد سال‌های قبل طلبکارند.

باردیگرصدای اعتراض کارگران کارخانه نساجی قا‌ئم‌شهرنسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوقشان بلند شد!

تهدید کارگران از طرف مدیران به – خرد کردن قلم پایشان – درصورت اعتراض!

پیش از ظهر امروز23دی، کارگران شیفت شب کارخانه شماره سه نساجی قائم‌شهر در حالی که همکاران شیفت روزشان پشت دستگاه‌های کارخانه مشغول به کار بودند، وارد فرمانداری این شهرستان شدند تا با مهدی محمدی دیداری داشته باشند.

هم‌اکنون 400 نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند که از مهر امسال هیچ حقوق و مزایایی دریافت نکردند و در مظلومانه‌ترین حالت از سوی مدیران شرکت محکوم به سکوت شده‌اند چه در غیر این صورت “قلم پایشان خرد می‌شود” اگر بروند تحصن یا اعتراض کنند.

به گزارش23دی فارس،کارگران نساجی قا‌ئم‌شهر خواستار احقاق حقوق معوقه چهار ماهه خود هستند تا در مقابل فشارهای کمرشکن اقتصادی قد راست کنند.

پیش از ظهر امروز، کارگران شیفت شب کارخانه شماره سه نساجی قائم‌شهر در حالی که همکاران شیفت روزشان پشت دستگاه‌های کارخانه مشغول به کار بودند، وارد فرمانداری این شهرستان شدند تا با مهدی محمدی دیداری داشته باشند.

صدای همهمه و دادخواهی کارگران در سالن اجتماعات فرمانداری به گوش می‌رسید و حضور خبرنگاران نادیده گرفته شد.

در دیداری 45 دقیقه‌ای کارگران از مشکلات و ناگفته‌های کارخانه و مدیران آن برای فرماندار صحبت کردند و راضی یا ناراضی با قول احضار مدیران استانی و مدیرعامل کارخانه برای نشست و تعیین تکلیف بعدی از سوی فرماندار، جلسه را ترک کردند تا به دفتر نمایندگان مجلس از قائم شهرمراجعه کنند

بنابهمین گزارش، هم‌اکنون 400 نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند که از مهر امسال هیچ حقوق و مزایایی دریافت نکردند و در مظلومانه‌ترین حالت از سوی مدیران شرکت محکوم به سکوت شده‌اند چه در غیر این صورت “قلم پایشان خرد می‌شود” اگر بروند تحصن یا اعتراض کنند.

م.م همچون دیگر همکارانش بالای 10 سال سابقه کار در نساجی دارد، گفت: کارخانه در حال حاضر روزانه از 14 تا 15 هزار متر طولی پارچه در سالن بافندگی و بیش از چهار تن نخ در سالن ریسندگی تولید می‌کند و 400 پرسنل دارد.

وی با اشاره به اینکه در شهریور ماه حقوق یک‌ ماه ما را در چهار قسط 200 تا 250 هزار تومانی پرداخت کردند و بعد آن تاریخ تا امروز حقوقی دریافت نکردیم، ادامه داد: انبارهای کارخانه خالی است، همه پارچه‌ها بار تریلی و روانه بازار می‌شوند.

ش.س از دیگر کارگران نساجی با بیان اینکه بیمه سه ماه خرداد، مرداد و شهریور کارگران پرداخت نشد آن هم بیمه ما که به صورت 10 درصدی پرداخت می‌شود و تنها شامل بیمه درمانی است، افزود: مدیرعامل فعلی کارخانه مهدی علم‌بیگی است که با تعیین افراد فاقد صلاحیت مدیریت و ناتوان باعث توقف سالن‌های بافندگی و ریسندگی شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته مواد اولیه و پنبه و سوخت کافی نبود و تولید پارچه را با کاهش مواجه کرده بود، ولی در حال حاضر این مشکلات وجود ندارد و کارخانه تولید روزانه بیش از 15 هزار متر دارد، بیان کرد: 18 نفر از کارگران با سابقه را اخراج کردند و این افراد به‌دلیل پرداخت نشدن بیمه، نمی‌توانند از بیمه بیکاری استفاده کنند.

این کارگر کارخانه نساجی در قائم‌شهر ادامه داد: اخراج این افراد زمانی صورت گرفت که به دستور مدیرعامل کمیته‌ای به نام تعدیل نیرو تشکیل شد و با این کمیته غیرقانونی، 18 کارگر اخراج شدند.

وی ادامه داد: با ادامه روند پرداخت نشدن مطالبات، تا شب عید، 6 ماه حقوق و عیدی و پاداش از ما دریغ می‌شود.

ر.ن که از سوی همکارانش تایید می‌شد، بیان کرد: مگر می‌شود چهار ماه حقوق نگرفت، مگر زن و فرزندان ما حق حیات ندارند، مگر می‌شود زیر بار سنگین فشار اقتصادی کمرمان نشکند، «سیر چه‌خبر از گرسنه دارد».

یکی دیگر از کارگران به یک طنز تلخ که برایش اتفاق افتاد، اشاره کرد: «فقیری در خانه‌مان را زد همسرم که از سماجت آن زن عصبانی شده بود سرش را از پنجره بیرون انداخت و گفت: برو ما از تو گرسنه‌تریم، زن گدا به همسرم گفت: مگر زن کارگر نساجی هستی».

د.ی که جزء 18 کارگر اخراجی است و از دریافت بیمه بیکاری هم محروم است، بیان کرد: به دادگستری شکایت کردم و حکم تامین اموال برایم صادر شد تا در صورت عدم پرداخت حقوق در ظرف 10 روز، از وسائل شرکت به اندازه 4 میلیون تومان تامین اموال شود.

ز.ب هم گفت: با تولید و کارکرد فعلی، کارخانه قادر به تامین حقوق پرسنل و خط تولید در حال پرشدن است.

وی تاکید کرد: ما مشکل تولید نداریم با راه‌اندازی سالن رنگ‌ریزی خط تولید کامل می‌شود، ما کاری به شخص نداریم کار همکاران من خروجی خودشان باشد، کافی است، زمان مدیریت میرجعفری و ابراهیمی-، بهترین دوران کارگران نساجی بود و کارگران در محیطی آرام و بی‌تنش به کار تولید مشغول بودند نه در زمان فعلی که کسی جرات حرف زدن ندارد.

برپایه این گزارش، خروجی نشست کارگران با فرماندار قائم‌شهر این شد که تا پایان هفته جاری، چهار نماینده از سوی کارگران تعیین شود و با فراخواندن علم بیگی، مدیران استانی، وضعیت کارگران مشخص شود و در صورت عدم پایبندی علم‌بیگی به تعهداتش و ادامه این روند، تعیین تکلیف نهایی اتخاذ شود.

10کارگرمعترض بازداشتی عسلویه  راپس از24ساعت با اخذ تعهد آزاد کردند!

عصر روزسه شنبه ۲۲ دی ماه، 10کارگری که در رابطه با اعتصاب کارگران فازهای ۲۳ و ۲۴ عسلویه بازداشت شده بودند پس از24ساعت، با اخذ تعهد آزاد کردند.

به گزارش23دی ایلنا،منابع خبری در عسلویه از آزادی کارگرانی خبر می‌دهند که در جریان اعتراضات اخیر کارگران فازهای ۲۳ و ۲۴ عسلویه بازداشت شده بودند.

از قرار معلوم کارگران بازداشت شده عصر روز گذشته با اخذ تعهد آزاد شده‌اند و همزمان با این اتفاق نزدیک به یک ماه از مطالبات مزدی این کارگران پرداخت شده است.

در عین حال به نقل از این کارگران پیمانکاری  که در روزهای اخیر با برپایی اجتماعات اعتراضی خواستار وصول معوقات مزدی خود شده بودند گفته می‌شود که هنوز از نحوه پرداخت باقیمانده معوقات مزدی آنها خبری نیست.

درهمین رابطه:

درپی اعتصاب کارگران فازهای23و24 عسلویه 10کارگربازداشت شدند!

روز21دی،بدنبال اعتصاب کارگران پیمانکاری فازهای ۲۳ و ۲۴ منطقه ویژه عسلویه دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوقشان،شماری از کارگران توسط عوامل انتظامی بازداشت شده‌اند.

به گزارش22دی ایلنابه نقل از کارگران شاغل در منطقه ویژه عسلویه ، در روزهای اخیر حدود ۴۰۰ نفر از کارگران پیمانکاری فازهای ۲۳ و ۲۴ منطقه ویژه عسلویه برای پیگیری معوقات مزدی خود از حضور در محل کار خودداری کرده و در بیرون کارگاه و اطراف مسیرهای منتهی به محل کارشان تجمع می‌کنند که در ادامه این وضعیت روز گذشته حدود ۴۰ نفر از این کارگران تصمیم می‌گیرند تا برای پیگیری خواسته‌های خود به فرمانداری کنگان مراجعه کنند.

در جریان مراجعه روز گذشته این کارگران به فرمانداری روز گذشته شماری از کارگران توسط عوامل انتظامی بازداشت شده‌اند.

براساس این گزارش،این کارگران که شمارشان تا نزدیک به هزار نفر برآورد می‌شود،از طریق شرکت‌های پیمانکاری دست سوم و چهارم با عناوین مختلفی همچون نقاش، عایق‌کار، ابزار دقیق درپروژه‌های در دست ساخت در این قسمت از عسلویه مشغول کارند و بخش قابل توجهی از آن‌ها، به دلیل آنچه که پرداخت نشدن صورت وضعیت مالی و یا بدحسابی کارفرما و پیمانکار عنوان می‌شود از میانه تابستان مزد معوقه طلبکارند.

در این رابطه یک مقام آگاه در منطقه ویژه عسلویه با تایید موضوع پرداخت نشدن معوقات مزدی کارگران پیمانکاری فازهای ۲۳ و ۲۴ گفت: کارگرانی که به نمایندگی از همکاران خود برای پیگیری وصول خواسته‌هایشان مراجعه کرده‌بودند از طریق مسئولان مربوطه در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفتند و هیچ برخودری با آن‌ها صورت نگرفته است.

وی افزود: اما از آنجا که در جریان اعتراضات اخیر حدود ۱۰ نفر از کارگران به عنوان عامل برهم زننده نظم عمومی شناخته شده بودند تعدادی از آن‌ها با تصمیم مقامات مسئول بصورت جداگانه توسط عوامل انتظامی بازداشت شده‌اند.

بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران در حمایت از کارگران فازهای 22،23 و 24 عسلویه

به خاطرتجمع و پیگیری حقوقهای معوقه که از نظر مقامات مسؤل منطقه (قضائی، امنیتی و انتظامی) مصداق بر هم زدن نظم عمومی است 10، نفر ازکارگران فازهای 22،23 و 24 عسلویه بازداشت شده اند.

به گفته کارگران 40 نفر به نمایندگی از بقیه برای پیگیری دریافت حقوقها به فرمانداری کنگان رفتند. ولی جواب مقامات به کارگران، بازداشت 10 نفر از آنها بوده است. طبق خبر ایلنا، یک مقام مسؤل گفته: ازآنجاکه درجریان اعتراضات صنفی اخیرحدود ۱۰ نفرازکارگران به عنوان عامل برهم زننده نظم عمومی شناخته شده بودند تعدادی ازآن‌ها باتصمیم مقامات مسئول بصورت جداگانه توسط عوامل انتظامی بازداشت شده‌اند.

نحوه بازداشت این 10 نفر هر چه باشد تغییری در نفس سرکوب کارگرانی که خواهان دریافت دستمزدهای به تأخیر افتاده خود هستند ،ایجاد نمی کند. تلاش مقامی که با چسباندن اتهام “برهم زدن نظم عمومی” می خواهد برای این اقدام ضد کارگری، آبرو داری و مقبولیت و مشروعیت بخرد ، بی نتیجه است. این نوع اتهامات بیشتر از حد نخ نما و فاقد تأثیر مرعوب کنندگی و بازدارندگی شده اند.امروز کارگران بیش از گذشته متوجه هستند که کارفرمایان باپشتگرمی و حمایت کامل ارگانهای قدرت جسارت دزدی و چپاول از تتمه زندگیشان و در عین حال دهن کجی و لاقیدی در پاسخ به مطالباتشان را به خود می دهند.

شعبه قضائی بندرامام برای کارگران پتروشیمی های ماهشهر بخشنامه صادر میکند و درعسلویه اجرا میشود. اما کارگران معترض برای دستیابی به مطالباتشان نه در آنجا ونه در عسلویه در برابر بسیج همگانی، آشکار و عریان دستگاهها ونهادهای قضائی واجرائی برای سرکوب کردن اعتراضات وخفه کردن فریادهایشان به عقب نخواهند رفت.

اتحادیه آزاد کارگران ایران خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط بازداشت شدگان و پرداخت فوری حقوقهای معوقه کارگران فازهای 22،23 و 24 عسلویه و همچنین مجازات کارفرمایان به جرم ایجاد اخلال در نظم زندگی و به خطر انداختن سلامت و امنیت خانواده های کارگران می باشد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

23 دی 94

طومار اعتراضی کارگران پتروشیمی های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام دراعتراض به تبعیض در دستمزد ،مزایا وعدم امنیت شغلی!

صدها کارگر پتروشیمی های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام در پایان تجمع روز بیستم دی ماه خود مقابل اداره کار منطقه ویژه بندر امام با امضای یک طومار خطاب به رئیس اداره کار منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خواهان رسیدگی به مطالبات برآورده نشده خود شدند.

به گزارش23دی ایلنا، این طومار که در پایان اجتماع اعتراضی روز20دی توسط کارگران شرکت کننده امضا شده‌است به مسئولان اداره سایت شماره 1 منطقه ویژه بندر امام و سایر مسئولان مربوطه تحویل شده است.

دراین طومارخطاب به رئیس اداره کار منطقه ویژه اقتصادی بندر امام آمده است: ما پرسنل مدت موقت پتروشیمی بندرامام حاضر در اداره کار که جهت دریافت صدور دریافت صدور رأی اداره کار در مورد پرونده اینجانبان مراجعه نموده‌ایم با توجه به عدم اعلام رأی، کما فی السابق خواهان احقاق حق بوده و خواهشمندیم که هر چه سریع‌تر اعلام رأی بفرمائید.

در ادامه این نامه کارگران معترض با انتقاد از عدم رسیدگی مسئولین به خواسته‌های جمعی کارگران گفته‌اند با رسیدگی به مطالبات طبق ماده ۳۸ قانون کار و ۲۷ مناطق ویژه و مقاوله نامه شماره ۱۰۰ بین الملل در جهت رفع تبعیض اقدام فرموده و از تجمع مجدد پرسنل خودداری فرمائید.

درهمین رابطه:

تجمع صدها کارگر پتروشیمی های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام مقابل اداره کار دراعتراض به عدم رسیدگی اداره کار منطقه ویژه به دادخواست‌ آنها مبنی بر تبعیض  در دستمزد و مزایا و عدم امنیت شغلی !

http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/20_Day_94.html

پایان اعتصاب 7روزه کارگران کارخانه کاشی خزر با وعده رسیدگی به مطالباتشان!

روز گذشته،اعتصاب هفت روزه بیش از ۱۰۰ کارگر معترض کاشی خزر، با وعده مسئولان اداره کار رشت خاتمه یافت.

به گزارش23دی ایلنا به نقل از کارگران این واحد تولیدی،به دنبال توافقی که روز گذشته میان چهار نفر از نمایندگان کارگران کاشی خزر با مسئولان اداره کار شهرستان رشت صورت گرفته است تمامی کارگران معترض به اقدامات اعتراضی خود خاتمه داده‌اند.

کارگران کاشی خزر از روز چهارشنبه (۱۶ دی ماه) تا روز گذشته ۲۲ دی ماه بمدت ۷ روز اعتصاب کرده بودند طی دو روز آخر دست به تجمع مقابل اداره کار شهرستان رشت زدند.

این کارگران خواهان وصول مطالبات معوقه وتامین امنیت شغلی بودند که طبق توافق صورت گرفته قرار شده است تا در روز‌های آینده با حضور نمایند گان آنها، مسئولان اداره کار شهرستان رشت و کارفرما جلساتی دیگری در مورد تحقق این خواسته‌ها برگزار شود.

معیشت صدها کارگر وخانواده شان درگرو حل اختلاف مالی کارفرمایان معادن طبس با شرکت ذوب‌آهن اصفهان؟

صدها کارگر معدن در طبس با ماه های حقوق معوقه طی 2ماه اخیر اخراج شدند!

صدها کارگر معادن طبس طی دو ماه اخیر اخراج شدند؛ برخی معادن طبس هم تعطیل شده و روند اخراج کارگران همچنان ادامه دارد؛ تعداد زیادی از کارگران اخراج شده از کارفرمایان خود شکایت کرده‌اند؛ پرداخت حقوق بسیاری از کارگران شاغل هم تا 3 ماه معوق است.

از ابتدای آذر امسال تاکنون حداقل 200 کارگر معادن طبس متعلق به 2 شرکت معدنی اخراج شدند؛ این در حالی است که برخی آمار حکایت از اخراج بالغ بر 600 نفر کارگر دارد.

کار استخراج از برخی معادن طبس عملاً تعطیل شده و برخی هم در آستانه تعطیلی است؛ روند اخراج کارگران معادن طبس نیز همچنان ادامه دارد.

تا این لحظه بیش از 20 نفر از کارگران اخراج شده معادن از کارفرمایان خود شکایت کرده‌اند.

نفس تعداد زیادی از کارگران شاغل در بخش معادن طبس نیز از تعویق طولانی‌مدت پرداخت دستمزدشان به شماره افتاده است؛ پرداخت حقوق کارگران برخی از این شرکت‌ها حتی تا 3 ماه معوق است.

یکی از این شرکت‌های معدنی که حدود 400 نفر کارگر دارد طی چند روز گذشته هنوز حقوق ماه مهر نیروهای خود را پرداخت کرده است.

مهدی قاسمی‌زاده، رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تأیید موضوع اخراج کارگران معادن طبس، از ارائه آماری در این زمینه خودداری کرد و گفت: تعداد قابل‌توجهی از کارگران معادن طبس اخراج شده‌اند اما آمار تعداد کارگران اخراج شده محرمانه بوده و انتشار آن نیازمند مجوز حراست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی است که این مجوز صادر نشده است.

این در حالی است که محمدعلی عبداله‌زاده نماینده مجلس از طبس طی سخنانی که در برخی رسانه‌ها نیز منتشر شده، ادعا کرده است که موضوع اخراج کارگران معادن طبس شایعه‌ای برای برهم زدن جو کشور در آستانه انتخابات بوده و حتی یک نفر از کارگران معادن طبس اخراج نشده است.

همچنین در برخی خبرها موضوع تکذیب اخراج کارگران معادن طبس به نقل از رمضان کریتی‌ثانی، مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس بیان شده است؛ در این خبرها مسئولیت کریتی‌ثانی اشتباهاً به‌عنوان مجری طرح تجهیز معادن زغالسنگ طبس ذکر شده است.

رمضان کریتی‌ثانی، مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس در این باره تصریح کرد: این موضوع که برخی شرکت‌های معدنی طبس تعداد قابل‌توجهی از کارگران خود را اخراج کرده‌اند قطعی است؛ من مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس هستم و آنچه که اعلام کرده‌ام و برخی از آن سوءاستفاده کرده‌اند این بوده که حتی یک نفر از نیروهای شاغل در معادن شرکت زغال سنگ پروده طبس اخراج نشده است و در مورد سایر شرکت‌ها اظهار نظری نکرده‌ام.

یکی از کارگران معادن طبس که اخیراً اخراج شده است گفت: بیش از 3 سال در یکی از شرکت‌های معدنی طبس و در داخل تونل زغال سنگ مشغول به کار بودم؛ دارای همسر و 2 فرزند هستم؛ اما اکنون اخراج شده و 2 ماه است که حتی حقوق هم نگرفته‌ام؛ بیمه من نیز قطع شده است.

وی ادامه داد: مستأجر هستم و پرداخت اجاره‌بهای منزلم 4 ماه به تأخیر افتاده است؛ البته چون بخشی از معدن ما تعطیل شده، مسئولان شرکت وعده داده‌اند که به‌زودی با بهبود وضعیت مالی شرکت، به سر کار برمی‌گردیم.

بنا بهمین گزارش،مشکل اصلی شرکت‌های معدنی طبس که منجر به اخراج کارگران شده، عدم نقدینگی ناشی از عدم پرداخت وجه محصولات خریداری شده به‌ویژه زغال سنگ از سوی خریداران و در رأس آن شرکت ذوب‌آهن اصفهان است.

عدم پرداخت وجه زغال سنگ از سوی خریداران نیز به دلیل کاهش میزان ساخت و ساز در کشور و کسادی بازار فولاد و آهن است.

برخی از شرکت‌های معدنی طبس برای پرداخت حقوق کارگران و کارکنان خود ناچار به دریافت وام از بانک‌ها با کارمزد بسیار بالا شده‌اند.

مدیرعامل یکی از شرکت‌های معدنی طبس که اخیراً تعدادی از کارگران آن اخراج شده‌اند، ضمن عدم اعلام تعداد نیروهای اخراج شده، گفت: شرکت ما به شدت دچار کمبود نقدینگی است و حتی برای پرداخت حقوق کارگران‌مان به مشکل جدی خورده‌ایم و چاره‌ای جز اخراج نیروها نداشتیم.

عضو هیأت‌مدیره یکی دیگر از شرکت‌های معدنی طبس نیز بیان کرد: هیچ کس مایل نیست کارگران بیکار شوند و ما هم با اخراج حتی یک کارگر مخالفیم، اما به ناچار شرایط اقتصادی موجب اخراج کارگران شده است.

وی اضافه کرد: در این زمینه گرچه رایزنی‌های زیادی از سوی مسئولان برای جلوگیری از اخراج کارگران شده اما مسئولان و نهادهای دولتی هیچ حمایتی از شرکت‌های معدنی نکرده‌اند.

وی گفت: خواستار پرداخت وجه زغال سنگ از سوی خریداران هستیم و این وعده را می‌دهیم که در صورت پرداخت وجه زغال سنگ، تمام مشکلات حل شده و کارگران اخراج شده نیز به کار باز خواهند گشت.

تلاش برای گفت‌وگو در این زمینه با فرماندار ویژه شهرستان طبس بی‌نتیجه ماند؛ اما به گفته رییس هیأت‌مدیره یکی از شرکت‌های معدنی طبس، اخیراً برای رسیدگی به این موضوع جلسه‌ای با حضور فرماندار ویژه شهرستان طبس برگزار شد که تأثیر خاصی نداشت.

بخشی ازیک گزارش گلشن بتاریخ23دی

عدم پرداخت ماه ها حقوق کارگران شهرداری نالوس!

بعداز شهرداری اشنویه، شهرداری بخش نالوس این شهرستان نیز به دچار بحران مالی شده و کارکنان و کارگران این شهرداری 3 ماه است حقوق نگرفته اند.

به گزارش22دی شنوباس،در آن سوی شهر اشنویه، بخش نالوس این شهرستان نیز دچار مشکلات مالی شده و براساس اخبار رسیده به شنوباس حقوق کارکنان و پرسنل این نهاد اداری 3 ماه به تعویق افتاده است.

نظرات کاربران درهمین رابطه:

کاربر مهمان 1394/10/23 11:33

سلام آقای مدیر سایت با اجازتون شهرداری نالوس بیش از ۶ ماه است حقوق نداده شما چرا حقایقو نمینویسی لطفا حقایقو بنویسید یا اگه از نوشتن حقایق ترس دارید لطفا چیزی نویسید بهتره

کاربر مهمان1394/10/23 11:4201

مع ال سف نگرش خبری سایت شنو باس به دو شهردار اشنویه و نالوس بدور از واقع نگریست با این توصیف بحران مالی شهرداری نالوس در عدم پرداخت حقوق و مزایای کارگران و کارکنان بالغ بر شش۶ ماه می باشد که با توجه به درامد پایین و ناچیز این شهرداری بسیار چشمگیرتر از شهرداری اشنویه که شاید حقوق و مزایا را یک ماه بتعویق انداخته است می باشد تامل بیشتر سایت شنو باس به واقعیتهای جامعه بیشتر مورد انتظار است

کاربر مهمان1394/10/23 11:4401

من ی کارگرم خدا بالاسر ماست که دروغ میگویند ما شش ماهه حقوق نگرفتیم از شما به عنوان مدیر یک سایت انتظار بیشتری دارم بر گفتن واقعیت

کاربر مهمان1394/10/23 12:501

سلام خدمت نویسنده محترم اینکه نوشته‌اید حقوق شهرداری نالوس سه ماه به تعویق افتاده درست نیست ، و این به این دلیل هستش که تحقیق درست صورت نگرفته . حقوق شهرداری نالوس حداقل 6 ماه عقب افتاده است.

عدم پرداخت3ماه حقوق وحق بیمه کارگران شهرداری لوشان!

کارگران مجموعه‌های شهرداری لوشان وسازمان‌های وابسته بیش از سه ماه معوقات مزدی پرداخت نشده طلبکارند.

به گزارش23دی ایلنا،این کارگران گفتند: نزدیک به ۷۵ نفر هستیم که به دلیل مشکلات مالی و معیشتی در موقعیت نامناسبی قرارداریم.

آنها می‌گویند آنچه در طول یک سال گذشته به مشکلات آن‌ها افزوده است تغییرات مکرر شهردار از سوی اعضای شورای شهراست .

در این خصوص یکی از کارگران شهرداری لوشان گفت: طی یک سال جاری سیستم مدیریتی شهرداری سه مرتبه تغییر کرد ه وآخرین مرحله نیز حدودا یک هفته پیش بود که یک شهردار جدید به شهرداری معرفی شده است.

آن‌ها می‌گویند: ادامه مشکلات مالی آن‌ها در حالی است که شورای شهر و شهردار نیز بار‌ها به کارگران قول پرداخت حقوق معوقه آنان را داده‌اند ولی عملاً نتوانسته‌اند قول خود را عملی کنند.

کارگران با بیان اینکه با ورود شهردار جدید یک ماه از مطالبات مربوط به شهریور ماه کارگران پرداخت شده است؛ ادامه داد: از قرار معلوم به غیر از مزد معوقه حق بیمه او همکارانش بصورت کامل به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده است.

همچنین یکی دیگر از کارگران شهرداری لوشان نیز گفت: به دلیل عدم پرداخت حقوق و دستمزد در سه ماه گذشته با مشکلات مالی و خانوادگی روبرو شده‌ایم.

به گفته این کارگران آن‌ها بار‌ها از شهردار و شورای شهر درخواست کرده‌اند تا که حقوق معوقه را پرداخت نمایند ولی تنها قول می‌دهند و در عمل ما را فراموش کرده‌اند.

سرگردانی کارگران بازنشسته کارخانه مه‌نخ و ناز‌نخ ادامه دارد

نزدیک به ۱۵۰نفر از کارگران پیشین کارخانه‌های نساجی مه نخ ونازنخ قزوین از سال ۸۹ تاکنون معطل دریافت معوقات مزدی و سنوات خود هستند.

به گزارش23دی ایلنا،منابع کارگری در این واحد نساجی با اعلام این خبر گفتند: کارگران یاد شده که هم اکنون از طریق قانون مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شده‌اند همچنان بابت بخشی از مزایای دستمزد و سنوات پایان کار خود از کارفرما طلبکارند.

گفته می‌شود پس از تسویه حساب، این کارگران بخشی از مطالبات خود را بصورت قسطی دریافت می‌کنند اما قسمت باقیمانده مزایای همگی آن‌ها که بالغ بر ۲ میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان هنوز پرداخت نشده و از قرار معلوم در تمامی این ۶ سال کارفرما به دلیل آنچه که نداشتن منابع مالی عنوان شده است از پرداخت این طلب خودداری کرده است.

این گروه از کارگران بازنشسته کارخانه‌های ناز نخ و مه نخ افزودند: بعد از آنکه کارفرما مشترک این دو واحد نساجی در سال ۸۹ به بهانه انجام تعمیرات اساسی فعالیت تولیدی را متوقف کرد، حدود ۵۰۰ کارگری که تا آنزمان در نازنخ و مه‌نخ کارمی‌کردند یکجا و از طریق فسخ قرارداد کار، بازخریدی و اجرای مقررات بازنشستگی تعدیل شدند.

این کارگران بابیان اینکه از جمع تمامی آن‌ها تنها حدود ۳۵۰ کارگر توانستند با استفاده از قانون مشاغل سخت وزیان آور پیش از موعد بازنشسته شوند، افزودند: از میان کارگران بازنشسته حدود ۲۰۰ نفر بعد از مدت‌ها دوندگی سرانجام موفق شدند برای دریافت سنوات پایان کار خود طبق احکام مراجع قانونی قسمتی از اموال کارخانه را مصادره کنند. اما ۱۵۰ کارگر باقیمانده هنوز موفق به دریافت معوقات مزدی خود نشده‌اند.

آن‌ها با یادآوری اینکه در ۶ سالی که از پرداخت نشدن باقیمانده طلب مزدی آن‌ها می‌گذرد در نتیجه رکود اقتصادی پیش آمده ارزش ریالی طلب آن‌ها تا یک سوم کاهش یافته است، افزودند: از مدتی قبل آن‌ها نیز موفق شدند تا برای دریافت طلب خود حکم قضایی توقیف و برداشت از موجودی حساب بانکی کارفرما را بگیرند اما در مراجعه به واحد حقوقی بانگ پاسارگاد به آن‌ها گفته شد که این موجودی حساب به دلیل طلب خود بانک توقیف شده است.

راه رفتن مدیرعامل کارخانه پلی اکریل اصفهان روی شانه کارگران!

کارگران کارخانه پلی اکریل اصفهان از اجبار کارفرما به دریافت وام بانکی جهت دریافت مطالبات مزدی خود خبر می دهند.

به گزارش23دی ایلنا،جمعی از کارگران کارخانه پلی اکریل اصفهان در شهرستان مبارکه از اصرار کارفرما به دریافت وام بانکی توسط کارگران خبر می‌دهند.

به گفته این کارگران، دو هفته پیش کارفرما با ارسال بخشنامه‌ای کارگران را موظف نمود که جهت دریافت دستمزدهای ماهانه در بانک رسالت حساب افتتاح نمایند. اما پس از مراجعه به بانک، کارگران با فرم‌های سفید امضا جهت دریافت وام مواجه می‌شوند.

از قرار معلوم پس از مراجعه کارگران به نمایندگان کارفرما به آن‌ها گفته می‌شود که ملزم به امضای فرم‌ها و دریافت وام ماهانه به اندازه مبلغ دستمزد خود هستند.

این کارگران افزودند: کارفرما در صدد پرداخت مطالبات مزدی کارگران توسط وام بانکی است که این عمل غیر قانونی به مقروض شدن کارگران و ایجاد دیون بانکی برای آن‌ها می‌انجامد.

به گفته این کارگران این عمل کارفرما با اعتراض همکاران آن‌ها روبرو شده است و تا کنون بسیاری از کارگران از امضای فرم‌های دریافت وام خودداری کرده‌اند.

در همین رابطه اداره کار شهرستان مبارکه نیز در سیزدهم دی ماه با ارسال نامه‌ای خطاب به کارفرمای شرکت پلی اکریل به این رویه غیر قانونی اعتراض و خواستار پایان دادن به آن شده است.

در بخشی از نامه ارسالی اداره کار آمده است: براساس ماده ۳۷ قانون کار کارفرما موظف به پرداخت ماهیانه دستمزد پرسنل می‌باشد و اجبار کارگران به دریافت وام غیر قانونی است.

سونامی اخراج‌های نوروزی شاغلان/ ۲۰.۸ میلیون قرارداد موقت شد!

بزودی و در نوروز قرارداد کاری میلیون‌ها نفر به اتمام می‌رسد و برخی سال آینده به محل کار خود بر نخواهند گشت. هم اکنون۲۰.۸میلیون نفر قرارداد موقت هستند و تنها ۱.۵میلیون نفر قرارداد دائم دارند.

یکبار وزارت کار در سال جاری بخشنامه ای را خطاب به مشمولان قانون کار ابلاغ کرد که در آن عنوان شده بود هرگونه قرارداد زیریکسال در کارهای با ماهیت دائم ممنوع بوده و اگر هم چنین قراردادی بسته شود، به منزله یکسال در نظر گرفته می شود.

هرچند این بخشنامه یک هفته بیشتر دوام نیاورد و با فشار کارفرمایان لغو شد، اما  راهی جز اجرای چنین برنامه هایی برای سروسامان دادن به اوضاع بسیار بد قراردادهای کاری وجود ندارد. قراردادهایی که به دلیل نابسامانی و وجود راه های فراوان فرار و دور زدن قانون، بیش از ۹۳ درصد کل قراردادهای کاری در بازار کار ایران را به صورت موقت در آورده است.

کارشناسان می پرسند مگر می شود این فرض را پذیرفت که اقتصاد ایران در اوضاع بسیار بد و در شرایط ناگواری قرار دارد که بیشتر از ۹۳ درصد قراردادهای کاری آن باید به صورت موقت نهایتا یکساله منعقد شود؟ یعنی هیچ بنگاه و صنعتی در کشور نداریم که نسبت به آینده خود دورنمای روشنی حتی به صورت نسبی داشته باشد؟

واقعیت چنین نیست و هر چند بسیاری از بنگاه ها و بخش های تولیدی کشور به دلایل گوناگون از واردات بی رویه، افزایش یکباره قیمت تمام شده تولید، قوانین غیرشفاف و دست و پاگیر و نوسانات قیمت ارز در وضعیت نامناسبی قرار داشته باشند، اما بسیاری نیز شرایط خوب و کاسبی مناسبی دارند و شرایط شان خوب است؛ بنابراین اینکه بالای ۹۳ درصد کل قراردادهای کاری کشور تا یکسال و به صورت کاملا موقت باشد، باید دلایل دیگری داشته باشد.

شرایط وفور نیروی متقاضی کار در ایران، وجود صدها هزار جوان تحصیل کرده دانشگاهی که در جستجوی کار هستند و فراهم بودن امکان سوء استفاده از اوضاع بیکاران؛ بسیاری را بر آن داشته تا در سایه نبود نظارت و ضعف دولت ها در سخت گیری اجرای قانون درباره قراردادهای کار به دلیل بروز تخلفات متعدد در شرکت های بدنه دولت، باعث شده تا حتی بنگاه های بزرگ نیز دست به امضای قراردادهای ماهیانه و فصلی بزنند در حالی که چند دهه از آغاز فعالیت آنها می گذرد و قصد تعطیلی کار را هم ندارند.

قراردادهای ۲۹ روزه هم داریم

کارفرمایان فکر می کنند وقتی روزانه درخواست های فراوانی برای کار از سوی جوانان به دستشان می رسد، دیگر چه لزومی دارد مسئولیت نیرویی را برای ۳۰ سال بپذیرند و دست به استخدام بزنند، آنها حتی فکر می کنند شرایط باید به نحوی باشد که در هر لحظه که اراده کردند بتوانند افرادی را بدون هزینه اخراج و عده دیگری را جایگزین کنند.

درک این مسئله سخت است که بتوان پذیرفت کارخانه بزرگی با چندین خط تولید و صدها نیرو در حال فعالیت باشد، آنگاه به یکماه آینده خود نیز امیدوار نیست و ترجیح می دهد با نیروهای خود قرارداد ۲۹ روزه امضا کند. یعنی اینکه کارفرمایانی هستند که میلیاردها تومان سرمایه خود را در درگیر کاری کرده اند که حتی نمی دانند یکماه دیگر آن چه می شود!

اگر اینگونه است که واقعا درنگ نکنند و تا سرمایه شان نابود نشده آن را به بانک ها ببرند و بنشینند سود ماهیانه گرفته و روزگار بگذرانند؛ اگر غیر از این است که باید انتظار داشت ترتیبی از سوی دولت اتخاذ شود تا صدها هزار و میلیون ها قرارداد کاری شاغلان اصلاح و به ریل اصلی خود بازگردد.

معنا ندارد فردی به مدت ۲۰ سال در بنگاهی مشغول به کار است که با وی قرارداد موقت امضا می شود. قانون که چنین اجازه ای را به آن بنگاه نداده است و قطعا با رضایت شاغل هم نیست، پس چه پشتوانه ای باعث می شود تا کارفرما با خیالی آسوده چنین تخلف آشکاری را انجام دهد؟ آیا واقعا از فردی با چنین وضعیت شغلی انتظار بهره وری و خلاقیت در کار و احساس وابستگی به بنگاه می رود یا اینکه او مدام در فکر اخراج و از دست رفتن ناگهانی شغل و بیکار شدن و چگونگی شکایت از کارفرما در صورت بروز چنین وضعیتی و دریافت و حق و حقوق و سنوات و … است؟

حالا به روزهای پایانی سال نزدیک می شویم و بزودی قرارداد کاری صدها هزارنفر به اتمام خواهد رسید. برخی ممکن است در بهار سال آینده بیکار شده باشند و به خیل میلیونی بیکاران بپیوندند. بالاخره بزودی و در ماه های آینده، موجی از اتمام قراردادهای کاری و اخراج ها را در بازار کار ایران شاهد خواهیم بود. در عین حال، بخشی از ریزش و رویش جدید؛ همچنین جا به جایی ها در بازار کار عادی و لازم است.

بخشی ازیک گزارش مهربتاریخ23دی

پایان بررسی لایحه احکام مورد نیاز برنامه ششم توسعه و مواد الحاقی آن در جلسه هیات وزیران!

به گزارش23دی پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری،هیات دولت روز چهارشنبه در جلسه ای به ریاست حسن روحانی ، کار بررسی لایحه احکام مورد نیاز برنامه ششم توسعه و مواد الحاقی آن را به پایان رساند.

دانشجویان دانشگاه صنعت نفت با خوابیدن شب در بیرون خوابگاه واردهشتمین روزاعتصاب شدند!

اعتصاب دانشجویان دانشگاه نفت در حالی به روز هشتم خود رسید که شب گذشته این دانشجویان، در اعتراض به پاسخ غیر مسئولانه وزیر نفت، به نشانه اعتراض علاوه بر اعتصاب غذا، شب را در بیرون خوابگاه سپری کردند.

شنیده ها حاکی از آن است که دانش آموختگان دانشگاه نفت در اعتراض به بدعهدی مسئولان وزارت نفت شنبه هفته آینده ۲۶ دی ماه مقابل وزارت نفت تجمع آرام برگزار می کنند.

به گزارش 23دی خبرگزاری دانشجو ، مسئله از یک مصاحبه شروع شد وقتی سلحشور، معاون منابع انسانی وزیر و عضو هیات علمی دانشگاه نفت با 20:30 مصاحبه کرد و آب پاکی را روی دست دانشجویان دانشگاه نفت ریخت و اعلام کرد اولویت استخدام حذف شده است.

این مسئله مثل آب سردی بود بر پیکره دانشجویان دانشگاه نفت، دانشجویانی با رتبه های بالا که از شهرهای دور و نزدیک کشور به این دانشگاه آمده بودند و حاضر شده بودند، گرمای طاقت فرسای اهواز و آبادان را تحمل کنند.

هر چند بررسی روند رفتاری و مدیریتی وزیر نفت غیر از این را هم نشان نمی داد، وزیری که از سال های قبل و در دوره اصلاحات هم دست به کار شده بود که این دانشگاه را به وزارت علوم واگذار کند تا مرحله عقد قرارداد هم رفته بود؛ اما حضور به موقع دانشجویان اجازه حذف و اضمحلال این دانشگاه تخصصی را نداده بود.

پس از یک هفته تجمع و تحصن، روز گذشته، بیژن نامدار زنگنه در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما در خصوص سرنوشت دانشجویان متحصن دانشگاه نفت که به وضع استخدام خود معترض بودند، گفت: استخدام در وزارت نفت حسب نیاز انجام می شود و باید به خدمت افراد نیاز باشد تا استخدام صورت پذیرد.

وی افزود: علاوه بر نیاز، باید صلاحیت افراد از نظر هسته های گزینش هم احراز شود و همچنین باید افراد استخدام شده از حداقل سواد هم برخوردار باشند.

این سخنان دیشب علاوه بر اینکه نتوانست پاسخی باشد بر مطالبه به حق آنها از سوی وزیر، بلکه موجب ناراحتی جامعه دانشگاهی شد.

دانشجویان معترض نفتی دیشب را در سوز سرمای خوزستان در بیرون سپری کردند تا نشان دهند برای احقاق حق و حقوق قانونی خود ذره ای کوتاه نمی آیند.

شنیده ها حاکی از آن است که دانش آموختگان دانشگاه نفت در اعتراض به بدعهدی مسئولان وزارت نفت شنبه هفته آینده ۲۶ دی ماه مقابل وزارت نفت تجمع آرام برگزار می کنند.

بنابه گزارش همین منبع،دانشجویان متحصن دانشگاه نفت در روز هشتم تحصن پس از سخنان نسجیده وزیر نفت مبنی بر اینکه دانشجویانی که حداقل سواد داشته باشند جذب می‌شوند، نهضت «من یک بی صوادم» را راه‌اندازی کردند.

تجمع اعتراضی دانشجویان دختر دانشگاه‌های قزوین با چهره پوشیده مقابل استانداری و فرمانداری قزوین؟!

صبح امروز23دی، جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه‌های قزوین با اعلام نارضایتی از وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی مقابل استانداری و فرمانداری این استان تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند.

منبع:شاخص نیوز-23دی

احضاردانشجویان معترض موسسه گنجینه هنر و معماری کرمانشاه به کمیته انضباطی بدلیل ایجاد شورش و بلوا؟!

دانشجویان موسسه گنجینه هنر و معماری کرمانشاه که چندی پیش نسبت به نامساعد بودن شرایط کلاس‌ها و عدم امکانات آموزشی اعتراض کرده بودند، از سوی مسئولان به کمیته انظباطی دعوت شدند.

مدتی است که دانشجویان موسسه آموزش عالی گنجینه هنر و معماری کرمانشاه اعتراضاتی را در مورد نبود امکانات موسسه و غیره دارند و همچنان با گذشت مدت زمان چند ترم مسئولان مربوطه جواب قانع کننده به دانشجویان نداده اند.

در پی اعتراضات دانشجویان موسسه گنجینه هنر کرمانشاه به وضعیت نامناسب موسسه، مسئولین موسسه در دوران امتحانات پایان ترم، دست به ابتکار عجبی زده اند و آن دعوت دانشجویان معترض به کمیته انضباطی و ارسال آن به درب منازل دانشجویان بود.

طبق گزارشات مکرر ارسال شده دانشجویان موسسه گنجینه هنر و معماری ،دانشجویان حق خود را مطالبه کرده اند و اعتراضات به علت عدم امکانات بوده است و در حال حاضر با استرس دعوت شدن در جلسه کمیته انضباطی در اوج  امتحانات پایان ترم مواجه هستند .

به گفته یک منبع آگاه؛ در روزهای آتی جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه مادر استان و مسئولان مربوطه برای تعیین تکلیف دانشجویان تشکیل می شود.

یکی از دانشجویان احضار شده گفت: دانشگاه برای ما احضاریه‌ای مبنی بر ایجاد شورش و بلوا ارسال کرده و تمام جرم مرتکب نشده ما این است که چندین بار درخواست تشکیل یک جلسه برای حل مشکلات داشتیم و بعد از ناامیدی تمام از عدم حضور رئیس موسسه، فقط روبروی درب موسسه تجمع سکوت کردیم و درخواست تشکیل جلسه با رئیس دانشگاه را داشتیم.

این دانشجو ادامه داد: این جلسه بعد از چندین ترم انتظار با حضور رئیس موسسه و خانواده وی! تشکیل شد. وی با عصبانیت در جلسه حاضر شد و به اعتراضات دانشجویان جواب‌ سر بالا داد و جلسه را با کمال بی احترامی به دانشجویان همراه با خانواده اش ترک کردند.

وی افزود: حدود پنج نفر از دانشجویان به جرم اغتشاش و ایجاد بلوا در دانشگاه احضار شدیم و تفکر آنها این است که ما واقعا مشکلی ایجاد کرده ایم.

این دانشجو در ادامه بیان کرد: ما هیچ گونه اغتشاشی در موسسه ایجاد نکردیم و اگر این موسسه گرفتن حق، را ایجاد بلوا می داند، آیا در حال حاضر که در امتحانات هستیم، زمان مناسبی برای دعوت به کمیته انضباطی و تشکیل جلسه است؟

این دانشجو گفت: بجز به خطر افتادن وضعیت تحصیلی ما بخاطر عدم امکانات، اکثر دانشجویان در کمال ناامیدی و فشار روحی بسر می برند و این روند به زندگی ما هم آسیب زده است.

یکی از اساتید این موسسه نیز گفت: متاسفانه مدتی است که این موسسه به مکانی انتقال پیدا کرده است که هیچ شباهتی به مکان آموزشی خصوصا رشته هنر و معماری ندارد.

وی افزود: سئوالی که من از ریاست این موسسه دارم این است آیا در هنگام شروع امتحانات پایان ترم موسسه، ارسال دعوت نامه به کمیته انضباطی به دانشجویانی که انتقاد آنها نسبت به فضای نامناسب علمی و جایگاهی موسسه است و کشاندن استرس به دل دانشجویان بی گناه در این برهه، کار درستی است؟

وی همچنین با اشاره به دعوت ریاست موسسه از دانشجویان معترض به کمیته انضباطی تصریح کرد: شما با دعوت دانشجویان معترض به کمیته انضباطی، چیزی جز دلهره و استرس و انزوا به دانشجویان منتقل نکردید.

این استاد موسسه تاکید کرد: این پاسخ به اعتراض دانشجویان که «هر کس راضی نیست انصراف دهد یا انتقالی بگیرد» و دعوت نمایندگان و سخنگویان دانشجویان معترض به کمیته انضباطی و تخلف نسبت به استانداردهای معماری و شهرسازی در دانشگاه تولید این رشته، جلوی چشم دانشجویان این رشته رفتاری متناقض برای شخصی همچون شماست؛

این استاد دانشگاه گفت: ایجاد استرس و اضطراب در دل دانشجویان بی گناه در فضای امتحانات پایان ترم موسسه برای شما چه حسی ایجاد می کند؟ این احساس خوب است؟ حس شما چیست؟! مسلماّ هر احساسی دارید نمی تواند با احساس دلهره دانشجوی بی گناهی که قصد شرکت در امتحانات پایان ترم دارد، قابل مقایسه نیست! تعریف شما از دانشگاه چیست؟

بخشی ازیک گزارش خبرگزاری دانشجوبتاریخ23دی

اطلاعیه کانون صنفی معلمان ایران(تهران)

بنا بر مصوبه رسمی کانون در جلسه رسمی روز سه‌شنبه به تاریخ 22 دی94 ، کانون صنفی معلمان ایران اعلام می‌نماید از این تاریخ تا پایان انتخابات پیش رو(7 اسفند 94) ، این تشکل صنفی با احزاب و تشکل های سیاسی یا سیاسی-صنفی دیدار تشکیلاتی نخواهد داشت و حضور و موضع‌گیری احتمالی هر یک از اعضای هیئت‌مدیره کانون در نشست‌های سیاسی و انتخاباتی خارج از وجهه تشکیلاتی و شخصی تلقی می‌گردد. این مصوبه در راستای تأکید بر استقلال و ماهیت صنفی این تشکل و بر مبنای اساسنامه کانون صنفی معلمان است که هرگونه حضور تشکیلاتی در عرصه انتخابات را بصورت نفی‌ای و اثباتی منع می‌کند.

بدیهی است از این تاریخ به بعد انتشار هرگونه خبر پیرامون دیدارهای اعضای هیئت‌مدیره کانون صنفی معلمان ایران فقط در چارچوب کمیته اطلاع‌رسانی این تشکل قابل‌قبول است لذا انتشار هر خبر توسط هر رسانه که در تضاد با این اطلاعیه باشد از منظر این تشکل سو استفاده از نام و اعتبار کانون جهت مقاصد سیاسی و انتخاباتی است.

کانون صنفی معلمان ایران(تهران)

22 دی 1394

محمودبهشتی لنگرودی:اشتباه مارا تکرار نکنید

حقوق معلم و کارگر:متن زیر نامه محمود بهشتی لنگرودی سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران(تهران) خطاب به فعالان صنفی در خصوص ورود به عرصه انتخابات است که در زیر می‌آید.

اشتباه ما را تکرار نکنید!!!

بعد از به محاق رفتن حرکت های صنفی معلمان که به دلیل سرکوب جنبش دراسفندماه 85 و تشکیل پرونده های رنگارنگ برای فعالان صنفی و صدور احکام سنگین برای مسوولین صنف درنقاط مختلف کشورایجاد شده بود،به واسطه ی پیشنهادات برخی معلمان و همچنین تشکل های همسو،تعدادی ازفعالان صنفی ومسئولان صنف ،با این باورکه می توان با حضور درعرصه ی انتخابات مجلس وکاندیداشدن، هم به بازشدن فضای بعدازسرکوب کمک کرد و هم توانِ معلمان رابرای تسخیر برخی کرسی های مجلس به نمایش گذاشت ،کاندیدای نمایندگی مجلس شدند.

اگرچه این تصمیم را درهیات مدیره به رای گذاشته بودند و حضور انفرادی و بدون درنظرگرفتن هویت صنفی افراد مورد تایید و تصویب قرارگرفته بود و با وجودی که با ردصلاحیت شدن تمامی کاندیداهای کانونی درآن دوره،موضوع به کلی منتفی شده بود اما آثار زیانبار اختلاف به وجودآمده درهیات مدیره،هنوز باقی و مورد سوء تفاهم و سوء استفاده قرارمی گیرد.

تجربه ی مذکور نشان می دهدکه حتی درصورت کسب رای موافق اکثریت هیات مدیره نیز، جایز نیست که با ورود به موارد شبهه انگیزی چون انتخابات به وحدت صنفی جمع لطمه واردشود.

متاسفانه دراین دوره ازانتخابات مشاهده می شود که برخی از فعالان تهران و شهرستان ها بدون درنظرگرفتن این ملاحظات و حتی لحاظ کردن نگرانی های دلسوزان صنف و بدون انجام کمترین تلاش برای جلب رضایت آن ها پابه عرصه ی انتخابات گذاشته اند و بدون درنظرگرفتن این نکته که استفاده از اعتبارتشکل ها برای حمایت ازکاندیداهای مختلف و با دیدگاه ها و جناح بندی های مختلف چه آثارمخربی می تواندبه همراه داشته باشد و ارد این عرصه شده اند.

پیامم به این عزیزان ،یک جمله بیش نیست.

حفظ وحدت صنفی و پرهیز از ورود به سیاست.

اشتباه ماراتکرارنکنید.

محمودبهشتی لنگرودی

94/10/23

سوختن یک کارگردر آتش سوزی کارگاه مبل سازی!

شب گذشته،  درمحله سراج، خیابان والائیان شمالی یک کارگر در آتش سوزی کارگاه مبل سازی، در داخل محل کار خود گرفتار شد و در میان شعله های آتش سوخت.

به گزارش 23دی پایگاه خبری 125، معاون منطقه 3 عملیات سازمان آتش نشانی تهران در این خصوص ابراز داشت: محل آتش سوزی یک کارگاه دو طبقه تولید و رنگ کاری مبل بود که بر اثر این حادثه طبقه اول آن به وسعت 100 متر مربع پر از شاسی های مبل، تخته و لوازم رنگ آمیزی کاملا شعله ورشد.

مرتضی بهروز افزود: با آتش گرفتن این کارگاه، به دلیل وجود مواد قابل اشتعال فراوان در محل، آتش به طبقه بالایی به مساحت 150 متر مربع نیز سرایت کرد.

وی تصریح کرد: درهای بزرگ و آهنی این کارگاه کاملا بسته و قفل بود اما دیوارهای آن گچی و ضعیف بود که آتش نشانان بلافاصله با تخریب بخشی از دیوارها وارد کارگاه شده و با حجم زیادی از آتش روبرو شدند.

وی ادامه داد: آتش نشانان به سرعت عملیات خود را از داخل و بیرون کارگاه آغاز کرده و به سرعت به مهار آتش سوزی پرداخته و شعله های آتش را کاملا مهار و خاموش کردند.

بهروز گفت: نیروهای آتش نشانی همچنین در حین عملیات پیکر سوخته فردی را که یکی از کارگران مبل سازی بود درگوشه ای از کارگاه پیدا کردند و بی درنگ وی را از محل خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند که آنان پس از معاینات اولیه فوت این کارگر را تائید کردند.

بیست وسوم دی ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.