اخباروگزارشات کارگری19دی1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

Capture d’écran 2016-01-04 à 22.08.26

– چهارمین روز اعتصاب کارگران کارخانه کاشی خزر دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق،حق بیمه ومطالباتشان!

– اطلاعیه کانون صنفی معلمان ایران پیرامون شرایط ایجاد شده برای اسماعیل عبدی

– تجمع کارگران شهرداری کنگاور مقابل فرمانداری دراعتراض به عدم پرداخت 3ماه حقوق!

– تجمع اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه خیام فولاد نیشابورمقابل اداره کار شهرستان!

– بازگشت بکارفقط 20کارگراخراجی کارخانه کمباین‌سازی اراک علیرغم پرداخت تسهیلات اعتباری به کارفرما!

– بیکاری600کارگربا2ماه حقوق معوقه بدنبال تعطیلی کارخانه کاشی وسرامیک حافظ شیراز!

بی اعتنایی کارفرمای کارخانه سیمان کارون به حکم  بازگشت به کار ۲۶ کارگر اخراجی!

– عدم پرداخت ماه ها حقوق،حق بیمه ومطالبات کارگران کارخانه فولاد البرزتاکستان!

– تا خیر درپرداخت حقوق ومزایای کارگران شهرداری اسلامیه!

– تعطیلی 250 واحد تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد وبیکاری3300کارگر!

– سومین روزاعتراض دانشجویان نفت آبادان و اهواز!

– کارگری بر اثر سقوط از اسکله نفتی درجزیره خارگ بوشهر جان باخت

یورش پلیس برزیل به تظاهرات خیابانی هزاران معترض به افزایش کرایه حمل و نقل عمومی!

چهارمین روز اعتصاب کارگران کارخانه کاشی خزر دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق،حق بیمه ومطالباتشان!

کارگران کارخانه کاشی خزریک بابت دو ماه حقوق ماه‌های آبان وآذر و عیدی و پاداش سال ۹۳ و چهار سال حق سنوات پرداخت نشده، از روز چهارشنبه (۱۶ دی ماه) در اعتراض به سرمی‌برند.

کارگران کارخانه کاشی خزر بابیان اینکه در حال حاضر وضعیت تولید در این واحد تولیدی مناسب است با این حال کارفرما مرتبا می‌گوید منابع مالی کافی برای پرداخت دستمزد کارگران نداریم در ادامه می‌گویند: روز چهارشنبه کارفرما قصد خروج۱۲ تریلی کاشی را از کارخانه داشت که کارگران مانع آن شدند

به گزارش19دی ایلنا،دلیل اصلی نارضایتی کارگران کاشی خزر رشت تاخیرهایی است که در یک سال گذشته در پرداخت مطالبات آن‌ها به وجود آمده است.

کارگران این کارخانه واقع در شهر صنعتی رشت گفته‌اند، طی یک سال گذشته همواره دستمزد آن‌ها با نزدیک به دو تا سه ماه تاخیر پرداخت شده است.

در عین حال به گفتهٔ این کارگران حق بیمه تمام آنها از چهار ماه پیش تاکنون پرداخت نشده و علاوه بر آن از ماه‌ها پیش نیز مزایای اضافه کاری به کارگران داده نشده است.

به گفته کارگران، کارفرما در سه ماه گذشته (از آبان ماه) فقط در دو مرحله مبلغی در حدود ۸۰۰ هزار تومان را بصورت الحساب به حساب کارگران پرداخت کرده است.

جدا از این مسئله کارگران کاشی خزرمی‌گویند: از قرار معلوم کارفرما در صدد توقف روند تولید است چرا که امروز شنبه عوامل نگهبانی بر اساس دستوری که به آنها محول شده بود قصد داشتند تا از ورود کارگران به  محل کار جلوگیری کنند که در نهایت این اتفاق میسر نشد.

علاوه بر این کارگران کاشی خزر بابیان اینکه در حال حاضر وضعیت تولید در این واحد تولیدی مناسب است با این حال کارفرما مرتبا می‌گوید منابع مالی کافی برای پرداخت دستمزد کارگران نداریم در ادامه می‌گویند: روز چهارشنبه کارفرما قصد خروج۱۲ تریلی کاشی را از کارخانه داشت که کارگران مانع آن شدند.

اطلاعیه کانون صنفی معلمان ایران پیرامون شرایط ایجاد شده برای اسماعیل عبدی

حدود هفت ماه است که اسماعیل عبدی دبیرکل کانون‌ صنفی معلمان در بازداشت موقت به سر می برد و در تمام این مدت چه در انفرادی چه در بند عمومی از دیدار با وکیل محروم بوده است. تمدید بازداشت موقت او نیز پس از ماه اول نه به خود او و نه به وکیلش ابلاغ نشده است . در این مدت بارها از قاضی پرونده درخواست تبدیل قرار به وثیقه از جانب عبدی و یا وکیل به دادگاه ارائه شده که تاکنون پاسخ مشخصی دریافت نگردیده است.

اطلاعیه کانون صنفی معلمان ایران پیرامون شرایط ایجاد شده برای اسماعیل عبدی

به نام خداوند جان و خرد

حدود هفت ماه است که اسماعیل عبدی دبیرکل کانون‌ صنفی معلمان در بازداشت موقت به سر می برد و در تمام این مدت چه در انفرادی چه در بند عمومی از دیدار با وکیل محروم بوده است. تمدید بازداشت موقت او نیز پس از ماه اول نه به خود او و نه به وکیلش ابلاغ نشده است . در این مدت بارها از قاضی پرونده درخواست تبدیل قرار به وثیقه از جانب عبدی و یا وکیل به دادگاه ارائه شده که تاکنون پاسخ مشخصی دریافت نگردیده است.

مراجعات مکرر خانواده ی عبدی اعم از پدر و مادر با سن بالا و یا همسر ایشان علیرغم داشتن سه فرزند، به دادگاه انقلاب نیز جز سرگردانی بیشتر حاصلی نداشته است.در دادگاه انقلاب می‌گویند پرونده در دادسرای اوین است و در دادسرا نیز می‌گویند در دادگاه انقلاب است و بدینسان والدین مسن و همسر ایشان را که در حال حاضر به تنهایی مسئولیت سرپرستی سه فرزند خردسال و نوجوان را به عهده دارد سرگردان و دست خالی راهی خانه می کنند.

در این مدت چندین بار قول تبدیل قرار به وثیقه داده شده لکن هر بار با بهانه ای به این قول عمل نشده است،مواردبازداشت موقت درقانون پیش بینی شده است و اتهامات منتسبه به آقای عبدی به هیچ وجه منطبق باموارد پیش بینی شده قانونی برای صدورقراربازداشت موقت آن هم دراین مدت بسیارطولانی نیست. این در حالی است که رفتار با برخی از دیگر متهمان پرونده های ملی با اتهامات سنگین تر بسیار سهل گیرانه تر است.

از سوی دیگر در مراجعات مکرر وکیل اسماعیل عبدی به دادگاه به او اجازه مطالعه ی پرونده موکلش داده نشده است تا از نوع اتهامات و مستندات پرونده جهت دفاع از موکل با خبر شود.این درحالی است که برابرقانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 ، درمرحله دادگاه ، وکیل متهم کاملامجازاست پرونده اتهامی موکلش رامطالعه کندو ازمحتویات آن به منظور دفاع ازموکل آگاهی کامل داشته باشد.

نکته ی دیگر این که در جرایم امنیتی، طبق قانون وزارت اطلاعات به عنوان ضابط دادگستری باید وارد پرونده شود که در مورد ایشان چنین عمل نشده است .

با عنایت به موارد فوق ما ادامه بازداشت اسماعیل عبدی تا زمان تشکیل دادگاه را منطبق بر قوانین جاری کشور ندانسته و خواهان صدور قرار تامین مناسب برای او و خروج از شرایط بازداشت هستیم.

بی تردید آزاد بودن یک معلم حتی اگر فرض بر مجرم دانستن او باشد، نه تنها خدشه ای بر اقتدار نظام قضایی نخواهد بود که بیشتر بیانگر قوت آن است.

کانون صنفی معلمان ایران (تهران)

1394/10/16

تجمع کارگران شهرداری کنگاور مقابل فرمانداری دراعتراض به عدم پرداخت 3ماه حقوق!

کارگران بخش های مختلف شهرداری کنگاور، که بیش از سه ماه است حقوق دریافت نکرده اند، روز پنج شنبه17دی مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.

به گزارش18دی آفتاب کنگاور،رفتگران و کارکنان زحمت کشی که روز و شب و در گرما و سرما، با کار و تلاش طاقت فرسا، تلاش می کنند تا نظافت و پاکیزگی را به شهر و شهروندان هدیه کنند دیروز (پنج شنبه) به علت عدم دریافت حقوق در مقابل فرمانداری کنگاور تجمع کردند.

عدم پرداخت به موقع حقوق و مطالبات کارگران شهرداری کنگاور مشکلات عدیده‌ای برای امرار معاش آنها به وجود آورده است، اما به نظر می‌رسد تداوم این مشکل دیگر کاسه صبر تعدادی از این کارگران را سرآورده و با تجمع مقابل فرمانداری کنگاور خواستار رسیدگی زود هنگام به مطالبات خود شدند.

یکی از رفتگران شهرداری کنگاور گفت: از مهرماه امسال حقوقی نگرفته ام و این مساله مرا با تنگناهای مالی بسیاری دست به گریبان کرده و برای گذران زندگی روزمره دچار مشکل شده ام.

وی که نخواست نام خود را فاش کند، ادامه داد: شرکت پیمانکاری که در قالب آن مشغول کار هستیم، موظف است  به تعهدات مالی خود پایبند باشد.

یکی دیگر از کارگران شهرداری کنگاور نیز گفت: پرداخت نشدن به موقع حقوق کارگران شهرداری، تنگناهای بسیاری برای آنان ایجاد کرده است و مسئولان باید توجه بیشتری به رفع این مشکلات داشته باشند.

وی افزود: پرداخت نشدن حقوق زندگی را بر ما و خانواده هایمان بسیار سخت کرده است به طوری که دیگر پس اندازی هم برای هزینه کردن باقی نمانده است.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت اداره کار از حقوق کارگران، افزود: از چندی قبل با تاکیدات اداره کار و امور اجتماعی وضعیت کمی بهتر شده با این وجود چند ماه است که حقوق ما عقب افتاده است.

فرماندار شهرستان کنگاور از مهلت چهار روزه برای پرداخت دو ماه حقوق معوق کارکنان شهرداری این شهرستان خبر داد.

شریف خسروی اضافه کرد : کارگران شهرداری بیش از سه ماه و15 روز است که موفق به دریافت حقوق نشده اند و به این علت در مقابل فرمانداری تجمع کردند.

وی علت عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری را مشکلاتی عنوان کرد که در زمان عقد قرارداد وجود داشته و شهردار جدید کنگاور نیز به همین این علت حاضر به پرداخت حقوق کارگران نشده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه از طریق مجاری قانونی به شهرداری دستور داده شد است که در اسرع وقت و برای جلوگیری از تبعات اجتماعی نسبت به پرداخت دو ماه حقوق کارکنان اقدام کند خاطرنشان ساخت : شهرداری موظف است به محض تامین تضامین لازم کل بدهی ها و معوقات حقوق کارگران را پرداخت کند.

مدیرعامل شرکت پیمانکاری طرف حساب شهرداری کنگاور نیز از پرداخت حقوق کارگران زحمتکش این شهرداری تا پایان وقت اداری روز یک شنبه هفته آینده خبر داد و افزود : با انجام اقدامات و تمهیدات لازم حقوق دو ماه کارگران تا پایان وقت اداری روز یکشنبه به حساب کارگران واریز خواهد شد.

حمید رحمتی افزود : از ابتدای سال جاری که شروع به کار کردم شهرداری به دریافت سفته به عنوان ضمانت نامه رضایت داشت ولی بعد از گذشت 9 ماه شهردار مدعی است که آوردن ضمانت نامه الزامی است و برای دریافت ضمانت نامه حدود سه میلیارد ریال باید به بانک پرداخت کرد.

بیش از 150 کارگر در بخش ها مختلف شهرداری کنگاور مشغول خدمت هستند.

تجمع اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه خیام فولاد نیشابورمقابل اداره کار شهرستان!

کارگران اخراجی کارخانه خیام فولاد نیشابوردست به تجمع اعتراضی مقابل اداره کار شهرستان زدند.

به گزارش19دی پیام روزنه، به گفته تجمع کنندگان، شرکت خیام فولاد نیشابور از ابتدای دی ماه اقدام به تسویه حساب کلیه نیروهای خود به تعداد 70 نفر کرده است و این در حالی است که قرارداد این کارکنان تا پایان اسفند ماه امسال است.

براساس این گزارش،در ادامه با دخالت رئیس اداره کار شهرستان و درخواست ارائه کتبی مطالبات و پیگیری آن از طریق مراجع قضایی تجمع پایان یافت.

کارگران  کارخانه خیام فولاد نیشابورواقع در شهرک صنعتی عطار، از امکان اخراج خود از پایان امسال ابراز نگرانی کردند و خواستار رسیدگی جدی هیئت رئیسه شرکت خیام فولاد شدند.

بازگشت بکارفقط 20کارگراخراجی کارخانه کمباین‌سازی اراک علیرغم پرداخت تسهیلات اعتباری به کارفرما!

منابع خبری در استان مرکزی از صدور حکم برگشت به کار برای 20 نفر از کارگران اخراج شده کارخانه کمباین سازی اراک خبر می دهند.

به گزارش19دی ایلنا به نقل از کارگران این واحد تولیدی، این کارگران بخشی از 186 کارگری هستند که پیشتر کارفرما آنها را به دلیل کمبود نقدینگی اخراج کرده بود.

در خصوص سایر کارگران اخراج شده گفته می‌شود، که آنها هنوز با حکم اداره کار مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری هستند.

همچنین در دیداری که زمانی قمی استاندار استان مرکزی با سهامدار اصلی شرکت کمباین سازی(آستان قدس رضوی)در شهر مشهد داشته است، وی از این مقام خواستار عمل به تعهدات و اقدامات اجرایی جهت بازگشت به کار کارگران اخراجی شده بود.

به گفته این مقام مسئول موضوع بازگشت به کار کارگران اخراج شده کمباین سازی اراک در شرایطی مطرح می‌شود پس از پرداخت شدن تسهیلات اعتباری به مدیریت کمباین سازی اراک باید تاحدودی مشکل کمبود نقدینگی این واحد صنعتی مرتفع شده باشد.

درهمین رابطه:

تجمع کارگران اخراجی کمباین سازی اراک مقابل کارخانه برای بازگشت بکار

صبح امروز2شهریورکارگران کارخانه کمباین سازی اراک دراعتراض به تصمیم آستان قدس رضوی سهامدار اصلی شرکت کمباین سازی اراک مبنی براخراج 200کارگردست به تجمع مقابل کارخانه زدند وخواستاربازگشت بکارشدند.

به گزارش2شهریورخبرآنلاین، آستان قدس رضوی سهامدار اصلی شرکت کمباین سازی اراک(با دراختیارداشتن51 درصد سهام شرکت)از تمدید قرارداد 200 کارگر شرکت که موعد قرارداد کاریشان تا پایان تیرماه بوده است امتناع کرد و بار دیگر 200 کارگر شرکت کمباین سازی اراک در اعتراض به اخراج در محوطه شرکت اجتماع کردند .

به گزارش2شهریور، عدم تمدید قرارداد آستان قدس رضوی به عنوان سهامدار اصلی شرکت که 51 درصد سهام را در اختیار دارد با ادامه کار 200 کارگر بار دیگر موجب اعتراض کارگران شرکت به اخراج دسته جمعی شد.

شرکت کمباین سازی ایران در15 آذرماه 1348 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی شهرستان تهران تحت شماره 13569 به نام شرکت جانساز) سهامی خاص( به ثبت رسیده و طی سال‌های 1349و 1361 به ترتیب به شرکت ایران جاندیر (سهامی خاص( و سپس به شرکت کمباین سازی ایران )سهامی خاص( تغییر نام یافت و نهایتا به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخه 25 اسفندماه 1370 نوع شرکت ازسهامی خاص به سهامی عام تبدیل گردید.   

کارخانه کمباین سازی ایران در کیلومتر 4 جاده اراک – تهران واقع شده وبیش از 90 درصد بازار فروش کمباین های سبک، سنگین و نیمه سنگین و از 95 درصد بازار فروش بیلر در ایران در اختیار شرکت کمباین سازی ایران قرار دارد.

بیکاری600کارگربا2ماه حقوق معوقه بدنبال تعطیلی کارخانه کاشی وسرامیک حافظ شیراز!

خاموش‌شدن چرخ تولید کارخانه کاشی وسرامیک حافظ شیراز ۶۰۰ کارگر را بیکار کرد.

یکی از کارگران این کارخانه با گلایه از مسئولان به‌دلیل عدم‌رسیدگی به وضعیت کارخانه و با اشاره به معوقات دو ماهه حقوق کارگران می‌گوید: بعد از واگذاری کارخانه به بخش خصوصی هیچ نظارت بر کار این کارخانه انجام نشد تا مشخص شود آیا بخش خصوصی به تعهدات خود عمل کرده است یا نه؟ هیچ‌کس به در این کارخانه نیامد تا بررسی کند که چه بلایی بر سر کارخانه و کارگران آن آمده است.

کارخانه کاشی و سرامیک حافظ فعالیت خود را از سال 1355 در شمال شیراز حوالی زرقان آغاز کرد؛ تولیدات این کارخانه شامل کاشی کف، دیوار، نما و غیره است و حدود 600 کارگر به صورت مستقیم در این کارخانه مشغول به فعالیت هستند.

این کارخانه حدود 3 سال پیش به بخش خصوصی واگذار شد که به‌گفته پرسنل کارخانه با نصف قیمت واقعی به سرمایه‌گذار غیربومی به صورت قسطی فروخته شد. واگذاری به بخش خصوصی نه‌تنها دردی از دردهای این کارخانه درمان نکرد بلکه روز به روز بر مشکلات آن افزود.

چرخ تولید این کارخانه در حال حاضر خاموش است و علاوه بر بیکار شدن 600 کارگر این کارخانه حدود 3‌میلیون‌متر کاشی در این کارخانه انباشت شده است.

بنابهمین گزارش،این کارخانه نزدیک به یک میلیارد تومان بدهی به شرکت گاز دارد و همین امر سبب قطع‌شدن انشعاب گاز این کارخانه و تعطیلی خط تولید آن شده است علاوه بر این حدود 750 میلیون تومان به شرکت برق، مقادیر زیادی به تامین اجتماعی و چند میلیارد تومان نیز بابت خرید مواد اولیه بدهکاری دارد.

شرکتی که در سال‌های نه چندان دور یکی از برندهای برتر در تولید کاشی و سرامیک کشور بوده و روزانه حدود 22 هزار متر تولید کاشی و حدود 20 هزار متر فروش داشته اکنون با رکودی بی‌سابقه دست و پنجه نرم می‌کنند و به گفته یکی از پرسنل کارخانه 50 درصد ظرفیت تولید این کارخانه کاهش یافته است و روزانه تنها حدود 10 هزار متر فروش دارد.

مجموعه زمین این کارخانه حدود 50 هکتار است که تنها از یک چهارم فضای آن استفاده شده و مابقی فضای کارخانه به صورت زمین آزاد است. بعد از واگذاری کارخانه به بخش خصوصی در جوار این کارخانه 662 واحد ساختمان ساخته شد و ارزش افزوده زمین این کارخانه نیز چندین برابر شد.

در حال حاضر ارزش ملک و زمین این کارخانه خیلی بیشتر از تولید کاشی در آن کارخانه است به همین دلیل نیز اراده‌ای برای برطرف کردن مشکلات این کارخانه وجود ندارد و مالک آن مثل مالک بسیاری از کارخانه‌های تعطیل شده استان همچون کابل‌سازی ایران، لامپ‌سازی شیراز و غیره ترجیح می‌دهد به جای تولید محصول تجهیزات کارخانه را به‌فروش برساند و از زمین آن برای ساخت و ساز استفاده کند.

یکی از کارگران این کارخانه با گلایه از مسئولان به‌دلیل عدم‌رسیدگی به وضعیت کارخانه و با اشاره به معوقات دو ماهه حقوق کارگران می‌گوید: بعد از واگذاری کارخانه به بخش خصوصی هیچ نظارت بر کار این کارخانه انجام نشد تا مشخص شود آیا بخش خصوصی به تعهدات خود عمل کرده است یا نه؟ هیچ‌کس به در این کارخانه نیامد تا بررسی کند که چه بلایی بر سر کارخانه و کارگران آن آمده است.

بخشی از یک گزارش تسنیم بتاریخ19دی

بی اعتنایی کارفرمای کارخانه سیمان کارون به حکم  بازگشت به کار ۲۶ کارگر اخراجی!

با صدور آراء بازگشت به کار برای ۲۶ نفر ازکارگر اخراج شده کارخانه سیمان کارون، کارفرمای این واحد تولیدی از اجرای احکام صادر شده خودداری می‌کند.

به گزارش19دی ایلنا،منابع خبری با اعلام این خبر افزودند: بصورت مشخص شمار کارگران اخراجی سیمان کارون ۳۹ نفر است که پس از اتمام مدت قراردادشان در شامگاه روز ۳۱ مرداد ماه با میانگین ۱۵ سال سابقه کار اخراج شده بودند.

به گفته کارگران از قرار معلوم ۲۶نفر از همکاران اخراجی حدود پنج ماه پیش پس از دریافت خبر اخراج خود شکایتی را در اداره کار مسجد سلیمان مطرح و خواستار بازگشت به کار و دریافت مطالبات مزدی خود می‌شونداما مابقی کارگران بجز ۴ کارگر که مجددا در کارخانه مشغول بکار شده‌اند وضعیت مشخصی ندارند.

برپایه این گزارش، مرجع رسیدگی کننده به این شکایت در اداره کار مسجد سلیمان (هیات حل اختلاف) با این استدلال که «ماهیت کار کارگران سیمان کارون دائمی است» اخراج آن‌ها را نپذیرفته و برای آن‌ها رای بازگشت به کار صادر کرده است.

کارگران با بیان اینکه این ۲۶ نفر با وجود اینکه احکام بازگشت به کار آن‌ها صادر شده است اما مدیریت کارخانه سیمان کارون از به کارگیری مجدد کارگران اخراج شده خودداری می‌ کند افزودند: علاوه بر آن طبق احکام صادره کارفرما مکلف است سه ماه از معوقات حقوقی وبیمه‌ای کارگران را پرداخت کند اما اعتنایی به این موضوع ندارد.

در همین رابطه یکی از کارگران اخراجی گفته است: چند وقت پیش نامه‌های بازگشت به کارمان را به کارخانه بردیم اما مدیریت کارخانه می‌گوید که اعضای هیئت مدیره که در دفتر تهران هستند با بازگشت به کارمان موافقت نمی‌کند.

کارخانه سیمان کارون در شهر گلگیر استان خوزستان واقع شده است.

عدم پرداخت ماه ها حقوق،حق بیمه ومطالبات کارگران کارخانه فولاد البرزتاکستان!

کارگران کارخانه فولاد البرز تاکستان از تعویق بیش از شش ماه حقوقشان خبر می‌دهند.

به گزارش19دی ایلنا،این منابع کارگری گفته‌اند کارخانه فولاد البرز که در زمینه تولید انواع میلگرد در شهرستان تاکستان استان قزوین فعالیت دارد حدود ۲۰۰کارگر قرار دادی دارد که هر ماه حقوقشان با تاخیر پرداخت می‌شود.

این کارگران با بیان اینکه معوقات مزدی کارگران رسمی کارخانه بیش از شش ماه است، افزودند: فعالیت این واحد صنعتی از ابتدای فصل پاییز متوقف شده بود و به تازگی مطالبات مربوط به خرداد ماه کارگران توسط کارفرما در هفته گذشته پرداخت شده است.

همچنین برپایه این اطلاعات در خصوص معوقات بیمه‌ای کارگران رسمی و قراردادی کارخانه فولاد البرز نیز گفته می‌شود: بخشی از مشکلات کارگران مربوط به پرداخت نشدن حق بیمه توسط کارفرماست که باعث شده تا سازمان تامین اجتماعی از تمدید دفترچه بیمه کارگران خودداری کند.

به گفته کارگران این کارخانه علاوه بر مزد معوقه، بابت بخشی از عیدی سال ۹۳ و حق بن سالهای، ۹۳ و ۹۴ نیز طلبکارند.

به گفته کارگران فولاد البرز، بی‌توجه‌ای کارفرما در پرداخت مطالبات معوقه آن‌ها باعث شده است تا حدود ۶۰ نفر از کارگران به اداره کار ودر ‌‌نهایت سایر مراجع قضایی شکایت کنند و در همین رابطه حتی حکم توقیف برخی اموال کارخانه برای تعدادی از کارگران صادر شده است.

تا خیر درپرداخت حقوق ومزایای کارگران شهرداری اسلامیه!

۵۵ کارگر شهرداری اسلامیه در خراسان جنوبی تا سه ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده دارند.

به گزارش19دی ایلنا،منابع خبری در خراسان جنوبی از تاخیر در پرداخت مطالبات مزدی کارگران خدماتی شهرداری اسلامیه خبر می‌دهند.

به نقل از این منابع خبری، این کارگران که تعدادی از آن‌ها پیمانی و تعدادی دیگر شرکتی هستند، در بخش‌های مختلف شهرداری اسلامیه مشغول به کار هستند و از یک تا سه ماه معوقات مزدی دارند.

از قرار معلوم تعداد این کارگران ۵۵ نفر است و در بخش‌های خدماتی شهرداری اسلامیه مشغول به کار هستند.

به گفته این منابع، برخی از این کارگران بابت دستمزد و تعدادی دیگر بابت مزایا و اضافه کار از شهرداری و شرکت‌های زیرمجموعه آن طلبکارند.

اسلامیه در بخش مرکزی شهرستان فردوس در استان خراسان جنوبی واقع شده است.

تعطیلی 250 واحد تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد وبیکاری3300کارگر!

رکود سبب تعطیلی ۲۵۰ واحد تولیدی و بیکار شدن ۳ هزار و ۳۰۰ کارگر واحدهای تولیدی در استان کهگیلویه و بویراحمد شده است.

کمبود نقدینگی و رکود اقتصادی سبب ایجاد مشکلاتی برای واحدهای صنعتی و تولیدی در کشور شده و این رکود اقتصادی دامن واحدهای تولیدی و صنعتی در استان کهگیلویه و بویراحمد را نیز گرفته است.

راکد بودن و تعطیل شدن واحدهای تولیدی و صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد سبب بیکار شدن تعداد بسیاری از کارگران شده و متأسفانه این تعطیلی کارگران بسیاری را در این استان خانه‌نشین کرده است.

رکود اقتصادی و کمبود نقدینگی سبب تعطیلی یک سوم واحدهای تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد شده و متأسفانه این رکود نان را از سفره کارگران بسیاری در این استان گرفته است.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: متأسفانه وجود برخی مشکلات سبب تعطیلی تعداد بسیاری از واحدهای تولیدی در این استان شده است.

داریوش دیودیده با اشاره به اینکه در حال حاضر 730 واحد تولیدی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، افزود: در حال حاضر یک سوم واحدهای تولیدی در این استان تعطیل هستند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان کهگیلویه و بویراحمد 33 درصد از واحدهای تولیدی تعطیل و 67 درصد از واحدهای تولیدی فعال هستند.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: وجود مشکلات اقتصادی در کشور از مهم‌ترین مشکلات تعطیلی واحدهای تولیدی در این استان بوده است.

دیودیده افزود: کمبود نقدینگی، کمبود منابع مالی و بانکی و رکود اقتصادی از عوامل اصلی تعطیلی واحدهای تولیدی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

معاون امور صنایع و معادن صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: تعطیلی واحدهای تولیدی در این استان سبب بیکار شدن تعداد بسیاری از کارگران این واحدها شده است.

سید حسین حسینی با اشاره به اینکه در حال حاضر 30 تا 35 درصد از واحدهای تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد تعطیل است، افزود: تعطیلی واحدهای تولیدی در این استان، بیکار شدن 3 هزار و 300 کارگر را به همراه داشته است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر 65 تا 70 درصد از واحدهای تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد فعال بوده و 6 هزار و 200 نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.

معاون امور صنایع و معادن صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد به عوامل اصلی تعطیلی واحدهای تولیدی در این استان اشاره کرد و گفت: رکود اقتصادی و کمبود نقدینگی و کمبود منابع مالی از مهم‌ترین عوامل تعطیلی واحدهای تولیدی در این استان است.

حسینی با تأکید بر اینکه فعال شدن واحدهای تولیدی تعطیل شده در کهگیلویه و بویراحمد در گرو حمایت مسئولان بوده است، افزود: از بین بردن مشکل کمبود نقدینگی و منابع مالی و تسهیل در تسهیلات می‌تواند سبب فعال شدن واحدهای تولیدی در استان شود.

وی گفت: ما مرتب از واحدهای تولیدی در سطح استان بازدید و به صورت کارشناسی گزارشی از مشکلات آن‌ها به ویژه تأمین نقدینگی آن‌ها تهیه و این گزارش‌ها را در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان مطرح می‌کنیم.

حسینی تصریح کرد: فعال شدن واحدهای تولیدی تعطیل شده در استان می‌تواند برای 3 هزار و 300 کارگری که بیکار شده‌اند، اشتغال ایجاد کند.

بخشی ازیک گزارش تسنیم بتاریخ19دی

سومین روزاعتراض دانشجویان نفت آبادان و اهواز!

امروز19دی، سومین روز اعتصاب غذای دانشجویان دانشکده نفت آبادان و دومین روز اعتصاب غذای دانشجویان نفت دانشگاه اهواز بوده که در پاسخ به بی‌توجهی وزارت مرتبط به استخدامی‌ آنان صورت گرفته است.

به گزارش 19دی فارس ، امروز، سومین روز اعتصاب غذای دانشجویان دانشکده نفت آبادان و دومین روز اعتصاب غذای دانشجویان نفت دانشگاه اهواز بوده که در پاسخ به بی‌توجهی وزارت مرتبط به استخدامی‌ آنان صورت گرفته است.

این دانشجویان متفق‌القول از عدم تعهد وزارت نفت به اشتغال دانشجویان شاغل در دانشکده‌های نفت کشور گلایه دارند.

این در حالی‌ست که دانشجویان معتقدند زمان قبولی در کنکور و در دفترچه انتخاب رشته ، قید «بورسیه تحصیلی» برای پذیرفته شدگان رشته نفت دانشکده نفت وجود داشت و حتی به «در اولویت بودن» این دانشجویان برای اشتغال در وزارت نفت نیز اشاره شده بود.

لذا اقدام جدید وزارت نفت در حذف این بند از دفترچه انتخاب رشته و عدم تعهد به ورودی‌های سال‌های اخیر و اعمال قانون جدید، موجب نگرانی این دانشجویان در سراسر کشور و به خصوص خوزستان و شهر آبادان شده و باعث شد در اعتراض به این موضوع، تجمعاتی مسالمت آمیز در درون دانشگاه برپا کنند تا مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

پیش از این نیز دانشجویان نفت دانشکده آبادان و دانشگاه اهواز با برگزاری چندین تجمع و امضای طومار، درصدد رساندن حرفشان به گوش وزارت نفت برآمده و اما هیچ توجهی به خواسته‌های آنان نشده است.

کارگری بر اثر سقوط از اسکله نفتی درجزیره خارگ بوشهر جان باخت

یک کارگر 35 ساله جمعه شب درهنگام کار روی اسکله صادراتی پایانه های نفتی جزیره خارگ به دریا سقوط کرد و جان خود را از دست داد.

به گزارش19دی ایرنا،تاکنون علت سقوط این کارگر از روی اسکله به دریا مشخص نشده است.

برپایه این گزارش،شناور ناجی اداره بندر و دریانوری خارگ با همکاری شرکت پایانه های نفتی صبح روز شنبه جسد بی جان این کارگر را در ساحل کنار گلزار شهدای گمنام جزیره خارگ از آب بیرون کشیدند.

جزیره خارگ از توابع شهرستان بوشهر بزرگترین پایانه صادرات نفت کشور است که در فاصله 57 کیلومتری شمال غرب بوشهر در آبهای خلیج فارس واقع است.

یورش پلیس برزیل به تظاهرات خیابانی هزاران معترض به افزایش کرایه حمل و نقل عمومی!

افزایش کرایه حمل و نقل عمومی در برزیل بار دیگر هزاران معترض را به خیابان ها کشاند.

اعتراضات اخیر در برزیل یادآور اعتراضات سال های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ علیه افزایش تعرفه حمل و نقل عمومی است.

به گزارش9ژانویه یورونیوز،این اعتراضات در سائو‍پائلو با حضور نزدیک به ده هزار نفر همراه بود.

پلیس ضد شورش برای پراکنده کردن معترضان از گاز اشک آور و گاز فلفل استفاده کرد.

معترضان در دیگر شهرها چون ریودوژانیرو و بلو هوریزونت نیز دست به تظاهرات زدند.

آخرین گزارش ها حاکی از آن است که کرایه حمل و نقل عمومی در بسیاری از شهرهای برزیل هشت تا نه درصد افزایش داشته است.

یک دانشجوی معترض گفت: «ما اینجا هستیم تا به بالا رفتن کرایه حمل و نقل عمومی که زندگی بخش قابل توجهی از مردم را تحت تاثیر قرار می دهد اعتراض کنیم».

یکی دیگر از معترضان هم افزود: «این یک اعتراض مردمی است و هرچه تعداد بیشتری جمع شوند بهتر است. همانند سال گذشته ما می خواهیم از خیابانها به آنها فشار بیاوریم تا نرخ کرایه را کاهش دهند».

اعتراضات اخیر در برزیل یادآور اعتراضات سال های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ علیه افزایش تعرفه حمل و نقل عمومی است.

بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین وخیمترین شرایط اقتصادی را طی ۲۵ سال گذشته طی می کند. طی نه ماه نخست سال گذشته میلادی بیش از یک و نیم میلیون نفر در برزیل شغل خود را از دست داده اند.

نوزدهم دی ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.