اخباروگزارشات کارگری18آذر1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

parastaran1

– اعتصاب کارگران کارخانه لاستیک سازی خوزستان دراعتراض به اخراج همکارانشان وتغییر قراردادشان به پیمانی!

– گزارشی از تجمع دوباره از بازنشستگان فولاد مقابل وزارت دارایی جان باختن یکی از بازنشستگان!

– کارکنان رسمی نفت درادامه اعتراضاتشان نسبت به تغییر وضعیت استخدامی دست به تشکیل زنجیره انسانی در مسیر ماهشهر به عسلویه خواهند زد!

– وضعیت استخدامی و بیمه بازنشستگی کارکنان پتروشیمی اصفهان درهاله از ابهام پس از واگذاری به بخش خصوصی!

– دستمزد کارگران کارخانه ایران زاک با تأخیر پرداخت می‌شود

– بیکاری200آتشکاربدنبال تعطیلی کوره‌های آجرپزی منطقه یافت آباد تهران!

– کارخانه تولید فولاد بویرصنعت با205کارگردرآستانه تعطیلی!

عدم پرداخت 3ماه حقوق کارگران این کارخانه!

– نزدیک شدن شتربیکاری به درب خانه 370کارگر کارخانه فولاد سهند غرب!

– کارخانه سفال ایران زمین با 100کارگربدنبال قطع گاز تعطیل شد!

– مشکل اعضا تعاونی مسکن سایپا با پروژه کلاک همچنان ادامه دارد

– تجمع  دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد سیرجان در اعتراض به طرح کمک پرستار

رانندگان تاکسی در جویبار اعتصاب کردند

– سندیکای کارگران فلزکارمکانیک:سرمایه داری فاقد روحیه انسان دوستی است!

– جوانمیر مرادی: معلولان و معافان پزشکی حق زندگی ندارند/ صدرا چهار ساله

کشته وزخمی شدن5پرستاردرماموریت براثرتصادف

اعتصاب کارگران کارخانه لاستیک سازی خوزستان دراعتراض به اخراج همکارانشان وتغییر قراردادشان به پیمانی!

یکی از کارگران کارخانه لاستیک سازی خوزستان گفت: کارگران کارخانه لاستیک سازی خوزستان از سه شنبه هفته گذشته اعتصاب کرده‌اند زیرا شرکت در خصوص تغییر وضعیت آن‌ها مسائلی مطرح کرده و حکم به اخراج 22 نفر از آن‌ها را نیز داده است.

به گزارش18آذرایسنا، وی ادامه داد: شرکت از نظر فروش و تولید در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد اما قصد تغییر وضعیت کارکنان و تبدیل قراردادهای آن‌ها به قراردادهای پیمانی را دارد.

این کارگر تصریح کرد: با همکاری مسئولین اداره کار و فرمانداری بخشی از مشکلات کلی این شرکت حل شده است اما امیدواریم در کمال آرامش به مشکلات کارگران این شرکت رسیدگی شوند.

فرماندار گتوند در خصوص اعتصاب جمعی از کارگران شرکت لاستیک سازی خوزستان گفت: در جلسه‌ای که با حضور مدیر عامل شرکت برگزار شد، درباره مشکلات کارگران تصمیم گیری و در نهایت این مسایل حل شد و اکنون شرکت با روال عادی به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

سید مجید صالحی  اظهار کرد: شرکت لاستیک سازی خوزستان قصد داشت قراردادتعدادی ازکارگران  را تمدیدنکند اما با صحبت‌های انجام گرفته قرار شد این تصمیم عملی نشود و کارگران به کار خود در این شرکت ادامه دهند.

وی افزود: قرارداد کارگران این شرکت به صورت ماهانه است که کارگران به این مساله نیز اعتراض داشتند اما با تصمیمات اخیر مقرر شد همچنان این روال در شرکت ادامه داشته باشد اما کسی از شرکت اخراج نشود.

صالحی تصریح کرد: همچنین تصمیم گرفته شد که هر کارگر پس از پایان قرارداد و بازنشستگی، طبق قانون کار با او برخورد ‌شود و حق هیچ کارگری ضایع نخواهد شد.

گزارشی از تجمع دوباره از بازنشستگان فولاد مقابل وزارت دارایی جان باختن یکی از بازنشستگان!

از صبح دوشنبه ۱۶ آذر در مقابل وزارت دارایی دوباره تجمع کرده و خواسته های خود را مطالبه می کردند. متاسفانه کسی همچنان به پاسخگویی به این کارگران فرسوده از کار، اقدامی نکرد. در همین بین یکی از بازنشستگانی که برای نصب پلاکارد اعتراضی تلاش می کرد ، سکته کرده و با آمبولانس به بیمارستانی منتقل و اعلام شد که او فوت کرده است. این خبر باعث ناراحتی بازنشستگان شد و شعارهایی برعلیه وزارت دارایی و دولت دادند.هنوز شعارها پی در پی داده می شد که نفر دوم هم دچار عارضه قلبی شد و در میان بهت همگان به بیمارستان برده شد.

گزارش خبرنگار پیام سندیکا از تجمع کارگران فولاداصفهان

۵۰۰ بازنشسته فولاد اصفهان که از اصفهان، تهران، کرج و سایر شهرها ۱۵ آذر به تهران آمده و  در مقابل دفتر ریاست جمهوری تجمع نموده بودند، شب را در مسجد دخانیات با یک پتو سرکرده و از صبح دوشنبه ۱۶ آذر در مقابل وزارت دارایی دوباره تجمع کرده و خواسته های خود را مطالبه می کردند. متاسفانه کسی همچنان به پاسخگویی به این کارگران فرسوده از کار، اقدامی نکرد. در همین بین یکی از بازنشستگانی که برای نصب پلاکارد اعتراضی تلاش می کرد ، سکته کرده و با آمبولانس به بیمارستانی منتقل و اعلام شد که او فوت کرده است. این خبر باعث ناراحتی بازنشستگان شد و شعارهایی برعلیه وزارت دارایی و دولت دادند.هنوز شعارها پی در پی داده می شد که نفر دوم هم دچار عارضه قلبی شد و در میان بهت همگان به بیمارستان برده شد.

پس از چندی طیب نیا وزیر دارایی در مقام پاسخگویی به بازنشستگان گفت که قول می دهم مشکلات شما را پیگیری کرده و تا اسفند ماه حل کنم. همچنین مابه التفاوت اضافه حقوق ها از سال ۹۰ را هم به شما پرداخت کنم.هزینه های درمانی دفترچه های بیمه خدمات درمانی اتان را هم که شامل ویزیت پزشکی ، داروخانه ای، آزمایشگاهی، و عکسبرداری نیز پرداخت خواهد شد. او قول داد صندوق بازنشستگی فولاد اصفهان در تامین اجتماعی ادغام نخواهد شد.

با قول وزیر و خبر بهبودی بازنشسته منتقل شده به بیمارستان باعث شد این کارگران بازنشسته فولاد اصفهان به شهرهای خود بازگردندند و منتظر نتیجه اقدامات وزیر بمانند.

پوشش ندادن خبرگزاری ها ازاین تجمع باعث دلخوری بازنشستگان شد.

روابط عمومی سندیکای کارگران فلزکارمکانیک

۱۷/۹/۹۴

به گزارش امروزایسنا درهمین رابطه، روزهای یکشنبه  و دوشنبه این هفته – پانزدهم و شانزدهم  آذرماه – یک هزار بازنشسته فولاد سراسرکشور دراعتراض به عدم پرداخت 2ماه حقوق آبان و آذرماه دست به تجمع مقابل وزارت اقتصاد و دارایی زدند ویکی از بازنشستگان به نام- سید منصور جمالی- به دلیل ایست قلبی جان باخت.

کارکنان رسمی نفت درادامه اعتراضاتشان نسبت به تغییر وضعیت استخدامی دست به تشکیل زنجیره انسانی در مسیر ماهشهر به عسلویه خواهند زد!

کارکنان رسمی نفت  اعلام کردند در صورت نگرفتن نتیجه ازاعتراضات تاکنونیشان  نسبت به تغییر وضعیت استخدامی دست به تشکیل زنجیره انسانی در مسیر ماهشهر به عسلویه خواهند زد.

به گزارش18آذر نفت ما ،در حالی که کارکنان پتروشیمی‌های واگذار شده در قالب هلدینگ خلیج‌فارس در اعتراض به تغییر وضعیت استخدامی خود طوماری را با ۳ هزار امضا ارسال کرده و به عنوان اعتراض روزه گرفته‌اند، وزیر نفت نامه‌ای خطاب به وزیر کار نوشته و از وی خواسته است مشکلات این کارکنان را پیگیری کند.

در اجرای اصل 44 و خصوصی‌سازی شرکت‌های دولتی، روال این بود که 4 گزینه به کارکنان این شرکت‌ها ارائه می‌شد که یکی از آنها تغییر محل اشتغال به یکی دیگر از زیرمجموعه‌های همان نهاد دولتی بود اما بعد از سال 91 و با تغییر قوانین و مقررات حاکم بر خصوصی‌سازی این امکان از کارکنان شرکت‌های واگذار شده سلب شد.

از سوی دیگر، پس از خصوصی‌سازی، بخش مهمی از پاداش‌ها و مزایای شغلی کارکنان و تسهیلات ودیعه مسکن و امثال آن حذف خواهد شد. حذف این مزایا به خصوص در صنعت نفت که از یک سو ذیل قانون عمومی خدمات کشوری تعریف نشده است و از سوی دیگر کارکنان عملیاتی آن با انواع خطرات ناشی از حوادث و کار با مواد شیمیایی خطرناک روبرو هستند، برای این کارکنان وضعیت دشواری را ایجاد کرده و انگیزه‌های کاری آنها را به شدت کاهش داده است.

بر اساس آنچه بعضی از کارکنان شرکت‌های پتروشیمی زیر مجموعه هلدینگ خلیج‌فارس در تماس اعلام کرده‌اند، حتی پس از واگذاری بلوکی هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس، این کارکنان تصور می‌کرده‌اند که رابطه استخدامی مستقیم آنها با وزارت نفت برقرار می‌ماند،اما در نامه ای وزیر نفت اعلام کرد از ابتدای مردادماه انتقال کارکنان از بخش خصوصی به بخش دولتی ممنوع خواهد بود باعث سردرگمی آنها شد.

این کارکنان می‌گویند هنوز هم با اختیارات وزیر و امضای ویژه تعداد اندکی از کارکنان به سختی می‌توانند بین بخش خصوصی و دولتی جابجا شوند،اما این امکان برای اغلب کارکنان وجود ندارد.

نامه مدیر IT وزارت نفت به هلدینگ خلیج‌فارس مبنی بر حذف کارکنان شرکت‌های واگذار شده از روی سیستم جامع برخط نفت تیر خلاص را به امید کارکنان این پتروشیمی‌ها زد. اگرچه پس از اعتراض این کارکنان مدیران هلدینگ از وزارت نفت خواستند که برای حذف آنها از سیستم جامع نفت دست نگه‌دارند اما کارکنان این پتروشیمی‌ها متوجه شدند که عملا پروسه قطع رابطه استخدامی آنها با وزارت نفت در حال تکمیل است.

بر این اساس، کارکنان پتروشیمی‌های زیر مجموعه هلدینگ خلیج‌فارس در ماهشهر و عسلویه که تعداد آنها بالغ بر 6000 نفر می‌شود در دو سال اخیر به مراجع مختلف از جمله وزارت نفت، مجلس و نهاد ریاست جمهوری مراجعه کرده و همزمان مکاتبات متعددی برای حل این مشکل با نهادهای ذیربط انجام داده‌اند.

این کارکنان می‌گویند به آنها اعلام شده که تنها بازنشستگی آنها در صندوق بازنشستگی نفت حفظ می‌شود اما دیگر روابط استخدامی آنها با وزارت نفت حتی بیمه‌های درمانی نفت نیز قطع خواهد شد، بگونه‌ای که ظاهرا بیمارستان نفت در ماهشهر هم در آستانه واگذاری به بخش خصوصی قرار گرفته است.

یکی از مهم‌ترین اتفاقات در این باره، نامه وزیر نفت به وزیر کار بوده است چنانکه زنگنه خطاب به ربیعی نوشته است که کارکنان پتروشیمی‌ اصفهان و دیگر شرکت‌های واگذار شده مشکلاتی دارند اما چون این شرکت‌ها واگذار شده‌اند این مشکلات به وزارت نفت مربوط نیست و لطفا شما آن را پیگیری کنید.

بر این اساس در آخرین اقدام کارکنان عسلویه و ماهشهر با هماهنگی یک متن واحد را به عنوان طومار اعتراضی تنظیم و با امضای کارکنان هر یک از پتروشیمی‌های عضو هلدینگ به صورت جداگانه به همه نهادهای ذیربط ارسال شد. مجموع امضاهای این طومار به 3000 عدد بالغ می‌شود.

همزمان کارکنان این پتروشیمی‌ها تصمیم گرفتند در اعتراض به تغییر وضعیت استخدامی خود روزه بگیرند یا لااقل از مراجعه به غذا‌خوری‌های محل کار خود در هفته جاری اجتناب کنند.این کارکنان می گویند آینده استخدامی و تلاش خود در شرایط سخت و کار با مواد شیمیایی خطرناک را از دست رفته می‌بینند چراکه در وضعیت استخدامی بخش خصوصی یا شبه‌دولتی بر خلاف وضعیت استخدامی نفت تفاوت چندانی بین کار در شرایط سخت و شرایط عادی وجود دارد و به همین دلیل تلاش می‌کنند تصمیمات اتخاذ شده در حوزه را تغییر دهند. بر این اساس اقدام بعدی این کارکنان در صورت نگرفتن نتیجه تشکیل یک زنجیره بزرگ انسانی در مسیر ماهشهر به عسلویه خواهد بود.

به گزارش امروزماهشهرامروزدرهمین رابطه،از آغاز این هفته مجددا کارگران پتروشیمی ها دست به اعتصاب غذا زده اند و البته اینبار تاکید دارند که اگر در این مدت مشکلات برطرف نشود در هفته آینده زنجیره انسانی را اطراف شرکت هایشان تشکیل می دهند.

برپایه این گزارش،نزدیک دو ماه پیش بود که موج اعتصاب غذا و تجمع گسترده کارگران پتروشیمی های ماهشهر که طرف قرار داد شرکت هلدینگ خلیج فارس هستند، با نشست و انجام توافقاتی؛ شکسته شد اما این پایان کار نبود.

از آغاز این هفته مجددا کارگران این پتروشیمی ها دست به اعتصاب غذا زده اند و البته اینبار تاکید دارند که اگر در این مدت مشکلات برطرف نشود در هفته آینده زنجیره انسانی را اطراف شرکت هایشان تشکیل می دهند.

مخاطب اصلی این اعتراضات، وزارت نفت است که به عقیده کارگران هیچ توجهی به وضعیت شغلی این حداقل ۶ هزار نیرو بعد از واگذاری به بخش خصوصی ندارد.

کارگران زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس به چند مورد بیشتر اعتراض دارند:

اول اینکه با خصوصی سازی های انجام شده ارتباط استخدامی آنها با وزارت نفت قطع شده و در نتیجه قدرت نقل و انتقال برایشان از بین رفته است.

اعتقاد کارگران بر این است که دولت با مصوبه ای پنهانی رابطه استخدامی شرکت های واگذار شده پتروشیمی به بخش خصوصی را با وزارت قطع کرده و به دنبال آن پاداش بهره وری ۲ ماه پیش نفت به این دسته از کارکنان تعلق نگرفته است.

دوم عدم شفافیت درباره آینده شغلی  و عدم پرداخت سود سهام است.

سوم اینکه کارگران اعتقاد دارند با این خصوصی سازی انجام شده، آنها از صندوق بازنشستگی نفت و سایر خدمات وزارت به کارکنان زیر مجموعه خود خارج می شوند.

شاید بتوان این ها را دلایل اصلی اعتراض کارگران دانست ولی مواردی مانند عدم پرداخت حق شیفت، عدم انعقاد قرار داد کتبی با تعدادی از کارگران، ابهام در وضعیت بعد از واگذاری و مصوبه عدم تعدیل مدرک تحصیلی از سایر نکاتی است که کارکنان به آن ها معترض هستند.

باید دید وزارت نفت که تاکنون واکنش مناسبی در جهت رفع مشکلات نیروهای خود انجام نداده، قصد چاره اندیشی دارد یا همچنان می خواهد با مُسَکِن وعده، برای مدتی فیتیله این اعتراض ها را پایین بکشد.

وضعیت استخدامی و بیمه بازنشستگی کارکنان پتروشیمی اصفهان درهاله از ابهام پس از واگذاری به بخش خصوصی!

جمعی از کارکنان رسمی پتروشیمی اصفهان می‌گویند از زمان واگذاری این مجتمع صنعتی به بخش خصوصی وضعیت استخدامی و بیمه بازنشستگی آن‌ها در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

به گزارش18آذرایلنا،این گروه از کارکنان پتروشیمی اصفهان که شمار آنها حدود چهارصد نفر است، افزودند: از سال ۸۲ که مدیریت و مالکیت پتروشیمی اصفهان به بخش خصوصی واگذار شده است وضعیت استخدامی و بیمه بازنشستگی کارکنان این شرکت همچنان نامشخص و بلاتکلیف است.

براساس این اظهارات، پتروشیمی اصفهان پیش از ابلاغ دستورالعمل اجرایی اصل ۴۴ در سال ۸۶ به بخش خصوصی منتقل شده‌است و در نتیجه کارکنان که تا پیش از این واگذاری به استناد قانون استخدامی وزارت نفت در این پتروشمی مشغول کار بودند اکنون دچار مشکل شده‌اند.

در توضیح این مسئله گفته می‌شود: در تبصره یک ماده ۲۱ قانون مدیریت خدمات کشوری آمده است که پس از واگذاری واحدهای پتروشیمی به بخش خصوصی می‌توان وضعیت بیمه بازنشستگی کارکنان قدیم را همچنان به صندوق بازنشستگی نفت محول کرد و همین مساله در اجرا مشکلاتی را برای این گروه از کارکنان پتروشیمی اصفهان به وجود آورده است.

این کارگران پتروشیمی اصفهان در تشریح مشکل خود می‌گویند مطابق مقررات استخدامی و بازنشستگی وزارت نفت به هیچ یک از کارکنان مشمول بیمه بیکاری تعلق نمی‌گیرد چراکه در نتیجه تعطیلی یک واحد صنعتی تمامی کارکنان به واحدی دیگر منتقل و مشغول کار می‌شوند.

آن‌ها می‌گویند: از آنجایی که در حال حاضر مالکیت پتروشیمی اصفهان به بخش خصوصی منتقل شده است و فعالیت این واحد تولیدی در دو سال اخیر برای مدتی تعطیلی بوده است، کارکنان تابع مقررات صندوق بازنشستگی صنعت نفت سرگردان بوده‌اند.

در حالی که در هر واحد پتروشیمی یا پالایشگاهی تمام کارگران مشمول قانون کار می‌توانند در زمان توقف فعالیت محل کارخود در جایی دیگر مشغول کار شده و یا از صندوق بیمه بیکاری مقرری دریافت کنند، برپایه این اطلاعات کارکنان یاد شده در پتروشیمی اصفهان از داشتن چنین فرصتی‌هایی محروم هستند.

کارکنان مورد نظر بصورت مشخص می‌گویند: دیده نشدن صحیح وضعیت کارکنان در روند واگذاری مالکیت و مدیریت پتروشیمی اصفهان به بخش خصوصی و عدم تطابق مقررات صندوق بازنشستگی شرکت نفت با قانون کار از جمله مشکلات امروز آنهاست، بطوری که در تمامی شرکت‌های واگذار شده نفتی کارفرمایان بخش خصوصی هنوز در مورد کارمندان رسمی مقررات استخدامی وزارت نفت اجرا می‌کنند.

این کارکنان می‌گویند: برخلاف دوران قبل از واگذاری، دیگر این امکان وجود ندارد که آن‌ها با تعطیلی محل کار خود به واحد تولیدی دیگر در وزارت نفت منتقل شوند و برای همین ضروری است تا با اصلاح مقررات خصوصی سازی مشکلات استخدامی و بازنشستگی آنها برطرف شود.

دستمزد کارگران کارخانه ایران زاک با تأخیر پرداخت می‌شود

کارگران کارخانه ایران زاک قزوین دستمزد خود را با یک تا دو ماه تاخیر دریافت می‌کنند.

به گزارش18آذرایلنا،یکی از کارگران این کارخانه که نخواست نامش فاش شود گفت: کارخانه ایران زاک که در ساخت انواع آدامس در شهرک صنعتی البرز قزوین فعالیت دارد به دلیل کمبود نقدینگی، توان پرداخت به موقع مطالبات مزدی آنها را ندارد.

او با بیان اینکه طلب مزدی او و همکارانش دست کم با دو ماه تاخیر پرداخت می‌شود با ذکر مثالی گفت: درحالی که بازار فروش محصولات این واحد تولیدی مطلوب است اما کارفرما هفته گذشته تازه دستمزد مهرماه سال جاری کارگران این واحد را پرداخت کرد.

وی در عین حال از نگرانی خود و همکارانش در مورد درج عناوین شغلی غیر واقعی در پرونده‌های بیمه‌ تامین اجتماعی خبر داد و افزود: حدود ۸۰کارگر در ایران زاک مشغول کارند که سابقه برخی از آنها بالای ۲۵ سال است و از قرار معلوم چون عناوین شغلی ثبت شده در لیست بیمه‌ای آنها با عنوان شغلی واقعی مغایرت دارد کارگران باسابقه نگران هستند که مبادا نتوانند از از فرصت قانونی بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنند.

بیکاری200آتشکاربدنبال تعطیلی کوره‌های آجرپزی منطقه یافت آباد تهران!

بصورت تقریبی با تعطیلی کوره‌های آجرپزی منطقه یافت آباد تهران در دو سال گذشته نزدیک به ۲۰۰ کارگر آتشکار شغل خود را از دست داده‌اند.

به گزارش18آذرایلنا،با تعطیلی ۱۷ کوره پزخانه یافت آباد در دو سال گذشته، آتشکاران کوره‌ها در مشاغل غیر رسمی و کاذب اشتغال دارند.

این کارگران در حال حاضر بدون برخورداری از حقوق قانونی مانند بیمه و بازنشستگی ضایعات جمع آوری می‌کنند و یا به خرید و فروش آهن آلات مشغولند.

وقتی پای درد دل آتشکار‌ها می‌نشینیم، برخی از آن‌ها که عمری را پای کوره‌ها گذرانده‌اند، اکنون با ۷۰- ۸۰ سال سن، فقط ۵ سال سابقه بیمه دارند و از همه مزایای قانونی سن بازنشستگی محرومند.

براساس این گزارش،نود درصد کارگران کوره‌ها، کارگران فصلی و مهاجر هستند که هر سال در فصل بهار و تابستان به منطقه آجرپزی می‌آیند ولی در دوسال گذشته، با تعطیلی کوره پزخانه‌های منطقه، مهاجرت کارگران فصلی نیز خاتمه یافته است.

کارخانه تولید فولاد بویرصنعت با205کارگردرآستانه تعطیلی!

عدم پرداخت 3ماه حقوق کارگران این کارخانه!

کارخانه تولید فولاد بویرصنعت در استان کهگیلویه و بویراحمدبا 205کارگری که 3ماه حقوشان پرداخت نشده است در آستانه تعطیلی قرار گرفت.

به گزارش 18آذرمهر، مشکلات شرکت بویرصنعت (واحد تولید فولاد شهرستان بویراحمد) ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد در حالی بررسی شد که مدیرعامل این شرکت خبر از توقف خط تولید و تعطیلی این واحد صنعتی تا دو هفته آینده داد.

مدیرعامل شرکت بویرصنعت مهمترین مشکل این واحد تولیدی را معوقات بانکی و نبود سرمایه در گردش عنوان کرد و گفت: زمانی می توانیم اقساط بانک را پرداخت کنیم که تولید خود را به نه هزار تن برسانیم.

علی لاجوردی با بیان اینکه تولید این کارخانه دیروز متوقف شد، افزود: به علت نبود نقدینگی برای خرید مواد اولیه نمی توانیم تولید داشته باشیم و اگر بحث سرمایه در گردش این واحد صنعتی حل نشود تا دو هفته آینده تعطیل خواهد شد.

وی اظهار داشت: از بانک ملی درخواست پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش کردیم اما بانک ملی به علت بدهی این واحد به بانک، حاضر به پرداخت تسهیلات نشد.

لاجوردی با بیان اینکه صورت های مالی این کارخانه مربوط به گذشته بوده و همه زیان‌ده هستند، یادآور شد: در حال حاضر در حال اصلاح این صورت ها هستیم.

وی بیان کرد: بنیاد تعاون ارتش سال گذشته حدود ۷.۵ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار این کارخانه قرار داد، اما به علت نامطلوب بودن بازار فولاد کارخانه دچار ضرر و زیان زیادی شد.

مدیرعامل شرکت بویرصنعت با بیان اینکه حقوق کارگران این کارخانه به مدت سه ماه پرداخت نشده است، اضافه کرد: تنها راه حل مشکل این کارخانه دریافت تسهیلات سرمایه در گردش به میزان حداقل پنج میلیارد تومان برای رساندن تولید به حدود نه هزار تن است.

لاجوردی بدهی ۲.۵ میلیارد تومانی به شرکت توزیع نیروی برق را از دیگر مشکلات این واحد صنعتی عنوان کرد و یادآور شد: بیش از یک میلیارد از این بدهی به مالک قبلی مربوط می شود.

وی کرایه های حمل و نقل سنگین را از دیگر مشکلاتی دانست که گریبانگیر این واحد صنعتی است و بیان کرد: نرخ کرایه بالای حمل و نقل معضل بزرگی است که باعث می شود برای از دست ندادن مشتری ها از سود خود کم کنیم.

رئیس بانک ملی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: شرکت بویرصنعت در سال های گذشته تسهیلات زیادی از بانک ملی دریافت کرد و بانک نیز تاکنون تمام مساعدت های لازم را نسبت به این شرکت انجام داده است.

احدالله امیری با بیان اینکه این شرکت حدود ۱۲ میلیارد تومان معوقه بانکی دارد، افزود: دستورالعمل های بانک اجازه پرداخت مجدد تسهیلات را به این شرکت نمی دهد و تنها زمانی تسهیلات پرداخت می شود که این شرکت نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کند.

وی با بیان اینکه بانک ملی تاکنون فرصت های بسیاری در اختیار این شرکت قرار داده است، اظهار داشت: آخرین مساعدت این بانک به شرکت بویرصنعت شش ماه استمهال بود که این مهلت استمهال نیز تا دو ماه آینده به اتمام رسیده و این شرکت باید از دو ماه آینده نسبت به پرداخت مجدد اقساط خود اقدام کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در گذشته مالک واحد صنعتی بویرصنعت یک سرمایه گذار بخش خصوصی بود که به علت مشکلات فراوان قادر به اداره کارخانه نبود، گفت: بنیاد تعاون ارتش با هدف کمک به بخش صنعت این استان مالکیت این کارخانه را پذیرفت.

سید موسی خادمی افزود: متأسفانه به علت راکد شدن بازار فولاد در ایران و دیگر کشورهای جهان، این کارخانه نیز نتوانست به خوبی از عهده حل مشکلات برآید.

وی با اشاره به اینکه با تعطیلی این کارخانه حدود ۲۰۵ کارگر از کار بیکار می شوند، اظهار داشت: بهترین راه مساعدت به این کارخانه به منظور جلوگیری از تعطیلی آن است.

خادمی با بیان اینکه مجددا برای این واحد صنعتی از بانک درخواست استمهال می شود، تصریح کرد: شرکت بویرصنعت نیز باید در این مدت صورت های مالی خود را اصلاح کرده و پس از آن برای دریافت سرمایه در گردش اقدام کند.

وی همچنین نرخ بالای کرایه حمل و نقل را مشکل بسیاری از واحدهای صنعتی این استان دانست و عنوان کرد: برای رفع این مشکل پیگیری های لازم صورت انجام خواهد شد.

نزدیک شدن شتربیکاری به درب خانه 370کارگر کارخانه فولاد سهند غرب!

سرپرست حوزه امور اقتصادی و بین الملل استانداری آذربایجان شرقی گفت: تا 20 روزکاری آینده وضعیت بیش از 370 نفر از کارگران و معوقه های کارخانه فولاد سهند غرب در عجب شیر مشخص می شود.

به گزارش18آذرایرنا،محمدزاده، با تاکید بر اینکه عدم حمایت بانک های خصوصی از بخش خصوصی و سوء مدیریتی باعث تعطیلی برخی کارخانه ها می شود، ادامه داد: کارفرمای کارخانه فولاد سهند غرب در عجب شیر تا 20 روزکاری فرصت دارد تا وضعیت خود را مشخص کند در غیر این صورت طبق قانون اقدام می شود.

فرماندار عجب شیر نیز با ابراز نگرانی از وضعیت کارخانه فولاد سهند غرب، وضعیت کنونی این کارخانه را با توجه به معوقه های بانکی و بدهی های زیاد، بحرانی دانست و از مدیریت این کارخانه خواستار ارایه برنامه روشن و بهبود شرایط فعلی کارخانه شد.

ابراهیم طاهری، با اشاره به اینکه تلاش برای رفع مشکل اشتغال در این شهرستان لازم و ضروری است، افزود: کمبود نقدینگی موجب تعطیلی واحدهای صنعتی عجب شیر شده است.

وی از اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و سایر دستگاه های ذیربط خواست موانع و مشکل های نقدینگی و معوقه های حقوق و دستمزد کارگران واحدهای تولیدی از جمله کارخانه های فولاد سهند غرب را بررسی و پیگیری کرده و تا 20 روز کاری آینده گزارشی ارایه کنند.

کارخانه سفال ایران زمین با 100کارگربدنبال قطع گاز تعطیل شد!

شرکت سفال ایران‌ زمین تولیدکننده انواع سفال، سنگ‌های ساختمان و بلوک‌های بتنی و فوق سبک با100کارگربه‎دلیل قطع گاز مصرفی تعطیل شد.

به گزارش18آذرفارس، روز چهارشنبه 29 آبان‎ماه سال‌جاری، اخطار قطع گاز به این شرکت اعلام شد و روز جمعه اول آذرماه نیز گاز شرکت را قطع کردند.

گروه تولیدی صنعتی ایران‎زمین از سال 74 فعالیت خود را در مازندران در زمینه تولید سفال با بهره‎گیری از استعدادهای منطقه در دو بخش نیروی انسانی و خاک مرغوب آغاز کرده است.

گروه تولیدی صنعتی ایران‎ زمین واقع در کیلومتر چهار جاده نکا به بهشهر، با 20 سال سابقه تأسیس و فعالیت مستمر، با 100 پرسنل و هفت خط تولید بلوک‌های بتنی فوق سبک، بلوک، دیوارهای پیش‌ساخته، سنگ‌های زینتی، نما، کف و کاشی بام، از ابتدای آذرماه جاری تاکنون به‌علت قطعی گاز تعطیل شده است.

به گزارش همین منبع،با پیگیری کوچکی از شرکت گاز مازندران معلوم شد که در زمان مدیریت قبلی کارخانه سفال ایران‎ زمین، کنتور گاز این شرکت دست‎کاری و از گاز سرقت شده است، به‌طوری که کارشناسی‌های لازم نیز صورت پذیرفته و ضمن اثبات موضوع، شخص متخلف به جرم خود اعتراف کرده است.

با این اوصاف، دریافت بها ربطی به مدیریت ندارد و با ملک و واحد تولیدی مرتبط است، لذا شرکت گاز طبق قانون باید مابه‎التفاوت گاز مصرفی به‌ازای جریمه سرقت انجام‌شده را دریافت کند و البته شرکت گاز این استان تاحدودی به مدیریت فعلی کارخانه سفال نکا تخفیف داده است ولی اقساط به‎موقع پرداخت نشد، لذا پس از اخطارهای متعدد، مأموران نسبت به قطع گاز مصرفی این شرکت اقدام کردند.

اکنون با مرور مطالب گفته‌شده به این نکته می‌رسیم که شرکت تولیدی صنعتی سفال ایران‎ زمین به‌دلیل بدهی به شرکت گاز مازندران تعطیل شده و از آنجا که فعالیت‌های آن بدون گاز امکان‌پذیر نیست، عملا‌ً تولیداتی ندارد و این یعنی شرکت در حال حاضر هیچ درآمدی هم ندارد که بتواند هزینه گاز مصرفی و بدهی‌های قبلی را بپردازد.

مشکل اعضا تعاونی مسکن سایپا با پروژه کلاک همچنان ادامه دارد

اعضای تعاونی مسکن کارگران ساپیا بابت تسویه حساب پروژه ۱۴۴ واحدی کلاک کرج بازهم بدهکار شدند.

به گزارش18آذرایلنا،یکی از اعضا تعاونی مسکن کارخانه خودرو سازی سایپا با اعلام این خبر گفت: به تازگی تعاونی مسکن سایپا از مالکان پروژه مسکونی باغشهر  در منطقه کلاک کرج بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان دیگر طلب کرده است.

وی افزود: با حساب این مبلغ قیمت تمام شده هر واحد مسکونی پروژه کلاک تا بیش از ۱۰۰میلیون تومان افزایش یافته است و این در حالی است طبق قرار داد منعقد شده قرار بود بهای تمام شده هر واحد تا حدود  ۵۲ میلیون تومان باشد.

وی بابیان اینکه پیش از این نیز هیات مدیره تعاونی پس از دریافت مبلغ توافق شده در قرارداد اولیه به ازاء تحویل هر واحد مسکونی مبلغ ۲۵ میلیون تومان اضافی از مالکان پروژه گرفته بود، افزود: بازهم با وجود پرداخت شدن این مبلغ از سوی مالکان ،هیات مدیره تعاونی قصد دارد تا از هر عضو بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان دیگر مطالبه کند.

وی ادامه داد: ظاهرا مدیران تعاونی مسکن ساپیا برای آنکه بتوانند این مبلغ اضافی را دریافت کند تمامی چک‌های ضمانتی را که خریداران در زمان تحویل واحد به مبلغ ده میلیون تومان بدون تاریخ تحویل داده بودند را به اجرا گذاشته است و به برگشت زده اند.

این کارگر عضو تعاونی مسکن سایپا گفت صرف نظر از غیر منطقی بودن خواسته هیات مدیره تعاونی، پرداخت تمامی این هزینه‌ها آن‌هم بصورت آنی برای خانواده‌های کارگری ساکن این شهرک مقدور نیست.

وی یادآور شد :بسیاری از اعضا قبل از گاز رسانی به واحدهای مسکونی خود در آنجا ساکن شدند اما با گذشت یکسال از تحویل واحد‌ها هنوز آسانسور‌ها راه اندازی نشده و آسفالت خیابان‌ها انجام نشده ومحوطه سازی و فضای سبز اطراف این منازل تکمیل نشده است و تجهیزات آتش نشانی تهیه نشده و برای پایان کار نیز اقدامی صورت نگرفته است اما برای دریافت مبالغ اضافه اعضا را در فشار گذاشته‌اند.

وی یادآور شد: در سال ۸۷ میان اعضا و مدیریت تعاونی مسکن سایپا قراردادی برای پیش خرید واحدهای مسکونی پروژه باغشهر کلاک منعقد شد و در نهایت با جابجایی اعضای هیئت مدیره کار ساخت واحدهای مسکونی مورد نظر تا سال ۹۳ طول کشید.

تجمع  دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد سیرجان در اعتراض به طرح کمک پرستار

دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد واحد سیرجان در اقدامی اعتراض‌آمیز، اعتراض خود را به طرح کمک پرستار (پرستار کار) اعلام کردند.

به گزارش 18آذرآنا، در این تجمع که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد سیرجان برگزار شد، دانشجویان با همراه داشتن پلاکاردهایی، اعتراض خود را به این طرح اعلام کردند.

دانشجویان خواستار تصویب نشدن و عدم اجرای این طرح شدند.

در پایان این تجمع طوماری به امضای همه دانشجویان پرستاری این واحد رسید و به مراجع مربوطه ارسال شد.

رانندگان تاکسی در جویبار اعتصاب کردند

تاکسی‎رانان جویباری به‌دلیل اقدامات نامناسب در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهری، مقابل شهرداری این شهر تجمع کردند.

به گزارش18آذر فارس ، جمعی از تاکسی‌رانان جویباری از صبح امروز تاکنون با اجتماع مقابل ساختمان شهرداری این شهر دست به اعتصاب زدند.

نماینده صنف تاکسی‌رانان جویبار در مورد علت این اعتصاب گفت: مسئولان هیچ اهمیتی به رانندگان تاکسی در جویبار نمی‌دهند.

وی اظهار کرد: 84 راننده تاکسی شهری در جویبار فعالیت می‌کنند که شرایط کار کردن برای هیچ‌کدام از آنها مساعد نیست، آن‌وقت با این شرایط چرا باید یک راننده مجوز دریافت و امتیاز تاکسی خود را به جویبار منتقل کند.

وی ادامه داد: در جویبار هیچ توجهی به صنف تاکسی‌رانی نمی‌شود، شهرداری جویبار با بستن یک بریدگی در شهر، تاکسی‌رانان را وادار کرده تا روزانه حدود 80 کیلومتر راه را آن‌ هم بدون مسافر طی کنند و این انصاف نیست.

سندیکای کارگران فلزکارمکانیک:سرمایه داری فاقد روحیه انسان دوستی است!

صدرا کودکی چهار ساله ای که پدرش راننده ی تاکسی و مادرش پرستار سالمندان است، با چانه ای پاره شده به بیمارستان اشرفی اصفهانی خمینی شهر برده شد. چانه ی بچه را بخیه زده اند ولی در پایان کار که مادر کودک گفته توانایی پرداخت هزینه ی صد و پنجاه هزارتومانی را ندارد، به دستور مسئول کادر پزشکی، بخیه های چانه ی بچه را کشیده اند و گفته اند به سلامت! این خبر را وزیر بهداشت تایید نموده است.

هشداری که سالهاست در رابطه با پولی شدن خدمات اجتماعی خاصه بهداشت داده میشود و عموما دولت با بی تفاوتی از کنار آن عبور می کند ، امروز ببینید به چه مرحله ای وارد شده است. تا همین اواخر فقرا را یا پذیرش نمی کردند یا اینکه تا زمان تهیه ی هزینه ی درمان، در بیمارستان گروگان نگاه می داشتند. حالا ولی صنعت پزشکی در مقام یک سرمایه دار بدن و روح زحمتکشان را به جرم بی پولی شکنجه میکند. اتفاقی را که در بیمارستان اشرفی اصفهانی خمینی شهر رخ داده است باید بمثابه ی یکی از توصیه های صندوق بین المللی پول به دولت ایران در نظر گرفت. جایی که پزشکان تشخیص داده اند، می توان از خیر صد هزار تومان پول و نیم ساعت وقتی که صرف شده گذشت، ولی لازم است تا با تنبیه خانواده ای بی پول، پیامی قدرتمند را به سایر فرودستان صادر کنند. پیامی که ازمسیر بدن کودکی چهار ساله به آینده ی طبقه ی کارگر ایران مخابره میشود

فاصله ی چند دقیقه ای میان زدن و گشودن این بخیه ها ، دقایقی نمادین است از جراحی اقتصادی با الگوی صندوق بین المللی پول و جدیت متوحشانه اش را در تماس با تهیدستان.

روابط عمومی سندیکای کارگران فلزکارمکانیک

۹۴/۹/۱۶

جوانمیر مرادی: معلولان و معافان پزشکی حق زندگی ندارند/ صدرا چهار ساله

وقتی گزارشی از ایلنا از وضعیت زندگی یک جوان معلول جویای کار را خواندم که هر جا دنبال کار رفته بی نتیجه بوده و به خاطر معلولیتش بهش کار نداده اند، یاد پرسشنامه های استخدامی افتادم که هر فرد متقاضی کار باید به سؤالهائی از قبیل” آیا دارای سابقه بیماری یا جراحی هستید؟ ” یا ” دارای پایان خدمت یا معافیت هستید و در صورت معافیت نوع آن ذکر شود ” پاسخ دهد. و همچنین  ارائه گواهی معاینه پزشک معتمد سازمان تأمین اجتماعی برای صدور دفترچه درمانی جزء الزامات است. طرح این سؤالات در پرسشنامه های تدوین شده توسط کارفرمایان مطمئنا با هدف به گماردن افراد جویای کار به کارهایی متناسب با وضعیت جسمی آنها نیست، بلکه هم برای کارفرما و هم برای سازمان تأمین اجتماعی هدف، خودداری از استخدام افراد دارای بیماریهای مزمن و مشکلات جسمی است که هم برای کارفرمایان و هم برای تأمین اجتماعی هزینه دارد. اگر فرد متقاضی کار دارای بیماری طولانی مدت و معافیتش از نوع پزشکی باشد هیچ شانسی برای پذیرشش نیست. چون کارفرما کارگر جسما سالم و پر انرژی می خواهد تا با کمترین هزینه بیشترین میزان کار را ازش بکشد و علاوه بر این با وجود بیکاری میلیونی براحتی می تواند کارگر سالم و پر توان را به کار گیرد. سازمان تأمین اجتماعی هم که خود را از پذیرش مسؤلیت در قبال معیشت بیکاران بری می داند و همچنین تلاش می کند در قبال کارگران فعلا شاغل نیز در ازای مبالغ نجومی ای که بابت حق بیمه ازشان می گیرد فقط درحد پذیرش تأمین درصد اندکی از هزینه های پزشکی متعهد باشد، تمایلی ندارد حتی یک ریال هم از سرمایه های هزاران میلیارد تومانی کارگران را که تصاحب نموده برای افراد بیکار جامعه از معلول گرفته تا بیمار و سالم، خرج کند.تأمین اجتماعی علاوه بر عدم قبول هر گونه مسؤلیتی نسبت به بیکاران، حتی حاضر نیست کارگران دارای سابقه بیماری را بیمه کند چرا که این افراد ممکن است نیاز به مراقبتهای پزشکی و دارو درمان بیشتر داشته باشند و یا زودتر از موعد باید بازنشسته شوند که این هزینه از نظر این سازمان اضافی و به ضررش است. سازمان تأمین اجتماعی بر خلاف نامی که با خود یدک می کشد، عملا مانند شرکتهای بیمه ای خصوصی  و حتی در ازای حق بیمه ای که از کارگر می گیرد، خدمات خیلی محدود و جزئی تری ارائه می دهد. به عنوان مثال وقتی ماشینی تصادف می کند شرکت بیمه گر مطابق تعهداتش به بیمه گذار خسارت می پردازد، ولی سازمان تأمین اجتماعی از سال 1384 کارگران پروژه ها و مراکزی که فعالیت مستمر ندارند با وجود اینکه هر ماه حق بیمه از حقوقشان کسر و به حسابش واریز می شود را از حق برخورداری از بیمه بیکاری محروم کرده است. این اقدام آشکارا به جیب زدن حقوق 5 سال میلیونها کارگر است.سازمان تأمین اجتماعی که حاضر نیست کارگران دارای معافیت پزشکی و کسانی مثل این جوان معلول را بیمه کند، از قبل حق بیمه کارگران، امروز به یکی از ثروتمندترین بخشها تبدیل شده که یک رقم از وامهائی که به دولت داده معادل 100 هزار میلیارد تومان است.وظیفه تأمین اجتماعی در هر کشوری بنا به تعریف کلی، تأمین معیشت افراد بیکار آماده به کار و همه معلولان و از کار افتادگان جامعه است و تأمین این هزینه ها از منابع عمومی کشور باید صورت گیرد. اما در ایران سازمان تأمین اجتماعی به یک ارگان مالی که دارای مؤسسات و یکی از بزرگترین بانکها با صدها هزار میلیارد تومان سرمایه و همچنین صاحب دهها شرکت بزرگ سرمایه گذار در بخشهای متعدد از مواد معدنی، سیمان، نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع عمومی گرفته تا عمران و حمل و نقل و…… تبدیل شده که منبع آن حق بیمه های کارگران  است که در ازای کمترین تعهدات ممکن دریافت می شود. این منبع عظیم مالی که از تخصیص بخشی از دستمزدهای ناچیز کارگران گردآوری شده نه توسط خود کارگران و نمایندگان واقعیشان، بلکه بوسیله دولت اداره و در عرصه هائی (سرمایه گذاریهای سودآور برای سرمایه داران) غیر از برآوردن نیازهای کارگران صرف می شود.

صدرا زاهد پور پسر چهارساله ای که پدرش راننده تاکسی و مادرش پرستار سالمندان است، برای بخیه چانه اش حق استفاده از دسترنج جمع آوری شده پدر و مادر خود و همکاران آنها در سازمان تأمین اجتماعی را ندارد و به خاطر بی بضاعتی خانواده اش بخیه هایش را وحشیانه و غیر انسانی باز می کنند و با درد و خون به خانه می فرستند، بیماران را در بیابانها  رها می کنند، اما کسی مانند مرتضوی با همین پولها هدیه های میلیاردی به نمایندگان مجلس و مدیران سازمان می دهد و با بابک زنجانی بر سر تحویل شرکتهای وابسته بده بستان می کند.

17/9/1394

برگرفته ازسایت اتحادیه آزادکارگران ایران

کشته وزخمی شدن5پرستاردرماموریت براثرتصادف

مهرطی گزارشی بتاریخ18آذرآز کشته وزخمی شدن5پرستاردرماموریت براثرتصادف،خبرداد.

براساس این گزارش، درشهرستان ها به دلایلی اقدام به اعزام پرستار می نمایند که در این اعزام ها دریکی از شهرستان ها۵ تصادف رخ داد که به مرگ ۲ نفر از پرستاران و مجروح شدن ۳ تن دیگر منجر شده است.

هیجدهم آذرماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.