اخباروگزارشات کارگری۲۲خرداد۱۳۹۵

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

صدای اعتراضمان را نسبت به شلاق زدن17 کارگرمعترض معدن طلای‌ آق‌دره رساتر کنیم

– در چهل و چهارمین روز اعتصاب غذای جعفر عظیم زاده ،معترضان به عدم رسیدگی به خواست وی  مقابل زندان اوین تجمع کردند

– همراهی معلمان و کارگران با خانواده جعفر عظیم‌زاده در تجمع مقابل اوین

– بهنام ابراهیم زاده و محمد جراحی:

در همبستگی با جعفر عظیم زاده و خواستهایش و یک درخواست صمیمانه از جعفر

– بهنام ابراهیم زاده:نامه ای به مناسبت ٢۵ خرداد سالروز تولد فرزند عزیزم نیما

– ششمین روزتجمع اعتراضی 500کارگرپیمانکاری فاز 19 عسلویه (شرکت گاما و نیروپژوه)نسبت به عدم پرداخت5ماه حقوق!

– اعتراض آتش‌نشانان در فاز 14 عسلویه نسبت به عدم پرداخت 3ماه حقوق!

– سومین تجمع کارگران بیکارشده کارخانه کاشی طوس قوچان برای بازگشت بکار ودراعتراض به عدم پرداخت ماه ها مطالبتشان!

– ترفندهای مسئولان کارخانه ارج برای خاموش کردن اعتراض کارگران!

– اخراج مرحله ای کارگران مجتمع صنعتی ماموت برای جلوگیری از اعتراض!

– بیکاری180کارگرآهن وفولاد لوشان درپی تعطیلی کارخانه باحقوق معوقه وعدم برخورداری ازحق بیمه بیکاری!

-150 کارگر با تعطیلی کارخانه سامان کاشی بروجرد بیکار شدند

– عدم پرداخت3ماه حقوق کارگران پیمانکاری پالایشگاه ستاره خلیج فارس  بندرعباس!

– عدم پرداخت6ماه حقوق وعیدی 54 کارگر کارخانه ورق‌کاران تبریز!

– دومین قرار ملاقات دهه هشتادی‌ها این بار در پارک آب و آتش!

پلیس مانع از تجمع دوباره دهه هشتادی‌ها شد!

– تجمع  اعتراضی کشاورزان لنجان در مقابل فرمانداری!

– تجمع اعتراضی اهالی بلهزار یاسوج در جلوی استانداری!

– تجمع اعتراضی مردم منطقه «بلوکو» یاسوج در جلوی استانداری!

– اعتراض مردمی شهر کرمان نسبت به نصب آنتن مخابراتی در فضای سبز

– تجمع اعتراضی مردم فریدونکنار مقابل فرمانداری!

– کارگر کارخانه آسفالت شیروان در زیر ماسه ها جان داد

– مرگ کارگر جوان به علت سقوط از ارتفاع

– کولبری دیگر در راه تامین معاش جان باخت!

در چهل و چهارمین روز اعتصاب غذای جعفر عظیم زاده ،معترضان به عدم رسیدگی به خواست وی  مقابل زندان اوین تجمع کردند

22-03-95

امروز شنبه 22 خرداد ماه 95 خانواده جعفر عظیم زاده به همراه جمعی از کارگران و معلمان از ساعت 10.30 دقیقه صبح در اعتراض به عدم رسیدگی مسئولین به مطالبات جعفر عظیم زاده که سبب طولانی شدن اعتصاب غذای وی شده است در مقابل زندان اوین دست به تجمع زدند. به محض شروع تجمع و با بالا بردن پلاکاردها، با مقاومت نیروهای امنیتی و لباس شخصی و پلیس انتظامی مواجه شدند که خواستار توقف تجمع و متفرق شدن آنان شدند.در حالیکه مأموران مدام تهدید می کردند و می گفتند : پلاکاردها را جمع کنید و متفرق شوید. معترضان در جواب مأموران گفتند که ما روزهای گذشته به امید پاسخ از طرف مسئولین به مراکز زیادی مراجعه کرده و تاکنون هیچ رسیدگی صورت نگرفته است. این در حالی است 44 روز از اعتصاب غذا ی جعفر عظیم زاده میگذرد و شرایط وی  در مرحله بحرانی قرار دارد و می بایست هرچه سریعتر به وضعیت او رسیدگی شود.باید به ما پاسخ دهید.

در نتیجه پافشاری جمع معترض برای کسب جواب، مأموران اکرم رحیم پور همسر جعفر عظیم زاده و یک نفر از حاضرین را با وعده ملاقات با رئیس زندان و یا یکی از مسؤلین رده بالای دادستانی اوین با خود به سمت ساختمان دادستانی برده و بقیه حاضرین را با تهدید و گرفتن تراکت و پلاکاردها از محل متفرق نمودند.

پس از بازگشت همسر و یکی از نزدیکان جعفر عظیم زاده از ساختمان اوین اعلام نمودند که هیچ مسئولی حاضر به دیدار با آنان و شنیدن خواسته هایشان نشدند اما مأمورین حاضر در دادستانی وعده دادند که برای صبح فردا قرار ملاقاتی را با رئیس زندان اوین تنظیم و از طریق تلفن باطلاع شان خواهند رساند.

باتوجه به مراجعات مکرر خانواده ی عظیم زاده و کارگران و معلمان به نهادهای ذیربط و طبق اظهارات آنان در هیچ کدام از این نهادها توجهی به این نکته که پس از هفته ها اعتصاب غذا جان جعفر عظیم زاده همچنان در معرض خطرات جدی و حتی مرگ قرار دارد، نکرده اند و تلاش امروز ما در پی گشودن راهی برای رسیدگی به خواست بر حق جعفر عظیم زاده و نجات جان وی بوده و تا یافتن راهی قطعی برای دستیابی به این مطالبه انسانی از پا نخواهیم نشست.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

22 خرداد 95

همراهی معلمان و کارگران با خانواده جعفر عظیم‌زاده در تجمع مقابل اوین

امروز شنبه ۲۲ خرداد ساعت ۱۰/۳۰ عده ای از معلمان و کارگران و افراد دلسوز در حمایت از جعفر عظیم‌زاده دبیر اتحادیه آزاد کارگران ایران که ۴۵ روز در اعتصاب غذا است، مقابل زندان اوین تجمع کردند.

در بدو ورود با عکس‌العمل نیروهای پلیس و ماموران اطلاعات مواجه شدند. سپس دو نفر را به عنوان نماینده‌ی جمع به داخل اوین راه دادند. تجمع‌کنندگان توسط نیروهای پلیس به کنار خیابان هدایت شدند در حالی که عکسهای جعفر عظیم‌زاده را به دست گرفته و به مردم و اتومبیل‌ها نشان می‌دادند.

بعد از مدت کوتاهی یکی از نمایندگان بیرون آمد و اطلاع داد که برای ملاقات با رییس زندان وقت گرفته‌اند و از جمعیت خواهش کرد که متفرق شوند تا به تشنج کشیده نشود.

سپس جمعیت در حالی که عکس‌های عظیم‌زاده را در دست داشتند به سمت خیابان چمران حرکت کردند.

منبع: حقوق معلم و کارگر

بهنام ابراهیم زاده و محمد جراحی:

در همبستگی با جعفر عظیم زاده و خواستها یش و یک درخواست صمیمانه از جعفر

همانطور که قبلا نیز در نامه دیگری همراه با زندانیان سیاسی در زندان رجایی شهر حمایت خود را از بیانیه مشترکی که همبندمان جعفر عظیم زاده همراه با اسماعیل عبدی دادند، اعلام کردیم، ما از این بیانیه و خواستهای برحقش با تمام قوا حمایت میکنیم. به نظر ما این بیانیه و اعتراضات جانانه این عزیزان و موج حمایت از این خواستها تا همین جا دستاوردهای ارزشمندی برای ما کارگران، ما معلمان و ما مردم داشته است. ما تلاش این عزیزان و مبارزاتی که بر سر این خواستها صورت گرفته است را ارج میگذاریم.

بیانیه جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی علیه فقر، علیه بی تامینی و برای یک زندگی انسانی بود و یک خواست مهم آن لغو پرونده های مفتوحه برای کارگران، معلمان، و همه فعالین سیاسی با اتهاماتی چون “اخلال در نظم و امنیت ملی” بود و اینها خواستهای کارگران، معلمان و همه مردم است. تحت چنین اتهاماتی بسیاری از فعالین کارگری، معلمان معترض و کسانی چون ما تحت پیگرد قرار گرفته و احکام سنگین زندان گرفته اند. از همین رو این بیانیه حرف دل همه ماست و تا هم اکنون نیز با موجی از حمایت پاسخ گرفته و به یک حرکت مهم اجتماعی تبدیل شده است. ما با تمام قوا همراه این کارزار هستیم و از همگان میخواهیم که به حمایت وسیع خود از این بیانیه و از جعفر عظیم زاده و خواستهایش تداوم دهند. و فراخوانمان اینست که همه جانبه تر و وسیع تر از آنچه کرده ایم، برای تحقق این خواستها بکوشیم و به این شکل حمایت قاطع و عملی خود را از جعفر عظیم زاده و خواستهایش اعلام کنیم.

نکته مهم آخر ما خطاب به جعفر عزیزمان است. ما نگران حالش هستیم و اکیدا میخواهیم که با اتکا به ابعاد قدرتمندی که این کارزار پیدا کرده است و با اتکاء به حمایت هایی که از سوی کارگران در ایران و در سطح جهانی از او و از خواستهایش شده است، به اعتصاب غذایش پایان دهد. به او قول میدهیم که با اتکاء با این نیرو میتوانیم همه با هم قدرتمند این کارزار را جلو بریم.

بهنام ابراهیم زاده از زندان رجایی شهر بند دو دارالقران

محمد جراحی از زندان تبریز

خرداد ٩۵

منبع: https://www.facebook.com/paygahekhabari.behnamebrahimzadeh/?fref=ts

بهنام ابراهیم زاده:نامه ای به مناسبت ٢۵ خرداد سالروز تولد فرزند عزیزم نیما

روزی خواهم آمد و پیامی خواهم آورد.

برای ٢۵ خرداد تولد تو نیمای عزیزم.

تغییر و فرایندی که در زندگی هر فرد و یا جمعی دائما در حال ظهور و بروز است و با گذشت زمان در تمام زندگی به صورت مدام دچار تحول میشود و آرزوهای کودکانه جای خود را به مسئولیت های بزرگ منشانه میدهد.در این فرایند فقط جای آدمهای جدید و قدیم است که مدام دچار تحول میشود. پس از گذر از احوال کودکی و جوانی و پذیرش مسئولیت خانوادگی ،آرزوهای انسان را کاملا دگرگون میکند. در صورت نبود و تزلزل هر کدام از این دو تکیه گاه زندگی بصورت جبران ناپذیری دچار خلل میگردد. نیمای عزیز ٢۵ خرداد روز خاطر انگیز سالروز تولدت نزدیک است. سالهاست که از نعمت دیدن و در آغوش کشیدنت محروم شده ام و این محرومیت را بخاطر دفاع از حقوق کارگران، حقوق کودکان کار و خیابان و بشریت تحمل کرده ام. ولی آنچه برایم درد آور است اینست که بزرگ شدن و کودکیت  را ندیده ام.

نیمای عزیز شاید نتوانسته ام به تمام آرزوهایت جامعه عمل بپوشانم و علیرغم تمام این سالها نتوانسته ام به این مشکلات عاد ت کنم.

امیدوارم روزی نه چندان دور با یک هدیه کوچک اما پر ارزش فرزندی را در آغوش بگیرم که در این سالهای سخت با تمام مشکلات ریز و درشتش لبخند رضایت را بر لب های من و مادر فداکار و صبورش مهمان کند.

تولد مبارک نیمای با اقتدار روزهای سخت

پدرت بهنام ابراهیم زاده، زندان رجایی شهر، بند ٢ دارالقران

خرداد ٩۵

ششمین روزتجمع اعتراضی 500کارگرپیمانکاری فاز 19 عسلویه (شرکت گاما و نیروپژوه)نسبت به عدم پرداخت5ماه حقوق!

امروز22خردادماه،بیش از 500کارگرپیمانکاری فاز 19 عسلویه (شرکت گاما و نیروپژوه)برای ششمین روزدراعتراض به عدم پرداخت5ماه حقوق،تجمع کردند.

به گزارش22خردادایلنا، این کارگران که بیش از 500 نفر گزارش شده و شامل کارگران متخصص نیز بوده، در شرکت‌های پیمانکاری فاز 19 عسلویه مشغول به کار هستند و براساس گفته شاهدان عینی امروز تجمعاتی نیز برگزار کرده‌اند.

از قرار معلوم، در پی وعده کارفرما بابت پرداخت معوقات مزدی کارگران فاز 19 عسلویه در روز جاری، این کارگران همچنان منتظر پرداخت معوقات مزدی خود هستند.

در روز دوشنبه (17 خردادماه) کارگران پیمانکاری شاغل در فاز 19 عسلویه (شرکت گاما و نیروپژوه) در اعتراض به معوقات مزدی خود دست به تجمع اعتراضی زدند که تا روز چهارشنبه (19 خرداد) به طول انجامید.

درهمین رابطه:

تجمع کارگران پیمانی فاز 19 عسلویه دراعتراض به عدم پرداخت5ماه حقوق!

از بامداد روز دوشنبه (17 خردادماه) گروهی از کارگران پیمانکاری شاغل در فاز 19 عسلویه در اعتراض به معوقات مزدی خود دست به تجمع اعتراضی زدند که تا به امروز نیز ادامه داشته است.

به گزارش 19خرداد ایلنا، به گفته منابع خبری، کارگران و مهندسان شرکت گاما و نیروپژوه در اعتراض به مطالبات مزدی خود که از بهمن ماه سال گذشته پرداخت نشده است، اعتراض دارند.

بر همین اساس، کارگران با تجمع در محوطه اطراف محل کار خود خواستار رسیدگی به وضعیت خود شدند.

لازم به یادآوری است که اعتراضات کارگری شرکت های پیمانکاری زیرمجموعه شرکت پتروپارس از سال گذشته ادامه داشته به طوری که هفته گذشته تنها یکی از این شرکت های پیمانکاری (ونوسان) توانست با 70 نفر از کارگران خود تسویه حساب کند.

اعتراض آتش‌نشانان در فاز 14 عسلویه نسبت به عدم پرداخت 3ماه حقوق!

در پی نارضایتی‌های کارگری در فاز 14 عسلویه دامنه این اعتراضات به آتش نشانان این مجتمع صنعتی نیز کشیده شده است.

آتش‌نشانان این فاز که تعداد آنها حدود سی نفر است، سه ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده؛ دارند و به همین دلیل، در روزهای گذشته  در انجام وظایف روزانه خود با تردید مواجه شده‌اند.

به گزارش22خردادایلنا، در پی نارضایتی‌های کارگری در فاز 14 عسلویه  و معوقات مزدی کارگران، دامنه این اعتراضات به آتش‌نشانان این مجتمع صنعتی نیز کشیده شده است.

اعتراضات فاز 14 با تجمع اعتراضی بیش از 300 کارگر شرکت گاما و شبدیز صنعت از (26 اردیبهشت‌ماه) آغاز شد که در این میان تنها کارگران شرکت پیمانکاری شبدیز صنعت و شمار اندکی از کارگران شرکت گاما توانستند با کارفرما تسویه حساب کنند.

سومین تجمع کارگران بیکارشده کارخانه کاشی طوس قوچان برای بازگشت بکار ودراعتراض به عدم پرداخت ماه ها مطالبتشان!

کارگران کارخانه کاشی طوس قوچان، پس از طولانی شدن قطع گاز این کارخانه به دلیل بدهی چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریالی به شرکت گاز، مقابل این اداره تجمع کردند.

این برای چندمین بار است که حدود 300 نفر از کارگران این کارخانه خواستار رسیدگی جدی به حل مشکلات موجود و بازگشت به سر کار خود هستند ولی تاکنون اتفاق خاصی نیفتاده است.

به گزارش22خرداد قوچان خبر، شرکت گاز قوچان به دلیل بدهی ۴۲۰ میلیون تومانی این کارخانه، از سه ماه پیش تاکنون گاز این واحد صنعتی را قطع کرده است و باتوجه به جلسات متعددی که اعضای هئیت مدیره با فرماندار و ریاست اداره گاز برگزار و پیشنهاد تقسیط بدهی مطرح شده اما این اداره این پیشنهاد را قبول نکرده است.

یکی از کارگران معترض خاطر نشان کرد: نه مسئولین شهر و نه مدیران کارخانه هیچ یک به فکر کارگران نیستند و در حال حاضر مالکان کارخانه قطعی گاز را بهانه تعطیلی کارخانه عنوان می کنند.

درهمین رابطه:

تجمع کارگران کاشی طوس دراعتراض به بلاتکلیفی شغلی وعدم پرداخت ماه ها حقوقشان مقابل کارخانه!

صبح امروز17خرداد،برای دومین بار طی چند ماه گذشته، کارگران کاشی طوس مقابل این کارخانه تجمع کردند.

به گزارش17خرداد قوچان خبر، بیش از ۱۰۰ نفر از کارگران کاشی طوس قوچان برای دومین بار در مقابل این کارخانه تجمع کردند.

یکی از کارگران کارخانه کاشی با اشاره به مشکلات کارگران این کارخانه گفت: از آبان ماه سال گذشته تا کنون مسئولین کارخانه حتی یک ریال از حقوق، عیدی و معوقات را پرداخت نکرده اند و کارگران این کارخانه با سیلی صورت خود و خانواده خود را سرخ نگه می دارند.

وی ادامه داد: پس از تجمع تعدادی از کارگران در اسفند ماه سال گذشته در مقابل فرمانداری قوچان و قول مساعد مسئولین برای پرداخت معوقات، فقط در دو مرحله و هر بار ۵۰۰ هزار تومان از معوقات مربوط به قبل از آبان ماه سال گذشته را پرداخت نمودند و پس آن نیز دوباره مشکلات ما را فراموش کردند.

این کارگر افزود: هرساله کارخانه کاشی از ۲۰ اسفند ماه تا پایان تعطیلات عید نوروز به دلیل محدودیت های ترافیکی و عدم ارسال محموله های کاشی تعطیل می شد، اما بعد از اینکه در ۲۰ اسفندماه ۹۴ کارخانه تعطیل شد تا کنون نه تنها فعال نشده است بلکه کارگران روز به روز بلاتکلیف تر می شوند.

وی با بیان اینکه هیچ چیزی بدتر از بلاتکلیفی نیست تصریح کرد: متاسفانه هیچ یک از مسئولین شهر و کارخانه هیچ پاسخ دقیقی به کارگران نمی دهند و براساس نقل قول ها قرار بود کارخانه اول اردیبهشت ماه راه اندازی شود ولی این موعد به ۱۵ اردیبهشت ماه و نهایتا به اول تیرماه موکول شد و در حال حاضر تمامی کارگران بلاتکلیف هستند و از زمان دقیق راه اندازی کارخانه اطلاعی ندارند.

یکی دیگر از کارگران گفت: به دلیل عدم پراخت قبض گاز که حدود سه میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال است، گاز کارخانه قطع شده و تمامی کوره ها خاموش است.

وی با بیان اینکه کسی به داد کارگران نمی رسد و مالکین کارخانه و مدیران قوچان ما را به یکدیگر پاس می دهند، خاطرنشان کرد: با فرارسیدن ماه رمضان چیزی برای خوردن نداریم و در حالی که مسئولین، مشکلات ما را فراموش کرده اند اما همسایه ها و فروشندگان مواد غذایی با کمک های خود ما را در این روزهای سخت یاری می کنند.

نامه سرگشاده کارگران کارخانه کاشی‌ طوس قوچان دراعتراض به بیکاری وعدم پرداخت 7ماه حقوق!

کارگران کارخانه کاشی‌ طوس قوچان طی نامه ای سرگشاده خطاب به رئیس مجلس ووزیر کشور نسبت به بیکاری وعدم پرداخت 7ماه حقوقشان اعتراض کردند.

نماینده کارگران کاشی طوس قوچان گفت:  این کارخانه قبلا تا ظرفیت ۱۰ هزار متر مربع تولید کاشی و سرامیک هم رسیده بود ۲۰۰ کارگر داشت، اما اکنون صاحبان کارخانه که افراد خصوصی هستند، می‌خواهند با ۷۰ نیروی کار و دستمزد فقط ۵۰۰ هزار تومان با ظرفیت یک پنجم یعنی ۲ هزار متر مربع تولید را دوباره شروع کنند، منتهی این کار را هم منوط به دریافت وام از بانک کرده‌اند.

به گزارش13اردیبهشت فارس، برخی از کارگران کارخانه کاشی طوس در شهرک صنعتی قوچان به عنوان بزرگترین کارخانه کاشی خراسان در نامه جداگانه به وزیر کشور و رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به تعطیلی این کارخانه از 7 ماه قبل و بیکار شدن 200 نفر از کارکنان آن اعتراض کردند و خواستار رسیدگی به مشکلات کارگری و تولی این کارخانه شدند.

در نامه کارگران کاشی طوس آمده است: جمعی از پرسنل کارخانجات کاشی طوس شهرستان قوچان (خراسان رضوی) به استحضار می‌رساند، معیشتت کارگران در شهرستان قوچان حال و روز خوشی ندارد. نیمی از کارخانه‌های شهرک صنعتی قوچان که سرآمد همه آنها کارخانه کاشی طوس است که با بیس از 200 نفر پرسنل یکی از بزرگترین کارخانه‌های کشور در زمینه تولید کاشی و سرامیک و همچنین یکی از قطب‌های اشتغال‌زایی در منطقه محروم شهرستان قوچان است.

در این نامه آمده است ، کارخانه کاشی طوس و پرسنل این مجموعه در حال مرگ تدریجی هستند. آری کارخانه به مثابه مریضی بیش از یک سال است که از نبود افراد متخصص در شهرستان قوچان رنج می‌برد. این توقف تولید باعث شد، حقوق کارگران هفت ماه به تعویق بیفتد و یک سال متمادی پدران کارگر این مجموعه شرمنده و خجالت زده فرزندان و همسران خود باشند.

در این نامه کارگران کارخانه کاشی طوس آمده است، همچنین با قطع شدن گاز کارخانه به دلیل بدهی 400 میلیون تومانی به شرکت گاز و تعطیلی حدود دو ماه کارخانه از مورخ 94/12/20 تا هم اکنون، کارگران دیگر توان اداره زندگی خود را ندارند، اگر تا دیروز از گرسنگی رنج می‌بردیم، حال دیگر فلج شده‌ایم.

کارگران در این نامه نوشتند، تاکنون با وعده‌های تو خالی مسئولان شکمی سیر نشد، لذا از وزیر کشور تقاضا داریم، عنایت فرموده تنها یکی از نامه‌هایی که به پیوست با شماره ثبت 63748 در دبیرخانه استانداری خراسان رضوی در مورخه 94/11/11 به صورت کلی جهت وضعیت کارخانه و کارکنان آن مجموعه تنظیم شد را قرائت فرموده و از مسئولان امر این سوال را بپرسید، آیا خود آنان می‌توانند یک شب را مانند ما رنج دیدگان به صبح برسانند.

براساس این گزارش،نماینده کارگران کارخانه کاشی طوس درباره دلایل توقف تولید و بیکار شدن کارگران گفت:دلایل تعطیلی، رکود صنعت ساخت و ساز و در نتیجه کاهش تقاضای کاشی و سرامیک در کشور، عدم پرداخت وام جدید به کارخانه به دلیل نداشتن وثیقه لازم برای بانک چون که سند در گرو وام‌های قبلی بانک است، توقف صادرات کاشی و در نتیجه کاهش تقاضای کاشی و سرامیک و هزینه حمل خاک و مواد اولیه تولید کاشی از سمنان و شاهرود که باعث افزایش هزینه تولید شده است.

وی افزود: هفته قبل نیز فرماندار قوچان از محل کارخانه کاشی طوس بازدید کرد و با انبارهای مملو از کاشی و سرامیک تولیدی رو به رو شد، ولی اجازه حضور نماینده کارگران در این نشست داده نشد.

نماینده کارگران کاشی طوس قوچان گفت:  این کارخانه قبلا تا ظرفیت ۱۰ هزار متر مربع تولید کاشی و سرامیک هم رسیده بود ۲۰۰ کارگر داشت، اما اکنون صاحبان کارخانه که افراد خصوصی هستند، می‌خواهند با ۷۰ نیروی کار و دستمزد فقط ۵۰۰ هزار تومان با ظرفیت یک پنجم یعنی ۲ هزار متر مربع تولید را دوباره شروع کنند، منتهی این کار را هم منوط به دریافت وام از بانک کرده‌اند.

ترفندهای مسئولان کارخانه ارج برای خاموش کردن اعتراض کارگران!

یک کارگر اخراج شده کارخانه ارج با بیان این نکته که این کارخانه مشکل مواد اولیه و یا دستگاه نداشت خاطر نشان کرد: هنگامی که مسئولین با اعتراض کارگران مبنی بر چرایی متوقف شدن خط تولید مواجه شدند اعلام کردند که سهام داران اصلی کارخانه دیگر مایل به تولید محصولات ارج نیست؛ این در حالی بود که تمامی دستگاه های خطوط تولید سالم بوده و تا چند ماه قبل از عید محصول تولید می‌کردند و غیر ممکن است یکباره همه دستگاه ها در همه خطوط تولید فرسوده شوند و دیگر کار نکنند.

وی بیان داشت: یکی از مباحثی که هنگام اخراج کارگران مطرح شد، این بود که یک شرکت ایتالیایی که خواهان سرمایه گذاری در این کارخانه و خرید سهام آن است، اعلام کرده که به این کارگران نیازی ندارد و می خواهد به دلخواه خود کارگر استخدام کند.

به گزارش22خرداد دانا،یکی از کارگران اخراج شده از کارخانه ارج در خصوص خبر تعطیلی کارخانه ارج اظهار داشت: من تا اسفند ماه 94 در کارخانه ارج کار می کردم که قبل از عید همراه با حدود 170 نفر دیگر از کارخانه اخراج شدم.

وی افزود: قیل از رسیدن نوروز سال 95 به کلیه نیروهای قراردادی اعلام شد که کارخانه ارج دیگر قادر به ادامه همکاری با نیروهای قراردادی نبوده و هرکدام از کارگران که زودتر تسویه حساب کنند، یک میلیون بیشتر دریافت خواهند کرد.

این کارگر اخراج شده از کارخانه ارج با بیان اینکه سه ماه مانده تا نوروز 95 همه خط های تولید کارخانه تعطیل شده بود گفت: در حالی که خط تولید برخی از قسمت ها از مهر ماه متوقف شده‌بود، سه ماه پایانی سال گذشته کارگران تنها در محل کارگاه حضور داشتند و هیچ محصولی تولید نمی‌کردند.

وی با اشاره به اینکه مسئولین کارخانه، کارگران را مجبور به تسویه حساب کردند یادآور شد: به کلیه کارگران اعلام کردند که اگر تسویه نکنند معادل دو ماه در سال که به صورت سنوات دریافت می کردند را به آنها پرداخت نکنند که از همین رو کارگران مجبور به تسویه حساب با کارخانه شدند.

وی ضمن تکذیب سخنان برخی از مسئولین که در اخبار اعلام کرده اند تولید این کارخانه هنوز متوقف نشده است، بیان داشت: سه ماه مانده به عید تمام خط های تولید متوقف شد و تولید کارخانه به صفر رسید و ادعای مسئولین مبنی بر ادامه تولید صحیح نیست.

این کارگر اخراج شده از کارخانه ارج خاطر نشان کرد: با اخراج 170 کارگر و اتمام کارهای مربوط به انبار گردانی، درب کارگاه های تولیدی بسته و پلمپ شد و تا کنون یک محصول هم تولید نشده است؛ هنگامی که برای تسویه به کارخانه مراجعه کردیم، فقط نگهبانان کارخانه در آنجا حضور داشتند.

وی با بیان این نکته که کارخانه ارج مشکل مواد اولیه و یا دستگاه نداشت خاطرنشان کرد: هنگامی که مسئولین با اعتراض کارگران مبنی بر چرایی متوقف شدن خط تولید مواجه شدند اعلام کردند که سهام داران اصلی کارخانه دیگر مایل به تولید محصولات ارج نیست؛ این در حالی بود که تمامی دستگاه های خطوط تولید سالم بوده و تا چند ماه قبل از عید محصول تولید می‌کردند و غیر ممکن است یکباره همه دستگاه ها در همه خطوط تولید فرسوده شوند و دیگر کار نکنند.

بناگزارش همین منبع،یک کارگر اخراج شده  دیگرکارخانه ارج در خصوص تعطیلی کارخانه ارج و خطوط تولید آن اظهارداشت: از یک سال گذشته این کارخانه دیگر به طور رسمی خطوط تولیدی آن تعطیل شد و کارگران آن نیز اخراج شدند. در حال حاضر نیز تمامی عوامل تولید این کارخانه نظیر دستگاه های خطوط تولید و سایر لوازم و تجهیزات آن در حال فروش است و بخش عمده ای از آنها به فروش رسیده است.

وی در ادامه با بیان اینکه برای پیگیری موضوع تعطیلی کارخانه سوی تمام نهاد های دولتی رفتیم ولی نتیجه ای حاصل نشد، تصریح کرد: با توجه به نامه نگاری ها و پیگیری حضوری کارگران در خصوص موضوع تعطیلی کارخانه ارج ازنمایندگان مجلس، وازرت کار، خانه کارگر، اداره سرمایه گذاری و مجمع تشخیص مصلحت نظام نتیجه ای در این خصوص حاصل نشد و کارگران بعد از مدت ها پیگیری و تلاش دست از پا دراز تر با شرمندگی تمام به نزد خانواده های خود بازگشتند.

کارگر اخراج شده کارخانه ارج در ادامه اظهارات خود در خصوص وضعیت فعلی انبار های شرکت ارج عنوان کرد: در حال حاضر تمامی انبار های کارخانه ارج تبدیل به انبار های شرکت های مختلف تجاری و بازرگانی شده است و در اجاره آنها قرار دارد. مسئولان کارخانه ارج بجای استفاده بهینه از نیروی انسانی کارخانه در حال حاضر تنها از ظرفیت فیزیکی این کارخانه استفاده می کنند بی آنکه از ظرفیت نیروی انسانی خود بهره ای ببرند.

وی همچنین با بیان اینکه از ابتدای سال 94 تا کنون هیچ تولیدی در کارخانه ارج صورت نگرفته است، خاطر نشان کرد: از سه سال گذشته خطوط تولید این کارخانه رفته رفته از تعداد آن کاسته شد تا اینکه امروز شاهد تعطیلی کلیه خطوط این کارخانه هستیم. تعطیلی خطوط تولید کار را به جایی رساند که مسئولان کارخانه ارج، اقدام به فروش برند ارج به کارخانه ها و کارگاه های سطح پایین کردند و باعث تنزّل کیفیت محصولات این کارخانه شدند. کارگاه هایی که اقدام به خریداری نشان تجاری ارج کرده اند، کارگاه هایی هستند که در محل های غیر متناسب با شرایط کارگاهی نظیر زیر زمین ها اقدام به تولید محصولات مشابه کارخانه ارج می کنند.

اخراج مرحله ای کارگران مجتمع صنعتی ماموت برای جلوگیری از اعتراض!

جهت جلوگیری از هرگونه امکان سازماندهی کارگران برای اعتراض به اخراجها، شرکت اخراجها را به شکل مرحله ای و روزانه با تعداد مشخصی از لیست انجام می دهد.

گزارش دریافتی:اخراج کارگران مجتمع صنعتی ماموت

بالغ بر 2000 نفر در مجتمع صنعتی ماموت واقع در اتوبان کرج قزوین در نزدیکی شهر هشتگرد شاغل هستند. بحث اخراج کارگران ویا به قول کارفرما تعدیل نیرو که از سال 94 در شرکت شایعه شده بود، اردیبهشت سال جاری در جشن روز کارگر  در حضور فرماندار منطقه، توسط مهرزاد فردوس سهامدار اصلی شرکت به شکل علنی مطرح شد. سبزواری-مدیرعامل شرکت- کاملا شفاف اعلام کرد که شرکت بایستی لاغر شود و تاکید داشتند که تعدیل در مورد نیرو های اداری اتفاق می افتد و در بخش تولیدی، کسی اخراج نمی شود.

سرانجام، از روزهای نخست خرداد کارگران متوجه شدند که ماجرای تعدیل کاملا جدی است. سرپرستان قسمتهای مختلف تولید از هر سالن لیستی از کارگران اخراجی تهیه کردند و بیش از 400 نفر در این لیستها قرار گرفتند. این اخراجها با اطلاع کامل ادارات و سازمانهای دولتی منطقه ساوجبلاغ صورت گرفته است که تحت نفوذ شرکت قرار دارند.

جهت جلوگیری از هرگونه امکان سازماندهی کارگران برای اعتراض به اخراجها، شرکت اخراجها را به شکل مرحله ای و روزانه با تعداد مشخصی از لیست انجام می دهد. سه طریق اخراج معمول است که در نخستین شیوه با غیر فعال کردن کارت تردد کارگر در همان بدو ورود، نگهبانان از ورود کارگر اخراجی به محوطه کارخانه جلوگیری می کنند. در شیوه دوم نیز در زمان خروج کارگر، کارت تردد وی غیر فعال شده است و وی متوجه اخراج شدن خود می گردد. در واقع محترمانه ترین برخورد با کارگر اخراجی در دو حالت یاد شده اتفاق می افتد و با بخت و اقبال بلند از شیوه سوم که کاملا غیر انسانی و اخلاقی است، می رهد!

در حالت سوم یک اتومبیل برقی حامل دو نفر نگهبان در ساعت 15:30، سالنها را در پی کارگران اخراجی جستجو میکنند و کارگر بخت برگشته را در حالی که مشغول به کار است، وادار به سوار شدن می کنند. در حالی که کارگر حتی اجازه صحبت و  وداع با همکاران خود را ندارد. اتومبیل برقی تا کامل شدن لیست، سالنها را می گردد و سپس همه کارگران اخراجی با همراهی نگهبانان به قسمت رختکن برده میشوند. در نهایت کارگران را به خارج از محوطه شرکت هدایت می کنند. فشار روانی چنین برخوردهای غیر انسانی و دور از هرگونه آداب و منش اخلاقی موجب یک وحشت همگانی میان کارگران شده است.  در طی دو هفته اخیر در هر روز به طور متوسط 15 نفر کارگر اخراج شده اند که که تعدادی از آنها سابقه بالای 10 سال دارند.

علت این اخراج سازیهای گسترده برای کارگران مشخص نیست. در حالی که مجتمع صنعتی ماموت همواره حتی در شرایط وخیم تحریمها، تولیدات خود را متوقف نکرده  و فعال بوده است، گمان می رود چنین تصمیمی برای امتیاز گیری از دولت،  هموار کردن شرایط مشارکت با شرکتهای خارجی جهت تولید اتومبیل سواری و حذف شرایط سخت وزیان آور کار و باز نشستگی پیش از موعد کارگران باشد. شایعات رقم اخراجها را تا پایان شهریور امسال  و با ادامه روند کنونی 800 نفر پیش بینی میکند.

کارگر مجتمع صنعتی ماموت

بیکاری180کارگرآهن وفولاد لوشان درپی تعطیلی کارخانه باحقوق معوقه وعدم برخورداری ازحق بیمه بیکاری!

یک منبع خبری در کارخانه آهن وفولاد لوشان  از تعطیلی این واحد تولیدی و بیکاری بیش از 180 کارگر باحقوق معوقه وعدم برخورداری ازحق بیمه بیکاری، خبر داد.

به گزارش22خردادایلنا،کارخانه «آهن وفولاد لوشان» که در زمینه طراحی،ساخت و نظارت انواع سازه‌های فلزی و بتنی و پانل‌های مختلف درشهرک صنعتی جمال آباد لوشان در استان گیلان فعالیت دارد، از اول اردیبهشت ماه سال جاری (95) به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده و تمامی کارگران آن هم اکنون بیکارشده‌اند.

این کارگران که بصورت میانگین بین 10سال سابقه کار دارند، در ادامه درباره وضعیت خود می‌گویند: مجموع 180 کارگر این واحد تولیدی با یک ماه حقوق معوقه در دو مرحله در فروردین ماه سال جاری اخراج شده‌اند.

به گفته آنان 52 نفر از کارگران در هشتم  و مابقی تقریبا بیستم فروردین ماه با اتمام قرارداد کارشان از کارخانه اخراج شده‌اند که هنوز این تعداد کارگرنتوانسته‌اند با کارفرما تسویه حساب کنند.

طبق گفته آنان، علارغم دریافت نکردن مطالبات معوقه، کارگران  اخراجی این کارخانه به دلیل بدهی‌های مالی کارفرما به تامین اجتماعی امکان دریافت مقرری بیمه بیکاری را ندارند.

در ادامه کارگران اخراجی آهن و فولاد لوشان گفتند: این واحد صنعتی که سال‌ها دارای تولید و بازار فروش خوبی بود، اما از چند ماه قبل کارفرما به دلیل نامناسب خواندن شرایط تولید بدنبال تعطیلی کارخانه بوده است.

گفته می‌شود شرکت آهن و فولاد لوشان از واحدهای صنعتی متعلق به مه آفرید امیرخسروی بود که پس از پرونده تخلف سه هزار میلیارد تومانی مسئولیت اداره این واحد صنعتی با نظارت مراجع قضایی به خانواده وی سپرده شده است.

150 کارگر با تعطیلی کارخانه سامان کاشی بروجرد بیکار شدند

کارخانه سامان کاشی بروجرد چند سال پیش تعدادی کارگر خود را به دلیل مشکلات مالی و بدهی اخراج کرد و این واحد با حداقل ظرفیت کار می کرد اما از ابتدای سال جدید کارخانه سامان کاشی بروجرد تولیدی نداشته و چند روز پیش 150 کارگر بیکار شدند.

به گزارش22خرداد بازتاب بروجرد، 37 درصد صنایع استان لرستان در بروجرد وجود دارد که حدود 60 درصد از صنایع بروجرد تعطیل و نیمه تعطیل هستند و بقیه صنایع هم با حدود نیمی از ظرفیت فعالیت دارند.

چند سالی است که قفل تعطیلی به نوبت بر در کارخانه های این شهر محکم زده می شود و کارگران زیادی پس از سالها تلاش و کوشش از کار بیکار می شوند.

مدتی پیش مشکلات سامان کاشی بروجرد به حدی رسید که تجمعات پی در پی کارگران این واحد به همراه خانواده هایشان در مقابل فرماندای صورت گرفت .

چند ماه حقوق معوقه  و عدم واریز بیمه  این کارگران بخشی از مشکلات کارگران است و کارگران با سابقه های مختلف کاری بعد از اخراج از کار، باید در به در دنبال کار باشند.

سامان کاشی، کاشی جم، خودروسازی و نساجی با مشکلات زیادی روبرو هستند و هم اکنون فقط نساجی، داروسازی، داملران  در حال فعالیت هستند و در بقیه واحدها از تولید خبری نیست.

گرچه نبود مواد اولیه، سرمایه در گردش، تسهیلات ، نبود بازار فروش و … از مهمترین دلایل کارخانه ها برای نواختن زنگ تعطیلی است اما روز به روز وضعیت واحدهای صنایع در بروجرد وخیم و وخیم تر می شود و نیاز است که به این مشکل رسیدگی شود.

عدم پرداخت3ماه حقوق کارگران پیمانکاری پالایشگاه ستاره خلیج فارس  بندرعباس!

کارگران پیمانکاری پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس با وجود گذشت سه ماه از سال جدید مطابات مزدی خود را دریافت نکرده‌اند.

به گزارش22خردادایلنا،یکی از این کارگران گفت: دستمزد اسفند واریز نشده که البته کارفرما وعده داده تا روز دوشنبه آن را واریز کند که  چندان خوشبین نیستیم زیرا در گذشته هم چنین وعده‌هایی می‌دانند و فقط بخش کوچکی از آن را واریز می‌‌کردند.

قراردادهای کارگران  پیمانکاری پالایشگاه ستاره خلیج فارس موقت و سه ماهه است از این رو کارگران این پالایشگاه همواره از نداشتن امنیت شغلی گله می‌کنند.

شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد با کارفرمای مادر پالایشگاه، کمبود نقدینگی و عدم پرداخت صورت وضعیت های پیمانکاری را دلیل تاخیر در پرداخت دستمزد کارگران عنوان کرده اند.

عدم پرداخت6ماه حقوق وعیدی 54 کارگر کارخانه ورق‌کاران تبریز!

منابع کارگری از پرداخت نشدن بیش از 6 ماه از دستمزد سالهای 94 و 95 به همراه عیدی سال 94کارگران کارخانه ورق کاران تبریز خبر می‌دهند.

به گفته کارگران ورق‌کاران تبریز، با وجود آنکه مسئولان اداره کار، سازمان تأمین اجتماعی و استانداری آذر بایجان شرقی از مشکلات کارگران وکارخانه ورق‌کاران اطلاع دارند اما تا این لحظه نسبت به سرنوشت کارگران و کارخانه  ورق‌کاران بی‌توجه بوده‌اند.

به گزارش22خردادایلنا،کارگران  کارخانه ورق‌کاران تبریز گفته‌اند، در این واحد تولیدی حدود 54 کارگر مشغول به کار هستند. این کارگران علاوه بر تعویق بیش از 6 ماه دستمزد که مربوط به چهار ماهه پایانی سال 94 ودو ماهه آغازین سال 95 می‌شود، 80 درصد عیدی سال 94  خود را هنوز دریافت نکرده است.

بنا به گفته کارگران، مشکلات این کارخانه  از ماه‌های آغازین سال 94 با اختلافات بین سهامداران کارخانه آغاز شده است و در طول این مدت میزان تولیدات این کارخانه با کمبود مواد اولیه تولید به حداقل  نیم رسیده است.

 

به گفته این منابع همچنین ادامه اختلافات سهامداران کارخانه بر سر مدیریت کارخانه باعث شد تا از مجموع 134 کارگر این کارخانه،  70 نفر از کارگران خود را با اخراج کارفرما از دست بدهند. هم اکنون این کارگران اخراجی از مقرری بیمه بیکاری استفاده می‌کنند.

کارگران درباره معوقات بیمه‌ای خود نیز می‌گویند، با وجود آنکه کارفرما هر ماه مبالغی را از حقوق کارگران این واحد برای پرداخت حق بیمه آنان کسر می‌کند اما آن را به موقع به تأمین اجتماعی پرداخت نمی‌کند.

به گفته کارگران ورق‌کاران تبریز، با وجود آنکه مسئولان اداره کار، سازمان تأمین اجتماعی و استانداری آذر بایجان شرقی از مشکلات کارگران وکارخانه ورق‌کاران اطلاع دارند اما تا این لحظه نسبت به سرنوشت کارگران و کارخانه  ورق‌کاران بی‌توجه بوده‌اند.

دومین قرار ملاقات دهه هشتادی‌ها این بار در پارک آب و آتش!

 پلیس مانع از تجمع دوباره دهه هشتادی‌ها شد!

پس از آن قرار جنجالی در مرکز خرید کوروش، این بار دهه هشتادی‌ها تصمیم گرفتند که به پارک آب و آتش بروند و دورهمی خود را آنجا برگزار کنند. هماهنگی‌ها برای این ملاقات  درست مانند قرار قبلی از طریق تلگرام انجام شده بود. بعد از ظهر پنجشنبه جمعیت زیادی به پارک آب و آتش رفتند؛ اما با حضور ماموران پلیس زیادی مواجه شدند که پل طبیعت را بسته بودند و مانع از تجمع‌شان شدند. قرار دهه هشتادی‌ها در پارک آب و آتش، تنها دو روز پس از میتینگ پر سر و صدایشان در مرکز خرید کوروش، هماهنگ شد. قرار سه‌شنبه  بعد از‌ ظهری که با بسته شدن درهای پاساژ و حضور ماموران به پایان رسید. آنها گفته بودند که این قرار تنها یک دورهمی به مناسبت به پایان رسیدن امتحانات بود. «ناصر» یکی از همین دهه هشتادی‌ها که روز پنجشنبه برای شرکت در این قرار ملاقات به پارک آب و آتش رفته بود، به «شهروند» می‌گوید: «ما برای قرار به  پارک آب و آتش رفته بودیم اما دیدیم که میتینگ رپرهاست، اما آن هم برگزار نشد.» او به حضور ماموران در پارک اشاره می‌کند: «ماموران اول پارک طالقانی را بسته بودند. ما می‌خواستیم برویم روی پل طبیعت اما آ‌نجا را هم بستند و آخر سر از اتوبان وارد پارک شدیم.» او می‌گوید: «در میان ماموران، نیروهای گشت ارشاد هم دیده می‌شدند و آن طرف پل ایستاده بودند، پلیس تنها تذکر می‌داد و من ندیدم کسی را دستگیر کنند.» او حرف‌های دیگری می‌زند: «خیلی از کسانی که آمده بودند وقتی پل را بستند، رفتند اما جمعیت زیادی هم ماندند، همین‌طور هم به تعدادشان اضافه می‌شود. بیشتر کسانی که آمده بودند به خاطر میتینگ بود، وقتی دیدند برگزار نمی‌شود، رفتند».

«ناصر» دانش‌آموز دوم دبیرستان رشته ریاضی است که در قرار ملاقات قبلی هم حضور داشت؛ همان قرار دو‌هزار نفری دهه هفتادی‌ها و هشتادی‌ها. آنها، دختران و پسران دبیرستانی دو روز سه‌شنبه و چهارشنبه، به مجتمع تجاری کوروش رفتند تا پایان امتحانات مدرسه‌شان را دورهم باشند. کارت دعوت‌شان تلگرامی دست به دست شده بود، چندین کانال تلگرامی و  تعداد زیادی صفحه در اینستاگرام، تبلیغات این دعوت همگانی برای دهه هفتادی و هشتادی‌ها را عهده‌دار شده بود؛ در این پیام‌ها از دانش‌آموزان تهرانی خواسته شده بود به مجتمع کوروش بروند و تمام شدن امتحانات و شروع تعطیلات تابستان را دور هم جشن بگیرند.

منبع:شهروند-22خرداد

 

تجمع  اعتراضی کشاورزان لنجان در مقابل فرمانداری!

کشاورزان شهرستان لنجان مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.معترضین با تاکید بر حق آبه خود در طومار شیخ بهایی یادآور شدند: طبق این حق آبه کشاورزان این منطقه نباید از داشتن آب کشاورزی محروم باشند و این آب به جای خدمات کشاورزی در مصارف صنعتی مورد بهره برداری قرار گیرد.

به گزارش 22خرداد لنجانا، هدف اصلی کشاورزان از این تجمع اعتراض به قطع شدن آب برای زمین های زراعی منطقه لنجان بوده و این در حالی است که در روزهای گذشته ممنوعیت کشت برنج در استان اصفهان توسط معاون زراعت و باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده بود.

این کشاورزان عنوان کردند: این قانون بدون اطلاع قبلی به کشاورزان اتفاق افتاده است و این درحالی است که بسیاری از کشاورزان هزینه های اولیه زیادی را برای این مزارع صرف کرده اند.

تجمع کنندگان افزودند: این قانون دقیقه ۹۰ تصویب شده در حالی که پیش از تصویب این موضوع می بایست کشت جایگزین و تسهیلات مربوط به آن را برای کشاورزان مشخص می کردند.

کشاورزان در ادامه با تاکید بر حق آبه خود در طومار شیخ بهایی یادآور شدند: طبق این حق آبه کشاورزان این منطقه نباید از داشتن آب کشاورزی محروم باشند و این آب به جای خدمات کشاورزی در مصارف صنعتی مورد بهره برداری قرار گیرد.

تجمع اعتراضی اهالی بلهزار یاسوج در جلوی استانداری!

جمعی از مردم منطقه بلهزار یاسوج به دلیل عدم وجود آسفالت خیابان‌ها و کوچه‌های این منطقه در جلوی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اعتراض کردند.

به گزارش22خرداد کبنا نیوز،برخی روستاهای همجوار منطقه بلهزار آسفالت شدند، ولی ما آسفالت نداریم، بلوار خلیج فارس و اکثر خیابان ها و کوچه‌های بلهزار آسفالت نیست.

آنها بیان کردند: کوچه امامت ۱ تا ۱۲ بلوار خلیج فارس، خیابان غلا‌م رضا سیدی و خیابان های بسیج، مغازه‌های روبروی فرهنگیان و … آسفالت ندارد.

برخی از مردم این منطقه این کار را به مسائل سیاسی ربط می‌دادند. اهالی این منطقه اضافه کردند: خیابان‌ها و کوچه‌ها نه زیرسازی و نه آسفالت دارند، در خانه‌ها به دلیل گرد و خاک زیاد غذا نمی‌توانیم پخت و پز کنیم و بخوریم و به لحاظ بهداشتی جان مردم منطقه در خطر هستند.

این مردم بیان کردند: تاکسی‌ها به دلیل وضعیت نامناسب کوچه‌ها و خیابان با کرایه سنگینی ماها را تا درب منزل می‌رساند و مغازه‌های ما پر از خاک هستند.

تجمع اعتراضی مردم منطقه «بلوکو» یاسوج در جلوی استانداری!

اهالی منطقه «بلوکو» یاسوج در جلوی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تجمع و نسبت به وضعیت مسکن مهر این منطقه اعتراض کردند.

به گزارش22خرداد کبنانیوز،در جلسه گذشته مردم منطقه «بلوکو» یاسوج با معاونت امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصمیماتی اتخاذ شد که این مردم نیز مجدداً با حضور در جلوی استانداری نسبت به وضعیت مسکن مهر این منطقه اعتراض کردند.

اهالی این منطقه بیان کردند: در جلسه با معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصمیم گرفته شد که مشکلات مسکن مهر بلوکو برطرف شود، اما متاسفانه خبری از خانه‌ها نیست.

بنا بر این گزارش، از سال ۸۹ مردم منطقه بلوکو مبلغ ۱۳ میلیون واریز و وام ۲۰ میلیون تومانی دریافت کردند که الان متاسفانه به ۲۵ میلیون افزایش داده شد و تا به امروز هیچ مسکن در اختیار مردم قرار نگرفته و الان شرط و شروطی برای ما دارند از جمله اضافه کردن ۱۲ میلیون تومان.

اهالی بلوکو اظهار کردند: تاکنون این مسکن مهر پیشرفت فیزیکی نداشته‌اند و هر واحد  ۱۰۰ میلیون تومان برای ما هزینه در برداشته است.

آنها بیان کردند: اگر از سال ۸۹ با آن ۱۳ میلیون سرمایه گذاری می‌کردیم تا کنون بالای ۲۰۰ میلیون سرمایه داشتیم که متاسفانه سرمایه ای نداریم و خانه‌ای هم نداریم که سکونت کنیم.

اعتراض مردمی شهر کرمان نسبت به نصب آنتن مخابراتی در فضای سبز

جمعی از اهالی شهرک مهاجرین شهر کرمان نسبت به تخریب فضای سبز و نصب آنتن مخابراتی اعتراض کردند.

به گزارش 22خرداد تسنیم ، اهالی شهرک مهاجرین بلوار عباسپور شهر کرمان در اعتراض به تخریب فضای سبز این محله و نصب آنتن مخابراتی تجمع و اعتراض کردند.

یکی از شهروندان این محله به نمایندگی از سایر شهروندان در محل این تجمع اظهار داشت: محله مهاجرین تنها همین فضای سبز را دارد که این را هم تخریب کردند.

وی با بیان اینکه در کمتر از نصف روز حدود 15 کارگر فضای سبز را تخریب کردند، گفت: عموم همسایگان و شهروندان این محله به این اقدام شهرداری معترض شدند که فهمیدیم برای نصب دکل مخابراتی است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 150 سانتی متر گودبرداری انجام شده و بتن هم ریخته شده است، افزود: مردم ضمن اینکه فضای سبز خود را از دست می‌دهند از این به بعد باید با اشعه‌های مضر آنتن تلفن همراه هم دست و پنجه نرم کنند.

وی در حالی که سایر شهروندان معترض هم با عصبانیت نکاتی را یادآور می‌شدند، تصریح کرد: زمین این محدوده هم اوقافی است و با تماسی که با این اداره داشتیم؛ هیچ هماهنگی با اداره کل اوقاف هم انجام نشده است.

براساس این گزارش،در حالی که سرانه فضای سبز در شهر کرمان برای هر شهروند بسیار پایین است، چرا شهرداری کرمان به جای تخریب فضای سبز برای نصب آنتن مخابراتی از محل دیگری استفاده نمی‌کند در شرایطی که بسیاری زمین‌های دیگر با کاربری عمومی در همین محله وجود دارد.

تجمع اعتراضی مردم فریدونکنار مقابل فرمانداری!

صبح امروز تعدادی از مردم فریدونکنار با حضوری اعتراضی مقابل فرمانداری این شهرستان خود تجمع کردند.

به گزارش بصیرنیوز، حدود ۶۰ نفر از اهالی منطقه حمزه‌کبیری فریدونکنار با حضور در مقابل فرمانداری فریدونکنار اقدام به تجمع اعتراضی کردند.

در این تجمع، معترضان خواستار رفع سریع‌تر مشکل معارضه اراضی مسکونی خود شدند.

گفتنی است، زمینی به مساحت ۱۹ هکتار که در آن تعداد زیادی خانه ساخته شده و مردم در آن زندگی می‌کنند با حضور سه شاکی که مدعی هستند نسبت به آن اراضی سند دارند، در آستانه تخریب قرار گرفت.

کارگر کارخانه آسفالت شیروان در زیر ماسه ها جان داد

با تاسف فراوان بار دیگر جنایت دیگری تحت عنوان “حادثه کار” رخ داد. پنج شنبه ۲۰ خرداد ماه کارگر کارخانه آسفالت شیروان در اثر افتادن در قیف تولید آسفالت فوت شد.

این کارگر ۴۰ ساله که به دلیل گیر کردن حجم زیادی از مصالح در قیف بر روی خط، حاضر شده بود با رفتن در قیف آن را باز کند اما به خاطر سرعت در راه اندازی خط دچار سانحه منجر به فوت شد و در انبوه مصالح جان خود را از دست داد.

وی بیش از ۸ سال سابقه کار در کارخانه آسفالت را داشته و دارای ۵ فرزنده بوده و از بیماری مادرزادی کری و لالی هم رنج میبرده است.

شهرستان شیروان در استان خراسان شمالی و در فاصله ۶۵ کیلومتری شهرستان بجنورد قرار دارد.

برگرفته از سایت کانون مدافعان حقوق کارگر

مرگ کارگر جوان به علت سقوط از ارتفاع

فرمانده انتظامی شهرستان اشکذر گفت : کارگری سی ساله هنگام کار در مجموعه تفریحی موج های آبی شهرستان اشکذر به دلیل سقوط از ارتفاع جان خود را از دست داد.

به گزارش20خرداد قدس آنلاین،سرهنگ “حسین ثقفی” در تشریح این خبر اظهارداشت : در این حادثه دلخراش کارگر 30 ساله به هویت “الف.ن” هنگام جوشکاری در مجموعه تفریحی موج های آبی “رضوانشهر” به علت سقوط از ارتفاع دچار جراحت و صدمه در ناحیه سر و گردن شد.

وی افزود : مصدوم، بلافاصله توسط عوامل اورژانس به بیمارستان انتقال یافت که متاسفانه به علت جراحات وارده وی در بیمارستان جان خود را از دست داد.

کولبری دیگر در راه تامین معاش جان باخت!

روز گذشته(21خردادماه) جسد یک کولبر در ارتفاعات مرزی شهرستان ارومیه و در محلی موسوم به “چهل میر شهیدان” کشف شد.

به گزارش 22خردادکُردپا، این کولبر بیش از ۶ ماه قبل در حین عبور از کوه‌های منطقه مرزی ایران ــ ترکیه دچار کولاک و ریزش بهمن می‌شود.

کامران پورسمویان هویت کولبر جان باخته است.

برپایه این گزارش،او در سیاهی شب شانزدهم آذرماه ٩۴ به ناگهان از دیگر کولبران جدا و راه را گم می‌کند.

روز جمعه و پس از ماه‌ها جسد وی با گرم‌شدن هوا و ذوب‌شدن برف نمایان می‌شود و اهالی محلی جسد را به پایین دره آورده و به مراکز پلیس تحویل می‌دهند.

کالبد کامران به دلیل برودت هوا و فشار ناشی از سقوط بهمن در برخی از اعضا دچار تغییراتی گردیده است.

او از اهالی روستای “شیبان” در ترگور ارومیه می‌باشد که برای تأمین مایحتاج زندگی خود، همسر و دو فرزندش به شغل خطرناک کولبری مشغول بود.

گفته شده جسد جهت مراحل قانونی به ارومیه انتقال یافته است.

بیست و دوم خردادماه1395

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.