اخباروگزارشات کارگری۲۰اردیبهشت۱۳۹۵

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

20-02-95

پرونده قضایی9کارگرمعترض معدن سنگ آهن بافق مختومه باید گردد

– آخرین اخبار درباره رسول بداقی،اسماعیل عبدی،جعفر عظیم زاده ومحمود بهشتی لنگرودی!

– کارگران معترض چوکا 2نفراز مسئولان اداری را از کارخانه بیرون انداختند!

– تجمع کارگران ریخته‌گری ماشین سازی تبریز دراعتراض به واگذاری به بخش خصوصی،نداشتن امنیت شغلی وعدم پرداخت مطالباتشان!

– ادامه تجمعات کارگران خدمات شهری محدوده منطقه آزاد اروند دراعتراض به بلاتکلیفی قراردادکاری و عدم پرداخت حقوق ومطالباتشان مقابل سازمان منطقه آزاد اروند!

– اعتصاب کارگران مخابرات جیرفت و عنبرآباددراعتراض به عدم پرداخت حقوق وحق بیمه!

– تجمع چندباره آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی دراعتراض به تکلیفی استخدامی مقابل مجلس!

– همایش مهمانداران هواپیمایی کشوردراعتراض به وضعیت معیشتی وسختی کار!

– نامه سرگشاده سینماگران در اعتراض به بیکاری، بی مسکنی،بی بیمه ای ودرآمد زیرخط فقر!

– اعتراض کارگران کارخانه سامان کاشی بروجرد نسبت به عدم پرداخت10ماه حقوق و7ماه حق بیمه!

– بیمه بیکاری483کارگراخراجی کارخانه نساجی بروجردکماکان پرداخت نمی شود!

– بیکاری80کارگرزاگرس خودرو بروجردبدنبال تعطیلی کارخانه!

– تاخیر در پرداخت حقوق آتش نشانان و کارگران خدماتی شهرداری‌های مناطق 1،3،4،5رشت!

– تخلیه شیر دامداران، این بار جلوی درب جهاد کشاورزی اصفهان!

– تجمع ساکنان مسکن مهر امیداکباتان مقابل استانداری همدان

– حقوق کارگران درایران ساعتی یک دلار!

– مدیری که در ۳ ماه حقوق ۳۰ سال یک کارگر ساده را گرفت!

– خودکشی یک کارگر در سنندج و علت خودکشی مرد میانسال در میرداماد

– کشته وزخمی شدن 3کارگر درحادثه سقوط آسانسور!

– گودبرداری جان یک کارگر را در تهران گرفت

– اعتصاب رانندگان عراقی وتشکیل صف کامیون‌ها در مرز مهران!

– ادامه اعتراضات به لایحۀ اصلاحات قانون بازنشستگی در یونان!

آخرین اخبار درباره رسول بداقی،اسماعیل عبدی،جعفر عظیم زاده ومحمود بهشتی لنگرودی!

روز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ آقای رسول بداقی معلم زندانی آزاد شده که برای ملاقات معلم زندانی محمود بهشتی به بیمارستان خمینی رفته بود با حمله هفت نفر از مأمورین امنیتی روبرو شد.

این مأموران امنیتی چنان رسول بداقی را مورد ضرب و شتم قرار دادند که به گفته‌ی شاهدان عینی احتمال شکستگی فک و بینی ایشان بسیار محتمل می‌باشد .

پس از این حمله‌ی وحشیانه، رسول بداقی به همراه برادر همسرش به مکان نامعلومی منتقل شدند.

امروز20اردیبهشت ماه، رسول بداقی در دادسرای اوین مورد تفهیم اتهام قرار گرفت و برایش وثیقه70میلیون تومانی تعیین شد.

همچنین درخبرها آمده است، روز19اردیبهشت،اسماعیل عبدی بدنبال تعیین وثیقه سیصد میلیون تومانی از سوی شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر به ریاست قاضی قمی زاده برایش از بند هشت به بند هفت زندان اوین منتقل شده است.

اکرم رحیم پور، همسرجعفر عظیم زاده،روز19اردیبهشت به رادیو فرداگفت: «آقای عظیم زاده و آقای عبدی در این مدت هر کدام پنج کیلو وزن کم کرده‌اند و فشار خون آقای عظیم زاده هشت روی شش است».

وی اشاره می‌کند که وزن و فشار خون این دو زندانی روزی دو بار آزمایش می‌شود.

اما واکنش مقام‌های زندان اوین و قوه قضاییه در قبال اعتصاب غذای نامحدود آقای عظیم زاده چه بوده است؟

اکرم رحیم پور در این مورد می‌گوید: «هیچ واکنشی نشان نداده‌اند».

وی سپس با اشاره به پیامدهای منفی اعتصاب غذا از مسئولان قوه قضاییه می‌خواهد که تا زندگی این فعالان صنفی زندانی به خطر نیفتاده است، به خواسته‌های آنان رسیدگی کنند.

خانم رحیم پور در مورد فعالیت‌های همسرش می‌گوید: «آقای عظیم زاده کسی است که امضا جمع کرده است که بگوید دستمزد کارگران کم است، مردم نمی‌توانند زندگی کنند، بیکاری زیاد است و کارخانه‌ها کارگرانشان را اخراج می‌کنند. این فعالیت‌هایی بوده که همسر من انجام داده است».

وی تاکید می‌کند که فعالیت‌های همسرش در این چند سال در جهت دفاع از منافع کارگران بوده است.

آخرین خبرها از محمود بهشتی لنگرودی حاکی از بستریش دربیمارستان خمینی بدلیل خونریزی معده بدنبال اعتصاب غذای خشکش ازتاریخ سیزدهم اردیبهشت،است.

همچنین درخبرها یی که از منابع موثق بدست مارسیده است دیروزعلاوه به رسول بداقی تعدادی دیگر از فعالین کارگری ومعلمان جهت همبستگی با محمود بهشتی لنگرودی به قصد عیادتش دربیمارستان خمینی حضوربهم رساندند که با ممانعت  وتهدیدهای نیروهای امنیتی مواجه شدند.

کارگران معترض چوکا 2نفراز مسئولان اداری را از کارخانه بیرون انداختند!

امروز20اردیبهشت ماه،کارگران کارخانه چوکا برای دومین بار در سال جاری در اعتراض به نداشتن قراردادکاری وعدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه دست به تجمع درکارخانه زدند. این تجمع منتهی به درگیری با دو تن از مسئولان اداری و بیرون انداختنشان ازمحوطه ی کارخانه شد.

20-02-95

به گزارش 20اردیبهشت رضوان خبر، کارگران کارخانه چوب و کاغذ اسالم(چوکا) در پی مطالبات خود که از ماه ها بدون نتیجه باقی مانده بود به اتاق مالی رفته که با برخورد بد مسئول اداری مالی مواجه شده و کار به کتک کاری کشیده می شود و با وساطت نیروی انتظامی این مسئول به بیرون از کارخانه هدایت میشود .

همانطور که در خبرهای قبلی نیز عنوان شد مطالبات کارگران از عدم پرداخت حق بیمه ، عدم عقد قرارداد جدید ، عدم پرداخت حقوق ماه های اسفندسال گذشته فروردین و اردیبهشت ، عدم پرداخت اضافه کاری از دی ماه سال گذشته تا کنون می باشد.

یکی از کارگران قسمت بخار عنوان نمود : روزانه پول بخاری که از این کارخانه خارج می شود ۱۷ میلیون تومان می باشد و فقط بخاطر این که بگویند کارخانه در حال کار است این هزینه را انجام می دهند و در اصل اصلا تولیدی در این کارخانه انجام نمی شود و الان زمان طولانی است که چرخه تولید در این کارخانه خوابیده است.

یکی دیگر از کارگران اضافه نمود : با اینکه تمامی کارگران در شش ماه گذشته با جان و دل کار کرده و با حداقل دریافت حقوق بازسازی کارخانه را به اتمام رسانده اند  ولی از روی بی تدبیری مدیران این شرکت مواد خام تولیدی موجود نمی باشد و انبار ها از محصولات تولیدی پر است  وبه فروش نمی رود.

دیگری افزود به علت عدم قرار داد جدید اگر در حین کار حادثه ای برایمان پیش آید حتی نمی توانیم ثابت کنیم و از بیمه استفاده کنیم چون اصلا پول بیمه ای واریز نمی شود.

هشتم ماه جاری نیز خودروی مدیر عامل چوکا که در یک مراسم فرهنگی در رضوانشهر شرکت کرده بود توسط یک از طلبکاران این کارخانه و با حکم دادستانی توقیف شده بود.

تجمع کارگران ریخته‌گری ماشین سازی تبریز دراعتراض به واگذاری به بخش خصوصی،نداشتن امنیت شغلی وعدم پرداخت مطالباتشان!

صبح امروز20اردیبهشت،حدود ۲۵۰ کارگر کارخانه ریخته‌گری ماشین سازی تبریز دراعتراض به واگذاری به بخش خصوصی،نداشتن امنیت شغلی وعدم  پرداخت2ماه حقوق وحق بیمه در محوطه کارخانه تجمع کردند.

به گزارش20اردیبهشت ایلنا،منابع خبری در کارخانه ریخته‌گری ماشین سازی تبریزواقع درشهرک صنعتی قراملک با اعلام این خبر می‌گویند به دلیل اینکه از اسفند ماه سال گذشته تا کنون پرداخت مطالبات مزدی کارگران ریخته‌گری با وقفه روبرو بوده است، این تجمع کارگری برپا شده است.

همچنین گفته می‌شود که حق بیمه کارگران یاد شده نیز به همان اندازه پرداخت مطالبات مزدی آنها با وقفه همراه شده است.

برپایه این اطلاعات ظاهرا کارگران این مجتمع صنعتی دلیل به تعویق افتادن مطالبات مزدی خود را تامین نشدن منابع مالی کارخانه از سوی کارفرما بخش خصوصی عنوان می‌کنند که به تازگی مدیریت کارخانه را بر عهده گرفته است.

به گفته یکی از کارگران معترض، شرکت ریخته‌گری ماشین سازی تبریز تا قبل از اسفند ماه سال گذشته دولتی بود (سازمان گسترش نوسازی) ولی بعد از آن در راستای سیاست‌های اصل ۴۴ به بخش خصوصی (به صندوق بازنشستگی فولاد) واگذار شد و از آن زمان تاکنون وضعیت مالی کارخانه و کارگران بد‌تر شده و عمده مزایای شغلی کارگران قطع شده است.

طبق اظهارات وی، از زمانی که شرکت ریخته‌گری ماشین سازی تبریز بخش خصوصی واگذار شد روند تولید محصولات ان که در زمینه قطعات فولادی وچدنی فعالیت دارد کاهش محسوسی پیدا کرده است، به نحوی که اگر این روند ادامه یابد، خطر توقف دائم تولید و بیکاری کارگران را پیش رو خواهیم داشت.

به گفته او کارگران ریخته‌گری ماشین سازی تبریز در این تجمع اعتراضی خواستار مشخص شدن وضعیت شغلی خود و همچنین پرداخت حداقل بخشی از مطالبات معوقه‌شان شدند.

ادامه تجمعات کارگران خدمات شهری محدوده منطقه آزاد اروند دراعتراض به بلاتکلیفی قراردادکاری و عدم پرداخت حقوق ومطالباتشان مقابل سازمان منطقه آزاد اروند!

روزدوشنبه20اردیبهشت ماه،کارگران شاغل در بخش های خدمات شهری محدوده منطقه آزاد اروند(زیرمجموعه شهرداری خرمشهر)دراعتراض به بلاتکلیفی قراردادکاری و عدم پرداخت حقوق ومطالباتشان،دست به تجمع در برابر سازمان منطقه آزاد اروند،زدند.

به گزارش20اردیبهشت ایرنا،این کارگران اعلام کردند که در بخش های مختلف شهری نظیر فضای سبز، جمع آوری زباله و دیگر بخش های این منطقه فعالیت می کنند و از فروردین ماه سال گذشته تا شهریور ماه زیر نظر شهرداری مینو شهر کار کردند اما تاکنون نه بیمه درمانی، بازنشستگی، عیدی و نه سنوات به آنها پرداخت شده است.

این کارگران ادامه دادند:از اول مهرماه 94 تا پانزدهم آبانماه همان سال زیر نظر پیمانکار دیگری قرار گرفتیم و به دلیل اینکه آن زمان شهرداری خرمشهر تعیین نشده بود، این پیمانکار نیز مطالبات 45 روز ما از جمع عیدی و سنوات و حق بیمه را پرداخت نکرد.

آنها گفتند:پس از اعتصاباتی که سال گذشته روبروی شهرداری داشتیم دو ماه از حقوق معوق پرداخت شد اما سنوات و حق بیمه همچنان پرداخت نشده است.

آنها افزودند: همچنین با گذشت 45 روز از سال جاری زیر نظر پیمانکار مشغول به کار شدیم اما هنوز حقوقی دریافت نکرده ایم و بدون هیچگونه قراردادی فعالیت می کنیم.

این کارگران گفتند که قرار بوده است قرارداد ما در سال جاری با شهرداری تهران منعقد شود ولی به دلیل فشارهای برخی عوامل درون سازمانی، برخی مصر به امضای قرارداد ما با شهرداری خرمشهر هستند.

یک منبع آگاه نیز در این خصوص گفت:سال گذشته سازمان منطقه آزاد اروند 15میلیارد ریال به شهرداری پرداخت کرد تا به پیمانکار و کارگران پرداخت کند ولی به دلیل مشکلات مالی شهرداری، این اعتبار به کارگران پرداخت نشد.

درهمین رابطه:

تجمع اعتراضی کارگران شهرداری خرمشهر برابر سازمان منطقه آزاد اروند!

دیروز وامروز(11و12اردیبهشت ماه1395) 200 کارگر شهرداری خرمشهردراعتراض به عدم پرداخت  که حقوق  ماه های بهمن و اسفند سال گذشته وکاهش حقوقشان در سال جاری دست به تجمع در برابر سازمان منطقه آزاد اروند،زدند.

به گزارش12اردیبهشت فیدوس،وضع کارگران شهرداری خرمشهر طی ماه‌های گذشته به لحاظ دریافت حقوق و تجمع ایشان برابر سازمان منطقه آزاد اروند، همزمان با روز کارگر خبری بود که طی دو روز گذشته در محافل خبری منطقه منتشر شده است .این تجمع همچنین به دلیل کم شدن مبلغ حقوق مزایای این عده، که در حدود 200 نفر می‌باشند رخ داده است.

برپایه این گزارش،موضوع ظاهران طبق گفته یکی از مسئولین معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند بر می‌گردد به مبلغ 15 میلیارد ریالی که این معاونت دی‌ماه سال گذشته جهت پرداخت مطالبات کارگری به شهرداری خرمشهر پرداخت کرده است، اما ظاهران به دلیل بدهی‌ها، دیون و پروژه‌های جدید شهرداری در محل دیگری هزینه شده است، پس از آن دو هفته بعد مبلغ 6 میلیارد دیگر از طرف سازمان منطقه آزاد اروند جهت پرداخت این دیون کارگری در اختیار شهرداری خرمشهر قرار می‌گیرد، اما این مبلغ نیز نهایتاً منجر به پرداخت به موقع حقوق کارگران نشده.

حال 200 کارگر شهرداری خرمشهر که حقوق خود مربوط به بهمن و اسفند سال گذشته را دریافت نکرده‌اند، و در سال جاری نیز با موضوع کم شدن حقوقشان مواجه شده‌اند از دیروز تا امروزروزکارگر برابر سازمان منطقه آزاد اروند تجمع کرده‌اند و خواهان دریافت حقوق خود و تکلیف مبلغ کسر شده از ایشان شده‌اند.

اما روایت شهرداری خرمشهر از این موضوع متفاوت است، مدیر روابط عمومی شهرداری خرمشهر در این خصوص می‌گوید: در بخش خدمات شهری خرمشهر قدیم که برعهده سازمان منطق آزاد اروند بوده، قرار بود که مسئولیت به شهرداری خرمشهر واگذار شود، دو ماه هم این اتفاق افتادکه شهرداری در این دو ماه مطالبات کارگران را پرداخت کرد اما پس از این دو ماه شهردار باتوجه به اینکه مبلغ پرداختی منطقه آزاد اروند تنها کفاف حقوق کارگران را می‌کرد و سایر هزینه‌ها را پوشش نمی‌داد، شهردار خرمشهر اعلام کرد که مسئولیت اینکار را نمی‌پذیرد و در این مدت هم قراردادی مابین شهرداری و پیمانکار مربوطه نبوده که حقوق نیروی انسانی را پرداخت کند.

در جواب اداعای مدیر روابط عمومی شهرداری خرمشهر اما مسئولان معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد طرح کردند که این سازمان تفاهم نامه یکساله‌ای با مبلغ 50 میلیارد ریال در خصوص این عمور با شهرداری خرمشهر منعقد کرده بود، از این مبلغ ، 21 میلیارد ریال آن در همان زمان در دو نوبت به شهرداری خرمشهر برای مطالبات چند ماهه پایان سال پرداخت شده است، اما همانطور که اشاره شد این مبلغ در جای دیگری هزینه شده و حتا بیمه این کارگران پرداخت نشده که در حال حاضر مشمول جریمه‌هایی می‌شود، این موضوع طبق مستندات به مسئولان هم ارائه شده است.

در ادامه با معاونت خدمات شهری شهرداری خرمشهر صحبت کردیم ایشان هم مدعی بودند در خصوص مسائل مالی اطلاعی ندارند و معاونت اداری مالی و شهردار خرمشهر در این موضوع اطلاع دارند، اما در خصوص این تفاهم نامه ایشان گفتند که تفاهم نامه یکساله امضاء شده اما بعد شهرداری طی نامه‌ای به سازمان منطقه آزاد اروند اعلام انصراف از انجام این کار کرده و پیمانکار این کار هم باتوجه به اعلام انصراف شهرداری عوض شده است.

اعتصاب کارگران مخابرات جیرفت و عنبرآباددراعتراض به عدم پرداخت حقوق وحق بیمه!

صبح امروز20اردیبهشت ماه،کارگران مخابرات جیرفت و عنبرآباد به دلیل عدم پرداخت حق بیمه و حقوق اعتصاب نمودند.

به گزارش 20اردیبهشت سفیرجنوب ، تعدادی از مشترکین مخابرات شهرستان عنبرآباد با مشکل قطعی خطوط ارتباطی روبرو هستند و به دلیل اعتصاب کارگران و نبود کارگر امکان وصل کردن این خطوط و اینترنت وجود ندارد .

تجمع چندباره آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی دراعتراض به تکلیفی استخدامی مقابل مجلس!

تعدادی از آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی در اعتراض به وضعیت استخدامی خود در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش20اردیبهشت خبرگزاری مجلس این افراد برای چندمین بار است که در روزهای اخیر در مقابل مجلس تجمع می‌کنند.

به گفته‌ی تجمع کنندگان، تعداد آموزش دهندگان فرد به فرد نهضت سواد آموزی در کشور حدود 16 هزار نفر است و این افراد بدون برخورداری از سابقه بیمه مناسب مشغول به کار هستند.

همایش مهمانداران هواپیمایی کشوردراعتراض به وضعیت معیشتی وسختی کار!

روزگذشته19اردیبهشت ماه،همایش مهمانداران و سرمهمانداران سازمان هواپیمایی کشوردراعتراض به وضعیت معیشتی وسختی کار در یکی از مساجد غرب تهران برگزار شد.

به گزارش20اردیبهشت همشهری،حاضران در این همایش که بدون حضور مسئولان هواپیمایی کشورو با حضور مسئولان حراست ایران‌ایر در یکی از مساجد غرب تهران برگزار شد، با اعتراض به وضعیت معیشتی و سختی کار مهمانداران هواپیما اعلام کردند که پیگیر شکایت‌های خود از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تا احقاق حقوق خود هستند.

511مهماندار و 161سرمهماندار هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران سال‌هاست که از حقوق خود محروم مانده‌اند و مسئولان هواپیمایی کشور،به‌رغم نامه‌های مختلف منتشر شده برای بهبود وضعیت مهمانداران و رسیدگی به درخواست‌های آنها بی‌توجه‌اند.

نماینده مهمانداران سازمان هواپیمایی کشور در این همایش با اشاره به حقوق یک‌میلیون‌ تا یک میلیون و 400هزار تومانی مهمانداران هواپیمایی گفت: متأسفانه مهمانداری هواپیما در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یک شغل خدماتی معرفی شده است نه یک شغل تخصصی و به همین دلیل حقوق مهمانداران در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بسیار کم است.

بنابهمین گزارش،مهمانداران هواپیما در طول زمان دچار بیماری‌های مختلف می‌شوند. آنطور که یکی از نمایندگان مهمانداران هواپیمایی گفته است تنها یکی از آسیب‌های وارد شده به مهمانداران به‌دلیل آنکه در معرض اشعه و در ارتفاع فعالیت می‌کنند این است که از آنها خون نمی‌گیرند. آسیب دیگری که مهمانداران هواپیما متحمل می‌شوند آسیب ذهنی به‌دلیل حضور مداوم در معرض فشار هواست.

نمایندگان مهمانداران هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در همایش خود اعلام کردند، سازمان هواپیمایی حتی هزینه ماموریت‌های خارجی را به آنها نمی‌دهد و هزینه خورد و خوراک آنها را که ملزم به پرداخت آنهاست به‌عنوان حقوق ماهانه مهمانداران به آنها پرداخت می‌کند.

نماینده مهمانداران می‌گوید: مهمانداران برای احقاق حقوق خود مسیر قانونی را در پیش گرفته‌اند اما مسئولان هواپیمایی ج.ا.ا تاکنون حتی به نامه‌های ارسال شده برای حل مشکل مهمانداران از دفتر ریاست‌جمهوری و مجلس اعتنا نکرده‌اند.

نامه سرگشاده سینماگران در اعتراض به بیکاری، بی مسکنی،بی بیمه ای ودرآمد زیرخط فقر!

جمعی از سینماگران طی نامه ای سرگشاده اعتراضشان را نسبت به بیکاری، بی مسکنی،بی بیمه ای ودرآمد زیرخط فقرشان،اعلام کردند.

به گزارش 20اردیبهشت مهر،دربخشی ازاین نامه سرگشاده خطاب به حسن روحانی آمده است:

به اطلاع می رسانیم که مشکلات ماقبل قرون وسطایی مثل بیکاری و بی مسکنی و بی بیمه ای و توزیع ناعادلانه منابع عمومی در حوزه فرهنگ و سینما متاسفانه از گذشته ها شروع شده و هم اکنون به اوج خود رسیده و اکثر اهالی سینما را به زیر خط فقر رسانده است به طوری که صدای خرد شدن استخوان های عموم اهالی سینما در لابلای چرخ دنده های زندگی کنونی به وضوح شنیده می شود!

به خوبی می دانید که هنرمندان چه نقش تعیین کننده ای در جهت رشد فکری و فرهنگی هر جامعه ای دارند ولی متاسفانه به دلیل شرایط وحشتناک اقتصادی و انواع و اقسام بی عدالتی ها و بی توجهی ها این قشر مظلوم و افتخارآفرین از حداقل امکانات اولیه زندگی هم محروم است و جالب است که در این شرایط وحشتناک، هیچ مقام و نهاد مسئولی در این مرزو بوم هیچ اقدامی در جهت حل مشکلات سینماگران نجیب کشور از خود نشان نمی دهد ……….

اعتراض کارگران کارخانه سامان کاشی بروجرد نسبت به عدم پرداخت10ماه حقوق و7ماه حق بیمه!

کارگران کارگران کارخانه سامان کاشی بروجرد،نسبت به پرداخت نشدن 10 ماه حقوق و تمدید نشدن بیمه آنها در هفت ماه گذشته اعتراض دارند و خواستار تعیین تکلیف و رسیدگی مسئولان به مشکلات خود هستند.

به گزارش20اردیبهشت ایرنا،کارخانه سامان کاشی بروجرد تا اواسط سال گذشته با حدود 400 کارگر در زمینه تولید کاشی کف، دیواری و نما فعالیت می کرد که به دلیل کمبود نقدینگی و ناتوانی در پرداخت حقوق کارکنان خطوط تولید خود را متوقف کرد.

کارگران این واحد تولیدی صنعتی نسبت به پرداخت نشدن 10 ماه حقوق و تمدید نشدن بیمه آنها در هفت ماه گذشته اعتراض دارند و خواستار تعیین تکلیف و رسیدگی مسئولان به مشکلات خود هستند.

کامران فرشید رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد روز دوشنبه در این باره گفت: کارخانه سامان کاشی در سال های اخیر با مشکلاتی مواجه شده که رفع آنها نیازمند اخذ تسهیلات و مدیریت قوی و اصولی کارفرما است.

وی افزود: کارفرما در صورتیکه قادر به حل مشکلات سامان کاشی نیست باید آن را به سرمایه گذاران داخلی یا خارجی واگذار کند تا این مشکلات هرچه سریعتر برطرف شوند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد اضافه کرد: کارفرما موظف است دفترچه های بیمه کارگران را با پرداخت حق بیمه به طور مرتب تمدید کند در غیر این صورت کارگران می توانند با ارائه دادخواست پیگیر پرداخت حق بیمه خود از طریق اداره کار شوند.

فرشید افزود: قطعی آب کارخانه سامان کاشی یکی از دلایل تعطیلی این واحد صنعتی بود که این مشکل با همکاری معاون عمرانی استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد برطرف شد.

بیمه بیکاری483کارگراخراجی کارخانه نساجی بروجردکماکان پرداخت نمی شود!

رئیس سازمان تامین اجتماعی بروجرد گفت: تا کنون 100 پرونده برای بیمه بیکاری کارگران نساجی بروجرد تشکیل شده است و در خرداد ماه اولین بیمه بیکاری کارگران نساجی پرداخت می شود.

به گزارش20اردیبهشت بازتاب بروجرد، قدرت اله سعادتی رئیس سازمان تامین اجتماعی بروجرد گفت: امسال قرارداد 483 نفر از کارگران نساجی بروجرد لغو شده و بعد از پیگیریهای لازم و روند کار برای برقراری بیمه بیکاری هم اکنون بیمه بیکاری این کارگران در حال انجام است.

وی اضافه کرد: با توجه به تعداد زیاد این کارگران برای دریافت بیمه بیکاری، روزانه حدود 30 نفر در این سازمان تشکیل پرونده می دهند تا بعد از بررسی بیمه بیکاری این افراد پرداخت شود.

به گفته وی تا کنون 100 پرونده بیمه بیکاری برای کارگران نساجی بروجرد تشکیل شده و همه برنامه ریزیهای لازم انجام می شود تا در خرداد ماه کارگران بیمه بیکاری دریافت نمایند.

سعادتی اظهار داشت: طبق نوبت کارگران بعد از مراجعه به اداره کار، به تامین اجتماعی مراجعه کرده و پس از تشکیل پرونده و بررسی سوابق اقدامات لازم برای بیمه بیکاری انجام می شود.

رئیس سازمان تامین اجتماعی بروجرد افزود: تشکیل پرونده و بررسی سوابق هر یک از کارگران زمانبر است اما تلاش می شود تا در صورت بررسی کارها و اعتبارات ، بیمه بیکاری خرداد ماه به آنها پرداخت شود.

بیکاری80کارگرزاگرس خودرو بروجردبدنبال تعطیلی کارخانه!

ایرنا طی گزارشی بتاریخ 20اردیبهشت از تعطیلی کارخانه زاگرس خودرو بروجرد وبیکاری80کارگرش خبرداد.

برپایه این گزارش، کامران فرشید رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد روز دوشنبه گفت: کارخانه زاگرس خودرو بروجرد با 80 کارگر فقط در یک خط تولید فعالیت داشت که این خط نیز در حال حاضر تعطیل است.

وی افزود: با جذب سرمایه گذار در زاگرس خودرو می توان ضمن افزایش خط تولید، برای 350 تن اشتغالزایی کرد.

تاخیر در پرداخت حقوق آتش نشانان و کارگران خدماتی شهرداری‌های مناطق 1،3،4،5رشت!

فارس طی گزارشی بتاریخ20اردیبهشت از تاخیر در پرداخت حقوق آتش نشانان و کارگران خدماتی شهرداری‌های مناطق 1،3،4،5رشت،خبرداد.

براساس این گزارش، حقوق آتش نشانان و پاکبانان فضای سبز و کارگران رفت‌وروب شهرداری‌های مناطق 1،3،4،5 تاکنون پرداخت نشده و این موضوع موجب نارضایتی آنها شده است.

تخلیه شیر دامداران، این بار جلوی درب جهاد کشاورزی اصفهان!

بعد از اینکه هفته گذشته دامداران مشهدی شیرخام خود را در اعتراض به واردات شیرخشک مقابل جهادکشاورزی استان در جوی آب خالی کردند، این بار نوبت به دامداران اصفهانی رسید تا به عدم اجرای مصوبه ۲ سال قبل خرید هرکیلوگرم شیرخام به نرخ ۱۴۴۰ تومان اعتراض کنند.

به گزارش 20اردیبهشت تسنیم، دامداران برای اعتراض به قیمت شیرخام این بار در اصفهان و مقابل درب جهادکشاورزی استان تجمع و برای نشان دادن اعتراض خود اقدام به تخلیه شیرخام جلوی درب این ساختمان کردند. حرکتی که در هفته‌های گذشته نیز برای جلب توجه مسئولان، توسط مشهدی‌ها انجام شده بود.

بنابراین گزارش، قیمت مصوب هرکیلوگرم شیرخام در 3 ماهه اول سال 93، هزار و  440 تومان در نظر گرفته شده بود که اکنون بعد از گذشت نزدیک به 2 سال این نرخ برای دامداران محقق نشده است. در این شرایط، در روزهای اخیر شاهد واردات شیرخام و افت قیمت شیر دامداران در برخی مناطق به نرخ خرید هرکیلوگرم 800 تومان هستیم.

رئیس اتحادیه دامداران استان اصفهان دراین ارتباط گفت: دامداران در این تجمع به دنبال اجرای مصوبه دولت مبنی بر خرید شیرخام به قیمت هرکیلوگرم 1440 تومان توسط صنایع لبنی بودند.

 

وی افزود: آغاز دوباره خرید تضمینی شیرخام، برخورد با کارخانجات، جلوگیری از واردات شیرخشک و بالابردن تعرفه واردات کره از دیگر خواسته‌های دامداران است.

وی یاد آورشد: این سومین هفته است که دامداران برای احقاق حقوق خود تجمع کرده‌اند که هفته قبل  این تجمع مقابل استانداری اصفهان صورت گرفته بود.

وی در خصوص واردت کره گفت: بر اساس آمار گمرک قیمت وارداتی هر کیلوگرم کره 2.6 دلار است که با احتساب هزینه‌های حمل و نقل و بسته بندی هر کیلو گرم از این محصول 12 هزار تومان قیمت خواهد داشت، درحالی که کره  اکنون در بازار 26 هزار تومان به دست مردم می رسد.

بنابراین گزارش در صورتی که بخواهیم مقصری برای این مشکل پیدا کنیم،  پای سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و وزارت صنعت با وجود اجرای قانون انتزاع و واگذاری امور تنظیم بازار در میان است.

وزارت جهاد کشاورزی در نیمه اول سال 93 یعنی حدود 2 سال پیش، نرخ مصوب هرکیلوگرم شیرخام را 1440 تومان اعلام کرد که این نرخ توسط صنایع لبنی مورد قبول قرار نگرفت و خریداری نشد و سازمان حمایت تا به امروز عملکرد قابل دفاعی در نظارت بر اجرای این مصوبه دولت و الزام صنایع لبنی به خرید شیر خام به نرخ مصوب نداشته است.

تجمع ساکنان مسکن مهر امیداکباتان مقابل استانداری همدان

صبح امروز20اردیبهشت، جمعی از ساکنان مسکن مهر امیداکباتان همدان در اعتراض به مشکلات مساکن مهر امیداکباتان و بی‎توجهی مسؤولان به این مشکلات مقابل استانداری همدان تجمع کردند.

به گزارش20اردیبهشت فارس،این تجمع اعتراض‌آمیز ساعت 8 صبح امروز در مقابل استانداری در راستای اعتراض به مشکلات مسکن مهر امیداکباتان در ساخت و ساز انجام شده و بی‌توجهی مسؤولان به این مشکلات انجام شد.

یکی از ساکنان مسکن مهر امیداکباتان با تأکید بر اینکه این مجتمع مشکلات عدیده‌ای در ساخت و ساز دارد، اظهار کرد: مصالح به کار رفته در ساخت این مساکن به هیچ عنوان کیفیت ندارند.

وی با تأکید بر اینکه مبلغی که از متقاضیان گرفته شد بیشتر از مبلغی است که اعلام شده بود و در نهایت نیز ساختمان به صورت کامل تحویل داده نشده است، افزود: آسانسور ساختمان‌ها مشکل دارد و حتی چند باری سقوط کرده که نزدیک بود جان چند نفر را بگیرد.

وی با بیان اینکه مسکن مهر امیداکباتان علاوه بر مشکلات ساخت و ساز، مشکلاتی چون نبود مسجد، مدرسه و… را نیز دارد، بیان کرد: دو سال است که موضوع را پیگیری می‌کنیم اما مسؤولان فقط اظهار تأسف کرده‌اند.

این ساکن مسکن مهر بیان کرد: 17 مورد تخلف اساسی در ساخت مسکن مهر وجود دارد و این مسئله مورد تأیید مسکن و شهرسازی نیز قرار گرفته است.

 

دیگر شهروند معترض در ادامه با بیان اینکه واحد خریداری شده بنده 66 متر مربع است، بیان کرد: مقرر بود برای هر متر مربع 350 هزار تومان پرداخت کنم اما در نهایت 700 هزار تومان برای هر متر مربع پرداخت کردم.

وی با بیان اینکه بارها برای شکایت به استانداری، فرمانداری، راه و شهرسازی استان و اداره تعاون مراجعه کردیم اما مسؤولان پاسخگو نبودند، بیان کرد: مسکن مهر امیداکباتان از ایزوگام گرفته تا پی ساختمان، دارای مشکل است.

یکی دیگر از ساکنان مسکن مهر امیداکباتان نیز اظهار کرد: مسکن مهر امید اکباتان مشکلاتی چون پیاده‌راه‌، نبود درمانگاه، مدرسه، سالن ورزشی، کلانتری و.. دارد و هیچ گونه اقدامی نیز صورت نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه مهندسان مسکن و شهرسازی نیز عدم کیفیت مصالح به کار رفته در مسکن مهر امیداکباتان را تأیید کرده‌اند، ادامه داد: هواکش حمام و سرویس بهداشتی برخی واحدها مشترک بوده و این خود باعث بروز مشکلاتی شده است.

حقوق کارگران درایران ساعتی یک دلار!

یک مقایسه دلاری از حقوق‌ها نشان می‌دهد حداقل مزد امسال مشمولان قانون کار ساعتی تنها معادل ۱.۰۷ دلار است و در برخی کشورها شاغلان نسبت به بازار کار ایران تا ۱۰ برابر در ساعت دریافتی دارند.

به گزارش 20اردیبهشت مهر، موضوع حقوق و دستمزد شاغلان و مشمولان قانون کار در ایران یکی از چالش برانگیزترین مسائل در بازار کار است که همواره مباحث فراوانی پیرامون آن مطرح می شود. اغلب کارگران می گویند حقوق دریافتی آنها کفاف هزینه ها را نمی دهد و از این بابت در تنگنا و مضیقه قرار دارند.

از آنسو دولت معتقد است در زمینه حقوق و دستمزد و افزایش های سالیانه نمی تواند عملکرد بهتری داشته باشد و رفتار منصفانه ای در این بخش دارد. با این حال، حداقل مزد مشمولان قانون کار هنوز هم زیر یک میلیون تومان و برای سال ۹۵ به میزان ۸۱۲ هزار تومان در هر ماه است.

این میزان در یکسال گذشته تنها ۱۰۰ هزار تومان بیشتر شده در حالی که هزینه های خانوار در طول سالیان اخیر به مراتب رشد بیشتری داشته و در زمان اجرای فاز اول هدفمندی یارانه ها، هزینه های خانوار به شکل افسارگسیخته ای رشد داشته و باعث بروز شکاف عمیقی بین هزینه ها و درآمد خانوار ایرانی و حقوق بگیران شده است.

در عین حال، عدم ترمیم شکاف بین حقوق و دستمزد که حتی قبل از اجرای هدفمندی یارانه ها نیز وجود داشته باعث شده تا مجموع دریافتی امسال شاغلان مشمول قانون کار نهایتا رقمی بین یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بهترین حالت باشد، در حالی که پیش از این از سوی کارگران و همچنین بانک مرکزی میزان هزینه های ماهیانه خانوار ساکن در شهرها رقمی بین ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اعلام شد.

برخی می‌گویند ریال می‌گیرند و دلار خرج می‌کنند

برخی گروه های شاغل در جامعه معتقدند ریالی حقوق می گیرند ولی به دلار باید هزینه کنند و این مسئله باعث تشدید کسری درآمدی آنها شده است. کارگران همچنین می گویند به دلیل اینکه میلیون ها نفر امروز حداقل بگیر هستند و ماهیانه ارقامی زیر یک میلیون تومان را دریافت می کنند، از اینرو موضوع شکاف هزینه و درآمد درباره گروه های کم درآمد بسیار جدی تر است و دولت باید با استفاده از ابزارهایی که در اختیار دارد در راستای بهبود وضعیت معیشتی گروه های کمتر برخوردار گام بردارد.

با وجود اینکه هزینه های زندگی در کشورهای مختلف متفاوت است، اما نتایج یک بررسی از اوضاع حقوق و دستمزد برخی کشورها با مشمولان قانون کار در ایران نشان می دهد که تفاوت های فراوانی در این بخش وجود دارد. به بیان دیگر، شاید بتوان گفت در برخی کشورهای با درآمد بالاتر هزینه زندگی نیز بیشتر است، اما به صورت کلی کارشناسان بازار کار معتقدند دستمزدهای فعلی در ایران بسیار پایین و غیر واقعی است.

یک جمله معروف در بازار کار ایران در اینباره وجود دارد و آن هم اینکه با ارقام فعلی حقوق و دستمزد حتی نمی توان هزینه های ۱۰ روز اول هر ماه را هم تامین کرد و این مسئله به وجود شکاف عمیق بین هزینه ها و درآمد خانوار تاکید دارد. با این وجود، در برخی از کشورها مانند ایرلند، فرانسه، هلند، نیوزیلند، کانادا و آمریکا؛ حقوق و دستمزدهایی بالا به شاغلان پرداخت می شود و اختلاف فاحشی بین ارقام دریافتی شاغلان در این کشورها با شاغلان ایرانی وجود دارد.

وضعیت دستمزد ساعتی در برخی کشورها

حداقل دستمزد ساعتی کارگرانی که امسال ماهیانه تنها ۸۱۲ هزار تومان دریافتی دارند، ساعتی ۳۶۹۳ تومان است که اگر آن را با دلار ۳۴۴۶ تومانی بازار آزاد مقایسه کنیم، می توان گفت حداقل بگیران در شرایط فعلی بازار ارز ساعتی ۱.۰۷ دلار حقوق دریافت می کنند، اما این رقم برای شاغلان در کشور انگلیس ساعتی ۱۰.۲۵ دلار است.

همچنین شاغلان در کشور استرالیا ساعتی ۹.۴۵ دلار دریافتی دارند و این میزان برای افراد شاغل در کشور بلژیک ساعتی ۸.۵۷ دلار است. از سویی شاغلان در لوکزامبورگ ساعتی ۹.۲۴ دلار و مکزیکی ها نیز برای هر ساعت کار ۱.۱ دلار دریافت می کنند که البته در مرود این کشور، تفاوت زیادی با اوضاع شاغلان ایرانی وجود ندارد.

در شیلی برای هر ساعت کار ۳ دلار و در ترکیه هم ۳.۲ دلار پرداخت می شود. بنابراین بررسی ها نشان می دهد در برخی کشورها، شاغلان نسبت به افراد فعال در بازار کار ایران در هر ساعت تا ۱۰ برابر بیشتر دریافت می کنند هر چند که ممکن است هزینه های بیشتری نیز برای زندگی داشته باشند.

با روندی که دولت در سال های اخیر و دولت های قبل از آن درباره افزایش سالیانه حقوق و دستمزد نیروی کار داشته اند، نمی توان انتظار داشت حتی در سال ۹۶ هم حداقل دستمزد کارگران به یک میلیون تومان برسد و اگر روال سال های ۹۴ و ۹۵ در افزایش مزد طی شود، احتمالا حداقل دستمزد کارگران در سال ۹۷ از مرز یک میلیون تومان در ماه خواهد گذشت که احتمالا تا آن زمان نیز هزینه های ماهیانه هر خانوار شهری از ۵ میلیون تومان عبور کرده است!

مدیری که در ۳ ماه حقوق ۳۰ سال یک کارگر ساده را گرفت!

درحالی با هزار کش‌وقوس حداقل حقوق کارگران در سال۹۵ با ۱۴درصد افزایش به ۸۱۲هزار تومان رسید و دولت اعلام کرد توان افزایش بیش از این را ندارد که بر اساس فیش حقوق منتشر شده ، یک مدیر ارشد بیمه مرکزی در سه ماه، حقوق ۳۰ سال یک کارگر ساده را دریافت می کند.

به گزارش 20اردیبهشت تسنیم، دستمزد کارگران موضوعی است که در دی و بهمن ماه هر سال توجه بیش از 50 درصد جامعه را به خود جلب می کند. تا جایی که در ماه‌های پایانی شورای عالی کار جلسات پُرکاری را به منظور تعیین دستمزد مطلوب پشت سر می گذارد.  هر چند هر ساله نقد‌های فراوانی به عملکرد این شورا درباره تصویب بسته های نارکارآمد مزدی مطرح می شود اما هیچ وقت تصمیمات این شورا مطابق میل کارگران نبوده است.

هر ساله کارگران مطرح می کنند که دولت در تصمیم گیری‌های نهایی شورای عالی کار تاثیرگذاری بیشتر و چندبرابری نسبت به کارگران و کارفرمایان داشته است و با تغییر ترکیب این شورا در سال های گذشته نیز، میزان آراء دولتی ها تقریباً به اندازه حق رای کارگران و کارفرمایان شده است.

در حالی اسفند ماه سال گذشته دستمزد سال 95 کارگران پس از کلی کش و قوس به 812 هزار تومان رسید که دولت با اصرار فراوان بر این موضوع تأکید کرد که شرایط اقتصادی برای پرداخت حقوق بیشتر مهیا نیست و امکان پرداخت حقوق بیشتر از این میزان مقدور نیست. دستمزد کارگران برای سال 95 درحالی با دریافت تمام مزایا به 1 میلیون تومان رسید که انتشار فیش حقوقی چند ده میلیونی مدیران بیمه مرکزی جامعه را در بهت و حیرت فرو برد، تا جایی که واکنش وزیر امور اقتصاد و دارایی را هم به همراه داشت. علی طیب‌نیا دستور بررسی موضوع دریافت حقوق چند ده‌میلیون تومانی توسط برخی مدیران ارشد بیمه مرکزی را صادر کرد تا در صورت اثبات صحت خبر، ضمن اصلاح پرداخت‌ها با تخلفات احتمالی هم برخورد شود.

این فیشهای حقوقی نشان می‌داد تنها سه مدیر ارشد بیمه مرکزی 180 میلیون تومان حقوق می‌گیرند و حقوق تنها یک نفر 87 میلیون تومان بود.

وام ضروری 400 میلیون تومانی، وام خودروی مدیران، اضافه‌کاری 4 میلیون تومانی، اضافه‌کاری فوق‌العاده 33 میلیون تومانی و برخی ارقام عجیب و غریب دیگر در این فیش‌های حقوق به چشم می‌خورد.

اما با یک محاسبه سرانگشتی می توان دریافت که حداقل حقوق 30 ساله یک کارگر ساده برابر با دریافت سه ماهه یک مدیر بیمه مرکزی است. این در حالی است که بار اصلی اقتصاد و تحریم های اقتصادی کشور بر دوش کارگرانی است که مظلومانه از کشور دفاع می‌کنند و بیراهه نیست اگر بگوییم کارگران شاهرگ نظام اقتصادی دنیا تلقی می‌شوند.

کارگران را به واسطه کارشان می‌توان شاهرگ نظام‌های اقتصادی دنیا تلقی کرد چرا که در دوره های اخیر کارگران منشا تحولات عظیم و گسترده در تمام ابعاد و در تمام عرصه‌ها به خصوص سیاسی و اقتصادی بودند. با چنین اوصافی چگونه ممکن است حقوق تنها یک نفر از مدیران دولتی 87 میلیون تومان باشد اما کارگران زیر خط بقا روزگار سپری کنند؟!

مگر نه اینکه طبق ماده 76 قانون مدیریت خدمات کشوری ، هیچ فردی در دولت نمی‌تواند بیشتر از هفت برابر حداقل حقوق پایه یک کارمند عادی حقوق دریافت کند! پس اعضای هیأت عامل بیمه مرکزی چگونه می‌توانند ارقامی اینچنین درشت را به جیب خود سرازیر سازند؟ در جامعه ای که کارگران با سختی روزگار می‌گذرانند و از حداقل‌های زندگی محروم هستند، دریافت چنین حقوق‌هایی چیزی جز  بی‌عدالتی در دولت تدبیر معنا دارد؟

خودکشی یک کارگر در سنندج و علت خودکشی مرد میانسال در میرداماد

روز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت«بهزاد علیپور» کارگر نانوایی در محل کارش واقع در خیابان طالقانی

به زندگی خود پایان داد.

نامبرده ۳۰ سال سن ودارای فرزندی ۳ ساله میباشد.

به گزارش رسیده، دیروز عصر بهزاد علیپور کارگر نانوایی بربری در سنندج بخاطر مشکلات زندگی خود را در مغازه ی بربری فروشی حلق آویز کرد و متاسفانه فوت کرد. بهزاد انسانی زحمتکش بود که همراه پدر سالهای سال در آن بربری فروشی برای امرار معاش خود زحمت می کشیدند.

علت خودکشی مرد میانسال در میرداماد مشخص شد؛ فقر

وی در یک مسافرخانه در حوالی میدان شوش کار و زندگی می‌کند اما از چندی قبل به دلیل ابتلای به بیماری آب سیاه چشم اذیت شده و توان مالی درمان را نداشته است و به همین دلیل دست به خودکشی زده است

یک مرد میانسال امروز خود را از پل عابر پیاده در خیابان میرداماد تهران حلق آویز کرد

این خبری بود که به طور خلاصه به همراه تصاویری که عابران گرفته بودند در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد؛ خودکشی یک مرد شصت و پنج ساله در ساعت پنج بعدازظهر یازدهم اردیبهشت در بلوار میرداماد تهران.

امروز با بررسی محتویات داخل جیب متوفی علاوه بر کارت ملی و کارت عابربانک، تکه کاغذی که علت خودکشی روی آن نوشته شده بود در اختیار بازپرس جنایی قرار گرفت، که در آن نوشته شده است که وی در یک مسافرخانه در حوالی میدان شوش کار و زندگی می‌کند اما از چندی قبل به دلیل ابتلای به بیماری آب سیاه چشم اذیت شده و توان مالی درمان را نداشته است و به همین دلیل دست به خودکشی زده است.

شهرداری تهران تنها چند روز بعد یکی از مجموعه بیلبوردهای «شهروند کوشا» را در همان پل عابر پیاده نصب کرد؛

برگرفته ازسایت اتحادیه آزاد کارگران ایران

کشته وزخمی شدن 3کارگر درحادثه سقوط آسانسور!

صبح امروز20اردیبهشت،3کارگر بندبال سقوط آسانسور در ساختمان نیمه کاره واقع در خیابان مطهری، خیابان ترکمنستان، بالاتر از خیابان ملک،کشته وزخمی شدند.

به گزارش 20اردیبهشت پایگاه خبری 125، حسن علیمردانی معاون منطقه شش عملیات در خصوص این حادثه گفت: در یک ساختمان 16 طبقه در حال ساخت 3 نفر از کارگران سوار بر آسانسور بودند که ناگهان آسانسور از طبقه همکف به طبقه منفی چهار سقوط کرد.

وی اضافه کرد: نیروهای عملیاتی به سرعت جریان برق را قطع کردند و پس از ایمن سازی محل حادثه با بکارگیری تجهیزات ویژه نجات، کارگران که دچار مصدومیت شده بودند را بر روی برانکارد فیکس کرده و به طبقه همکف منتقل کردند.

این افسر آماده تصریح کرد: آتش نشانان کارگران(3 نفر مرد 24، 30 و 55 ساله) را تحویل امدادگران اورژانس حاضر در محل دادند که پس از معاینات اولیه متأسفانه مشخص شد کارگر 24 ساله براثر شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داده است و دو کارگر دیگر به مراکز درمانی منتقل شدند.

گودبرداری جان یک کارگر را در تهران گرفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: گودبرداری غیر اصولی و ناایمن سبب شد یک کارگر 50 ساله بدلیل تخریب دیواره ها جان خود را از دست بدهد.

به گزارش20اردیبهشت ایرنا،سید جلال ملکی عصر دوشنبه افزود: ساعت 14:38 امروز حادثه آوار در محل گودبرداری شده در یافت آباد، بلوار زندیه به سامانه 125 اعلام و ماموران دو ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: در قطعه زمینی به وسعت 500 متر مربع و به عمق 10 متر در محل گودبرداری شده تعدادی از کارگران روی دیواره های ضلع غربی مشغول کار بودند که به یکباره دیواره محل گودبرداری شده تخریب و دو کارگرمهاجر افغانستانی در زیر خاک مدفون شدند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه خاک محل گودبرداری شده بسیار سست بود خاطرنشان کرد: آتش نشانان همزمان با عملیات نجات عملیات مهار دیواره ها را انجام دادند که در همان لحظات اولیه یکی از کارگران 32 ساله زنده اما مصدوم را از زیر آوار نجات دادند.

وی یادآور شد: پس از ساعت ها تلاش آتش نشانان موفق شده کارگر 50 ساله افغان که بدلیل شدت جراحات وارده فوت کرده بود را از زیر پر حجم خاک خارج کنند.

اعتصاب رانندگان عراقی وتشکیل صف کامیون‌ها در مرز مهران!

مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های استان ایلام تصریح کرد: علت توقف کامیون‌های ایرانی پشت مرز مهران در چند روز گذشته به دلیل اعتصاب رانندگان عراقی در آن‌سوی مرز و اختلاف با دولت خود بر سر تعرفه‌ها بود.

به گزارش19اردیبهشت تین نیوز،مهرداد جهانی با اشاره به  دلایل برون مرزی تشکیل صف‌های طولانی پشت مرز مهران در چند روز گذشته اظهار داشت: انتقال کالا از طریق کامیون میان ایران و عراق به‌صورت پشت‌به‌پشت انجام می‌شود و برخلاف ایران، قانونی برای حجم بارگیری برای کامیون‌های عراقی وجود ندارد.

وی افزود: به همین خاطر هر کامیون عراقی به‌طور میانگین سه برابر یک کامیون ایرانی بارگیری می‌کند و دولت عراق در اقدامی جدید به‌جای اخذ تعرفه 100 دلاری از کامیون‌های کشور خود درخواست 300 دلار کرد که منجر به اعتراض و اعتصاب رانندگان عراقی شد.

مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های استان ایلام با بیان اینکه «اعتصاب کامیون‌های عراقی موجب بلاتکلیفی چندروزه کامیون‌های ایرانی شد» گفت: سرانجام دولت عراق علاوه بر بازپس‌گیری ادعای خود مبنی بر دریافت 300 دلار از رانندگان از اخذ 100 دلار اولیه نیز صرف‌نظر کرد و شرایط به روال عادی برگشت.

ادامه اعتراضات به لایحۀ اصلاحات قانون بازنشستگی در یونان!

همزمان با نشست پارلمان یونان در روز یکشنبه برای بررسی اصلاحات قانون بازنشستگی و مالیات در این کشور، تظاهرات مخالفان به رهبری اتحادیه های کارگری ادامه پیداکرد.

به گفتۀ اتحادیه های کارگری یونان، در این تجمع اعتراضی که در مقابل پارلمان برگزار شد، بیش از ۱۰۰۰۰ نفر شرکت داشته اند.

به گزارش9مه یورونیوز،اعتراض ها به لایحۀ دولت برای اصلاح قانون بازنشستگی و افزایش مالیات ها از سه روز پیش در آتن آغاز شده است.

گریگوری کالومیریس، رئیس اتحادیۀ کارکنان دولتی (اددی) در این باره گفت: «ما سازش نخواهیم کرد، ما رضایت نخواهیم داد، به عقب نخواهیم نشست، ما سیاست های آنها و اجراکنندگان این سیاست ها را سرنگون خواهیم کرد».

در صورت تصویب این لایحه در پارلمان، مستمری بازنشستگان به موجب مطالبات وام دهندگان بین المللی به یونان از جمله صندوق بین المللی پول و اتحادیۀ اروپا کاهش می یابد و مالیات ها نیز افزایش خواهد یافت.

دولت الکسی سیپراس تلاش می کند این لایحه را پیش از نشست وزرای اقتصاد و دارایی یوروگروپ در روز دوشنبه به تصویب نمایندگان مجلس یونان برساند. در این نشست که در بروکسل برگزار می شود قرار است وزرای خارجۀ کشورهای عضو منطقۀ پولی یورو اصلاحات صورت گرفته توسط یونان را مورد ارزیابی قرار دهند.

بیستم اردیبهشت ماه1395

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.