اخباروگزارشات کارگری۲۰آبان۱۳۹۴

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

kargaran02

– اعتراض دامنه دار* کارگران کارخانه کاشی کویر یزد نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان!

– بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون زندانی شدن جعفر عظیم زاده

– تجمع کارگران سدتنگ سرخ یاسوج مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد دراعتراض به عدم پرداخت 10ماه حقوقشان!

– اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران: در اعتراض به سفر حسن روحانی به فرانسه

– تجمع کارگران راه آهن جنوب مقابل استانداری خوزستان دراعتراض به عدم پرداخت4ماه حقوق و3ماه حق بیمه!

– جوانمیر مرادی : کارگران و امنیت ملی

– ششمین روز تجمع اعتراضی کارگران اخراجی پویا غرب کرمانشاه در تهران

– پایان موقتی تجمع اعتراضی کارگران کارخانه سیمان لوشان در تهران بدنبال وعده مسئولان بنیاد مستضعفان!

– عدم پرداخت 2ماه حقوق، حق سنوات و عیدی کارگران شرکت نفتی سپنتا بین الملل!

اعتراض منحصر به فرد دانشجویان علوم پزشکی یزد به کیفیت نامناسب غذاهای دانشگاه!

جان باختن 5کارگریک شناور صیادی در آبهای کیش

اعتراض دامنه دار* کارگران کارخانه کاشی کویر یزد نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان!

ازنیمه مهرماه سال جاری،کارگران کارخانه کاشی کویر یزد بابت عدم پرداخت سه ماه حقوق ماه‌های مرداد، شهریور و مهر، مبلغی از عیدی و پاداش سال ۹۳ ، هشت ماه بن کارگری و2ماه حق بیمه،در اعتراض*  بسرمی‌برند.

به گزارش20آبان ایلنا،دلیل اصلی نارضایتی کارگران کارخانه کاشی کویر یزد تاخیرهایی است که در یک سال گذشته در پرداخت مطالبات آن‌ها به وجود آمده است.

کارگران این کارخانه گفته‌اند، طی یک سال گذشته همواره دستمزد آنها با نزدیک به دو تا سه ماه تاخیر پرداخت شده است.

در مورد کارگران مشمول بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور نیز گفته می‌شود که به دلیل پرداخت نشدن ۴ درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور آنها از سوی کارفرما هنوز امکان بازنشستگی و برقراری مستمری بیکاری این کارگران وجود ندارد.

در عین حال به گفتهٔ این کارگران حق بیمه تمام کارگران از ابتدای شهریورماه پرداخت نشده است و از ابتدای مهرماه مبلغ بن نیز به کارگران داده نشده است.

جدا از این مسئله کارگران کارخانه کاشی یزد می‌گویند: سابقا کارخانه کویر یزد طبق قراردادی که هر شش ماه یکبار با فروشگاه رفاه داشت که جدا از بن کارگری محاسبه و پرداخت می‌شد اما این رویه عرفی نیز از حدود هشت ماه پیش به دلیل بدهی کارفرما به فروشگاه رفاه منتفی شده است.

علاوه بر این کارگران کارخانه کاشی یزد بابیان اینکه در حال حاضر به دلیل کمبود نقدینگی و مواد اولیه، بیشتز از ۱۰ درصد کارخانه فعال نیست و در عمل تنها بخش سرامیک کار می‌کند؛ می‌گویند: در ابتدای مهر ماه سازمان تامین اجتماعی به علت بالا رفتن حجم مطالبات معوقه خود قسمتی از دستگاه‌های خطوط تولید کاشی یزد را با حکم دادگستری توقیف کرده است.

*کد گشایی اخباروگزارشات کارگری:اعتصاب

بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون زندانی شدن جعفر عظیم زاده

جعفر عظیم زاده دبیر هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران به مدت شش سال روانه زندان شد. زندانی کردن جعفر عظیم زاده با اتهامات اقدام علیه امنیت ملی، بر هم زدن نظم عمومی و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی بیش از پیش معنا و مفهوم اتهاماتی از این دست را بر ملا کرد. چرا که مصادیق این اتهامات در حکم صادره بر علیه وی تشکیل اتحادیه آزاد کارگران ایران، اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار، کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای آزاد کارگری، سازماندهی طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران، تجمعات در مقابل مجلس و وزارت کار حول همین طومار با خواست افزایش مزد، مدیریت و شرکت در تجمعات و اعتصابات کارگری، شکایت از غارتگران صندوق سازمان تامین اجتماعی به عنوان نماینده هزار کارگر،  نشست و برخاست با دیگر تشکلهای کارگری و مسائلی از این دست است.

با صدور و اجرای چنین حکمی بر علیه جعفر عظیم زاده، اینبار سرمایه داری حاکم بر ایران عریان تر از هر زمان دیگری رو به میلیونها کارگری که با کار 12 ساعته و 18 ساعته در فقر و فلاکت غوطه می خورند اعلام کرد حق خواست افزایش مزد و برخورداری از یک زندگی انسانی را حتی از طریق جمع آوری امضا و طومار ندارید. اعلام کرد هم  باید روزانه 12 تا 18 ساعت کارکنید، هم باید گرسنه بمانید و هم نباید کلامی در باره چنین وضعیت مصیبت باری بر زبان آورید. اعلام کرد خواست افزایش مزد حتی با جمع آوری امضا و طومار، تجمع در مقابل مجلس و وزارت کار برای بیان خواستها، شکایت از غارتگران بر اساس اسناد مجلس خودشان و اعمالی از این دست از سوی کارگران، اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ بر علیه نظام است. معلوم شد اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ بر علیه نظام معنایش چیزی جز اقدام علیه منافع استثمارگران و غارتگران نیست.

اینبارسرمایه داری حاکم برایران بادولت تدبیروامیدش،باصدورواجرای حکم شش سال زندان برعلیه جعفرعظیم زاده،دامنه تحمیل بیحقوقی وسرکوب برعلیه بدیهی ترین وبرحقترین مطالبات کارگری رابه پایینترین سطح بروزاعتراضات کارگری همچون جمع آوری امضا،شکایت ازغارتگران وشرکت درتجمعات کوچک واعتصابات کارگری کشانده است. این یک اعلام جنگ عریان و کم سابقه برعلیه منافع میلیونها کارگروبرعلیه هست ونیست آنهاست.

جعفرعظیم زاده را دههاهزارکارگرمیشناسند،وی بارها درهیاتهای تشخیص وحل اختلاف،دیوان عدالت اداری ودراعتصابات کارگری با درایت وتیزبینی شرایط رابه نفع هزاران کارگررقم زده است. این کارگران وی را ازنزدیک میشناسند وبرزندگی و ازخودگذشتگی این انسان شریف واقفاند.

آیا می شود کسانی همچون جعفر عظیم زاده را به زندان افکند، فعالین شاخص جنبش معلمان و جنبش کارگری را به بند کشید، با هر اعتراض کارگری در محل کارخانه کارگران را تحت تعقیب قضائی قرار داد، دامنه سرکوب را به پایین ترین سطح اعتراضات کارگری کشاند، بر میلیونها خانواده کارگری گرسنگی تحمیل کرد و آنوقت آنهم در عصر انفجار اطلاعات انتظار تلاطمات شدید اجتماعی را در چنین جامعه ای نداشت.

اتحادیه آزاد کارگران ایران با احساس مسئولیت بالا نسبت به روند رو به گسترش تحمیل شرایط برده وارتر بر طبقه کارگر ایران و اعلام مقابله قاطعانه با چنین روندی، یقین دارد که محبوس کردن جعفر عظیم زاده و تعرض گسترده به جنبش کارگری و جنبش معلمان نه تنها مفری برای تصمیم گیرندگان و مجریان چنین سیاستهایی نخواهد داشت بلکه لحظه به لحظه بر عمق و دامنه نفرت و انزجار عمومی از وضعیت موجود خواهد افزود.

ما در برابر زندانی کردن جعفر عظیم زاده و صدور و اجرای احکام سنگین بر علیه دیگر فعالین کارگری همچون محمود صالحی ها لحظه ای سکوت نخواهیم کرد. سرمایه داری حاکم بر ایران دامنه سرکوبش را به پایین ترین سطح مطالبات و اعتراضات کارگری کشانده است. چنین وضعیتی مسئولیت بسیار سنگینی را نه تنها بر دوش ما در اتحادیه آزاد کارگران ایران، بلکه بر دوش همه کارگران، کلیه نهادها و سازمانهای کارگری در ایران و جهان می گذارد. ما با درک عمیق از این مسئولیت  و تاکید بر خواست آزادی فوری جعفر عظیم زاده و دیگر کارگران و معلمان زندانی و منع تعقیب قضائی آنان، همه کارگران، تشکلها و نهادهای کارگری در ایران و سرتاسر جهان را به ایستادگی و اعتراض در برابر محبوس کردن فعالین شاخص جنبش کارگری و جنبش معلمان فرا می خوانیم و از آنان میخواهیم در صفی متحد و یکپارچه به اعتراض در برابر محبوس کردن جعفر عظیم زاده و تداوم زندان دیگر فعالین کارگری و جنبش معلمان برخیزند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

20آبان 94

تجمع کارگران سدتنگ سرخ یاسوج مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد دراعتراض به عدم پرداخت 10ماه حقوقشان!

کارگران سد تنگ سرخ یاسوج جلوی محل استانداری کهگیلویه و بویراحمد دراعتراض به عدم پرداخت 10ماه حقوقشان تجمع کردند.

به گزارش20آبان کبنانیوز،کارگران سد تنگ سرخ یاسوج به دلیل عدم پرداخت حقوق از سوی کارفرما به آنها در جلوی محل استانداری کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند.

این کارگران که به شدت نگران خرج و مخارج زندگی خود بودند، اظهار کردند: بیش از ۱۰ ماه است که به ما حقوق نداده‌اند.

یکی از این کارگران گفت: به آقای استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مدیرعامل آب منطقه‌ای استان بگویید یک ماه حقوق به خانه‌تان نبرید، آیا زن و فرزندتان نگران و ناراحت نمی‌شوند. اگر شماها بدون حقوق می‌توانید زندگی کنید ما هم می‌توانیم.

به گزارش امروزایرنادرهمین رابطه، شماری ازکارگران سد تنگ سرخ یاسوج روز چهارشنبه با حضوردست به تجمع در محل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه وبویراحمد زدند.

یک کارگراین سد گفت: از بهمن سال قبل تاکنون شرکت مجری سد به کارگران حقوق پرداخت نکرده است .

وی افزود: در این مدت تنها دوباره مساعده جزیی چهار تا 10میلیون ریالی به کارگران پرداخت شده است که این امر خانواده های کارگران این سد را در تنگنای معیشتی قرار داده است.

کارگران خواستار چاره اندیشی مسئولان اجرایی و آب و منطقه ای در پرداخت مطالبات خود شدند.

برخی کارگران مطالبات خود را تا 110میلیون ریال ذکر کردند.

ابوالقاسم محمدزاده معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه وبویراحمد درجمع کارگران سد گفت: یک میلیارد و400میلیون ریال از مطالبه پیمانکار بزودی به صورت مساعده به کارگران پرداخت خواهد شد و تا هفته آینده نیز بخش دیگری از مطالبات کارگران به صورت مساعده جزیی پرداخت خواهد شد.

ابوالقاسم محمدزاد تصریح کرد: پایین بودن میزان سند مالی طلب کاری شرکت مجری طرح ساخت سد و از طرفی اختصاص نیافتن اعتبار به ساخت سد، مشکلات زیادی برای مسئولان ایجاد کرده است.

اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران: در اعتراض به سفر حسن روحانی به فرانسه

تشکلات کارگری فرانسه به ویژه در سالهای اخیر به اشکال مختلف همبستگی طبقاتی خود را از مبارزات کارگری در ایران اعلام  داشته اند و بارها  نسبت به نقض حقوق پایه ای کارگران در ایران توسط رژیم اسلامی اعتراض کرده اند. ما به سهم خود  از تشکل های کارگری فرانسه می خواهیم که به دولت فرانسه که در مناسباتش با رژیم اسلامی به نقض حقوق اولیه کارگران و حقوق پایه ای انسان توسط این رژیم وقعی نمی گذارد اعتراض کنند و نگذارند که منافع سیاسی و اقتصادی دولت بورژوایی فرانسه و سود شرکت های سرمایه داری فرانسه، بر سرکوب و جنایاتی که در ایران توسط رژیم سرمایه داری جمهوری اسلامی صورت می گیرد، سرپوش بگذارد.

لینک متن کامل: http://etehadbinalmelali.com/HTML_2015/20_Aban_94_Etehad.html

تجمع کارگران راه آهن جنوب مقابل استانداری خوزستان دراعتراض به عدم پرداخت4ماه حقوق و3ماه حق بیمه!

امروز (چهارشنبه) بیش از 150 کارگر شرکت راه آهن جنوب به دلیل عدم پرداخت حقوق چهار ماهه خود مقابل استانداری تجمع و اعتراض کردند.

به گزارش 20آبان موج ، یکی از کارگران می گوید: چهارماه است که حقوق خود را دریافت نکردم و مقابل زن و بچه هایم شرمنده هستم.

کارگری دیگر می گوید: سه ماه است که پول بیمه را واریز نکردند؛ همچنین حق سنوات 8سال گذشته را هنوز دریافت نکرده ایم.

معترض دیگری می گوید: پنج فرزند دارم و نمی توانم هزینه و مخارج مدرسه و دانشگاه آنها را پرداخت کنم.

جوانمیر مرادی : کارگران و امنیت ملی

روز 17 آبان 94 جعفر عظیم زاده دبیر هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و از فعالین سرشناس جنبش کارگری ایران برای گذراندن حکم 6 سال زندان راهی زندان اوین شد. مجموعه فعالیتهای جعفر طی ده ساله گذشته در دفاع از حق حیاط خود به عنوان یک کارگر و دیگر کارگران هم سرنوشتش، از سوی قاضی پرونده مصداق اقدام علیه امنیت ملی، اخلال در نظم عمومی و تبلیغ علیه نظام تشخیص داده شده و بنابراین حکم 6 سال زندان بر علیه او صادر کرده است. یکی از مؤخر ترین اقدامات جعفر ایفای نقش به عنوان یکی از هماهنگ کنندگان جمع آوری 40 هزار امضاء کارگران در اعتراض به پایین بودن دستمزد بوده است.

لینک متن کامل: http://www.etehadeh.com/?page=news&nid=4708

ششمین روز تجمع اعتراضی کارگران اخراجی پویا غرب کرمانشاه در تهران

تجمع کارگران اخراجی شرکت پویا غرب کرمانشاه در مقابل دفتر این شرکت در تهران به ششمین روز رسید.

به گزارش 20آبان تسنیم، کارگران اخراجی شرکت پویا غرب کرمانشاه در اعتراض به واگذاری واحدهای مسکونی سازمان کارگران به بانک صادرات برای ششمین روز متوالی مقابل دفتر مرکزی شرکت در تهران تجمع کردند.

به گفته‌ی یکی از این کارگران ماجرا از این قرار است که زمین‌ها از طرف سازمان مسکن و شهرسازی به کارگران واگذار شده است. در سال 89 کارگران صاحب زمین برای پیگیری حقوقی تفکیک سند مالکیت، وکالتی را به کارفرما داده بودند و انگار کارفرما از این وکالت برای در رهن گذاشتن زمین‌ها استفاده کرده است.

وی افزود: کارفرما پس از دریافت این تسهیلات در بازپرداخت آن با مشکل مواجه می‌شود. به طوری که در سال 91 تمام کارگران سازنده کابل‌های فشار قوی اخراج شدند. بارها بانک صادرات به ما احضاریه داده است چرا که قصد دارد بابت مطالبات خود از کارفرما زمین های گروهی را مصادره کند.هنوز هیچ مسئولی حاضر به پاسخگویی به ما نشده است.

پایان موقتی تجمع اعتراضی کارگران کارخانه سیمان لوشان در تهران بدنبال وعده مسئولان بنیاد مستضعفان!

کارگران کارخانه سیمان لوشان بدنبال وعده مسئولان بنیاد مستضعفان موقتا به تجمع اعتراضی خود روز گذشته خود درتهران،خاتمه دادند.

به گزارش20آبان ایلنا، معترضان از کارگران پیمانکاری هستند که روز گذشته (۱۹ آبان) در واکنش به پرداخت نشدن بیش از یک سال مزد معوقه و همچنین بلاتکلیفی از زمان توقف فعالیت این واحد تولیدی به آن دچار شده‌اند  اعتراض کرده بودند.

گفته می‌شود که این تجمع اعتراضی حوالی ساعت ۸ صبح روز گذشته آغاز شد و در نهایت حوالی ساعت۱۹ شب  با وعده مسئولان سازمان بنیاد مستضعفان خاتمه یافت.

این کارگران که شمار آن‌ها ۲۵نفر برآورد می‌شود گفتند روز گذشته مسئولان بنیاد مستضعفان جلسه‌ای را به صورت حضوری با آنها و مدیر عامل کارخانه سیمان لوشان ترتیب دادند.

به گفته آنان مسئولان ارشد بنیاد با گوش دادن به سخنان ومشکلات دو طرف (کارگر وکارفرما) وعده پی گیری خواسته‌ای کارگران را تا اواسط هفته آینده دادند.

کارگران تصریح کردند: خواسته ما پرداخت مطالبات معوقه مزدی و امکان اشتغال دوباره در اجرای طرح نوسازی وتغییر کاربری کارخانه سیمان لوشان است که کارفرما تا به امروز با این موضوع مخالفت کرده است.

کارگران این واحد صنعتی می‌گویند برهمین اساس همه کارگران کارخانه سیمان لوشان با اعتماد به وعده مسئولان ارشد بنیاد مستضعفان موقتا به تجمع اعتراضی خود پایان دادند.

گفتنی است مشکلات کارگران سیمان لوشان در مرداد ماه سال ۹۲ از زمانی آغاز شد که دولت وقت به بهانه‌های مختلف این واحد صنعتی را تعطیل اعلام کرد.

عدم پرداخت 2ماه حقوق، حق سنوات و عیدی کارگران شرکت نفتی سپنتا بین الملل!

10 ماه از مطالبات دوازده ماهه کارگران شرکت سپنتا بین الملل اهواز پرداخت شد. این کارگران که شمار آنها حدود 500  هستند هنوز  بابت دو مزد ماه باقیمانده و مجموع حق سنوات و عیدی طلبکارند.

به گفته کارگران، آنها هنوز  وضعیت باقیمانده مطالبات مزدی آنها روشن نیست.

به گزارش20آبان ایلنا،کارگران شرکت نفتی سپنتا بین الملل با اعلام این خبر گفتند: امروز چهارشنبه (20 آبان)  ده ماه از دوازده ماه دستمزد معوقه کارگران شرکت سپنتا بین الملل اهواز توسط کارفرمای مادر پرداخت شد.

این کارگران که شمار آنها حدود 500  هستند هنوز  بابت دو مزد ماه باقیمانده و مجموع حق سنوات و عیدی طلبکارند.

از قرار معلوم، این پرداخت با مداخله استانداری توسط شرکت کارفرمای مادر یا شرکت ملی نفت خیز جنوب انجام شده است.

به گفته کارگران، آنها هنوز  وضعیت باقیمانده مطالبات مزدی آنها روشن نیست.

اعتراض منحصر به فرد دانشجویان علوم پزشکی یزد به کیفیت نامناسب غذاهای دانشگاه!

ظهر دوشنبه 18/ 8/ 94 دانشجویان علوم پزشکی یزد به نشانه اعتراض به کیفیت نامناسب غذاهای سلف سرویس دانشگاه ،غذاهای خود را به صورت کامل در محوطه دانشگاه رها کردند.

به گزارش19آبان یزد فردا،دانشجویان با اقدام منحصر به فرد خود خواستار رسیدگی مسئولین این دانشگاه به امکانات رفاهی دانشجویان شدند.

یکی از دنشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشکی یزد به اظهار داشت :روزگاری شده که قشر تحصیلکرده برای نشان دادن اعتراض خود به اینگونه روش ها متوسل شوند.

وی همچنین گفت:متاسفانه هر چه دانشجویان مشکلات را به مسئولین منتقل می کنند با بی توجهی مسئولین روبرو می شوند .

یکی دیگر از دنشجویان گفت:متاسفانه غذاهای سلف دانشگاه علوم پزشکی یزد با غذاهای ندامتگاه مرکزی قابل مقایسه نیست و دانشجویان شهرستانی به ناچار مجبورند از این غذاها استفاده کنند و ای کاش مدیر دانشگاه حداقل در این مورد نظارت می کردند !!

دانشجویان از بی توجهی مسئولین به امکانات آموزشی و کارگاهی نیز اعتراض داشته و امید وارند مسئولین دانشگاه  حداقل های استانداردهای  آموزشی را برای دانشجویان فراهم کنند تا دانشجویان بتوانند به جای راهکار  برای نشان دادن مشکلات به مدیریت دانشگاه به تحصیل بپردازند!!!!!

جان باختن 5 کارگر یک شناور صیادی در آبهای کیش

یک فروند شناور صیادی بر اثر وزش توفان شدید در حدود چهار مایلی آبهای کیش واژگون شد و براثر آن پنج خدمه این شناور جان خود را از دست دادند .

به گزارش20آبان ایرنا ، این شناور صیادی با 10 خدمه در حدود چهار مایلی آبهای کیش مستقر و بر اثر وقوع طوفان امروز واژگون و غرق شد.

از میان خدمه این شناور ، سه تن پیش از واژگونی خود را به داخل آب انداخته و ساعاتی بعد توسط نیروهای امدادی نجات یافتند، یک خدمه دیگر نیز که خود را به دریا انداخته بود توانست پس از ساعت ها شنا کردن خود را به یکی از سواحل جزیره برساند و کارگران ساختمان های اطراف با مشاهده وی در آب به کمک او شتافته و پس از اطلاع رسانی توسط آمبولانس ناجا به بیمارستان منتقل شد و از مرگ حتمی نجات پیدا کرد .

بر اساس این گزارش ، از میان شش خدمه باقی مانده در شناور پنج تن دیگر جان خود را از دست داده و یک نفر دیگر به طور معجزه آسایی پس از حدود هشت ساعت، در داخل کشتی توسط غواصان از شناور غرق شده بیرون آورده شد و به بیمارستان انتقال یافت و تحت درمان قرار گرفت.

بیستم آبان ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.