سخنان الھه امانی در سمینار ویژه همگرایی و ھمسازی برای کنگره ملی جمھوریخواھان ایران

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

سمینار ویژه: ھمگرائی و ھمسازی برای کنگره ملی جمھوریخواھان ایران

چھارمین کنگره ی حزب جمھوریخواه سوسیال دموکرات و لائیک ایران

سخنران: الھه امانی: نقش کلیدی زنان در گذار از جمھوری اسلامی و تحقق جمھوری سکولار و دموکراتیک

تهیه شده توسط تلویزیون اینترنتی رنگین کمان بنیاد آزادی اندیشه و بیان

شنبه ۱ تیر ماه ۱۴۰۴ برابر با ۲۱ ژوئن ۲۰۲۵ پاریس

مطالب مرتبط با این موضوع :

یک پاسخ

  1. مادر قحبه «غلامعلی رشید»، فرمانده «قرارگاه خاتم‌الاجنایات » در گفت‌وگویی با خبرگزاری «ایسنا»، از فعالیت‌های پسرش در دوران پیش از انقلاب ۱۳۵۷ صحبت کرد. او گفت رشید در کنار دیگر افراد مذهبی شهر دزفول، پس از اعلام مبارزه از سوی «روح‌الله خمینی»، وارد فعالیت‌های ضد حکومت پهلوی شد.

    به گفته مادراین شهید رشید، او در سال‌های منتهی به انقلاب ۱۳۵۷، در عملیات‌هایی مانند پخش اعلامیه‌های خمینی و بمب‌گذاری در محل برگزاری جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی در تخت جمشید مشارکت داشت. او افزود که پسرش همراه با گروهی از فعالان مذهبی دستگیر و به زندان‌های دزفول و اهواز منتقل شد. اما پادشاه ایراندوست این بیشرف را نکشت.
    من فکر نمی کنم بلکه می بینم که این جوان رشید که توسط اسرالئیل بر خودش رید الان در بهشت با خمینی و حسن نصر الله و هاشمی رفسنجانی و بهشتی و حاج اسمال هنیه و حاج قاسم سلیمانی و شهدای اخیر در حال باجناقیدن است. در حالی که محمد رضا شاه در جهنم در حال درد دل با کوروش است ! چرا که محمد رضا شاه در بهشتی که این جنایتکاران و محمد بچه باز و علی آدمخوار و حسین متجاوز به شهربانو ساسانی باشند، ایشان جهنم را برتری میدهند.
    مرگ بر اسلام و آتش بر قرآن
    و اما در ضمن طبق خبر موثق اکبر گنجی و عطاءالله مهاجرانی و سید حسین موسویان درست بیست و سه سال است که جاسوس اسرائیل هستند. برای همین اینان نجاست در دهان و سم و بکم….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.