خلع سلاح در مقابل غرب

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

 

باید بخاطر داشت که در دهه های گذشته تجربه خلع سلاح در مقابل قدرتهای غربی در لیبی و عراق نتیجه ای فاجعه بار داشت.

بر خلاف تصور خوش باوران و جیره خواران دشمنان ایران ، من تصور نمی کنم که جمع کردن غنی سازی و دفاع موشکی تضمینی باشد برای در امان ماندن از حمله امریکا و اسرائیل .

احتمالا درست برعکس باور این عده خوش باور خلع سلاح ایران راه را برای یک حمله سریع و کم هزینه باز خواهد کرد. این تجربه ای است که بارها صورت گرفته.

درست به یاد نمی آورم که این گفته کدام یک از متفکرین بود که گفت: فقط ابلهان یک تجربه را بارها تکرار می کنند و انتظار نتیجه دیگری دارند.

غربی ها و بویژه ترامپ‌بارها نشان داده اند که پاره کردن عهد نامه های بین المللی برایشان هیچ مشکلی ندارد. خود ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری اش عهدنامه بین المللی محیط زیستی پاریس و موافقت تجارت بین سه کشور امریکای شمالی نفتا را به آسانی پاره کرد و از برجام بیرون آمد. حالا هم که در پی باز پس گرفتن کانال پاناما و دست درازی به جزیره گرینلند و و همسایه شمالی اش کانادا است.

هیچگونه عهدنامه ای با غرب بویژه امریکا ارزش کاغذی را که بر رویش نوشته شده ندارد و این را بارها غربی ها با بد عهدی خود نشان داده اند.

من جمهوری اسلامی را بد ترین اتفاقی میدانم که برای کشور ما در صد سال گذشته پیش آمد و چهل و شش سال است که برای روشن کردن اذهان فریفته شده بوسیله آخوندهای فاسد و تمامیت خواه قلم زنی کرده ام ، منتهی معتقدم که مبارزه با جمهوری اسلامی باید بوسیله خود ما ایرانیان انجام شود و گرنه به بهای از دست دادن استقلال و حتی پاره پاره شدن کشور تمام خواهد شد.

هر حکومتی که در ایران بر سر کار باشد عمری دارد و به نگر من عمر جمهوری اسلامی هم به روزهای آخرش رسیده منتهی این کار را خودمان باید انجام بدهیم و برای اینکار آگاه کردن مردم و آموزش حقوق ملی و دمکراسی بایدر صدر اعمال مبارزین راستین کشور باشد.

پیروز باد ملت قهرمان ایران

دکتر فرزاد وحید

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.