اخباروگزارشات کارگری۱۹اردیبهشت۱۳۹۵

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

19-02-95-1

پرونده قضایی9کارگرمعترض معدن سنگ آهن بافق مختومه باید گردد

-19اردیبهشت سالروز حمله چماقداران خانه کارگر به سندیکای کارگران شرکت واحد

– تجمع چندروزه جوانان جویای کارشهرستان جاجرم مقابل کارخانه آلومینا برای اشتغال!

– تجمع کارگران کارخانه آجر ماسه پلدختر دراعتراض به عدم پرداخت حقوق ومطالباتشان مقابل کارخانه!

– تجمع کارگران ساختمانی دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق مقابل ساختمان شرکت عمران پرند!

– تجمع بازرسان سازمان تاکسیرانی رشت مقابل ساختمان شورای شهردراعتراض به عدم پرداخت 3ماه حقوق!

– تجمع کارگران فضای سبزشهرداری منطقه2 اهواز دراعتراض به عدم پرداخت 2ماه حقوق مقابل ساختمان شهرداری مرکزی اهواز!

– اعتراض رانندگان اتوبوس مسیر دزفول – اهواز نسبت به واگذاری سهام شرکت مسافربری!

– اسماعیل عبدی به مکانی نامعلوم و محمود بهشتی لنگرودی به بیمارستان منتقل شدند!

– حمایت  کارگران پتروشیمی بندر امام از خواسته های جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی

– حمایت زنان بازنشسته تهران از جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی

– حمایت  کارگران گچکار ساختمانی ایرانی در کشور عراق از عظیم زاده و عبدی

– شرایط برده وار در پروژه های پیمانکاری

– اخراج تدریجی کارگران شرکت گاز استان کردستان شروع شده است

– مرخصی اجباری کارگران واحد آذرخش کارخانه پروپلین گروه صنعتی کبیر فراهان بدنبال تعطیلی!

– بیکاری1500کارگرمعادن زغال سنگ طی 6ماه گذشته!

– عدم پرداخت مطالبات 440کارگر خدماتی قطار شهری تهران!

– عدم پرداخت حقوق فرودین ماه و عیدی 95 کارگران کارخانه کارگلاس فشاپویه شهر ری!

تبدیل قراردادکارگران به یک ماهه سفید امضا!

– کشاورزان رودباری دراعتراض به افت قیمت گوجه جاده را مسدودکردند!

– تجمع صیادان هندیجانی مقابل فرمانداری این شهر

– تجمعات زنان مقابل فرمانداری نیشابور دراعتراض به قطع آب آشامیدنی ونداشتن گاز!

– سومین تظاهرات پیاپی در آتن علیه اصلاح نظام بازنشستگی

– تظاهرات در رم بر ضد توافقنامه تفتا

– بازداشت ده ها معترض به تصمیم دولت اتریش برای حصار کشیدن در مرز دو کشور!

– مفقود شدن 40کارگرمعدن در چین پس از رانش زمین

19اردیبهشت سالروز حمله چماقداران خانه کارگر به سندیکای کارگران شرکت واحد

نوزدهم اردیبهشت ماه سال روز حمله سازماندهی شده عوامل خانه کارگر به سندیکا در سال 1384 می باشد. در این روز شوراهای اسلامی کار چماقدار کلیه مناطق شرکت واحد با همکاری مدیریت وحراست شرکت واحد با سرکردگی حسن صادقی سر چماقدار ساعت ده صبح با ده ها اتوبوس شرکت واحد در محل حاضر شده بودند و با پشتیبانی علیرضا محجوب در حضور نیرهای امنیتی و انتظامی به محل سندیکای کارگران شرکت واحد که در حسینه خبازان واقع در میدان حسن آباد دایر بود حمله ور شدند.

آنان برخی کارگران را به بهانه اعتراض به عملکرد سازمان تامین اجتماعی که در نزدیکی محل سندیکا قرار داشت فریفته و با خود آورده بودند اما وقتی کارگران متوجه فریبکاری شوراهای اسلامی کار خود فروخته شدند با آنان همکاری نکردند. چماقداران خانه کارگر بعد از شکستن درب سندیکا و وارد شدن به دفتر سندیکای کارگران شرکت واحد تمام شیشه ها را شکستند و اعضای سندیکا حاضر در محل را مورد ضرب و شتم قرار دادند بطوری که رئیس شورای اسلامی کار وقت شرکت واحد، اکبرعیوضی به حمله کنندگان فرمان می داد هرکاری می خواهید بکنید فقط کسی کشته نشود. چند تن از اعضای سندیکا رازخمی و مضروب کردند و پلیس هم تنها نظاره گر بود و وقتی اعضای سندیکا که مورد ضرب و شتم قرار گرفته بودند از پلیس حاضر در خواست کمک کردند، پلیس بجای دستگیری ضاربین اعضای شاکی و صدمه دیده سندیکا را بازداشت کردند. هر چندعلیرضا محجوب در آن حمله بطور مستقیم شرکت نداشت و در مصاحبه به مجله تولید اظهار بی اطلاعی کرده بود اما گفته بود که اگر مطلع بودم حتمن در حمله به سندیکای کارگران شرکت واحد شرکت می کردم و ادعا داشت که از حیثیت خود دفاع می کنیم که آنطور که مشخص است منظوراز حیثیت همان منافع باد آورده ای است که سالها از دسترنج کارگران می برند و تمام امکانات کارگران را در اختیار خودشان گرفته اند و در واقع عوامل سرکوب کارگران هستند تا آنجا که بتوانند از عدم آگاهی کارگران سود می برند و هر گاه کارگران آگاه در مقابل این سرکوبگران ایستادگی کردند با چوب و چماق به روش شعبون بی مخ کارگران را قلع و قمع می کنند که حمله به سندیکای کارگران شرکت واحد مصادق این عملکردشان است این روش چماقداری خود حاکی از منافعی است که اعضای خانه کارگر و …..به جیب میزنند و حاضرند به هر قیمتی این نمایندگی غصبی،پوشالی و بدون پشتوانه بدنه کارگری را حفظ کنند و اصلا برایشان مهم نیست که جامعه کارگری در چه وضعیتی قرار دارد و بجز منافع جناحی و حزبی خودشان به چیزی فکر نمی کنند و گوش بفرمان و مطیع کارفرما و وابسته هستند ، و نه تنها خودشان تا به حال هیچ اقدامی برای ایجاد تشکیلات مستقل کارگری و سندیکایی نکرده اند بلکه با برخورد و حمله به سندیکای واحد نشان دادند که هیچ تشکلی را بجز خودشان در جامعه برنمی تابند، هر روز بیشتر از گذشته چنگ به منابع کارگران و زحمت کشان که دسترنج سالها زحمت سندیکالیست ها و دیگر فعالین کارگری مستقل بوده می اندازند و همه ساله شاهد از بین رفتن دست آورده های کارگران هستیم ومرتب با تصویب ماده و تبصره از حق و حقوق کارگران کاسته می شود. این جاست که جای خالی تشکل های مستقل سندیکایی و کارگری بخوبی در جامعه حس میشود بطوری که فعالین سندیکایی و کارگری آگاه یا در زندان هستند و یا انتظار احکام ناعدلانه را می کشند و در طی تمام این سالها کوچکترین صدایی از این به اصطلاح نمایندگان کارگری در نیامده و حتی با عوامل امنیتی اطلاعاتی برای محکوم کردن کارگران آگاه و فعال همکاری مستمر داشته اند و در برخی مواقع از نیروهای امنیتی هم پیشی گرفته اند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

نوزدهم اردیبهشت ماه 95

تجمع چندروزه جوانان جویای کارشهرستان جاجرم مقابل کارخانه آلومینا برای اشتغال!

طی روزهای اخیرهمه روزه،جوانان جویای کار شهرستان جاجرم در مقابل کارخانه ی آلومینای جاجرم تجمع میکنند و خواستار جذب هستند.

به گزارش19اردیبهشت پایگاه خبری جاجرم،مدتی است که بدلیل فضای بی اعتمادی جوانان شهرستان جاجرم به مسئولین کارخانه آلومینا ، خود دست به کار شده اند و با تجمع در جلو درب کارخانه آلومینا خواهان جذب در این کارخانه میباشند.

براساس این گزارش،این جوانان متقاضی کار معترض پیش ازاین نیز، طی طوماری خواهان اشتغال در کارخانه آلومینای جاجرم شده بودند.

19-02-95-1

تجمع کارگران کارخانه آجر ماسه پلدختر دراعتراض به عدم پرداخت حقوق ومطالباتشان مقابل کارخانه!

روز 18اردیبهشت ماه،کارگران کارخانه آجر ماسه آهکی شهرستان پلدختر نسبت به عدم پرداخت حقوق معوقه و مطالبات خود در مقابل این کارخانه تجمع کرده و از مسئولان کارخانه خواستار پرداخت حقوق و مطالبات خود شدند.

به گزارش 19اردیبهشت تسنیم ، پس از تجمعات اعتراض‌آمیز کارگران کارخانه پارسیلون خرم‌آباد و نساجی بروجرد این بار نوبت به کارگران کارخانه آجر و ماسه پلدختر رسیده تا برای دریافت مطالبات خود دست به تجمع اعتراض‌آمیز بزنند.

نماینده کارگران کارخانه آجر ماسه آهکی پلدختر اظهار داشت: کارگران این کارخانه خواهان و خواستار طلب و حقوق قانونی خود هستند که مدت زیادی پرداخت‌ نشده است.

وی عمده مشکلات را عدم توجه مسئولان شهرستان به کارگران این کارخانه دانست و افزود: متأسفانه مسئولان حتی در روز کارگر هم  سراغی از ما نگرفتند و جهت رسیدگی به  مشکلات ما از نزدیک سرکشی و دیداری نداشتند.

وی عنوان کرد: مسئولان استان خوزستان کیفیت آجر پلدختر را بهتر می‌دانند و برای کارخانه‌ها و شرکت‌های استان خود از این محصول  سفارش می‌دهند و از آن استفاده می‌کنند ولی متأسفانه ادارات خود شهرستان پلدختر از این آجر استفاده نمی‌کنند.

وی بیان کرد: مدیرعامل شرکت آجر ماسه آهکی پلدختر پرداخت حقوق کارگران این کارخانه را منوط به فروش تولیدات کارخانه می‌داند که در صورت فروش کم در این شرایط کنونی برای پرداخت حقوق کارگران در مضیقه قرار داریم.

یکی دیگر از کارگران این کارخانه اظهار داشت: سه سال است عیدی به کارگران نداده‌اند و حقوق ما را هم به‌صورت تدریجی پرداخت می‌کنند به‌طوری‌که چرخ زندگی ما نمی‌چرخد و متأسفانه اداره کار هم در این رابطه به ما بی‌توجه و حمایت نمی‌کند.

یکی دیگر از کارگران این کارخانه افزود: از مهرماه سال 93 که وارد کارخانه آجر ماسه آهکی پلدختر شده‌ام تاکنون تنها به‌صورت علی‌الحساب حقوق می‌گیرم و در این مدت دو سال عیدی هم دریافت نکرده‌ام.

وی عنوان کرد: مدیرعامل شرکت آجر ماسه آهکی مدت دو سال است که تنها به کارگران این کارخانه وعده می‌دهد و به وعده‌های خود عمل نمی‌کند.

دیگر کارگر این کارخانه می‌گوید: ما امروز مقابل این کارخانه دست به تجمع اعتراض‌آمیزی زده‌ایم و خواستار پرداخت حقوق خود هستیم که مدیرعامل شرکت کارخانه می‌گوید این شرکت فروش ندارد و نمی‌توانیم حقوق کارگران را پرداخت کنیم.

تجمع کارگران ساختمانی دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق مقابل ساختمان شرکت عمران پرند!

شماری از کارگران ساختمانی فاز ۶ شهرپرند، صبح امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) در اعتراض به آنچه تاخیر در پرداخت مطالبات مزدی خود از سوی پیمانکاران عنوان می‌کنند مقابل ساختمان شرکت عمران پرند تجمع کردند.

به گزارش19اردیبهشت ایلنا،یکی ازکارگران معترض درباره دلایل تجمع امروز خود وسایر همکارانش گفت: ما بیش از۱۰۰ کارگر ساختمانی شاغل در پروژه‌های تجاری فاز ۶ شهرک پرند هستیم که که تحت مسئولیت چند شرکت پیمانکاری از پنج ماه قبل دستمزد نگرفته ایم.

او با بیان اینکه از آذر ماه سال گذشته به دلایلی که کارفرمایان شرکتهای پیمانکاری آنرا مشکلات مالی ناشی از عدم دریافت پایان کار شهرداری عنوان می‌کنند، دستمزد کارگران ساختمانی شاغل در این پروژه  پرداخت نمی‌شود.

براساس این اظهارات مطالبات معوقه هر یک از کارگران ساختمانی رقمی حدود ۶ تا ۸ میلیون تومان است که پیمانکاران به بهانه تراشی‌های مختلف قصد پرداخت آن را به کارگران ندارند.

به گفته وی مشکلات مالی ناشی از ندادن پایان کار واحد‌های تجاری از سوی شهرداری وشرکت عمران پرند به کارگران ساختمانی مربوط نمی‌شود ودر این بین نباید  کارگران خسارت ببینند.

تجمع بازرسان سازمان تاکسیرانی رشت مقابل ساختمان شورای شهردراعتراض به عدم پرداخت 3ماه حقوق!

عصر امروز19اردیبهشت ماه،جمعی از بازرسان سازمان تاکسیرانی رشت به منظور اعتراض به عدم پرداخت حقوق معوقه خود در مقابل ساختمان شورای اسلامی این شهر تجمع کردند.

به گزارش 19اردیبهشت فارس،عضو شورای اسلامی شهر رشت در حاشیه تجمع اعتراض‌آمیز بازرسان سازمان تاکسیرانی گفت: تعداد 60 نفر از شهروندان در نیمه دوم سال گذشته به عنوان بازرس سازمان تاکسیرانی وارد این نهاد شدند.با توجه به مشکلات مالی که شهرداری با آن دست به گریبان است، شهردار نتوانست نسبت به انجام تعهدات در مقابل بازرسان اقدام کند.

وی با بیان اینکه شهرداری نسبت به انجام تعهدات خود نسبت به شرکت پیمانکار اقدامی نکرد، یادآور شد: در این راستا حدود سه ماه حقوق افراد‌ مذکور به تعویق افتاده است.

تجمع کارگران فضای سبزشهرداری منطقه2 اهواز دراعتراض به عدم پرداخت 2ماه حقوق مقابل ساختمان شهرداری مرکزی اهواز!

صبح امروز گروهی از کارگران فضای سبز شهرداری منطقه دو اهواز در اعتراض به عدم دریافت مطالبات معوقه خود در مقابل ساختمان شهرداری مرکزی اهواز تجمع کردند.

به گزارش19اردیبهشت ایلنا،منابع کارگری در شهرداری اهواز گزارش دادند، صبح امروز کارگران خدماتی فضای سبز منطقه دو شهرداری اهواز در اعتراض به معوقات حقوقی خود دست از کار کشیده و در ساختمان مرکزی شهرداری اهواز تجمع کردند.

این کارگران که در استخدام شرکت پیمانکاری «صنعتگران جوان نادر کارون» هستند در این تجمع خواستار پاسخ قاطع مسئولان شرکت پیمانکاری در خصوص پرداخت کردن دو ماه دستمزد در ماه‌های اسفند ۹۴ وفرودین سال جاری شدند.

براساس این اطلاعات پیمانکار فضای سبز شهرداری اهواز از تقریبا چهار سال پیش مسئولیت پرداخت مطالبات مزدی بیش از ۲۳۰کارگر را بر عهده گرفته است.

گفته می‌شود یکی دیگر از موارد مورد اعتراض کارگران فضای سبز شهرداری منطقه دو اهواز محدودیت حق اولاد وبیمه خانواده‌های آنان است.

آنان می‌گویند تا پیش از تصویب و ابلاغ قانون جدید اصلاح جمعیت و تنظیم خانواده، حق اولاد تنها به دو فرزند از مجموع فرزندان خانوداه‌های کارگری پرداخت می‌شد اما با تصویب و ابلاغ قانون جدید اصلاح جمعیت و تنظیم خانواده محدودیت‌های مربوط به پرداخت حق اولاد و بیمه اجباری فرزندان کارگران برطرف شد.

اعتراض رانندگان اتوبوس مسیر دزفول – اهواز نسبت به واگذاری سهام شرکت مسافربری!

روزیکشتبه19اردیبهشت ماه،رانندگان اتوبوس های مسیر دزفول – اهواز نسبت به واگذاری سهام شرکت مسافربری ادیب سیر به سهامدار جدید دست به اعتراض زدند.

به گزارش19اردیبهشت ایرنا،نماینده این رانندگان در محل ترمینال دزفول افزود:40 دستگاه اتوبوس در مسیر دزفول به اهواز در حال فعالیت هستند که 20 اتوبوس زیرنظر شرکت گلچین ترابر و 20 اتوبوس دیگر زیر نظر شرکت ادیب سیر فعالیت می کنند.

وی گفت:پیش از این در گفت وگویی که با رییس شرکت ادیب سیر انجام شد رانندگان اتوبوس خواستار واگذاری سهام این شرکت به خود شدنداما رییس شرکت مذکور بدون هماهنگی نسبت به واگذاری سهام شرکت به سایر افراد اقدام کرد.

وی افزود:در حال حاضر 20 راننده اتوبوس که زیرنظر شرکت ادیب سیر هستند نسبت به واگذاری این شرکت علی رغم گفت وگوهای پیشین اعتراض کردند ضمن اینکه شرکت گلچین ترابر دیگر شرکت فعال در این ترمینال نیز از به کارگیری اتوبوس های ما امتناع کرده است.

نماینده این رانندگان اظهار کرد:با توجه به اینکه مدیر شرکت نیز جوابگو نیست مشکل با مدیر پایانه در میان گذاشته شد و ایشان نیز خواستار حل مشکل رانندگان اتوبوس شدند.

مدیر پایانه مسافربری دزفول نیز در این خصوص گفت:مدیر شرکت ادیب سیر سهام این شرکت را به فرد دیگری واگذار کرده که از نظر قانونی هیچ گونه خلافی انجام نداده است ولی اعتراض رانندگان را به دنبال داشته است.

عبدالله طهماسبی افزود:به دلیل کاهش سفر در مسیر دزفول – اهواز و برعکس رانندگان اتوبوس ناچارند ساعت ها برای تکمیل ظرفیت 40 نفره اتوبوس منتظر بمانند که این امر موجب اعتراض مسافران می شود.

وی افزود:مدیر شرکت جدید ادیب سیر با توجه به این مشکلات قصد به کارگیری خودروی ون با ظرفیت 18 نفر را دارد تا مسافرانی زمان زیادی منتظر نمانند.

طهماسبی گفت:برای حل مشکل رانندگان اتوبوسی که سالها تجربه فعالیت با این شرکت را دارند نشستی با حضور مسوولان فرمانداری برگزار شده که امیدواریم بزودی مشکل این رانندگان حل شود.

اسماعیل عبدی به مکانی نامعلوم و محمود بهشتی لنگرودی به بیمارستان منتقل شدند!

اتحادیه آزاد کارگران ایران، ازانتقال اسماعیل عبدی به مکانی نامعلوم و محمود بهشتی لنگرودی به بیمارستان خبرداد.

برپایه این گزارش،بعد از ظهر امروز یکشنبه 19 اردیبهشت اسماعیل عبدی از بند 8 زندان اوین بیرون برده و دیگر باز نگردانده اند. هنوز از  محل انتقال و انگیزه مسؤلان زندان از جابجا کردن اسماعیل عبدی اطلاعی در دست نیست.

بنابه گزارش همین منبع،هیجده اردیبهشت ماه،محمود بهشتی لنگرودی، معلم و فعال صنفی زندانی که از یکم اردیبهشت ماه در اعتصاب غذاست، به بیمارستان منتقل شد.

فعلا در بررسیهای اولیه مساله خونریزی معده به علت اعتصاب غذا تشخیص داده شد.

او همچنان بر ادامه اعتصاب غذا تا دستیابی به خواسته های قانونی اش مصمم است.

هم اکنون همسرش او را در بیمارستان همراهی می کند.

حمایت  کارگران پتروشیمی بندر امام از خواسته های جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی

ما جعفر عظیم زاده را از نزدیک می شناسیم. او بارها برای کمک و مشاوره به ما در کنارمان قرار گرفت و با تمام صمیمیت و احساس وظیفه انسانی از هر کمکی که از دستش بر می آمد به ما دریغ نمی کرد. او به خاطر همین کمکها به کارگران به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به شش سال زندان محکوم شده است. حالا جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی از زندان در اعتراض به این پرونده سازیهای امنیتی اعتصاب غذا کرده اند. این اتهام باید از پرونده همه فعالین کارگران و معلمان و هر کسی که به این اتهام زندانی شده برداشته شود.

جمعی از کارگران پتروشیمی بندر امام

19 اردیبهشت 95

منبع:سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران

حمایت زنان بازنشسته تهران از جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی

ما جمعی از زنان کارگر بازنشسته و از امضا کنندگان طومار ۴۰ هزار نفری حمایت قاطعانه خود را از بیانیه آقای جعفر عظیم زاده و آقای اسماعیل عبدی که در بند هستند اعلام می نمایم. این رهبران کارگری و معلمی در اعتراض به وضعیت اسفبار ی که بر زندگی اکثریت مردم جامعه سایه بسیار سنگینی انداخته و در اعتراض به سرکوب کارگران و زحمتکشان که خواستار یک زندگی شرافتمندانه هستند، بیانیه ای نوشته و بعد از آن اعتصاب غذا کرده اند. بیانیه این انسانهای شریف، حاوی خواست میلیونها کارگر و معلم و بقیه مردم زحمتکش است. دستگاه قضائی با زدن انگ اقدام علیه امنیت ملی یا تبلیغ علیه نظام به اعتراضات با خواستهای به حق این فعالین هر اعتراضی را امنیتی کرده تا بتواند صدای میلیونها کارگر و معلم را خفه کند ولی این چنین نخواهد شد. این عزیزان که در زندان غیر از به خطر انداختن جسم و جانشان با اعتصاب غذا، راه دیگری برای اعتراضشان نداشته اند، تنها نیستند.

قوه قضائیه مسول مستقیم به خطر افتادن سلامت آنها میباشد. ما همه جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی و آقای محمود بهشتی هستیم.

جمعی از زنان کارگر بازنشسته تهران  19 اردیبهشت 95

منبع:سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران

حمایت  کارگران گچکار ساختمانی ایرانی در کشور عراق از عظیم زاده و عبدی

ما جمعی از کارگران گچکار ساختمانی که به خاطر بیکاری و شرایط مشقت بار زندگی مجبور به ترک دیار و راهی کشور عراق شدیم و اکنون در شهرهای عراق مشغول به کار در شرایطی سخت و دور از خانه و خانواده هستیم با اطمینان اعلام می کنیم که آقایان جعفر عظیم زاده رئیس هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و اسماعیل عبدی رئیس کانون صنفی معلمان در ارتباط با فعالیتهای صنفیشان در جهت کمک و گرفتن حق و حقوق کارگران و معلمان و پرستاران و بقیه مزدبگیران، به اتهام غیر واقعی اقدام علیه امنیت ملی زندانی شده اند. این انسانهای فداکار حالا در اعتراض به این اتهام که هر معترضی به شرایط زندگی را  با آن محاکمه و زندانی می کنند، در حال اعتصاب غذا می باشند.

ما ضمن اعلام حمایت قاطعانه خود از اعتراض و خواست این عزیزان (حذف اتهام اقدام علیه امنیت ملی از پرونده های فعالین صنفی و اجتماعی)، عمیقا نگران سلامتیشان هستیم.در نتیجه قوه قضائیه و مسؤلین زندان را مسؤل بروزهر گونه آسیب و صدمه ای به خاطر اعتصاب غذا در جسم و روح این فعالین زندانی می دانیم که باید پاسخگو باشند.

جمعی از کارگران گچکار ساختمانی ایرانی در کشور عراق

19 اردیبهشت 95

منبع:سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران

شرایط برده وار در پروژه های پیمانکاری

در اخبار جهان از شرایط بهره کشی بیرحمانه در پروژه ساخت مجموعه ورزشی درکشورعربی قطر بارها شنیده ایم که اعتراضات این شرایط  فدراسیون فوتبال فیفا را در فشار وتنگناهای افکارعمومی قرار داده است.

اما این شرایط استثمار بیرحمانه مخصوص کشور و مکان خاصی نیست واز ماهیت تحمیل شرایط برده وار جهت حداکثر سود وبالا بردن نرخ بهره کشی در پروژه های عمرانی پیمانکاری هاست.

مثال زنده آن رنجنامه ای است که از زبان یک کارگر شرکت چینی اس اس کی (ssk)در پروژه یادآوران خوزستان، به اتحادیه آزاد گزارش کرده است.

این شرکت که در 45 کیلومتری جاده ی اهواز- خرمشهر، ودر 10 کیلومتر جاده انحرافی به سمت مرز ایران و عراق قراردارد، شرایط کاری مشقت باری همراه با بیحقوقی و محرومیت بر کارگران اعمال میشود.

کارگران در ماه 26 روز کار میکنند و 4 روز استراحت دارند. ساعت کاری نسبت به فصول سال متغیر است (اواسط پاییز تا اواخر زمستان، زمان کنونی  تا اواخر بهار و سپس از اواخر بهار تا اواسط پاییز)  تنظیم ساعات های متفاوت بمنظور حداکثر استفاده مطلوب از ساعت کار در  راندمان روزصورت میگیرد. اما بهر حال از اول صبح تا غروب آفتاب را شامل میشود که در وسط کار یکساعت وقت نهار است. بطور میانگین حداقل 10 ساعت کار در روز بدون در نظر گرفتن ساعات استراحت.

در این شرایط کاری و با توجه به محرومیت شدید جغرافیایی محل کار، حقوق ماهیانه ی یک کارگر بابت 26 روز و  10 ساعت کار روزانه ، یک میلیون و 100 هزار تومان میباشد و هیچگونه مزایایی که در همین قانون فعلی هم وجود دارد به آنها تعلق نمیگیرد. درنتیجه با احتساب حداقل 260 ساعت کاردر ماه عملا” بطور اجبار حدود 70 ساعت کارگران نسبت به ساعات رسمی قانون کار بیشتر بکار گرفته میشوند که درصورت  محاسبه اضافه کاری مزد دریافتی آنان از حداقل دستمزد اداره کار هم کمتر است.

شرایط زندگی کارگران  در کمپ بسیار نامناسب است. آب بسیار آلوده است که از کانالهای مزارع نیشکرخوزستان آورده میشود ( البته به رده های بالاترشغلی از قبیل  روسا، پرسنل نظارت و افراد چینی شاغل در پروژه آب معدنی داده میشود)، با توجه به کار سخت و طولانی بدترین کیفیت غذا را دارند و بدون هیچ گونه امکانات رفاهی .

کارگران در سال 93 و 94 پس از یک اعتصاب متحدانه اضافه حقوق خود را دریافت کردند. امسال نیزعلیرغم نارضایتی کارگران،  تا کنون از پرداخت اضافه حقوق اعلام شده قانونی هم خودداری میکنند. ظاهرا” چون پایان کارست و درضمن عده ی زیادی از کارگران  بدلیل رو به پایان بودن پروژه ، اخراج شده اند در نتیجه  در این شرایط از نظر اعتصاب و مقاومت کارگران صاحبان سرمایه خیالشان تا حدی راحت است که اگر کسی اعتراض کند با اخراج شدن پاسخ میگیرد. در اینجا کارگران 2 هفته یکبار جمعه  مثلا” برای رسیدن به کارهای شخصی بدون محاسبه مزد وپرداخت پول تعطیل  میشوند. وهمین هم از چهار روز مرخصی ماهیانه که درابتدا اشاره شد، کسر میشود و فقط ۲ مرخصی باقی میماند.

در اینجا به روشی که در خود کشور چین بعنوان الگو و شرایط مسلط بر روابط کار وجود دارد براستی بیرحمانه ترین استثمار توسط چینی ها و پیمانکاران مختلف ایرانی به کارگران اعمال میشود. از ترس اخراج شدن و بیکاری کسی صدایش درنمی آید.

این بخشی از واقعیاتی است که یکی از کارگران این پروژه توصیف کرده است.

شرایط برده واری که جهنم را برای کارگران بوجودآورده تا بهشت سود برای سرمایه داری تضمین شود.

همان شیوه و متدی که کشور چین را به یمن چنین درجه ی از استثمار و بیحقوقی و فشار بیرحمانه بر طبقه کارگر به قدرت بزرگ سرمایه داری جهان تبدیل کرده و تحمیل این شرایط به کارگران درهر نقطه ای از جهان از جمله در ایران هر کارفرمایی را برای تولید هرچه بیشتر سود سر ذوق و اشتیاق میآورد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

19 اردیبهشت 95

اخراج تدریجی کارگران شرکت گاز استان کردستان شروع شده است

گزارشی که یکی از کارگران قراردادی شرکت گاز استان کردستان برای اتحادیه آزاد کارگران ایران ارسال کرده است، حکایت از تصمیم مدیریت این شرکت مبنی بر اخراج بخشی از کارگران شاغل در شرکتهای پیمانکاری زیر مجموعه خود دارد.

بنا به دستور مدیریت شرکت گاز استان کردستان که به شرکتهای پیمانکاری زیر مجموعه خود ابلاغ گردیده، خواسته شده است که از میان کارگران خود در قسمت بازرسین فنی و ناظرین که به صورت قراردادی کار می کنند، اقدام به اخراج  و کاهش نیرو نمایند. در نتیجه و بر اساس این دستورالعمل در مدت چند هفته گذشته 12 نفر اخراج شده اند و قرار است روند اخراج ادامه یابد. گفته می شود  در این بخشها حدود 130 نفر با مدارک بالای دیپلم بصورت قراردادی و با کمترین حقوق و مزایا کار می کنند. لارم به ذکر است که مدیریت عامدانه و با برنامه برای کاهش دامنه اعتراض کارگران قراردادی نسبت به سیاست اخراجسازی، در تلاش ایجاد تفرقه بین کارگران قراردادی و رسمی است

اتحادیه آزاد کارگران ایران

19 اردیبهشت 95

مرخصی اجباری کارگران واحد آذرخش کارخانه پروپلین گروه صنعتی کبیر فراهان بدنبال تعطیلی! رکود حاکم بر بازار فروش محصولات تولیدی کارخانه های سیمان، کارخانه پروپلین گروه صنعتی کبیر فراهان را هم تحت الشعاع قرار داده و این کارخانه هم به دلیل نبود بازار فروش تولیدات و پرشدن انبارهای فروش، به صورت موقت تعطیل  و کارگرانش به مرخصی اجباری فرستاده شدند.

به گزارش19اردیبهشت فراهان خبر،محمد اسدی، رئیس اداره کار، رفاه و تعاون اجتماعی با اشاره به تعطیلی واحد آذرخش گروه صنعتی کبیر گفت: با توجه به نبود بازار فروش محصولات واحد آذرخش گروه صنعتی کبیر این واحد به صورت موقت تعطیل شده است و کارگران به مرخصی اجباری رفتند.

وی گفت: دیگر واحدهای تولیدی مجموعه ی صنعتی کبیر در شهرک صنعتی فراهان فعال می باشند و حقوق کارگران واحد آذرخش که در حال حاضر به مرخصی اجباری رفتند، پرداخت می شود.

گفتنی است، اکثر مشتریان کارخانه تولید کیسه های پروپیلن مجموعه صنعتی کبیری، کارخانه های سیمان در کشور هستند که درحال حاضر بدلیل عدم صادرات، رکود ساخت و ساز و کاهش بودجه های عمرانی تولید کمتری دارند و با کمبود تقاضا در بازار مواجه شوند و حتی این کارخانه ها هم به مرز تعطیلی رسیده اند.

یادآوری:

گروه صنعتی کبیر بزرگترین تولید کننده کیسه های پلی پروپیلن (pp) در جهان می باشد . این گروه فعالیت خود را از سال 1375 آغاز نمود و اکنون با داشتن چهار کارخانه بزرگ به نامهای زربافت فراهان ، خورجین گستر ، بافت فرمهین و ستاره زاگرس آذرخش و بیش از 2500 نفر پرسنل و تولید سالانه بیش از 470 میلیون تخته کیسه AD*STAR و 180 میلیون تخته کیسه های پلی پروپیلن دوختی خود را به عنوان بزرگترین تولید کننده کیسه های منحصر بفرد AD*STAR و پلی پروپیلن در دنیا مطرح نموده است .

بیکاری1500کارگرمعادن زغال سنگ طی 6ماه گذشته!

رئیس کمیته معدن خانه اقتصاد از واردات ۱.۵ میلیون تنی زغال سنگ به کشور در سال گذشته و بیکار شدن ۱۵۰۰ نفر از کارگران معادن زغال سنگ در ۶ ماه گذشته خبر داد.

به گزارش19اردیبهشت فارس، سعید صمدی در یک نشست خبری اظهار داشت: مصرف ذغال سنگ کشور سالانه حدود 2.5 میلیون تن است که پیش‌بینی می‌شود با اجرای طرح‌های فولادی، این مقدار 10 تا 15 سال آینده به 6 میلیون تن برسد.

وی با اشاره به وجود ذخایر یک میلیارد تنی ذغال سنگ در کشور، گفت: این در شرایطی است که حتی به اندازه نیاز داخل نیز تولید نداریم، به طوری که سال گذشته کمتر از یک میلیون تن ذغال سنگ در کشور تولید شد و حدود 1.5 میلیون تن واردات ذغال سنگ صورت گرفت که فاجعه است.

رئیس کمیته معدن خانه اقتصاد با اشاره به بیکار شدن ۱۵۰۰ نفر از کارگران معادن ذغال سنگ در ۶ ماه گذشته، ادامه داد: بلایی که سر کارخانه‌های نساجی آمد بر سر معادن ذغال سنگ نیز خواهد آمد و در حال حاضر بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده ذغال سنگ کشور تعطیل شده‌اند.

وی در مورد اختلاف قیمتی بین ذغال سنگ تولید ایران و ذغال سنگ وارداتی نیز گفت: با توجه به هزینه حمل‌ و نقل و قیمت فعلی بازار جهانی، قیمت ذغال سنگ ایران با ذغال سنگ وارداتی تقریباً برابر است و شاید قیمت‌های داخلی نیز ارزانتر باشد.

صمدی توضیح داد: شرکت ذوب‌آهن اصفهان که حدود 95 درصد مصرف ذغال سنگ را به خود اختصاص می‌دهد دچار بحران شده و قادر به تأمین نقدینگی مورد نیاز معادن نبوده است. در چنین شرایطی قیمت ذغال سنگ در دو، سه سال اخیر ثابت مانده که به ضرر معدن‌کاران است.

وی ادامه داد: طی 2 سال اخیر یک سری خصوصی‌سازی‌ در معادن ذغال سنگ صورت گرفت که باعث ضرر این بخش شد، به طوری که برخی معادن ذغال سنگ به صندوق‌ بازنشستگی فولاد واگذار شد و به دلیل مشکلات متعدد مدیریتی، دچار افت تولید و بحران نقدینگی شدند.

وی در ادامه با اشاره به مذاکره شرکت‌های خارجی برای حضور در فعالیت‌های معدنی ایران، گفت: هنوز این مذاکرات منتج به سرمایه‌گذاری نشده و هیچ قراردادی با شرکت‌های خارجی منعقد نشده است.

عدم پرداخت مطالبات 440کارگر خدماتی قطار شهری تهران!

مشکل پرداخت نشدن دستمزد و سایر مطالبات معوقه نزدیک به ۴۴۰ کارگر خدماتی قطار شهری تهران هنوز ادامه دارد.

به گزارش19اردیبهشت ایلنا،منابع خبری در متروی تهران گفتند این کارگران که تحت مسئولیت چند شرکت پیمانکاری در خطوط یک، دو و چهار متروی تهران مشغول کارند به غیر از مطالبات مربوط به یک ماه نیم دستمزد (آذرماه سال گذشته ونیمی از دستمزد فروردین ماه سال جاری) تا کنون، بابت هفت ماه اضافه کاری، ۱۴ ماه سنوات، بخشی از عیدی و حق بیمه پرداخت نشده نیز طلبکارند.

در این باره یکی از کارگران خدماتی متروی تهران عمده به تاخیر افتادن مطالبات خود وسایر همکارانش را بدحسابی پیمانکار ان عنوان کردند ودر ادا مه گفت: در حال حاضر حدود ۱۶۰ کارگر خدماتی در خط یک، ۱۳۰ کارگر در خط چهار متروی تهران تحت مسئولیت شرکت پیمانکار «پیمان مرو» و حدود ۱۵۰ کارگر خدماتی دیگر در خط دو متروی تهران با مسئولیت شرکت خدماتی «رخش پاکان» کار می‌کنند.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجه‌ای از مطالبات کارگران خدماتی خطوط یک، دو وچهار متروی تهران از سوی پیمانکار پیشین (شرکت پیمانکاری زمان روب) پرداخت نشده است تاکید کرد: آبان ماه سال گذشته با اتمام قرار داد قطارشهری تهران با شرکت پیمانکاری زمان روب، شرکت قطار شهری می‌بایستی مطالبات معوقه کارگران را از این شرکت وصول می کرد. در این مورد هیچ کدام از پیمانکاران قبلی وجدید ونه مسئولین قطار شهری تهران مسئولیت پرداخت مطالبات کارگران خدماتی را برعهده نمی‌گیرند.

کارگران خدماتی قطار شهری تهران که امیدوارند با حمایت مسئولان بالادستی مشکلاتشان مرتفع شود، می‌گویند: در این مجموعه هر ماهه به کارگران قول می‌دهند که معوقات مزدی آنان را پرداخت می‌کنند اما باوجود روند  فعلی که مسئولان سازمان قطار شهری که نظارت خود را از پیمانکاران زیر مجموعه خود کم کرده اند   هنوز این وعده محقق نشده و در این بین کارگران بلاتکلیف بیشترین خسارت را دیده‌اند.

عدم پرداخت حقوق فرودین ماه و عیدی 95 کارگران کارخانه کارگلاس فشاپویه شهر ری!

تبدیل قراردادکارگران به یک ماهه سفید امضا!

بیش از ۱۰۰ نفر ازکارگران رسمی و قراردادی کارخانه کارگلاس فشاپویه شهر ری دستمزد فرودین و عیدی خود را دریافت نکرده‌اند.

همچنین از دی ماه سال گذشته مدیران کارخانه قراردادهای کارگران را به صورت ۱ ماهه و سفید امضا تبدیل کرده‌اند.

به گزارش19اردیبهشت ایلنا،تعدادی از کارگران این کارخانه گفتند علی رغم اینکه تولیدات کارخانه به خوبی به فروش می‌رسد و مانند گذشته رکود نداریم، مدیران کارخانه دستمزد فروردین و عیدی کارگران را پرداخت نکرده‌اند.

از قرار معلوم کارخانه کارگلاس حق بیمه کارگران را در سال ۹۴ را به صورت چک به حساب تامین اجتماعی واریز می‌کرده که این چک‌ها برگشت خورده‌اند.

همچنین از دی ماه سال گذشته مدیران کارخانه قراردادهای کارگران را به صورت ۱ ماهه و سفید امضا تبدیل کرده‌اند.

کارگران این کارخانه از دو سال پیش مشکلاتی در زمینه تهیه لباس کار، لوازم ایمنی و آزمایشات پزشکی داشتند که هم اکنون مدیران این مشکلات را برطرف کرده‌اند.

لازم به یادآوری است که در تماس خبرنگار مابا کارفرمای این واحد تولیدی، نامبرده حاضر به گفتگو در مورد خواسته‌های کارگران مذکور نشد.

کشاورزان رودباری دراعتراض به افت قیمت گوجه جاده را مسدودکردند!

کشاورزان رودباری که زحمات و سرمایه گذاری یک ساله خود را بر باد رفته می دیدند امروز با تجمع درمحل خرید بار ابتدای جاده زهکلوت با مسدود کردن جاده اعتراض خود را به وضعیت موجود بنمایش گذاشتند.

یک جوان حاضردر این تجمع گفت: من مدرک لیسانس دارم ولی به دلیل نبود کار شروع به کشاورزی کردم و الان تا خرخره در قرض هستم و این هم عاقبت قیمت محصول امسال که باید به فکر برگشت چک ها و زندان باشم و مسئولین به خصوص متولیان کشاورزی جنوب که سال گذشته در ابتدای مسئولیتشان می گفتند نمی گذاریم یک گرم محصول روی زمین بماند اکنون جواب بدهند.

19-02-95-2

19-02-95-3

به گزارش19اردیبهشت رودبار ما،باز هم افت قیمت گوجه فرنگی خبرساز شده و در صدر اخبار قرار گرفته و افکار عمومی را به خود جلب کرده است.

امسال ۵ هزار و ۸۰۰ مترمربع از اراضی کشاورزی رودبار جنوب به کشت گوجه فرنگی اختصاص یافته است،کاهش شدید قیمت ها و نوسان بازار ، در فصل برداشت گوجه در شهرستان رودبار موجب شده است تا به اصطلاحی کمر کشاورزان بشکند.

گوجه فرنگی ۳۰۰ تومانی دیگر خیلی نوبر است و باید از مسئولان پرسیدکدام کالا در کشور بهای ۳۰۰تومانی دارد؟ قیمت یک عدد آب نبات کوچک هم بیشتر از آن است و با وجود بحران آب و کمبود شدید منابع آبی در کشور، قیمت بالای نهاده‌ها، انرژی و دستمزدها، چرا همچنان کشاورزان باید محصولخود را زیر نرخ واقعب به فروش برسانند؟ آیا زمان آن نرسیده که به جای برگزاری حجم انبوهی از همایش‌ها و سمینارهای پر هزینه و بی‌نتیجه، تولید محصولات کشاورزی سروسامانی بگیرد تا نه کشاورزان دغدغه کاهش قیمت محصول داشته باشند و نه مصرف‌کننده بهای چند برابری تقبل کند؟ این خواسته کشاورزان رودباری است.

تولید محصول و کشاورزی شغل آباء و اجدادی این مردم است و باید گفت : کشاورزی در خون این مردم بوده و قطعأ بیش از ۷۰ درصد مردم با این کسب و کار ارتباط و از آن امرار معاش می نمایند.

هرساله در فصل برداشت محصولات کشاورزی در رودبار به خصوص در محصولاتی مانند گوجه ،پیاز ، خیارسبز،هندوانه و … شاهد افت شدید قیمت ها خواهیم بود که ضربه سهمگینی به بدنه کشاورزی منطقه است و این اثر مهلک دل کشاورزان و تولید کنندگان را به درد آورده است .

یکی از کشاورزان معترض به وضع موجود در این باره گفت: هرساله شاهد کاهش قیمت های انواع محصولات هستیم و هر روز که می گذرد قیمت ها کمتر هم می شود و این جای تاسف است که مدیریت متولیان امر نمی تواند در این راستا کارگشا باشد.

وی در ادامه افزود: هزینه های بالای کاشت و برداشت موجب شده تا امروز کام کشاورزان تلخ شود و این تلخی تا ابد در ذهن آنها ماندگار خواهد بود و قطعا خاطره ای تلخ از ضعف مدیریتی و ناکارآمدی متولیان امر در خاطره ها ثبت خواهد شد.

جوان دیگری به نام محمد که با وانت گوجه خود در این تجمع حضور داشت گفت: من مدرک لیسانس دارم ولی به دلیل نبود کار شروع به کشاورزی کردم و الان تا خرخره در قرض هستم و این هم عاقبت قیمت محصول امسال که باید به فکر برگشت چک ها و زندان باشم و مسئولین به خصوص متولیان کشاورزی جنوب که سال گذشته در ابتدای مسئولیتشان می گفتند نمی گذاریم یک گرم محصول روی زمین بماند اکنون جواب بدهند.

وی ادامه داد: هزینه تمام شده تولید گوجه برای کشاورزان با احتساب اجاره زمین بیش از۵۰۰ تومان برآورد شده و حالا جهاد کشاورزی جنوب کرمان هم اکنون قیمت این محصول در بازار ۴۰۰تومان می خواهد خریداری کند.

یکی دیگر از کشاورزان گفت: علاوه بر هزینه هایی که تا برداشت محصول صورت می گیرد هم اکنون روزانه بیش از ۱۰ کارگر مشغول به جمع آوری گوجه هستند و هر کدام روزانه ۳۰ الی ۴۰ هزار تومان از ما دست مزد می گیرند که با این کاهش قیمت گوجه حتی نمی شود پول کار گر را داد.

افت قیمت محصولات کشاورزی مشکل دیرینه مردم رودبار است و کشاورزان رودباری با این تجمع  خواستار رسیدگی و توجه مسئولین و وزیر جهاد کشاورزی شدند.

این تجمع در حالی صورت گرفت که مدیر جهاد کشاورزی جنوب کرمان در ۱۶اردیبهشت ماه امسال با سفر به شهرستان رودبار گفت: با موافقت دولت، سازمان تعاون روستایی  گوجه رودبار با نرخ تضمینی هرکیلوگرم ۴۰۰ تومان خریداری می شود.

وی با اشاره به اینکه هرسال دلالان در زمان برداشت گوجه فرنگی با هماهنگی یکدیگر قیمت خرید گوجه فرنگی را به شدت کاهش داده و باعث نارضایتی کشاورزان می شدند گفت: امیدواریم با این اقدام ، مشکل قدیمی گوجه کاران جنوب کرمان برای فروش محصولشان حل شود.

موسوی همچنین از مذاکره تجار روسی با تشکلهای کشاورزی جنوب کرمان برای خرید محصول گوجه فرنگی خبر داد و افزود: یک  هفته آینده به شهرستان رودبار سفر می کند تا درباره صادرات این محصول به روسیه مذاکرات نهایی صورت گیرد.

طبق آخرین گزارش اعلام شده از سوی مدیر جهاد کشاورزی جنوب کرمان قیمت گوجه خریداری شده از کشاورزان را۴۰۰ اعلام شددر حالی که این نرخ پاسخگوی زحمات کشاورزان نمی تواند باشد.

وحال باید گفت جناب مدیر به هیئت تجاری روسیه بگوید که به خود زحمت ندهد برای سفر به رودبار  چون بی تدبیری ریشه گوجه رودبار را خشکانده است ودر ابتدای فصل برداشت کشاورزان متضرر و دلالان سود اصلی را به جیب زدند و رفتند.

تجمع صیادان هندیجانی مقابل فرمانداری این شهر

شماری از صیادان ولنج داران هندیجانی، پیش از ظهرامروز (یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه) در اعتراض به انچه بی‌توجه‌ای مسئولان به مشکلات خود عنوان می‌کنند در مقابل فرمانداری این شهر تجمع کردند.

به گزارش19اردیبهشت ایلنا، در این تجمع صیادان معترض که تعدادشان دست کم به ۳۰۰نفر گزارش شده است خواستارپی گیری مسئولان استانی وشهرستانی در خصوص مشکلات خود شدند.

طبق اظهارات معترضین؛ پایگاه دریایی ازحدود ۴ ماه به صیادانی که از تعاونی صیادان مجوزصید می‌گیرند اجازه صید وورود به دریا را نمی‌دهند. این در حالیست که تعاونی صیادی برای صدور دفترچهٔ صید، مبلغ ۲۰۰ هزار تومان از صیادان می‌گیرد، ولی پایگاه دریایی نمره ۴آن را قبول نمی‌کند.

به گفته صیادان هندیجانی، همچنین بخش دیگری از مشکلاتشان مربوط است به ابطال مجوز گُل اصلی (نوعی مجوز دریایی) بیش از یکصد لنج از سوی اداره شیلات است.

او گفت: بهانه اداره شیلات استان برای ابطال این مجوز افزایش قدرت موتور لنجهای صیادی بوده  است.

تجمعات زنان مقابل فرمانداری نیشابور دراعتراض به قطع آب آشامیدنی ونداشتن گاز!

مدتی است که تعدادی از زنان منطقه ای از نیشابور دراعتراض به قطع آب آشامیدنی ونداشتن گاز دست به تجمعات مقابل فرمانداری می زنند.

به گزارش19اردیبهشت عطارنیشابور،نماینده بانوان معترض درباره مشکلات منطقه خود گفت: ۱۳روز است که آب مصرفی ما را قطع کرده اند و در جواب این مشکل می گویند که شما در محدوده شهری نیستید، در حالی که منازل ما با منازل مسکن مهر و خوابگاه دانشگاه آزاد۳۰۰ متر فاصله دارد.

وی افزود: آب ما به صورت کنتور حجمی است و هزینه پرداختی ما نسبت به سایر شهروندان بسیار بیشتر است و کسی هم جوابگوی مشکلات ما نیست،چندین بار به شخص فرماندار، مظفری نامه نگاری کرده ایم و در جلوی فرمانداری تجمع کرده ایم ولی هیچ جوابی از مظفری دریافت نکرده ایم و اصلا فکری به حال مشکلات ما نمی کنند.

بانوی معترض در خصوص پاسخگو نبودن فرماندار گفت:چندین سال است که هر روز جلوی فرمانداری تجمع می کنیم و در جواب ما نداشتن مجوز ساخت و ساز را بهانه می کنند در حالی که اگر ساختن خانه های ما غیر قانونی است چرا از همان چند سال پیش جلوی ساخت و ساز ما را نگرفته اند.

وی گفت: ۵۰نفر از بانوان در جلوی فرمانداری تجمع کردیم تا به حق خودمان برسیم.منطقه ما بالغ بر۷۰۰نفر جمعیت دارد و مردم در حال نزاع با یکدیگر بر سر آب آشامیدنی در آنجا هستند و حتما باید یک نفر بر اثر این نزاع و درگیری ها کشته شود تا فرماندار فکری به حال ما بکند و بعد بگوید من کوتاهی کردم.

وی در خصوص نداشتن گاز نیز گفت: ما در منطقه مسکونی شهری گاز نداریم و در زمستان از نفت استفاده می کنیم و بر اثر همین استفاده از نفت تاکنون چندین بار منازل همسایگان ما دچار آتش سوزی شده است.

19-02-95-4

سومین تظاهرات پیاپی در آتن علیه اصلاح نظام بازنشستگی

با نزدیک شدن به زمان رای گیری در پارلمان یونان بر سر لایحه اصلاح نظام بازنشستگی و مالیاتی، برای سومین روز متوالی در آتن تظاهراتی اعتراضی برپا شد.

به گزارش8مه یورونیوز،پیش تر نیز اتحادیه های کارگری یونان روز پنجشنبه در اعتراض به دولت، به اعتصابی عمومی و دو روزه فراخوان دادند که از روز جمعه آغاز شد. قرار است یکشنبه شب این لایحه به رای گذاشته شود.

لیانا که معلمی ۳۷ ساله و بیکار است در برابر پارلمان می گوید: «ما جوان هستیم و نمی توانیم این سیاست ها را قبول کنیم. ما بیمه اجتماعی نداریم و از خدمات درمانی برخوردار نیستیم. درآمدی مناسب نداریم و بیشتر ما حتی کار هم نداریم. ما نمی توانیم اینگونه زندگی کنیم. ما نمی توانیم در قرن بیست و یکم با شرایط کاری قرن ۱۹ زندگی کنیم».

در این تظاهرات یورگوس که ۱۷ ساله است می گوید: «مدت هاست که من از والدینم پولی نگرفته ام. حالا اگر آن ها بازهم با کاهش حقوق و مستمری رو به رو شوند، دیگر نمی دانم چگونه می توانیم سر کنیم. بسیاری از دوستان من خانواده های فقیری دارند. ما به سختی می توانیم نیازهای اولیه خود را تامین کنیم».

گروهی از پناهجویان نیز به این تظاهرات پیوسته و خواستار بازگشایی مرزهای این کشور شدند. همچنین حدود ۳۰۰ نیروی ضدشورش به منظور پیشگیری از درگیری، راه های منتهی به مرکز شهر را مسدود کرده اند.

 

بنا بهمین گزارش،دولت از ضرورت اصلاح حقوق بازنشستگی حرف می زند ولی کارگران استدلال می کنند که تنها طی چند سال مستمری چیزی شبیه انعام خواهد شد. در نگاه مردم سیریزا به راهی می رود که به سیاست های ریاضت اقتصادی و تعدیل می انجامد. سیاستی که تمامی دولت های گذشته اجرا کرده اند.

تظاهرات در رم بر ضد توافقنامه تفتا

هزاران نفر روز شنبه با اجتماع در شهر رم بر ضد توافقنامه تفتا دست به تظاهرات زدند. این توافق با هدف برچیدن موانع گمرکی و ایجاد منطقه ای وسیع جهت تسهیل تجارت آزاد میان آمریکا و اروپا تنظیم شده است.

به گزارش8مه یورونیوز،این تظاهرات در حالی صورت می گیرد که سازمان غیر دولتی گرین پیس (صلح سبز) به تازگی با انتشار اسنادی تبعات این توافق بر سلامت و محیط زیست را شوم و خطرناک توصیف کرده است.

بازداشت ده ها معترض به تصمیم دولت اتریش برای حصار کشیدن در مرز دو کشور!

روزشنبه7مه،حدود پانصد کنشگر ایتالیایی در گذرگاه آلپاین برنر در اعتراض به تصمیم دولت اتریش برای حصار کشیدن در مرز دو کشور،قصد داشتند به سوی اتریش راهپیمایی کنند که با ممانعت نیروهای امنیتی ایتالیا رو به رو شد وپلیس ایتالیا بسوی تظاهرکنندگان گاز اشک آورشلیک کرد ودست به بازداشت ده ها نفراز معترضان زد.

به گزارش8مه یورونیوز،پیش تر روزنامه کوریر دلا سرا چاپ میلان خبر داده بود که تظاهراتی علیه طرح حصار کشی در مرز ایتالیا و اتریش، در شهر ترنتینو سازماندهی شده است.

ممانعت پلیس ایتالیا از راهپیمایی معترضان به سوی اتریش در حالی است که دولت این کشور به همراه آلمان با طرح دولت اتریش برای حصار کشیدن در مرز مخالف است.

مفقود شدن 40کارگرمعدن در چین پس از رانش زمین

در جریان رانش زمین که در سحرگاه روز یکشنبه رخ داد، بیش از ۴۰ کارگر یک نیروگاه آبی در منطقه ای کوهستانی از استان فوجیان ناپدید شدند. تا ساعت ۱۴ روز یکشنبه به وقت محلی امدادرسانان تنها موفق به نجات هشت نفر از کارگران شدند.

به گزارش8مه یورونیوز، امدادرسانان در بخش تاینینگ از استان فوجیان در جنوب شرقی چین روز یکشنبه به جستجوی خود برای یافتن کارگرانی که در جریان رانش زمین در این استان مفقود شده اند، ادامه دادند.

به دنبال رانش زمین، مقامات محلی از تعطیلی تمامی مراکز گردشگری و تفریحی بخش تاینینگ در استان فوجیان خبر دادند.

نوزدهم اردیبهشت ماه1395

akhbarkargari2468@gmail.com

 

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.