بازهم رضا پهلوی!

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

اسماعیل هوشیار

فعال کردن رضا پهلوی توسط بروبچه های اونور آب ، کار جدید وعجیبی نیست ، من هم البته فقط علامت سوال میکارم و نظرم را میدهم قدرت اجرایی یا تصمیم گیری ندارم . رضا پهلوی میخواهد شاه و تاج گذاری شود ، چون هی میگوید وارث تاج و تخت است….خودش میداند میخواهد نخست وزیر شود آن هم خودش میداند…هر چه میخواهند یا میتواند بشود . فقط چند نکته کوتاه جهت یادآوری عمومی…

تاریخ سلطنت در ایران با بقیه دنیا فرق میکند در دنیا و عمدتا اروپا مقام شاه باعث انسجام قبایل مختلف جهت ایستادن در مقابل حمله دشمنان خارجی در قرنهای پیش بود . این قدمت تاریخی نهایتا به امروز و رفتن پادشاهی به موزه رسید ، یعنی امروز اساسا موضوعییت ندارد حتی به صورت سمبلیک ، که مخارج و مالیات مملکت را به حلق مشتی زالو و مفت خور میریزد اسمش را هم حتما میگذارند ژن برتر…

ولی در ایران موضوع سلطنت از اساس با توطئه و کودتا و زندان و ترور و دخالت بقیه دنیا … به جز مردم ایران همراه بود . آن چیزی که رضا پهلوی میگوید وارثش است و مرتب برای پدر مرحومش فاتحه میخواند همان چماق و کودتا و دخالت انواع ملکه های جهانی ست . شما مدعی هستی وارث تاج و تختی … شما وارث چماق و کودتا و زندان و حضور مستقیم کسانی هستی که روزگاری به خاطر منافع خودشان فرش را از زیر پای پدر دیکتاتور شما کشیدند تا پدر با مُخ در پائین جلوس فرمایند . ملاقاتهای مصنوعی با انواع سناتورهای آمریکایی قدمتش به لابی های مجاهدین در کنگره و سنای آمریکا برمیگردد . و بالاخره اینکه همان بروبچه های کاخ سفید خوب میدانند که زمانی برای تاج گذاری نیست. سیستم ولایت فقیه 100 برابر سلطنت جنایت بیشتری کرده وهم لیاقت ندارد ولی این اصلا دلیل خوبی نیست که بقیه اتوماتیک لایق هر جایی هستند ! نشاندن رضا پهلوی در میانه انواع دیگر نیروهای کاربلدتر، کاری دشوار است و حتی اگر به شکلی مصنوعی عملی شود موقت و دوران گذار خواهد بود.

در این آشفته بازار سیاسی که هر کسی خودش را برای رهبری مردم ایران کاندید یا دعوت میکند … آخرش هم این گنده لات مستقر در کاخ سفید اگر با اون جوجه لات ولایت فقیه ، در جایی به دیوار یخ بخورد باید گوش همه این بچه پروهای مخالف را بگیرد و کنار هم بنشاند که شامل چهار گروه اصلی میشود . جریان بازماندگان سلطنت ، جریان مجاهدین خلق ، جریان موسوم به اصلاح طلبان خارج ازسیستم حاکم ، جریانات موسوم به چپ …دیگران هم با عناوین دیگری هستند که هنوز در مقابل همان چهار گروه جدی نیستند.

البته رضا پهلوی ظاهرا و فعلا عزیزتر از بقیه است ولی این عزیزکردگی اتوماتیک به واماندگان سلطنت خلاقییت نمیدهد، اگر هم گنده لات دنیا با همین جوجه لات اسلامی ایران توانست نهایتا در مسیر برجام به ثبات برسد که افسار همین کار را میسپارد به اصلاح شدگان نظام حاکم . قوانین زمین سیاست قرن 21 را اول و بهتر بشناسید . من بدبین یا ناامید نیستم ، ولی خوش بینی کاذب هم ندارم تا با باورهای زیبای ذهنی خودم را سرگرم و مشغول باشم . کمی واقع بینی سکته آور نیست.

دولت آمریکا ۱۴ مقام حکومت اسلامی ایرانی از جمله صادق لاریجانی را تحریم کرد….تحریمها کمکی به مردم ایران نمیکند فشاری هم به مقامات حکومتی نمیگذارد .فقط زمان بازی را برای دهمین بار به وقت اضافه میکشاند.

در جریان اعتراضات مردم ایران در کنار انبوهی وقایع ، 2 اتفاق ساده هم افتاد . یکی نوار انتخاب خامنه ای برای رهبری در خبرگان یهویی و ساده منتشر شد با مفهومی مشخص ! در این انتشار 2 اشاره مهم بود. موقتی بودن رهبری خامنه ای و انجام رفراندم . این 2 اشاره برای یادآوری خامنه ای و تاثیر گذاری بر بدنه ای است که هنوز معتقده…آرشیتکت اصلی این ردای منحوس بر تن خامنه ای ، هاشمی رفسنحانی بود . موضوع شورایی کردن رهبری هم از ذهنشان گذشته بود ولی نگرانی حضرات در آن زمان این بود که در صورت شورایی شدن ، زمام کار از دست خودشان در برود .

موضوع دیگر سفر شاهرودی برای معالجه به آلمان است . نیروهای مخالف حکومت اسلامی آتش را باد میزنند و دادستانی آلمان برای شاهرودی کیفرخواست صادر میکند ولی شاهرودی با مصونییت دیپلماتیک به ایران برمیگردد….صدور کیفر خواست دادستانی آلمان و بعد بازگشت شاهرودی به ایران هر دو از یک جنس است. یک هشدار ساده ، که اگر کار به جاهایی بکشد در کجا سران حکومت اسلامی میتوانند امان داشته باشند ؟

این 2 مورد ساده مفهوم ساده ای هم داشت . غرب هنوز در مسیر برجام ، دست کشهای مخملی و نرم خودش را از دستهای آهنی اش بیرون نیاورده است .

بازهم رضا پهلوی!

اسماعیل هوشیار
16.01.2018

مطالب مرتبط با این موضوع :

یک پاسخ

  1. «در یک فضای آزاد و در یک پروسهٔ دمکراتیک و بدون اِعمال فشار و فریب مردم و تحمیل و ترساندن مردم از «عقرب جراره» و ناچارکردن آنان به پناه بردن به «مار غاشیه» (نیازی هم به تصریح این نکته نیست که در مَثَل و مثال آوردن هم جای بحث و مناقشه نیست)، غیر ممکن است که مردم ایران دوباره بخواهند یک نظام پادشاهی را در ایران برقرار کنند. چنین چیزی محال است محال».
    این سخن پیش داوری و نیز تهمت زدن به دوستداران پادشاهی، که برآمده از فرهنگ و تاریخی است، نیست؟ نویسنده گرامی از هم اکنون ما را افرادی صغیر در نظر گرفته که فقط با فشار و فریب و تحمیل و ترساندن است که ممکن است به نظام پادشاهی رای بدهیم؟ نگاه دیکتاتورگونه و فقط نظر خویش را درست دانستن، همانطور که از این نوشته بر می آید، ربطی به جمهوری خواهی و پادشاهی خواهی ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.