اخباروگزارشات کارگری۳خرداد۱۳۹۶

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

– دو ‌کارگر زخمی حادثه کارخانه فولاد یاسوج جان باختند
– آخرین وضعیت کارگران مجروح حادثه کارخانه فولاد یاسوج بستری در اصفهان
– کارگری تحت لوای کارورزی با حقوق ماهیانه۳۱۰هزارتومانی؟!
– تجمع اعتراضی کارگران شاغل وبازنشسته مجتمع نیشکر هفت تپه نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان!
– تجمع کارگران کارخانه آجر ماشینی آزادشهردراعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل فرمانداری برای دومین روزمتوالی!
– تجمع کارگران کارخانه فرآورده های نسوز پارس دراعتراض به عدم پرداخت حقوق وبرای بازگشت بکار مقابل اداره کار استان یزد!
– ادامه تجمعات اعتراضی رانندگان تاکسی ویژه فرودگاه های تهران امروز مقابل مجلس
– تحویل کمپین آزادی اسماعیل عبدی با پانزده هزارامضا به نهادهای مربوطه
– دیدار اعضای کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری ایران با خانواده اسماعیل عبدی
– پایان اعتصاب کارگران کارخانه آذرآب پس از یک هفته بدنبال وعده پرداخت مطالباتشان!
– چرا کارگران معادن سوادکوه دست به تجمع در جاده زدند؟
بیکاری ۱۰۰۰کارگربدلیل تعطیلی معادن درپی واگذاری به بخش خصوصی
– گزارشی دیگر درباره تجمع دیروز کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل مقابل استانداری
– کارگری جوان در سقزباخودکشی به زندگیش خاتمه داد!
– کارگری جوان در سقزباخودکشی به زندگیش خاتمه داد!
دو ‌کارگر زخمی حادثه کارخانه فولاد یاسوج جان باختند
معاون فرماندار بویراحمد گفت: دو نفر از کارگران بستری شده حادثه فولاد یاسوج در بیمارستان شیراز جان باختند.
عبدالحمید پناهی در گفت‌وگو باخبرنگاران افزود: زریر بارانی و سید یوسف اکرمی دو کارگرکارخانه فولاد یاسوج که دچار سوختگی شده بودند، در بیمارستان شیراز جان باختند.
آخرین وضعیت کارگران مجروح حادثه کارخانه فولاد یاسوج بستری در اصفهان
رییس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان گفت: دو کارگر حادثه فولاد بویراحمد که درصد سوختگی آن‌ها زیاد است شرایط مناسبی ندارند اما نفر سوم شرایط قابل قبولی دارد.
فریدون عابدینی در گفت و گو با خبرنگاران‌ در خصوص کارگران مجروح حادثه فولاد بویراحمد اظهار کرد: دو نفر از این کارگران با سوختگی بیش از ۶۰ درصد به این بیمارستان منتقل شده اند و یکی از آن‌ها سوختگی در حدود ۳۵ درصد دارد.
وی با اشاره به اینکه هر سه بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند،‌ادامه داد: دو کارگری که درصد سوختگی آن‌ها زیاد است شرایط مناسبی ندارند اما نفر سوم شرایط قابل قبولی دارد و روند درمان برای آن‌ها در حال انجام است.
کارگری تحت لوای کارورزی با حقوق ماهیانه۳۱۰هزارتومانی؟!
اخبار وگزارشات کارگری: علاءالدین ازوجی مشاور وزیر و مدیرکل سیاستگذاری وتوسعه اشتغال وزارت کار درباره حقوق کارورزان گفت: دستمزد این افراد به میزان یک سوم حداقل حقوق مصوب سال ۹۶ از سوی دولت پرداخت می‌شود که حدود ۳۱۰ هزار تومان برای هر فرد است.
امروزعلاءالدین ازوجی با تشریح جزئیات اجرای طرح کارورزی که به تازگی با هدف جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار از مقطع کاردانی تا مقطع دکتری از سوی وزارت کار اجرایی شده است،به مهر گفت: هدف اجرای این طرح، دانش آموختگان دانشگاهی گروه سنی ۲۳ ساله تا ۳۲ ساله (با احتساب ۲سال خدمت سربازی) در همه رشته‌های دانشگاهی برحسب نیاز بنگاه‌های اقتصادی خصوصی و تعاونی هستند.
وی با بیان اینکه طرح کارورزی ذیل طرح کاج (کارآفرینی و اشتغال برای جوانان) در دستور کار دولت قرار گرفته است گفت: این طرح در سال گذشته در ۸ استان کشور به صورت آزمایشی اجرا شد و امسال به سراسر کشور تعمیم داده شده است.
ازوجی، دوره کارورزی را حداقل ۴ ماه و حداکثر ۶ ماه برای هر کارورز عنوان کرد و درباره نحوه جذب متقاضیان بیکار مشمول این طرح گفت: پس از گزارش‌گیری از اطلاعات ثبت شده در سامانه باید بر اساس یکسری شاخص‌ها، افراد حائز شرایط با در نظر گرفتن اولویت‌ها شناسایی و به میزان ظرفیت بنگاه‌ها و با در نظر گرفتن رشته تحصیلی فرد متقاضی از طریق وزارت کار به بنگاه اقتصادی مربوطه معرفی شوند.
وی با بیان اینکه در قالب اجرای طرح کارورزی اشتغال سالانه ۱۵۰ هزار فارغ التحصیل بیکار هدف‌گذاری شده است، درباره حقوق کارورزان گفت: دستمزد این افراد به میزان یک سوم حداقل حقوق مصوب سال ۹۶ از سوی دولت پرداخت می‌شود که حدود ۳۱۰ هزار تومان برای هر فرد است.
ازوجی در پاسخ به این سوال که آیا مکانیزم‌های نظارت بر عملکرد کارورز و کارفرما در قالب این طرح دیده شده یا خیر؟ گفت: در این زمینه شیوه‌نامه‌ای به زودی تنظیم می‌شود؛ علاوه بر این بازرسان تامین اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و روابط کار بر فعالیت بنگاه‌های تحت پوشش نظارت دارند.
وی با بیان اینکه واحدهای پذیرنده کارورزان هیچ تعهدی در قبال حذب قطعی کارورز در واحد مربوطه ندارند گفت: البته بر اساس گزارش‌های دریافتی ما از اجرای آزمایشی این طرح در سال گذشته، ۷۰ درصد کارورزان از سوی کارفرمایان جذب واحد مربوطه شدند.
مشاور وزیر کار همچنین از در نظر گرفتن مشوق‌های بیمه‌ای برای افزایش انگیزه کارفرمایان برای جذب کارورزان خبر داد و گفت: برای افزایش احتمال جذب این افراد و ماندگاری آنها در محیط کار، در صورت جذب کارورزان در واحد و بنگاه اقتصادی مربوطه، دولت تا ۲ سال ۱۰۰ درصد حق بیمه کارفرما را پرداخت خواهد کرد. بدین ترتیب کارفرمایان تا ۲ سال از پرداخت حق بیمه در قبال کارورزان معاف خواهند بود.
درهمین رابطه:
*دولت روحانی ادامه دهنده راه دولت احمدی نژاد:
http://etehadbinalmelali.com/ak/kargaran-۲/
*متن طرح کارورزی اشتغال جوانان(کاج) منتشر باید گردد!
http://etehadbinalmelali.com/ak/harvarzi/
تجمع اعتراضی کارگران شاغل وبازنشسته مجتمع نیشکر هفت تپه نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان!
صبح امروز۳خرداد، جمعی از کارگران شاغل و بازنشسته بخش صنعت نیشکر هفت تپه دراعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان مقابل ساختمان اداری این مجتمع تجمع کردند.
امروز ایلنا درهمین رابطه گزارش داد،حدود ۳۰۰ نفر از کارگران بازنشسته این واحد که از اسفند ماه سال ۹۵ تا هم اکنون بازنشسته شده‌اند؛ هنوز نتوانسته‌اند مطالبات بازنشستگی خود را دریافت کند.
این کارگران خواستار پرداخت سهم ۴ درصدی بازنشستگی خود در مشاغل سخت زیان آور به تامین اجتماعی هستند و در عین حال بابت پاداش بهره برداری سالهای ۹۴ و ۹۵ را از کارفرما طلبکارند.
در عین حال کارگران شاغل بخش صنعت مجتمع که در اجتماع امروز همکاران بازنشسته خودرا همراهی می کردند ، می گویندبابت یک ماه مزد معوقه و پاداش وبهربرداری سال‌های ۹۴ و ۹۵ دست به اعتراض زده اند.
بنابهمین گزارش،جدا از کارگران شاغل وبازنشسته،کارگران روز مزدی مجتمع نیشکر هفته از اسفند ماه مطالبات مزدی خودرا دریافت نکرده اند.
تجمع کارگران کارخانه آجر ماشینی آزادشهردراعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل فرمانداری برای دومین روزمتوالی!
امروز۳خردادبرای دومین روزمتوالی کارگران کارخانه آجر ماشینی آزادشهردراعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل فرمانداری اجتماع کردند.
کارگرکارخانه آجرماشینی آزادشهر: ما برای طلب حق و حقوقمان اینجا جمع شده ایم. گاز کارخانه قطع شده است. بیمه ما را خیلی وقت است نریخته اند، عیدی و پاداش ما را نداده اند، حقوق ما را بین ۱۳ تا ۱۵ ماه نداده اند، حق اولاد و … را نمی دهند.
یکی از کارگران در گفتگو با خبرنگار منبع خبری محلی اظهار کرد: ما برای طلب حق و حقوقمان اینجا جمع شده ایم. گاز کارخانه قطع شده است. بیمه ما را خیلی وقت است نریخته اند، عیدی و پاداش ما را نداده اند، حقوق ما را بین ۱۳ تا ۱۵ ماه نداده اند، حق اولاد و … را نمی دهند.
این کارگر معترض ادامه داد: امروز روز دومی است که برای اعتراض به جلوی فرمانداری آمده ایم. کار فرما از ما برگه سفید امضاء گرفته است و با اعتراض اندکی اخراجمان می کند. چند بار هم به اداره کار برای اعتراض رفته ایم ، اما جوابی نگرفته ایم.
درهمین رابطه،علیرضا منصوری کارشناس اداره کارگفت: به آنها گفته ایم که شکایت خود را بصورت کتبی برای ما بیاورند بطور حتم پیگیری خواهد شد.
سید جواد موسوی روابط عمومی اداره گاز استان در پاسخ به دلیل قطع گاز کارخانه اعلام کرد: بارها به این کارخانه برای پرداخت حق گاز فرصت داده ایم. اما وی از پرداخت آن خودداری می کند و همیشه با این بهانه که اگر گاز قطع شود کارگران بیکار می شوند از پرداخت پول گاز بها فرار می کند.
موسوی ادامه داد: این کارخانه بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بدهی دارد و ما باید این پول را که بیت المال است استرداد کنیم. برای فشار به صاحب کارخانه برای پرداخت گاز بها، گاز آنجا را قطع کرده ایم.
تجمع کارگران کارخانه فرآورده های نسوز پارس دراعتراض به عدم پرداخت حقوق وبرای بازگشت بکار مقابل اداره کار استان یزد!
روزگذشته(۲خرداد)،جمعی از کارگران کارخانه فرآورده های نسوز پارس دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وبرای بازگشت بکار مقابل اداره کار استان یزد تجمع کردند.
به گزارش منابع خبری محلی،یکی از کارگران کارخانه فرآورده های نسوز پارس گفت: ۵-۶ ماه است حقوق نگرفته ایم. دو ماه هم هست که به ما قول می دهند امروز و فردا بیائید سر کار اما در این دو ماه هم به وعده خود عمل نکرده اند .
وی افزود: گفتند اول خرداد کارخانه مجددا، آغاز به کار می کند ولی این اتفاق هم نیافتاده است.
وی بیان داشت: علاوه بر اینکه پول نمی دهند، مرخصی ما را هم کم کردند. از مدتی قبل مزایا، حقوق، سنوات و همه چیز ما را کم کرده اند. حالا هم بند اضافه کردند که اگر کار بود حقوق می دهیم اگر کار نبود حقوق نمی دهیم درست مثل یک برده!
یکی دیگر از کارگران این کارخانه با انتقاد از مدیریت گفت: از برج ۱۰ حقوق نگرفته ام، دیروز هم ۱۰۰ هزار تومان به حسابم واریز کرده اند!
ادامه تجمعات اعتراضی رانندگان تاکسی ویژه فرودگاه های تهران امروز مقابل مجلس
امروز۳خرداد،جمعی از رانندگان تاکسی ویژه فرودگاه های تهران مقابل مجلس تجمع کردند .
براساس گزارشات منتشره،، این رانندگان به سوء مدیریت نالایق آقای میثم مظفر رییس پیشین سازمان تاکسیرانی،که باعث بیکار شدن آن ها شده معترض و خواستار ورود مجلس شورای اسلامی به این قضیه شده اند .
درهمین رابطه:
تجمع اعتراضی تاکسیرانان فرودگاه‌های تهران مقابل شرکت تعاونی تاکسیرانی برای برای دیگر!
صبح روز گذشته(۳۱اردیبهشت)،برای باری دیگر جمعی از تاکسیرانان فرودگاه‌های تهران مقابل شرکت تعاونی تاکسیرانی تجمع در خیابان ملک کردند.
امروز ایلنا درهمین رابطه نوشت،از چند وقت پیش همچنان مشکل بیمه رانندگان تاکسی پابرجاست و علاوه بر آن، عدم پرداخت کرایه توسط شرکت تعاونی به فرودگاه‌ها، رفت و آمد تاکسیرانان را با مشکل مواجه کرده‌است.
تحویل کمپین آزادی اسماعیل عبدی با پانزده هزارامضا به نهادهای مربوطه
امروز۳خرداد، کمپین آزادی اسماعیل عبدی با پانزده هزار امضا به قوه قضاییه و دفتر ریاست جمهوری تحویل داده شد.

به گزارش ۳خردادایلنا، کمپینی که در فضای مجازی با هدف آزادی معلم زندانی، اسماعیل عبدی، به راه افتاده بود، با امضای بیش از پانزده هزار نفر از معلمان و فعالان صنفی به قوه قضاییه و دفتر ریاست جمهوری تحویل داده شد.
تعدادی از معلمان به نمایندگی از امضاکنندگان صبح امروز (سوم خرداد) این امضاها را تحویل دادند.
دیدار اعضای کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری ایران با خانواده اسماعیل عبدی
اعضای کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری ایران:ما خواهان آزادی بی قیدوشرط اسماعیل عبدی هستیم

پایان اعتصاب کارگران کارخانه آذرآب پس از یک هفته بدنبال وعده پرداخت مطالباتشان!
روزگذشته(۲خرداد)،اعتصاب کارگران کارخانه آذر آب پس از یک هفته وآمدنشان به شهر اراک وتجمع در میدان صنعت و وعده پرداخت مطالباتشان طی دوهفته آینده پایان گرفت.
جمعی از کارگران کارخانه آذرآب در استان مرکزی در تماس با ایلنا از خاتمه اعتصاب یک هفته‌ای خود خبر دادند.
این کارگران که تعداد آنها در حدود ۱۵۰۰ نفر است از روز سه شنبه/۲۶ اردیبهشت ماه برای ۳ماه مزد معوقه، ۷ ماه حق بن پرداخت نشده و وضعیت نامعلوم بیمه تکمیلی درمانی و صندوق قرض‌الحسنه این واحد صنعتی تجمع کرده‌بودند.
در روزهای نخست، این اجتماع اعتراضی در محوطه کارخانه آذرآب برپا می‌شد اما در نهایت کارگران معترض به ناچار محل اجتماع خود را از درون کارخانه به محدوده میدان صنعت شهر اراک در حوالی محل کارشان قرار دارد، انتقال دادند.
به نقل از این کارگران گفته می شود که در نتیجه این اقدام سرانجام مدیرعامل و مدیر منابع انسانی این واحد صنعتی با حضور در جمع متعرضان به آنها وعده پرداخت معوقات مزدی را دادند.
طبق این وعده از قرار معلوم طلب مزدی کارگران آذرآب تا دو هفته آینده پرداخت خواهد شد و همین مسئله باعث شد تا کارگران آذرآب از روز گذشته به تجمع اعتراضی یک هفته‌ای خود خاتمه بدهند.
درهمین رابطه:
*تجمع کارگران کارخانه آذر آب در میدان صنعت اراک درهفتمین روز اعتصاب!
روزگذشته(۱خرداد)،جمعی از کارگران کارخانه آذر آب درهفتمین روزاعتصابشان دراعتراض به عدم پرداخت۳ماه حقوق ومطالبات دیگرشان،به مرکز شهر اراک آمده ودر میدان صنعت تجمع کردند.
یکی از کارگران حاضر در تجمع امروز به ایلنا گفت: از روز سه شنبه/ ۲۶ اردیبهشت ماه برای معوقات مزدیمان در محوطه کارخانه تجمع کرده‌ایم اما هربار به جز وعده‌، سخن دیگری از زبان کارفرما و مسئولان مربوطه نشنیدیم.
او ادامه داد: در نتیجه ادامه همین وضعیت به ناچار روز گذشته در محدوده میدان صنعت اراک که در حوالی محل استقرار کارخانه قرار دارد، جمع شدیم تا بلکه این بار وعده‌هایی تکراری رنگ اجرایی به خود بگیرد.
براساس اظهارات این کارگر آذرآب دلیل اعتراض او و همکارانش پرداخت نشدن دست کم ۳ماه مزد معوقه و۷ ماه حق بن از سوی کارفرماست.
کارگران این واحد سازنده پروژه‌های نیروگاهی، در ادامه گفتند: هر یک از ما کارگران دست‌کم دارای سه سر عائله هستیم و تامین مخارج زندگی بسیار برایمان سخت شده است.
*ششمین روز اعتصاب کارگران کارخانه آذرآب دراعترض به عدم پرداخت ۳ماه حقوق ومطالبات دیگر!
جمعی از کارگران کارخانه آذر آب واقع در شهر اراک در استان مرکزی از روز سه شنبه( ۲۶ اردیبهشت ماه ) در اعتراض به عدم پرداخت۳ماه حقوق ومطالبات دیگرشان، دست از کار کشیده ودر محوطه کارخانه تجمع کردند.
کارگران کارخانه آذر آب اراک که در زمینه اجرای پروژه‌های نیروگاهی و پالایشگاهی فعالیت دارند، با اعلام این خبر به ایلنا گفتند: ما حدود ۱۵۰۰کارگر هستیم که جدا از ۳ماه مزد معوقه بابت ۷ ماه حق بن نیز طلبکاریم.
این کارگران افزودند: ۳ ماه است مزد پرداخت نشده طلبکاریم و تا این لحظه با وجود برپایی چند نوبت اجتماع اعتراضی و مراجعه به مسئولان مربوطه هنوز هیچ تغییری در شرایط ما ایجاد نشده است.
به گفته آنها در نتیجه همین وضعیت از روز سه شنبه/۲۶ اردیبهشت‌ماه در محل این واحد صنعتی برپایی تجمعات اعتراضی آغاز می‌شود و برای روزهای چهارشنبه و شنبه نیز ادامه می‌یابد.
طبق اظهارات کارگران آذر آب ، در پی این اتفاق، کارفرمای آنها برای روز چهارشنبه/۲۷ اردیبهشت ماه به صورت علی‌الحساب مبلغ یک میلیون تومان به حساب هر کارگر پرداخت می کند.
به گفته آنان مشکلات شرکت صنایع آذرآب اراک طی دو سال گذشته به مرور بیشتر شده تا جایی که هر ماه حقوق کارگران با تاخیر ۱۵تا ۲۰ روزه پرداخت می شد و در حال حاضر نیز مطالبات مزدی پرداخت نشده کارگران به سه ماه رسیده است.
چرا کارگران معادن سوادکوه دست به تجمع در جاده زدند؟
بیکاری ۱۰۰۰کارگربدلیل تعطیلی معادن درپی واگذاری به بخش خصوصی
تعطیلی و واگذاری معادن در سوادکوه مازندران، حدود هزار کارگر را در این شهرستان به عنوان قطب معدنی استان، خانه نشین و بیکار کرده است.
واگذاری یک معدن سبب بیکاری شماری از کارگران بخش معدن در سوادکوه شده است و پرداخت نشدن حقوق و معوقات چند ماهه سبب شده تا در روزهای اخیر این کارگران نسبت به این مسئله و نگرانی از آینده شغلی خود، اعتراض داشته باشند.
شهرستان سوادکوه نیز با داشتن معادن بسیار، در زمره این شهرهاست که هرازگاهی، با تجمع اعتراضی کارگران در میدان اصلی شهر، توجه شهروندان به شرایط ناگوار آنان بیشتر جلب می‌شود.
یکی از کارگران معدن سوادکوه که مدتی بیکار شده و چهارماه نیز حقوق نگرفته است به مهر می گوید: چهار ماه است که حقوق نگرفته‌ایم و اکنون نیز پیمانکاران معدن به ما گفته‌اند که کار تعطیل است و برای همین، در میدان شهر برای اعتراض جمع شده‌ایم.
کارگر دیگری می گوید: پیمانکاران از ۱۸ اردیبهشت‌ماه قرارداد بسته‌اند که معادن تعطیل شوندو با تعطیلی معادن هزار کارگر بیکار شدند و همین اقدام آن‌ها موجب شده که ما اکنون برای اعتراض به خیابان‌ها آمده‌ایم.
این کارگر افزود: شش ماه گذشته، پیمانکاران در نامه‌ای به شرکت سامان بیان کرده‌اند که با این قرارداد حاضر به کار نیستند، اما ما کارگران چه نقشی در این قرارداد داشته‌ایم و اکنون پاسخگوی مشکل ما چه کسی خواهد بود؟ کار دیگری جز معدن برای ما در سوادکوه وجود ندارد که انجام دهیم وزندگی ما باکار در همین معادن می‌چرخد.
وی گفت: ما نمی‌خواهیم زیر نظر پیمان‌کار کارکنیم، صاحب معادن شرکت سامان است و او باید پاسخگو باشد، چراکه پیمانکاران به فکر کارگران نیستند.
کارگر دیگری می گوید: به‌طور مستقیم هزار کارگر در این معادن کار می‌کنند و تا دیروز که به ما نیاز داشته‌اند به ما وعده داده‌اند، اما اکنون هیچ.
وی افزود: هیچ‌کسی به فکر کارگر نیست و اگر اعتراضی کنیم، درنهایت ما کارگران سین‌جیم می‌شویم؛ درحالی‌که گرفتاری ما به خاطر این پیمانکاران و شرکت سامان است.
این کارگر افزود: یک سری از ما کارگران، ۲۲ سال سابقه کار در این معادن داریم و چهار ماه هم هست که حقوق نگرفته‌ایم و اکنون‌که معدن تعطیل‌شده، تکلیف ما چه می‌شود؟ به همین راحتی ما را کنار گذاشته‌اند.
شرکت معدنی سوادکوه با ۶۷۲ سهامدار که اکثر آن‌ها بازنشستگان همین معادن هستند، در سال ۱۳۸۲، معادن البرز مرکزی را به مبلغ ۱۲ میلیارد تومان خریداری کرده و در سال ۱۳۹۲ قسط پرداختی تمام‌شده است. این شرکت حدود ۹ معدنی را که در اختیار داشته است، با عقد قراردادی در اختیار پیمانکاران برای انجام کار معدنی قرار داده است و طبق قرارداد فی‌مابین، پاسخگوی کارگران، پیمانکاران هستند و بیش از هزار نفر از جوانان شهر در شرایط سخت و با ایمنی پایین در این معادن مشغول کارند.
طبق قراردادی که میان البرز و شرکت معدنی منعقدشده، شرکت معدنی باید زغال تولیدی خود را که ماهانه به حدود ۱۳ هزار تن می‌رسد، به قیمت هر تن حدود کمتر ۲۰۰ هزار تومان به البرز مرکزی بفروشد و در ادامه البرز مرکزی پس از شستشو زغال، هر تن را بالای ۴۰۰ هزار تومان به اصفهان تحویل می‌دهد، این در حالی است که قیمت تمام‌شده استخراج زغال برای شرکت بیش‌تر از ۲۰۰ هزار تومان در تن است و همین امر موجب شده تا این شرکت و پیمانکاران با کمبود نقدینگی مواجه شوند و اکنون شرکت دارای بدهی است و سهام‌داران نیز ناراضی هستند.
این شرکت معدنی در سوادکوه از سال گذشته با انجام کار کارشناسی قصد واگذاری این معادن باقیمت ۶۰ میلیارد تومان را داشته، اما تاکنون برای خرید استقبالی نشده است، درنتیجه تصمیم گرفته تا به‌طور موقت این معادن را به پیمانکاران و افراد داوطلب اجاره دهد و در حال حاضر نیز پیمانکاران تصمیم به تعطیلی معدن گرفته‌اند.
درهمین رابطه:
باردیگرکارگران معترض معادن زغال سنگ البرزمرکزی درجاده تجمع کردند!
نماینده کارگران شرکت‌های خصوصی زغال سنگ البرز مرکزی: مسدود‌کردن جاده سوادکوه آخرین راه‌ حل ما برای دریافت مطالبات است.
اخباروگزارشات کارگری:صبح امروز۱خرداد، کارگران معادن زغال سنگ البرزمرکزی(شرکت سامان) دراعتراض به عدم پرداخت حقوق وجلوگیری از تعطیلی معادن وبیکارشدن،در میدان شهر زیرآب سوادکوه تجمع کردند که منجربه مسدود شدن جاده سوادکوه به سمت تهران شد.
به گزارش منابع خبری محلی، نماینده کارگران شرکت‌های خصوصی زغال سنگ البرز مرکزی سوادکوه مسدود‌کردن جاده سوادکوه را آخرین راه‌حل برای دریافت مطالبات و رهایی از بن‌بست ذکر کرد.
یکی از نمایندگان کارگران شرکت‌های خصوصی زغال سنگ البرز مرکزی شهرستان سوادکوه با اشاره به اینکه ۶ پیمانکار خصوصی فعال در معادن زغال سنگ البرز مرکزی امروز۱خرداد کار را تعطیل کردند و به نرخ قیمت زغال سنگ معترض بودند، گفت: پیمانکاران بخش خصوصی معادن البرز مرکزی قیمت امسال زغال را مناسب نمی‌دانند و آن را برای فعالیت معدنی منطقی نمی‌دانند.
وی با بیان اینکه ما در ۲۷ اسفند‌ماه سال گذشته هم برای دریافت مطالبات خود اقدام به مسدود‌کردن محور سوادکوه کردیم، افزود: برای حل مشکل مطالبات ما در انتهای سال‌گذشته وعده‌هایی داده شد ولی مصوبات آنان اجرایی نشد.
وی در پاسخ به سؤالی درباره برخی از انتقادات برای مسدود‌کردن محور سوادکوه برای دریافت مطالبات، خاطر‌نشان کرد: مسدود‌کردن جاده سوادکوه، آخرین راه‌حل ما است و هنگامی که برای دست‌یابی به مطالبات و حقوق خود به بن‌بست ‌برسیم و کسی جواب ما را ندهد مجبور به مسدود‌کردن مسیر می‌کنیم تا حرف‌های ما شنیده‌شود.
این کارگرمعترض با بیان اینکه بعد از اینکه بین پیمانکاران و شرکت سامان برای ادامه فعالیت در معادن، توافقی صورت نگرفت و پیمانکاران تصمیم گرفتند تا از ادامه فعالیت صرف‌نظر کنند، کارگران برای پیگیری اشتغال خود، مطالبات و مشکل بیمه‌ای اقدام به مسدود‌کردن محور سوادکوه کردند.
گزارشی دیگر درباره تجمع دیروز کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل مقابل استانداری
جمعی از کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل روز گذشته (سه شنبه ۲خرداد ماه) در اعتراض به وضعیت نامعلوم شغلی وبلاتکلیفی در دریافت مطالبات معوقه خود مقابل ساختمان استانداری اردبیل تجمع کردند.
امروز ایلنا به نقل از کارگرانی که در این اجتماع شرکت داشتند نوشت، در کارخانه ذوب آهن اردبیل بیش از ۴۰۰ نفر کارگر رسمی وقرار دادی فعالیت دارند که ۱۳ ماه مطالبات معوقه مزدی از کارفرما طلبکارند.
در زمینه مشکلات کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل،استاندار اردبیل گفته است: کارخانه ذوب آهن با سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان اردبیل احداث شده و سرمایه گذار این کارخانه مجتمع خود را به یک پیمانکار دیگر به صورت اجاره ای واگذار کرده است.
به گفته مجید خدابخش پیمانکار مربوطه کارگرانی برای کار در این کارخانه به کار گرفته و در پرداخت حق و حقوق آن ها کوتاهی کرده است که در واقع برطرف کردن این مشکل از حوزه وظایف استانداری اردبیل خارج بوده و این تجمع ها مشکلی را برطرف نمی کند.
طبق اظهارات وی قانون برای این گونه مشکلات کارفرمایی و کارگری تمهیدات لازم را لحاظ کرده و باید کارگران شاکی این کارخانه با مراجعه به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از طریق قانونی پیگیر موضوع باشند.
همچنین خدابخش گفته است اداره کار می تواند برای احیای حق کارگران این مجموعه، علیه کارفرما حکم صادر کرده و این حکم از طریق مراجع قضائی قابل اجرا خواهد بود.
کارگران می‌گویند در آخرین پی گیری‌های که با کارفرما انجام دادیم هیچ پاسخ قاطعی از سوی کارفرما برای دریافت مطالباتمان نشنیدیم و به همین دلیل ناچار شدیم برای احقاق حقوق از دست رفته‌مان تجمع کنیم.
درهمین رابطه:
تجمع اعتراضی کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل نسبت به عدم پرداخت ماه هاحقوق مقابل استانداری!
امروز۲خرداد،جمعی از کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل برای باردیگردر اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق مقابل استانداری تجمع کردند.
به گزارش منابع خبری محلی،کارگران با بنر نوشته هایی همچون:«مبارزه با فساد با شعار محقق نمی شود اقدام و عمل لازم است»، «معوقه ۱۷ ماهه»، « عزا عزاست امروز روز عزاست امروز- کارگر ذوب آهن رو به فناست امروز» و…اعتراضشان را بنمایش گذاشتند.
کارگری جوان در سقزباخودکشی به زندگیش خاتمه داد!
روزگذشته(۲خرداد)،یک کارگر۱۹ساله درمحل کارش درشهر سقز با خودکشی به زندگیش خاتمه داد.
منابع خبری محلی،درباره هویت این کارگرجوان باخته نوشتند که اهل خاخاریکی از روستاهای تکاب از توابع ارومیه بوده است.
کشته وزخمی شدن ۲کارگر سنگبری درمحلات براثرسقوط سنگ!
رییس فوریت‌های پزشکی محلات از کشته وزخمی شدن۲کارگریک سنگ بری درمحلات در روز گذشته(۲خرداد)براثر سقوط سنگ خبرداد.
امروزقاسم رئیس اکبری در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: عصر روز گذشته وقوع یک مورد حادثه در یکی از سنگبری های محلات در دهستان باقرآباد گزارش واکیپ امداد و نجات مستقر در دوراهی آبگرم به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: در لحظه اول حادثه یکی از کارگران دردم جان سپرده و کارگری دیگر از ناحیه پا دچار جراحت شده بود که به بیمارستان محلات اعزام شد .
رئیس اکبری علت حادثه را افتادن سنگ در هنگام برش از زیر دستگاه قله‌بر اعلام کرد.
سوم خردادماه۱۳۹۶
akhbarkargari۲۴۶۸@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.