– آغازدورسوم اعتصاب کارگران کارخانه فولاد و چدن درودازروز16آبان درپی توخالی درآمدن وعده مدیریت!
– سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
پرونده سازی ، آزار ، اذیت و زندانی کردن کارگران محکوم است
– ادامه تجمعات اعتراضی کارگران بیکارشده کارخانه تبریز کف مرند!
– احضار سید منصورموسوی معلم روزنامه نگار به دادگاه انقلاب!
– تجمع صدها کارگرکارخانه کنتورسازی قزوین دراعتراض به عدم پرداخت 4ماه حقوق وحق بیمه!
– پروین محمدی:جعفر عظیم زاده امنیت غارتگران و استثمارگران را به خطر انداخته بود
– تجمع اعتراضی 500کارگر کارخانه سیمان تهران مقابل دفتر شرکت درتهران
– رسول بداقی و جعفر عظیم زاده به سالن 8 اندرزگاه 8 اوین منتقل شدند
– چهارمین روز تجمع اعتراضی کارگران پویا غرب کرمانشاه مقابل دفتر مرکزی شرکت در تهران!
– اعتراض رسانه ای کارگران آبدار شهرستان لنده به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه!
– بازگشت به کار تعدادی ازکارگران بیکارشده قند فسا بدنبال راه اندازی مجدد کارخانه!
– اخراج سریالی کارگران کارخانه فولاد قزوین
– عدم پرداخت کامل حق اضافه کاری وتاخیر2ماهه درپرداخت حقوق کارگران شهرداری هویزه!
– گزارشی دیگردرباره تجمع 10آبان کارکان آزمایشگاهیان بالینی مقابل وزارت بهداشت برای افزایش دستمزد!
– اخراج گسترده کارگران کوره پزخانهها در سال 94
– وام خودرو ، کارت اعتباری وحداقل حقوق 712هزار تومانی کارگران!
– افزایش 26 درصدی جان باختگان حوادث کاردراستان مازندران در شش ماهه اول سال جاری!
– سوختگی شدید 2کارگر یک کارخانه آجر ماشینی شاهرود براثرانفجار!
– مصدومیت 8کارگرمعدن چاه گزبدنبال واژگونی سرویس رفت وآمد!
– اعتصاب بی سابقه کارکنان شرکت لوفت هانزا باعث لغو حدود یک هزار پرواز لوفت هانزا در آلمان شد
– اعتراض پناهجویان در بازداشتگاه جزیره کریسمس استرالیا بدنبال مرگ یک پناهجوی ایرانی
– تظاهرات سازمان صلح سبز علیه شرکت فولکس واگن مقابل دفتر مرکزی این کمپانی در شهر ولفسبورگ آلمان
آغازدورسوم اعتصاب کارگران کارخانه فولاد و چدن درودازروز16آبان درپی توخالی درآمدن وعده مدیریت!
دورسوم اعتصاب کارگران فولاد و چدن از روزشنبه16آبان، بدنبال توخالی درآمدن وعده مدیریت کارخانه مبنی برپرداخت حقوق معوقه،آغازشد.
مدیریت قبلی کارخانه فولاد و چدن درود،روز چهارم آبان ماه در جمع کارگران اعتصابی حاضر و از آنان خواسته بود تا به سر کارشان بازگردند و در عین حال برای مدت ۱۰ روز منتظر پرداخت شدن معوقات مزدی خود بمانند.
کارگران به گفته مدیریت قبلی اعتماد کردند و بر سرکار خود بازگشتند.با اتمام مهلت تعیین شده درروز پنجشنبه ،کارگران تصور میکردند که قرار است مطالباتشان در ابتدای هفته به حسابشان واریز شود.
کارگران در روز شنبه مطابق معمول به کارخانه فولادوچدن درود آمدند اما بجای تسویه مطالبات مزدی کارگران، خبر تغییر مدیریت را شنیدند.
به گزارش18آبان ایلنا،کارگران کارخانه فولاد و چدن درود میگویند در روزهای گذشته مدیریت این واحد صنعتی تغییر کرده است و آنها نگرانند که مبادا مدیریت جدید با هدف تسویه حساب و انحلال این واحد صنعتی انتخاب شده باشد.
یکی از کارگران کارخانه فولاد و چدن با اعلام این خبر گفت: با تغییر مدیریت کارخانه فولاد چدن درود و پرداخت نشدن مطالبات مزدی کارگران حدود ۱۰۰ نفر از کارگران این کارخانه از روز شنبه ۱۶ آبان تجمع اعتراضی خود را از سر گرفتهاند.
وی در تشریح جزئیات مطالبات مزدی و بیمهای خود و همکارانش گفت: در حال حاضر بابت دستمزد خرداد، تیرماه، مرداد، شهریورو مهر ماه طلبکار هستیم و به غیر از پنج ماه و نیم مزایای مزدی پرداخت نشده، حق بیمه ما نیز بیشتر از ۷ ماه است که پرداخت نشده.
این کارگر فولاد چدن یادآوری شد: مدیریت قبلی روز چهارم آبان ماه در جمع کارگران معترض حاضر و از آنان خواسته بود تا به سر کارشان بازگردند و در عین حال برای مدت ۱۰ روز منتظر پرداخت شدن معوقات مزدی خود بمانند.
وی افزود: این وعده نهتنها عملیاتی نشد بلکه کارگران در ادامه مطلع شدند که مدیریت کارخانه تغییر کرده است و چون سوابق مدیریت جدید بیشتر به امور کارگاههای منحل شده مربوط میشود اکنون نگرانند که مبادا فولاد و چدن درود نیز در آستانه انحلال قرار گرفته باشد.
کارگر کارخانه چدن با بیان اینکه کارگران به گفته مدیریت قبلی اعتماد کردند و بر سرکار خود بازگشتند، گفت: با اتمام مهلت تعیین شده روز پنجشنبه خاتمه یافت و کارگران تصور میکردند که قرار است مطالباتشان در ابتدای هفته به حسابشان واریز شود.
وی افزود: کارگران در روز شنبه مطابق معمول به کارخانه فولادوچدن درود آمدند اما بجای تسویه مطالبات مزدی کارگران، خبر تغییر مدیریت را شنیدند، کارگران که با پایان مهلتی که به کارفرما داده بودند فهمیدند این مهلت را مدیریت کارخانه برای رسیدگی به کارهای تسویه حساب خودش از کارگران خواسته نه پرداخت معوقات مزدی کارگران.
درهمین رابطه:
پایان دور دوم اعتصاب کارگران کارخانه فولاد و چدن درود در نهمین روز؟!
صبح امروز4آبان، کارگران کارخانه فولاد و چدن درود به دور دوم اعتصابشان در نهمین روزپایان دادند.
به گزارش4آبان ایلنا،کارگران واحد صنعتی فولاد و چدن درود با اعلام این خبر گفتند: آخرین بار از روز بیست و ششم مهر ماه برای مشخص شدن باقیمانده معوقات مزدی خود در محل کارخانه تجمع اعتراضی(اعتصاب) برپا کردیم که امروز این تجمع خاتمه یافت.
این کارگران در خصوص علت پایان دادن به تجمع اعتراضی(اعتصاب) 9 روزه خود گفتند از بیم آنکه با ادامه این وضعیت کارفرمای مبادا زمزمه تعطیلی و انحلال فولاد و چدن درود قوت بگیرد ترجیح دادند تا به کار سابق خود بازگردند.
این کارگران یادآور شدند: پیشتر از روز بیست و هشتم شهریور ماه برای پیگیری نزدیک به پنج میلیون تومان طلب مزدی پرداخت نشده دست به اعتراض زده بودند که در نهایت با این اقدام اعتراضی حدود یک میلیون و هشتصد هزار تومان از این طلب در تاریخهای بیست و سوم و بیست و پنجم مهر ماه به حساب آنها واریز شد.
کارگران میگویند در حال حاضر معوقات مزدی آنها به ماههای خرداد، تیرماه، مرداد، شهریورو مهر ماه سال جاری مربوط میشود و آنها امیدوارند که هرچه سریعتر کارفرما باقیمانده طلب مزدی آنها را پرداخت کند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
پرونده سازی ، آزار ، اذیت و زندانی کردن کارگران محکوم است
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه هر گونه فشار،پرونده سازی و زندانی کردن کارگران و فعالین کارگری را محکوم می کند و خواستار آزادی بی قید و شرط ایشان و دیگر کارگران زندانی می باشد.
پرونده سازی و آزار و اذیت و زندانی کردن کارگران محکوم است
روز یکشنبه۱۷ آبان جعفر عظیم زاده از اتحادیه ازاد کارگران ایران که به شش سال زندان محکوم شده است ، جهت اجرای حکم، خود را به اجرای احکام دادسرای اوین معرفی کرد.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه هر گونه فشار،پرونده سازی و زندانی کردن کارگران و فعالین کارگری را محکوم می کند و خواستار آزادی بی قید و شرط ایشان و دیگر کارگران زندانی می باشد.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۸آبان ۱۳۹۴
ادامه تجمعات اعتراضی کارگران بیکارشده کارخانه تبریز کف مرند!
عصرروزیکشنبه17آبان، کارگران بیکارشده کارخانه تبریز کف مرند ابتدا در دفتر نماینده مجلس ازمرند و جلفا و سپس در کارخانه دست به تجمع اعتراضی زدند.
بنا به گزارشات منتشره درهمین رابطه بتاریخ18آبان،هر یک از کارگران این کارخانه بطور میانگین ۱۷۰ تا ۱۸۰ میلیون ریال و در مجموع حدود ۲۵ میلیارد ریال طلب دارند.
طبق مصوبه کمیسیون کارگری شهرستان مرند این کارخانه موقتا تعطیل شده است تا زمینه برای تجهیز زیرساختها و تهیه مواد اولیه انجام شده و در نهایت مجدداد چرخ کارخانه بچرخد.
وقراربراین شده است که کارگران بیکارشده کارخانه تبریز کف مرند برای دریافت بیمه بیکاری معرفی شوند.
درهمین رابطه:
تجمع کارگران تبریز کف مرند مقابل فرمانداری دراعتراض به تعطیلی کارخانه ،بیکارشدن وعدم پرداخت مطالباتشان!
روزدوشنبه ۲۶ مهرماه همزمان با جلسه شورای تامین شهرستان مرند در محل ساختمان فرمانداری این شهرستان تعدادی از کارگران این کارخانه در مقابل ساختمان فرمانداری تجمع کردند.
کارخانه تبریز کف از حدود سه هفته پیش تولید خود را متوقف کرده است وبیکاری کارگرانش با عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه آغازشده است.
به گزارش پیام مرند،کارگران کارخانه تبریز کف شهرستان مرند همچنان در مسیر احقاق حقوق خویش سرگردانند.
کارگران کارخانه «کاشی تبریزکف مرند»، ماهها و سالها است که برای مطالبه حقوق عقب افتاده خود در خیابان ها و مقابل فرمانداری سرگردان هستند و ای کاش هایشان به یک رویا در زندگی تبدیل شده اند.
اینبار تعدادی از کارگران تبریز کف با حضور در دفتر این خبرگزاری،از تعطیلی کامل کارخانه و آغاز بیکاری باجیب خالی خبر دادند.
به گفته این کارگران، کارخانه تبریز کف از حدود سه هفته پیش تولید خود را متوقف کرده است و همچنان کسی پاسخ شفاف و قانع کننده ای نمی دهد.
یکی از کارگران از یکی مسئولین بلندپایه اجرایی شهرستان گلایه کرد که در پاسخ به درخواستهای کارگران از اینکه به این ماجرا ورود نخواهد کرد، خبر داده است!
کارگر دیگر که بغض گلویش را گرفته است می گوید: دیگر نمی دانیم چه کار کنیم؛ آنقدر درخواست و فریاد استمداد زدیم که دیگر خسته ایم.
گفتنی است دوشنبه ۲۶ مهرماه همزمان با جلسه شورای تامین شهرستان مرند در محل ساختمان فرمانداری این شهرستان تعدادی از کارگران این کارخانه در مقابل ساختمان فرمانداری تجمع کردند.
براساس این گزارش بخشی از مطالبات کارگران این کارخانه از ماهها پیش پرداخت نشده است و همچنین بیمه تعدادزیادی از کارگران نیز قطع شده است.
احضار سید منصورموسوی معلم روزنامه نگار به دادگاه انقلاب!
سید منصور موسوی، آموزگار فعال در عرضه رسانه و تحلیلگر مسائل آموزشی به شعبه 15 دادگاه انقلاب احضارشد.
سید منصور موسوی، معلم روزنامه نگار، عضو مجمع فرهنگیان ایران اسلامی و از موسسان انجمن کارشناسان آموزش و پرورش در ادامه جریان پرونده سازی و بازداشت های کور علیه معلمان، طی هفته جاری به شعبه 15 دادگاه انقلاب احضار شد است. وی در تاریخ 26 شهریورماه 94 و در ادامه فشار بر فعالان صنفی معلمان بازداشت و به رغم بیماری مدت بیست روز را در انفرادی بند 2 الف نگاه داشته شده بود .
موسوی در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشته است: “هرچند قائل که این قائله با حکم برائت یا در بدترین حالت با توبیخ و تعهد و جریمه و هرنوع مجازات جایگزین به جز حبس، ختم به خیر شود اما هنوز هم ناباورانه چندین بار در طول روز این قضیه را برای خود و نزد خانواده و دوستان حلاجی می کنم که این مصائب از کجا و به دلیل کدامین کرده یا ناکرده گریبانگیرمان شد؟”
سناریوی بازداشت و پرونده سازی فعالان صنفی معلمان مدتی است که در دولت تدبیر و امید آغاز شده و همچنان ادامه دارد. دولتی که داعیه ی حمایت از تشکل های صنفی را داشته و مدعی حمایت از آنان است.
هم اکنون معلمانی چون رسول بداقی، علی اکبر باغانی، محمود بهشتی لنگرودی و اسماعیل عبدی از فعالان صنفی در زندان به سر می برند.
وضعیت اسماعیل عبدی دبیرکل کانون صنفی معلمان ایران(تهران) که از پنجم تیرماه سال جاری تاکنون، بدون هیچگونه صدور حکمی در زندان اوین نگهداشته شده است قابل تامل است.
منبع: حقوق معلم و کارگر –18آبان
تجمع صدها کارگرکارخانه کنتورسازی قزوین دراعتراض به عدم پرداخت 4ماه حقوق وحق بیمه!
صدها کارگر کارخانه کنتورسازی در اعتراضی همگانی، خواستار پرداخت حقوق معوقه خود شدند، این در حالی است که این شرکت جزو واحدهای فعال بوده و از وضعیت مناسبی برخوردار است.
به گزارش 18آبان تسنیم ،شرکت کنتورسازی با 78 کارگر رسمی و 346 کارگر قراردادی از جمله شرکتهای فعال در زمینه صادرات کنتور برق کشور است، این شرکت از نظر مواد اولیه و تولیدات شرکت به روز بوده و از لحاظ مالی در وضعیت مناسبی قرار دارد ولی متأسفانه با وجود این شرایط، حقوق کارگران این شرکت 4 ماه به تعویق افتاده و بیمه آنها نیز واریز نشده است.
محمد امانی رئیس کانون کارفرمایان استان قزوین در رابطه با علت تعویق حقوق کارگران این شرکت اظهار داشت:صاحبان سرمایه، علت تعویق این حقوق را کمبود نقدینگی شرکت کنتورسازی دانستند.
وی در رابطه با شرایط کنونی شرکت کنتورسازی بیان کرد: تولید شرکت به روز است و هیچ مشکلی از لحاظ تولید و فروش محصولات نهایی، این شرکت را تهدید نمیکند و در جلساتی که رئیس شرکت حضور داشته، قول پرداخت حقوق کارگران در ماههای مختلف را داده ولی متأسفانه تا امروز هیچ اقدامی از طرف این شرکت صورت نگرفته است.
با توجه به وضعیت مناسب شرکت کنتورسازی در بخشهای مختلف و نبود هیچگونه مشکل و خلل در زمینه تأمین مواد و تولید مناسب و فروش محصول نهایی، کمبود نقدینگی دلیل موجه عدم پرداخت حقوق و واریز نکردن بیمه کارگران این شرکت نیست.
از مسئولان استان انتظار میرود مشکلات این شرکت را به جد بررسی کرده و دلیل واقعی عدم پرداخت حقوق کارگران این شرکت را هر چه سریعتر آشکار کرده و راهکارهای اجرایی را در این رابطه به کارگیرند.
پروین محمدی:جعفر عظیم زاده امنیت غارتگران و استثمارگران را به خطر انداخته بود
هنوز از شوک خبر مرگ شاهرخ زمانی بعد از تحمل پنج سال زندان به جرم دفاع از حقوق انسانی کارگران بیرون نیامده بودم که خبر دستگیری علی نجاتی، 9 سال محکومیت محمود صالحی در دادگاه بدوی، حکم زندان زنده یاد کورش بخشنده و در ادامه با کمال ناباوری ابلاغیه دادگاه اجرای احکام مبنی بر اجرای شش سال زندان قطعی جعفر عظیم زاده به دستمان رسید. کارگری که در طول سالیانی که با ایشان آشنا شدم لحظه ای از اعتراض به آوار فجایعی که هر روزه بر سر ما کارگران خراب میشود دست برنداشت و همه توانش را برای پیشبرد اهدافش، که چیزی جز بهبود شرایط کارو زیست کارگران نبود به کار بست.روزی که در اواخر سال 1387 با اتحادیه آزاد کارگران ایران از طریق وی آشنا شدم آنان در تلاش برای جمع آوری طوماری اعتراضی بر علیه تحمیل حداقل مزد ناچیز در سراسر کشور بودند.
لین متن کامل: http://www.etehadeh.com/?page=news&nid=4701
تجمع اعتراضی 500کارگر کارخانه سیمان تهران مقابل دفتر شرکت درتهران
امروز18آبان،حدود ۵۰۰ کارگر کارخانه سیمان تهران دست به تجمع اعتراضی مقابل دفتر این شرکت درتهران زدند.
به گزارش18آبان ایلنا، تجمع اعتراضی کارگران مجتمع سیمان تهران صبح امروز (۱۸ آبان) برگزار شد و حدود ساعت یازده خاتمه یافت.
کارگران معترض یکی از مهمترین دلایل این اعتراض را شنیدن زمزمههایی مبنی بر فروش هتل مجتمع سیمان تهران در مشهداعلام داشتند.
علاوه براین مسائل دیگری ازجمله حذف اضافه کاری و پرداخت نشدن سنوات سال گذشته نیز باعث نارضایتی کارگران معترض بوده است.
رسول بداقی و جعفر عظیم زاده به سالن 8 اندرزگاه 8 اوین منتقل شدند
حقوق معلم و کارگر:بر اساس آخرین اخبار رسیده، رسول بداقی از اعضای کانون صنفی معلمان ایران و جعفر عظیم زاده از فعالان کارگری امروز یکشنبه 18 آبان به سالن 8 اندرزگاه 8 زندان اوین منتقل شدند.
اسماعیل عبدی دبیرکل کانون صنفی معلمان ایران که او نیز از پنجم تیرماه سال جاری تاکنون بدون صدور حکم در اوین بازداشت می باشد، حال عمومی رسول بداقی و روحیه او را خوب توصیف کرد.
رسول بداقی که در پایان تیرماه امسال دوران محکومیت شش ساله خود را به پایان برده بود با حکم سه ساله دیگری روبرو شد و در پنج ماه گذشته در سلول انفرادی به سر می برد. ایشان با توجه به پیگیری هایی که در خصوص حکم اخیر و پرونده اش انجام گرفته است امیدوار است به زودی آزاد شود.
چهارمین روز تجمع اعتراضی کارگران پویا غرب کرمانشاه مقابل دفتر مرکزی شرکت در تهران!
حدود ۳۰ نفر از کارگران اخراجی شرکت پویا غرب کرمانشاه در اعتراض به واگذاری واحدهای مسکونی سازمانی کارگران به بانک صادرات برای چهارمین روز متوالی مقابل دفتر مرکزی شرکت در تهران تجمع کردند.
به گزارش18آبان ایلنا،یکی از کارگران معترض گفت: در سال ۸۹ هیات مدیره این مجموعه سازنده کابلهای فشارقوی برق از بانک صادرت تسهیلاتی را در غالب وام میگیرد و بابت ضمانت اسناد زمینهایی را که در آن خانههای سازمانی کارگران واقع شده است را در رهن بانک قرار میدهد.
وی بابیان اینکه این زمینها از طرف سازمان مسکن و شهرسازی به کارگران واگذار شده بود، میافزاید: در سال ۸۹ کارگران صاحب ساکن در خانههای سازمانی بابت پیگیریهای حقوقی تفکیک سند مالکیت وکالتی را به کارفرما داده بودند و ظاهرا کارفرما از این وکالت برای در رهن گذاشتن زمینها استفاده کرده است.
این کارگر معترض به نمایندگی از سوی دیگر همکاران خود گفت: ظاهرا کارفرما پس از دریافت این تسهیلات در بازپرداخت آن با مشکل مواجه میشود بطوری که هم در سال ۹۱ تمامی ۵۰ کارگر این واحد سازنده کابلهای فشار قوی اخراج میشوند و هم در حال حاضر بانک صادرات قصد دارد تا بابت مطالبات خود زمینهای گرویی را مصادره کند.
او بابیان اینکه کارفرمای سابق آنها به هیچ عنوان حق نداشت تا از وکالت کاری برای در رهن گذاشتن خانههای سازمانی کارگران استفاده کند، افزود: در سالهای گذشته چندین بار از طرف بانک صادرات برای ما احضاریه صادر شده است و چون هیچ دسترسی به کارفرما نداریم اکنون به تهران آمدهایم.
وی بابیان اینکه تا به امروز او و همکارانش چندین بار با برپایی تجمع از استانداری و مسئولان کرمانشاه خواستار جلوگیری از مصادره خانههای سازمانی خود به وسیله بانک صادرات شدهاند، گفت: ظاهرا هیچ ردی از کارفرما وجود ندارد و حتی اینجا در دفتر مرکزی نیز کسی از او نشانی ندارد.
اعتراض رسانه ای کارگران آبدار شهرستان لنده به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه!
صبح امروز18آبان، تعدادی ازکارگران آبدار* شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد از عدم پرداخت حقوق خود ظرف پنج ماه گذشته گلایه نموده و مراتب نارضایتی خود را از شرایط پیش آمده اعلام نمودند.
به گزارش18آبان آوای رودکوف، صبح امروز18آبان، تعدادی از آبداران شهرستان لنده با مراجعه به خبرنگاراین پایگاه خبری ،از عدم پرداخت حقوق خود ظرف پنج ماه گذشته گلایه نمودند و مراتب نارضایتی خود را از شرایط پیش آمده اعلام نمودند.
یکی از این کارگران (آبدار) گفت: که تا کنون 9 ماه حقوق خود را دریافت ننموده است .
وی اضافه کرد،قبل از سال 93 حقوق و مزایای خود را به موقع دریافت می نموده اما از آن به بعد با این مشکل مواجه هستند ایشان همچنین از وضعیت پرداخت بیمه خود توسط پیمانکار آب و فاضلاب روستایی اظهار نگرانی می کرد .
یکی دیگر از آبداران شهرستان لنده اظهارکرد،5 ماه حقوق دریافت ننموده و تا کنون چندین بار پیگیری نموده و همواره اداره آب و فاضلاب روستایی از خود سلب مسولیت می نماید و مدعی است که حقوق آنها باید از طریق پیمانکار پرداخت گردد و پیمانکار هم پاسخ مناسبی به آنها نمی دهد و همچنان بین اداره آب و فاضلاب و پیمانکار سرگردان می باشد.
ایشان در ادامه افزود حتی بارها به دلیل مشکلات مالی و شرایط اقتصادی موجود وضعیت خود را به بخشداری و فرمانداری شهرستان نیز اعلام نموده اما فریاد رسی نیست.
*آبدار تعریفی است از فردی که به عنوان کارگزار اجرایی در تعمیر و نگهداری، کلرزنی و بهرهبرداری از شبکه و تاسیسات آب آشامیدنی روستایی انجام وظیفه می نماید.
شغلی است بسیار حساس که در سلامتی هزاران نفر تاثیر گذار است به این منظور که اگر رضایت خاطر اینان بخوبی تامین نگردد و بی انگیزگی و عدم علاقه ی به کار در او ایجاد شود ممکن است باعث سهل انگاری در انجام وظایف محوله گردد و اینجاست که حتی ممکن است سلامتی مردم از ناحیه آب شرب به مخاطره بیفتد.
بازگشت به کار تعدادی ازکارگران بیکارشده قند فسا بدنبال راه اندازی مجدد کارخانه!
از روز شنبه (16 آبان ماه) اداره صنعت، معدن و تجارت حدود نه تن شکر خام برای این واحد تولیدی تدارک دید و در نتیجه کوره آهک قند فسا از روز شنبه راه اندازی شد.
به گزارش18آبان ایلنا،شب گذشته(17آبان) کوره بخار کارخانه نیز شروع به کار کرده است و قرار است فردا(19آبان) صد کارگر فصلی دیگر نیز به کارخانه برگردند.
بنابهمین گزارش،کارگران فصلی قند فسا، قرارداد مکتوب ندارند و هربار با شروع بهره برداری و آغاز به کار خط تولید، مدیریت کارخانه از آنها دعوت به کار می کند و در طول دوران فعالیت کارخانه ، دستمزد و بیمه آنها پرداخت می گردد .
کارفرما مدعی است که برای به کارگری تمامی کارگران نیازمند حداقل 5000 تن شکر خام است و چون در حال حاضر امکان تهیه این میزان شکر خام وجود ندارد در نتیجه وضعیت استخدامی بیشتر کارگران به کار فصلی تبدیل شده ست.
درهمین رابطه:
بیکاری500کارگر قند فسا بدنبال تعطیلی کارخانه!
کارخانه های قند کشور از نیمه دوم شهریور ماه با تامین چغندر فعال هستند ولی این واحد صنعتی به علت نداشتن شکر خام فعالیتی ندارد و 500 کارگر آن تا اطلاع ثانوی بیکار شده اند.
به گزارش 29مهرفسایی،کارخانه قند فسا یکی از قدیمی ترین کارخانه های استان فارس و حتی ایران است که بسیاری از مردم شهرستان فسا با این کارخانه و صدای بوق آن خاطراتی نوستالژیک دارند.
این کارخانه پس از این که در سال های اخیر، دچار رکود شده بود، حالا مدتی است که کاملا تعطیل و کارگران آن خانه نشین شده اند.
فیروزی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فسا در این باره گفت: کارخانه قند فسا از سال 1333 با 61 سال سابقه کاری در زمینه تولید قند و شکر از چغندر قند فعالیت کرده است و از سال 1386 با توجه به کاهش شدید نزولات آسمانی و خشکسالی های مستمر، فعالیت واحد چغندری کارخانه به دلیل عدم کشت چغندر متوقف گردیده و صرفا در زمینه شکر خام فعالیت می کرده است و در حال حاضر جزء انجمن تصفیه شکر خام ایران می باشد.
وی افزود: تا سال 1393 این کارخانه اقدام به انجام تصفیه و تبدیل شکر خام می نمود ولی برای سال 1394 علیرغم پیگیری های متعدد به این دلیل چون کارخانه چغندری بود، دیگر به آن شکر خام ندادند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فسا خاطر نشان کرد: کارخانه های قند کشور از نیمه دوم شهریور ماه با تامین چغندر فعال هستند ولی این واحد صنعتی به علت نداشتن شکر خام فعالیتی ندارد و 500 کارگر آن تا اطلاع ثانوی بیکار شده اند.
وی در پایان اظهار کرد: مدیر این کارخانه از ما درخواست کرده، حداقل 50000 تن شکر خام جهت تصفیه در اختیار آنها قرار داده شود تا از تعطیلی و بیکار شدن این کارگران جلوگیری به عمل آید.
گفتی است دی ماه سال گذشته، تعدادی از کارگران این کارخانه در اعتراض به عدم پرداخت حقوق خود مقابل فرمانداری و دفتر امام جمعه تجمع کردند.
اخراج سریالی کارگران کارخانه فولاد قزوین
منابع خبری در کارخانه فولاد قزوین واقع در تاکستان از اخراج 50 کارگر این واحد صنعتی خبر میدهند.
به گزارش18آبان ایلنا،کارگران کارخانه فولاد قزوین گفتهاند در این واحد تولیدی 400 کارگر مشغول به کار بودند اما طی سال جاری تاکنون حدود 100 نفر از کارگران پس از اتمام قرار داد کار در دو دسته 50 نفری اخراج شده اند.
کارگران فولاد قزوین با بیان اینکه زمان آخرین اخراجیها مربوط به ابتدای آبان ماه میشود، میگویند: علاوه بر این کارفرما اسامی ۶۰ کارگر قرارداد موقت دیگر که به طور میانگین حدود 13 سال در این کارخانه سابقه کار داشتهاند را در لیست اخراجیها قرار داده است.
آنها نگران هستند که مبادا این ۶۰ کارگر نیز از ابتدای ماه آینده پس از خاتمه قرارداد کارشان بیکار شوند.
عدم پرداخت کامل حق اضافه کاری وتاخیر2ماهه درپرداخت حقوق کارگران شهرداری هویزه!
170 کارگر خدماتی وفضای سبز شهرداری هویزه از اجرا نشدن قانون کار در خصوص محاسبه مزایای اضافه کاری و شبکاری خود خبر میدهند.
به گزارش18آبان ایلنا،این کارگران گفتند که باوجود اجباری بودن اضافه کاری و کار شبانه، کارفرمای آنها مزایای مزدی آنها را بصورت کامل پرداخت نمی کند.
برپایه این گزارش،برابر مواد 58 و 59 قانون کار باید بابت هر ساعت کار اضافی 40 درصد و بابت هر ساعت کارشبانه 40 درصد مزد بیشتر پرداخت کرد.
به گفته کارگران شهرداری جدا از این مسئله از وقتی که شهردار جدید در این سازمان مستقر شده است علیرغم آنکه حقوق کارگران را با تاخیر دو ماهه پرداخت می کنند و در عین حال سقف اضافه کاری وتعطیل کاری آنها نیز از ماهانه 80 ساعت به حداقل 20 ساعت کم شده است .
گزارشی دیگردرباره تجمع 10آبان کارکان آزمایشگاهیان بالینی مقابل وزارت بهداشت برای افزایش دستمزد!
دبیر جامعه آزمایشگاهیان کشور با اشاره به تجمع اعتراضی گسترده جامعه آزمایشگاهیان در دهم آبان ماه گفت: پس از اینکه همه راهکارهای قانونی پیگیری مطالبات از قبیل نامه نگاری و رایزنی با مسئولان را امتحان کردیم و هیچ پاسخی دریافت ننمودیم، این تجمع گسترده با مجوز فرمانداری و در نظم و آرامش کامل برگزار شد.
وی با ابراز گلهمندی از عملکرد صدا وسیما در زمینه پوشش اخبار اعتراضی 10آبان ماه گفت: ما از رسانه ملی به خاطر عدم پوشش تجمع گسترده دهم آبان گله مندیم و این بیتوجهی و نادیده انگاشتن مطالبات جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، برای ما بسیار ناراحت کننده است.
به گزارش18آبان ایلنا،حبیب اللـه فاضلیان دهکردی در توضیح مطالبات برآورده نشده این تشکل گفت: به صورت مشخص تمامی کارکنان آزماشگاهها در بخش دولتی و خصوصی و به ویژه آنهایی که به عنوان کارگر در مراکز خصوصی مشغول کارند از بابت امنیت شغلی و معیشیتی خود بسیار نگران هستند.
وی بابیان اینکه تعداد کارکنان آزمایشگاهی شاغل در مراکز مختلف خصوصی و دولتی سراسر کشور دست کم تا حدود بیست و پنج هزار نفر برآورد میشود، گفت: یکی از مهمترین مطالبات ما، بهبود وضعیت شغلی افرادی است که به عنوان نیروی متخصص و تحت مقررات قانون کار و تامین اجتماعی در بخش خصوصی مشغول کارند.
فاضلیان دهکردی افزود: کارکنان آزمایشگاهها در بخش خصوصی در مقام کارگر با وجود دارا بودن مدارک دانشگاهی با حداقل دستمزد مصوب وزارت کار و بدون امنیت شغلی مشغول به کار هستند.
وی چاره مشکل معیشتی کارکنان آزمایشگاههای خصوصی را اجرای صحیح طرح طبقه بندی مشاغل دانست و افزود: باید در یک همکاری سه جانبه و زودبازده بین مجلس، وزارت بهداشت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته مشترکی ایجاد وطرح رتبه بندی مشاغل آزمایشگاهی در دستور کار قرار گیرد تا به این ترتیب سطح دستمزدهای کارکنان آزمایشگاههای خصوصی که دارای مدارک دانشگاهی نیز هستند، افزایش یابد.
وی در رابطه با دیگر مطالبات جامعه آزمایشگاهیان بالینی کشور گفت: مصوبه مشاغل سخت و زیان آور ۱۸ سال است که در هیات دولت وقت تصویب شده و حتی برای اجرا ابلاغ شده است اما وزارت بهداشت از اجرای آن سرباز زده است و این مصوبه تا کنون نه در آزمایشگاههای دولتی و نه در آزمایشگاههای خصوصی اجرا نشده است.
وی یکی دیگر از مطالبات جامعه آزمایشگاهیان بالینی را درخواست اجرای لایحه ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی ودانست و در رابطه با این لایحه گفت: پس ازسپری شدن ۶-۷ سال از زمان تصویب، این لایحه هنوز در مورد جامعه وسیع آزمایشگاهیان اجرایی نشده است.
دهکردی به طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: در زمان مطرح شدن این طرح، جامعه آزمایشگاهیان جزء اولین پیشگامان حمایت از وزیر بودند اما در سالهای گذشته ما از تحول تدریجی محروم بودهایم. وی افزود: جامعه آزمایشگاهیان بالینی کشور خواهان پیاده سازی نظام جامع آزمایشگاهی هستند که به صورت طرح یا لایحه تنظیم و تصویب شده و بر آن اساس، آزمایشگاهها نظاممند شوند.
فاضلیان دهکردی با اشاره به تجمع اعتراضی گسترده جامعه آزمایشگاهیان در دهم آبان ماه گفت: پس از اینکه همه راهکارهای قانونی پیگیری مطالبات از قبیل نامه نگاری و رایزنی با مسئولان را امتحان کردیم و هیچ پاسخی دریافت ننمودیم، این تجمع گسترده با مجوز فرمانداری و در نظم و آرامش کامل برگزار شد.
وی با ابراز گلهمندی از عملکرد صدا وسیما در زمینه پوشش اخبار صنفی گفت: ما از رسانه ملی به خاطر عدم پوشش تجمع گسترده دهم آبان گله مندیم و این بیتوجهی و نادیده انگاشتن مطالبات جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، برای ما بسیار ناراحت کننده است. وی در پایان گفت: در وهله اول، درد بزرگ جامعه آزمایشگاهیان کشور، وجود تبعیض آشکار در جامعه پزشکی و دیده نشدن است.
درهمین رابطه:
تجمع اعتراضی جامعه آزمایشگاهیان بالینی مقابل وزارت بهداشت!
جامعه آزمایشگاهیان بالینی کشورازتجمع اعتراضی کارکنان آزمایشگاهیان بالینی مقابل وزارت بهداشت بتاریخ10آبان ماه، خبرداد.
دبیر جامعه آزمایشگاهیان کشور، ضمن اشاره به اعتراض جمعی از جامعه آزمایشگاهیان، گفت: دلیل اعتراض اخیر جامعه آزمایشگاهی این بود که نزدیک به 18 سال از مصوبه مشاغل سخت و زیانآورمیگذرد، اما این مصوبه هنوز برای ما اجرایی نشده است و هیچ همتی هم برای سرعت بخشیدن به اجرایی شدن آن ندیدهایم. حتی نامهای با 16 هزار امضا به رییس جمهور نوشتیم و مطالبات خود را گفتیم. نزدیک به 18 تا 19 ماه نیز از نامه میگذرد و باز اتفاق مثبتی نیفتاد. آخرین فرصت و ابزار قانونی ما استفاده از تجمع قانونی بود. به همین خاطر اقدام به گرفتن مجوز تجمع کردیم.
فاضلیان دهکردی ادامه داد: البته در بخش خصوصی ما خیلی وضعیت بدتری از نظر حقوقی داریم؛ چراکه همکارانمان با حقوق پایه وزارت کار مثل یک کارگر ساده ساختمانی حقوق دریافت میکنند، امنیت شغلی ندارند و از حقوق خود بیبهرهاند. ما در این تجمع این موارد را مطرح کردیم و درخواست کردیم اجرای طرح سطح بندی شغلی در آزمایشگاه سامان پیدا کند و همکارانمان از برخی مسائل و مشکلات مصون باشند.
به گزارش11آبان ایسنا، حبیبالله فاضلیان دهکردی، تصویب نظام جامع آزمایشگاهی کشور را یکی از مهمترین مطالبات این صنف خواند و گفت: تاکنون هیچ همتی برای حل مشکلات و مطالبات جامعه آزمایشگاهی کشور ندیدهایم.
وی ضمن اشاره به اعتراض جمعی از جامعه آزمایشگاهیان، گفت: دلیل اعتراض اخیر جامعه آزمایشگاهی این بود که نزدیک به 18 سال از مصوبه مشاغل سخت و زیانآورمیگذرد، اما این مصوبه هنوز برای ما اجرایی نشده است و هیچ همتی هم برای سرعت بخشیدن به اجرایی شدن آن ندیدهایم. حتی نامهای با 16 هزار امضا به رییس جمهور نوشتیم و مطالبات خود را گفتیم. نزدیک به 18 تا 19 ماه نیز از نامه میگذرد و باز اتفاق مثبتی نیفتاد. آخرین فرصت و ابزار قانونی ما استفاده از تجمع قانونی بود. به همین خاطر اقدام به گرفتن مجوز تجمع کردیم.
وی افزود: در همه این سالها همه میگویند حرف شما درست است، اما اجرای آن بار مالی دارد و شرایط طوری نیست که بشود آن را اجرا کرد. گویا برای کسی فرق ندارد کسانی که 18 سال پیش بازنشست شدهاند در طول این سالها باید به حقوق خود میرسند.
فاضلیان دهکردی با اشاره دو مطالبه مزمن این صنف، ادامه داد: یکی از این موارد ثبت شغل آزمایشگاهی به عنوان یکی از مشاغل سخت و زیانآور با بالاترین درجه است و دیگری ارتقای بهرهوری است که برای بسیاری از رشتههای پیراپزشکی اجرا شده، اما هنوز برای آزمایشگاه عملیاتی نشده است.
وی ادامه داد: بحث دکترای حرفهای علوم آزمایشگاهی هم مطرح است که از سال 1372 قرار بود به صورت موقت و مقطعی تعطیل شود، اما این تعطیلی تا امروز طول کشیده و به خاطر انحصار طلبی بعضی از گروهها این بازگشایی تا امروز انجام نشده است و معنا و مفهوم رشته ما با این بنبست از دست رفته و دانشجویان ما با بیانگیزگی روبرو شدهاند.
فاضلیان دهکردی ادامه داد: البته در بخش خصوصی ما خیلی وضعیت بدتری از نظر حقوقی داریم؛ چراکه همکارانمان با حقوق پایه وزارت کار مثل یک کارگر ساده ساختمانی حقوق دریافت میکنند، امنیت شغلی ندارند و از حقوق خود بیبهرهاند. ما در این تجمع این موارد را مطرح کردیم و درخواست کردیم اجرای طرح سطح بندی شغلی در آزمایشگاه سامان پیدا کند و همکارانمان از برخی مسائل و مشکلات مصون باشند.
دبیر جامعه آزمایشگاهیان کشور با اشاره به تعطیلی مقطع دکترای حرفهای این رشته در سال 1372 به دلیل عدم نیاز کشور به آن، گفت: سال 72 توجیه آن بود که در یک مملکت مگر چند آزمایشگاه و دکترای آزمایشگاهی نیاز است. امروز ما با تعداد زیادی کمبود نیروی مسئول فنی در آزمایشگاهها روبرو هستیم و باید بازگشایی مقطع دکترا صورت گیرد.
وی تشکیل نظام آزمایشگاهی را یکی دیگر از مطالبات مهم این صنف اعلام کرد و گفت: باید نظام جامع آزمایشگاهی کشور تعریف و تصویب شود، همان طور که نظام پرستاری تصویب شده است. ما وقتی این نظام را داشته باشیم قطعا بسیاری از مشکلاتی که امروز داریم را نخواهیم داشت و دیگر افراد غیرآزمایشگاهی در شغل آزمایشگاهی به کار گرفته نمیشوند، نظام آزمایشگاهی خدمات آن را نرخگذاری میکند و جامعه آزمایشگاهی در آزمایشگاههای خصوصی حقوق پایینتر از شأن خود دریافت نخواهد کرد.
اخراج گسترده کارگران کوره پزخانهها در سال 94
تسنیم طی گزارشی بتاریخ18آبان از اخراج گسترده کارگران کوره پزخانهها در سال 94 درپی رکود مسکن ونیمه تعطیل شدن کوره پزخانه ها ،خبرداد.
براساس این گزارش،امسال تمام کوره پز خانه ها نسبت به سال گذشته با ظرفیت کمتر از 50 سال فعالیت دارند و بدنبال رکود مسکن در کشور کوره پزخانه ها نیز در حالت نیمه تعطیل هستند. رکود مسکن ونیمه تعطیل شدن کوره پزخانه ها،اخراج گسترده کارگران کوره پزخانهها رادر سال 94بهمراه آورده است.
درادامهاین گزارش آمده است ، شرایط کارگران کوره پزخانه ها سالهاست که تغییری نکرده است.بیمه و بهداشت عمدهترین مشکلات کارگران است
کارگران به همراه زن و فرزندشان در یک اتاق 12 متری زندگی می کنند. دستشویی و حمامهای این مراکز مشترک است و زن و مرد در صف طولانی می ایستند تا نوبتشان برسد و هیچ گونه امکانات رفاهی وجود ندارد.
این کارگران هیچ گونه ایمنی و بهداشت کار ندارند. ساختمان کورهها استاندارد نیست و احتمال ریزش وجود دارد. درکوره پزخانهها از کلاه ایمنی و سایر تجهیزات کارگاهی خبری نیست، اگر اتفاقی در محیط کار بیفتد امکان خدمات رسانی به کارگر مصدوم دشوار است.
کارفرما یک ماه حق بیمه پرداخت میکند و سپس ترک کار زده میشود. در حالی که کارگر شاغل است؛ ترک کارش توسط کارفرما اعلام میشود؛ لیست های بیمه را ناقص میفرستند اما چون بازرس وجود ندارد کارگر هم نمیداند که چه بلایی بر سرش میآید تا زمانی که فصل کاری اش به
پایان برسد و بخواهد به تامین اجتماعی مراجعه کند.
وام خودرو ، کارت اعتباری وحداقل حقوق 712هزار تومانی کارگران!
در حالی که اقساط وام خودرو حداکثر 708هزار و کارت اعتباری 609 هزار تومان است،سؤال این است که حدود 12میلیون کارگر حداقلبگیر با درآمد 712 هزار و 413 تومان، چگونه میتوانند تسهیلاتی؟! با این میزان اقساط دریافت کنند؟! حتی اگر میزان دریافتی کارگران بیش از 712 هزار تومان و در بهترین حالت یک میلیون تومان باشد، باز هم چگونه میتوان با این میزان حقوق از این تسهیلات؟! بهرهمند شد؟
به گزارش 18آبان تسنیم، تمام کارگران با حداقل حقوق 712هزار تومانی و حداکثر حقوق 1 میلیون تومانی از وامهای جدید دولت محروم شدند.
طی چند روز گذشته اخباری مبنی بر اعطای کارت اعتباری دولتی به شهروندان، شنیده شد. این کارت که کارت خرید کالای ایرانی نام دارد به متقاضی اجازه میدهد که کالای موردنظر خود را تا سقف 10میلیون تومان با اقساط 18 ماهه خریداری کند.
بماند که این کارت معایبی دارد، از جمله معایب این است که متقاضی باید با نرخ سود 12درصد در 18ماه کالاهای محدودی را خریداری کند که شاید با وعده دولت تعداد کالاها افزایش یابد.
اما نکته بعدی درباره این کارت این است که چه کسانی مشمول دریافت آن میشوند؟ مطابق اطلاعیه مشترک بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای آغاز اجرای طرح خرید کالای ایرانی تنها کسانی میتوانند دارنده کارت اعتباری شوند که حقوق ثابت آنها به تأیید دولت برسد، کارمندان دستگاههای دولتی، اعضای صندوقهای بازنشستگی و کارمندان شرکتهایی که حقوق آنها از طریق بانک های عامل واریز میشود، از جمله این افراد هستند.
در این اطلاعیه آمده است کارت خرید کالای ایرانی، ابزاری اعتباری است که توسط بانکهای کشور برای عموم مردم که درآمد مشخص و ثابتی دارند، صادر شده و دارنده آن میتواند تا سقف تعیین شده که متناسب با درآمد ماهیانه و حداکثر معادل یکصدمیلیون ریال خواهد بود، کالاهایی را که فهرست آنها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین شده است، خریداری کند. فهرست کالاهای قابل خریداری در این طرح نیز از طریق تارگاه دولت (www.dolat.ir)، شاپرک (www.shaparak.com) و وزارت صنعت، معدن و تجارت (www.mimt.gov.ir) در اختیار عموم قرار میگیرد؛ در مراحل بعدی و بهتدریج متناسب با اعلام آمادگی دستگاههای اجرایی یا کارفرمایان ذیربط، این طرح گستردگی بیشتری پیدا خواهد کرد. شرایط و نحوه عمل و فهرست کالاها متناسب با شرایط تولید در کشور، متنوع و متغیر خواهد بود و بهتدریج اطلاعرسانی خواهد شد.
در فاز اول اجرای طرح، حسب تقاضای امور اداری دستگاهها، شرکتها و صندوقهای بازنشستگی از بانکهای عامل پرداخت حقوق کارکنان، فرمهایی در اختیار آنان قرار میگیرد که به کارکنان و مستمریبگیرانی که مایل به دریافت کارت خرید کالای ایرانی هستند، عرضه شود. پس از تکمیل و ارسال فرمهای درخواست متقاضیان توسط دستگاهها، شرکتها و صندوقهای بازنشستگی، بانکهای عامل کارتها را صادر و از طریق دستگاههای مربوطه در اختیار متقاضیان قرار میدهند.
اما نکته قابل تأمل اینجاست که اقساط این کارت اعتباری چگونه است؟ سید علیاصغر میرمحمد صادقی، مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در این باره با بیان اینکه اقساط تسهیلات خرید خودرو با نرخ سود 16درصد حداکثر 708هزار و با نرخ سود 12درصد 658هزار تومان خواهد بود، گفت: دوره بازپرداخت وام خودرو از 4 تا 7 سال متناسب با توافق مشتری و خودروساز است.
حال جای سؤال است که حدود 12میلیون کارگر حداقلبگیر با درآمد 712 هزار و 413 تومان، چگونه میتوانند تسهیلاتی با این میزان اقساط دریافت کنند؟! حتی اگر میزان دریافتی کارگران بیش از 712 هزار تومان و در بهترین حالت یکمیلیون تومان باشد، باز هم چگونه میتوان با این میزان حقوق از این تسهیلات بهرهمند شد؟
طرح خرید کالای ایرانی با کارت اعتباری با هدف ایجاد تحرک در اقتصاد، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ایجاد فضای رقابتی بین آنها در فروش محصولات داخلی تدوین شده است که با همراهی بانک مرکزی و تولیدکنندگان داخلی انجام خواهدشد؛ در حالی که کارگران با این میزان جمعیت میتوانستند محرکی در بازار تقاضا باشند، اما نحوه برنامهریزی دولت در پرداخت اقساط این وام، کارگران را در فهرست محرومان از دریافت این خدمات قرار میدهد.
افزایش 26 درصدی جان باختگان حوادث کاردراستان مازندران در شش ماهه اول سال جاری!
مرگ و میر ناشی از حوادث کار در شش ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد افزایش یافت و از 43 نفر در شش ماهه سال گذشته به 54 نفر در سال جاری رسیده است.
به گزارش17آبان روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان ،دکتر عباسی با ابیان اینکه از این تعداد 42 نفر متاهل و ما بقی مجرد هستند افزود : در شش ماهه سال جاری 54 مردبر اثر حوادث کار در استان جان باختهاند. بر اساس آمارهای موجود سقوط از بلندی با 65 درصد فوتی رتبه اول مرگهای ناشی از حوادث کار را به خود اختصاص می دهد، همچنین برق گرفتگی با 14 درصد فوتی جسم سخت با 8 درصد فوتی و سایر با 4 درصد در رتبه های بعدی مرگ بر اثر حوادث کار قرار دارند.
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران افزود :در شش ماهه امسال بیشترین مرگهای ناشی از حوادث کار با 14 مورد در شهریور ماه و کمترین آن با 3 مورد در اردیبهشت ماه ثبت شده است .
این مقام اجرایی استان تصریح کرد : طی این مدت شهرستانهای ساری با 9 فوتی ، آمل و بابل هر کدام با هشت فوتی بیشترین و شهرستانهای چالوس ، رامسر و بهشهر هر کدام با یک فوتی کمترین موارد مرگ بر اثر حوادث کار را داشتند.
سوختگی شدید 2کارگر یک کارخانه آجر ماشینی شاهرود براثرانفجار!
انفجار ظهر امروز در یک شرکت آجر ماشینی در شاهرود باعث سوختگی و مصدومیت دو تن از کارگران شد.
به گزارش18آبان آنا،دکتر فهیمه فرجی دانشگر، مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود درباره شمار مصدومان حادثه شرکت آجر ماشینی این شهرستان گفت: این حادثه دو تن از کارگران را دچار سوختگی شدید کرد به گونهای که یک تن از آنها دچار سوختگی تنفسی شده که شدت سوختگی 40 درصد گزارش شده است و متاسفانه در حال حاضر این بیمار به دلیل شدت سوختگی به بخش ICU منتقل شده است.
وی افزود: یکی دیگر از کارگران نیز دچار سوختگی 30 درصدی شده اما وضعیت مناسبتری دارد و به بخش جراحی منتقل شده است.
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود، خاطرنشان کرد: گروههای امدادی اورژانس به محض حضور در محل حادثه اقدامات اولیه و شستوشوی بدن مجروحان با سرم را آغاز کردند تا مانع از پیشرفت سوختگی شوند و سریعا آنها را به بیمارستان امام حسین شهرستان شاهرود منتقل کردهاند.
مصدومیت 8کارگرمعدن چاه گزبدنبال واژگونی سرویس رفت وآمد!
سرپرست اورژانس 115 بافق گفت: واژگونی مینی بوس حامل کارگران معدن چاه گز نزدیک پل پیروزی مصدومیت ۸ تن از کارگران سرنشین این مینی بوس را در پی داشت.
به گزارش18آبان بافق نیوز، سعید ملک زاده بافقی بیان کرد: امروز حدود ساعت ۱۸، مینی بوس حامل کارگران معدن چاه گز بافق دچار حادثه واژگونی شد.
وی گفت: این حادثه در ۳۵ کیلومتری محور چاه گز – بافق (نزدیک پل پیروزی) رخ داد و متاسفانه مصدومیت ۸ تن از کارگران سرنشین این مینی بوس را در پی داشت.
سرپرست اورژانس ۱۱۵ بافق افزود: ۴ نفر از مصدومان بوسیله اورژانس، ۱ نفر بوسیله امدادگران جمعیت هلال احمر و ۳ تن دیگر توسط وسیله نقلیه شخصی به بیمارستان ولیعصربافق انتقال یافتند.
ملک زاده در پایان خاطرنشان کرد: حال تمامی مصدومین این حادثه رضایت بخش می باشد.
اعتصاب بی سابقه کارکنان شرکت لوفت هانزا باعث لغو حدود یک هزار پرواز لوفت هانزا در آلمان شد
اعتصاب خدمه پرواز شرکت لوفت هانزا آلمان در سومین روز از آغاز آن باعث لغو نزدیک به یک هزار پرواز در فرودگاه های فرانکفورت، دوسلدورف و مونیخ شد.
نیکولای بائوبلیس، رئیس اتحادیه خدمه پرواز شرکت هواپیمایی لوفت هانزا می گوید:«حضور در اعتصاب به خاطر شرکت کارکنانی هم که عضو اتحادیه نیستند چشمگیر است. ۹۵ درصد تمامی پروازها لغو شده اند. لوفت هانزا حتی از انجام پروازهای اضطراری بازمانده است. انتظار این همه استقبال از اعتصاب را نداشتیم، استقبالی که نشان از خشم کارکنان نسبت به این شرکت دارد».
به گزارش9نوامبریورونیوز،این اعتصاب امروز دوشنبه در برنامه مسافرتی ۱۱۳ هزار مسافر اخلال ایجاد کرده یا باعث لغو پرواز آنها می شود.
خدمه پرواز شرکت لوفت هانزا بخاطر کاهش هزینه ها و اختلاف بر سر مستمری و مزایای بازنشستگی زودتر از موعد مقرر اعتصاب کرده اند، اعتصابی که اگر تا روز جمعه ادامه پیدا کند در تاریخ ۶۰ ساله لوفت هانزا بی سابقه خواهد بود.
نیکولای بائوبلیس، رئیس اتحادیه خدمه پرواز شرکت هواپیمایی لوفت هانزا می گوید:«حضور در اعتصاب به خاطر شرکت کارکنانی هم که عضو اتحادیه نیستند چشمگیر است. ۹۵ درصد تمامی پروازها لغو شده اند. لوفت هانزا حتی از انجام پروازهای اضطراری بازمانده است. انتظار این همه استقبال از اعتصاب را نداشتیم، استقبالی که نشان از خشم کارکنان نسبت به این شرکت دارد».
خدمه پرواز شرکت های وابسته به لوفت هانزا در این اعتصاب شرکت نکرده اند.
اعتصاب کارکنان لوفت هانزا برای این شرکت هواپیمایی در سال جاری ۱۳۰ میلیون یورو زیان وارد کرده است.
اعتراض پناهجویان در بازداشتگاه جزیره کریسمس استرالیا بدنبال مرگ یک پناهجوی ایرانی
در پی مرگ یک پناهجوی کرد ایرانی در جزیره کریسمس استرالیا، ساکنان بازداشتگاه پناهجویان در این جزیره دست به اعتراض زدند و خساراتی به تاسیسات این بازداشتگاه وارد کردند.
به گزارش9نوامبریورونیوز،اعتراض و شورش بعد از آن رخ داد که جسد فاضل چگینی، یک پناهجوی کرد ایرانی که روز شنبه از این اردوگاه گریخته بود در این جزیره پیدا شد.
ناکیتا دوست دختر یکی از بازداشت شدگان این مرکز می گوید: «من شوکه شده ام و فقط گریه می کنم. من شدیدا نگران او و همه بازداشت شدگان هستم. آنها نباید در این جزیره باشند».
دولت استرالیا با فرستادن پناهجویان به جزیره کریسمس و گینه نو در جنوب اقیانوس آرام تلاش می کند راه پناهجویان را به استرالیا سد کند با این حال حزب اصلی مخالف دولت استرالیا وضعیت بازداشتگاه جزیره کریسمس را در حال فروپاشی توصیف کرده و خواهان اطلاع رسانی دقیق دولت درباره ابعاد این شورش شده است.
تظاهرات سازمان صلح سبز علیه شرکت فولکس واگن مقابل دفتر مرکزی این کمپانی در شهر ولفسبورگ آلمان
سازمان صلح سبز، نهاد غیر دولتی مدافع محیط زیست روز دوشنبه تظاهراتی علیه اقدام شرکت خودروسازی فولکس واگن در استفاده از نرم افزارهای ایجاد اختلال در تستهای میزان آلایندگی هوا ترتیب داد. این تظاهرات در مقابل دفتر مرکزی این کمپانی در شهر ولفسبورگ آلمان ترتیب صورت گرفته است.
به گزارش9نوامبریورونیوز،در این راستا چهار سازمان غیر دولتی مدافع محیط زیست از اتحادیه اروپا خواسته اند تا تدابیر لازم را برای مبارزه موثرتر علیه آلودگی هوا به مرحله اجرا درآورد.
هیجدهم آبان ماه1394