-7کارگر کارخانه سیمان لوشان بدنبال تجمع اعتراضی مقابل ساختمان بنیاد مستضعفان در تهران اخراج شدند!
– کارگران کارخانه فرش پارس دراعتراض به عدم پرداخت 7ماه حقوق دست به اعتصاب زدند!
– تجمع کارگران کارخانه واگن پارس اراک مقابل ساختمان اداره امور مالیاتی استان مرکزی برای دومین روز متوالی!
– تجمع کارگران شرکت دالیان دز مقابل سازمان آب و فاضلاب خوزستان دراعتراض به عدم پرداخت یکسال حقوقشان!
– چرا نهادهای قضایی نسبت به تخلفات کارفرماها واکنش نشان نمی دهند؟!
– تجمع زنان معلم مقابل استانداری یزد دراعتراض به اخراجشان توسط آموزش وپرورش!
– اعتصاب تاکسی رانان شاهرودی به سومین روز کشیده شد!
– تجمع دانشجویان و مسئولان دانشکده پرستاری بیرجند دراعتراض به طرح تربیت پرستارهای یک ساله
– تجمع اعتراضی دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بهشتی نسبت به طرح تربیت پرستار
– کارانه 400هزارتومانی پرستاران وپرداختش با ماه ها تاخیر!
– حقوق ۳۱ میلیونی مدیران یک صندوق بازنشستگی ورشکسته
– آمار بیسواد و کم سوادان کشور از مرز ۲۰ میلیون نفر گذشت
– جان باختن کارگرکارخانه ماشین پروفیل سازی تبریز!
7کارگر کارخانه سیمان لوشان بدنبال تجمع اعتراضی مقابل ساختمان بنیاد مستضعفان در تهران اخراج شدند!
بدنبال تجمع اعتراضی ماه گذشته کارگران کارخانه سیمان لوشان مقابل ساختمان بنیاد مستضعفان در تهران، ۷ نفر از کارگران معترض این واحد اخراج شدند.
به گفته کارگران این کارخانه، حکم اخراج این ۷ کارگر از سوی کارفرما زمانی به درب منازل آنان بصورت پست سفارشی ابلاغ شده است که دو روز ازاجتماع اعتراضی آنها در مقابل ساختمان بنیاد مستضعفان در تهران گذشته بود.
به گزارش9آذرایلنا،اخراج شدگان از جمله ۲۵ کارگری بودند که روز ۱۹ آبان ماه در واکنش به مشخص نبودن وضعیت شغلی خود مقابل ساختمان بنیاد مستضعفان در تهران تجمع کرده بودند.
در خصوص پی گیری موضوع بازگشت بکار کارگران اخراجی گفته میشود، هفته پیش این ۷ کارگر اخراجی برای پی گیری موضوع اخراجشان به دفترحراست بنیاد مستضعفان در تهران مراجعه کردهاند اما مسئولان این حوزه نیز با بیتوجهای به موضوع اخراجشا ن بر بازخریدی همه 25 کارگر سیمان لوشان تاکید دارند.
براساس این گزارش،نزدیک به دو سال از تعطیلی کارخانه سیمان لوشان میگذرد و کارگران معترض علاوه بر مزایای مربوط به بعد از تعطیلی کارخانه نزدیک به یک سال مزد پرداخت نشده طلبکارند.
به نقل از این کارگران گفته میشود که جدا از مسئله معوقات مزدی، هرکدام از این۲۵ کارگر بین ۱۳ تا ۱۸ سال سابق کار در کارخانه سیمان لوشان را دارند و در این شرایط از سوی کارفرما برای تسویه حساب و بازخریدی تحت فشار قرار گرفتهاند.
آنها میگویند تا 20 آذر ماه مهلت داده شده است تا در ازای دریافت سالی چهار ماه حق سنوات خود را بازخرید کنیم و در غیر اینصورت مطالبق قانون کار تنها با پرداخت سالی یک ماه با ما تسویه حساب خواهد شد.
به نقل از این کارگران گفته میشود که جدا از معوقات مزدی در حال حاضر مهمترین خواسته آنها اشتغال دوباره در یکی از هلدینگهای زیر مجموعه بنیاد مستضعفان و تکمیل سوابق بیمهای برای رسیدن به موعد بازنشستگی است.
به گفته این کارگران بیتوجهای کارفرمای کارخانه سیمان لوشان به خواستههای آنان باعث شده برپایی اجتماعات اعتراضی متعددی در مقابل نهادهای مختلف دولتی در استان گیلان ومقابل بنیاد مستضعفان در تهران برگزار شود.
کارگران سیمان لوشان میگویند چون شنیدهاند که اخیرا کارفرما با آوردن تجهیزات وماشین آلات در محل پارکینگ کارخانه قصد استخراج سنگ از معا دن این کارخانه وفروش آن را دارد آنها میخواهند تا همچنان در این واحد صنعتی مشغول کار شوند.
برپایه این گزارش،مشکلات کارگران سیمان لوشان در مرداد ماه سال ۹۲ از زمانی آغاز شد که دولت وقت به بهانههای مختلف این واحد صنعتی را با حدود ۱۸۰ کارگر تعطیل اعلام کرد.
این اظهارات در حالی است که پیشتر محمد سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان و جانبازان در مقام کارفرمای اصلی کارخانه سیمان لوشان گفته بود: قرار است مسئول هلدینگ مربوط به کارخانه سیمان لوشان امکان وصول خواستههای این کارگران را پیگیری کند.
کارگران کارخانه فرش پارس دراعتراض به عدم پرداخت 7ماه حقوق دست به اعتصاب زدند!
کارگران کارخانه فرش پارس شهر صنعتی البرز قزوین در اعتراض به تعویق 7 ماهه حقوق خود، امروز دست از کار کشیدند.
به گزارش 9آذرجوان،این کارگران هم اکنون در محوطه این کارخانه تجمع کرده و خواستار رسیدگی به مطالبات مالی خود هستند.
به گفته برخی از این کارگران، کارخانه فرش پارس از 7 ماه پیش تاکنون حقوق کارگران را پرداخت نکرده است.
یادآوری:بنا به آخرین گزارشات منتشره، کارخانه فرش پارس در حال حاضر کارگر رسمی و قراردادی دارد که از این تعداد حدود ۵۰ کارگر رسمی(دائمی) و مابقی کارگران قرار داد موقتاند.
کارخانه فرش پارس حدودهشت سال پیش بیش از هزار کارگر داشت که به تدریج بازنشسته شدهاند و با وجود استخدام کارگران موقت در سال گذشته، اکنون بیش از400کارگر در این کارخانه کار میکنند.مدتهاست که کارخانه های فرش بافی با بحران مواجه هستند. بعد از قطع حمایتهای دولت از کارخانههای فرش بافی، فرش پارس تغییر کاربری داد. هم اکنون این کارخانه که سابقه طولانی در صنعت فرش ماشینی دارد کیسههای نایلونی سیمان و جامبویک تولید میکند.
به گفته کارگران این کارخانه،با وجود سخت و زیان آور بودن مشاغل کارگران فرش پارس – همانند سایر کارگران شاغل در صنعت نساجی – اداره تامین اجتماعی شهرستان البرز در استان قزوین عنوانهای شغلی برخی کارگران این واحد را تأیید نمیکند. کارگری که در انبار کارخانه دائما در حال بالا و پایین کردن بار و سایر کالاهای سنگین هستند و به دلیل انجام این کار به انواع بیماری شغلی همانند دیسک کمر و گردن مبتلا شده است، تأمین اجتماعی عنوان شغلیاش(انبار داری) را جزء مشاغل سخت و زیان آور محسوب نمیکند.
تجمع کارگران کارخانه واگن پارس اراک مقابل ساختمان اداره امور مالیاتی استان مرکزی برای دومین روز متوالی!
صبح امروز9آذر، کارگران کارخانه واگن پارس اراک دراعتراض به عدم پرداخت 4ماه حقوقشان برای دومین روز متوالی مقابل ساختمان اداره کل امور مالیاتی استان مرکزی تجمع کردند.
به گزارش9آذرایلنا،یکی از کارگران واگن پارس درباره تجمع امروز گفت: در خاتمه تجمعی که روز گذشته (۸ آذرماه) با حضور نزدیک به ۲۰۰ کارگر واگن پارس در مقابل ساختمان اداره کل امور مالیاتی استان مرکزی برگزار شد؛ مسئولان این نهاد دولتی به تجمع کنندگان وعدهدادند که دسترسی کارفرما را برای پرداخت یک ماه از چهار ماه مزد معوقه بازخواهند کرد.
وی ادامه داد: با گذشت یک روز از این ماجرا هنوز وعده داده شده محقق نشده و در نتیجه کارگران واگن پارس بار دیگر معترض شدند و درنتیجه حدود ۵۰ نفر از همکارانش بار دیگر مقابل اداره دارای تجمع کردند.
به گفته وی در نهایت اجتماع امروز در ساعت یک و نیم و با وعده مسئولان اداره دارایی مبنی بر اینکه قرار است برای حوالی ساعت شش در حضور مسئولان اداری استان به مشکلات آنها رسیدگی کنند خاتمه یافت.
این کارگر میزان بدهی واگن پارس به اداره امور مالیاتی استان را حدود سه میلیارد تومان عنوان کرد وگفت: این رقم در مقایسه با مالیات ده سال گذشته این کارخانه تقریبا ده برابر شده است.
تجمع کارگران شرکت دالیان دز مقابل سازمان آب و فاضلاب خوزستان دراعتراض به عدم پرداخت یکسال حقوقشان!
امروز (دوشنبه) 9 آذر تعدادی از کارگران شرکت دالیان دز با کارفرمایی آب و فاضلاب خوزستان مقابل آب و فاضلاب این استان تجمع و اعتراض کردند.
به گزارش9آذر موج ، این کارگران که حدود 95 نفر هستند و در مشاغل مختلف از جمله مدیریت کارگروه، ماشین آلات، پیمانکاری مصالح و…در شرکت نام برده مشغول به کار بودند، حقوق یک سال کار خود را پس از گذشت 3 سال هنوز دریافت نکرده اند.
یکی از معترضان می گوید: کامبیز نیک اندوز پیمانکار این شرکت پس از پایان کار پا به فرار گذاشت و هیچ اطلاعی از او دریافت نکرده ایم.
وی افزود: با توجه به این که کارفرمای شرکت مذکور سازمان آب و فاضلاب بوده مقابل این سازمان تجمع کردیم.
یکی از مسوولان سازمان آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: شرکت دالیان دز مسوول پرداخت بدهی کارگران می باشد و سازمان آب و فاضلاب هیچ گونه مسوولیتی در این باره ندارد و تجمع کارگران در مقابل این سازمان بیهوده است.
چرا نهادهای قضایی نسبت به تخلفات کارفرماها واکنش نشان نمی دهند؟!
ناصر آقاجری گفت: با صدور بخشنامه نمی توان ، حق اعتراض را از کارگران سلب نمود آن هم در شرایطی که هیچ کنترل و نظارتی بر عملکرد پیمانکاران اعمال نمی شود.
این فعال کارگری در خصوص بندهای بخشنامه و لزوم ارجاع کارگران معترض به دادگستری گفت: اینجا دو مساله مطرح است، اول این که محاکم عمومی اطلاع چندانی از مناسبات روابط کار ندارند و دوم این که هم مطابق قانون کار و هم مطابق قانون اشتغال مناطق آزاد رسیدگی به اختلافات روابط کار باید در هیاتهای ویژه انجام شود.
ناصر آقاجری، فعال کارگری مناطق آزاد در واکنش به بخشنامه مربوط به منع تجمعات اعتراضی در منطقه ویژه بندر امام، گفت: چگونه است که هیچ کدام از نهادهای حقوقی کشور، پیمانکار را مورد سوال قرار نمی دهند و در واکنش به تخلفات کارفرماها وارد میدان نمی شوند در حالی که اگر بر عملکرکرد پیمانکاران نظارت میشد امروز خبری از اجتماعات اعتراضی کارگران نبود.
وی افزود: بدون تردید، تجمعات و اعتراضات کارگران در مناطق آزاد، معلول تخلفات پیمانکاران سودجو وعدم پرداخت به موقع مطالبات کارگران است پس نمی توان به راحتی یک تنه به قاضی رفت و کارگر را به علت اعتراض محکوم نمود.
این فعال کارگری در خصوص بندهای بخشنامه و لزوم ارجاع کارگران معترض به دادگستری گفت: اینجا دو مساله مطرح است، اول این که محاکم عمومی اطلاع چندانی از مناسبات روابط کار ندارند و دوم این که هم مطابق قانون کار و هم مطابق قانون اشتغال مناطق آزاد رسیدگی به اختلافات روابط کار باید در هیاتهای ویژه انجام شود.
آقاجری با اشاره به دشوارتر بودن شرایط کار در مناطق آزاد گفت: در این مناطق ساعات کار طولانی و شرایط بسیار سخت است، حال وقتی با پیمانکاران متعددی روبرو هستیم که از پرداخت مطالبات کارگران به انحاء مختلف سرباز می زنند، کار دشوارتر هم می شود.
وی با بیان این که معمولا اعتراض و تجمع، آخرین تیر ترکش کارگران مناطق آزاد است، ادامه داد: در مناطق آزاد ، پس از تاخیر چندماهه در پرداخت دستمزد، کارگران شروع به مذاکره با نمایندگان کارفرما می کنند و کارفرما شروع به دادن وعده های بی اساس می کند و معمولا پس از گذشت چند ماه انتظار بی حاصل است که کار به تجمع و اعتراض می کشد.
این فعال کارگری با انتقاد از برخورد قضایی با تجمعات کارگران گفت: در ایران و به خصوص در مناطق آزاد، بر خلاف بقیه دنیا کارگران به قصد افزایش دستمزد نیست که کار را تعطیل می کنند، بلکه همیشه در همه موارد یک خواسته ساده دارند که همانا پرداخت مزد توافق شده است.
وی ادامه داد: در شرایطی که مشاهده میشود خود پیمانکاران به واسطه عوامل خود با کارگران معترض به شیوههای مختلف برخورد میکنند منصفانه نیست که دستگاه قضایی تنها حساسیت خود را بر روی اقدامات اعتراضی کارگران متمرکز کند.
آقاجری با بیان این مطلب که دست کم در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بخش های مربوط به اشتغال و حقوق کارگران در قانون اساسی به فراموشی سپرده شده است، گفت: البته این اتفاقی است که از سالهای بعد از خاتمه جنگ و با اجرای توصیههای اقتصادی صندوق بین المللی پول و سازمان تجارت جهانی در ایران اجرا شده است.
منبع:ایلنا-9آذر
تجمع زنان معلم مقابل استانداری یزد دراعتراض به اخراجشان توسط آموزش وپرورش!
صبح روز8آذر تا پایان وقت اداری، جمعی از زنان معلم برای اعتراض به عمل آموزش و پرورش در رد صلاحیت واخراج معلمان، پس از دو ماه فعالیت، در جلوی درب استانداری یزد، تجمع کردند.
به گزارش9آذر یزدبانو،جمعی از بانوان یزدی، برای اعتراض به عمل آموزش و پرورش در رد صلاحیت معلمان پس از دو ماه فعالیت، در جلوی درب استانداری یزد، اعتصاب کردند.
معترضین ، علت تجمع خود را سلب آبروی آنها و اخراج پس از دو ماه فعالیت در این اداره عنوان کردند.
تجمع کنندگان گفتند: باتوجه به امتیاز بازنشستگی والدین آنها در این اداره و با دارا بودن مدرک معتبر تحصیلات تکمیلی، آنها را از سرکار خود، اخراج کردند.
آنان با بیان اینکه در بدو فعالیت، آموزش و پرورش پرونده ی آنها را تأیید کرده بود،افزودند: اما پس از گذشت دوماه از فعالیت کردن، به فکر اخراج کردن 25 کارمند، با بهانه ناقص بودن پرونده،افتاده بود.
تجمع کنندگان از وجود کارمندان مستقر در ادارات سراسر استان، با شرایط مشابه اخراج شده ها،اشاره کردند و گفتند متأسفانه تا کنون هیچ یک از مسئولین پاسخگوی این مسأله نبوده است.
اعتصاب تاکسی رانان شاهرودی به سومین روز کشیده شد!
اعتصاب تاکسی های درون شهری شاهرود امروز در حالی به سومین روز خود رسیده است که گویا مسئولان این شهر طی دو روز گذشته موفق به حل این مساله نشده اند و همین امر باعث شد تا تعداد زیادی از تاکسی رانان صبح امروز برای حل مشکل راهی استانداری شوند.
یکی از راننده تاکسی ها گفت: می خواهند ما را مجبور به نصب تاکسی متر کنند و اگر تاکسی متر نصب نکرده باشیم دفترچه های کار مهر و امضا نمی شود.
وی اظهار کرد: نداشتن مرخصی روزانه، عدم صدور مجوز تردد خارج از شهر و تعویض پلاک نیز بخاطر عدم نصب تاکسی متر باعث شده است که دست به اعتصاب بزنیم.
به گزارش 9آذرنسل شاهوار،ساعت هفت و سی دقیقه شنبه شب هفته جاری و در هوای نسبتا سرد سومین ماه از پاییز میدان جمهوری شهر شاهرود (فلکه) نزدیک به صد دستگاه تاکسی عمومی دست به اعتصاب زدند. این اعتصاب دقیقا زمانی رخ داد که کلاس های دانشجویان تمام و می خواستند به خوابگاه هایشان بازگردند و یا مردمی که بعد از اتمام خرید قصد بازگشت به منازل خود را داشتند.
در اوج شلوغی آن ساعات و نیاز مردم به وسیله حمل و نقل عمومی راننده تاکسی ها اعتصاب کرده و دست از کار می کشند و دریغ از اینکه یکی از مسئولان در جمع حاضر شده و پیگیر حل ماجرا باشد.
اعتصاب تاکسی رانان در دومین روز هم ادامه پیداکرد و جلوی شهرداری در خیابان فردوسی تجمع کردند.
رانندگان جلوی شهرداری تجمع کرده و خیابان بسته شده است، عده ای می گویند اول جلوی شورای شهر رفته اند اما وقتی پاسخی نمی شنوند تجمع به جلوی شهرداری کشیده می شود، . امکان تردد از خیابان فردوسی وجود ندارد نیروی انتظامی مسیر دیگری را برای تردد مردم باز کرده است.
بنابهمین گزارش،یکی از راننده تاکسی ها حاضر در تجمع گفت: می خواهند ما را مجبور به نصب تاکسی متر کنند و اگر تاکسی متر نصب نکرده باشیم دفترچه های کار مهر و امضا نمی شود.
وی اظهار کرد: نداشتن مرخصی روزانه، عدم صدور مجوز تردد خارج از شهر و تعویض پلاک نیز بخاطر عدم نصب تاکسی متر باعث شده است که دست به اعتصاب بزنیم.
این راننده تاکسی افزود: شاهرود حدود 800 تاکسی حمل و نقل درون شهری دارد و در آخرین نظرسنجی از راننده تاکسی ها برای نصب دستگاه تاکسی متر و جی پی اس 600 نفر از رانندگان به نصب این دستگاه ها رای منفی داده اند.
راننده تاکسی دیگری هنوز صحبت همکارش تمام نشده می گوید: قیمت دستگاه های تاکسی متر خیلی بالا است و ما نمی توانیم این هزینه را یکجا پرداخت کنیم، مگر در طول یک روز چقدر درآمد داریم، هزینه ها و استهلاک تاکسی و هزینه بنزین خیلی بالاست، شهرداری باید تسهیلاتی در اختیار ما قرار دهد که بصورت اقساط این هزینه را بپردازیم و مبلغی از هزینه دستگاه را خود شهرداری بپردازد که اعلام کرده اند فقط صد هزار تومان دستگاه ها را شهرداری می پردازد.
وی با بیان اینکه دستگاه های تاکسی متری که بر روی برخی از تاکسی ها نصب شده کار کرده و دست دوم است افزود: دستگاه های نصب شده بر روی برخی از تاکسی ها مسیرهایی را نشان می دهد که قبلا بر روی آنها تعریف شده است و مربوط به تهران یا اصفهان است و نشان می دهد که دستگاه ها کارکرده است و شهرداری می خواهد هزینه دستگاه نو را از رانندگان اخذ کند.
این راننده تاکسی بیان کرد: سال های سال است که در خیابان های شهر مسافرکشی می کنیم اما دریغ از امکاناتی که شهرداری در اختیار ما قرار دهد حتی یک آبسرد کن در ابتدای مسیرها نداریم که در گرمای تابستان از آب سردش استفاده کنیم سالن ورزشی، استخر، صندوق قرض الحسنه و بیمه و … را هم به امکاناتی که از آن محروم هستیم اضافه کنید.
اما در این بین اعتصاب تاکسی های درون شهری شاهرود امروز در حالی به سومین روز خود رسیده است که گویا مسئولان شهرستان طی دو روز گذشته موفق به حل این مساله نشده اند. تعداد زیادی از تاکسی رانان امروز صبح مقابل وادی السلام شاهرود تجمع کردند تا برای حل مشکل به استانداری مراجعه کنند.
پس از تماس های مکرر تلفنی مبنی بر برگشت آنها به شاهرود و قول مساعد مسئولان برای حل این مساله باز هم توافق حاصل نشد و حدود 80 راننده تاکسی راهی سمنان می شوند تا با حضور در استانداری به مشکل آنها رسیدگی شود.
به نقل از منابع آگاه حدود 80 راننده تاکسی شاهرود الان در جلوی درب استانداری تجمع کرده اند و خواستار حضور استاندار و مسئولان جهت حل این مساله هستند.
گفتنی است که هزینه هر یک از این دستگاه کارت خوان ها یک میلیون و دویست هزار تومان است که تاکسیرانان با دستورالعمل تاکسیرانی شاهرود و به اجبار با هزینه شخصی خود آن را نصب کرده اند.
تجمع دانشجویان و مسئولان دانشکده پرستاری بیرجند دراعتراض به طرح تربیت پرستارهای یک ساله
ظهر امروز9آذر، دانشجویان و مسئولان دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به منظور انتقاد به طرح جدید وزارت بهداشت و درمان با عنوان پذیرش دانشجوی پرستاری در بیمارستان ها در سالن رحیمی این دانشگاه تجمع کردند.
به گزارش 9آذرخاورستان،ظهر امروز دانشجویان و مسئولان دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به منظور انتقاد به طرح جدید وزارت بهداشت و درمان با عنوان پذیرش دانشجوی پرستاری در بیمارستان ها در سالن رحیمی این دانشگاه تجمع کردند.
تجمع اعتراضی دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بهشتی نسبت به طرح تربیت پرستار
تجمع اعتراض آمیز دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بهشتی نسبت به طرح تربیت پرستار در بیمارستان امروز برگزار شد.
به گزارش9آذرجوان، تجمع اعتراض آمیز دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به طرح تربیت پرستار در بیمارستان امروز برگزار شد.
کارانه 400هزارتومانی پرستاران وپرداختش با ماه ها تاخیر!
دبیر شورای عالی نظام پرستاری، از لاینحل ماندن مشکلات پرداخت به روز کارانه پرستاری خبر داد و گفت: با اجرای طرح تحول سلامت، شکاف در پرداخت های کارانه پرستاران و پزشکان، شدیدتر شد.
به گزارش 9آذرمهر، وی به وضعیت پرداخت کارانه پرستاری اشاره کرد و افزود: آنچه مسلم است اینکه کارانه پرستاران در بیمارستان های دولتی با تاخیرهای چند ماهه پرداخت می شود و همین مسئله انگیزه را از جامعه پرستاری گرفته است.
رئیس نظام پرستاری تهران به وضعیت کارانه پرستاران بیمارستان های دولتی تهران اشاره کرد و گفت: آخرین پرداختی کارانه مربوط به مرداد امسال بوده است.
وی با تاکید بر اینکه وضعیت پرداخت کارانه پرستاران در سایر استان ها و شهرستان ها بدتر است، تصریح کرد: در استان گیلان، هنوز مطالبات سال ۹۳ را تسویه نکرده اند.
وی به طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد اشاره کرد و افزود: این طرح که تابستان امسال ابلاغ شد، یک طرح کاملا غیرکارشناسی شده بود که جامعه پرستاری به آن معترض شد.
دبیر شورای عالی نظام پرستاری توضیح داد: مبنای پرداخت مبتنی بر عملکرد بر اساس درآمد بخش های بیمارستانی بود که همین مسئله دریافتی پرستاران را کاهش می داد، ضمن اینکه سنوات در نظر گرفته نمی شد.
وی افزود: در آن مقطع، پرستاران به این طرح اعتراض کردند و در نهایت وزیر و معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کردند که اجرای این طرح بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی گذاشته شود که نوعی عقبگرد وزارت خانه از تصمیم خود بود.
وی با انتقاد از تبعیض در پرداخت کارانه پرستاران، اظهارداشت: متاسفانه آزادی عمل مدیران بیمارستان ها و اعمال نفوذ آنها، باعث شده تا اگر یک پرستار یک روز مرخصی بگیرد، ۵۰ هزار تومان از کارانه او کم شود.
دبیر شورای عالی نظام پرستاری با گلایه شدید از تشدید فاصله کارانه پرداختی پزشک و پرستار در بیمارستان ها، گفت: طرح تحول سلامت باعث شد تا شکاف پرداختی کارانه ها عمیق تر از قبل شود. بطوریکه اگر کارانه پرستاران از ۲۰۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزار تومان افزایش یافته، در مقابل کارانه پزشک از ۲۰ میلیون به حداقل ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون رسیده است.
حقوق ۳۱ میلیونی مدیران یک صندوق بازنشستگی ورشکسته
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی از حقوق ۳۱ میلیونی مدیران یک صندوق بازنشستگی ورشکسته،خبر داد.
به گزارش9آذر مهر، سید احسان خان دوزی عضو هیأتعلمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی دیشب با حضور در برنامه پایش وضعیت فقر و عدالت در کشور را بررسی کرد.
عضو هیأتعلمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در بیان مصادیق یکی از بی عدالتیها اظهارداشت: بررسی فیش حقوقی مجموعه مدیران یک صندوق بازنشستگی که در شرف ورشکستگی است، نشان میدهد که حقوق پایه مدیران این صندوق بازنشستگی ۱۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است که با جمع مزایا حقوق مدیران این صندوق بازنشستگی ۳۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان میشود.
این اقتصاددان تصریح کرد: صندوقی که در حال ورشکستگی است و اعضای آن در ماهها و هفته های اخیر بارها در مقابل مجلس تجمع کردهاند، مدیران آن اینگونه حق سایر اعضا را میخورند و نمیتوانند مطالبات آنها را برآورده کنند.
آمار بیسواد و کم سوادان کشور از مرز ۲۰ میلیون نفر گذشت
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: آمار ۲۰ میلیونی بیسواد وکم سواد کشور زیبنده نظام نیست و برای باسود شدن آنها باید اقدامی ضربتی و جهادی انجام داد.
به گزارش 9آذرمهر، علی باقرزاده عصر دوشنبه در نشست شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی که در استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: بر اساس مقررات کشور هر کسی که خواندن و نوشتن نداند بیسواد است و اگر دوره ابتدایی را تمام نکرده و ترک تحصیل کند کم سواد تلقی می شود.
باقرزاده بیان کرد:برای تعیین تعداد دقیق بیسوادان ۸۰ کشور جهان از روش سرشماری استفاده می کنند و براساس آخرین سرشماری سال ۹۰ تعداد بیسوادان کشور در رده سنی بالای شش سال ۹ میلیون و ۷۱۹ هزار نفر است.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از افراد زیر ۵۰ سال کشور هم بیسوادند که این افراد هفت درصد جمعیت کشور را شامل می شوند.
باقرزاده یادآورشد:۱۱ میلیون نفر ازجمعیت کشور هم کم سواد هستند که این افراد غیر محصل محسوب می شوند و ۱۶ درصد جمعیت کشورند.
جان باختن کارگرکارخانه ماشین پروفیل سازی تبریز!
کارگر 33 در یکی از کارخانه های پروفیل سازی در تبریز بر اثر گیر کردن از ناحیه دست در ماشین پروفیل سازی و سپس ضربه مغزی جان باخت .
به گزارش9آذر ایرنا ، روابط عمومی مرکز فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی روز دوشنبه اعلام کرد: این حادثه به اپراتوری اورژانس 115 تبریزاعلام شد و کاردان های پایگاه 205 تبریز به محل حادثه اعزام شدند که مرگ این کارگر را به دلیل شدت صدمه ای که در اثر گیرکردن دست در داخل دستگاه و برخورد سر فرد با دستگاه و خونریزی مغزی رخ داده بود، تایید کردند.
نهم آذرماه1394