اخباروگزارشات کارگری13آبان1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

20124262344832434029577292– اعتصاب کارگران کارخانه واگن پارس نهمین روزرا پشت سرگذاشت!

جلوگیری از ورود11کارگرمعترض به کارخانه!

پادرمیانی شورای اسلامی کارخانه برای شکستن اعتصاب!

– تجمع بازنشستگان شرکت هواپیمایی ایران (هما) در اعتراض به عدم پرداخت افزایش مستمری‌هایشان!

– پایان تجمع دوروزه کارگران معدن سنگرود در تهران بدنبال وعده رسیدگی به خواستشان!

– قطع غذای هزارکارگر معدن البرز شرقی به دلیل بدهی کارفرما!

– تجاوز دولت به اموال کارگران وبازنشستگان تحت لوای تجمیع بیمه‌ها ؟!

– تجمع اعتراضی جامعه آزمایشگاهیان بالینی مقابل وزارت بهداشت!

– کشته وزخمی شدن 4کارگراداره برق در حین اجرای عملیات وصل برق برخی محلات شهر کرمانشاه بدنبال سیل!

– گاز جان دو کارگر گاوداری را در سلطانیه زنجان گرفت!

– اعتصاب کارگران معدن شرکت کانادایی در ترکیه دراعتراض به قراردادهای کاری!

– اعتصاب کارکنان بخش نفت برزیل برای افزایش حقوق!

اعتصاب کارگران کارخانه واگن پارس نهمین روزرا پشت سرگذاشت!

جلوگیری از ورود11کارگرمعترض به کارخانه!

پادرمیانی شورای اسلامی کارخانه برای شکستن اعتصاب!

اعتصاب کارگران کارخانه واگن پارس که از پنجم آبان دراعتراض به عدم پرداخت4ماه حقوقشان آغاز شده است، امروز نیز ادامه داشت.

به گفتهٔ کارگران کارخانه واگن پارس به دستور کارفرما ۱۱ نفر از کارگران  به برخی دلایل نامشخص در بیرون از درب کارخانه بلاتکلیف نگه داشته شده اند.

به گزارش13آبان ایلنا،در حال حاضر اگر بدحسابی کارفرما ادامه یابد حجم معوقات مزدی آن‌ها با احتساب آبان ماه به بیش از۴ماه می‌رسد که کارفرما به دلیل آنچه که آن را کمبود منابع مالی عنوان کرده از پرداخت آن به کارگران خودداری کرده است.

طبق اظهارات کارگران ، کارفرما  در روزهای اعتراض به واسطه اعضای شورای اسلامی کارخانه از کارگران  خواسته است با دادن فرصت دو ماه به وی به اعتصاب خود خاتمه دهند ولی  کارگران برای  پایان دادن به اعتصابشان از کارفرما تضمین می‌خواهند که این مشکلات  ادامه پیدا نکند.

به گفتهٔ کارگران کارخانه واگن پارس، به دستور کارفرما دست کم ۱۰ روز است  که فعالیت تولیدی کارخانه محدود شده و ۱۱ نفر از کارگران  به برخی دلایل نامشخص در بیرون از درب کارخانه بلاتکلیف نگه داشته شده اند.

درهمین رابطه:

اعتصاب وتجمع کارگران کارخانه واگن پارس اراک دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق!

صبح امروز5آبان،کارگران کارخانه واگن پارس اراک دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق دست به اعتصاب وتجمع زدند.

به گزارش5آبان مهر،کارکنان شرکت واگن پارس اراک در جهت اعتراض به 4 ماه حقوق نگرفتن خود دست به اعتصاب و تجمع زدند.

به گزارش امروزایلنا درهمین رابطه، نزدیک به 200کارگر واگن پارس اراک حوالی ظهر امروز( سه شنبه 5 آبان) در خیابان مجاور کارخانه، در اعتراض به بی توجه ای کارفرما به پرداخت سه ماه مطالبات مزدی تجمع کردند.

به گفته این منابع خبری کارگران واگن پارس در این تجمع اعتراضی خوستار دریافت مطالبات معوقه و تغییر مدیریت این واحد تولیدی شدند.

کارگران معترض می‌گویند مهمترین عاملی که باعث بحران مالی در کارخانه واگن پارس شده است نحوه  مدیریت کارخانه است و به همین دلیل با اعتراض امروز  از مسئولان  استانی وشهرستانی می خواهیم ضمن پی گیری مطالبات معوقه مان در خصوص نحوه مدیریت این کارخانه تصمیم گیری کنند.

تجمع بازنشستگان شرکت هواپیمایی ایران (هما) در اعتراض به عدم پرداخت افزایش مستمری‌هایشان!

جمعی از بازنشستگان شرکت هما که از مشمولان صندوق بازنشستگی این شرکت هستند روز گذشته در اعتراض به پرداخت نشدن افزایش مستمری‌های خود دست به تجمع زدند.

به گزارش13آبان ایلنا، این اجتماع اعتراضی که در سالن مجتمع ورزشی کارکنان این شرکت برگزار شده بود، دست کم بیش از 500 کارگر حضور داشتند.

بازنشستگان مستمری‌بگیر هما از اعضای مؤسسه صندوق خصوصی بازنشستگی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) هستند که به‌دلیل پرداخت نشدن افزایش حقوق خود اقدام به این تجمع کرده‌اند.

به‌گفته منابع کارگری، مطابق ماده ۱۵ اساسنامه هما افزایشات حقوقی که شامل افراد شاغل می شود باید به بازنشستگان نیز تعلق بگیرد و از ابتدای شهریورماه سال پیش (۱۴ ماه قبل) حقوق شاغلان ۱۰ درصد افزایش یافت و طبق توافق قرار شد تا حقوق بازنشستگان ۶ درصد افزایش یابد.

از قرار معلوم، به‌دلیل تغییر نکردن افزایش حقوق مستمری‌بگیران و مکاتبات پی درپی آنان با مدیرعامل قرار شد تا ۹ مهرماه مستمری‌بگیران هما تجمع اعتراضی را برگزار کنند اما مدیرعامل از مستمری‌بگیران درخواست کرد تا به‌دلیل همزمانی با ورود جان‌باختگان حادثه منا و احترام به آنان سکوت اختیار کنند تا خود به قضیه رسیدگی کند، اما تا دیروز هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد و مستمری‌بگیران هما تجمع کردند.

از قرار معلوم هیچیک از مسئولان شرکت در محل تجمع حاضر نشدند و این‌طرز برخورد بر ناراحتی تجمع‌کنندگان افزود تاجائی‌که معترضان به جلوی در ورودی حرکت کرده و در نهایت با وعده پرداخت مطالبات درهفته آینده به تجمع خود خاتمه دادند.

پایان تجمع دوروزه کارگران معدن سنگرود در تهران بدنبال وعده رسیدگی به خواستشان!

کارگران معدن ذغال سنگ البرز غربی که دو روز متوالی مقابل ساختمان سازمان تهیه وتولید مواد معدنی ایران تجمع کرده بودند پس از به توافق رسیدن بر سر خواسته‌های خود به محل اقامت خود بازگشتند .

به گزارش13آبان ایلنا،یکی از کارگران با اعلام این خبر گفت: از مجموع 128 کارگر معدنچی که مشمول مقررات بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور هستند 60 نفر برای پیگیری خواسته‌های خود دو روز گذشته (روزهای 11 و 12 آبان ماه) را در تهران سپری کردند.

وی در توضییح خواسته‌های خود و همکارانش گفت: سازمان تامین اجتماعی با این استدلال که مطالبات بیمه‌ای مربوط به کارگران معدن سنگرود بطور کامل پرداخت نشده است از صدور حکم بازنشستگی برای ما خودداری می‌کند و به همین مسئله باعث شد که به اتفاق گروهی از همکاران به تهران بیاییم.

این کارگر معدن سنگرود افزود: طبق گفته سازمان تامین اجتماعی، شرکت تهیه و تولید که از زیر مجموعه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت محسوب می‌شود در مقام کارفرما حاضر بابت حق بیمه‌های ما هنوز بدهکار است.

وی افزود: در پی گیری‌هایی که در روز گذشته انجام دادیم، شرکت تهیه و تولید در مقام کارفرمای مدعی شد که طبق قانون به تعهدات خود در قبال پرداخت حق بیمه‌ کارگران معدن سنگ رود عمل کرده است.

این کارگر معدن سنگ رود ادامه داد: در همین راستا روز گذشته جلسه مشترکی میان نمایندگان کارفرما با تامین اجتماعی  برای رسیدگی به مشکلات پیش آمده برگزار شد که براساس آن قرار شد سازمان تامین اجتماعی بار دیگر با بررسی پرونده بیمه‌ای کارگران سنگرود صحت ادعای کارفرما را بررسی کند.

وی ادامه داد براین اساس قرار است، روز یکشنبه (17 آبان ماه) نتیجه بررسی‌های مجدد سازمان تامین اجتماعی در جلسه مشترک دیگری بررسی شود تا وضعیت بازنشستگی سخت و زیان آور من و دیگر کارگران معدن سنگرود مشخص شود.

قطع غذای هزارکارگر معدن البرز شرقی به دلیل بدهی کارفرما!

دو وعده غذای هزار کارگر معدن البرز شرقی به دلیل افزایش بدهی کارفرما ی شرکت به پیمانکار آشپزخانه قطع شد.

به گزارش13آبان ایلنا،از روز شنبه  -7 آبان ماه- پیمانکار آشپزخانه که مسئولیت تامین دو وعده غذای گرم به کارگران دو شیفت ظهر وشب  حدود  هزار کار گر این واحد معدنی را دارد به دلیل عدم دریافت مطالبات معوقه خود از پختن غذا  در این معدن خوداری می کنند.

کارگران میزان مطالبات معوقه پیمان کار آشپزخانه را حدود 880 میلیون تومان ذکر کردند ودر ادامه افزودند:این پیمانکار مدعی است کارفرما حداقل باید نیمی از مطالباتش را پرداخت کند تا این شرکت بتواند مایحتاج ولوازم مورد نیاز پخت غذا را تامین کند.

طبق اظهارات کارگران البرز شرقی همچنین پیمانکار آشپزخانه می گوید کارگران شاغل در آشپزخانه که حدود 17 تا 20 نفرند دست کم مزدشان3 ماه به تعویق افتاده که  وی نمی تواند  پاسخگوی مطالبات آنان باشد.

تجاوز دولت به اموال کارگران وبازنشستگان تحت لوای تجمیع بیمه‌ها ؟!

نکته اصلی در این زمینه و پرسش اصلی آن است که چرا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به جای ادغام منابع و امکانات درمانی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی مانند وزارت نفت، صدا و سیما و … که از محل منابع عمومی، خدمات درمانی ویژه فقط به کارمندان خود ارائه می‌دهند، بر ادغام بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی دارد؟ به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش، استفاده از منابع متعلق به کارگران و مستمری بگیران برای حل مشکلات عمومی نظام سلامت کشور است.

در دوران فعالیت دولت‌های نهم و دهم و همزمان با سوءاستفاده گسترده و دامنه‌دار از اموال و منابع سازمان تأمین اجتماعی که متعلق به کارگران و مستمری‌بگیران است، در بند «ب» ماده 38 قانون برنامه پنجم توسعه، اجازه ادغام بیمه‌های درمان به دولت داده شد.

اگر چه در تبصره‌های همین بند از قانون برنامه پنجم توسعه، بر استقلال مالی و اداری بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی تأکید شده، اما از ابتدای سال جاری بر اجرای آن تأکید شده است و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درصدد است برخی مشکلات طرح تحول نظام سلامت را به بیمه‌های درمان نسبت داده و به استناد آن، این بند از قانون را به تفسیر خود و به قیمت حذف استقلال بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی اجرا کند.

اما انتقاداتی به این تفسیر وارد است و احتمال اجرای ناقص و شتابزده آن نگرانی‌هایی را برای اقشار کم درآمد جامعه به ویژه کارگران و بازنشستگان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی به وجود آورده است. نکته اصلی در این زمینه و پرسش اصلی آن است که چرا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به جای ادغام منابع و امکانات درمانی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی مانند وزارت نفت، صدا و سیما و … که از محل منابع عمومی، خدمات درمانی ویژه فقط به کارمندان خود ارائه می‌دهند، بر ادغام بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی دارد؟ به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش، استفاده از منابع متعلق به کارگران و مستمری بگیران برای حل مشکلات عمومی نظام سلامت کشور است.

قوانین چه می گویند؟

یکی از انتقاداتی که به این قانون وارد می‌شود اشاره به وظایف دولت در قانون اساسی دارد. بر اساس اصل ۲۹ قانون اساسی برخورداری از تأمین اجتماعی از نظر بازنشستگی، بیکاری، پیری، ازکارافتادگی، بی‌سرپرستی، در راه‏ ماندگی، حوادث و سوانح، نیاز به خدمات بهداشتی‌ درمانی و مراقبت‌های پزشکی به صورت بیمه و غیره، حقی است همگانی و دولت موظف است طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی و درآمدهای حاصل از مشارکت مردم، خدمات و حمایت‌های مالی فوق را برای یک یک افراد کشور تأمین کند.

برخی اصول دیگر قانون اساسی نیز به پی‌ریزی یک نظام اقتصادی عادلانه و تأمین خدمات اجتماعی از جمله بهداشت و درمان مناسب برای تک تک شهروندان تأکید کرده است.

به منظور تحقق اهداف فوق در قانون اساسی، سازمان تأمین اجتماعی دارای سه کارکرد اصلی حمایتی، بیمه‌ای و امدادی است و در بخش‌های بیمه‌ای و درمانی افراد تحت پوشش خود فعالیت می‌کند.

این سازمان به همین منظور و برای اجرای وظایف خود دارای تشکیلات مرکزی و واحدها، شعب و نمایندگی‌ها و مراکز درمانی و بیمارستانی ،کلینیک، پلی کلینیک و دی کلینیک در تهران و شهرستان‌ها است و بنابراین نقش عمده ای در بهداشت و درمان کشور دارد.

انتقاد دیگری که به قانون تجمیع بیمه‌ها می‌توان وارد کرد، مغایرت آن با اصول سه جانبه گرایی مصرح در قوانین در سازمان بین المللی کار (ILO) و سازمان اتحادیه تأمین اجتماعی (ISSA) است. بر اساس این ضوابط، وظیفه اصلی سازمان تأمین اجتماعی بسط گفتمان عدالت اجتماعی و حمایت از اقشار کم درآمد از طریق سازوکارهای بیمه‌ای، رفاهی و اجتماعی است و مدیریت منابع آن نیز بر عهده شرکای اجتماعی یعنی دولت، کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان است. بنابراین دولت و وزارت خانه‌ای از آن نمی‌تواند به طور یکجانبه و یا حتی با تصویب قانونی در مجلس و بدون توجه به نظر نمایندگان شرکای اجتماعی تعرضی به این اموال صورت دهند و یا مدیریت و مالکیت اموال متعلق به بیمه‌شوندگان را برعهده بگیرند.

تجمیع بیمه‌ها و عدالت اجتماعی

از آن جایی که اهداف و ماهیت سازمان تأمین اجتماعی، کاملاً «اجتماعی» است، تأکید ویژه این سازمان بر اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد است و نقش چتر حمایتی را برای آنها ایفا می‌کند. این عملکرد را می‌توان در مجموعه‌های درمانی تحت پوشش این سازمان و هزینه‌های کم درمان برای جمعیت تحت پوشش آن مشاهده کرد.

از سوی دیگر این سازمان، یک سازمان غیردولتی و عمومی تعریف شده است و منابع آن از محل حق بیمه‌ای است که کارگران و کارفرمایان پرداخت می‌کنند. در نتیجه انباشت بین نسلی این منابع مالی و سرمایه‌گذاری آن در بخش‌های مختلف، سازمان تأمین اجتماعی قادر می‌شود حقوق بازنشستگی افراد تحت پوشش خود را بپردازد و همچنین به تعهدات درمانی خود در قبال این افراد عمل کند. بنابراین تصاحب منابع مالی سازمان تأمین اجتماعی در زمینه درمان توسط وزارت بهداشت را می‌توان نوعی تجاوز دولت به اموال مردمی و خلاف حق الناس دانست.

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌هایی که با اجرای قانون تجمیع بیمه‌ها وجود دارد، افزایش هزینه درمان 40 میلیون جمعیت تحت پوشش این سازمان است. به عبارت دیگر این سازمان منابعی را از محل حق بیمه شاغلان و افراد تحت پوشش خود جمع آوری کرده و وظیفه دارد امکانات و خدمات رایگان و کم هزینه‌ای را در اختیار آنها قرار دهد اما زمانی که این منابع با بیمه سلامت وزارت بهداشت ادغام می‌شود، منابع مالی که فقط به افراد بیمه شونده سازمان تأمین اجتماعی تعلق دارد، باید جزو بودجه وزارت بهداشت قرار بگیرد تا بهداشت و درمان کل جمعیت کشور تأمین شود.

وزارت بهداشت و تعارض منافع

بنا به اکثر گزارش‌ها و شواهد موجود وزارت بهداشت طی سال‌های اخیر عملکرد مناسبی در حوزه تعرفه‌گذاری، نظارت بر هزینه‌ها و کیفیت بیمارستان‌ها و عملکرد پزشکان از خود نشان نداده است و روزی نیست که خبری در مورد تخلف‌های آشکار در تولید مواد غذایی منتشر نشود و با وجود این هنوز شاهد برخورد جدی و عملی وزارت بهداشت با این گونه تخلفات که سلامت جامعه را تهدید می‌کند نبوده‌ایم.

رویکرد مسلط بر مدیریت وزارت بهداشت و درمان رویکرد صرفاً پزشکی است. این نوع مدیریت برای تأمین مالی خود، تقاضای کاذب و القایی ایجاد می‌کند که رویکردی مغایر با رویکرد اجتماعی و عدالت محوارانه حاکم بر روح تأمین اجتماعی و سازمان ذی ربط با آن است.

مجموعه این عملکردها و رویکردها، و هزینه‌های بالای بهداشت و درمان، این نگرانی را شدت می‌دهد که تجمیع بیمه‌ها و سپردن کلیت بهداشت و درمان کشور به وزارت بهداشت موجب افزایش هزینه‌های درمان برای اقشار آسیب پذیر تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی بشود.

همچنین در صورتی که کل مجموعه درمانی کشور تحت مدیریت وزارت بهداشت قرار بگیرد، این وزارتخانه باید هم مقام اجرایی درمان را بر عهده بگیرد و همزمان مقام نظارتی را نیز اعمال کند و با توجه به تعارض منافعی که در این زمینه وجود دارد قابل پیش‌بینی است که کیفیت بهداشت و درمان کاهش پیدا کند.

خسرو صادقی بروجنی،پژوهشگر و روزنامه ‌نگار

برگرفته از آنا-13آبان

تجمع اعتراضی جامعه آزمایشگاهیان بالینی مقابل وزارت بهداشت!

جامعه آزمایشگاهیان بالینی کشورازتجمع اعتراضی کارکنان آزمایشگاهیان بالینی مقابل وزارت بهداشت بتاریخ10آبان ماه، خبرداد.

دبیر جامعه آزمایشگاهیان کشور، ضمن اشاره به اعتراض جمعی از جامعه آزمایشگاهیان، گفت: دلیل اعتراض اخیر جامعه آزمایشگاهی این بود که نزدیک به 18 سال از مصوبه مشاغل سخت و زیان‌آورمی‌گذرد، اما این مصوبه هنوز برای ما اجرایی نشده است و هیچ همتی هم برای سرعت بخشیدن به اجرایی شدن آن ندیده‌ایم. حتی نامه‌ای با 16 هزار امضا به رییس جمهور نوشتیم و مطالبات خود را گفتیم. نزدیک به 18 تا 19 ماه نیز از نامه می‌گذرد و باز اتفاق مثبتی نیفتاد. آخرین فرصت و ابزار قانونی ما استفاده از تجمع قانونی بود. به همین خاطر اقدام به گرفتن مجوز تجمع کردیم.

فاضلیان دهکردی ادامه داد: البته در بخش خصوصی ما خیلی وضعیت بدتری از نظر حقوقی داریم؛ چراکه همکاران‌مان با حقوق پایه وزارت کار مثل یک کارگر ساده ساختمانی حقوق دریافت می‌کنند، امنیت شغلی ندارند و از حقوق خود بی‌بهره‌اند. ما در این تجمع این موارد را مطرح کردیم و درخواست کردیم اجرای طرح سطح بندی شغلی در آزمایشگاه سامان پیدا کند و همکاران‌مان از برخی مسائل و مشکلات مصون باشند.

به گزارش11آبان ایسنا، حبیب‌الله فاضلیان دهکردی، تصویب نظام جامع آزمایشگاهی کشور را یکی از مهم‌ترین مطالبات این صنف خواند و گفت: تاکنون هیچ همتی برای حل مشکلات و مطالبات جامعه آزمایشگاهی کشور ندیده‌ایم.

وی ضمن اشاره به اعتراض جمعی از جامعه آزمایشگاهیان، گفت: دلیل اعتراض اخیر جامعه آزمایشگاهی این بود که نزدیک به 18 سال از مصوبه مشاغل سخت و زیان‌آورمی‌گذرد، اما این مصوبه هنوز برای ما اجرایی نشده است و هیچ همتی هم برای سرعت بخشیدن به اجرایی شدن آن ندیده‌ایم. حتی نامه‌ای با 16 هزار امضا به رییس جمهور نوشتیم و مطالبات خود را گفتیم. نزدیک به 18 تا 19 ماه نیز از نامه می‌گذرد و باز اتفاق مثبتی نیفتاد. آخرین فرصت و ابزار قانونی ما استفاده از تجمع قانونی بود. به همین خاطر اقدام به گرفتن مجوز تجمع کردیم.

وی افزود: در همه این‌ سال‌ها همه می‌گویند حرف شما درست است، اما اجرای آن بار مالی دارد و شرایط طوری نیست که بشود آن را اجرا کرد. گویا برای کسی فرق ندارد کسانی که 18 سال پیش بازنشست شده‌اند در طول این سال‌ها باید به حقوق خود می‌رسند.

فاضلیان دهکردی با اشاره دو مطالبه مزمن این صنف، ادامه داد: یکی از این موارد ثبت شغل آزمایشگاهی به عنوان یکی از مشاغل سخت و زیان‌آور با بالاترین درجه است و دیگری ارتقای بهره‌وری است که برای بسیاری از رشته‌های پیراپزشکی اجرا شده، اما هنوز برای آزمایشگاه عملیاتی نشده است.

وی ادامه داد: بحث دکترای حرفه‌ای علوم آزمایشگاهی هم مطرح است که از سال 1372 قرار بود به صورت موقت و مقطعی تعطیل شود، اما این تعطیلی تا امروز طول کشیده و به خاطر انحصار طلبی بعضی از گروه‌ها این بازگشایی تا امروز انجام نشده است و معنا و مفهوم رشته ما با این بن‌بست از دست رفته و دانشجویان ما با بی‌انگیزگی روبرو شده‌اند.

فاضلیان دهکردی ادامه داد: البته در بخش خصوصی ما خیلی وضعیت بدتری از نظر حقوقی داریم؛ چراکه همکاران‌مان با حقوق پایه وزارت کار مثل یک کارگر ساده ساختمانی حقوق دریافت می‌کنند، امنیت شغلی ندارند و از حقوق خود بی‌بهره‌اند. ما در این تجمع این موارد را مطرح کردیم و درخواست کردیم اجرای طرح سطح بندی شغلی در آزمایشگاه سامان پیدا کند و همکاران‌مان از برخی مسائل و مشکلات مصون باشند.

دبیر جامعه آزمایشگاهیان کشور با اشاره به تعطیلی مقطع دکترای حرفه‌ای این رشته در سال 1372 به دلیل عدم نیاز کشور به آن، گفت: سال 72 توجیه آن بود که در یک مملکت مگر چند آزمایشگاه و دکترای آزمایشگاهی نیاز است. امروز ما با تعداد زیادی کمبود نیروی مسئول فنی در آزمایشگاه‌ها روبرو هستیم و باید بازگشایی مقطع دکترا صورت گیرد.

وی تشکیل نظام آزمایشگاهی را یکی دیگر از مطالبات مهم این صنف اعلام کرد و گفت: باید نظام جامع آزمایشگاهی کشور تعریف و تصویب شود، همان طور که نظام پرستاری تصویب شده است. ما وقتی این نظام را داشته باشیم قطعا بسیاری از مشکلاتی که امروز داریم را نخواهیم داشت و دیگر افراد غیرآزمایشگاهی در شغل آزمایشگاهی به کار گرفته نمی‌شوند، نظام آزمایشگاهی خدمات آن را نرخ‌گذاری می‌کند و جامعه آزمایشگاهی در آزمایشگاه‌های خصوصی حقوق پایین‌تر از شأن خود دریافت نخواهد کرد.

کشته وزخمی شدن 4کارگراداره برق در حین اجرای عملیات وصل برق برخی محلات شهر کرمانشاه بدنبال سیل!

فرماندار کرمانشاه گفت: در حین اجرای عملیات وصل برق برخی محلات شهر کرمانشاه بدنبال سیل، چهار نفر از ماموران زحمت کش اداره برق دچار برق گرفتگی شدید شدند که یک نفر آن ها به دلیل شدت جراحات فوت کرد.

به گزارش9آبان برق نیوز،ماموران ادارت برق در استان ها و شهرستان های سیل زده با آماده باش کامل به رفع خاموشی ها و اصلاح و تعمیر شبکه کرده اند. در مانورهای عملیاتی مختلف این کارکنان و ماموران برقی با تلاش قابل توجه و در شرایطی بسیار سخت و به صورت شبانه روزی در پی برقدار کردن مناطق بی برق هستند.

در خوزستان، ایلام، کرمانشاه، بوشهر، لرستان و… این عملیات همچنان ادامه دارد و نیروهای عملیاتی برق بدون توقف نسبت به اصلاح و تعمیر شبکه اقدام کرده اند. در بسیاری از این موارد علاوه بر آسیب به شبکه های برق، خود نیروهای امدادی نیز دچار صدمات جسمی و جانی شده و در مواردی به دلیل شرایط طاقت فرسا و سخت اجرای عملیات دچار آسیب های جدی می شوند.

متاسفانه در یکی از این عملیات چند تن از همکاران برق ما در کرمانشاه دچار برق گرفتگی شدید شده و یکی از آنها نیز در پی این حادثه فوت کردند.

فرماندار کرمانشاه در همین خصوص گفت: متاسفانه در حین اجرای عملیات وصل برق برخی محلات شهر کرمانشاه چهار نفر از ماموران زحمت کش اداره برق دچار برق گرفتگی شدید شدند که یک نفر آن ها به دلیل شدت جراحات فوت کرد و سه نفر دیگر به بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه منتقل شدند.

وی ادامه داد: برق حدود 40 روستا و تعدادی از محلات شهر کرمانشاه نیز قطع شد که ماموران اداره برق شهرستان اقدامات لازم را برای وصل مجدد آن انجام دادند.

گاز جان دو کارگر گاوداری را در سلطانیه زنجان گرفت!

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، گفت: دو برادر شاغل در گاوداری واقع در مسیر روستا ویر ازتوابع شهرستان سلطانیه براثر استنشاق گاز CO جان خود را از دست دادند.

به گزارش13آبان ایرنا،علیرضا زراعتچی روز چهارشنبه افزود: اجساد این دو نفر با سن تقریبی 42 و 37 ساله، حوالی ساعت 12:20 روز سه شنبه در یکی از اتاق های این گاوداری یافت شد.

وی با بیان اینکه به منظور نجات جان آنان عوامل اورژانس سلطانیه بلافاصله عازم محل حادثه شده بودند، اظهار کرد: متاسفانه قبل از رسیدن عوامل اورژانس این دو نفر بر اثر مسمومیت با گاز CO جان سپرده و چند ساعتی از مرگ آنان گذشته بود.

زراعتچی با بیان اینکه این دو فرد فوت شده به قصد گرم کردن اتاق با استفاده از اجاق خوراک پزی دچار مسمومیت شده بودند افزود: این اتاق فاقد هرگونه دودکش و تهویه هوا بود که اگر به هشدارها و توصیه ها توجه می شد به حتم این حادثه تلخ و ناگوار رخ نمی داد.

اعتصاب کارگران معدن شرکت کانادایی در ترکیه دراعتراض به قراردادهای کاری!

فرست کوانتوم مینرالز، معدنکار کانادایی فلزات پایه اعلام کرد که کارگرانش در معدن مس روی کایلی در ترکیه از روز 30 اکتبر دست به اعتصاب زده اند.

به گزارش 13آبان ماین نیوز، اعتراض کارگران این معدن به قراردادهای سه ماهه ای است که مجددا مورد بازنگری و تجدیدنظر قرار گرفته است. معدن زیرزمینی مس و روی کایلی در خلیج دریای سیاه و در شمال شرقی ترکیه واقع شده است. تاکنون مذاکرات بین شرکت کانادایی و اتحادیه معدنچیان این معدن به نتیجه ای نرسیده است.

اعتصاب کارکنان بخش نفت برزیل برای افزایش حقوق!

اعتصاب کارکنان بخش نفت برزیل به منظور درخواست افزایش حقوق تاکنون به کاهش بیش از 20 درصدی تولید شرکت نفتی پتروبراس Petrobras برزیل منجر شده است.

به گزارش13آبان نفت ما،امانوئل کانسلا مدیر فدراسیون ملی کارکنان صنعت نفت، (اتحادیه صنفی که 40 هزار نفر از 85 هزار کارمند پترو براس با فراخوان این اتحادیه اعتصاب کرده اند)، به خبرگزاری فرانسه گفت: « این اعتصاب تاکنون تولید پتروبراس را بیش از 20 درصد کاهش داده است .» میانگین تولید پتروبراس ماه سپتامبر دو میلیون بشکه در روز بود.

کانسلا افزود: « ما اعتصاب نامحدود را 24 اکتبر شروع کردیم و اعضای فدراسیون متحد کارکنان نفت روز یکشنبه به ما پیوستند ».

به گفته وی، « اعتصاب کنندگان افزایش 18 درصد حقوق خود را خواستارند».

مدیر پتروبراس روز پنجشنبه افزاش هشت و یازده صدم درصدی را به اتحادیه های صنفی کارکنان بخش نفت پیشنهاد داد.

سیزدهم آبان ماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.