اخباروگزارشات کارگری29بهمن1393
– اخراج۲۶ کارگر فصلی معدن طلای آقدره بدلیل عاملان اعتراضات کارگری
– برای جلوگیری از تصویب حداقل مزدی ناچیز و خفت بار باید همه ما کارگران بویژه در محیطهای کار به شکل مقتضی دست به اعتراض بزنیم
– گفتگوی رادیو ندا با محمود صالحی، سخنگوی کمیته حمایت از بهنام ابراهیم زاده
– کارگران شرکت “استیم” در پتروشیمی ایلام دو روز است در اعتصاب بسر می برند
– تجمع اعتراضی کارگران کارخانه تبریز کف در محوطه کارخانه برای 2روزمتوالی
– اعتصاب جمعی از کارگران و رانندگان پلیاکریل اصفهان به پرداخت نشدن مطالبات مزدی
– نارضایتی کارگران کشتیهای یدک کش خرمشهر از پیمانکار
– پیمانکاران سهم ۴ درصدی مشاغل سخت و زیانآور۱۲۰۰ کارگر معادن البرز مرکزی راپرداخت نمی کنند!
– مصوبهای که عامل تبعیض دو جانبه علیه معلمان شده است
– تجمع اعتراضی معلولان زنجانی برای باردوم درسال جاری
– اعلام اسامی کشته شدگان حادثه سقوط آسانسور حمل بار
– سوختگی شدید7کارگربدنبال انفجار کپسول گاز در یک شرکت سنگبری در کاشان
اخراج۲۶ کارگر فصلی معدن طلای آقدره بدلیل عاملان اعتراضات کارگری
تسویه حساب کامل با ۲۶ کارگر فصلی به این دلیل انجام شده است که مدیران معدن طلای آق دره در جریان اعتراض ۳۵۰ کارگر فصلی در روز ششم دی ماه، آنان را عامل اصلی اغتشاش در معدن معرفی کرده بودند.
از مجموع ۲۶ کارگر، ۱۲ نفر در جریان شکایت کارفرمای این واحد معدنی به نهاد قضایی تکاب احضار شده بودند که اکنون با قید وثیقه آزاد شدند.
به گزارش29بهمن ایلنا،۲۶ کارگر فصلی معدن طلای «آقدره» واقع در استان آذربایجان غربی از ۱۵ بهمن ماه به دلیل «عدم نیاز کارفرما به کار آنان» تسویه حساب کامل شدند.
بنابه گفته کارگران،تسویه حساب کامل با ۲۶ کارگر فصلی به این دلیل انجام شده است که مدیران معدن طلای آق دره در جریان اعتراض ۳۵۰ کارگر فصلی در روز ششم دی ماه، آنان را عامل اصلی اغتشاش در معدن معرفی کرده بودند.
بنا بر این گزارش، تسویه حساب شدگان کارگرانی هستند که از یک تا هفت سال سابقه کار دارند و به دلیل ماهیت کار فصلی هر سال با آغاز فصل سرما و به ویژه در ابتدای زمستان بیکار میشوند و مجددا در اوایل فصل بهار دوباره به کارشان بازمی گشتند. اما امسال به دلیل اعتراض با کارگران فصلی تسویه حساب کامل شده است و این کارگران امکان بازگشت بکار مجدد در فصل بهار را ندارند.
کارگران اخراجی گفتهاند از چهار روز پیش به واحد اداری معدن فرا خوانده شدهاند و همه مطالبات آنان که شامل سنوات، عیدی و سایر مزایای شغلی میشد به آنان پرداخت شده و حتی عضویت این ۲۶ کارگر در تعاونی مصرف کارگران لغو شده است.
به گفته کارگران فصلی معدن آق دره، از مجموع ۲۶ کارگر، ۱۲ نفر در جریان شکایت کارفرمای این واحد معدنی به نهاد قضایی تکاب احضار شده بودند که اکنون با قید وثیقه آزاد شدند.
کارگران همچنین گفتند: دلیل تشکیل پرونده قضایی برای کارگران معترض، واکنش حدود ۳۵۰ نفر از کارگران این معدن به اخراجشان بوده است.
جعفر عظیم زاده در گفتگو با سایت اتحاد: برای جلوگیری از تصویب حداقل مزدی ناچیز و خفت بار باید همه ما کارگران بویژه در محیطهای کار به شکل مقتضی دست به اعتراض بزنیم
سایت اتحاد: اینروزها بحث مزد بار دیگر به مرکز ثقل مباحث کارگری در بسیاری از خبرگزاریها و رسانه های رسمی کشور تبدیل شده است و در این میان نماینده های به اصطلاح کارگری در شورایعالی کار همراه با صدارت نشینان وزارت کار و تشکلها و نهادهای دست ساز کارگری همچون سالهای پیش برای تحمیل دستمزدی خفت بار بر میلیونها کارگر در حال خیمه شب بازی هر ساله شان هستند. یکی آماری از سبد هزینه ارائه میکند، آن دیگری بر سبد هزینه به عنوان مبنای تعیین حداقل مزد تاکید میکند و محجوب از عدم امضای حداقل مزد در صورت پایین بودن مزد تعیین شده صحبت به میان میاورد و همه اینان همراه با صدارت نشینان وزارت کار ضمن اشاره های مختلف بر ستم معیشتی که بر کارگران ایران رفته است از چانه زنی میان کارفرمایان و نماینده های به اصطلاح کارگری در جلسات شورایعالی کار صحبت میکنند و مطابق معمول هر ساله در حال بازار داغی حرف و حدیثهایی هستند که در این جلسات مطرح میشود. بی تردید چنین مباحثی در رسانه های رسمی کشور برای میلیونها کارگر مباحثی آشناست و عموم کارگران در سراسر کشور میدانند که همه این حرف و حدیثهای ریز و درشت و به ظاهر درست و موجه، خیمه شب بازی ایی بیش برای تحمیل حداقل مزدی خفت بارتر از پیش در پایان سال نیست. جعفر عظیم زاده از هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران که طی دو سال گذشته همراه با همکارانش از کوشندگان افزایش حداقل مزد بوده است و به دلیل همین فعالیت و تلاشش در انتظار محاکمه در روز 10 اسفند ماه با اتهامات واهی است در رابطه با بازار داغی مباحث حداقل مزد از سوی نماینده های به اصطلاح کارگری و تشکلها و نهادهای کارگری دست ساز دولتی به سایت اتحاد اظهار داشت:
لینک متن کامل:http://www.etehadeh.com/?page=news&nid=4221
گفتگوی رادیو ندا با محمود صالحی، سخنگوی کمیته حمایت از بهنام ابراهیم زاده
گفتگوی رادیو ندا با محمود صالحی، سخنگوی کمیته حمایت از بهنام ابراهیم زاده، پیرامون آخرین وضعیت کارگر زندانی و فرزند بیمار وی.
گوش کنید:http://radio-neda.blogspot.fr/2015/02/blog-post_17.html
کارگران شرکت “استیم” در پتروشیمی ایلام دو روز است در اعتصاب بسر می برند
اتحادیه آزاد کارگران ایران: کارگران شرکت پیمانکاری “استیم” در کارخانه پتروشیمی ایلام از صبح دیروز 28 بهمن ماه در اعتراض به عدم پرداخت مزد دست به اعتصاب زده اند.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، این کارگران مدت چهار ماه است دستمزدی دریافت نکرده اند و در شرایط معیشتی سخت و طاقت فرسائی قرار دارند. بنا بر این گزارش علیرغم اینکه دو روز از اعتصاب این کارگران گذشته است، کارفرما و یا هیچ نماینده ای از سوی وی توجهی به خواست کارگران نکرده است. کارگران این شرکت اعلام کرده اند تا دریافت دستمزد معوقه خود به اعتصاب شان ادامه خواهند داد.
کارخانه پتروشیمی ایلام یک پتروشیمی در حال ساخت است که در آن شرکتهای پیمانکاری مختلفی مشغول بکارند و همه کارگران شاغل در آن با قرارداد موقت مشغول بکارند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران – 29 بهمن ماه 1393
تجمع اعتراضی کارگران کارخانه تبریز کف در محوطه کارخانه برای 2روزمتوالی
شماری از کارگران کارخانه تبریز کف صبح دیروز و امروز (۲۸ و ۲۹ بهمن ماه) در واکنش به تعویق ۶ ماه حقوق وسایرمزایای جانبی خود، در محوطه کارخانه تجمع کردند.
به گزارش29بهمن ایلنا،اعتراض کارگران از دیروز ۴ بعد اظهر در واکنش به بیتوجهای کارفرما کارخانه به پرداخت مطالبات معوقه آنان صورت گرفته است.
به گفته کارگران تبریز کف، مطالبات معوقه آنان تا چند ماه قبل بیشتر از ۶ ماه بوده اما کارفرما اخیرا ۴ ماه آن را به صورت یکجا به حساب کارگران پرداخت کرده است.
کارگران میگویند علاوه بر تعویق حقوق کارگران قدیمی کارخانه، کارفرما حقوق ۶۰ نیروی کار جدیدی که از مهر ماه به استخدام کارخانه در آمده اند را پرداخت نمیکند.
به ادعای کارگران، این واحد تولید کننده انواع کاشی وسرامیک در بازار رقابت از فروش خوبی بر خورداراست و کارفرما مقدار زیادی از محصولات تولیدی آن را به خارج از کشور صادر می کند اما با این حال با سود سرشاری که از فروش محصولات کارخانه به جیب میزند نسب به پرداخت مطالبات کارگران بیتوجه ای نشان می دهد.
کارگران همچنین گفتند: در خصوص پی گیری مشکلاتمان در کارخانه کف تبریز نامه نگاریهای زیادی با برخی مسئولان استان وشهرستان انجام دادهایم اما تا کنون به موضوع مشکلات کارگران توجهای نشده است.
کارگران تبریز کف میانگین مطالبات معوقه خود را حدود ۱۶ تا ۱۷ میلیون تومان ذکر کردند ودر ادامه در خصوص مشکلات بیمهای خود گفتند؛ علاوه بر ۶ ماه حقوق، چندین ماه است که کارفرما از پرداخت بیمه کارگران به تامین اجتماعی خوداری میکند.
کارگران میگویند؛ تنها واکنش کارفرمای کارخانه کف تبریز به مطالبات حدودا ۲۱۰ نفر از کارگران اینست که میگوید وضع مالی من به نسبت شما کارگران بدتر است.
اعتصاب جمعی از کارگران و رانندگان پلیاکریل اصفهان به پرداخت نشدن مطالبات مزدی
کارگران کارخانه پلی اکریل اصفهان از تاخیر چند ماهه در پرداخت مطالبات مزدی خود و رانندگان سرویسهای حمل و نقل کارخانه این واحد صنعتی خبر میدهند.
به گزارش29بهمن ایلنا، در سه روز گذشته جمعی از کارگران و رانندگان کارخانه پلی اکریل اصفهان در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات مزدی خود حرکتهای اعتراضی کردهاند.
بطور مشخص در مورد اعتراض رانندگان گفته میشود که در روز دوشنبه رانندگان سرویسهای حمل و نقل کارگران کارخانه پلی اکریل به دلیل پرداخت نشدن ۴ ماه حقوق معوقه (ماههای آبان، آذر، دی و بهمن سال ۹۳) با تاخیر یک ساعته کارگرانی که قصد رفتن به منازل خود را داشتند جابجا کردند.
همچنین در مورد اعتراض کارگران کارخانه پلی اکریل اصفهان گفته میشود که در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (۲۷ و ۲۸ بهمنماه) حدود دویست نفر از کارگران کارخانه پلی اکریل در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات دو ماه اخیر (دی و بهمن سال ۹۳) به مدت چند ساعت در محوط کارخانه تجمع کردند.
به گفته کارگران در تمامی این اقدامات اعتراضی مسئولان مالی – اداری کارخاه پلیاکریل با حضور در جمع معترضان وعده دادند که به خواستههای آنها رسیدگی خواهد شد.
نارضایتی کارگران کشتیهای یدک کش خرمشهر از پیمانکار
کارگران کشتیهای یدک کش در خرمشهر به شرایط کاری خود اعتراض دارند.
به گزارش29بهمن ایلنا،حدود ۱۲۷ نفر از کارگران اداره کل بنادر و دریانوردی خرمشهر را کارگران کشتیهای یدک کش تشکیل میدهند که به واسطه شرکت پیمانکاری ««فن آوران بحر» به کار جدا سازی کشتی از یدک کش اشتغال دارند. این کارگران از شرایط کار با این پیمانکار به دلیل نوع قرارداد کار خود و همچنین پرداخت نشدن بخشی از اضافه کاریها اعتراض دارند.
کارگران پیمانی کشتیهای یدک کش گفتند، این شرکت پیمانکاری از ۸ ماه پیش که مسئولیت کارگران کشتیهای یدک کش را بر عهده گرفته است از پرداخت بخش قابل توجهای از اضافه کاریهای کارگران در هر ماه خودداری میکند.
کارگران میگویند، شرکت پیمانکاری فنآوران بحر تا پیش از قرارداد جدید، جزء شرکتهای لیست سیاه اداره بنادر و دریانوردی خرمشهر بود اما به دلایل نامعلومی اکنون دوباره در پروژههای این اداره قبول مسئولیت کرده است.
این منابع خبری در تشریح جزئیات پرداخت نشدن اضافه کاریها توضیح دادند: هر کارگر کشتیهای یدک کش ۳۶۰ ساعت در ماه کار میکند. از این میزان کار ۱۹۲ ساعت کار قانونی کارگران است و مابقی ساعات کار بر اساس قانون باید به عنوان اضافه کاری پرداخت شود اما کارفرما از مجموع ۱۶۸ ساعت اضافه کاری فقط ۱۲۰ ساعت آن را به کارگران پرداخت میکند.
به گفته آنان، حتی اداره کار و رئیس مناطق آزاد آبادان طبق خواسته کارگران از کارفرما خواستهاند مطالبات مربوط به اضافه کاری و سایر مزایای کارگران یدکش را پرداخت کند اما کارفرما زیر بار مسئولیت آن نمیرود.
این کارگران همچنین در این باره تصریح کردهاند؛ علاوه بر پرداخت نشدن بخشی از حق اضافه کاریها در ۸ ماه گذشته، کارفرما حق بیمه مزایای اضافه کاری کارگران را به تامین اجتماعی پرداخت نمیکند که این موضوع باعث کاسته شدن از مستمری کارگران در هنگام بازنشستگی خواهد شد.
کارگران پیمانی کشتیهای یدک کش همچنین به قراردادهای کاری خود معترضاند. آنان میگویند علاوه بر اینکه کارفرما قراردادهای کوتاه مدت ۳ تا ۴ ماهه با کارگران منعقد میکند، در متن قرارداد بسیاری از معیارهای قانونی وجود ندارد. به عنوان مثال در متن قرارداد کارگران در خصوص پرداخت اضافه کاریها همانند شب کاریها، جمعه کاریها و… آیتمی دیده نمیشود.
کارگران همچنین میگویند کارفرما در پرداخت حقوق کارگران سلیقهای عمل میکند و رقم آن را به صورت دلخواه تغییر میدهد.
کارگران پیمانی بنادر و دریانوردی خرمشهر در ادامه این گفتگو مدعی گروکشی کارفرما بعد از اتمام یک دوره از قرا داد کاریشان شدند و در این باره گفتند: بعد از هر دوره از قرا دادکاری، این شرکت پیمانکاری با گرو نگه داشتن بخش از مطالبات کارگران آنان را وادار به تسویه حساب میکند و میگوید اگر برگه تسویه حساب را امضاء نکنید از قرا داد بعدی خبری نیست. اخیرا هم از کارگران خواسته شده است اگر برگههای تسویه حساب را امضاء نکنید از عیدی و پاداش پایان سال خبری نیست.
پیمانکاران سهم ۴ درصدی مشاغل سخت و زیانآور۱۲۰۰ کارگر معادن البرز مرکزی راپرداخت نمی کنند!
منابع خبری در معدن زغال سنگ سواد کوه (البرز مرکزی) خبر دادهاند که به تازگی شورای تامین شهرستان جلسهای در خصوص شرایط پرداخت اضافه سهم ۴ درصدی کارفرمایان در مشاغل سخت و زیانآور توسط شرکتهای پیمانکاری این معادن به تصویب رسانده است.
به گزارش29بهمن ایلنا،این منابع کارگری گفتهاند، هیچکدام از شرکتهای پیمانکاری فعال در معادن البرز مرکزی که بیش از ۱۲۰۰ کارگر در آنها شاغلاند سهم ۴ درصدی خود را برای بازنشستگی کارگران مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور پرداخت نکردهاند. به همین دلیل در روز یکشنبه (۲۶ بهمن ماه) اعضای شورای تامین شهرستان (شامل معاون فرماندار شهرستان سواد کوه، رئیس تامین اجتماعی شهرهای پل سفید و زیراب، رئیس اداره کار سواد کوه به همراه کلیه پیمانکاران حاضر در معدن) جلسهای را در خصوص نحوه پرداخت اضافه سهم ۴ درصدی کارفرمایان جلسهای در محل ادره کار برگزار کردند.
به گفته کارگران، در جلسه فوق، تصمیم گرفته شد ۱۰ سال اول پرداخت سهم ۴ درصدی ۱۲۰۰ کارگر را که مربوط به سالهای ۷۴ تا ۸۴ میشود به دلیل عدم حضور شرکتهای پیمانکاری آن سالها مدیریت شرکت البرز مرکزی پرداخت کند. همچنین بر اساس صورت جلسه اعضای حاضر در جلسه باید پرداخت سهم ۴ درصدی ۱۰سال دوم کارگران از سوی شرکت هلدینگ سامان به عنوان «پیمانکار مادر» پرداخت شود.
به گفته کارگران معدن سواد کوه؛ در صورت پرداخت اضافه سهم ۴ درصدی کارفرمایان، ۱۵۴ کارگر با سوابق بالای ۲۰ سال حداکثر تا خرداد ماه سال ۹۴ مشمول بازنشستگی تحت قانون مشاغل سخت و زیان آور قرار میگیرند.
کارگران همچنین گفتهاند درمصوبه اخیر در مورد سایر کارگرانی که تا زمان بازنشستگیشان هنوز چند سالی فرصت باقی است و سوابق کارشان از ۱۰ سال تا ۱۷ سال است قرار شده است با یکی از بیمه گذاران بخش خصوصی برای دریافت اضافه سهم ۴ درصدی کارفرمایان تفاهم نامه امضاء کنند تا شرایط بازنشستگی برای سایر کارگران فراهم کند.
به ادعای کارگران، اداره تامین اجتماعی منطقه سواد کوه به دلیل مشخص نبودن کارفرمای واقعی و اینکه پیمانکاران مجموعه معادن سواد کوه دائما در حال تغییر بوهاند از دریافت اضافه سهم ۴ درصدی کارفرمایان خوداری میکند.
به گفته کارگران معدن سواد کوه تغییر کارفرمایان در این معادن، باعث شده هر یک از این پیمانکاران به نوبه خود از مسئولیت واریز سهم ۴ درصدی شانه خالی کنند که در این بین کارگران زیان اصلی را دیدند.
مصوبهای که عامل تبعیض دو جانبه علیه معلمان شده است
یک کنشگر صنفی معلمان از تبعیضهای به وجود آمده درون جامعه فرهنگیان و همچنین بین معلمان و سایر کارکنان دولت در پی مصوبه «افزایش فوق العاده شغلی کارکنان دولت» انتقاد کرد و اجرایی شدن این مصوبه را بدون در نظر گرفتن حقوق صنفی معلمان ناعادلانه خواند.
مهدی بهلولی فعال حقوق صنفی معلمان پیرامون تاثیر این مصوبه بر تبعیض بین جامعه فرهنگیان، گفت: این مصوبه علاوه بر اینکه ماهیاتا مزایای شغلی معلمان را از کارکنان دولت جدا کرده در پارهای از مواقع در بین خود فرهنگیان هم بر تبعیضها دامن زده است.در حالیکه همه می دانند بار سنگین ارائه ی خدمات آموزشی به عهده معلمان است،اما عملا می بینیم که در چنین طرح هایی سهم آنان،نادیده گرفته می شود.
وی در این رابطه با ذکر مثالی گفت: مثلا معلمی که تا سال قبل در مدرسه تدریس میکرد امسال در اثر جابه جایی شغلی به وزارتخانه منتقل شده و جزئی از کارمندان وزارتخانه شده به یکباره با افزایش فوق العاده شغلی مواجه شده درحالیکه رنج و زحمت اصلی را معلمانی میکشند که در ارتباط تنگاتنگ با مدرسه و دانش آموزان هستند و اگر قرار است افزایشی در فوق العادهها صورت بگیرد متعلق به این قشر زحمتکش است.
این فعال صنفی ادامه داد: مصوبهٔ هیئت وزیران در واقع اولین مصوبه دولت در سال ۹۲ است که طبق آن کارکنان دولت که دارای مدرک کارشناسی هستند در اوراق کارگزینی خود از ارتقاء ضریب حقوقی برخوردار میشوند. در حال حاضر میزان امتیاز فوق العاده شغل فرهنگیان در احکام کارگزینی با مدرک کارشناسی ارشد برابر با ۸۰۰ است. این در حالی است که امتیاز فوق العاده شغل کارمندان دولت بر اساس مصوبه هیات وزیران با مدرک کارشناسی ۱۵۰۰ و با مدرک کارشناسی ارشد ۲۰۰۰ است. در همین مصوبه اضافه شده که این ارتقاء حقوقی برای مشاغل حساس در نظر گرفته شده، به تعبیر این مصوبه، آن دسته از کارکنانی دارای مشاغل حساسند که در ادارات و وزارتخانهها مشغول به کار هستند.
به گفتهٔ بهلولی این مصوبه در یک سالهٔ اخیر، بدون اینکه شامل معلمان شود، در بسیاری از ادارات و وزارتخانههای دولتی اجرایی شده است.
او افزود: خبرهایی که این روزها در میانه مذاکرات تصویب بودجه مجددا در برخی از خبرگزاری ها در ارتباط با این مصوبه مطرح شده بر موج نارضایتی معلمان افزوده است.
بهلولی افزود: از سال ۹۲ این مصوبه در وزارتخانهها و ادارات دولتی کم و بیش اجرایی شده است، یعنی با این مصوبه در حال حاضر یک کارمند وزارتخانه که دارای مدرک کارشناسی است به جای اینکه ضریب فوق العادهاش ۸۰۰ باشد به ۱۰۰۰ رسیده است که با این کار حدودا ۱۰۰هزار تومان به حقوق این فرد اضافه میشود. در حالیکه یک معلم شاغل در مدرسه حتی اگر مدرک تحصیلی بالایی داشته باشد چنین مبلغی به عنوان فوق العاده دریافت نمیکند.
این کنشگر صنفی با بیان این سئوال که معلمی که با مدرک کارشناسی به بالا در یک مدرسه مشغول به کار است چرا مشمول این مصوبه نمیشود؟ گفت: این مصوبه و بحثهای پیرامون آن اخیرا دوباره از طریق خبرگزاریها مطرح شده و بر موج نارضایتی معلمان که شاهد افزایش نیافتن بودجه آموزش و پرورش هستند افزوده است. سوال این است که چرا شغل معلمی با حساسیتهای بالایی که دارد شامل دستور العمل افزایش فوق العاده شغلی نمیشود.
بهلولی در ادامه به تفاوت در مزایای در نظر گرفته شده برای کارکنان دولت و تبعیض های موردی موجود در فیش های حقوقی اشاره کرد وگفت: کارمندی که در وزارتخانه کار میکند از مزایایی برخوردار است که شامل معلمان نمی شود. برای مثال آنها از مزایایی چون ایاب و ذهاب و غذا برخوردارند.
وی گفت: درج مبلغ اضافه کار روی فیش حقوقی کارکنان وزارتخانه و عدم درج آن روی فیش حقوقی معلمان از دیگر تبعیضهایی است که وجود دارد. از طرفی آنها دارای دفترچههایی هستند که از طریق آن مواد شوینده و برنج و روغن و… دریافت میکنند در حالیکه برای معلمان چنین مزایایی در نظر گرفته نمیشود.
این فعال صنفی در ادامه ضمن انتقاد از شیوهٔ اجرای این مصوبه، دولت یازدهم را ملزم به ارائهٔ پاسخ در این زمینه دانست و گفت: با توجه به اینکه بودجهٔ آموزش و پرورش امسال تغییر محسوسی نداشته است، دولت یازدهم باید پاسخ مناسبی در قبال شبهات پیش آمده برای معلمان داشته باشد. متاسفانه مسولین این چرخه را شبیه به قطاری میبینند که آن افرادی که جلو نشستهاند باید از امتیازات بیشتری برخوردار باشند. در حالیکه اساسا آنها که بیشترین سختی را تحمل میکنند در انتهای قطار نشستهاند و از کمترین حمایتها برخوردارند.
وی اضافه کرد: با شرایط پیش آمده این تصور در جمعی از فعالان صنفی تقویت شده که دولت یازدهم شبیه به تکنوکراتها عمل میکند. یعنی بالادستیها را در نظر میگیرد و نسبت به بخشهای پایینی بیتوجه است.
وی در پایان گفت: مسالهٔ اصلی که این روزها دغدغهٔ ذهنی همه معلمان شده است، بیعدالتی اقتصادی است. مسولین همواره میگویند باراصلی آموزش و پروش بر دوش معلمان است اما این تنها در حد حرف باقیمانده است. چون موقعی که میخواهند دستمزد معلم را بدهند معلم هیچ سهمی نمیبرد و اما در زمان انتخابات معلمان اهمیت پیدا میکنند.
تجمع اعتراضی معلولان زنجانی برای باردوم درسال جاری
معلولان زنجانی به دلیل عدم رفع مشکلات مسکن مهر معلولان در مقابل ساختمان اداره کل بهزیستی استان تجمع کردند.
به گزارش29بهمن فارس ، صبح امروز جمعی از معلولان معترض به وضعیت مسکن با حضور در مقابل ساختمان اداره کل بهزیستی استان زنجان خواستار رسیدگی به وضعیت مسکن خود شدند.
در این تجمع معلولان زنجانی خواستار رسیدگی مسئولان به وضعیت پروژه مسکن معلولان شدند.
گفتنی است، در سال 1388 طی سفرهای استانی دولت دهم مصوبهای در زمینه مسکن معلولان و قشر کم درآمد در استان زنجان تصویب شد.
طی این مصوبه قرار شد یک پروژه 51 واحدی به نامهای خاتم و پونک به شرط دریافت فقط 3 میلیون تومان وام قرضالحسنه در اختیار این 51 نفر قرار گیرد که با پیگیریهای اعضاء در سال 1389 اداره کل بهزیستی استان زنجان اعلام کرد که به دلیل کم آمدن بودجه با پرداخت نفری 5 میلیون تومان و نصب آسانسور میتوانید صاحبخانه شوید.
از سال 1389 تا به امروز هنوز از آسانسور و تکمیل پروژه خبری نشده که با پیگیری معلولان و تجمع اعضاء در 31 اردیبهشت ماه سال جاری بالاخره مدیر کل بهزیستی استان وعده استارت و آغاز کار پروژه را دادند که بعد از آغاز کار با مشکلات جدیدی روبرو شده است.
شایان ذکر است، این دومین بار است که در سال جاری معلولان زنجانی برای دریافت پاسخ علت مشکلات خود از مسئولان اقدام به تجمع کردهاند.
پیش از این نیز معلولان در مقابل ساختمان استانداری زنجان اقدام به تجمع کردند و خواستار حل مشکلات مسکن خود بودند که با وعده آغاز این پروژه توسط مرتضی مکاریان مدیر کل بهزیستی استان زنجان به تجمع خود پایان دادند.
اعلام اسامی کشته شدگان حادثه سقوط آسانسور حمل بار
در پی حادثهٔ سقوط آسانسور حمل بار در یک مجتمع در حال ساخت در اصفهان، که به کشته و مجروح شدن ۹ نفر انجامید، روابط عمومی پزشکی قانونی اسامی کشته شدگان این حادثه را اعلام کرد.
به گزارش 29بهمن روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان، اسامی کشتهشدگان این حادثه سقوط آسانسور حمل بار عبارت است از: اسماعیل بیگی، اکبر دیانی، محمود افشاری، غلامرضا عطایی، حسین مرادی، محمود چهرآزی، قدرت الله نجاتی و اسماعیل بختیار.
گفتنی است بر اثر حادثهٔ سقوط آسانسور حمل بار در یک مجتمع مسکونی در حال ساخت از ارتفاع ۳۰ متری در بلوار کشاورز اصفهان، ۸ کارگر بین سنین ۳۰ تا ۴۰ ساله، در دم جان باختند و یک کارگر ۳۰ ساله نیز به شدت مصدوم شد.
سوختگی شدید7کارگربدنبال انفجار کپسول گاز در یک شرکت سنگبری در کاشان
بر اثر انفجار کپسول گاز در یک شرکت سنگبری در کاشان هفت کارگراهل افغانستان مصدوم شدند.
به گزارش29بهمن ایرنا،رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: این حادثه ساعت سه بامداد روز چهارشنبه در جاده کاشان – مشهد اردهال در حوالی کارخانه ایران گلاب رخ داد.
دکتر محمدحسین مکی افزود: پس از اطلاع از این سانحه بلافاصله چهار کد عملیاتی به همراه شش نفر از کارشناسان مرکز فوریت های پزشکی به محل اعزام شدند.
وی خاطرنشان کرد: مصدومان حادثه پس از ارایه خدمات پیش بیمارستانی توسط تکنسین های اورژانس برای ادامه درمان به بیمارستان بهشتی کاشان انتقال داده شدند.
بر این اساس، نصب غیرمجاز کپسول گاز به بخاری گاز سوز علت این حادثه اعلام شده است.
هفت کارگر مصدوم دچار سوختگی نوع دو و سه شدند که برای ادامه درمان به بیمارستان سوانح و سوختگی اصفهان انتقال داده شدند.
بیست ونهم بهمن ماه1393