علی و حبیب افشاری دو برادر را باهم در یک روز اعدام کردند

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

علی و حبیب افشاری دو برادر را باهم در یک روز اعدام کردند!

روز جمعه 1 اسفندماه از سوی وزارت اطلاعات به خانواده افشاری اعلام کرده‌اند این دو زندانی سیاسی، علی افشاری و حبیب‌الله افشاری صبح روز پنجشنبه به دار آویخته شدند.

مرکز خبری ICAE: طی دو روز گذشته شش زندانی سیاسی محکوم به اعدام به مکان نامعلومی منتقل شدند که صبح امروز خبر قطعی اعدام دو زندانی سیاسی اعلام شد.

مأموران وزارت اطلاعات به خانواده افشاری اطلاع داده‌اند بدون سروصدا و حاشیه مراسم سوگواری را برگزار کنند.

این در حالی است که همچنان از وضعیت سامان نسیم خبری در دست نیست. خانواده و وکیل سامان در گفت‌وگوهایی با مرکز خبری ICAE، همچنان در رابطه با وضعیت او اعلام بی‌خبری می‌کنند. منابع تائید نشده‌ای اعلام کرده‌اند که سامان نسیم اعدام‌شده است.

لازم به ذکر است از وضعیت سه تن از زندانیان دیگر با اسامی یونس آقایات، سیروان نژاوی و ابراهیم شاپوری که روز چهارشنبه 29 بهمن ماه به همراه سامان نسیم، علی و حبیب افشاری به مکان نامعلومی منتقل شده بودند خبری در دست نیست.

علی افشاری متولد سال ۱٣۵۹، به همراه برادرش حبیب‌الله افشاری متولد ۱٣۶۷، اهل روستای گوگجلو حبیبله از توابع شهر مهاباد هستند که در اوایل سال ۱٣۹۰، توسط سپاه پاسداران و نیروهای وزارت اطلاعات در شهرهای بوکان و مهاباد بازداشت شدند. 
آن‌ها پس از ۷۵ روز بازجویی‌های مداوم پس از تحمل شکنجه‌های جسمی و روانی در بازداشتگاهای اداره اطلاعات مهاباد و ارومیه، ابتدا به زندان مرکزی ارومیه منتقل شده و سپس در دی‌ماه ۱٣۹۰، از سوی دادگاه انقلاب مهاباد، به اتهام محاربه از طریق فعالیت تبلیغی و عضویت در کومله یکی از احزاب کُرد مخالف حکومت، به اعدام محکوم شدند. حکمی که در شهریور‌ماه ۱٣۹۰، در شعبه ٣۲ دیوان عالی کشور تائید شد. 

سامان نسیم زندانی سیاسی در تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۳۹۰، در سن ۱۷ سالگی بازداشت شد. وی در شعبه ۱ دادگاه انقلاب مهاباد به اتهام محاربه به اعدام محکوم و حکمش در دیوان عالی کشور تائید شد. 
سامان نسیم متولد شهریورماه سال ۱۳۷۳ و اهل شهر مریوان از استان کردستان است. او در ۲۶ تیرماه سال ۱۳۹۰، در زمانی که ۱۷ سال سن داشته، در جریان درگیری نیروهای سپاه پاسداران با تعدادی از نیروهای پژاک از احزاب کُرد مخالف حکومت، در مرز سردشت بازداشت شد. او به مدت دو ماه در سلول انفرادی حفاظت اطلاعات سپاه در ارومیه، تحت بازجویی و شکنجه قرار گرفت و بعد‌ها به زندان مهاباد منتقل شد. 
او در ‌‌نهایت به اتهام محاربه از طریق عضویت در حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) از سوی دادگاه انقلاب مهاباد به اعدام محکوم شد و این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان غربی و شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور در آذرماه ۱۳۹۲، عیناً تائید شد. 

دبیرخانه کمیته بین‌المللی علیه اعدام

20 فوریه 2015

 

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.