ایران زندان بزرگ شهروندان ایران است

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

اطلاعیه انجمن قلم ایران در تبعید

بیش از ۱۲۸ سال محکومیت زندان برای شش فعال سایت های اینترنت

بنا بر گزارش ارگان های خبری، شعبه ۲۸ «دادگاه انقلاب» به ریاست قاضی مقیسه، شش کنشگر سایبری را که در شبکههای اجتماعی، دیدگاههای خود را بیان کردهاند، در مجموع به بیش از ۱۲۸ سال زندان محکوم کرد: اتهام این افراد اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبری و توهین به مقدسات اعلام شده است.

نام و مدت محکومیت این افراد عبارت است از: سید مسعود طالبی ۱۵ سال و یک روز حبس تعزیری، فریبرز کاردارفر ۱۸ سال و نود و یک روز حبس تعزیری، امین اکرمیپور ۱۳ سال و یک روز حبس تعزیری، امیر گلستانی ۲۰ سال و یک روز، مسعود قاسم خانی ۱۹ سال و نود و یک روز حبس تعزیری، مهدی ری شهری به ۱۱ سال حبس تعزیری، رویا صابری ۲۰ سال و یک روز حبس تعزیری، نغمه شاهسوندی ۷ سال و نود یک روز حبس تعزیری.

همچنین عثمان مصطفیپور، زندانی سیاسی زندان ارومیه که در سال ۱۳۷۰ به اتهام همکاری با یکی از حزب های کرد اپوزیسیون، بازداشت و به ۲۵ سال زندان محکوم شد، اکنون پس از گذراندن ۲۳ سال از محکومیت زندان خود از سوی دادگاه ارومیه به وی اطلاع داده شده است که به خاطر گم شدن پرونده اش در وزارت دادگستری باید ۱۰ سال دیگر در زندان بماند.

یک شهروند دهدشتی (یکی از شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد) نیز به نام بهمن تفضلی به دلیل فعالیت در فیسبوک پس از احضار به ستاد خبری سپاه، توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد. این فرد که به گفته نزدیکانش به زندان گچساران برده شده است، هم اکنون، بلاتکلیف در زندان بسر میبرد.

همچنین در شبکههای مجازی، خبر بازداشت سه شهروند دیگر در شهر دهدشت به نامهای افشین ضمانتی، رضا تجاره و داوود افروز منتشر شده است. این سه شهروند دهدشتی به دلیل فعالیت سیاسی در فضای مجازی بازداشت شده اند.

آنچه در بالا تنها به عنوان نمونه آوردیم، در حکومت اسلامی ایران، عمومیت دارد و هر روزه خبرها و گزارش هایی تکان دهنده از این دست، در رسانه ها بازتاب می یابند.

انجمن قلم ایران در تبعید، در راستای منشور و اهداف خود، از پن های هموندِ انجمن قلم جهانی و دیگر سازمان ها و کانون های نویسندگان، روزنامه نگاران هنرمندان و نیز، نهادهای بین المللی مدافع حقوق بشر درخواست می کند که به جنایت های روزمره حکومت اسلامی ایران واکنش نشان دهند تا شاید با فشار افکار همگانی، به ویژه، نویسندگان و هنرمندان جهان، این حکومت وادار شود، اعدام ها را متوقف کند، زندانیان سیاسی و اجتماعی را آزاد نماید، به سانسور و سرکوب پایان دهد و حق آزادی بیان و قلم و اندیشه را به رسمیت بشناسد.

انجمن قلم ایران در تبعید

۳۰ مه ۲۰۱۴

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.