با وجود اینکه تعدادی از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال ۹۰ شرکت ملی نفت مراحل مختلف مصاحبه، گزینش و طب صنعتی را گذرانده و در شرکت نفت و گاز پارس مشغول به کار شده اند، به تازگی به عنوان نیروی مازاد اعلام شده اند.
به گزارش ۱۰تیرپانا نیوز، در روزهای گذشته تعدادی از کاربران که کارکنان جدید الاستخدام شرکت نفت و گاز پارس هستند با ارسال پیامهای مشابهی خواستار رسیدگی به مشکل خود مبنی بر اعلام عدم نیاز شرکت متبوع به خدمات آنها شده اند.
در این خصوص یکی از این کارکنان جدید الاستخدام توضیح داده است: ” از قبول شدههای آزمون استخدامی تیر ماه ۹۰ شرکت نفت هستم که از سال گذشته در شرکت نفت و گاز پارس واقع در منطقه عسلویه مشغول به کار شدم.
دارای کارشناسی ارشد مهندسی و بیش از ۱۰۰۰ ساعت دوره تخصصی و تالیف کتاب هستم. این شرکت هفته گذشته اسامی بیش از ۳۰۰ مهندس جدید الاستخدام خود را به عنوان مازاد اعلام و از آنها خواسته که برای مصاحبه به شرکت گاز مراجعه کنند.
گفته می شود لیست نهایی شامل ۵۰۰ نفر خواهد بود؛ این در حالی هست که مجوز استخدامی ما برای شرکت نفت و گاز پارس بوده است.”
کاربر دیگری که خاطرنشان کرده است: ” شرکت نفت و گاز پارس در سال ۹۰ از طریق آزمون استخدام شرکت ملی نفت ایران اقدام به جذب حدود ۱۲۰۰ نفر نیرو کرده است و با وجود اینکه حدود ۱۰۰۰ نفر از این افراد پس از طی پروسه ای طولانی در نهایت پس از ۱۵ ماه جذب شرکت شدند، ۲۰۰ نفر باقیمانده با ادعای مدیران میانی مبنی بر مازاد بودن نیروها پس از نزدیک به ۲ سال انتظار در نهایت، اردیبهشت ماه امسال جهت اشتغال به کار در سایر شرکتهای زیرمجموعه وزارت نفت، از طرف شرکت نفت و گاز پارس به دوره ی آموزشی دعوت شدند.
از چندی قبل نیز شایعاتی مبنی بر انتقال تعدادی دیگر از نیروهای شرکت (۱۰۰۰ نفر جذب شده از طریق آزمون سال ۹۰) بین کارکنان پخش شد که تایید و تکذیب برخی روسای میانی و رده پایین را به همراه داشت تا اینکه بالاخره طی هفته ای که گذشت شایعات رنگ واقعیت به خود گرفتند و با تعدادی از نیروها جهت دعوت به مصاحبه در راستای انتقال به شرکت ملی گاز تماس گرفته شد.
با توجه به اهمیت موضوع و عدم رضایت جمع کثیری از پرسنل نسبت به این جابه جایی خواهشمند است در این زمینه پیگیری و اطلاع رسانی بفرمایید.”
در چنین شرایطی این سوالات از سوی دارندگان این مشکل مطرح شده است که:
۱- چرا اسامی را در سکوت کامل اعلام کردند و حتی نمی گویند معیار انتخاب چیست؟
۲- اگر پارس جنوبی نیرو لازم نداشته، پس چرا آزمون استخدامی گذاشته و مجوز استخدام را اخذ کرده است؟
۳- چرا نیروهای پیمانی مجوز دار و جوان خود را مازاد اعلام کرده اند، در حالی که انبوهی از نیروهای سن بالا از شرکت های دیگر به صورت مامور به این شرکت آمده اند؟
۴- در کجای دنیا و ایران با نیروهای تازه استخدام به این صورت رفتار می شود؟ آیا برای این نیروها در سازمان فعلی و سازمان بعدی روحیه خدمتی می ماند.
۵- پارس جنوبی میدان رقابت ایران و قطر بوده و لازم است نیروهای جوان با تخصص خود، عقب افتادگی ها را جبران کنند. بنابراین به نظر می رسد نه تنها نیروی مازاد وجود ندارد، بلکه توسعه این میدان با کمبود نیرو نیز مواجه است.