اخباروگزارشات کارگری14اسفند1393

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

اخباروگزارشات کارگری14اسفند1393

– احضار فعال کارگری، حامد محمودی نژاد به ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج

– خلیل کریمی به ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج احضار شد

– میلاد درویش را آزاد کنید !

– آزادی زانیار دباغیان باقرار وثیقه

– آزادی افشین ندیمی از زندان

– اعتصاب کارگران نی بر هفت تپه در اعتراض به دو ماه حقوق معوقه

– توزیع تراکت برای دستمزد در شهر اشنویه توسط اعضای کمیته هماهنگی

– توزیع تراکت برای دستمزد در شهر سقز توسط اعضای کمیته هماهنگی

– اعتصاب کارگران کارخانه کشتی‎سازی صدرا در مازندران پس از3ماه کاررایگان

– اعتصاب کارگران کنتور سازی ایران وارد سومین روز شد

– درکارخانه کاشی کویریزدچه خبراست،کارفرمای کارخانه کیست وبرکارگرانش چی می گذرد؟!

– گزارشی دیگر درباره کارگران کارخانه کاشی کویر یزد

– بلاتکلیفی ۱۴۰  کارگر بدنبال تعطیلی کارخانه قند کامیاب

– تجمع امروز معلمان در اصفهان روبروی اداره کل استان

– دومین تجمع صنفی معلمان مقابل اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی

احضار فعال کارگری، حامد محمودی نژاد به ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج

بنا به گزارش رسیده، در آستانه فرارسیدن 8 مارس روز جهانی زن و برگزاری مراسم های این روز تاریخی ، صبح روز چهارشنبه 13/12/93 حامد محمودی نژاد فعال کارگری و عضو کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری به ستاد اداره اطلاعات سنندج احضار و چندین ساعت در مورد کمیته هماهنگی و برگزاری روز جهانی زن مورد بازجویی و بازخواست قرار گرفت .

این فعال کارگری از عضویت خود در کمیته هماهنگی دفاع و گرامی داشت روز جهانی زن را حق مسلم تمامی زنان و مردان دانست.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری ضمن محکوم کردن احضار حامد محمودی نژاد و دیگر فعالین کارگری برای ممانعت از برگزاری مراسم روز جهانی زن ،خواهان پایان بخشیدن به تمامی اعمال فشار بر اعضای  این کمیته و دیگرکارگران و  فعالین کارگری می باشد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

93/12/14

خلیل کریمی به ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج احضار شد

خلیل کریمی از اعضای هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران صبح امروز به اداره اطلاعات سنندج احضار و پس از نزدیک به سه ساعت بازجوئی آزاد شد. در این بازجوئی مامورین ستاد خبری اداره اطلاعات شهر سنندج با غیر قانونی خواندن اتحادیه آزاد کارگران ایران، متنی را مبنی بر اینکه اینجانب(خلیل کریمی) تاکنون عضو و فعال اتحادیه آزاد کارگران بوده ام و از این پس از این اتحادیه استعفا میدهم در برابر او گذاشتند و از وی خواستند تا آنرا امضا کند. اما خلیل کریمی با امتناع از امضای این متن، از موجودیت قانونی اتحادیه و تداوم فعالیتهایش دفاع کرد . همچنین در این بازجوئی با اشاره به برگزاری تجمع کارگری در مقابل مجلس که روز پنجم اسفند ماه در اعتراض به حداقل مزد خفت بار برگزار شده بود، چنین تجمعاتی غیر قانونی اعلام شد و خلیل کریمی در دفاع از حق اعتراض کارگران، برگزاری چنین تجمعاتی را حق مسلم کارگران خواند و بر ادامه فعالیتهایش به عنوان یک کارگر در اتحادیه آزاد کارگران ایران تاکید نمود. در این بازجوئی مامورین امنیتی اعلام کردند از این پس با اتحادیه آزاد کارگران ایران برخورد شدید تری خواهند کرد و به هر شکلی مانع تداوم فعالیتهای آن خواهند شد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران با محکوم کردن سیاست سرکوب اعتراضات کارگری و تعرض به فعالین کارگری مستقل، منجمله تعرض به اعضا و فعالین خود که با محاکمه جمیل محمدی و محکومیت سه ساله و نیم نامبرده و سپس محاکمه جعفر عظیم زاده و هم اینک  احضار و بازجوئی خلیل کریمی ابعاد تازه ای پیدا کرده است اعلام میدارد: کارگران ایران نه تنها در دفاع از حقوق انسانی خود مرعوب هیچگونه سیاست بگیر و ببندی نخواهند شد بلکه شرایط فلاکت بار موجود و تلاش بی وقفه حکومت گران  در تحمیل فقر و فلاکت بیشتر بر میلیونها خانواده کارگری، آنان  را بیش از پیش به سمت اعتراضات متحدانه و تعیین کننده ای سوق خواهد داد.

نمیشود هم فقر و فلاکت و گرسنگی را بر میلیونها کارگر تحمیل کرد و هم زبان اعتراضی آنان را بست. چنین سیاستهایی در هیچ جائی از جهان و در هیچ تاریخی راه به جائی نبرده است و بی تردید در ایران قرن 21 نیز راه به جائی نخواهد برد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – 14 اسفند ماه 1393

میلاد درویش را آزاد کنید !

با تلاش خانواده میلاد درویش برای آزادی او متاسفانه در شب گذشته آزاد نشد .

روز چهاشنبه ۱۳ اسفند ماه خانواده میلاد درویش اسناد خواسته شده جهت آزادی او به قید کفالت را به دادگاه مقدس در زندان اوین ارائه داده و مسئولین به آنها گفتند که میلاد امروز (چهارشنبه) آزاد خواهد شد .

دوستان و خانواده میلاد در عین ناباوری با تماس تلفنی او روبرو شدند که اعلام کرد ، به زندان اوین منتقل شده است . آنچه نگرانی نزدیکان او را را در پی دارد موضوع گیاهخوار بودن ایشان است ، در دو دستگیری قبلی او در سال گذشته میلاد در طی روزهای بازداشت فقط آب مصرف کرده بود .

ما ضمن تاکید بر حفظ سلامتی او نگرانی خود را از بازداشت طولانی مدتش اعلام می داریم .

مسئولیت به خطر افتادن سلامتی میلاد درویش به عهده بازداشت کنندگان می باشد .

سندیکای کارگران فلزکارمکانیک

۱۳۹۳/۱۲/۱۴

آزادی زانیار دباغیان باقرار وثیقه

بنا به گزارش رسیده روز سه شنبه 12/12/93 زانیار دباغیان فعال کارگری وعضو کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری پس از تحمل یک ماه بازداشت در بازداشتگاه اداره ی اطلاعات شهر سنندج با قرار وثیقه ی 100 میلیون تومان درساعت 3 بعدازظهر از زندان مرکزی سنندج آزادشد که با  استقبال گرم وپرشور خانواده وجمع کثیری ازکارگران وفعالین کارگری شهرسنندج همراه بود.

کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجادتشکل های کارگری ضمن تبریک آزادی زانیار دباغیان به خانواده ،کارگران وفعالین کارگری خواهان آزادی تمامی زندانیان سیاسی در بند می باشد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

13/12/93

آزادی افشین ندیمی از زندان

روز سه شنبه 12/12/93 افشین ندیمی فعال کارگری و از عضای  هماهنگی برای کمک به ایجادتشکلهای کارگری بعداز تحمل 1 سال حبس درساعت 2 بعدازظهر اززندان مرکزی سنندج آزاد شد و مورد استقبال گرم وهمراهی خانواده ،دوستان ،کارگران وجمعی ازفعالین کارگری شهر سنندج ،کامیاران وسقز تا منزل ایشان درروستای محل سکونتش در کامیاران قرارگرفت. لازم به ذکراست افشین ندیمی درتاریخ 18/8/92 به همراه دیگر فعال کارگری مهرداد صبوری توسط اداره ی اطلاعات شهرستان بانه دستگیر ومدت 40 روز را دربازداشتگاه های اطلاعات شهرهای کامیاران وسنندج مورد بازجویی وسرانجام باقرار وثیقه ی 150 میلیون تومانی آزاد گردید و درمراحل دادگاهی اش ازسوی شعبه ی 1 دادگاه انقلاب سنندج به اتهام عضویت در کمیته ی هماهنگی وفعالیت تبلیغی علیه نظام  محکوم به  6 سال زندان شد که در دادگاه تجدیدنظر دادگستری

سنندج از حیث عضویت درکمیته ی هماهنگی به مدت 5سال  تبرئه واز حیث فعالیت تبلیغی علیه نظام محکوم به تحمل 1 سال حبس تعزیری شد..

کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری ضمن تبریک  به خانواده  وتمامی کارگران وفعالین کارگری درود گرم تمامی اعضای کمیته را نثار این فعال کارگری خستگی ناپذیر و تمامی کارگران و فعالین کارگری و دوستانی می کند که درطول این مدت جهت آزادی ایشان تلاش نمودند .

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

13/12/93

اعتصاب کارگران نی بر هفت تپه در اعتراض به دو ماه حقوق معوقه

بر اساس گزارش ارسال شده به کمیته هماهنگی، تعداد زیادی از کارگران نی بر در هفت تپه از روز یکشنبه 10 اسفندماه 93 در اعتراض به دو ماه حقوق معوقه خود وارد اعتصاب شده اند و تا روز چهارشنبه- زمان دریافت گزارش- این اعتصاب وارد چهارمین روز خود شده است. کارگران نی بر هفت تپه که مجموعا شامل 2000 کارگر اعم از استخدامی و پیمانی هستند همواره مشکلات عدیده ای از نظر ایمنی کار، امنیت شغلی، تامین بیمه کارگری و عدم شمول در مشاغل  سخت و زیان آور داشته و دارند و بارها در هفت تپه و نیز در تهران دست به تجمع و اعتصاب زده اند.

تا روز چهارشنبه 13 اسفندماه 93 که کارگران نی بر در حال اعتصاب بوده اند هیچ اقدام مساعدی برای پرداخت حقوق معوقه این کارگران از سوی مدیریت شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه انجام نگرفته است اما این کارگران مصمم هستند تا کسب مطالبه خود دست از اعتراض برندارند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

13/12/93

توزیع تراکت برای دستمزد در شهر اشنویه توسط اعضای کمیته هماهنگی

بنابر گزارش ارسال شده ، جمعی از اعضای کمیته هماهنگی در شهر اشنویه ( واقع در استان آذربایجان غربی)، در اعتراض به سطوح بسیار پایین دستمزدهای کارگری و متعاقب بیانیه کمیته هماهنگی و نیز در حمایت از بیانیه مشترک تشکل های کارگری، اقدام به پخش چند صد تراکت در میان کارگران کردند.

در این تراکت دو صفحه ای، بر لزوم مبارزه متشکل کارگران برای کسب حداقل دستمزد ماهیانه سه میلیون تومان در ماه برای سال 94 تاکید شده و در صفحه ی دوم تراکت متن بیانیه مشترک تشکل های مستقل کارگری آورده شده است.( نمونه تراکت و نیز بیانیه مشترک در سایت کمیته هماهنگی قابل مشاهده است)

این گروه از اعضای کمیته در راستای تلاش برای آگاهی رسانی در میان کارگران، در نقاط کارگری شهر اشنویه منجمله جایگاه های بنزین و گاز، نانوایی ها، شهرک صنعتی، سردخانه های سیب، جعبه سازی ها ، کارگران شهرداری و دیگر کارگرن اقدام به توزیع تراکت های دستمزد کردند که با استقبال کارگران روبرو شد.

کمیته هماهنگی از تمامی اعضای خود و نیز از تمامی کارگران و فعالین کارگری میخواهد که به شکل های گوناگون به تلاش سراسری برای افزایش دستمزد بپیوندند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

93-12-14

توزیع تراکت برای دستمزد در شهر سقز توسط اعضای کمیته هماهنگی

بنابر گزارش ارسال شده ، جمعی از اعضای کمیته هماهنگی در شهر سقز ( واقع در استان کردستان)، در اعتراض به سطوح بسیار پایین دستمزدهای کارگری و متعاقب بیانیه کمیته هماهنگی و نیز در حمایت از بیانیه مشترک تشکل های کارگری، اقدام به پخش چند صد تراکت در میان کارگران کردند. در این تراکت دو صفحه ای، بر لزوم مبارزه متشکل کارگران برای کسب حداقل دستمزد ماهیانه سه میلیون تومان در ماه برای سال 94 تاکید شده و در صفحه ی دوم تراکت متن بیانیه مشترک تشکل های مستقل کارگری آورده شده است.( نمونه تراکت و نیز بیانیه مشترک در سایت کمیته هماهنگی قابل مشاهده است)

این گروه از اعضای کمیته در راستای تلاش برای آگاهی رسانی در میان کارگران، در نقاط مختلف کارگری شهر سقز اقدام به توزیع تراکت های دستمزد کردند که با استقبال کارگران روبرو شد.

همچنین تعدادی از این تراکت ها به نشانه ی اعتراض به اداره کار سقز داده شد

کمیته هماهنگی از تمامی اعضای خود و نیز از تمامی کارگران و فعالین کارگری میخواهد که به شکل های گوناگون به تلاش سراسری برای افزایش دستمزد بپیوندند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

93/12/14

اعتصاب کارگران کارخانه کشتی‎سازی صدرا در مازندران پس از3ماه کاررایگان

 کارگران شرکت کشتی‎سازی صنایع دریایی ایران صدرا دریای مازندران، در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق معوقه خود کار را تعطیل کردند.

به گزارش 14اسفند بلاغ، شرکت صنعتی دریایی ایران صدرا در سال 47 با هدف تعمیر و ساخت انواع کشتی‌ها و شناورهای دریایی در بوشهر راه‎اندازی شد، پس از آن نیز هم‌زمان با رونق بنادر متعدد در شمال ایران و ارتباط با کشورهای حاشیه خزر، شعبه‌ای را در دریای مازندران در حوزه شهرستان بهشهر و معروف به شرکت کشتی‎سازی صدرای نکا به راه انداخت.

این شرکت، پس از تعمیر و ساخت شناورهای مختلف که مهم‌ترین آنها ساخت شناورهای پشتیبان سکوی نیمه‌شناور اکتشاف نفت (ایران‌البرز) در دریای خزر است تا حدودی فعالیت‌های خود را کم کرد چون به‎دلیل نبود کار، شرکت مجبور شد تا نیروهای قراردادی و روزمزد را آرام‌آرام از لیست کارگران خارج کند.

این شرکت به پیمانکارانش بدهکار است و شواهد، حاکی از فروش برخی اقلام این شرکت از سوی مالک آن است تا بتواند بدهی‌های خود را کم کند.

این هفته شرکت کشتی‌سازی شاهد اعتراض کارگرانی بود که سه ماه حقوق نگرفتند، مالک شرکت صدرا هم قول داد تا بخشی از معوقات آنها را قبل از پایان سال پرداخت کند.

قرار بود تا با اتمام پروژه ساخت شناورهای کاسپین در شرکت صنعتی دریای خزر، پروژه جدیدی برای صدرا در مازندران تعریف شود اما به دلیل نبود منابع مالی لازم و احساس نشدن نیاز فعلی به ساخت شناورها، این مهم برآورده نشد و تبعات آن به‎صورت اخراج آرام کارگران و پرداخت دیرهنگام حقوق آنها، بروز کرده است.

زمزمه‌هایی هم مبنی بر توقف کامل فعالیت‌های شرکت صنعتی دریایی ایران‎صدرا در حوزه خزر نیز به گوش می‌رسد که مقدمات آن با فروش لوازم و تجهیزات موجود در حال فراهم شدن است.‎

این کارخانه در نزدیکی نیروگاه برق شهید سلیمی نکا، پایانه نفتی، حفاری شمال و بندر امیرآباد واقع شده است.

اعتصاب کارگران کنتور سازی ایران وارد سومین روز شد

اعتصاب کارگران کارخانه کنتور سازی ایران امروز در حالی وارد سومین روز خود شد که روز گذشته به دستور کارفرما دو ماه از مجموع مطالبات معوقه این کارگران پرداخت شد.

به گزارش14اسفندایلنا،صبح امروز (پنجشنبه ۱۴ اسفند) کارگران کارخانه کنتور سازی ایران برای سومین متوالی در اعتراض به پرداخت نشدن مطالباتشان، کار در بخش‌های مختلف کارخانه را متوقف کرده‌ ودر سالن نهار خوری کارخانه اجتماع کردند.

حدود ۶۰۰ کارگر کارخانه کنتور سازی ایران از روز سه شنبه ۱۲ اسفند ماه تاکنون با برپایی تجمع در محوطه این کارخانه خواستار پرداخت سه ماه حقوق معوقه (ماه‌های آذر، دی و بهمن) و همچنین حقوق اسفند و عیدی و پاداش پایان سال خود شده‌اند.

این کارگران در عین حال درباره مطالبات بیمه‌ای خود می‌گویند: طبق توافقی که بین کارفرما وتامین اجتماعی انجام شده بود قرار بود ۶ ماه از معوقات بیمه‌ای کارگران به صورت اقساطی به تامین اجتماعی پرداخت شود اما ظاهرا تا تکنون این توافق اجرایی نشده‌است و از یک هفته پیش درخواست تعویض و تمدید دفترچه‌های درمانی کارگران در شعب تامین اجتماعی رسیدگی نشده است.

براساس این گزارش،در حال حاضر هنوز وضعیت پرداخت مطالبات معوقه حدود ۴۰۰ کارگر شاغل در واحد صنایع کم مصرف ایرانیان که در مجاورت این واحد صنعتی مشغول فعالیت هستند مشخص نیست.

کارخانه کنتور سازی ایران که از دو واحد کنتور سازی و لامپ سازی تشکیل شده است دارای نزدیک به هزار کارگر است، به گفته کارگران این واحد صنعتی در دو سال گذشته با وجود وضعیت مطلوب تولید پرداخت مطالبات آن‌ها با مشکلاتی همراه بوده است.

درکارخانه کاشی کویریزد چه خبراست،کارفرمای کارخانه کیست وبرکارگرانش چی می گذرد؟!

اعتصاب، اعتراض و تجمع این روزها و در آستانه سال جدید تنها حرفی است که به ذهن کارگران یزدی می رسد هرچند این حکایت تکراری و خاک خورده است اما به ناچار کارگران کارخانه کاشی کویریزد برای چندمین باربرای دریافت حق و حقوق یکساله خود دست به اعتصاب و تجمع زدند.

 این کارخانه در ابتدا تأسیس مشکلی چندانی نداشته است تا اینکه دی ماه 92 خط قدیم تولید این کارخانه با 127 کارگربه دوخط تبدیل شده وسرانجام تعطیل می شود و همچنان بخش های آن دائم با قطعی گاز و برق دست و پنجه نرم می کند.

 دلیل اعتصاب کارگران این کارخانه به یک ماه و دو ماه ختم نمی شود چراکه به گفته کارگران آن از اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون تنها حقوق شش ماه کارگران، آن هم در چندین دوره و در پی 9 بار اعتصاب پرداخت شده است!

 هر چند کارگران همه مشکلات کارخانه کاشی کویریزدرا از بی برنامگی و سیستم بد مدیریتی این شرکت می دانند اما شنیده شده است صاحب این شرکت پول میلیاردی شرکت کویریزدرا برای برج سازی در تهران و خرید شرکتی در کاشان خرج می‌کند! و مواد و قطعات لازم برای آن شرکت را از کارخانه کاشی کویریزد تامین می‌کند!

 در پی بررسی بیشتراز وضعیت این کارخانه  ورفتن به سراغ برخی کارگران این کارخانه،برخی از کارگران از وضعیت اسفناک این کارخانه و نابسامانی معیشت کارگران آن پرده برداشتند!

 یکی از کارگران این کارخانه با اعتراض شدید به اینکه حق کارگران را مثل آب خوردن می خورند! گفت: سیستم اداری این شرکت اکنون 150 تا 160 نفر نیرو دارد  که کار خاصی انجام نمی دهند و اتاقی که قبلا یک نفر نیرو داشت الان 5 تا 6 نفر دور هم می‌نشینند و سیگار می‌کشند!

 وی افزود: رفتارهای غیر اخلاقی مسئول مالی شرکت کاشی کویریزد با کارگران نیز موجب شد تا اعتراض آن ها را برانگیزد و قصد بیرون کردن آن را داشته باشند اما وی از سر لجبازی دو نفر دیگر را نیز به امور حسابداری اضافه کرده است، این مسئول ابتدا با «ماشین رنو» به این شرکت آمد واکنون از سرمایه داران یزد به حساب می آید!

 یکی دیگر از کارگر معترض با بیان اینکه اگر تنها 30 درصد از درآمد تولید شرکت صرف خود شرکت می شد، مشکلی وجود نداشت افزود: این وضعیت بد و نابسامان برای شرکت چون کارخانه کاشی کویریزد که سابقه‌ای چندین ساله دارد وجهه زشت را به دنبال خواهد داشت، صاحب شرکت می گوید من پول ندارم تا مواد اولیه و قطعه بخرم!

 وی با اشاره به مدیریت ضعیف این شرکت یادآور شد: کارگران قسمت فنی کارخانه در سال گذشته بدون قطعه و هیچ وسیله کاشی زدند و 93 درصد از  خط تولید قدیم که اکنون بسته شده است کاشی درجه یک بود و تنها 7 درصد آن به کاشی درجه پایین تر تعلق داشت.

 یکی دیگر از کارگران قرار دادی این کارخانه با اعتراض به اینکه به کارگران این کارخانه عیدی و حق سنوات نداده اند ادامه داد: تنها مدتی پیش بن فروشگاه رفاه به کارگران دادند ولی به دلیل اینکه پول آن پرداخت نشده بود، جلوی آن را گرفتند! و همچنین چون شرکت پول بیمه را پرداخت نکرده است دفترچه بیمه ما را تمدید اعتبار نمی‌کنند و الان کارگران دفترچه بیمه برای درمان و مراجعه به پزشک ندارند!

 وی افزود: این شرکت از سال 83 تاکنون دارایی را پرداخت نکرده است و به همین دلیل از اداره دارایی دور کاشی ها را پرچم کشیدند و آن ها را پلمپ کرده اند.

 چهارمین کارگرکه اعتصاب را تنها راه رسیدن به حق خود می دانست با اشاره به وضعیت دیگر کارگران این شرکت ادامه داد: کارگری که در همین شرکت دست و پایش آسیب دید با سابقه 12 سال کار می خواهند اخراج کنند و حتی در حادثه آسیب دیدگی، این کارگر بی پناه را مقصر جلوه دادند و کارگر دیگری که باید با پرداخت 4 درصد بیمه بازنشسته می شد به دلیل عدم پرداخت بیمه الان نه بارنشسته است و نه در این شرکت جایی دارد!

 از کارگرانی که پیش از این در تجمع کارگران این کارخانه مقابل استانداری شرکت کرده بود با بیان اینکه روز سه شنبه 12 اسفند نیز تجمعی روبروی استانداری داشتیم گفت: در تاریخ 21  بهمن ماه سال جاری با اعتصابی که انجام شد به استانداری مراجعه کردیم و نامه ای برای رسیدگی به حقوق کارگران شرکت به ما دادند که به امضای استاندار و نماینده اداره کار رسید ولی وعده‌هایشان عملی نشد!

 وی ادامه داد: استانداری این مشکل را یک مسئله شخصی می‌داند و می گوید خودتان باید آن را حل کنید!!!

 این کارگر معترض یادآور شد: صاحب این شرکت صاحب شرکت‌های یزد فاستون، پشم تاب، شادریس و ریس باف هم بوده است و همه آن‌ها را به راحتی تعطیل کرد و کسی کاری به کارش نداشت و الان هم قصد دارد این شرکت را تعطیل کند.

 وی ادامه داد: هر جا که این فرد پا گذاشته خرابی به بار آورده است و اکنون هم قصد دارد این شرکت با یک هزار نفر نیروی ثابت و 5 هزار نفر نیروی جانبی را تعطیل کند و حتی حاضر نیست این شرکت را به فرد دیگری واگذار کند تا به آن رسیدگی شود.

کارگرجوان دیگری که خود را از کارگران با سابقه کارخانه کاشی کویریزد معرفی کرد با اعتراض به اینکه  چرا وجدان مسئولین یزد یخ زده است گفت: اکنون که به عید نزدیک می شویم و همه به فکر مسافرت و تفریح هستند کارگران این شرکت باید دغدغه شغل جدید و مشکلات مالی خود و خانواده را داشته باشند.

 این کارگر قطعی دائم برق و گاز در شرکت را از دیگر مشکلات کارگران عنوان کرد و گفت: اداره گاز 780 میلیون از کارخانه کاشی کویریزد طلب دارد که تنها 45 میلیون آن پرداخت شده است و با قطعی گاز کارگران از سرما به خود می‌لرزند و همچین قطعی برق نیز از سال گذشته به دلیل عدم پرداخت هزینه آن تاکنون دائم وجود داشته است.

 وی افزود: برخی از کارگران از شهرستان های مختلف و قراردادی هستند و به دلیل اینکه دائم تهدید به تعطیلی کارخانه و عدم تمدید قرارداد می شوند برای پیگیری حق و حقوق خود اقدام نمی‌کنند و می ترسند و البته حق هم دارند زیرا با نزدیک شدن به ایام عید و گرانی ها چاره ای جز ماندن دراین شرکت با تمام مشکلاتی که وجود دارد، ندارند.

 وی با بیان اینکه کارگران پشتوانه ندارند، گفت: تعداد زیادی برای کار در این شرکت مراجعه کردند ولی با دیدن وضعیت پرداخت حقوق دیگر کارگران منصرف شدند و از اینجا رفتند.

 این کارگر زحمتکش با بیان اینکه بسیاری از کارگران به دنبال شغلی هستند تا از این شرکت بروند، خواستار دریافت کامل حق و حقوق کارگران از مسئولین این کارخانه شد.

 و اما…

به راستی کجا کار می لنگد؟ دولت راستگویانی که بی مهابا دم از معجزه می زند، رییس جمهوری که با اعلام تورم صفر درصد، امید را در دل مردم می خشکاند! امروز چطور پاسخگوی مسائل این چنینی است؟

 استانداری که به گفته کارگران کارخانه کاشی کویریزد، مسئله و معضل روشن این کارخانه را شخصی عنوان می کند آیا سری به دیگر کارخانه های یزد زده است؟ که اگر کمی موشکافانه به وضعیت کارخانه ها و واحد های تولیدی استان یزد نگاه شود به روشنی می توان تن لرزان و چهره خشم دیده کارگران یزدی و اردکانی و بافقی و میبدی و تفتی و بهاباد و هراتی و مهریزی را مشاهده کرد.

گوشه هایی ازیک گزارش یزدرسا بتاریخ14اسفند

گزارشی دیگر درباره کارگران کارخانه کاشی کویر یزد

از مجموع حدود ۹۷۰ کارگر کارخانه کاشی کویر یزد روز گذشته نزدیک به ۱۰۰ نفر از این کارگران، در اعتراض به تاخیر در پرداخت مطالبات حقوقیشان و همچنین تمدید نشدن دفترچه‌های بیمه‌های خود در مقابل این کارخانه تجمع کردند.

به گزارش14اسفندایلنا،دلیل اصلی این نارضایتی کارگران کاشی کویر یزد تاخیرهایی است که در یک سال گذشته در پرداخت مطالبات آن‌ها به وجود آمده است.

کارگران این کارخانه صنعتی گفته‌اند، طی یک سال گذشته همواره حقوق آن‌ها با نزدیک به دو ماه تاخیر پرداخت شده است.

در مورد کارگران مشمول بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور نیز گفته می‌شود که به دلیل پرداخت نشدن ۴ درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور آن‌ها از سوی کارفرما هنوز امکان بازنشستگی و برقراری مستمری بیکاری این کارگران وجود ندارد.

به گفتهٔ این کارگر در حال حاضر به دلیل کمبود نقدینگی و همچنین کمبود مواد اولیه، ۳۰ درصد کارخانه فعال است و از ۱۲ قسمت، کار در ۸ قسمت از بخش‌های کارخانه، به دلیل بحران‌های به وجود آمده متوقف شده است.

در همین حال به گفتهٔ منابع آگاه، نزدیک به ۱۰ نفر از کارگران نیز در پی اخراج نیروی این کارخانه در دی ماه گذشته بیکار شده‌اند.

به گفتهٔ یک منبع آگاه، این کارگران که بیش از ۹۰ درصدشان قراردادی هستند، اکثرا دو شغله هستند، به دلیل فشارهای ناشی از بحران مالی که با آن دست به گریبان هستند چند بار در برابر استانداری و همچنین در مقابل کارخانه تجمع کرده‌اند اما هنوز هیچ توجهی به خواسته‌هایشان نشده است.

منابع کارگری می‌گویند این مشکل تنها مختص کارخانه کاشی کویر یزد نیست و بسیاری از کارخانه‌های کاشی‌سازی این روز‌ها درگیر بحران کمبود نقدینگی و کمبود مواد اولیه هستند بخشی از این بحران ناشی از مشکلات به وجود آمده بر سر راه صادرات کاشی و سرامیک به کشورهای منطقه به خصوص عراق و عدم بارگیری و تخلیه مناسب در این شرکت هاست. کارگران کاشی کویر یزد نگرانند که با بحرانی‌تر شدن شرایط کارخانه زمینه برای تعدیل بیشتر نیرو‌ها تا پایان سال فراهم شود.

یکی از کارگران کارخانه کاشی کویر یزد در ارتباط با بحران‌های به وجود آمده در صنعت کاشی گفت: در یزد نزدیک به ۱۰۰ کارخانه کاشی و سرامیک وجود دارد اما بحران‌های ناشی از کاهش صادرات و کمبود نقدینگی باعث شده انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی سرامیک از شرکت‌ها بخواهد کار را برای ۴۵ روز تعطیل کند. به گفتهٔ یکی از کارگران این تعطیلی۴۵ روز بدون حقوق است و مشخص نیست وضعیت کارگران در این مدت چه خواهد شد.

اشارهٔ این کارگر به درخواست انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی وسرامیک است که طی آن از از ۱۲۰ کارخانه فعال در صنعت کاشی و سرامیک کشور خواسته برای ۴۵ روز کار در کارخانه جات خود را متوقف کنند.

گفته می‌شود به منظور مدیریت بحران به وجودآمده و برون رفت از وضعیت فعلی به کلیه شرکت‌ها توصیه شده در صورت صلاحدید خطوط تولید خود را از ۱۵ اسفند ۹۳ تا اول اردیبهشت ۹۴ متوقف کنند.

رکود شدید در ساخت و ساز، افت شدید فروش داخلی و صادرات، رسوب بیش از حد محصولات در انبار کارخانجات و انبار عاملین فروش، مشکل حمل و نقل و تردد در ایام قبل و بعد از عید، نیمه تعطیلی بودن شبکه توزیع در ایام قبل و بعد از عید، عدم جایگزینی سریع بازارهای جدید صادراتی، جلوگیری از راکد ماندن سرمایه شرکت‌ها، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، انجام تعمیرات اساسی در خطوط تولید جهت ارتقاء سطح کیفی محصولات و تنظیم بازار از طریق مدیریت تولید از دلایلی است که انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک را بر آن داشته تا از کارخانه جات تولید کننده کاشی و سرامیک بخواهد برای مدت ۴۵ روز کار را متوقف کنند.

 درهمین رابطه:

کارگران کارخانه کاشی کویر یزد دست به اعتصاب وتجمع زدند- احضار نیروی انتظامی توسط کارفرما

در پی اعتصابات و اعتراضات اخیر کارگران کارخانه ها ی یزد این بار کارگران کارخانه کاشی کویر یزد با اعتراض به وضعیت مالی بد این کارخانه و مشکلات معیشتی خود روبروی این شرکت تجمع کردند.

مسئولین کارخانه کاشی کویر یزد به جای پاسخگویی به این اقدام معتراضانه کارگران در آستانه سال جدید، با احضار نیروی انتظامی در محل پاسخ این کارگران را داده اند.

به گزارش یزد13اسفند رسا،در پی تضییع حقوق کارگران این کارخانه، دقایقی پیش جمعی از کارگران دست از کار کشیدند وبا برپایی تجمع در مقابل کارخانه خواستار رسیدگی مدیر کارخانه به حق و حقوق خود شدند.

 بنابهمین گزارش،اعتراض کارگران این کارخانه به اندازه‌ای بالا گرفته که با تجمع در مقابل این شرکت مانع از ورود و خروج ماشین‌ها و بارگیری  کالاها شده‌اند.

 براساس این گزارش،مسئولین این کارخانه به جای پاسخگویی به این اقدام معتراضانه کارگران در آستانه سال جدید، با احضار نیروی انتظامی در محل پاسخ این کارگران را داده اند.

 بر اساس گفته یکی از کارگران از ماه اردیبهشت تا کنون کارگران تنها 6 مرحله دستمزد آن هم بصورت ناقص دریافت کرده اند که در پی این بی عدالت کارخانه تاکنون 9 بار اعتصاب و اعتراض کرده اند!

 گفتنی است در مدت اخیر با توجه به وضعیت بد تولید و رکود بازار و با نظر به کارخانجات استان یزد، وضعیت بد کارگران باعث لبریز شدن کاسه صبر آن ها شده است به طوری که با اعتصاب ها و تجمع مقابل استانداری یا کارخانه مربوطه اعتراض شدید خود را از تضییع حقوقشان اعلام کرده اند.

بلاتکلیفی ۱۴۰  کارگر بدنبال تعطیلی کارخانه قند کامیاب

با تعطیلی موقت کارخانه قند کامیاب به منظور بهسازی این واحد تولیدی حدود ۱۴۰ کارگر بدون دریافت سه ماه مطالبات معوقشان نگران ازدست دادن امنیت شغلی خود شده‌اند.

به گزارش14اسفندایلنا، کارفرمای این واحد تولیدی از یک هفته پیش کلیه خطوط تولید کارخانه را به منظور بهسازی و انجام تعمیرات کلی تا زمان اصلاح، غیرفعال و تعطیل کرده است.

کارگران با بیان اینکه انجام تعمیرات کارخانه حداقل سه ماه زمان می‌برد افزودند: پیش از این قرار داد شرکت سرمایه‌گذاری «مصباح» به عنوان شرکت بهره بردار با مالک کارخانه به اتمام رسیده واین موضوع بر نگرانی کارگران بویژه ۱۰۰ کارگر قراردادی که از امنیت شغلی کمتری برخوردارند، افزوده است.

به گفته آنان با وجود تعویق دو ماه حقوق ماهای بهمن و اسفند سال ۹۲ و بهمن ماه سال ۹۳ کارفرما باید نقدینگی کافی برای پرداخت مطالبات پایان سال کارگران را که شامل عیدی نیز می‌شود فراهم کند اما وضعیت فعلی کارخانه نگرانی کارگران را برای از دست دادن شغلشان دو چندان کرده است.

به گفته کارگران قند کامیاب،کارگران قرار دادی کارخانه در حالی به استقبال سال نو می‌روند که بعد ازایام تعطیلات نوروزی امیدی به بازگشت به محل کار خود را ندارند.

تجمع امروز معلمان در اصفهان روبروی اداره کل استان

امروز پنج شنبه 93/12/14 روبروی اداره کل استان اصفهان تجمعی برگزار شد.

تجمع فرهنگیان اصفهان با رد اقدامات اخیر دولت مبنی بر تاکید بر مطالبات معوقه فرهنگیان،آن را عملی فریبکارانه دانسته و تاکید بر برقراری عدالت نسبت به سایر کارکنان دولت پایان یافت. تجمع کنندگان تاکید بر پیروی از تصمیمات و بیانیه های شورای هماهنگی تشکلهای صنفی کشور را مد نظر داشتند.

نکته قابل توجه عدم حضور دکتر زارعین در جمع معلمان بود.با توجه به تاکید ایشان برای حضور در جمع غیبت ایشان در ابن تجمع و قطع بودن تلفن همراه ایشان شاعبه ی دستگیری ایشان را تقویت کرده است و فرهنگیان اصفهان بر تعیین وضعیت دکتر زارعین اصرار داشتند و تا روشن شدن اصل موضوع خواستار پیگیری شدند.

منبع:تارنمای کانون صنفی معلمان ایران(تهران)

دومین تجمع صنفی معلمان مقابل اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی

معلمان خراسان‌جنوبی برای دومین بار جهت رسیدگی به مطالباتشان در جلوی اداره‌کل آموزش و پرورش استان تجمع کردند.

به گزارش 14اسفندخاورستان، صبح امروز فرهنگیان و معلمان بیرجند برای دومین بار در مقابل اداره کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی تجمع کردند.

یکی از معلمان شرکت‌کننده در این تجمع  گفت: دفعه قبلی (یکشنبه10 اسفند93) که تجمع کردیم؛ به ما گفتند به داخل اداره بروید و خواسته‌های خود را به صورت کتبی اعلام کنید تا پیگیری کنیم.

وی افزود: ما می خواهیم صدای ما به گوش دولت‌مردان برسد.

معلمان اعلام کردند: حقوق ما کم است.

به گفته آن‌ها همسان‌سازی بین همه کارمندان دولت صورت گیرد.

معلمان گفتند: چرا 10 مزایای فرهنگیان در این چند سال اخیر قطع شده است.

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.