هشدار نسبت به افتادن در چاهی دیگر هنگام رهائی از چنگال جمهوری اسلامی

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

در هفتم آبان ماه امسال، علیرغم آنکه هرگونه گردهمایى در پاسارگاد ممنوع اعلام شده بود و نیروهاى انتظامى از تجمع مردم در این محوطه جلوگیری مى کردند، جمع کثیری از هموطنان براى تجلیل از کورش بزرگ در پاسارگاد حضور یافتند. کورش پادشاه هخامنشی، نماد تساهل و مدارای مذهبی است که یکی از کهن ترین متون بشری را از خود بجای گذاشته است. حضور مردم در پاسارگاد برای تجلیل از کورش زمانی صورت میگیرد که حاکمیت بنیادگرای مذهبی چهار دهه است بطور سیستماتیک به تحریف تاریخ و افزودن روزهای عزاداری و سوگواری های مذهبی (که از تعداد چند روز در سال به چندین ماه افزایش یافته) می پردازد.

حضور هموطنان با لباس های محلى و قومى و شعارهاى پر شور اقوام ایرانى در پاسارگاد جلوه‌ای دیگر از بزرگداشت کوروش در این روز بشمار میرفت که برای بسیاری از هموطنان نماد وحدت، هویت و همبستگی ملی نیر محسوب میشود. این حضور را می توان جلوه ای دیرپا از تعلق خاطر ایرانیان به نمادهای ملی و میراث فرهنگی کشورمان دانست. نمادهایی که از آنها پیش از انقلاب برای توجیه حکومت سلطنتی و موروثی بهره برداری می شد و در سالهای پس از انقلاب، حکومت اسلامی به صورت سازمان یافته ای به حذف آن و جایگزین کردنش با تفکرات بنیادگرایانه مذهبی تلاش نموده است.

درست به این دلیل انتظار نمی رفت که گروههای کوچکی در این حرکت شعارهای عرب ستیزانه و حتی نژادپرستانه ای مانند “ما آریایی هستیم، عرب نمی‌پرستیم” و یا “همش میگن دست خداست، هر چه بلاست از عرباست” سر بدهند که نشانه هایی از آن در اقدامات جمهوری اسلامی علیه طرفداران سایر مذاهب مشاهده میشود. از آنجا که آزادیخواهان ایران برای رفع هرگونه تبعیض در جامعه تلاش میکنند و جنبش دموکراتیک مردم این سرزمین که اقوام عرب نیز جزو آن محسوب میشوند، همواره خواهان احترام و دوستی با کلیه همسایگان، از جمله صدها میلیون عرب همجوار ما بوده است، چنین شعارهایی را باید مطرود شمرد. بویژه زمانیکه در نظر بگیریم، مضمون مبارزات ملت ایران از مشروطه تا کنون همواره تلاش برای کسب استقلال، آزادی و دموکراسی بوده است و پیش شرط تحقق چنین خواست هائی از میان رفتن پیشداوریها و تفکرات تبعیض گرایانه و نژادپرستانه است.

در شرایطی که مردم ایران در هر فرصتی مخالفت گسترده خود را با جمهوری اسلامی به نمایش میگذارند و جامعه نیازمند ارائه راهی به سوی آینده است، انتظار میرفت از میراث کوروش بزرگ چون تساهل در مقابل ادیان مختلف و عدم تبعیض، برای تحقق خواست های امروزی ملت ایران چون استقلال، آزادی، عدالت اجتماعی و استقرار حکومت ملی مبتنی بر دموکراسی و رعایت حقوق بشر بهره گرفته شود. به این ترتیب نشان داده میشد که در جنبش آزادیخواهی مردم ایران و دموکراسی آینده ایران جائی برای پوپولیسم، جانشین کردن تبعیض نژادی بجای فاشیسم مذهبی و یا هرگونه تبعیض دیگر میان انسانها نیست.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور
19 آبان 1395 برابر 9 نوامبر 2016
info@iranazad.info
http://www.iranazad.info

مطالب مرتبط با این موضوع :

یک پاسخ

  1. این اتفاق پاسارگاد و سپس کربلا، (که دقیقاً سند اعتیاد جامعه ی ایرانی گریزان از تفکر و تعقل به احساس مسئولیت و کوشش ان در بت سازی و جایگزینی مراسم به جای تفکر و تدبیر هستند)، باید جماعت فعال فکری و روشنفکران ایرانی را بیدار کرده باشد و ان ها به واقعیت اولویت شناخت بیشتر عنصر ایرانی و شخصیت ملی ان به جای فعالیت های سیاسی ترغیب کرده باشد. اگر تاریخ و کنش ها و واکنش های ایرانی نسبت به تحولات تءثیر گذار بر زندگی خویش را مرور کنیم متوجه می شویم که ایرانی به سبب انکه در طول سه هزار سال گذشته هیچگاه از امنیت و ثبات زندگی و تفکر برخوردار نبوده است، ناچار به ساختار پدر شاهی روی اورده و با تبدیل خویش به عنصری تابع صاحبان قدرت، این فرصت را در اختیار ان ها قرار داده تا با هدایت وی به سوی ارزش ها و سنت هایی که متضمن حفظ موقعیت و جایگاه صاحبان حاکمیت ها می باشد، عملاً منانع از گرایش جامعه به پویایی، دگراندیشی، نقد شرایط و تحول در زندگی خویش گردند. اینکه می بینیم در حماسه ملی ایرانی، رستم پهلوان پیر و کوشا در حفظ وضع موجود(تداوم حکومت پادشاهان و حفظ مرزها)، عامل اصلی قتل پهلوانان جوان همچون سهراب(نماد پویایی) و اسفندیار(نماد دگر اندیشی) می باشد و به واسطه همین رویکردها چه در نزد توده مردم و چه در نزد مدعیان روشنفکری به عنوان نماد مرد ایرانی شناخته شده است، باید حداقل کم فعالین این عرصه ها را قلقلک داده باشد، اما اینکه این همه نیروهای فعال فکری در داخل و خارج کشور، برای یک عده بازیچه وزارت اطلاعات برای نمایش شو در پای این ساختمان موسم شده به آرامگاه کورش سینه چاک کردند، نشانگر این واقعیت است که در نزد جامعه ی ایرانی چه داخل و چه خارج از کشور، تا ثریا می رود دیوار کج. خدا به داد آیندگان این سرزمین برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.