سخنان بهروز ستوده در جلسه سرکوب تا نمایش قدرت، چرا جمهوری اسلامی اعدام ها را شدت بخشیده؟

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

جمعه ها با شما بحث آزاد
حزب جمهوری‌خواه سوسیال دموکرات و لائیک ایران (عضو رسمی جبهه ملی ایران)
موضوع: از سرکوب تا نمایش قدرت، چرا جمهوری اسلامی اعدام ها را شدت بخشیده؟
سخنران: بهروز ستوده
تهیه شده توسط تلویزیون اینترنتی رنگین کمان بنیاد آزادی اندیشه و بیان ۷ شهریور ۱۴۰۴

مطالب مرتبط با این موضوع :

2 پاسخ

  1. سرکوب تا نمایش قدرت، چرا جمهوری اسلامی اعدام ها را شدت بخشیده؟
    پاسخ این است که شما عن تولکتوگل ها هیچکاره ی تاریخید. شما ها از داخل ایران و ضدیتش با اسلام و قرآن و تشیع بیخبرید و همین طور برای خودتان حرف میزنید. در غیر این صورت این ده میلیون ایرانی خارج از کشور را رهبری می کردید.
    پس از این آغاز براتان بگویم که نامه یک حرامزاده به خامنه ای را اصلاحطلبان منتشر کرده اند. این حرامزاده کسی نیست جز حاج حسین انصاری راد. میتوانید آنرا در اینجا بخوانید. کسی بنام بابک خرمدین خوشخوشانش شده و از این حرامزاده نقل قول کرده که:

    از دید من این قسمت خوب بود:

    ایران طبق تعلیم مسلم اسلام باید دشمنی با آمریکا را به همکاری تبدیل کند و از محو اسرائیل صرف‌نظر نماید و اسرائیل را به فلسطینیان و جهان عرب و جامعه جهانی اسلام و سازمان ملل واگذار نماید و حقوق بشر و خدمت و محبت و همکاری با جهان را سرلوحه سیاست خود قرار دهد و اگر خدمتی می‌تواند، آن را بدون قید و شرط نثار همه کند و از دخالت در کشورهای دیگر به هر صورت دست بکشد و اعتماد جهان و بین‌المللی را به صلح و محبت و همکاری و خدمت جلب نماید
    و من پاسخش داده ام که این است. اما حتما گویا آنرا منتشر نخواهد کرد. پس دست کم شاید شماها خواندید و آنرا نتشر کردید.

    از دید من این شخص به مراتب بیشرفتر از خمینی و خامنه ای جنایت کار است. چرا که آنها یعنی خمینی و خامنه ای خاتمی دست کم سیمای اسلام ضد بشر را آن طور که هست جلوه میدهند و این حرامزاده میخواهد اسلام جنایتکار را و پیامبر بچه باز و تفخیذ کارش و علی قصابش را با دروع خوب جلوه دهد. پیامبری که عاشق عایشه سه ساله شده و طبق اخبار خودشان سه سال دندان روی جگر گذاشته و آن بچه را در شش سالگی به رختخواب برده و با دست خودش سرها بریده حتا اسبهای دشمنان را پی کرده یعنی از زانو برید تا سپس کافران و مشرکین را کور کرده و… و علی آدمخواری که به فرمان همان محمد جنایتکار و اسلام ضد بشر سر هزاران انسان زن و مرد از کودک تا پسر یهودی و مسیحی و زرتشتی را بریده و امام حسینی که جنایتکار که دختر بچه شش ساله یزد گرد را به غنیمت گرفته. شما فقط به این نص صریح قرآن بدون یک واو کم و زیاد گوش کنید و ببینید و داوری کنید.
    youtube.com/watch?v=OO4-NX5xiuU&t=5s

  2. چرا هیچکس برای شماها نظر نمینویسه ! چند نفر شما را میخونن و گوش میکنن و می بینن ! چرا ما نمیدونستیم که شماها وجود دارین !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.