پارلمان در ایران ظاهرا نهاد قانونگذاری و تصمیمگیری برای یک جغرافیای بسیار وسیع است که بیش از هشتاد میلیون نفر در آن زندگی میکنند. جایی که باید برگزیده ترین و لایق ترین استعدادهای کشور و نخبهترین و داناترین افراد و اندیشمندان در آن گرد هم آیند تا بتوانند برای معضلات و مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی کشور نظر و پیشنهاد ارائه نموده، تصمیم گیری کنند. در نبود آزادی و در یک نظام فاسد مافیایی – رانتی مبتنی بر نهادهای امنیتی – نظامی افرادی با پشتیبانی گروههای موجود در قدرت وارد انتخابات میشوند. وجه مشترک آنهایی که وارد این کارزار میشوند پایبندی به ولایت فقیه و مشارکت در تامین منافع نهادهای امنیتی، نظامی، تبلیغاتی و ساختارهای غیرشفاف اقتصادی حامی آنها است. از چند دهه پیش هر بار که نامهای مورد تایید شورای نگهبان برای کسب نمایندگی مجلس شورای اسلامی منتشر میشد عده کثیری از ایرانیان با حیرت به نامها خیره میشدند و از خود میپرسیدند که آیا واقعا بهتر از اینها کسی برای تصمیمگیری در مورد مسائل کشور در بین ایرانیان وجود ندارد؟ در چند دوره اخیر مرور نامهای داوطلبان برای احراز این کرسیها نشانه نوعی دهانکجی به فرهنگ و تمدن ایران است. برای ما ایرانیان مایه نهایت سرشکستگی است که چنین جماعتی از مداحان و اوباشان و دینفروشان با این میزان از جهل و نادانی و در عین حال این درجه از وقاحت بر کرسی امثال مصدق تکیه بزنند. این امر وهن ایران و ایرانی است که همواره توسط جمهوری اسلامی اعمال شده است.
انتخابات در جمهوری اسلامی از حداقل معیارهای معمول انتخابات واقعی برخوردار نیست. رای گیریها، آزاد، منصفانه، عادلانه، شفاف، رقابتی و سالم نبوده و شرکت در آنها از دو جهت به سود جمهوری اسلامی بوده است. اول، نمایش داشتن پشتیبانی مردمی در عرصه بین المللی و ژست برخورداری از مشروعیت در داخل. دیپلماتهای طراز اول این حکومت به صراحت وجود “انتخابات” را نشانه مشروعیت و باعث اقتدار جمهوری اسلامی در جهان به هنگام تعامل با دیگران قلمداد میکنند.
هرگونه مشروعیت سازی برای حکومت جنایتکاری که ساچمه به چشم معترضین میزند، هواپیمای مسافربری را سرنگون میکند و ملت را از حقوق ابتدایی خود محروم میکند اشتباهی تاریخی است. سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور و جبهه ملی ایران – اروپا با هر شکلی از مشارکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی مخالفند و یگانه راه برون رفت کشور از بحران کنونی را در عین حفظ تمامیت ارضی کشور گذار از جمهوری اسلامی و استقرار یک جمهوری مدافع آزادی، دموکراسی و جدایی دین از حکومت و متکی بر رای واقعی مردم میدانند.
پاینده ایران
سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور
جبهه ملی ایران – اروپا
7 اسفند 1402 برابر 26 فوریه 2024
یک پاسخ
شماها همتان به نوعی در این انتخابات شرکت می کنید.
چرا ؟
برای اینکه نه تدبیرش را دارید نهع شجاعتش را و نه حتا شرف را که اعم از جمهوریخواه و مشروطه خواه دور یک میز بنشینید و تشکیل یکگ اتحاد بدهید به یک سخن گو. در ایران همه حرف مردم، اکثریت مطلق مردم این هاست:
تمامیت ارضی
حکومت مرکزی
پرچم شیر و خورشید بدون تاج
احترام به اقوام
راه ندادن تجزیه طلب و فدرالیست در میان این اتحاد
تعهد و باور به رفراندوم برای نوع حکومت و…
اما بدبختانه نه شماها مرد این میدان هستید و نه رضا پهلوی درایت و سخنوری و شجاعت این کار را دارد. همه ی اینها معنیش این است که اعم از چپ اللهی و جمهوراللهی و شاه اللهی و بنی صدری ها مرده پرست در این انتخابات شرکت میکنند. همتان هم همانند همید. همتان هم در استمناء در پشت کامپیوترتان هستید. شماها اگر راست میگوئید با چپی ها با جمنهوریخواهان با مشروطه خواهان بنشینید و تشکیل یک جبهه بدهید. آنوقت خواهید دید چگونه این حکومکت سرنگون خواهد شد در چاه فاضلاب.
شماها همتان یک دروغ بزرگ بیش نیستید. برای همین حتا جبهه ملیتان هم شعبه به شعبه است. شما البته شعبه اروپائیش هستید! چرا که حتما مثلا با شعبه آمریکا یا شعبه ایران مشکل دارید. من پیشنها میکنم همتان بروید خودتان را در آینه ببینید و خودتان را سرزنش کنید.