اقدام خلاف قانون دیگر «آذری جهرمی» (جواد ناظری) در کنار سایر مفاسد وی چه بود؟ + نقشه (قسمت اول)
پدر زمان وزارت محسنی اژهای بر وزارت اطلاعات، ساختمانی در اختیار حفاظت اطلاعات قوه قضائیه بود که این ساختمان در خیابان کارگر خیابان روشن در فاصلهی اندکی با بیت رهبری قرار داشت. این ساختمان که حالت پوششی داشت و کاملا محرمانه بود، مماس با چتر ضد شنود بیت رهبری بود.
سیستمهای ضد شنود نصب شده در بیت رهبری، اجازه شنود مکالمات افراد داخل بیت را به هیچ دستگاه شنودی نمیدهد و تنها دستگاهی که میتواند حفرهای در این چتر ضد شنود ایجاد کند، «کیفهای شنود» است که توسط آذری جهرمی (جواد ناظری) به طور غیرقانونی و مخفیانه وارد کشور شده و علاوه بر سازمان اطلاعات سپاه (ساس)، یک دستگاه از آن در اختیار سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه قرار گرفته است.
در زمان ریاست «اصغر جهانگیر» و «الیاس محمودی» بر حفاظت اطلاعات قوه قضائیه، «سیدهادی حسینی» رئیس مرکز کشف ارتباطات حفاظت اطلاعات قوه قضائیه بود. وی با دریافت کد سوئیچ شنود تلفنهای مقامات کشور و بیت رهبری (که تنها در اختیار معاونت فنی وزارت اطلاعات و آذری جهرمی قرار داشت) به طور غیرقانونی و مخفیانه وارد آن ساختمان شد و با باز کردن کیف شنود ساخته شده توسط شرکت کمپیوت انگلستان، حفرهای در چتر ضد شنود بیت رهبری ایجاد و اقدام به شنود تلفنهای بیت رهبری کرد.
پس از مدتی وزارت اطلاعات متوجه شنود تلفنهای بیت رهبری شد و با ورود به ساختمان و عملیات ویژه، «سیدهادی حسینی» رئیس مرکز کشف ارتباطات حفاظت اطلاعات قوه قضائیه را بازداشت و پس از بازجویی وی را در اختیار قوه قضائیه قرار داد، اما در کمال تعجب، «حسینی» تحت تعقیب قرار نگرفت و باز به سمت قبلی خود بازگشت، در حالیکه در فشار بازجویی حتی اعتراف هم نکرد چه کسی کدهای سوئیچ شنود را در اختیار وی قرار داده و این موضوع تا هماکنون موجب سردر گمی نهادهای امنیتی شده است.
پس از فرار شهرام جزایری از زندان به کشور عمان، قوه قضائیه از وزارت اطلاعات درخواست بازداشت و عودت شهرام جزایری را مطرح کرد اما محسنی اژهای شرط گذاشت در قبال برکناری «سیدهادی حسینی» ریاست کشف ارتباطات قوه قضائیه، «الیاس محمودی» رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه و تنی چند از مقامات این حفاظت که در کیس های اقتصادی فعالیت داشتند، از سمت خود برکنار شوند تا وزارت اطلاعات شهرام جزایری را عودت و در اختیار قوه قضائیه قرار دهد.
این شرط مورد قبول مدیران قوه قضاییه واقع شد و وزارت اطلاعات طی هماهنگی با پلیس ضد تروریسم عمان وارد مخفیگاه شهرام جزایری در عمان شد و وی را در ماشین سفارت سوار کرده و با هواپیما به ایران عودت کردند.
«آمدنیوز» با آگاهی از این پروژه و سردرگمی نهادهای امنیتی در خصوص چگونگی قرار گرفتن کد سوئیچ شنود بیت رهبری به «سیدهادی حسینی» برای نخستین بار افشا میکند که این کدها به صورت مخفیانه توسط آذری جهرمی (جواد ناظری) در اختیار این عنصر امنیتی سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه قرار گرفته است.
اقدام خلاف قانون دیگر «آذری جهرمی» (جواد ناظری) در کنار سایر مفاسد وی چه بود؟ + نقشه (قسمت دوم)
مصاحبه دستیار ویژه وزیر اطلاعات:
در ساختار وزارت اطلاعات و سایر وزارتخانهها، دستیار ویژه وزیر وجاهتی برای گفتوگو با رسانهها ندارد و بیان نظرات وی، نظرات وزارتخانه تلقی نشده و نظر شخصی وی محسوب میشود.
روز گذشته صداوسیما در اقدامی عجیب به جای مصاحبه با روابط عمومی وزارت اطلاعات، با دستیار ویژه وزیر اطلاعات گفتوگو کرد که چون وی در چارت سازمانی این وزارتخانه، چنین وظیفهای برایش تعریف نشده، پخش آن از سوی صداوسیما، موجب خشم برخی مقامات کشور شده است. در این حین برخی کانالهای تلگرامی که از سوی سازمان اطلاعات سپاه و بسیج هدایت میشوند، با طرح ادعاهای واهی (که خارج از صلاحیت آنان است) سند منتشر شده معرفی جهرمی (ناظری) به معاونت فنی و کشف ارتباطات سازمان اطلاعات سپاه را جعلی دانستند، در صورتی که تشخیص جعلی یا اصل بودن این سند، بر عهده افراد ذیصلاح است که این سند و سایر اسناد منتشر شده در آمدنیوز، در زمره اسناد معتبر و رسمی کشور محسوب میشود.
جای آن دارد، وزارت اطلاعات با صدور بیانیهای نسبت به گزارش مفاسد متعدد آذری جهرمی در آمدنیوز اظهار نظر کند. هر چند درک این نکته برای شورای همکاران «آمدنیوز» قابل درک است که این وزارتخانه نمیتواند گزارش منتشر شده را تأیید کند که در صورت تأیید مهر صحتی بر اعتبار آمدنیوز و منابع آن زده خواهد شد، اما رد این گزارش نیز به اعتبار این وزارتخانه نزد عموم و کارشناسان و پرسنل وزارت اطلاعات لطمه جدی وارد خواهد کرد.
سخنی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
آذری جهرمی که زمانی در معاونت فنی وزارت اطلاعات بوده، تنها فردی در کشور است که کد سوئیچ شنود مقامات ارشد کشور، رئیسجمهور، وزارا، معاونین وزرا و مدیران کل وزارتخانهها و نهادها را در اختیار دارد. این کدهای سوئیچ شنود، نه در اختیار سازمان اطلاعات سپاه است و نه پلیس امنیت اما ارتباط آذری جهرمی (جواد ناظری) با حسین طائب و جواد آزاده بسیار خوب است. چه تضمینی وجود دارد که در صورت انتصاب آذری جهرمی به وزارت ارتباطات، این کدهای شنود طی معاملهای مخفیانه در اختیار سازمان غیرپاسخگوی اطلاعات سپاه قرار نگیرد؟ سازمانی که در بازداشتهای گستردهی اخیر نشان داد حتی فرمان بیت رهبری را نیز نمیخواند و به هیچ نهاد نظارتی در کشور پاسخگو نیست. به طوریکه علی مطهری در جلسه بررسی صلاحیت وزیر اطلاعات در صحن علنی مجلس (به عنوان نماینده مخالف) اظهار کرد که وزارت اطلاعات و شخص وزیر توانایی نظارت بر دیگر سازمانهای موازی اطلاعاتی از قبیل اطلاعات سپاه را ندارد و مجلس نیز به این سازمان نظارت کافی ندارد.
همانطور که آذری جهرمی نشان داده و دکتر لواسانی مدیرعامل شرکت روانپویا نیز به درستی پیشبینی میکرد، آذری جهرمی (جواد ناظری)، نیروی «مختل کننده» و «خودسر» است که به وزارت اطلاعات و نهادهای امنیتی آسیب وارد میکند و منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیح میدهد. حال با وجود نمونههای متعدد از خودسریهای وی و انتشار گزارش آن توسط «آمدنیوز»، به راستی در صورت رأی اعتماد به آذری جهرمی توسط نمایندگان مجلس، چه کسی پاسخگوی تهدیدات امنیتی علیه شهروندان و مقامات کشور خواهد بود؟
افشای تخلفات آذری جهرمی در کنار سایر مفاسد