– کارگران اخراجی معترض شرکت جهاد نصراصفهان مجری طرح 550 هزار هکتاری خوزستان بادخالت نیروهای انتظامی بازداشت و پس از48 ساعت زندان با قید ضمانت آزاد شدند!
– مسئولان قضایی برای بدحسابی کارفرما چاره اندیشی کنند
– تجمع کارگران شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب (تراورس) دراعتراض به عدم پرداخت3ماه حقوق و7ماه حق بیمه!
اخراج کارگرانی که دست به اعتراض می زنند!
– اعتصاب وتجمع دوباره کارگران شهرداری سردشت دراعتراض به عدم پرداخت 3ماه حقوق!
– تجمع کارگران اخراجی دربال میاندورود مقابل فرمانداری میاندورودبرای بازگشت بکار بکارواعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه!
– اعتصاب وتجمع دوباره کارگران پیمانی ورزشگاه آزادی در اعتراض به بدحسابی کارفرمای پیشین!
– باردیگر کارگران کارخانه عرف ایران دست به تجمع اعتراضی مقابل ساختمان شهرداری و شورای شهر تهران زدند!
-61کارگر سروش گلدیران اخراج شدند!
– عدم پرداخت3ماه حقوق130کارگرکارخانه فیبر ایران در انزلی
– اصلاحیه اطلاعیه شماره 66 کمیته دفاع از فعالین کارگری مهاباد
– تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاههای کشور مقابل مجلس!
– تجمع اعتراضی اهالی و همچنین دانشجویان دانشگاه پیام نور برزک و روستاهای همجوار ومسدود شدن جاده مرگ !
– مرگ 54 کارگر ساختمانی براثرحوادث کار در مازندران طی 8ماه گذشته!
– کشته وزخمی شدن 3کارگر معدن طبس براثرتصادف!
– تخریب چاه فاضلاب در تهران جان کارگری را گرفت
کارگران اخراجی معترض شرکت جهاد نصراصفهان مجری طرح 550 هزار هکتاری خوزستان بادخالت نیروهای انتظامی بازداشت و پس از48 ساعت زندان با قید ضمانت آزاد شدند!
18نفر از کارگران شاغل در شرکت جهاد نصر توسط یکی از مجریان طرح 550 هزار هکتاری اخراج شدند. کارگران اخراج شده 12 قراردادی و شش روزمزدی بودند.
این کارگران پس از اعتراض به اخراج شدنشان،بادخالت نیروهای انتظامی بازداشت و پس از48 ساعت زندان با قید ضمانت آزاد شدند.
فرماندار هویزه گفت: شش کارگر به دلیل اینکه نظم را به هم ریختند و مخل نظم عمومی شدند با آنها برخورد قانونی خواهد شد.
فرماندار هویزه همچنین با اشاره به بستن درب کارگاه با قفل و ایجاد ممانعت از رفت و آمد توسط یکی از کارگران عنوان کرد: با این کارگر برخورد جدی خواهد شد.
به گزارش3آذرفارس، یکی از کارگران اخراجی اظهار کرد: یک روز که خودمان را برای رفتن به منزل آماده کرده بودیم، یکی از مسئولان به هر کدام از ما برگه تسویه حساب کار را داد و گفت از فردا دیگر سرکار نیایید!
وی ادامه داد: زمانیکه دلیل تسویه حسابمان را جویا شدیم در پاسخ گفتند شرکت به دلیل مشکلات مالی مجبور به ریزش نیرو است.
این کارگر اخراجی تصریح کرد: در ادامه این روند، اعتراض کارگران اخراجی سبب دخالت نیروی انتظامی و بازداشت ما شد.
وی ادامه داد: روزی که در دادگاه پشت درهای بسته منتظر احضار از سوی قاضی بودیم یکی از مراجعه کنندگان گفت: وکیل شرکت به همراه مدیر آن از قاضی خواستند رأی به اخراج و عدم اعتراض کارگران بدهد، چرا که در غیر اینصورت کارگران به اعتراضهای خود ادامه خواهند داد.
این کارگر اخراجی با بیان اینکه بازداشت و زندان شدن دو روزه ما ترفندی برای جلوگیری از ادامه اعتراض است، بیان کرد: اگر با ضمانت آزاد نمیشدیم، همچنان در زندان کارون بدون تکلیف به سر میبردیم.
وی ادامه داد: آخرین حقوق دریافتی ما مربوط به تیرماه سال جاری بوده و حقوق ماههای مرداد، شهریور، مهر و آبان به تعویق افتاده است.
این کارگر اخراجی افزود: با توجه به اینکه ماههای آخر سال است و امکان پیدا کردن شغل جدید نیست، لذا به شرکت پیشنهاد دادهایم حقوق ما را یا بهطور کامل و با تمام مزایا پرداخت کند و یا 14 روز کار و 14 روز استراحت کنیم و حقوقمان نصف شود.
فرماندار هویزه معتقد است، پروژهای که کار آن پایان بپذیرد نمیتواند کارگر خود را نگه دارد.
عبدالرضا سعیدینیا افزود: کارگاه قدس که مجری طرح 5 هزار هکتاری زمینهای قصریه است کار عملیاتی و آماده سازی زمینها را به پایان برده و عملا کارگران دیگری کاری ندارند که انجام بدهند.
وی اضافه کرد: شرکتهای مجری طرح 550 هکتاری از شهرها و استانهای مختلف هستند بنابراین طبیعی است مدیریت شرکتها نیروی اصلی خود نظیر حسابدار، مدیر پروژه و… را از شهرستان به همراه خود بیاورد.
فرماندار هویزه که خود نیز لفظ «کارگران اخراجی» را برخلاف اعتقاد خودش مبنی بر پایان کار نیز به کار میبرد خاطرنشان کرد: از 18 کارگر اخراج شده 11 نفر آنها چون به صورت قانونی به اداره کار مراجعه کردهاند با رایزنیهای صورت گرفته تصمیم بر اعاده آنها به کارگاههای مختلف به صورت نیروی مازاد شد.
سعیدینیا بیان کرد: شش کارگر دیگر به دلیل اینکه نظم را به هم ریختند و مخل نظم عمومی شدند با آنها برخورد قانونی خواهد شد.
وی در ادامه، از عدم پرداخت حقوق کارگران اظهار بیاطلاعی کرد و افزود: ظرف امروز این جریان را پیگیری خواهم کرد.
فرماندار هویزه همچنین با اشاره به بستن درب کارگاه با قفل و ایجاد ممانعت از رفت و آمد توسط یکی از کارگران عنوان کرد: با این کارگر برخورد جدی خواهد شد.
و این در حالیست که یکی از کارگران اخراجی، جریان بستن درب کارگاه با قفل مربوط به یکی از سه پیمانکاری است که مطالبات مذکور را شرکت مذکور میخواهد که شرکت قدس در پرداخت مطالبات به تعهدات خود عمل نکرد.
در تماس با مدیر مربوطه اما نتیجهای حاصل نشد و تلفن وی از دسترس خارج بود.
مدیریت جهاد نصر اصفهان همچنین مدیریت طرح دز و قدس شامل بیش از 5هزار هکتار از طرح 550 هزار هکتاری در هویزه را به عهده دارد.
مسئولان قضایی برای بدحسابی کارفرما چاره اندیشی کنند
در پی ابلاغ بخشنامه دادگستری خوزستان مبنی بر منع تجمعات قانونی کارگران پتروشیمی بندر امام، فعالان کارگری این منطقه ویژه اقتصادی میگویند: بدحسابی کارفرمایان کارگران را وادار به تجمع می کند.
به گزارش3آذرایلنا،فعالان کارگری پتروشیمی بندر امام با بیان این مطلب که این بخشنامه ایرادات قانونی دارد افزودند: در این بخشنامه آمده است که رابطه کارگر و کارفرما در پتروشیمی بندر امام براساس قانون کار است در حالیکه کارگران این منطقه ویژه پتروشیمی، مشمول قانون کار نیستند و اشتغال آنها تحت قانون خاصی به نام مقررات اشتغال در مناطق آزاد است.
این فعالان با اشاره به این مطلب که بر خلاف ادعای این بخشنامه، تجمع کارگران موجب اخلال در نظم کار و روند تولید نیست و کارگران پتروشیمی همیشه همه راهکارهای پیگیری مطالبات و چانه زنی با کارفرما را آزموده اند گفتند: گاهی پیگیری مطالبات از طریق مذاکره با کارفرما و یا ارجاع به اداره کار منطقه به نتیجه نمی رسد.
آنها ادامه دادند: در مواردی این رایزنی ها و ارجاعات و نامه نگاری ها، ماهها بدون هیچ نتیجه ای ادامه می یابد و در این شرایط، تجمع آخرین راه ممکن برای اعاده مطالبات است.
فعالان کارگری معتقدند، بر خلاف آنچه این بخشنامه می گوید ارجاع کارگران به دادگستری جهت پیگیری اعتراضات غیر ممکن و بی حاصل است و این وظیفه اداره کار منطقه است که مطالبات کارگران را پیگیری کند.
این فعالان از برگزاری یک جلسه در اداره کار بندر امام در طول هفته آینده با حضور نمایندگان کارگران خبر دادند و افزودند: در این جلسه قرار است در رابطه با این بخشنامه مذاکره شود و طرحی در دستور کار قرار بگیرد که بر اساس آن، یک نماینده دادگستری و یک نماینده اداره کار مسئول پیگیری مطالبات کارگران بندر امام باشند و نتایج پیگیری ها و صورت جلسات مذاکرات با کارگران را به دادگاه جهت صدور حکم منتقل کنند.
این فعالان کارگری اصلاح قانون کار منطقه ویژه اقتصادی، به رسمیت شناختن تشکیلات کارگری و یکسان سازی حقوق کارگران رسمی و پیمانی را مهمترین مطالبات کارگران پتروشیمی بندر امام برشمردند و گفتند: علاوه بر این مطالبات پایه ای، در موارد بسیاری ما با تخلف پیمانکاران در زمینه اعاده حق و حقوق کارگران مواجه می شویم و روشن است برای پیگیری این مطالبات نیاز به راهکارهای موثر داریم.
تجمع کارگران شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب (تراورس) دراعتراض به عدم پرداخت3ماه حقوق و7ماه حق بیمه!
اخراج کارگرانی که دست به اعتراض می زنند!
کارگران شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب دراعتراض به عدم پرداخت3ماه حقوق و7ماه حق بیمه دست به تجمع درزنجان زدند.
به گفته تجمعکنندگان مشکلات کارکنان این شرکت که به صورت پیمانکار برای راه آهن کار میکنند مختص به استان زنجان نبوده و همه کارکنان در شهرها و استانهای قزوین و آذربایجان شرقی با آن دست به گریبان هستند.
یکی ازکارگران با اشاره به رفتار مسئولان شرکت با معترضان میگوید: متأسفانه کارگرانی که خود سالها در راه آهن مشغول به کار هستند هنگام اعتراض با رفتار های متفاوتی روبرو میشوند، گاهی اوقات مسئولان قرارداد افرادی که اعتراض میکنند را تمدید نکرده و آنها از کار بیکار میشوند.
به گزارش3آذرخبرآنلاین،طی چند روز گذشته شاهد تجمع بیش از 70 نفر از کارکنان شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب (تراورس) کشور بود تجمعی که در آن کارگران خواستار رسیدگی به مشکلات و وصول حق و حقوقشان بودند. این شرکت مسئولیت تعمیر و نگهداری خطهای راه آهن در سرتاسر مسیر از استان قزوین تا مهاباد را دارد. به گفته تجمعکنندگان مشکلات کارکنان این شرکت که به صورت پیمانکار برای راه آهن کار میکنند مختص به استان زنجان نبوده و همه کارکنان در شهرها و استانهای قزوین و آذربایجان شرقی با آن دست به گریبان هستند.
یدا… داداشی یکی از این کارکنانی است که بیش از 20 سال سابقه کار در این شرکت دارد، وی از حقوق معوقه 3 ماهه و نریختن حق بیمه کارکنان به مدت 7 ماه میگوید.
داداشی با بیان اینکه کارکنان هنگام استفاده از خدمات بیمه مانند تمدید یا تعویض دفترچه با مشکل مواجه میشوند، میافزاید: کار ما تعمیر و نگهداری از خطوط راه آهن است. به نظر کارکنان این شرکت جزء زحمتکشترین کارگران هستند زیرا در سرما و گرما مشغول کار هستند تا مسافران به راحتی بتوانند از ناوگان ریلی در کشور استفاده کنند و به موقع به مقصد خود برسند اما با این وجود مورد بیمهری تعدادی از مسئولان استانی و کشوری قرار گرفتهاند.
این کارگر شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب کشور ادامه میدهد: استفاده از بیمه و دریافت حقوق ماهانه از کمترین خدماتی است که کارفرما میبایست به کارکنان خود بدهد اما چند ماهی میشود که این اتفاق در این شرکت نمیافتد. همین موضوع زندگی را برای ما سخت و دشوار کرده است.
کارگری دیگری که حاضر نشد نام او قید شود، میگوید: 8 سال سابقه کار در راه آهن دارم. ندادن به موقع حق و حقوق موجب شده تا تعدادی از قسطهای بانکی من به تعویق بیفتد. بارها برای گفتن خواستههایمان به دفتر مدیریت رجوع کردهایم اما نتیجهای حاصل نشده است.
وی با اشاره به رفتار مسئولان شرکت با معترضان میگوید: متأسفانه کارگرانی که خود سالها در راه آهن مشغول به کار هستند هنگام اعتراض با رفتار های متفاوتی روبرو میشوند، گاهی اوقات مسئولان قرارداد افرادی که اعتراض میکنند را تمدید نکرده و آنها از کار بیکار میشوند.
این کارگر شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب کشور با بیان اینکه اصولا باید عیدی را یک ماه قبل از عید پرداخت کنند اما بعد از گذشت دو ماه از عید پرداخت میکنند، ادامه میدهد: سبد کالایی که قرار بود در ماه مبارک رمضان به کارکنان و کارگران شرکت پرداخت شود تا کنون پرداخت نشده است.
غلامرضا عباسزاده مدیر عامل شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب در پاسخ به این موضوع اظهار میکند: تجمع حال حاضر کارکنان این شرکت به دلیل حقوق معوقه و بیمه پرداخت نشده است که ما نیز آن را تأیید میکنیم اما حقوق آنها 25 روز و بیمه 4 ماه به تعویق افتاده است.
وی ادامه میدهد: با این حال شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب در تلاش است هرچه سریعتر مشکل این نیروی زحمت کش را حل کند اما باید در نظر داشت که حقوق کارکنان از دفتر مرکزی تهران به حسابشان واریز میشود بنابراین ما نیز در انتظار واریز حقوق از سوی آنها داریم.
عباسزاده با بیان اینکه رایزنیها با مسئولان کشوری انجام شده است، عنوان میکند: قرار است تا در اولین فرصت مشکلات 560 کارگر موجود در شمالغرب کشور که وظیفه نگهداری از خطوط راه آهن را برعهده دارند حل شوند.
برای اطلاع دقیق از وضعیت کارکنان این شرکت و برنامههای مسئولان کشوری برای حل آنها موضوع را با عبدالحسین کاسمی لنگرودی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت خدمات مهندسی خط ابنیه فنی کشور (تراورسی) درمیان میگذاریم.
وی بر این باور بود ماهانه شرکت مبلغ 9 میلیارد و 800 میلیون تومان صرف هزینههایی چون حقوق کارکنان و تعمیر و نگهداری خطوط راهآهن در سراسر کشور میکند که این میزان هزینه از سوی راه آهن کل کشور تامین میشود. اما متأسفانه به دلیل کاهش اعتبارات و نبود نقدینگی در راه آهن این نهاد دولتی گاهی با تأخیر اعتبار در اختیار شرکت قرار میدهد. این موضوع موجب وقفه در پرداخت حقوق کارکنان شده و در نهایت میزان رضایت افراد را کاهش میدهد.
وی ادامه میدهد: با این توصیف شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب کشور نمیتواند زمان دقیقی را برای پرداخت حقوق کارکنان شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب کشور اعلام کند اما در تلاشیم تا در اولین فرصت بعد از تحقق اعتبارات از سوی راه آهن کشور حقوق کارکنان را پرداخت نماییم.
مدیر عامل شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب کشور در پاسخ به مشکل بیمه اعتراضکنندگان اظهار میکند: پرداخت بیمه کارکنان این شرکت بر عهده راهآهن است اما با توجه به مشکلاتی که راهآهن و شرکتهای بیمهای در رابطه با نوع بیمه این افراد و خاص بودن آن داشتهاند تا کنون با مشکل روبرو بوده است اما طی جلسهای که چند روز گذشته با مسئولان کشوری در این رابطه تشکیل شد قرار شد تا مشکل کارکنان شرکت مهندسی خط ابنیه فنی شمالغرب کشور ظرف 5 روز آینده حل شود و آنها بتوانند از خدمات بیمه استفاده کنند.
اعتصاب وتجمع دوباره کارگران شهرداری سردشت دراعتراض به عدم پرداخت 3ماه حقوق!
صبح امروز3آذر، 120 نفر از کارگران شهرداری سردشت در اعتراض به سه ماه حقوق معوقه تجمع و از رفتن به سر کار خودداری کردند.
به گزارش3آذرایلنا،کارگران معترض گفتند: در این تجمع که از 7 صبح آغاز و تا پایان وقت اداری، در مقابل درب شهرداری ادامه یافت، کارگران به عدم پرداخت مطالبات مزدی خود و وعده های شهردار مبنی بر پرداخت معوقات تا دو ماه آینده اعتراض کردند.
به گفته کارگران،ساعت ده صبح امروز، پس از برگزاری تجمع کارگری، یک جلسه فوق العاده با حضور حدود 120 کارگر معترض و اعضای شورای شهر سردشت، شهردار، نماینده فرماندار و چند تن دیگر از مسئولان شهر در سالن اجتماعات شهرداری برگزار گردید.
از قرار معلوم کارگران در این جلسه خواستار پرداخت مطالبات مزدی خود تا پایان ماه جاری شده اند که گویا شهردار در این زمینه هیچ قولی به معترضین نداده است و جلسه بدون حصول نتیجه به پایان رسیده است.
تجمع کارگران اخراجی دربال میاندورود مقابل فرمانداری میاندورودبرای بازگشت بکار بکارواعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه!
کارگران اخراجی دربال میاندورودبرای بازگشت بکارواعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه دست به تجمع مقابل فرمانداری میاندورود زدند.
به گزارش3آذرشرق پرس،120 کارگر باسابقه در کشتارگاه دربال شعبه میاندورود خواهان بازگشت به کار و دریافت حقوق قانونی خود هستند اما از طرف دیگر مسئولان این مجموعه نبود صرفه اقتصادی را دلیل این وضعیت می دانند و این کشمکش ماه هاست که ادامه دارد. گویی مرغ کارگران و مسئولان دربال یک پا دارد.
شرکت های دربال و ذربال دو نام در قالب یک مجموعه هستند که در مازندران به تولید مرغ بسته بندی شهرت دارند و توانسته اند در قالب اقدامات اقتصادی مناسب سهم عمده ای از بازار مرغ استان و کشور را به دست بیاورد اما در ماه های گذشته بروز برخی مسائل در مجموعه های مرتبط با صنعت مرغ موجب اخراج ۱۲۰ کارگر باسابقه در کشتارگاه دربال شعبه میاندورود شده است.
این کارگران از ابتدای سال جاری به دلیل عنوان شده”عدم صرفه اقتصادی” از کار منفصل شده اند و وضعیت بیمه ای و حقوقی مناسبی را ندارند.
کارگران این مجموعه تاکنون جلسات و تجمعات متعددی برای تعیین تکلیف خود در مکانهای مختلف برگزار کرده اند اما هنوز کورسویی از حل مشکلات را ندیده اند.
اگرچه در ماه های اخیر یک سوم کارگران این شرکت مجددا به کار گیری شده اند اما پرداخته نشدن ۹ ماه حقوق این کارگران و بیکاری در این مدت از گلایه های این قشر است و در روزهای گذشته پرداخته نشدن حق بیمه ۲ ماهه آنان و خطر ایجاد وقفه در سوابق بیمه ای آنان موجب تجمع ۲۰ نفری در مقابل فرمانداری میاندورود شد.
کارگران بیکار شده خواهان بازگشت به کار و دریافت حقوق قانونی خود هستند اما از طرف دیگر مسئولان این مجموعه نبود صرفه اقتصادی را دلیل این وضعیت می دانند و این کشمکش ماه هاست که ادامه دارد؛ گویی مرغ کارگران و مسئولان دربال یک پا دارد…
شنیده شده نماینده این شرکت با حضور در نشست فرمانداری قولهایی برای رسیدگی به این مشکلات داده است اما به نظر میرسد مشکلات اخیر صنعت طیور شامل نوسانات قیمت مرغ و ممنوع الخروج شدن مرغ تولیدی مازندران که نتیجه سیاستهای پر انتقاد مسئولان بوده است تاثیر مستقیم بر برنامه ریزیهای شرکتهای فعال عرصه مرغ و بسته بندی طیور و در نتیجه دوام اشتغال کارگران این مجموعه دارد و رفع این مشکل هنوز مرغ کاملا از قفس نپریده نیازمند برنامه مدون دولت است.
اعتصاب وتجمع دوباره کارگران پیمانی ورزشگاه آزادی در اعتراض به بدحسابی کارفرمای پیشین!
صبح امروز3آذر گروهی از کارگران پیمانی مجموعه ورزشی آزادی در اعتراض به آنچه بدحسابی کارفرمای پیشین میخواننددست ازکارکشیده و مقابل ساختمان اداری ورزشگاه آزادی تهران تجمع کردند.
به گزارش3آذرایلنا،، صبح امروز گروهی از کارگران پیمانی مجموعه ورزشی آزادی در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات مزدی خود از سوی پیمانکار سابق حدود یک ساعت کار خود در مجموعه ورزشی آزادی را متوقف کرده و مقابل ساختمان اداری این مجموعه تجمع کردند.
این کارگران که قبل از مرداد ماه سال جاری بمدت ۵ سال دراستخدام شرکت پیمانکاری «ورزش یاران ایرانیان» مشغول بکار بودند گفتند که پیمانکارسابق بدون آنکه مطالبات مزدی حدود ۱۰۰ کارگر را پرداخت کند از مجموعه ورزشگاه آزادی خارج شده است.
بر پایه این اطلاعات کارگران میگویند پیمانکار پیشین علاوه بر مطالبات معوقهای که به هر کارگر ۵ تا ۶ میلیون بدهکار است در زمان فعالیت در مجموعه آزادی سایر مزایای قانونی کار را در ارتباط با کارگران در نظر نمیگرفت ورعایت نمیکرد.
به گفته یکی از کارگران معترض به غیر از این پیمانکار سابق بابت بخشی از حق بیمه ماههای پیشین مبالغی را از مزدشان کسر اما آنرا به سازمان تامین اجتماعی واریز نکرده است.
وی افزود: در ارتباط با این موضع پیشتر او و همکارانش مقابل ساختمان وزارت ورزش وجوانان انجام دادهاند اما هنوز نتیجهای حاصل نشده است.
باردیگر کارگران کارخانه عرف ایران دست به تجمع اعتراضی مقابل ساختمان شهرداری و شورای شهر تهران زدند!
صبح امروز 3آذر، باردیگر کارگران کارخانه عرف ایران دراعتراض به قراردادهای کار،اخراج ، تاخیردر پرداخت حقوق و حق بیمه و افزایش مطالبات پرداخت نشده دست به تجمع مقابل ساختمان شهرداری و شورای شهر تهران زدند!
به گزارش3آذرایلنا،یکی از کارگران حاضر در این اجتماع اعتراضی در این باره گفت: نگرانی نامشخص بودن شرایط آینده عرف ایران همچنان ادامه دارد.
وی افزود: مسائلی نظیر اخراج بیضابطه تعویق و بینظمی در پرداخت حقوق و حق بیمه، افزایش مطالبات پرداخت نشده کارگران، هرچه کوتاهتر شدن مدت قراردادهای کار ادامه دارد.
کارگران معترض با تاکید براینکه کارکنان شرکت متشکل از متخصصینی با سابقه در حوزه علائم و تجهیزات استاندارد ترافیکی در سطح منطقه خاورمیانه هستند و بعنوان شهروندان تهران از اعضای شورای اسلامی شهر تهران خواستارند بنا به وظایف ذاتی خود طبق بندهای ۲. -۳-۸-۱۴-۱۷-۳۰ آیین نامه وظایف شورا به پرسشهای آنها پاسخ بدهند:
۱–شرکت عرف ایران تحت کدام نظارت و با چه استاندارد و قانون مشخصی واگذار و یا خصوصی شده است؟
۲–نقش شورای شهر در این واگذاری چه بوده است؟
۳–چه نهاد یا سازمان رسیدگی کنندهای بر جریانات مالی و حسابهای شرکت عرف ایران نظارت کرده است که حال با انبوه بدهی روبرو شده است؟
۴– آیا به نظر نمیرسد که مالک جدید شرکت عرف ایران از طریق تعدیل پرسنل کارآمد باعث مختل شدن فعالیت های جاری و دور شدن این شرکت از مسیر اصلی شده است؟
۵-آیا نباید طبق اصل ۴۴ قانون اساسی و سیاستهای بالادستی کشور مبنی بر ترجیح و اولویت واگذاری هر بنگاه دولتی به پرسنل همان شرکتها، خود پرسنل شرکت عرف ایران در اولویت قرار میگرفتند؟
61کارگر سروش گلدیران اخراج شدند!
61کارگر شاغل در واحد تولید سروش گلدیران واقع در شورآباد تهران در طی ماههای گذشته به تدریج اخراج شدهاند و وضعیت ۹ کارگر باقیمانده نیز نامشخص است.
به گزارش3آذرایلنا،از ابتدای سال جاری شمار کارگران این واحد از ۷۰ کارگر به ۹ کارگر رسیده است و در طول ماههای گذشته، بقیه کارگران به تدریج تعدیل شدهاند..
براساس اخبار دریافتی، کار تولید در این واحد تولیدی که تهیه دکوراسیون شرکت ال جی را برعهده دارد، به حالت نیمه متوقف در آمده و۹ کارگر باقیمانده، در دو هفته گذشته در محل کارخانه حاضر شده ولی در عمل کاری برای انجام دادن به آنها داده نمیشود.
از قرار معلوم قرار داد این کارگران شاغل سه ماهه و تا آخر این ماه است و به احتمال زیاد بعد از اتمام دیگر قرار نیست که با آنها تمدید قرارداد جدیدی تمدید شود.
براساس اظهارات یکی از مدیران این واحد تولیدی که خواست نامش محفظ بماند از ابتدای سال جاری تاکنون شمار کارگران این واحد تولیدی از ۷۰ نفر به ۹ رسیده است و معلوم نیست که قرارداد کارگران باقیمانده نیز از ابتدای فصل زمستان تمدید شود.
عدم پرداخت3ماه حقوق130کارگرکارخانه فیبر ایران در انزلی
130کارگر کارخانه فیبر ایران در شهر انزلی در ۳ ماه اخیر دستمزد دریافت نکردهاند.
به گزارش3آذرایلنا،حدود ۱۳۰ کارگرشاغل در این واحد تولید کننده انواع فیبر هنوز دستمزد ماههای شهریور، مهر وآبان خود را دریافت نکردهاند.
این کارگران که با سوابق ۱۷ تا ۲۰ سال در آستانه بازنشستگی هستند، میگویند: مهمترین عامل پرداخت نشدن مزد آنها کمبود نقدینگی به دلیل رکود بازار فروش است.
طبق اظهارات کارگران فیبر ایران از مجموع کارگران این کارخانه فقط ۳۰ نفر کارگر دائمی هستند و مابقی با قراردادهای موقت شش ماهه کار میکنند.
طبق اظهارات کارگران، از زمان رکود اقتصادی مشکلات این کارخانه نیز آغاز شده است و در طول این مدت کارفرمای طوری کارخانه را اداره کرده است که تعدیلی در ساختار نیروی انسانی شکل نگیرد.
آنان با بیان اینکه هم اکنون تولید در این کارخانه به حداقل رسیده است، اظهار داشت: بخش دیگری از مشکلات کارخانه فیبر ایران ناشی از ورود رقبای جدید در عرصه تولید محصولات جدیدچوبی است که باعث کاهش فروش تولید فیبر این کارخانه شده است.
اصلاحیه اطلاعیه شماره 66 کمیته دفاع از فعالین کارگری مهاباد
کارگران، تشکل های کارگری و انسانهای شریف و آزاده!
همان گونه که مطلع هستید فردین میرکی فعال کارگری روز چهار شنبه مورخ 27 آبان ماه سال جاری از زندان مرکزی شهرستان سنندج آزاد شد. فردین میرکی اول آذر ماه سال 93 از سوی نیروهای امنیتی در سنندج دستگیر و مدت 62 روز را در بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج سپری نمود. پس از آزادی موقت، وی از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شهر سنندج به اتهام عضویت در کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری و تبلیغ علیه نظام به 9 ماه حبس تعزیری محکوم گردید، گفتنی است 62 روز بازداشت وی در اداره اطلاعات، برابر قانون از محکومیت ایشان کاسته شده بود. نامبرده همراه دیگر فعال کارگری، رضا امجدی پس از مراجعه به مجتمع قضایی استان کردستان جهت پیگیری و اطلاع از پرونده هایشان از طرف شعبه ی 4 اجرای احکام دادگستری شهر سنندج دستگیر و مورخ 3 تیر ماه 94 روانه ی زندان مرکزی سنندج شدند. فردین میرکی مجموعا با تحمل 7 ماه از محکومیت 9 ماهه خود ، روز چهارشنبه مورخ 27 آبان ماه سال جاری از زندان آزاد گردید.
کمیته دفاع از فعالین کارگری مهاباد
شماره تماس با سخنگوی کمیته دفاع از فعالین کارگری مهاباد، عثمان اسماعیلی
09182842451
komitedefaa@gmail.com
komitedefaa.blogspot.com
آبان ماه 1394
تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاههای کشور مقابل مجلس!
ساعت 11 صبح امروز سه شنبه جمعی 600 نفره از متقاضیان مسکن از شرکت تعاونی هواپیمایی کشوری در اعتراض به واگذار نشدن واحدهای مسکونی و سکوت 10 ساله مدیرعامل شرکت مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
به گزارش3آذر تابناک ، یکی از معترضان این اقدام درباره این اعتراض گفت: شرکت تعاونی مسکن هواپیمای کشوری حدود 10 سال است از 3500 نفر مبلغ 200 میلیارد تومان برای ساخت واحدهای مسکونی پول گرفته اما تاکنون هیج واحدی واگذار نشده پیشرفت کار در طول 10 سال 60 درصد و برخی 0 بوده است.
وی درباره عدم پاسخگویی مسئولان گفت: وزارت راه و مسئولان هواپیمایی کشور پاسخگوی ما نیستند. مدیرعامل این شرکت خود از کارمندان هواپیمایی کشوری و جز نیروهای حراست هواپیمایی بوده و تاکنون به فردی پاسخگو نبوده است.
به گفته این فرد حسابرسی از وضعیت این شرکت هم انجام نشده است و متقاضیان 3500 نفری آن بخشی از پرسنل هواپیمایی کشوری، کارکنان سپاه، گمرک و پلیس فرودگاه و بخشی دیگر هم خرید آزاد هستند.
بنا بر این گزارش، این تجمع تا ساعت 13 ادامه داشته است و 2 نماینده از این جمع برای صحبت با حجت الاسلام ابوترابی فرد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد ساختمان بهارستان شده اند؛ این اعضا تاحصول نتیجه همچنان پشت درب شمال شرقی مجلس ایستادند.
تجمع 600 نفری امروز، ساکنان «بن بست شیده» معروف مقابل مجلس (متقاضیان مسکن سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاههای کشور) در حالی به پایان رسید که حجت الاسلام ابوترابی فرد در گفتگوی تلفنی با وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شهرهای جدید خواستار پیگیری موضوع شد و به رئیس کمیسیون اصل نود دستور داد تا این پرونده را رسیدگی کند
لازم به ذکر است این جمع همان اعضای 300 نفره ای هستند که تیرماه 94 در خیابان بهشت مقابل ساختمان شورای شهر تهران تجمع کردند. متقاضیان مسکن سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاههای کشور یا همان ساکنان بن بست شیده.
رضا قدیمی بنابر اظهارات مالباختگان در زمان تشکیل تعاونی مسکن، مسئول پروژه ای بود که بعدها در فعل و انفعالاتی عجیب تغییر نام داد و از عنوان هئیت واگذاری واحد مسکونی در پرند در سال ۱۳۸۷به نام شرکت تعاونی انبوه سازان مسکن حمل و نقل هوایی ( شیده) تبدیل شد.
چالش های به وجود آمده بر سر راه اعضایی که با اعتماد به آرم شرکت فرودگاههای کشور و سازمان هواپیمایی کشوری در دو پروژه ۱۱۰۰ و ۴۰۰۰ واحدی ثبت نام کرده بودند، بنابرگفته خودشان، راهی جز تجمع برایشان باقی نگذاشت، مذاکره، شکایت، اعتراض و مطبوعاتی شدن این موضوع هیچ کدام راه به جایی نبرد.
مددخانی یکی دیگر از مالباختان که به نمایندگی اعضا برای صحبت با حجت الاسلام ابوترابی فرد رفته بود درباره نتایج این گفتگو می گوید: وی در تماس تلفنی با مدیرعامل شهرهای جدید آقای نریمان و وزیر راه و شهرسازی (عباس آخوندی) پیگیر مسئله شدند.
به گفته این فرد عمده مشکلات به دلیل سهل انگاری وزارت راه و سازمان هواپیمایی و تغییر ماهیت هیئت 5 نفره است. درواقع تعاونی وجود نداشت و تنها یک هیئت 5 نفره مسئول واگذاری زمین، اخذ مبلغ و عملیات اجرا و ساخت و تحویل بوده است. این افراد تمام اموال را به شرکت خصوصی سپرده اند و اکنون بعد از 10 سال پروژه را تحویل نداده اند و 67 هزار میلیارد تومان بدهی بانکی وجود دارد و بانک مسکن هم برای یکی از پروژه ها اجراییه صادر کرده است.
وی همچنین گفت: آقای ابوترابی فرد دست نوشته ای بروی عریضه نوشتند خطاب به آقای پورمختار رئیس کمیسیون اصل نود تا این موضوع را پیگیری کنند.اگر وزیر راه ورود کند در زمینه وام و کمک به شرکت های ساخت امیدی برای حل موضوع وجود دارد اما اگر بار دیگر کاغذبازی و نامه نگاری آغاز شود و وزیر هم با بی تفاوتی ادامه دهد امیدی نیست.
تجمع اعتراضی اهالی و همچنین دانشجویان دانشگاه پیام نور برزک و روستاهای همجوار ومسدود شدن جاده مرگ !
تعدادی از اهالی و همچنین دانشجویان دانشگاه پیام نور برزک و روستاهای همجوار بخش برزک از جمله: مرق، سادیان، نابر، ویدوج، ویدجا، ازوار، آزران، تجره، پنداس، ورکان و … در اقدامی خود جوش و مردمی صبح روز دوشنبه دوم آذر ۹۴ با تجمع اعتراض آمیز خود نسبت به نامناسب بودن محور کاشان-برزک-ورکان این مسیر را برای ساعاتی مسدود کردند و خواستار رفع نقاط حادثه خیز و دو بانده شدن این جاده خطرناک موسوم به جاده مرگ شدند.
و حضور نیروی انتظامی و دیگر نهادهای برقراری امنیت در شهرستان برای بازکردن این مسیر بسیار پر رنگ بود.
به گزارش3آذر کاشان نیوز،رئیس شورای شهر بزرک در حاشیه این اجتماع گفت: کمبودن عرض جاده منجر به تصادفات متعدد شده است، به طوری که در سال گذشته بیش از ۵۰ نفر از هموطنان در این جاده جان خود را از دست دادهاند .
سید محمدرضا مصطفوی با بیان اینکه آسفالت محور بزرگ کاشان حدود ۴۰ سال پیش انجام شده است، تصریح کرد: در حالی که ۱۲ روستا با جمعیتی بالغبر ۱۶ هزار نفر در بخش برزک قرار دارد، وجود کارخانههای متعدد سیمان و گلابگیری سنتی و صنعتی موجب شده که ماشینهای سنگین در این محور تردد بسیاری داشته باشند.
وی همچنین از مذاکرات و پیگیریهای متعدد با فرمانداری، نماینده شهرستان کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و اداره راه و شهرسازی خبر داد .
به گفته وی، مصوبه و اعتباری برای جاده بزرگ به کاشان تاکنون در نظر گرفته نشده و هرچه بود، در حد حرف بوده است ولی تاوان این بیاعتباریها و کمبود مالیها را مردم با جانشان بر عهده گرفتهاند.
رئیس راه و شهرسازی کاشان نیزبیان کرد: کل محور کاشان به برزک ۶۰ کیلومتر است که هفت کیلومتر آن تا امامزاده یونس دو خطه شده است. جواد نظرپور با بیان اینکه درخواست مردم از مسئولان دو خطه شدن ۵۳ کیلومتر باقی مانده است، تصریح کرد: برای دوبانده کردن این محور نیاز به ۱۸ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است و این مقدار بودجه در حد شهرستان نیست و لازم است از محل اعتبارات دولتی تأمین اعتبار شود.
رئیس راه و شهرسازی کاشان با بیان اینکه احداث باند دوم محور برزک به کاشان مدنظر مردم این منطقه است، گفت: اداره راه و شهرسازی و مسولان شهرستانی رسالت خود را انجام دادهاند، ولی اجرای این عملیات نیاز به بودجه ملی ۲۰ میلیارد تومانی دارد که در صورت تأمین اعتبار این پروژه تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
گفتنی است ازمسئولین فقط رضوی، بخشدار برزک، و قپانی پور از فرمانداری کاشان جهت پاسخگویی در این اجتماع حاضر شده بودند و حضور نیروی انتظامی و دیگر نهادهای برقراری امنیت در شهرستان برای بازکردن این مسیر بسیار پر رنگ بود.
مرگ 54 کارگر ساختمانی براثرحوادث کار در مازندران طی 8ماه گذشته!
54کارگر ساختمانی در 8ماه گذشته در مازندران به علت ایمن نبودن محیط کار جان خود را از دست دادند .
به گزارش3آذرواحدمرکزی خبر،رییس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: پارسال نیز80 کارگر ساختمانی بعلت سقوط از ارتفاع ،سقوط اجسام ، ریزش آوار و دیواره گود برداری و برق گرفتگی در مازندران جان باختند .
کشته وزخمی شدن 3کارگر معدن طبس براثرتصادف!
برخورد خودروی پژو 206 حامل کارگران یک شرکت معدنی شهرستان طبس با گاردریل کنار جاده عصر روز دوشنبه یک کشته و دو زخمی بر جای گذاشت.
به گزارش2آذرایرنا،شاهدان عینی گفتند: در این حادثه یکی از سرنشینان خودرو که اهل سبزوار بود جان خود را از دست داد و راننده و یک سرنشین دیگر خودرو زخمی شدند و به دو سرنشین دیگر آسیبی نرسید.
این خودرو با پنج سرنشین در نزدیکی معدن زغالسنگ « پروده » در فاصله 90 کیلومتری شهر طبس با گاردریل جاده برخورد کرد و زمانی اتفاق افتاد که راننده خودرو قصد خروج از ورودی انتظامات ‘معدنجو’ را داشت.
شهر طبس در 300 کیلومتری غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
تخریب چاه فاضلاب در تهران جان کارگری را گرفت
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از تخریب دیواره یک چاه فاضلاب در منطقه تجریش خبر داد و گفت: در این حادثه کارگر 35 ساله تبعه کشور افغانستان بدلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
به گزارش3آذرایرنا،سید جلال ملکی شامگاه سه شنبه افزود: در ساعت 14:38 حادثه گرفتار شدن یک کارگر در چاه در میدان تجریش خیابان کریمی به سامانه 125 اعلام و ماموران دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.
وی گفت: در یک آشپزخانه پخت غذا چاهی به عمق 12 متر به وسیله یک کارگر در حال حفر بود که بدلیل نزدیکی این چاه با یک چاه فاضلاب دیواره بین این دو چاه تخریب و مقدار زیادی از آب، گل و لجن این چاه فاضلاب وارد چاه در حال حفر می شود.
ملکی با بیان اینکه در اثر این حادثه این کارگر35 ساله در عمق چاه گرفتار می شود افزود: آتش نشانان با پمپاژ چندین تن آب، گل و لجن چاه این کارگر را پس از ساعت ها از داخل چاه خارج و تحویل عوامل اورژانس دادند.
وی خاطرنشان کرد: به تشخیص عوامل اورژانس این کارگر در همان ساعتهای اولیه بدلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده بود.
سوم آذرماه1394