اخباروگزارشات کارگری21فروردین1395

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

Capture d’écran 2016-01-14 à 11.45.57

پرونده قضایی9کارگرمعترض معدن سنگ آهن بافق مختومه باید گردد

– اعتصاب و کارگران فاز19عسلویه وتجمعشان درمحل ورودی فازدراعتراض به عدم پرداخت5ماه حقوق!

بکارگیری چماقداران گردن کلفت توسط کارفرمای اصلی برای پراکندن تجمع کارگران معترض!

– بیانیه جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی پیرامون اقدام به اعتصاب غذا از روز دهم اردیبهشت ماه 95

– بدنبال تجمعات اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه واگن سازی زرندباخانواده،قراردادشان برای3ماه تمدیدشد!

– اعتراضات کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه نسبت به خصوصی سازی، عدم پرداخت حقوق،حق بیمه وعیدی ادامه دارد!

– ازسرگیری تجمعات کارگران اخراجی کارخانه کمباین سازی اراک برای بازگشت بکار!

– اخراج50 کارگر قرار دادی کارخانه یخچال سازی زاگرس!

– اخراج تعداد زیادی از کارگران کارخانجات کاشی میبد!

– بیمه بازنشستگان ذوب‌آهن اصفهان قطع شد

– از کارگران بیکار شده کارخانه نساجی بروجرد تا مسئولینی که حرف خود را می زنند

– عدم پرداخت حقوق ماه های بهمن واسفند بیش از هزارکارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس

– عدم پرداخت حقوق ماه های بهمن واسفند کارگران شهرداری بروجرد!

– عدم پرداخت عیدی کارگران کارخانه کارگلاس – اخراج 2کارگر!

– یک فصل کار با درآمد “بخورونمیر”/زندگی در تهران با حقوق زیر خط فقر

– تجمع مقابل موزه هنرهای معاصردراعتراض به واگذاری به بخش خصوصی!

– تجمع اهالی شیخ آباد دراعتراض به انباشته شدن زباله ها مقابل شهرداری زابل!

– نقص فنی عامل انفجار دیگ بخار در شهرک صنعتی روی زنجان بود

– خودکشی یک معلم در حومه ارومیه!

– سقوط بولدوزر از کوه در معدن دره انجیر انارک سبب مرگ راننده اش شد

یورش پلیس فرانسه به ششمین تطاهرات علیه پیش نویس قانون کارالخمری!

اعتصاب و کارگران فاز19عسلویه وتجمعشان درمحل ورودی فازدراعتراض به عدم پرداخت5ماه حقوق!

بکارگیری چماقداران گردن کلفت توسط کارفرمای اصلی برای پراکندن تجمع کارگران معترض!

بامداد امروز (شنبه بیست و یک فروردین ماه) نزدیک به 200 نفر از کارکنان پیمانکاری شاغل در پروژه‌های فاز‌ 19 عسلویه به دلیل معوقات مزدی خود تجمع اعتراضی برپا کردند.

شرکت مادر بدون توجه به خواسته کارگران،از افراد قوی هیکل برای پراکنده ساختن این کار گران روی آورده است.

به گزارش21فروردین ایلنا،کارگران پیمانکاری شاغل در فاز 19 پارس جنوبی در محل ورودی این فاز خواستار پرداخت معوقات پنج ماهه حقوقی شدند.

به گفته کارگران، تجمع همچنان ادامه داشته و شرکت مادر بدون توجه به خواسته کارگران از افراد قوی هیکل برای پراکنده ساختن این کار گران روی آورده است.

همچنین گفته ها حاکی از این است که هیچ یک از مدیران پتروپارس تا این لحظه اعتراض این کارگران را پاسخگو نبودند.

لازم به یادآوری است، در سال گذشته نیز کارگران پیمانکاری شاغل در پروژه‌های فاز‌ 19  عسلویه به دلیل معوقات مزدی خود تجمع اعتراضی برپا کرده بودند و کارگران معترض با دریافت معوقات ماه‌های مهر و آبان به کار خود بازگشتند.

بیانیه جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی پیرامون اقدام به اعتصاب غذا از روز دهم اردیبهشت ماه 95

امروزه بر هیچ انسان شریف و منصفی پوشیده نیست که میلیونها کارگر و معلم و دیگر زحمتکشان کشور با شرایط معیشتی طاقت فرسا و غیرقابل تحملی دست به گریبانند و سالهاست ابتدایی ترین حقوق انسانی آنان به طور وقفه ناپذیری پایمال میشود.

تحمیل دستمزدهای زیر خط فقر،عدم پرداخت به موقع دستمزدها در ابعادی گسترده، نابودی کامل امنیت شغلی اکثریت قریب به اتفاق کارگران با قراردادهای موقت و سفید امضا و بخش چشمگیری از معلمان تحت عناوین مختلفی همچون معلمان آزاد،حق التدریس،شرکتی،پیمانی و پیش دبستانی،بکارگیری معلمان آزاد بامدارک تحصیلی لیسانس و بالاتر با حقوق سیصدهزارتومانی و بدون بیمه،نهادینه کردن گسترده شرکتهای پیمانکاری در صنایع بزرگ و متوسط دولتی و غیردولتی و غارت مضاعف دسترنج کارگران ،گسترش کار کودکان، عدم اجرای کامل قانون نظام هماهنگ پرداخت و مصوبات هیات وزیران در مورد فرهنگیان شاغل و بازنشسته، رشد فزاینده مدارس غیرانتفاعی و هیات امنایی و نابودی تدریجی آموزش و تحصیل رایگان، غارت و چپاول صندوق تامین اجتماعی و برخی دیگر از صندوقهای بازنشستگی، ممنوعیت ایجاد تشکلهای مستقل کارگران و معلمان و امنیتی کردن اعتراضات آنان، قطع سوبسید کالاهای اساسی مانند نان،آب،برق، گاز، لبنیات و…،تنها گوشه هایی از بی عدالتیها و شرایط مشقت باری است که بر کارگران و معلمان تحمیل شده است.

تحمیل چنین وضعیتی بر کارگران و معلمان و دیگر زحمتکشان به مثابه اکثریت عظیم مردم ایران ،امروزه عرصه را چنان بر زندگی و هستی آنان تنگ کرده است که علیرغم جا افتادن اجباری کار روزانه 12 ساعته و حتی 18 ساعته در میان کارگران به عنوان ساعت کار معمول و روی آوری معلمان به مشاغل دوم و سوم،آنان نه تنها قادر به تامین حداقلهایی از استانداردهای زندگی امروزی نیستند، بلکه اکثریت عظیمی از آنها از خط فقر به خط بقا رانده شده اند.

اما پاسخ دولتهای مختلف به این وضعیت فلاکتبار ،تنها و تنها تشدید سرکوب اعتراضات صنفی کارگران و معلمان ،تلاش برای تحمیل بی حقوقی بیشتر به آنان و بر این بستر تسهیل زمینه های غارت و چپاول روز افزون سفره های خالی آنها بوده است.

بطوریکه در نتیجه این سیاستها از زمان استقرار دولت روحانی به این سو بخشنامه ممنوعیت اعتصاب و اعتراض از سوی قوه قضائیه بطور رسمی به برخی مراکز کارگری ابلاغ شده،دامنه سرکوب اعتراضات کارگران و معلمان در ابعادی سراسری به اعتراضات آرام آنان در محل کارشان گسترش پیدا کرده،صدها کارگر و معلم احضار ،بازداشت و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته اند، چهره های موثر معدود تشکلهای مستقل کارگران و معلمان با اتهامات سنگین امنیتی مواجه شده اند و تعدادی از آنان و منجمله ما در حال گذراندن حبسهای طولانی در زندانهای کشور هستیم.

به ما اتهام “اجتماع و تبانی به  قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور” زده اند و بر این اساس با حکم های طویل المدت در زندان اوین محبوس هستیم. ما همچون هزاران کارگر و معلم معترض ، هیچ فعالیتی جز دفاع از کرامت انسانی خود و هم طبقه ای هایمان نداشتیم. تمام فعالیتهای ما و دیگر همکاران زندانی مان در کانون صنفی معلمان ،اتحادیه آزاد کارگران ایران و دیگر تشکلهای مستقل کارگری و معلمان در مقابل دیدگان افکار عمومی قرار دارد و بر همگان روشن است.

فعالیتهای ما برای دست یابی به مطالبات قانونی و انسانی مان چنان محرز است که حتی مصادیقی هم که بر اساس آنها در پرونده هایمان به ما اتهامات امنیتی وارد کرده اند تماما معطوف به فعالیتهایی از قبیل جمع آوری امضا در اعتراض به دستمزدهای زیر خط فقر ،ایجاد تشکلهای مستقل کارگران و معلمان و فعالیت در آنها،شرکت در تجمعات صنفی در مقابل مجلس  و وزارت کار و ارائه نامه های اعتراضی به نهادهای مسئول و دیگر کنشگریهای صنفی است.

بدینگونه بر اساس مستندات رای هایی که بر علیه ما صادر شده است باید گفت هر گونه تلاش برای اجرای قوانین حداقلی موجود و مبارزه برای بهبود شرایط زندگی و معیشت کارگران و معلمان در این کشور اقدام علیه امنیت ملی محسوب میشود.

ما میدانیم و بر این امر اذعان داریم که با فعالیتهایمان امنیت و آسایش کسانی را که بر بستر قانون شکنی و تحمیل  فقر و فلاکت بر کارگران و معلمان سالیان سال دست به غارتگری زده اند به خطر انداخته ایم و با اصرار بر تحقق خواستهای بر حق مان تداوم منافع چپاوگرانه ی آنان را به چالش کشیده ایم.

اما آنان با نشاندن منافع و امنیت خود به جای امنیت ملی کشور و بر این بستر با هدف وا داشتن کارگران و معلمان معترض برای تمکین به وضعیت فلاکتبار موجود، ما و دیگر فعالین کارگری و معلمان را به بند کشیده اند.

لذا ما در گرامیداشت اول ماه می روز جهانی کارگر و اعلام همبستگی با کارگران جهان ،به مناسبت این روز بزرگ در اعتراض به امنیتی کردن فعالیتهای صنفی و تجمعات و اعتصابات کارگران و معلمان ، دستمزدهای زیر خط فقر ، ممنوعیت برگزاری مستقلانه و آزادانه روز جهانی کارگر و روز جهانی معلم،  عدم شفافیت و عمل موثر سازمان جهانی کار ILO در قبال  نقض حقوق بنیادین کارگران و معلمان ایران و با خواست خارج کردن اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور” و دیگر اتهامات امنیتی  از پرونده های مفتوح کارگران و معلمان معترض و برداشتن اینگونه اتهامات جعلی و ساختگی از پرونده های خود و دیگر فعالین کارگری و معلمان زندانی از روز دهم اردیبهشت ماه دست به اعتصاب غذای نامحدود خواهیم زد.

رونوشت به : کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری ITUC و سازمان جهانی معلمان EI

جعفر عظیم زاده                     اسماعیل عبدی

زندان اوین – بند 8                 زندان اوین- اندیشگاه 8

بدنبال تجمعات اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه واگن سازی زرندباخانواده،قراردادشان برای3ماه تمدیدشد!

علی صادق زاده معاون سیاسی فرماندار زرند اظهار داشت: در حال حاضر مشکل اخراج کارگران واگن سازی زرند حل و فصل شده است و من امروز با حضور در جمع کارگران اخراجی و خانواده های آنان که جلوی کارخانه اعتصاب کرده بودند خبر تمدید قرارداد آنان را برای 3 ماه دیگر به آنان دادم.

به گزارش21فروردین صدای زرند،مدیران کارخانه واگن سازی زرند در هفته های گذشته ۳۹ کارگر از این کارخانه را اخراج کردند که این موضوع سبب اعتصاب و تجمع کارگران و خانواده های آنان جلوی درب ورودی این کارخانه شده بود. خبرهای رسیده نشان می دهد این مشکل با پیگیری و رایزنی مسئولین شهرستانی موقتاً حل شده است.

علی صادق زاده معاون سیاسی فرماندار زرند در این باره اظهار داشت: در حال حاضر مشکل اخراج کارگران واگن سازی زرند حل و فصل شده است و من امروز با حضور در جمع کارگران اخراجی و خانواده های آنان که جلوی کارخانه اعتصاب کرده بودند خبر تمدید قرارداد آنان را برای ۳ ماه دیگر به آنان دادم.

وی با بیان اینکه تعدیل نیرو غیر قانونی بوده است گفت: پیش از این نیز با ارسال مصوبه شورای تامین استان مبنی بر ممنوع بودن تعدیل نیرو به واحدهای صنعتی شهرستان بدون هماهنگی فرمانداری ها به آنان گفته بودیم حق تعدیل نیرو ندارند و در حال حاضر هم مقاومت کردیم که خوشبختانه مشکل حل و فصل شد.

صادق زاده دلیل اصلی تعدیل نیرو توسط کارخانه واگن سازی زرند را به کاهش نقدینگی این کارخانه ارتباط داد و افزود: متاسفانه پرداخت هزینه های تولید محصولات این کارخانه توسط مصرف کنندگان به طور مناسبی انجام نمی شود ولی در هر صورت تعدیل نیرو هم توجیه پذیر نمی باشد و همانطور که کارگران پیش از این با مشکلات و شرایط کارخانه ساخته اند، در حال حاضر هم کارخانه باید شرایط کارگران را درک کند و تعدیل نیرو کار درستی نمی تواند باشد.

اعتراضات کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه نسبت به خصوصی سازی، عدم پرداخت حقوق،حق بیمه وعیدی ادامه دارد!

در ادامه از سرگیری اعتراضات کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در روزهای گذشته، بار دیگر صبح امروز گروهی از این کارگران در محوطه این مجتمع صنعتی تجمع کردند.

به گزارش21فروردین ایلنا،در اجتماع اعتراضی امروزمجتمع نیشکر هفت‌تپه، دست‌کم حدود 700 نفر از کارگران حضور داشتند.

کارگران معترض که از بخش‌های مختلف مجتمع نیشکر هفت‌تپه آمده بودند علاوه بر پیگیری معوقات مزدی پرداخت نشده، بار دیگر نگرانی خود را از واگذاری مدیریت و مالکیت مجتمع نیشکر هفت‌تپه به بخش خصوصی اعلام کرده‌اند.

این کارگران می‌گویند چند سال است که کارفرمای  دولتی مجتمع نیشکر هفت تپه به بهانه شرایط بد اقتصادی، دستمزد و بیمه آنان را با تاخیر پرداخت کرده است و همزمان شدن این اتفاق با خصوصی سازی این واحد صنعتی باعث تشدید نگرانی‌های آنها شده است.

برپایه این گزارش،در حال حاضر استمرار وضعیت نامعلوم کنونی دغدغه‌های فکری کارگران بخش‌های مختلف نیشکر هفت تپه را تشدید کرده و دست‌کم باعث شده است تا کارگران نی‌بر و کارگران حمل و تخلیه به جای فعالیت عادی در این اجتماع اعتراضی شرکت کنند.

ازسرگیری تجمعات کارگران اخراجی کارخانه کمباین سازی اراک برای بازگشت بکار!

اعتراضات کارگران اخراجی کارخانه کمباین‌سازی اراک که هنوز به کار بازنگشته‌اند، بعد از پایان تعطیلات نوروزی دوباره از سر گرفته شد، به طوری که کارگران همچنان در مقابل کارخانه تجمع دارند تا وضعیت اخراج آنها مشخص شود و هر روز با امید بازگشت به کار در مقابل شرکت تحصن می‌کنند.

کارگراخراجی کارخانه کمباین سازی اراک: حدود هشت ماه است که اخراج شده‌ایم، اما تاکنون نه استانداری و نه فرمانداری پاسخ قانع‌کننده‌ای نداده‌اند. حتی در روزهای اخیر با مراجعه به استانداری و فرمانداری هیچ کس پاسخی به ما نداد، در صورتی که آنها حتی نمی‌توانند خود را یک روز جای کارگر بیکار شده بگذارند. حتی مسئولان اداره کار و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز جوابی برای ما نداشتند.

به گزارش21فروردین ایسنا، یکی از کارگران اخراجی این کارخانه گفت: اواخر سال گذشته وام 18 میلیارد تومانی به کارخانه پرداخت شد، اما تنها چیزی در حدود 60 کارگر به کارخانه بازگشتند و عملا مابقی اخراج شدگان با وعده‌های بی‌عمل هم‌چنان درگیر و دار تعیین تکلیف برای بازگشت به کار هستند.

وی با بیان این‌که مسئولان کارخانه در زمان اخراج عنوان کردند که در صورت تامین نقدینگی و بهبود شرایط مالی شرکت به کار باز خواهید گشت، افزود: با پرداخت وام به کارخانه، امید داشتیم که بعد از پایان تعطیلات نوروز مجددا مشغول به کار خواهیم شد، اما تا امروز هیچ اقدامی نشده و هیچ کس پاسخی به کارگران نمی‌دهد.

وی با اشاره به این‌که اخراج در این کارخانه سابقه دارد، گفت: از زمان مدیریت جدید کارخانه اخراج‌ها آغاز شد، به طوری که در سال اول مدیریت مدیرعامل فعلی کارخانه 35 نفر اخراج شدند و مردادماه گذشته نیز حدود 200 نفر اخراج شدند.

این کارگر اخراج شده کارخانه کمباین‌سازی اراک با تاکید بر این‌که قبل از عید وام درخواستی شرکت به ازای بازگشت کلیه اخراجی‌ها به کارخانه اعطا شد، گفت: حدود هشت ماه است که اخراج شده‌ایم، اما تاکنون نه استانداری و نه فرمانداری پاسخ قانع‌کننده‌ای نداده‌اند. حتی در روزهای اخیر با مراجعه به استانداری و فرمانداری هیچ کس پاسخی به ما نداد، در صورتی که آنها حتی نمی‌توانند خود را یک روز جای کارگر بیکار شده بگذارند.

وی اظهار کرد: همه کارگران اخراج شده بین شش ماه تا 20 سال سابقه کار دارند، همگی متاهل هستند و این اخراج خانواده آنها را تحت‌الشعاع قرار داده است.

این کارگر با 15 سال سابقه کار در کمباین‌سازی اضافه کرد: با وجود مستاجر بودن، بدهکاری بانکی، مخارج سنگین خانواده، هزینه تحصیل فرزندان چطور می‌توان با ماهی 800 هزار تومان بیمه بیکاری زندگی را گذراند؟

وی با بیان این‌که واضح است که مدیریت غیربومی دلش برای کارگر نمی‌سوزد، گفت: همه مسئولان ارشد استان و اراک ادعای نجات صنایع از بحران و بهبود وضعیت کارگر را دارند و در پی اشتغالزایی هستند، اما در همین شرایط کارگرانی با چنین سابقه کاری به راحتی اخراج می‌شوند و هیچ‌کس به هیچ عنوان پاسخگو نیست، حتی مسئولان اداره کار و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز جوابی برای ما نداشتند.

این کارگر اضافه کرد: من با 40 سال سن 15 سال عمر خود را در این کارخانه گذرانده‌ام، امروز کجا می‌توانم کار کنم؟ مسئولان کارخانه عنوان کرده بودند که کارگران اخراج شده طبق لیست برخواهند گشت، اما در شرایط کنونی امیدی به بازگشت ما وجود ندارد.

براساس این گزارش،اوایل شهریورماه سال گذشته بود که جمعی از کارگران کمباین‌سازی اراک دست به تجمع زدند، اعتراضی که علت آن اخراج 200 نفر از کارگران این کارخانه بود.

تعداد و حجم اعتراضات به این اقدام ناگهانی مسئولان کارخانه به قدری بالا گرفت که مسئولان ارشد استان وارد عمل شدند تا بتوانند این کارگران را به کار برگردانند. جلسات پی در پی با مدیرعامل کارخانه و اعضای هیات مدیره برگزار شد و همگی یک‌صدا مشکلات اقتصادی، عدم نقدینگی و نبود متقاضی برای تولیدات کارخانه را علت اصلی این اقدام عنوان کردند.

پیگیری‌ها برای مشخص شدن وضعیت این کارگران تا جایی پیش رفت که استاندار به عنوان مسئول ارشد استان با سهامدار اصلی این کارخانه(آستان قدس رضوی) وارد مذاکره شد تا بلکه اوضاع این کارخانه رو به سامان برود، اما خواسته مسئولان کارخانه دریافت وام 15 میلیارد تومانی بود تا بتوانند شرایط کارخانه را به قبل بازگردانند.

کارخانه کمباین‌سازی اراک به عنوان بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی در منطقه با هدف کاشت، داشت و برداشت آسان‌تر با رویکرد هزینه کمتر و صرفه اقتصادی بیشتر تولید کمباین را دنبال می‌کند و عملا تنها کارخانه تولیدکننده این محصولات در کشور به شمار می‌رود که طی شش ماهه اخیر با مشکلاتی مواجه شده است.

اما به هر ترتیب خوشبختانه با همه کم و کاستی‌های موجود در کشور مشکل نقدینگی این کارخانه توسط دولت رفع شد و حتی به جای وام 15 میلیارد تومانی، رقم 18 میلیارد تومان به شرکت پرداخت شد که این اقدام نتیجه‌ای جز رفع مشکلات نقدینگی کارخانه و بازگشت 200 کارگر اخراج شده – براساس قول مدیران شرکت – را به ذهن متبادر نمی‌کند، اما ظاهرا وضعیت به شکل دیگری رقم خورده است.

برای پیگیری وضعیت کارخانه با جمالی رئیس هیات مدیره شرکت کمباین‌سازی اراک گفت‌وگویی انجام گرفت.

وی با بیان این‌که در سال گذشته کارخانه با دو مشکل اساسی مواجه شد، اظهارکرد: مشکل نقدینگی و نبود متقاضی خرید کمباین باعث توقف تولید و ناچارا قطع همکاری با بخشی از کارگران شرکت شد.

جمالی تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته بحث نقدینگی و منابع مالی کارخانه حل شده است، اما هم‌چنان موضوع نبود متقاضی برای خرید کمباین به قوت خود باقی است و عملا دولت در این راستا برنامه‌ای ارائه نکرده است.

وی با اشاره به این‌که خرید یک کمباین چیزی در حدود 130 میلیون تومان هزینه در پی دارد، گفت: مسلما کشاورز باید قدرت خرید داشته باشد تا به عنوان متقاضی به شرکت مراجعه کند و این امر منوط به اختصاص تسهیلات است که تاکنون دولت برنامه‌ای برای این امر ارائه نکرده است.

رئیس هیات مدیره شرکت کمباین‌سازی اراک افزود: طبق قرارداد تولید 207 دستگاه کمباین در برنامه کاری شرکت وجود دارد که با وام اختصاص یافته، مواد اولیه آن خریداری شده است و با بازگشت بخشی ازکارگران اخراج شده روند تولید در حال پیگیری است.

وی با تاکید براین‌که تا زمانی که برنامه‌ای برای فروش کمباین وجود نداشته باشد، عملا امکان تولید وجود ندارد، گفت: شرکت طبق قرارداد مشغول تولید 207 دستگاه کمباین است و روزانه 1.5 تا دو کمباین تولید می‌شود و مطابق سفارشات مشغول کار هستیم، اما عملا برنامه‌ای برای سال 95 در دست نیست که بر مبنای آن برای ادامه تولید تصمیم‌گیری شود و مابقی کارگران اخراج شده نیز به شرکت برگردند.

جمالی عنوان کرد: مسلما اگر تسهیلاتی برای متقاضیان خرید در نظر گرفته شود تولیدات شرکت افزایش خواهد یافت، اما تاکنون این اقدام رخ نداده است. حتی اگر طرح جایگزینی کمباین‌های فرسوده نیز عملیاتی شود، سالانه 300 تا 400 دستگاه تولید خواهیم داشت که عملا بر این اساس اخراجی نیز صورت نخواهد گرفت، اما در حال حاضر برنامه‌ای برای سال 95 وجود ندارد که براساس آن کار ادامه یابد و کارگران اخراجی برگردانده شوند، چراکه با همین تعداد کارگر کار تولید در حال انجام است.

تجمع کارگران یک واحد تولیدی گنبد؟دراعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان مقابل اداره کار!

اخراج دسته جمعی کارگران معترض توسط مدیرعامل شرکت!

حدود 15 نفر از کارگران یک واحد تولیدی گنبدکاووس با مراجعه گروهی به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان خواستار دخالت و پیگیری مسئولان ذیربط در خصوص پرداخت مطالباتشان شدند.

به گزارش20فروردین ایرنا، نماینده کارگران معترض پرداخت نکردن سه ماه حقوق، عیدی و پاداش آخر سال و نیز واریز نکردن پنج ماه حق بیمه کارگران از سوی کارفرمای یک شرکت تولیدی را مشکل معترضان اعلام کرد و گفت: مدیر عامل شرکت مزبور به خاطر اعتراض کارگران و مراجعه آنان به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حکم اخراج دسته جمعی آنها را صادر کرده است.

رضا زمانی که 12 سال سابقه فعالیت دراین شرکت تولیدی را دارد،گفت: مدیر عامل این شرکت با اعمال نفوذ اداری حق و حقوق کارگران را براساس قانون کار پرداخت نمی کند.

کارگر دیگری که دارای سه سال سابقه کار در این شرکت تولیدی است نیز گفت: پرداخت نشدن سه ماه حقوق، عیدی و پاداش آخرسال کارگران سبب شده امثال بنده که اجاره نشین هستم، دچار مشکل جدی شوم.

وی که خود را احمدرضا کدخدازاده معرفی کرد، افزود: بارها برای دریافت مطالبات به مدیرعامل شرکت مراجعه کردیم اما وی هر بار تنها وعده امروز و فردا می دهد و اثری از پرداخت حقوق معوق و حق بیمه کارگران که باید دفترچه های بیمه خود را تمدید کنند، نیست.

بهزاد شیبانی دیگر کارگر معترض این شرکت تولیدی نیز عنوان کرد: به دلیل پرداخت نشدن سه ماه حقوق، اقساط بانکی ام عقب افتاده و بانک عامل برایم اخطاریه فرستاده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس نیز در این خصوص گفت: قرار است جلسه ای با کارگران معترض و کارفرمای شرکت درمحل این اداره برگزار شود.

محمدرضا پیاده کوهسار افزود: براساس اطلاعات اولیه بدست آمده قرارداد کاری کارگران معترض 29 اسفند 94 به پایان رسیده است و اینک این کارگران قراردادی با کارفرما ندارند.

وی با تاکید برضرورت پیگیری مطالبات قانونی کارگران اضافه کرد که تلاش می شود مشکل بوجود آمده با گفت و گو بین طرفین رفع شود درغیر اینصورت براساس قوانین کار اقدامات لازم انجام خواهد شد.

شهرستان گنبدکاووس با افزون بر 325 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

اخراج50 کارگر قرار دادی کارخانه یخچال سازی زاگرس!

50کارگر قرار دادی کارخانه یخچال سازی زاگرس واقع در جاده مخصوص تهران از ابتدای اسفند ماه سال گذشته (94) اخراج شدند.

به گزارش21فروردین ایلنا،از مجموع حدود 200 کارگر کارخانه یخچال سازی زاگرس که در زمینه ساخت یخچالهای صنعتی وآب سرد کن  فعالیت دارد  حدود 50 نفر  با وجود داشت قرار داد کار به د لیل عدم نیاز کارفرما اخراج شده اند.

به نقل از این کارگران اخراجی گفته می‌شود کارگرانی که در این کارخانه مشغول کارند با قرار دادهای کوتاه مدت سه ماهه مشغول کار بودند.

کارگران می‌گویند دلیل اخراج این تعداد کارگر از سوی کارفرما کاهش فروش محصولات این کارخانه بوده است.

به گفته یکی ازکارگران یخچال سازی زاگرس، سال گذشته میزان تولیدات این واحد خیلی خوب بود اما ماه های پایانی سال میزان تولیدات به یکباره به نصف کاهش یافت.

بنا به گفته این کارگر، کارگران اخراجی بصورت میانگین 5 سال سابقه کاری داشته‌اند و برای پیگیری مطالبات خود هنوز شکایتی را در اداره کار مطرح نکرده‌اند.

به گفته این کارگر قرار دادی، کارفرما در زمان اشتغال مطالبات مزدی او وسایر همکارانش را پرداخت کرده است.

اخراج تعداد زیادی از کارگران کارخانجات کاشی میبد!

تعداد زیادی از کارگران کارخانجات کاشی و سرامیک میبد اخراج و از کار بیکار شده اند که با ادامه این روند پیش بینی میشود دامنه این اخراج هاوسعت یابد.

همچنین کارگرانی که هنوز بیکار نشده اند ناگزیرند تعطیلی طولانی مدت کارخانه های خود که به قیمت مصرف شدن اجباری تمام مرخصیهای استحقاقی آنان و تقلیل چشمگیر حقوق آنان تمام میشود را تحمل کنند و البته بخشی از آنان نیز در نوبت اخراج قرار دارند.

به گزارش 21فروردین میبدما، صنایع کاشی و سرامیک شهرستان میبد که از ماهها قبل به خاطر رکود اقتصادی با افت شدید فروش و دپوی محصولات خود مواجه شده اند این روزها به مرز بحران رسیده اند و اکثر کارخانه های کاشی و سرامیک از قبل از فروردین امسال تا روزهای ابتدایی ماه اردیبهشت سال جاری را تعطیل کرده اند و شنیده ها حاکی است که بیشتر این کارخانه ها قادر به استارت خطوط تولید خود در این موعد هم نیستند و حتی معدودی از کارخانه ها قصد دارند تا اعلام ورشکستگی نمایند.

بیمه بازنشستگان ذوب‌آهن اصفهان قطع شد

شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان با ارسال نامه ای به صندوق بازنشستگی فولاد ایران، رسماً اقدام به قطع بیمه بازنشستگان این شرکت کرد؛ در حالیکه بازنشستگان این شرکت در دوران اشتغال به عنوان شاغلان رسمی دولت، ۳۰ سال به طور ماهانه حق بیمه پرداخت کرده بود.

به گزارش21فروردین ماین نیوز، بازنشستگان شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان که بازنشستگان رسمی کشوری محسوب می شوند و در دوران اشتغال، 30 سال حق بیمه ماهانه پرداخت کرده اند، اکنون با تصمیم شرکت ذوب آهن اصفهان از پوشش بیمه درمانی حذف شدند.

حدود دو سالی است که بیمه بازنشستگان ذوب آهن اصفهان نیز در کنار پرداخت حقوق آنها با اختلال همراه است و گاه و بیگاه مسئولان امر از رسیدگی و رفع این مشکل در آینده ای نزدیک خبر می دهند. در این مدت، پرداخت هرگونه وجه درمانی برای بازنشستگان ذوب آهن اصفهان بدون پوشش بیمه و به صورت کاملا آزاد صورت می گرفت و مسئولان صندوق بازنشستگی فولاد ایران اعلام کردند که تا رفع این مشکل، فیش ها قبوض پرداختی به صورت آزاد را بازنشستگان ارائه دهند تا هر زمان شرکت سهامی ذوب آهن وجوه مقرر شده برای پوشش بیمه ای را پرداخت کرد، این فیش ها و فاکتورها پرداخت شود.

گزارش های مردمی حاکی از این است که بروز بیماری در این مدت و عدم وجودپوشش بیمه ای موجب شد تا بسیاری از خانواده های بازنشسته به امید تحت پوشش قرار گرفتن دوباره، بیماری خود را تحمل کرده تا وجه آزاد برای درمان خود پرداخت نکنند و در زمانی که پرداخت مستمری بازنشستگان با تأخیر همراه است از صرف هزینه درمانی و فشار به خانواده جلوگیری شود.

شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان در روزهای اخیر رسماً با ارسال نامه ای به صندوق بازنشستگی فولاد ایران اعلام کرده که بازنشستگان ذوب آهن اصفهان دیگر تحت پوشش بیمه درمانی نیستند. از اینرو، کسانی که با امید پوشش درمانی و مالی در زمان بازنشستگی، 30 سال حق بیمه ماهانه پرداخت کرده اند با تصمیم یک مسئولان یک شرکت، از دریافت حق قانونی خود محروم شدند.

باید دید دولت یازدهم که رسیدگی به بخش درمان را از رویکردهای اصلی خود در زمان انتخابات سال 92 اعلام کرده بود، به این مسئله ورود می کند یا کماکان به نظاره مشکلات زندگی این قشر از جامعه خواهد نشست.

از کارگران بیکار شده کارخانه نساجی بروجرد تا مسئولینی که حرف خود را می زنند

با گذشت 21 روز از عدم تمدید قرارداد 500 کارگر نساجی بروجرد اما هنوز خبری از بازگشت به کار یا برقراری بیمه بیکاری این کارگران خبری نیست که نیست و هر یک کسی در این میان حرف خود را می زند.

به گزارش21فروردین بازتاب بروجرد،ابتدای امسال بود که قرارداد 500 کارگر نساجی بروجرد تمدید نشد و این کارگران با سابقه های مختلف کاری پس از سالها کار در این واحد تولیدی از کار بیکار شدند.

در ابتدای این موضوع با روزهای تعطیل سال نوهمراه بود و پیگیری مشکل به بعد از ایام تعطیلات موکول شد اما با گذشت 21 روز از عدم تمدید قرارداد این کارگران نه هنوز بیمه بیکاری این کارگران وصل شده و نه خبری از بازگشت دوباره به کار مطرح شده است.

البته “نمی دانیم” پاسخ این روزهای برخی از مسئولین است که دست روی دست گذاشته و تنها می گویند در حال پیگیری هستیم وتمایلی ندارند که صحبت هایشان در خبرها ذکر شود.

این که وقتی مشکل رخ می دهد همه باید تلاش کنند تا خیلی سریع مشکل حل شود انگار در این موضوع نمی گنجد و هر کسی حرف خودش را می زند.

انگار مرغ هر یک از افراد برای این مشکل یک پا دارد و از زمین تا آسمان حرف های مسئولین و کارگران و کارفرمایان با هم فرق می کند.

برخی هم هنوز باورشان نشده که 500 کارگر از کار بیکار شده اند چرا که خود را جای این افراد نمی گذارند.

حالا امروز “کامران فرشید” رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی بروجرد گفت: نساجی بروجرد ابتدا باید طرح پیشنهادی تغییرساختار را با توجیه فنی و اقتصادی ارائه دهد و سپس در کمیته های استانی مطرح شود و در صورت موافقت و اخذ مجوز از وزارتخانه، نتیجه اعلام شود.

وی اضافه کرد: تا قبل از ارائه این طرح هیچگونه تعدیل نیرو پذیرفته نمی شود.

این در حالی است که ارائه طرح پیشنهادی مربوط به ماه ها قبل است نه الان که 500 کارگر از کار بیکار شده اند چرا که موضوع تعدیل نیروی از حدود چهار ماه قبل مطرح شده بود و حالا بعد از گذشت 21 روز تازه صحبت از ارائه طرح پیشنهادی می شود.

طبق قانون کار بعد از عدم تمدید قرارداد باید مقرری بیمه بیکاری برقرار شود وکارگران طبق مدت خدمت خود بیمه بیکاری دریافت کنند اما تا حالا چنین چیزی محقق نشده است.

بعد از گذشت ماه ها از موضوع تعدیل نیرو و بعد از گذشت 21 روز از عدم تمدید قرارداد تازه موضوع ارائه طرح پیشنهادی تغییر ساختار مطرح شده است.

حالا آخرین روزهای اولین ماه سال 95 روز به پایان است و به جای برقراری بیمه بیکاری و یا بازگشت به کار کارگران بیکار شده ، هر یک از مسئولین و کارفرمایان حرف خود را می زنند تا این که چه کسی پیروز میدان می شود.

اما از همه اینها که بگذریم بیشترین رنج و سختی به کارگران بر می گردد که به صورت معلق هنوز تصمیمی برای بازگشت به کار یا برقراری بیمه بیکاری آنها گرفته نشده است.

این در حالی است که تا کنون چندین بار کارگران نساجی بروجرد تجمعات اعتراضی و تجمعاتی برای تعیین تکلیف خود را انجام داده اند و تنها “صبر کنید” جمله ای بوده که این روزها کارگران نساجی بروجرد شنیده اند.

عدم پرداخت حقوق ماه های بهمن واسفند بیش از هزارکارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس

با وجود گذشت بیش از بیست روز از آغاز سال جدید، دستمزد بهمن و اسفند بیش از هزار کارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس پرداخت نشده است.

به گزارش21فروردین ایلنا،جمعی از کارگران پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس از عدم پرداخت معوقات مزدی سال گذشته  خود خبر دادند.

از قرار معلوم بیش از 80 درصد شرکت های پیمانکاری شاغل در پالایشگاه خلیج فارس دستمزد بهمن و اسفند کارگران را پرداخت نکرده اند.

ظاهرا تنها عیدی این کارگران در روزهای آخر اسفند ماه گذشته پرداخت شده است.

در عین حال به این کارگران  وعده داده شده است که دو ماه معوقات مزدی آنها قبل از پایان فروردین ماه پرداخت می شود.

با این وجود کارگران با توجه به سپری شدن بیش از  بیست روز از سال جدید نسبت به پرداخت مطالبات مزدی خود و عملی شدن وعده های کارفرمایان ابراز نگرانی کردند و افزودند: امیدواریم در روزهای باقی مانده از فروردین ماه، معوقات مزدی ما پرداخت شود.

عدم پرداخت حقوق ماه های بهمن واسفند کارگران شهرداری بروجرد!

در حالی که حدود یک ماه از سال جدید می گذرد اما کارگران شهرداری بروجرد هنوز حقوق بهمن و اسفند سال قبل را دریافت نکرده اند و  قصه پر غصه عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری بروجرد تمامی ندارد.

به گزارش21فروردین بازتاب بروجر، سال گذشته زمانی کارگران شهرداری بروجرد شش ماه حقوق نگرفته بودند و قرار شد تا پایان سال همه معوقات پرداخت شود اما سال 94 به اتمام رسید و حدود یک ماه از سال جدید می گذرد و کارگران زحمت کش شهرداری بروجرد هنوز در انتظار حقوق بهمن و اسفند سال قبل هستند.

وعده هایی که عملی نشد و انگار ماه های سال از حقوق معوقات کارگران شهرداری بروجرد پیشی گرفته اند و هر ماه که می گذدر معوقات این کارگران همچنان پابرجاست.

کارگران شهرداری بروجرد ساعتهای زیادی را در طول روز مشغول به ارائه خدمات هستند اما سر ماه که فرا می رسد خبری از دستمزد آنها نیست.

عباس شمس الدینی” رئیس شورای شهر بروجرد گفت: کارگران شهرداری بروجرد حقوق بهمن و اسفند سال قبل را دریافت نکرده اند و هنوز شهرداری بروجرد تسهیلات مورد نظر خود را برای رفع مشکلات مالی دریافت نکرده است.

وی اضافه کرد: در صورت دریافت تسهیلات نیز 200 نفر از نیروهای شهرداری بروجرد بازنشست می شوند و معوقات کارگران شهرداری بروجرد پرداخت خواهد شد.

اما انگار این وعده ها هم اگر محقق نشدند ، به نیمه دوم سال و بعد هم به سال بعد موکول می شوند و آب از آب تکان نخواهد خورد و در این میان کارگران شهرداری و خانواده هایشان هستند که این سختی ها را یک به یک تحمل می کنند.

وعده هایی که برای پرداخت معوقات حقوق داده می شود تا کنون عملی نشده و این کارگران شب عید خود را با دو ماه حقوق معوقه آغاز کردند.

اما در این میان برخی جذب نیروهای مازاد در شهرداری بروجرد را علت اصلی عدم پرداخت حقوق می دانند و برخی هم معتقدند رکود در ساخت و ساز این روزها شهرداری را با مشکل مواجه کرده است.

حالا حقوق کارگران شهرداری بروجرد که حق آنهاست تنها در وعده های توخالی قرار گرفته و این و ماه و آن ماه شدن از سوی مسئولین برای پرداخت حقوق ها همچنان ادامه دارد.

عدم پرداخت عیدی کارگران کارخانه کارگلاس – اخراج 2کارگر!

با گذشت 20 روز از شروع سال 95 هنوز عیدی کارگران کارخانه کارگلاس پرداخت نشده است.

همچنین،در روزهای گذشته دو نفر از کارگران توسط کارفرما اخراج شده‌اند.

به گزارش21فروردین ایلنا،تعدادی از کارگران این کارخانه سازنده شیشه‌های خودرو گفتند: در حدود 160 کارگر هستیم که جدا از معوقات مزدی مشکلات دیگری نیز داریم.

برپایه این اطلاعات در حالی که هنوز یک ماه از شروع سال جاری نگذشته است، در روزهای گذشته دو نفر از همکارانشان  توسط کارفرما اخراج شده‌اند.

جدا از این اتفاق کارگران مورد نظر می‌گویند که از حدود دو سال قبل کارفرما در تامین  لباس و کفش کار به وظایف خود عمل نمی‌کند در همین رابطه بیش از شش ماه است که دستکش و ماسک ایمنی که از لوازم ضروری آنها محسوب می‌شود تعویض نشده است.

یک فصل کار با درآمد “بخورونمیر”/زندگی در تهران با حقوق زیر خط فقر

نبود درآمد مناسب، نداشتن قرارداد، بیکاری مداوم، نبود بیمه و امنیت شغلی از دغدغه های اصلی کارگران فصلی است.تأمین تمام مطالبات این کارگران که بماند، حتی هیچ قانونی برای حمایت این کارگران هنگام مشکلات وجود ندارد.

وقتی صحبت از کارگران فصلی می آید،‌ اولین تصور در ذهن چیزی جز ایستادن کارگران زحمت کش سر میدان‌های شهر نیست. کارگران فصلی همه آنها ساکن و اهل تهران نیستند. قریب به اتفاق آنها از شهرهای دور برای کسب روزی حلال به تهران با خانواده یا تنها مهاجرت کرده‌اند. اما مسئله اصلی اینجاست که هر روز زندگی برای این کارگران تجربه تلخی است.

محمدعلی یکی از کارگرانی که از مشهد به تهران آمده، درباره نوع کارش می‌گوید: حدود 9ماه است که از مشهد به تهران آمده ام. یکی از دلایل مهاجرتم به تهران بیکاری در مشهد بود. تصمیم‌گرفتم به تهران بیایم. اما از شرایطی که طی این 9ماهه در تهران داشتم هم راضی نیستم. اما به خاطر نان شب است دیگر

وی ادامه می دهد: از همکارانم شرایط زندگی‌شان را جویا می‌شوم بیان می‌کنند که زندگی با داشتن چنین شغلی نه تنها بهتر نمی‌شود که بدتر هم می‌شود. برخی بیان می‌کنند که برای خودم کاری دست و پا کنم کارآفرینی کنم. اما من سرمایه اولیه ای ندارم. حتی در اندازه کم هم این سرمایه را ندارم. ازترس و هراس هزینه های تهران خانواده ام را با خودم به تهران نیاورده ام.

محمدعلی که دو دختر 3 و 7 ساله داردمی گوید: زندگی است دیگر… در این شرایط سخت اقتصادی باید دوری از خانواده را تحمل کنم تا امرار معاش صورت گیرد.

یکی از مشکلات اصلی این کارگران فصلی و ساختمانی ساماندهی است. این دسته از کارگران بدون داشتن هیچ گونه حمایتی روزها را سپری و به اصطلاح نان بخور و نمیری را کسب می‌کنند.  معمولاً سر تقاطع های خیابان های خمینی،کارون،میدان بریانک، پارک شهر و … به راحتی می‌توان این کارگران را مشاهده کرد که حتی روزهای تعطیل نیز منتظر خوردن دری به تخته و جور شدن کاری مناسب هستند. در میان جویندگان کار در روزهای تعطیل چهره میانسالان بیشتر از جوانان به چشم می‌خورد.

بیکاری تنها بخشی از مشکلات کارگران فصلی است، حوادث ناشی از کار و نبود بیمه و عدم نظارت بازرس درباره امنیت کاری گلایه ای است که دل این دسته از کارگران را به درد آورده است. این کارگران حتی در زمان کارکردن هم در معرض خطرهای جدی هستند و در فصل‌هایی مانند سرما این مشکلات دو برابر می شود.برخی از کارگران فصلی و ساختمانی در ایام زمستان و نیمی از بهار و پاییز برای امرار معاش به دستفروشی و مشاغل کاذب روی می آورند که همین امر نیز هزینه های زیادی را به جامعه و چرخه اقتصادی وارد می کند.

یک هفته کار هست یک هفته بیکاری، یک فصل کار هست یک فصل نداری، کارگر فصلی وضعیتش همین است ایستادن سر چهارراه و چشم دوختن به انتظار.

این جمله احمد یکی دیگر از کارگران ساختمانی است.وی با گلایه از وضعیت بازار کار می‌‌گوید:در بهترین حالت که در کشور کار وجود دارد 50 هزار تومان روزانه دستمزد می‌گیریم. وقتی به هر صاحب کاری می‌گوییم 65 هزار تومان یا 70 هزار تومان پشیمان می‌شود و گلایه اش سر به آسمان می‌کشد. به همین دلیل مجبور هستیم با کمتر از حقمان کار کنیم. خرج خانه با کارگری فصلی درنمی آید.صبح ساعت پنج از خانه باید بیرون زد و تا ظهر منتظر بود که یک نفر پیدا بشود و ما را سر کار ببرد.

وی از خطراتی که در حین کار با آنها روبرو می‌شودمی گوید: از افتادن کیسه های مصالح ساختمانی بر سر و کولش، خطر سقوط از پله های نیمه کاره ساختمان، پاره شدن طنابی که با آن مصالح را به طبقه های بالایی ساختمان‌ها می‌برند یا سرفه ای که به آن عادت کرده است و با هر گرد و خاکی که به هوا پخش می‌شود دوباره گریبانش را می‌گیرد. تلخ می‌خندد و می‌گوید: از بس که در این 20 سال کارگری هوای پر از گرد و خاک و گچ نفس کشیده ام  مدام سرفه می‌کنم.

بخشی ازیک گزارش تسنیم بتاریخ21فروردین

تجمع مقابل موزه هنرهای معاصردراعتراض به واگذاری به بخش خصوصی!

در تجمع معترضان نسبت به واگذاری موزه هنرهای معاصر به بنیاد رودکی، اعلام شد که بحث واگذاری این موزه به‌طور کامل از دستور کار خارج شده است.

معترضان به موضوع واگذاری موزه هنرهای معاصر به بنیاد رودکی، عصر امروز (شنبه، 21 فروردین‌ماه) در مقابل این موزه تجمع کردند. در این تجمع، بحث واگذاری موزه از سوی مجید ملانوروزی – سرپرست موزه هنرهای معاصر – به‌طور کامل منتفی اعلام شد.

براساس بیانیه‌های مختلفی که در فضای مجازی از سوی انجمن هنرمندان نقاش ایران منتشر شده بود، گروهی از معترضان نسبت به واگذاری موزه هنرهای معاصر، ساعت 15 امروز در مقابل موزه جمع شدند. در این تجمع، هنرمندان، اساتید دانشگاه و دانشجویان رشته هنر حضور داشتند. همچنین روی برخی پلاکاردهایی که در دست معترضان دیده می‌شد، جمله‌هایی مانند «گنجینه ملی را واگذار نکنید»، «سرمایه ملی را واگذار نکنید» و….. نوشته شده بود.

دراین تجمع اعتراضی،طوماری که ترکیبی از چند نامه انجمن‌های خصوصی و فرهنگ‌دوستان بود، به حاضران ارائه شد تا موافقان، این طومار را امضا کنند. در این طومار عنوان شده است که جامعه هنری خواستار عذرخواهی رسمی مسؤولان به‌دلیل پنهان‌کاری موضوع واگذاری است. همچنین تصمیم‌گیری شفاف برای مدیریت نهادهای مرتبط با هنر، مختومه اعلام شدن بحث واگذاری و رفع نگرانی اهالی فرهنگ، از جمله موضوع‌های عنوان‌شده در این طومار بود.

حاضران در این تجمع طومار یادشده را امضا کردند و از مقابل موزه هنرهای معاصر پراکنده شدند. در این تجمع، مأموران نیروی انتظامی حضور داشتند.

بخشی ازیک گزارش ایسنا بتاریخ21فروردین

تجمع اهالی شیخ آباد دراعتراض به انباشته شدن زباله ها مقابل شهرداری زابل!

صبح امروز21فروردین، اهالی شیخ آباد به نشانه اعتراض نسبت به انباشته شدن زباله ها در مقابل شهرداری زابل تجمع کردند.

به گزارش21فروردین اوشیدا،یکی از شهروندان که در این تجمع حضور داشت گفت: متاسفانه ماشین های حمل زباله، زباله جمع آوری شده از سطح شهر را در شیخ آباد تخلیه می کنند که دپو زباله در این محل باعث انتشار بوی نامطبوع شده است.

وی افزود: انباشت زباله ها از نظر بهداشتی مشکلات فراوانی ایجاد کرده به طوری که انواع بیماری ها را ایجاد خواهد کرد.

وی ادامه داد: انواع حشرات از قبیل پشه و مگس در محل انباشت زباله ها تجمع کرده که این تجمع امان مردم را بریده است.

وی تاکید کرد: امروز در مقابل شهرداری زابل تجمع کردیم تا شهردار زابل در این خصوص چاره ای برای مردم بیندیشد.

شهردار زابل در خصوص این تجمع گفت: تا پایان خردادمحل جمع آوری زباله ها به کلی پاکسازی و تمیز خواهد شد.

حمیدرضا نوری ادامه داد: تاکنون جمع آوری زباله ها به موقع انجام می شد اما متاسفانه در چند روز اخیر به دلیل اشکال فنی موجود در ماشین آلات زباله ها در محل دپو شده است.

نقص فنی عامل انفجار دیگ بخار در شهرک صنعتی روی زنجان بود

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان گفت: بر اساس بررسی های اولیه از سوی کارشناسان آتش نشانی، انفجار دیگ بخار شرکت کاوشگران واقع درشهرک تخصصی روی زنجان به دلیل نقص فنی رخ داده است.

به گزارش21فروردین ایرنا،علی محمدی روز شنبه افزود: متاسفانه در این حادثه بر اثر شدت انفجار، یک نفر کشته شد و دو نفر نیز مصدوم و به بیمارستان انتقال یافتند.

وی بابیان اینکه خوشبختانه حادثه انفجار دراین شرکت منجر به حریق نشده بود، اظهار کرد: از صاحبان صنعت انتظار می رود به منظور پیشگیری از وقوع حوادث در کنار استفاده از کارشناسان فنی، زبده و باتجربه، نسبت به تجهیز شرکت ها به امکانات فنی و ایمنی نیز اقدام کنند و به بازدیدهای دوره ای از تجهیزات بکار گرفته شده نیز بی تفاوت نباشند.

محمدی از تجهیز مراکز صنعتی به سیستم های هشدار دهنده و امکانات لازم آتش نشانی به عنوان یک ضرورت مهم یاد کرد و افزود: ایمنی در کار، شرط اول در صنعت محسوب می شود که بی توجهی به این مورد مهم ممکن است منجربه حوادث تلخ وغیرقابل جبران شود.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان نیز گفت: انفجار حاصل از دیگ بخار در این شهرک صنعتی روی، یک کشته برجا گذاشت و دو نفر را نیز مصدوم و روانه بیمارستان کرد.

جواد مرادی افزود: این حادثه دلخراش حوالی ساعت 14 بعدازظهر روز گذشته /جمعه/ در شرکت کاوشگران که در 10 کیلومتری شهر زنجان واقع است اتفاق افتاد.

وی اظهار کرد: شدت انفجار ناشی از دیگ بخار به حدی بود که یک جوان 26 ساله در دم به کام مرگ فرو رفت و دو جوان 25 ساله و 32 ساله نیز بلافاصله پس از اقدمات پیش بیمارستانی به منظور ادامه مداوا و درمان به بیمارستان آیت الله موسوی زنجان منتقل شدند.

خودکشی یک معلم در حومه ارومیه!

یکی از معلمان در حومه ارومیه از فرط فقر و نداری دست به خودکُشی زد.

به گزارش 21فروردین کُردپا، اواخر هفته گذشته در بخش سیلوانا، معاون مدرسه ابتدایی دانش روستای “گردوان” با اقدام به خودکُشی به زندگی خویش پایان داد.

هویت این معلم ، یحیی احمدنژاد فرزند کاظم اعلام شده است.

بنابهمین گزارش درباره انگیزه خودکُشی این معلم، فرزند بزرگ آقای احمدنژاد که در اشنویه دانشجوی پیام‌نور است، چند سال قبل دچار بیماری لاعلاج سرطان استخوان گردیده و پدر از تقبل هزینه‌های سرسام‌آور پزشکی به تنگ آمده بود.

برای سومین بار پسر ٢٢ ساله‌ی یحیی به مراکز درمانی ارومیه اعزام می‌شود اما عدم واریز پول نقد به حساب بیمارستان و رد دفترچه بیمه فرهنگیان، پزشکان از درمان سرباز زده و بیمار به منزل بازگشت.

همچین یکی از نزدیکان این معلم با تأیید وقوع چنین حادثه‌ای، اظهار داشت: یحیی احمدنژاد که از اهالی روستای “دولاپسان” می‌باشد، آموزگار سرشناس منطقه مرگور بوده و از ٢۵ سال قبل در آموزش و پرورش و مدارس منطقه ارومیه به ویژه روستاهای دورافتاده به فعالیت تدریس اشتغال داشته است.

سقوط بولدوزر از کوه در معدن دره انجیر انارک سبب مرگ راننده اش شد

سقوط یک دستگاه بولدوزر از ارتفاع 100 متری کوه در محل معدن دره انجیرانارک در شرق استان اصفهان سبب مرگ راننده اش شد.

به گزارش21فروردین ایرنا،رضا عباسی رئیس اورژانس نایین شامگاه جمعه در باره این حادثه گفت : یک دستگاه بولدوزر در یکی از نقاط مرتفع معدن دره انجیر درحال کار بود که به دلیل نامعلومی از ارتفاع 100 متری سقوط کرد.

وی افزود : راننده 50 ساله این بولدوزرازسوی عوامل اورژانس به مرکز درمانی انارک منتقل شد اما به دلیل شدت جراحت جان باخت.

یورش پلیس فرانسه به ششمین تطاهرات علیه پیش نویس قانون کارالخمری!

بدنبال یورش پلیس فرانسه به ششمین تظاهرات علیه پیش نویس قانون کارالخمری 20نفر زخمی شدند.حال یکی از مجروحان وخیم اعلام شده است.همچنین26نفر از معترضین بازداشت شدند.

اخباروگزارشات کارگری:روزشنبه 9آوریل،بیش از120هزار نفربه فراخوان سندیکاهای

(CGT, FO, FSU, Solidaires, Unef, UNL, Fidl)پاسخ مثبت دادندوباشرکت در 200تظاهرات وتجمع برای ششمین باراعتراضاتشان را به پیش نویس قانون کارالخمری،درسراسر فرانسه بنمایش گذاشتند.

به گزارش امروز سندیکای ث.ژ.ت درهمین رابطه،امروزهمزمان با شروع تعطیلات بهاری برگزاری200تظاهرات وتجمع عزم راسخ هزاران نفرعلیه پیش نویس قانون کارالخمری وبرای پس گرفتنش ازطرف دولت اولاند وجایگزینیش با یک قانون کارقرن بیست ویکمی رابنمایش گذاشت.

28آوریل بااعتصاب عمومی ،تظاهرات وتجمعات برای باردیگراعتراضات علیه پیش نویس قانون کارالخمری ادامه پیداخواهدکرد.

بنا به گزارشات منتشره دررسانه های فرانسه،امروز 26نفر از معترضان ازجمله 9نفر درپاریس بازداشت شدند.همچنین بدنبال حمله پلیس فرانسه به تظاهرکنندگان 20نفر از معترضان ازجمله19نفر درشهر رن زخمی شدند.حال زخمی میدان ملت پاریس وخیم اعلام شده است.

بیست ویکم فروردین ماه1395

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.