– چهارمین روزتحریم غذای هزاران نفرازکارکنان رسمی نفت(هلدینگ خلیج فارس)
– حق جعفر عظیم زاده و هیچ انسانی زندان نیست
– اعتصاب دانش آموزان یک مدرسه خرم آباد دراعتراض به عدم وجود سیستم گرمایشی
– گزارش از برگزاری مراسم روز دانشجوی16آذر1394دردانشگاه تهران!
*امروز ما تاریخ خود را خود نوشتیم!
*گزارشی از 16 آذر 94 دانشگاه تهران
*دانشگاه پادگان نیست!
*بیانیه اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
-کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:
«کارگر، دانشجو، اتحاد، اتحاد»
– اعتصاب دانش آموزان یک مدرسه خرم آباد دراعتراض به عدم وجود سیستم گرمایشی
چهارمین روزتحریم غذای هزاران نفرازکارکنان رسمی نفت(هلدینگ خلیج فارس)
هزاران نفرازکارکنان رسمی نفت(حدود20 شرکت زیر هلدینگ خلیج فارس) در منطقه ماهشهر و عسلویه دراعتراض به مصوبه پنهانی دولت در زمینه قطع رابطه استخدامی شرکت های واگذار شده پتروشیمی به بخش خصوصی ، وضعیت نامعلوم شغلی ،عدم پرداخت پاداش بهره وری 2 ماه پیش وسود سهام واحتمال خارج کردن آنها از صندوق بازنشستگی نفت ، بهداری و بهداشت نفت از روز شنبه 94/9/14 اقدام به تحریم غذای محل کارکردند.
این کارکنان تاکید کرده اند در صورت بی اعتنایی وزارت نفت ، هفته آینده اعتصاب و تجمع در بیرون از تمام مجتمع های پتروشیمی انجام خواهد شد.
به گزارش17آذرنفت ما،یکی از مقامات ارشد وزارت نفت طی نامه رسمی اعلام نموده است که مشخصات این دسته از کارکنان که قبلا به استخدام رسمی وزارت نفت درآمده اند از سیستم جامع نفت از سال ۹۵ حذف خواهند شد.
بنابهمین گزارش،بیش از 6000 نفر از کارکنان استخدام رسمی نفت زیر مجموعه شرکت هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس در ماهشهر و عسلویه در پی بی اعتنایی وزارت نفت به نامه نگاری های متعدد وبا توجه به مصوبه پنهانی دولت در زمینه قطع رابطه استخدامی کارکنان شرکت های واگذار شده پتروشیمی به بخش خصوصی و بخشنامه غیر قانونی وزیر نفت به شماره 2306 مورخ 20/3/92 که انتقال کارکنان شرکتهای واگذار شده پتروشیمی به بخش دولتی را ممنوع کرده است دست به اعتصاب غذا و نرفتن به رستوران از ابتدای هفته جاری شنبه 14/9/94 به مدت پنج روز کرده اند . با توجه به اینکه در زمان خصوصی سازی شرکتهای پتروشیمی هیچگونه شفافیت و اطلاع رسانی در خصوص منع انتقال کارکنان این دسته از شرکتها به بخش دولتی انجام نشده است اکنون پس از گذشت دوسال از زمان خصوصی سازی که برخی از کارکنان بدلیل مشکلات شخصی و سازمانی تقاضای انتقال دارند با سد مخالفت وزیر نفت مواجه شده اند.
این گزارش حاکیست؛همچنین اخیرا یکی از مقامات ارشد وزارت نفت طی نامه رسمی اعلام نموده است که مشخصات این دسته از کارکنان که قبلا به استخدام رسمی وزارت نفت درآمده اند از سیستم جامع نفت از سال 95 حذف خواهند شد.طبق قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و بر اساس ماده 10 قانون یاد شده وزیر نفت اختیار کامل دارد که مجددا” از کارکنان استخدام رسمی شرکتهای واگذار شده در بدنه دستگاههای اجرایی این وزارتخانه عریض و طویل استفاده نماید کارکنان تاکید کرده اند در صورت بی اعتنایی وزارت نفت ، هفته آینده اعتصاب و تجمع در بیرون از تمام مجتمع های پتروشیمی انجام خواهد شد.
به گزارش16آذرمشعل نیوز،با توجه به مصوبه پنهانی دولت در زمینه قطع رابطه استخدامی شرکت های واگذار شده پتروشیمی به بخش خصوصی و عدم پرداخت پاداش بهره وری 2 ماه پیش نفت به این دسته از کارکنان همچنین عدم شفافیت در مورد آینده شغلی وعدم پرداخت سود سهام به ایشان همچنین به دلیل وجود احتمال خارج کردن آنها از صندوق بازنشستگی نفت و بهداری و بهداشت نفت موجب اعتراض شدید کارمندان رسمی نزدیک به 20 شرکت زیر مجموعه هلدینگ در سطح ماهشهر و عسلویه شده است که به علت عدم اعتنای مسولین رده بالای نفت به خواسته های به حق این پرسنل موجب شده آنها از روز شنبه 94/9/14 اقدام به اعتصاب غذا بزنند .
به گزارش17آذرایلنادرهمین رابطه،جمعی از کارگران شرکتهای پتروشیمی زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس از چهار روز پیش در اعتراض به آنچه که وضعیت نامعلوم شغلی آنها نامیده میشود در چهار روز گذشته از خوردن وعده غذایی محل کارشان خودداری کردهاند.
معترضان که شمار آنها تا حدود چند صد نفر برآورد میشود در واحدهای پتروشمی بندرامام، تندگویان، بوعلی سینا، خوزستان، اروند و مبین مشغول کارند.
برپایه این اطلاعات، این چند صد نفر معترض از جمله افرادی هستند که تا پیش از واگذاری مدیریت و مالکیت واحدهای پتروشیمی مطابق قانون استخدامی وزارت نفت مشغول کار بودهاند.
در این رابطه به نقل از کارگرانی که از چهار روز پیش در واحدهای یادشده حاضر به خوردن وعده غذایی روزانه نشدهاند گفته میشود: از زمانی که مالکیت و مدیریت این 6 واحد پتروشیمی به بخش خصوصی واگذار شده است، وزارت نفت رابطه استخدامی خود را آنها ما قطع کرده و در عین حال تا به این لحظه کارفرمای جدید در مناسابت خود حاضر نیست تا در چارچوب مقررات قانون کار و تامین اجتماعی به خواستههای آنها رسیدگی کند.
آنها میگویند در مجموع نزدیک به سه هزار نفر هستیم که اکنون برای پیگیری مطالبات خود با مشکل مواجه هستیم و باتوجه به اینکه در حال حاضر به صورت مشخص میان مقررات قانون نفت و قوانین کار و تامین اجتماعی سرگردان هستیم از چهار روز پیش تعدادی از ما تصمیم گرفتند تا به نشانه اعتراض از خوردن ناهاری که در محل کار توزیع می شود خودداری کنند.
کارگران معترض در عین حال یاد آور میشوند: پیش از آنکه بخواهیم به این شیوه اعتراضی متوصل شویم از طریق نامهنگاری با مسئولان وزارت نفت خواستههای خود را مطرح کرده بودیم که تا این لحظه بی پاسخ مانده است.
استناد این گروه از کارگران هلدینگ خلیج فارس به مکاتبات مشترکی است که در ماه گذشته میان گروهی از کارگران مجتمعهای بندرامام، بوعلی سینا، تندگویان، اروند، فجر خوزستان (در منطقه ماهشهر استان خورستان) و شرکتهای مبین، برزویه و پاسارگاد (در منطقه ویژه عسلویه استان بوشهر) با معاونت منابع انسانی وزارت نفت صورت گرفته است.
در این رابطه یکی از مسئولان شرکت ملی پتروشیمی با تایید اعتراض چند روز گذشته کارگران پتروشیمی هلدینگ خیلج فارس گفت: به دنبال مکاتبهای که توسط کارگران معترض با مسئولان وزارت نفت صورت گرفته بود، مسئولان این وزارتخانه با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکاتباتی انجام دادهاند که براساس آن تا زمان انتقال کامل وضعیت استخدامی این کارگران به مقررات قانون کار و تامین اجتماعی همچنان همگی آنها تحت پوشش مقررات استخدامی وزارت نفت قرار خواهند داشت.
حق جعفر عظیم زاده و هیچ انسانی زندان نیست
ناهید خداجو
جعفر عظیم زاده دبیرهیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و یکی از فعالین و رهبران جنبش کارگری را به اتهامات واهی از قرار اجتماع وتبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی وبرهم زدن نظم عمومی ونیز تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی به 6 سال حبس و 2 سال محرومیت ازفعالیتهای اجتماعی و صنفی سیاسی محکوم کردند که در روز 17 ابان 94 برای گذراندن حبس راهی زندان شد.
راستش نمیدانم به کدامیک از اتهاماتی که به جعفر نسبت داده شده اشاره کنم چون هر چه بیشتر اتهامات و مصادیقشان را مرور میکنم بیشتر به واقعیتهای باورنکردنی که در ادامه به آن میپردازیم پی میبرم.
لینک متن کامل: http://www.etehadeh.com/?page=news&nid=4757
گزارش از برگزاری مراسم روز دانشجوی16آذر1394دردانشگاه تهران!
*امروز ما تاریخ خود را خود نوشتیم!
با تمام خطرات و تهدیدها، با تمام بیم و امیدها امروز دانشگاه زیر پای قدم های ما لرزید. پای کوبیدیم، فریاد زدیم، سرود خواندیم و بعد از سال ها سکوت صدای رسای ما در دانشگاه طنین انداخت. ماه ها و روزها و ساعت ها از هرچه داشتیم گذشتیم. ساعت ها بر سر و کله همدیگر زدیم، بحث کردیم، کل انداختیم، زدیم و خوردیم تا امروز بتوانیم قدم اول را درست برداریم. امروز ما گام کوچکی برای خودمان و گام بزرگی برای درمان دردهای پدران و مادران زحمتکشمان، کارگران، زنان و تمام به حاشیه رانده شدگان و زخم خوردگان نظم سرمایه برداشتیم. امروز دانشگاه ملک شخصی کسی نبود. امروز دانشگاه برای همه ما بود. امروز ما خود را از تمام هویت های کاذبی که برایمان ساخته بودند، رها کردیم.
برگرفته از:
https://www.facebook.com/sina.chaichimaleki?pnref=story
*گزارشی از 16 آذر 94 دانشگاه تهران
امروز دانشگاه تهران بعد از چندین سال سکوت علیه خصوصی سازی دانشگاه به فریاد در آمد.
قریب به هزار دانشجوی دانشگاه تهران مستفل از برنامه های نمایشی تشکل های رسمی همچون بسیج و انجمن اسلامی با حضور در صحن دانشگاه و راهپیمایی به بیان اعتراضات وسیع خود در باب کالایی شدن و خصوصی سازی دانشگاه پرداختند.
دانشجویان که با جمع محدود چند ده نفره حرکت خود را آغاز کرده بودند از مقابل میدان اصلی و کتابخانه مرکزی دانشگاه شروع به راهپیمایی به سمت دانشکده ادبیات کردند. با رسیدن مقابل دانشکده ادبیات و ملحق شدن دانشجویان حاضر در صحن دانشکده ادبیات، جمعیتی در حدود سیصد نفر مقابل این دانشکده به سرود خوانی و شعار دادن پرداختند. معترضین با سر دادن شعارهایی همچون”دانشگاه پول گردان، تضعیف زحمتکشان” ،”آموزش رایگان حق مسلم ماست”، “پردیس بین الملل، انحلال انحلال”، “امکانات برابر، حق مسلم ماست” ،”آموزش خصوصی، نمی خواهیم”، “در دانشگاه بیگاری، بعد از تحصیل بیکاری” ، “استاد دانشگاه، دلال پروژه” و… وضعیت اسفبار صنفی و شرایط ناگوار معیشتی خود را بیان کردند. حرکت دانشجویان که در ادامه از دانشکده های پزشکی و فنی ادامه یافت با افزایش جمعیت به بیش از هزار نفر همراه بود. در این حین تعدادی زیادی از ماموران حراست و نیروهای لباس شخصی راه ورود به میدان اصلی که محل قرائت بیانیه اعلام شده بود را بستند. در مقابل جمعیت با سر دادن شعار “دانشگاه پادگان نیست” و ایجاد زنجیره به سمت نیروهای امنیتی حرکت کردند و به آن ها هشدار دادند که راه را باز کنند. تهدیدهای حراست و تلاش برای گفت و گو با دانشجویان کوچک ترین تاثیری در اراده معترضین نداشت. نهایتا بعد از چند اخطار از طرف دانشجویان نیروهای امنیتی از سر راه کنار رفتند و همه دانشجویان در میدان اصلی کوی حلقه زده و سرود یار دبستانی را خواندند. در نهایت بیانیه اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران قرائت شد که با تشویق ها و شعارهای پیاپی جمعیت همراه بود. بعد از قرائت بیانیه دانشجویان با اعلام اینکه به هیچ وجه نمیخواهند پیاده نظام اصلاحطلبان و اصولگرایان باشند و تنها حقوق بنیادی خود را می خواهند پایان تجمع را اعلام کردند.
برگرفته از:
https://www.facebook.com/sina.chaichimaleki?pnref=story
*دانشگاه پادگان نیست!
در این حین تعدادی زیادی از ماموران حراست و نیروهای لباس شخصی راه ورود به میدان اصلی که محل قرائت بیانیه اعلام شده بود را بستند. در مقابل جمعیت با سر دادن شعار “دانشگاه پادگان نیست” و ایجاد زنجیره به سمت نیروهای امنیتی حرکت کردند و به آن ها هشدار دادند که راه را باز کنند. تهدیدهای حراست و تلاش برای گفت و گو با دانشجویان کوچک ترین تاثیری در اراده معترضین نداشت. نهایتا بعد از چند اخطار از طرف دانشجویان نیروهای امنیتی از سر راه کنار رفتند و همه دانشجویان در میدان اصلی کوی حلقه زده و سرود یار دبستانی را خواندند.
لینک ویدئو شعاردادن دانشگاه پادگان نیست:
https://www.facebook.com/leila.hosseinzadeh.104/videos/1933184230240360/?hc_location=ufi
*بیانیه اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
دانشجو هستیم
نه از اعضای تشکلهای وابسته به گروه های سیاسی خارج از دانشگاه، نه از انجمن اسلامی و نه از بسیج، تشکلهایی که به جای خواستهای ما، منافع و مطالبات اربابان خود را دنبال میکنند؛ و نه از نورچشمی های مسئولان و مدیرانی هستیم که دانشگاه را با بازار خریدوفروش دانشجو اشتباه گرفته اند.
ورود نهادهای نظامی، سیاسی و امنیتی به درون دانشگاه ها و ایجاد مؤسسات و دانشکده های موازی در ساختار دانشگاه استقلال این نهاد را خدشه د ار میکند؛ این موسسات و دانشکده ها در بسیاری از دانشگاه های کشور نفوذ پیدا کرده اند که نمونه بارز آن در دانشگاه تهران؛ دانشکده های علوم و فنون نوین، کارآفرینی و مطالعات جهان هستند. سکوت و دادن باج های کلان از طرف مدیران دانشگاه که در واقع همدست و جاده صاف کن این گروه ها هستند به این روند شتاب بیشتری داده است و نتیجه آن جز تبدیل دانشگاه به بازوی این نهادها و گروه های سیاسی و نظامی نخواهد بود.
آنچه ما را واداشت که صریح و بی پرده، مردم و افکار عمومی را خطاب قرار دهیم، دردها و مصائبی است که بی امان بر سر ما آوار کرده اند و هر بار در جواب حق طلبی ما ، یا تهدید کرده اند یا وعده داده اند. اکنون این خلف وعده ها و تهدیدها ما را به ستوه آورده است. این چنین است که به نزد شما به دادخواهی آمده ایم .
به واقع؛ پیامدها و مراتب این وضعیت وخیم تر از آن است که صاحب نظران تصور می کنند. ما از درون دانشگاهی با شما سخن می گوییم که اکنون تبدیل به یک بنگاه تجاری شده است. تمام امکانات دانشگاه که می بایست به صورت برابر در اختیار همگان باشد، به بهانه هایی همچون افزایش کارایی و کاهش هزینه ها، مشمول خصوصی سازی افسارگسیخته و کالایی شدن شده است.
در حالی که این کار جز فشار مضاعف اقتصادی و سلب امکانات از دانشجو تا کنون پیامد دیگری نداشته است. ما همچون کارگران که بیرون از دانشگاه از بنیادی ترین حقوق خود یعنی بهداشت، آموزش و مسکن همگانی محروم شده اند، در درون دانشگاه از ستم مضاعفی رنج می بریم . هرگز تاب نمی آوریم که امروز از محل مالیات مردم، کیف پول الکترونیک بانک فخیمه تجارت شارژ شود و فردا از جیب ما دانشجویان.
ما هشدار می دهیم انحلال و سرکوب نهادهای مستقل دانشجویی همچون شورای صنفی مرکزی که تلاش ها برای احیای آن تا امروز به بن بست رسیده است ، نتایج نامطلوبی دارد . رشد تشکل های قدرت ساخته که هیچ ارتباطی با بدنه دانشجویی و مشکلات آنها ندارند یکی از آن نتایج نامطلوب است. دخیل نبودن دانشجویان در روند برنامه ریزی های کلان دانشگاه و عدم نظارت آنان بر طرح هایی که سرنوشت آنان را تحت تاثیر قرار می دهد، پیامد دردناک این رفتار دانشجو ستیز است. ما خواهان آن هستیم که شکل گیری و تصویب آیین نامه ی تشکل های دانشجویی باید با حضور و همفکری مستقیم دانشجویان باشد نه اینکه این آیین نامه ها در اتاق های دربسته و بدون مشورت دانشجویان نوشته و تصویب شوند.
ما هشدار می دهیم واگذاری امکانات و اموال دانشگاه نظیر تأسیسات، اینترنت، فضای سبز، سالن های ورزشی و سرویس های ایاب و ذهاب به پیمانکاران معلوم الحال در راستای کالایی کردن آموزش است و دست اندرکاران این خیانت بزرگ که عناوین مسئول و مدیر را دارند با نوع مدیریت شان دسترسی به حداقل های زندگی را برای ما محدود می کنند .
ما هشدار می دهیم راه اندازی و گسترش پردیس های بین الملل که در حال تسخیر فضای آموزش عالی کشور و دانشگاه های دولتی است ،نتیجه ای جز تبدیل دانشگاه به بازار آزاد خرید و فروش مدارک دانشگاهی ندارد. این روند باعث افزایش مدرک دارهای بی تخصص می شود که اکثر آنها از طبقات بالای جامعه و احتمالاً آقازاده های آینده کشور هستند.
ما هشدار می دهیم این صحنه آرایی خطرناک و روابط غیرشفاف بین مدیران باعث تضییع حقوق مردم و تاراج بیت المال می شود. نمود این روابط را می توان در تخلفات مالی گسترده ای دید که یکی از موارد آن هزینه های خلاف قانون و آیین نامه صندوق رفاه است که از دانشجویان دریافت شده است. مورد دیگر آن زمین خواری های بزرگ از کوی دانشگاه به نفع پردیس دانشکده های فنی است. این روند نتیجه ای جز نابودی و تصرف هست و نیست دانشگاه و خوابگاه و ایجاد جو بی اعتمادی وسیع علیه مدیران و مسئولان دانشگاه ندارد.
ما هشدار می دهیم بومی گزینی در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی که با توجیهات و دلایل غیرکارشناسی مسئولین وزارت علوم در حال انجام است پیامدهای ناگواری دارد. این دلایل که نه، این بهانه ها همچون افت تحصیلی دانشجویان خوابگاهی و جلوگیری از مهاجرت های درون کشوری در واقع چیزی نیست جز شانه خالی کردن دولت از انجام مسئولیت های اجتماعی خود و باعث ایجاد شکاف عمیق بین شهرستان ها و مرکز می شود.
ما هشدار می دهیم امنیتی کردن فضای دانشگاه و برخوردهای شدید با فعالان دانشجویی باعث ایجاد سرخوردگی و ناامیدی در بین دانشجویان و خانواده های آنان می شود .این سرخوردگی و ناامیدی و تضعیف نهادهای دانشجویی توسط کمیته انضباطی منجر به حذف شدن صدای دانشجو خواهد شد .آیا کمیته انضباطی در کنار احضار و تهدید دانشجویان و خانوده هایشان نسبت به برخوردهای فیزیکی یکی از اساتید دانشکده ادبیات و معاونت اداری مالی کوی دانشگاه با دانشجویان، عکس العملی داشته است؟
ما هشدار می دهیم تبعیض مضاعف بر زنان و دختران دانشگاه باعث سرخوردگی و ایجاد شکاف جنسیتی می شود. این تبعیض شامل محدود کردن بی منطق ساعت های رفت و آمد، فشارهای مضاعف حراست و کمیته انضباطی ،محدودیت های اجتماعی و کنترل شدید آزادی های فردی و حتی موارد بدیهی مثل، امکانات رفاهی ضعیف تر نسبت به دانشجویان پسر می شود. دختران خوابگاهی از امکاناتی همچون اینترنت، آب گرم، فضای بدون محدودیت برای استراحت و ده ها مورد ریز و درشت دیگر محروم هستند .
ما هشدار می دهیم محدود کردن فعالیت های فرهنگی و کارشکنی پی در پی در فعالیت این کانون ها نتیجه ای جز زدن آخرین تیر بر جسم نحیف فرهنگ و هنر ندارد. عدم ایجاد امکانات مناسب برای امور فرهنگی و هنری و حتی استفاده نکردن از امکانات موجود و بهانه تراشی های متعدد در دادن مجوز برای برنامه های فرهنگی، از دردهای بیشمار این بخش از زندگی دانشجویان است .
ما هشدار می دهیم وضعیت اسفباری که دانشجویان معلول و نابینا در آن به سر می برند باعث انزوای هرچه بیشتر این عزیزان خواهد شد. تخصیص کمترین امکانات آموزشی و رفاهی و عدم حمایت و دستگیری از طرف مسئولین، نتیجه ای جز محرومیت مضاعف و آسیب پذیری تحصیلی و اجتماعی بیشتر این قشر نخواهد داشت.
ما هشدار می دهیم محدودیت هایی که بر دانشجویان متأهل تحمیل می شود، پیامدهای اجتماعی ناگواری دارد. امکانات اسفبار خوابگاهی، کاهش ظرفیت خوابگاه های متاهلی، اخذ هزینه های گزاف برای تعمیرات خوابگاه از دانشجویان و انواع و اقسام تبعیض ها که بر این دانشجویان روا داشته می شود، نتیجه ای جز تزلزل روابط خانوادگی و افزایش نرخ طلاق در بین دانشجویان نخواهد داشت.
این رویه خلاف شعارهای همیشگی مسئولان در مورد تشویق به ازدواج و تشکیل خانواده است و متاسفانه خود مانعی در برابر آن می-باشد.
ما دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران؛ خواهان پاسخگویی صریح شخص رئیس دانشگاه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر آموزش و پرورش در مورد مسائل فوق هستیم و تا حل کامل تمامی مسائل دست از مطالبات به حقمان نخواهیم کشید.
“دانشگاه ملک شخصی کسی نیست و باید برای همگان باقی بماند.”
دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران – شانزدهم آذر سال نودوچهار
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:
«کارگر، دانشجو، اتحاد، اتحاد»
16 آذر یاد آور خاطره مبارزات دانشجویان آزاد اندیشی است که نمی خواستند تن به دیکتاتوری و وابستگی بدهند.
لینک متن کامل:
اعتصاب دانش آموزان یک مدرسه خرم آباد دراعتراض به عدم وجود سیستم گرمایشی
دانش آموزان مدرسه ابتدایی هیات امنایی شهدای جهاد خرم آباد به دلیل عدم وجود سیستم گرمایشی و سرمای زیاد کلاسها از رفتن به کلاس های درس خودداری کردند.
به گزارش 17آذرایرنا، دانش آموزان و اولیای این مدرسه در روزهای گذشته نسبت به سرمای مدرسه و کلاس های درس و همچنین عدم وجود سیستم گرمایشی در مدرسه اعتراض خود را به آموزش وپرورش ناحیه یک خرم آباد اعلام کرده بودند.
یکی از اولیای دانش آموزان که خواست نامش در خبر ذکر نشود، گفت: کلاس های درس این مدرسه فاقد هرگونه سیسم گرمایشی بوده و بسیاری از دانش آموززان به دلیل سرمای شدید مدرسه دچار بیماری شده اند.
وی تصریح کرد: در هفته جاری چندین بار این موضوع به مسوولان مدرسه و ناحیه 1 آموزش و پرورش خرم آباد انتقال داده شده که تاکنون هیچ اقدامی نسبت به این موضوع انجام نشده است.
وی اضافه کرد: بر همین اساس در اقدامی هماهنگ و با هماهنگی اولیای دانش آموزان اقدام به عدم حضور دانش آموزان در کلاس های درس نموده تا شاید مسوولان امر برای این مهم چاره اندیشی کنند.
سرمای هوا در هفته گذشته موجب کاهش دمای اغلب شهرهای استان لرستان شده و در برخی از شهرها از 10 تا 15 درجه افت دما وجود داشته است.
مدرسه هیات امنایی ابتدایی و راهنمایی شهدای جهاد در ناحیه 1 خرم آباد واقع شده و به دلیل نزدیکی به برخی از ادارات استان، اغلب اولیای دانش آموزان از کارکنان ادارات و نهادهای دولتی هستند.
هفدهم آذرماه1394