پرونده قضایی9کارگرمعترض معدن سنگ آهن بافق مختومه باید گردد
– لینک سومین لیست از معلمان و کارگران طومار ” صدای اعتراض جعفر عظیم زاده باشیم”
– دومین روز اعتراض کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد،با تجمع مقابل خودروی وزیر کشور ودخالت پلیس همراه شد!
«ما کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد قربانیان خصوصیسازی»
– تجمعات اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه شیر بالدی مقابل اداره کارواستانداری سیستان و بلوچستان !
– عدم پرداخت4ماه حقوق1000کارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس!
– افزایش بیکاری دراستان خراسان رضوی!
-500 کارگر سنگبری بروجرد طی دو سال اخیر بیکار شده اند
– مرکز آمارنرخ رشد اقتصادی سال 1394 رامنتشرکرد!
– تجمع دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل هم شبانه روزی شد!
– علت ترکیدگی لوله گاز در مناطق نفتخیز گچساران اعلام شد
– زخمی شدن۵ کارگر بر اثر سقوط سقف ساختمان دررودسر- وخامت حال 2کارگر
– جان باختن یک کولبرجوان در مرز پیرانشهر!
– گفتید که نفس معترضین به پیش نویس قانون کاردولت فرانسوا اولاند به صدا افتاده است؟
– جهت اقدام فوری:تلاش مشترک دو حزب محافظه کار و لیبرال در استان انتاریو برای ممنوعیت حمایت از مبارزات مردم در فلسطین و جنایی کردن جنبش بایکوت، عدم سرمایه گذاری و تحریم (بی دی اس) علیه دولت اسرائیل را محکوم می کنیم
– گفتید که نفس معترضین به پیش نویس قانون کاردولت فرانسوا اولاند به صدا افتاده است؟
پاسخ دندان شکن حضور400هزارنفری امروز درخیابان های فرانسه!
لینک سومین لیست از معلمان و کارگران طومار ” صدای اعتراض جعفر عظیم زاده باشیم”:
http://www.etehadeh.com/?page=news&nid=5154
جان جعفر عظیم زاده در خطر است:صدای جعفر عظیم زاده باشیم
با امضای طومار زیر (نامه به ریاست قوه قضائیه آیت ا… آملی لاریجانی) کمک کنید صدای جعفر عظیم زاده باشید
با ارسال نام و نام خانوادگی خود و دیگر دوستانتان به یکی از طرق زیر به جمع امضا کنندگان طومار بپیوندید
به ایمیل jafar.tomar@gmail.comو یا درتلگرام @ette9 ارسال کنید
ریاست قوه قضائیه آیت ا… آملی لاریجانی
با سلام
ما کارگران و همه مزدبگیران جامعه از ابتدائی ترین حقوقِ معیشتی و اجتماعی محروم بوده و سالهاست که خواهان تغییر و بهبود شرایط فوق العاده غیر انسانی زندگی خود هستیم. هر گاه که صدای اعتراضمان بلند شده است سر از مراکز انتظامی و امنیتی در آوردیم، برایمان پرونده های امنیتی تشکیل دادند و توسط دستگاههای قضائی به اتهامات امنیتی از قبیل “اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام، اخلال در نظم و غیره” محاکمه و محکوم به حبس، پرداخت جریمه و غیره شدیم.
اکنون تعدادی از کارگران و معلمان معترض که گناهی غیر از تلاش برای بهتر شدن وضعیت زندگی خود و هم سرنوشتانشان نکرده اند، به اتهامت امنیتی به حبسهای طولانی مدت محکوم شده اند که یا در زندانند یا با سپردن وثیقه های سنگین موقتا تا تعیین تکلیف نهائی آزاد هستند. جعفر عظیم زاده رئیس هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران یکی از آن دهها فعال کارگری است که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به شش سال حبس محکوم شده و هم اینک در بند 8 زندان اوین زندانی است. این فعال کارگری در اعتراض به این اتهام وارونه که با آن به شش سال زندان محکوم شده است، از روز دهم اردیبهشت اقدام به اعتصاب غذا نموده است. اما با وجود اینکه به خاطر اعتصاب غذا وضعیت جسمیش رو به وخامت می رود و سلامتیش مورد تهدید جدی است، مسؤلان قضائی که در این رابطه مسؤلیت مستقیم دارند، تا کنون هیچ عکس العملی نشان نداده اند!
خواست جعفر عظیم زاده حذف اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” از پرونده های فعالین صنفی و اجتماعی است. این خواستی است که به همه کارگران ومعلمان و مزدبگیران مربوط می باشد. در نتیجه ما امضا کنندگان این طومار ضمن تأکید بر تحقق خواست حذف اتهامات امنیتی از همه پرونده های فعالین صنفی و اجتماعی، خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط جعفر عظیم زاده هستیم.
دومین روز اعتراض کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد،با تجمع مقابل خودروی وزیر کشور ودخالت پلیس همراه شد!
«ما کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد قربانیان خصوصیسازی»
امروز30اردیبهشت ماه،کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد در بدو ورود وزیر کشور به شهر خرمآباد بار دیگر به دلیل عدم پرداخت مطالباتشان تجمع و اعتراض کردند.
کارگران تجمعکننده که از قبل آماده شده بودند جلوی خودرو و کاروان حرکتی وزیر کشور تجمع کنند به محض رسیدن خودروی وزیر کشور به میدان استانداری به سوی خودروی وی هجوم بردند و شعار دادند:
مفسد اقتصادی، اعدام باید گردد.
هیهات منالذله.
27 ماه است حقوق نگرفتهایم…
به گزارش30اردیبهشت تسنیم،جمعی از کارگران کارخانه پارسلیون لرستان با ورود عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور به استان به خاطر عدم پرداخت حقوق و بیمه خود تجمع و اعتراض کردند.
تجمعکنندگان این بار با در دست داشتن بنری با مضمون « ما کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد قربانیان خصوصیسازی، 27 ماه حقوق طلب داریم. کسی به فریادمان نمیرسد.»بار دیگر اعتراض خود را به مسئولان اعلام کردند.
به گزارش امروز هومان نیوز درهمین رابطه، صبح پنجشنبه 30 اردیبهشتماه در حالی وزیر کشور، عبدالرضا رحمانیفضلی به خاطر الگو شدن استان لرستان به عنوان یکی از استانهای برتر اقتصاد مقاومتی به خرمآباد سفر کرد که تعدادی از کارگران شرکت پارسیلون در مقابل استانداری لرستان و جلوی خودروی وزیر کشور تجمع کردند تا فریاد بزنند که 27 ماه است حقوق نگرفتهاند.
کارگران تجمعکننده که از قبل آماده شده بودند جلوی خودرو و کاروان حرکتی وزیر کشور تجمع کنند به محض رسیدن خودروی وزیر کشور به میدان استانداری به سوی خودروی وی هجوم بردند و شعار دادند:
مفسد اقتصادی، اعدام باید گردد.
هیهات منالذله.
27 ماه است حقوق نگرفتهایم…
وقتی ساعتی بعد جلسهی ستاد مقاومتی استان لرستان با حضور وزیر کشور و استاندار لرستان، فرمانداران استان و مدیران ادارات و دستگاههای اجرایی استان نیز برگزار شد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان، محمدرضا صفیخانی که از وی خواسته شد بهعنوان یکی از مدیران گزارشی ارائه بدهد نیز درباره مطالبات کارگران شرکت پارسیلون صحبتی نکرد و صرفاً یک گزارش کاری کلی از اوضاع صنعت و معدن استان ارائه کرد.
همزمان بیرون از ساختمان استانداری لرستان تعداد کارگران معترض بیکار شده در پارک روبهروی استانداری ماندند و در نهایت با دخالت پلیس کارگران معترض متفرق شدند.
درهمین رابطه:
تجمع کارگران کارخانه پارسیلون دراعتراض به بلاتکیلفی شغلی وعدم پرداخت ماه ها مطالباتشان مقابل استانداری لرستان!
صبح امروزچهارشنبه (۲۹ اردیبهشت ماه)،جمعی از کارگران کارخانه نساجی پارسیلون خرم آباد در اعتراض به وضعیت نامعلوم شغلی وبلاتکلیفی در دریافت مطالبات معوقه خود مقابل ساختمان استانداری لرستان تجمع کردند.
به گزارش29اردیبهشت ایلنا، به نقل از کارگرانی که در این اجتماعی اعتراضی شرکت داشتهاند گفته میشود، در کارخانه نساجی پارسیلون بیش از ۱۲۳ نفر کارگر رسمی فعالیت دارند که از دی ماه حقوق نگرفتهاند. علاوه بر آن عیدی سال ۹۴ کارگر هنوز پرداخت نشده وحق عیدی وپاداش سالهای گذشته کارگران به صورت کامل پرداخت نشده است.
طبق اظهارات کارگران شاغل در پارسیلون، همسان با دستمزدشان، حق بیمه کارگران به تامین اجتماعی پرداخت نشده است، همچنین مطالباتی نیز در ارتباط به دستمزد از سالها قبل وجود دارد.
به گفته آنان پیش از این (حدود۴ ماه قبل) نیز تعداد حدود ۲۵۰ کارگر قراردادی کارخانه از سوی کارفرما به بهانه مشکلات مالی بااتمام قرار داد کار بیکار شدهاند.
این کارگران که خواهان وصول طلب مزدی خود هستند میگویند بخش عمدهای از مشکلات کارخانه پارسیلون عدم حضور کارفرما در محل کارخانه است به همین دلیل با افزایش مشکلات کارخانه به سبب نبود کارفرما تقریبا از سه ماه قبل این واحد صنعتی موقتاهیچ تولیدی ندارد وفعالیت آن به حداقل ممکن رسیده است.
آنها میگویند در آخرین پی گیریهای که با کارفرما انجام دادیم هیچ پاسخ قاطعی از سوی کارفرما برای دریافت مطالباتمان نشنیدیم و به همین دلیل ناچار شدیم برای احقاق حقوق از دست رفتهمان تجمع کنیم.
به گزارش امروز ایرنا درهمین رابطه،کارگران این شرکت 30 ماه حقوق و مزایا طلب دارند و به رغم وعده های مسئولان تا کنون دستمزدی دریافت نکرده اند.
شرکت پارسیلون خرم آباد (سهامی عام ) به عنوان بزرگترین تولید کننده الیاف فیلامنت نایلون و گرانول پلی آمید 6 در سال 1353 تاسیس شد که در دهه 80 به دلیل واگذاری به بخش خصوصی دچار رکود و بحران شد.
این شرکت در سال 1363 به بهره برداری رسید و ظرفیت تولید سالانه آن 14 هزار تن انواع نخ نایلون خام و استرچ و یکهزار تن گرانول پلی آمید 6 اعلام شده است.
محصولات پارسیلون در صنایع تکسچر ایزینگ، بافندگی کتن و راشل، گردباف، تولید نخ تور ماهیگیری، جوراب بافی، شیلنگ، لاستیک و انواع قطعات پلاستیکی مهندسی مورد استفاده قرار گرفته است.
پارسیلون در سال های گذشته یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی و صنعتی استان لرستان بوده و حجم بسیاری از بار اقتصاد استان را به دوش می کشید.
در سال های پس از خصوصی سازی، این کارخانه که با سابقه حدود 40 سال پیشکسوت صنعت لرستان به شمار می رفت، دوام نیاورد و در دهه گذشته تعطیلی و نیمه نعطیلی های پی در پی رمقی برای این واحد و البته کارگران دل نگران آن به جا نگذاشته است.
در چهار سال اخیر اخباری مختلفی در خصوص وضعیت این کارخانه و تجمع های اعتراض آمیز کارگران آن منتشر شده است.
تجمعات اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه شیر بالدی مقابل اداره کارواستانداری سیستان و بلوچستان !
روز دوشنبه27اردیبهشت ماه، کارگران اخراجی کارخانه شیر بالدی دراعتراض به اخراج وعدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه، تجمعاتی مقابل اداره کار و استانداری سیستان و بلوچستان برپا داشتند.
به گزارش 29اردیبهشت عصرهامون، کارگران کارخانه شیر بالدی بدنبال تجمعات اعتراضی روزدوشنبه با بیان اینکه 35 نفر با سابقه کاری بالا از کارخانه اخراج شده اند عنوان کردند که هیچ مسئولی پیگیر مطالبات ما نیست.
این روز ها که به دلیل شرایط اقتصادی کشور، حقوق بسیاری از کارمندان کفاف زندگی شان را تا پایان ماه نمی دهد هستند کارگرانی که نه تنها چند ماه را حقوق دریافت نکرده اند بلکه پس از سال ها کار از کارخانه نیز اخراج شده اند.
چندی پیش کارخانه شیر بالدی به دلیل عدم خرید شیر از دامداران استان سر تیتر خبر ها شد تا اینکه این موضوع از سوی برخی مسئولین در یک اقدام ساندویچی برطرف شد. اما این بار این کارخانه در اقدامی قابل تامل 35 کارگر را که سابقه 15 تا 16 سال دارند به گفته کارگران بدون دلیل موجهی از کارخانه اخراج کرد.
به دلیل بی پولی همسرم را از بیمارستان ترخیص نکردند
یکی از کارگران با بیان اینکه چند ماه است که حقوق دریافت نکرده ایم، ادامه داد: چندی پیش که همسرم را برای وضع حمل به بیمارستان برده بودم فهمیدم که مدیر کارخانه ماه هاست بیمه ما را قطع کرده است و هنوز همسرم را به دلیل بی پولی ترخیص نکرده اند.
کارگر دیگری گفت: تمام طول روز به سختی بدون هیچ استراحتی از ما کار می خواستند و اکنون نه تنها 5 ماه حقوق ما را نداده اند بلکه فهمیدیم تمام این مدت بیمه ما را هم قطع کرده بودند.
یکی از کارگران با بیان اینکه مدیر جدید مدیریت بلد نیست، افزود: به دلیل اخراج نیروهای بازار یابی، کارخانه نتوانست محصولی به فروش برساند و اکنون 70 تن از محصولات لبنی به ارزش 150 میلیون تومان در انبار کارخانه موجود است.
کارگر دیگری با بیان اینکه در مراجعه ای که به استانداری داشتیم برخی مسئولین عنوان کردند شما نیروی مازاد هستید که اخراج شدید، گفت: آخر کدام نیروی مازادی سابقه 17 ساله دارد؟
عدم پرداخت4ماه حقوق1000کارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس!
دستمزد بیش از هزار کارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس از بهمن ماه سال گذشته پرداخت نشده است.
به گزارش30اردیبهشت ایلنا،در پروژه پالایشگاه ستاره خلیج فارس دست کم تا نزدیک به هزار نفر مشغول کارند و از قرار معلوم دستمزد کارگرانی که طلبکارند از بهمن ماه سال گذشته پرداخت نشده است و در حال حاضر این کارگران نزدیک به 4 ماه معوقات مزدی دارند.
این کارگران در شرکت های پیمانکاری خرد و درشت طرف قرارداد با پالایشگاه، فعالیت دارند ولی هیچ یک از این شرکت ها در 4 ماه گذشته مطالبات مزدی کارگران را پرداخت نکرده اند.
افزایش بیکاری دراستان خراسان رضوی!
بیکاری، واژهای است که در چند سال اخیر گریبان جامعه را فرا گرفته و دلایل متعددی برای آن عنوان میشود. مطابق آمار رسمی کشور نرخ بیکاری در سال ۱۳۹۴ معادل ۱۱ درصد بود که نسبت زنان به مردان و نقاط شهری به روستایی بیشتر بوده این در حالی است که نرخ بیکاری در خراسان رضوی به نزدیک ۱۵ درصد میرسد که از میانگین کشوری بسیار بالاتر است.
افزایش آمار بیکاری در خراسان رضوی نسبت به سالهای گذشته سبب شد تا برای تهیه گزارشی میدانی به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه کنم، حدود ساعت 9 صبح با حضور در اداره کار به قسمت تقاضای دریافت بیمه بیکاری میروم. با تعجب عده زیادی را میبینم که در حال پر کردن فرم مربوطه هستند و در میان آنها هم زن و هم مرد به چشم میخورد.
یکی از افرادی که بر روی صندلی جدا از مابقی نشسته، با توجه به اینکه سن و سال زیادی دارد، توجهم را جلب میکند. در نتیجه با وی همکلام میشوم و علت حضورش برای دریافت مقرری بیکاری را میپرسم. که وی پاسخ میدهد: 26 سال است که در آسفالت ریزی جادهها فعالیت میکنم و در نقاط مختلف استان و خارج از استان کار کردهام و یک هفته است که به خاطر شرایط مالی نامناسب، شرکت عذر من راخواستهاست.
وی میافزاید: متأسفانه از 26 سال سابقه کاری که داشتم، تنها هشت سال سابقه بیمه دارم که مبلغ زیادی به عنوان بیمه بیکاری به من داده نمیشود و این در شرایطی است که یک کارگر ساده هستم و باید خانوادهای پنج نفره را اداره کنم.
در گوشهای دیگر جوانی را میبینم که با تلفن خود صحبت میکند و بسیار شاکی است. وقتی علتش را جویا میشوم،او میگوید: سه سال است که مسؤول حسابداری یک هتل هستم و به خاطر تغییر مدیریت و اختلافی که بین ما پیش آمد، عذر من خواسته شد، اما من تا پایان بهمن ماه امسال قرارداد کاری دارم و برای بیمه بیکاری که مراجعه کردم، میگویند که باید برگههای درخواستم را مدیر هتل تأیید و امضا کند، اما به دلیل اختلافی که وجود دارد، وی زیر بار نمیرود.
در حال صحبت کردن با یکی از کارگران هستم که خانمی پیشقدم شده و به سمت من میآید و میگوید: اگر برای تهیه گزارش به اینجا آمدهاید، این مطلب را هم اضافه کنید که من سرپرست یک خانواده چهار نفره هستم و 15 سال در یک شرکت نساجی کار کردم، اما در پی تعدیل نیرو نزدیک به یک ماه است که بیکار شدهام.
وی ادامه میدهد: برای من که خانم هستم و باید مخارج زندگی خود و فرزندانم را تأمین کنم، این بیکاری با نابودی حیات خانوادهام برابری میکند، چون بازار کار نیز خراب است و خانمها اصولاً مبلغی کمتر از آقایان دریافت میکنند.
افزایش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان رضوی!
مدیرکل بیمه تأمین اجتماعی خراسان رضوی درباره آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان اظهارمی دارد: تا اسفند ماه سال 94 تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان رضوی 14 هزار و 288 نفر بوده که نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، به طوری که مطابق آمار در سال 93 مبلغ 922 میلیارد ریال و در سال 94 مبلغ هزار و 241 میلیارد ریال در استان مقرری بیکاری پرداخت شده است.
محمد قوامی با بیان اینکه سال گذشته مشکل بیکاری در خراسان رضوی افزایش یافت، اضافه میکند: بیشترین آمار دریافت مقرری بیمه بیکاری در شهرستان مشهد با 10 هزار و 95 نفر و نیشابور با 822 نفر در سال 94 بوده است.
وی ادامه داد: بیمه بیکاری به افرادی تعلق میگیرد که به صورت غیرارادی از کار اخراج میشوند و با مراجعه به اداره کار میتوانند، درخواست دریافت مقرری بیمه بیکاری کنند که بنا بر میزان سابقه آنها زمان و مبلغ پرداخت بیمه مشخص میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سال گذشته 14 هزار و 136 نفر برای دریافت مقرری بیمه بیکاری به ادارهکل کار استان مراجعه کردهاند، اظهار میدارد: آمار و اطلاعات نرخ بیکاری با اجرای طرح آمارگیری نیروی کار و توسط مرکز آمار ایران به صورت فصلی و سالیانه تولید و منتشر میشود. با توجه به اینکه نمونهها تنها در سطح ملی و استانی بهینهسازی شده، اطلاعات در سطح شهرستان به دست نمیآید، اما در سال 94 افزایش آمار بیکاری در کل استان را داشتهایم.
محمود احمدی در خصوص دلایل افزایش آمار بیکاری در استان یادآور میشود: یکی از دلایل اصلی بیکاری در خراسان رضوی این بوده که 95 درصد اقتصاد استان در اختیار بنگاههای خصوصی است که این بنگاهها در شرایط رکود بخشی از نیروهای خود را تعدیل میکنند.
وی میافزاید: ورود بیرویه کالاهای خارجی، استقبال نکردن بنگاههای اقتصادی از تسهیلات بانکی به دلیل نرخ سود بالا، رکود در صنعت ساختمان و ساختوساز، مشکلات فروش محصول و تهیه مواد اولیه و نبود مهارت مناسب در بین جویندگان کار از عوامل دیگر بیکاری در استان به شمار میروند.
منبع:قدس-30اردیبهشت
500 کارگر سنگبری بروجرد طی دو سال اخیر بیکار شده اند
رئیس اتحادیه سنگبریهای بروجرد گفت: 500 کارگر سنگبری بروجرد طی دو سال اخیر و به دلیل نبود بازار فروش بیکار شده اند.
به گزارش30اردیبهشت بازتاب بروجرد،صفر زارع رئیس اتحادیه سنگبریهای بروجرد گفت: رکود در بازار سنگ طی سالهای اخیر مشکلات زیادی را برای سنگبریها ایجاد کرده به طوری که در طول دو سال قبل حدود 500 کارگر از سنگبریهای بروجرد بیکار شده اند.
وی اضافه کرد: نبود بازار فروش مهمترین مشکل این بخش است و هم اکنون در انبارهای سنگبریها سنگ های زیادی انباشته شده است و متقاضی ندارد.
به گفته وی در حال حاضر 700 کارگر در سنگبریهای بروجرد فعالیت دارند و سنگبریها با حداقل ظرفیت کار می کنند.
زارع اظهار داشت: بیش از 40 درصد سنگبریهای بروجرد به صورت کامل تعطیل هستند و بقیه واحدها با حدود 8 تا 10 کارگر و با حداقل ظرفیت کار می کنند.
رئیس اتحادیه سنگبریهای بروجرد: سنگبریها از جمله واحدهایی بوده اند که هیچ مشکلی نداشته و روزانه حدود 12 ساعت فعالیت داشته اما رکود ساخت و ساز هم سبب کاهش تقاضا برای سنگ شده و بی رونقی را در سنگبریها رقم زده است.
وی بیان کرد: از تعداد 120 واحد سنگبری در بروجرد بسیاری از آنها با مشکل روبرو هستند که در این میان کارگران این واحدها بیشترین رنج را از بیکاری می کشند.
زارع اضافه کرد: این مشکلات سنگبریها تنها مختص بروجرد نبوده و در همه شهرهای کشور مشاهده می شود.
مرکز آمارنرخ رشد اقتصادی سال 1394 رامنتشرکرد!
به گزارش29اردیبهشت مرکز آمارایران،بر اساس نتایج حسابهای ملی فصلی مرکز آمار ایران، نرخ رشد محصول ناخالص داخلی بدون نفت ( به قیمت بازار) در کل سال1394، 9/0 درصد بوده است.
نتایج مذکور حاکی است رشته فعالیتهای گروه کشاورزی 4/5 ، گروه صنعت منفی 2/2 و فعالیتهای گروه خدمات 2/0 درصد رشد داشته است.
* لازم به ذکر است اطلاعات تکمیلی در زمینه حساب های ملی فصلی کل سال 1394 به تفصیل بر روی سایت درگاه ملی آمار/حساب های ملی و منطقه ای/ جدول ها و سری زمانی/ زیر گروه حساب های ملی فصلی قابل مشاهده میباشد.
لینک: http://www.amar.org.ir/Portals/0/Files/reports/1394/Economic_Growth_Rate_Year_1394.pdf
تجمع دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل هم شبانه روزی شد!
پیداشدن کرم در درون غذای دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل موجب تحصن دانشجویان این دانشگاه شد.
به گزارش30اردیبهشت ایسنا، ظهر چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه با مشاهده کرمی در غذای سلف سرویس دانشگاه نوشیروانی بابل، تحصن دانشجویان نوشیروانی آغاز شد و تا امروز همچنان تحصن ادامه دارد.
حسن زاده معاون دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل در خصوص ماجرای تحصن گفت: ظهر 4 شنبه 29 تیرماه به گفته دانشجویان کرمی در غذای سلف سرویس دانشگاه پیدا شد و دانشجویان به محض مشاهده این امر به معاون دانشجویی و رییس دانشگاه مراجعه کردند.
وی افزود: ما با بررسی غذاها پیشنهاد دادیم که فعلا غذا سرو نشود و از منوی دوم دانشگاه استفاده شود و درصورت لزوم نیز از بیرون غذایی برای دانشجویان تهیه شود.
معاون دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل تصریح کرد: دانشجویان این امر را نپذیرفتند و ما جلسه ای برای پرسش و پاسخ دانشجویان در ساعت 15 همان روز با حضور ریاست دانشگاه ترتیب دادیم که در این جلسه دانشجویان مشکلات خود را بیان کردند، عده ای بحث کیفیت غذا را زیر سوال بردند و عده ای نیز کمیت غذاها را مناسب ندانستند.
وی ادامه داد: پس از جلسه عده ای از دانشجویان سخنان ما را قبول کرده اما عده ای نیز قانع نشدند و در نتیجه 70-80 نفر از آنان در ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه به تحصن ادامه دادند و شب نیز همانجا ماندند.
حسن زاده با اشاره به اینکه تمامی مشکلات مربوط به مشکلات صنفی است، افزود: دکتر صدیقی عضو هیت رئیسه دانشگاه نیز با دانشجویان صحبت هایی داشته و مشکلات آنها را شنیدند اما هنوز تحصن ادامه دارد.
وی در خصوص این امر که برای پایان تحصن چه اقداماتی صورت می گیرد، بیان کرد: ما به دانشجویان اعلام کردیم که درخواست ها برمبنای قانون آنها را پذیراییم و آمادگی انجام آنها را داریم و آنها نباید خود را در برابر ما ببینند چون از نظر ما دانشگاه و دانشجویان درکنارهم و دریک راستا عمل می کنیم و تمام تلاش ما برای بهبود رفاه دنشجویان است.
حسن زاده اعلام کرد: ما باید برای مشکل پیش رو یک راه حل مناسب پیدا کنیم، که یا کوتاه مدت مانند عدم صرف غذا و استفاده از غذای بیرون باشد، یا میان مدت مانند ادامه کار پیمانکار با نظارت بیشتر و استفاده از کارشناسان باتجربه غذایی و یا بلندمدت مانند عقد قرارداد با پیمانکار جدید و ارایه پیشنهادات دانشجویان در قراردادنامه برای بالا بردن کیفیت غذا می تواند باشد.
وی افزود: در حال رایزنی با دانشجویان برای رفع مشکل پیش آمده به بهترین شکل ممکن هستیم.
علت ترکیدگی لوله گاز در مناطق نفتخیز گچساران اعلام شد
رئیس اداره روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران گفت:وجود گاز حبس شده در لوله علت اولیه حادثه ترکیدگی لوله گاز دو روز گذشته در این شهرستان بوده است.
به گزارش30اردیبهشت ایرنا،ساسان حبیبی نژاد عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: کمیته ای متشکل از واحدهای مختلف شرکت ملی نفت برای مشخص کردن علت دقیق این حادثه در حال بررسی بیشتر موضوع هستند.
وی اظهار کرد: بر اساس شواهد موجود، انباشت گاز در لوله حین عملیات برش کاری سرد منجر به ترکیدگی لوله و بروز حادثه شده است.
حبیبی تصریح کرد: در این حادثه تکه های لوله به کارگرانی که در محل بودند برخورد کرد.
حبیبی نژاد ابراز کرد:در این حادثه شش نفر از کارگران مصدوم و پیمانکار طرح نیز جان خود را از دست داد.
وی عنوان کرد: یکی از کارگران از ناحیه پا قطع عضو و پنج مجروح دیگر این حادثه نیز با جراحت های سطحی در بیمارستان بعثت شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران مداوا شدند.
وی گفت: این حادثه خللی در روند تولید شرکت نداشته است.
حادثه ترکیدگی لوله گاز در نزدیکی چاه نفت شماره 100 گچساران رخ داد.
پروژه اتصال انشعاب گاز احیا روی حلقه اصلی از سوی شرکت پیمانکاری مارون نیک در حال اجرا بود.
شهرستان نفتخیز گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد دومین تولید کننده نفت ایران است.
زخمی شدن۵ کارگر بر اثر سقوط سقف ساختمان دررودسر- وخامت حال 2کارگر
روز29اردیبهشت،سقوط سقف ساختمان تازه ساخت بر روی کارگران منجر به مصدومیت ۵ کارگردر شهرستان رودسر شد.
به گزارش 30اردیبهشت دیارمیرزا، ظهر روز گذشته ماموران اورژانس گیلان طی تماسی که با مرکز پیام ۱۱۵ مبنی بر سقوط سقف ساختمان تازه احداث برروی کارگران در کوچه یاسمن شهرک انصاری رودسر شد خود را به سرعت خود را به محل وقوع حادثه رساندند و با کمک نیروهای آتش نشانی مبادرت به رها سازی مصدومین از زیر آوار نمودند و پس از انجام اقدامات اولیه مصدومین را به بیمارستان انصاری رودسر منتقل کردند. بنا بر گزارش اعلام شده حال دو نفر از آنها وخیم و حال عمومی سه نفر دیگر رضایتبخش است.
جان باختن یک کولبرجوان در مرز پیرانشهر!
روزبیست و نهم اردیبهشتماه،درپی گلولهپراکنی نیروهای هنگ مرزی سپاه در پیرانشهر یک کولبر جوان جان خود را از دست میدهد.
به گزارش30اردیبهشت کُردپا، ساعت ٢١ روز گذشته، بیست و نهم اردیبهشتماه در مرز پیرانشهر تعدادی کولبر منطقه با کمین نظامیان حکومتی مواجه میشوند.
در حادثه تیراندازی بهروی کاسبکاران، جوانی ٢٨ ساله به نام عباس آتشبریک در دم جان میسپارد.
بنابهمین گزارش،کمین نظامیان در نقطه مرزی “کنه ری” بوده که با شلیک دهها تیر همراه بوده است.
عباس آتشبریک از اهالی روستای “حمزهآباد” از توابع بخش لاجان میباشد.
هفتهی گذشته نیز در حادثه مشابهی در مرز “سرو”ی ارومیه کولبر دیگری به نام عزت تارامن در گلولهپراکنی نیروهای مسلح جان سپرد.
جهت اقدام فوری:تلاش مشترک دو حزب محافظه کار و لیبرال در استان انتاریو برای ممنوعیت حمایت از مبارزات مردم در فلسطین و جنایی کردن جنبش بایکوت، عدم سرمایه گذاری و تحریم (بی دی اس) علیه دولت اسرائیل را محکوم می کنیم
اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران-واحد کانادا قویا تلاش مشترک نمایندگان دو حزب محافظه کار و لیبرال در استان انتاریو برای ممنوعیت حمایت از مبارزات مردم در فلسطین و جنایی کردن تبلیغ به نفع بایکوت، عدم سرمایه گذاری و تحریم (بی دی اس) علیه دولت اسرائیل را محکوم می کند و آنرا اقدامی از طرف طیف راست در سطح بین المللی و هماهنگ شده از سوی کلیه جناحهای سرمایه داری جهانی و به طور مشخص در آمریکای شمالی می داند. مجلس فدرال کانادا چندی پیش جنبش بی دی اس را “محکوم” کرده بود، اما لایحه ۲۰۲ در استان انتاریو، بی سر و صدا و هر چه بی شرمانه تر پا را از آن نیز فراتر گذاشته و در واقع هدفش این است که هر گونه همبستگی با فلسطینیان تحت اشغال دولت اسرائیل را محکوم و ممنوع نماید و حمایت از جنبش بی دی اس به خصوص در دانشگاه و کالجها را ممنوع و تبدیل به امری تحت تعقیب نماید. این لایحه در مرحله اول در مجلس انتاریو روز ۱۷ مه مورد قرائت قرار گرفت و فردا پنجشنبه ۱۹ مه برای بار دوم مورد قرائت قرار خواهد گرفت. این لایحه بطور مشترک توسط یک نماینده محافظه کار و یک نماینده لیبرال مجلس انتاریو تهیه شده است. این در حالیست که خانم کاتلین وین نخست وزیر انتاریو در حال حاضر در اسرائیل می باشد و اعلام کرده است که در نشست امروز خود با بنیامین نتانیاهو بر سر گسترش و تقویت شراکت بین انتاریو و اسرائیل تبادنظر و همفکری کرده است.
دولتهای عمیقا ضدکارگر لیبرال و محافظه کار در کانادا بارها نشان داده اند که آنگاه که به منافع آنها در سطح محلی یا بین المللی بر می گردد حتی به همان حقوق نیم بند و آزادیهای بورژوایی نیز پایبند نیستند. حزب سوسیال دمکرات “ان دی پی” نیز در این زمینه از اعتبار چندانی برخوردار نیست.
در استان انتاریو و در شهر تورتنو، چندین سیاستمدار ایرانی به عنوان نماینده منتخب مجلس استانی و فدرال وجود دارند. حزب لیبرال که این افراد به آن تعلق دارند عملا در کنار حزب محافظه کار و دولت نژاد پرست و آپارتاید اسرائیل ایستاده است. اکثریت این سیاستمداران از یک سو مشغول زد و بندهای مستقیم و غیرمستقیم در راستای اهداف جمهوری اسلامی ایران هستند و از سوی دیگر در کنار آپارتاید اسرائیل و در مقابل مردم محروم فلسطین ایستاده اند.
دلیل گسترش حساسیت دولتها نسبت به جنبش بی دی اس تاثیر این جنبش و گسترش آن در سالهای اخیر بوده است که فشار بین المللی بر روی دولت اسرائیل را برای پایان دادن به سرکوب خشن و بی حقوقی مردم فلسطین افزون کرده ست.
ما از کلیه انسانهای آزادیخواه و برابری طلب و جریانات کارگری، مترقی و سوسیالیستی می خواهیم به لایحه ۲۰۲ در استان انتاریو و تهاجم دولتی به مدافعین مردم فلسطین با قدرت هر چه تمام تر اعتراض کنند. به لینکهای زیر که از طرف فعالین و همکاران در کارزارهای مبارزه علیه آپارتاید اسرائیل تهیه شده است مراجعه نمایید و در اقدامی فوری به نمایندگان مجلس و دولت لیبرال انتاریو اعتراض کنید.
اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران- واحد کانادا
۱۸ مه
گفتید که نفس معترضین به پیش نویس قانون کاردولت فرانسوا اولاند به صدا افتاده است؟
پاسخ دندان شکن ا حضور400هزارنفری امروز درخیابان های فرانسه!
امروزپنج شنبه19مه حدود400هزارنفردراعتراض به پیش نویس قانون کاردولت فرانسوا اولاند درخیابان های سراسر فرانسه دست به تظاهرات خیابانی زدند.
همچنین ده ها هزارنفر دراقدام اعتراضی ایجاد راه بندان شرکت کردند.
از 8پالایشگاه فرانسه کارگران 6پالایشگاه دست از کار کشیدند.
اعتصاب کارگران بنادر ازجمله سنت نازر،نانت وقوئن ادامه دارد.
1راهبرقطار روی3دراعتصاب هستند.
حقوق بگیران حمل ونقل هوایی دراعتصاب نامحدود بسر می برند واعتراض رانندگان کامیون ها کماکان ادامه دارد.
نخست وزیر ازبه صدا افتادن نفس معترضین دم می زند؟!
امروزکارگران بخش دولتی وخصوصی،بازنشستگان وجوانان باایستادگی دربرابرقانون کارپیشنهادی دولت وهمچنین مخالفت70درصدی فرانسوی ها بااین پیش نویس قانون کار،پاسخ دندان شکنی به نخست وزیر دادند.
بخشی از اطلاعیه سندیکای ث.ژ.ت دررابطه با 19مه
گزارش تصویری:
پاریس:
لیون:
نانت:
سی اردیبهشت ماه1395