آنچه که ما در مورد خودمان می پنداریم و انچه دیگران در ما می بینند

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

فرزاد وحید

هرگاه از ما می پرسند اهل کجا هستی مابا افتخار در مورد منشور حقوق بشر کورش و داشتن بزرگانی چون خیام، فردوسی، سعدی و حافظ و ذکریا رازی و پور سینا و … می‌گوییم ایرانی هستیم.

پرسشگر احتمالا هیچکدام از این بزرگان را نمی شناسد و ما را به عنوان یک ملت گروگان گیر و تروریست و یاغی می شناسد و یا به یاد می آورد که ما یک ملت خرافاتی هستیم و از امامزاده های مرده طلب شفا می کنیم و دخیل می بندیم و احتمالا شنیده که ما به معراج و شق القمر و دیدن عکس خمینی در ماه باور داریم و در ته دلش به ما می خندد.

حکومتگران ما هم تصور می کنند که نفوذ داشتن در گروه های جنگ طلب منطقه ای چون‌ حزب الله و حماس و حشد شعبی و حوثی های یمن یک دست آورد و افتخار بزرگ است و هیچ توجهی ندارد به اینکه ما برای حفظ این نفوذ فرامرزی و جنگجویان نیابتی چه بهایی را از نظر اقتصادی و سیاسی می پردازیم و‌ افزون بر مخارج عظیم مالی حفظ این نفوذ چگونه بخاطر عملیات آنها مشمول تحریم های بین المللی شده ایم، تحریم هایی که اقتصاد ما را فلج کرده است. و گروه بزرگی از مردم را به زیر خط فقر برده اند.

حکومتیان به داشتن پهپاد های دقیق و موشک های کروز و بالیستیک افتخار می کنند در حالیکه در مجاورت ما کشورهای همسایه با توسعه اقتصاد و صنعت و همکاری های بین المللی به سازندگی کشورهای خود مشغول بوده اند و سطح در آمدهای مردمشان را چندین برابر مردم در کشور ما کرده اند.

ایکاش ما ایرانیان می توانستیم خود را از زاویه دید دیگران ببینیم و از خواب خرگوشی بیدار شویم و منم منم را را برای همیشه کنار بگذاریم، با دنیای خارج از در آشتی در آییم و مملکت خود را بسازیم.

 

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.