اسماعیل هوشیار
ظریف وزیرخارجه حکومت اسلامی ایران : یک توافق تازه با ترامپ چقدر پایدار خواهد بود؟
هیچی حاجی ، اگه فکر میکنید مثل سابق به نام برجام مقام ولایت فقیه پول نقد بگیره و جفتک اسلامی بزنه…هیچی
ظریف: اروپا هنوز آماده هزینه کردن نیست…
یعنی هنوزم فکر میکنن بین اروپا و آمریکا شکافی هست که این مارمولکا بین این شکاف بازی کنن…یعنی توی اون اتاق فکر عظما کسی نیست یادآوری کند تمام قدرت اقتصادی اروپا معادل 30 درصد قدرت آمریکاست ؟ برجام و بقیه مسایل جهانی بدون حضور و نقش آمریکا در شرایط امروزی اساسا عملی نیست …
برایان هوک از کاخ سفید پنجشنبه سخنرانی کرد و گفت : واشنگتن به «تغییر رفتار رژیم ایران قویاً متعهد است» … نونی که در مذاکره هست در هیچ جنگ و کودتایی نیست ، مثل همیشه کون لق مردم ایران…
چگونه میتوان از سیستم فاشیسم اسلامی ولایت فقیه به نظامی دموکراتیک رسید ؟
برای من سخت است تصورش که بعد از فروپاشی سیستم اسلامی ولایت فقیه یک شبه به دموکراسی برسیم . تجربه تمامی دیکتاتورهای قرن 20 نشان میدهد که آنها فقط شکل دیکتاتوری را عوض کردند. روسیه ، چین ، کشورهای آمریکای لاتین و بقیه….هیچکدام تجربه و احزاب دموکرات را در زمان استیلای فاشیسم تجربه اش را نداشتند .
در ایران هم همین است روندش راحت نیست حدود یک قرن است در زندگی سیاسی و اجتماعی دموکراسی و پلورالیسم را یاد نگرفته ایم تا در پروسه تبدیل به فرهنگ شود . ولی خلاص شدن از این روند کنونی قدم بزرگ و اول است . وضعییت کنونی در گرو مهندسی غرب روی بافت اجتماعی ماست ، موفقیت مهندسی غرب هم همیشه ریشه در جهل اجتماعی و سیاسی ما داشته است .
دوستی قدیمی داشتم که درک درستی از رابطه نداشت شاید هم تجربه انواع روابط را نداشت . چند بار هم دوستی من و خودش را پایان یافته اعلام کرد چون بر خلاف نظرش در زمینه سیاست حرفی زده بودم …تا اینکه روزی احساس خستگی کردم از این سردوگرم شدن بی وزن … آخرین بار برایم نوشت دوستی ما تمام است چون در مورد فلان موضوع با هم نظرمشترکی نداریم … من هم به راحتی از سبد دوستان خارجش کردم . فقط برایش نوشتم رابطه ای که به هر دلیلی به موضوعی به جز خودش سنجاق شود دیگر اسمش رابطه نیست و همان بهتر که نباشد … درمواردی استثنایی روابطی درچرخه اختلافات سیاسی وفکری دچار سکته نمیشود ولی پلورالیسم در روابط اجتماعی در روند رشد خودش به سیاست هم میرسد . فعلا که در کلاس اکابر پلورالیسم هم نیستیم .در دانشگاه هستیم ولی در رشته و کلاسهای عربده کشی و فقط من خوبم …بقیه بدن
از آموزه های دینی برای کودکان در مدارس حکومت اسلامی ایران …
گوسفند : هنگامی که کارد در گردنم فرو رفت به بزرگترین آرزوی سراسر عمرم رسیدم و وقتی که در خون خود شناور شدم انگار به یک خواب شیرین ابدی فرو رفتم …آنگاه روحم به آسمان پرواز کرد و بدنم در زمین باقی ماند تا قربانی به عنوان رمز بزرگترین نمونه فرمانبرداری از خدا و عشق به او که در تاریخ شناخته شده است باقی بماند…
مناسبتهای مذهبی با هر رنگ و بویی برای افراد بالغ انتخابی خصوصی محسوب میشود ، ولی تشریح هر مزخرفی برای کودکان دیگر اسمش عید قربان روز فدای بین الملل نیست اسمش جنایت مطلق بین الملل است ذهن کودک را پرورش میدهد تا به راحتی هر جنایتی را با دست خودش به خاطر خدا انجام دهد و اینجوری بود که در قتل عام دهه 1360 در مدت 2 هفته حدود 30000 نفر را با همان معیارها و ارزشهای ضد انسانی دینی قتل عام کردند و حالا افتخار هم میکنند…مجریان جنایتها همگی تحت آموزه های دین اسلام پرورش یافته بودند !
عید قربان روز بین الملل جنایت را فقط بیماران روانپریش به هم تبریک میگن …اینم نظرشخصی من…
حکومت اسلامی ایران یک جنگنده آمریکایی را با ظاهری متفاوت به نام خودش رونمایی کرد موشک بالستیکی به نام «فاتح مبین» و یک جنگنده شکاری به نام «کوثر» یا همان اف 5 قدیمی آمریکایی رونمایی شد.
احمد خاتمی در خطبه نماز عید قربان در تهران گفت که آمریکا همواره به دنبال مذاکره با جمهوری اسلامی بوده، اما «مسئولان آرزوی مذاکره را بر دل آنها خواهند گذاشت هزینه این جنگ خیلی زیاد است ، نه تنها آمریکا هدف قرار میگیرد، بلکه همپیمان او یعنی اسرائیل هم مورد هدف قرار خواهد گرفت».
جان بولتون : تاثیر بازگشت تحریمها در ایران بیشتر از انتظارمان است…داعش ‘پیام صوتی جدید’ از ابوبکر بغدادی منتشر کرد…
ارزش پول ملی ونزوئلا در سالهای مقاومت مدام رو به کاهش بوده و صندوق بینالمللی پول پیشبینی کرده که نرخ تورم در این کشور تا پایان سال ۲۰۱۸ به یک میلیون درصد برسد. دولت ونزوئلا به تازگی تصمیم گرفته نرخ رسمی دلار در مقایسه با پول ملی خود را ۲۳ برابر افزایش بدهد. در نتیجه این اقدام، پول ونزوئلا ۹۵ درصد ارزش خود را در برابر دلار از دست داد و نرخ رسمی دلار آمریکا از ۲۸۵ هزار بولیوار به ۶ میلیون بولیوار رسید.حالا مردم ونزوئلا چهارمین صادر کننده نفت در جهان ، یک فرغون اسکناس یا پول ملی ونزوئلا را با خودشان میبرند کلمبیا و کمی نان و ماست میخرند…
مجموعه متفاوتی از رجزخوانی های جاهلانه نشان میدهد که کل بشریت ظاهرا به خطا رفت . تفکری که پیشرفت خودش را در تقسیم بندی های سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی داخلی کره زمین جستجو میکند روزی از تلاش برای عقب مانده بودن بخشی از وجود خودش پشیمان میشود … بشریت مثل تیری در کمان است که نوک تیزش کشورهای صنعتی و پیشرفته است و انتهایش کشورهای موسوم به جهان سوم … تیری که از کمان رها میشود اگر مجموعه ای به هم پیوسته باشد ، درست به هدف میخورد .
تفاوتهای زندگی یا همان شکاف طبقاتی میان ثروتمندان و فقرا خاص شهرهای مختلف مکزیک، هند و آفریقای جنوبی و امثالهم نیست . این شکاف تبدیل به فرهنگی عام شده است در اروپا هم هست کمی نامحسوستر … در ایران خیلی ابتدایی وعقب مانده میزند … ولی جوهر همه یکی است . عقب ماندگی اجتماعی یا سیاسی جهان موسوم به سوم، عقب ماندگی فکری و ذهنی جهان صنعتی را تعریف میکند . هیچ موجود یا پدیده ایی از نقص عضو خودش خوشحالی نمیکند ، که اگر کرد نشانه سلامتی فکری نیست.
23.08.2018
اسماعیل هوشیار