اخباروگزارشات کارگری23آذر1394

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

61

– ادامه اعتراض کارکنان پتروشیمی های واگذار شده به بخش خصوصی با تشکیل زنجیره انسانی درماهشهروعسلویه!

*تجمع کارکنان پتروشیمی بندرامام درماهشهر

*کارکنان پتروشیمی های واگذار شده به بخش خصوصی اطراف شرکت ها زنجیره انسانی تشکیل دادند

*تشکیل زنجیره انسانی کارکنان پتروشیمی خلیج فارس

*کارکنان پتروشیمی امیرکبیر هم زنجیره انسانی تشکیل دادند

* کارکنان پتروشیمی مبین هم زنجیره انسانی تشکیل دادند

*اعتراض کارکنان پتروشیمی‌های هلدینگ خلیج‌فارس به ابهام در وضعیت استخدامی

اعتصاب کارگران نیروگاه رامین ویس دراعتراض به وضعیت استخدامی وکاهش حقوقشان!

– بیستمین روز اعتصاب اعتصاب غذای معلم زندانی محمود بهشتی لنگرودی

*نگرانی سندیکای کارگران شرکت واحد از وضعیت جسمانی معلم زندانی محمود بهشتی لنگرودی

*بعد از بیست روز اعتصاب غذا جان محمود بهشتی در خطر جدی است

*واکنش همسر و فرزند محمود بهشتی لنگرودی به اظهارات دیروز محسنی اژه ای

– تجمع کارگران حمل و نقل پالایشگاه آبادان دراعتراض قراردادسفیدامضا برای دومین روزمتوالی!

– احضار داود رضوی به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب

مطالبات کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی ومردم بافق و وقت کشی دولت!

اعتراض کارگران کشت و صنعت مهاباد نسبت به عدم پرداخت مطالبات وبلاتکلیفی شغلیشان!

– گزارشی درباره تجمع اعتراضی22آذرکارکنان آتش نشانی تهران!

– پیشنهاد پیش‌نویس برنامه ششم:

کارکردن فارغ التحصیلان دانشگاه ها 2سال با 75درصدحداقل حقوق  وخارج ازشمول قوانین کار و تامین اجتماعی !

تجمع کشاورزان روستای ورتون کوهپایه مقابل استانداری اصفهان در اعتراض به زمین خواری ۹۹ هکتاری!

جان باختن یک کارگردرسقزبراثرسقوط از ارتفاع !

مرگ کارگرچاه‌کن60ساله به دلیل ریزش دیواره‌چاه در تهران

ادامه اعتراض کارکنان پتروشیمی های واگذار شده به بخش خصوصی با تشکیل زنجیره انسانی!

صبح امرز23آذر،بیش از1500نفرازکارکنان کارکنان پتروشیمی های واگذار شده به بخش خصوصی باتشکیل زنجیره انسانی درماهشهروعسلویه به اعتراضشان نسبت به مصوبه پنهانی دولت در زمینه قطع رابطه استخدامی شرکت های واگذار شده پتروشیمی به بخش خصوصی، وضعیت نامعلوم شغلی و….ادامه دادند.

*تجمع کارکنان پتروشیمی بندرامام درماهشهر

اتحادیه آزاد کارگران ایران : از امروز صبح بوقت اداری پرسنل رسمی پتروشیمی بندرامام درمقابل درب اصلی این مجتمع بزرگ درادامه اعتراض به سیاست های تغییرموقعیت وجایگاه پرسنلی ومتزلزل کردن امنیت شغلی شان دست به تجمع گسترده زدند.

طبق اخبار رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران کارکنان شش واحد پتروشیمی تحت پوشش وزارت نفت در منطقه ماهشهردرروزهای اخیر در اعتراض به تغییراتی که وضعیت وموقعیت شغلی شان را بخطر میاندازد دست به تجمع و اعتراض زده اند.

این پرسنل رسمی صنعت پتروشیمی همچون سایر کارکنان وزارت نفت ازامکاناتی که سالیان دراز در این وزارتخانه وجود داشته با امنیت شغلی بالاتر نسبت به سایر بخشهای تولیدی جامعه  بهره مند بوده اند که اخیرا” با سیاست تغییرات اساسی درخارج کردن این همکاران از شمولیت قوانین ومقررات و مزایای وزارت نفت بشدت ناراضی و معترض شده اند.

مدیریت شرکت ملی صنایع پتروشیمی (NPC) در روند خصوصی سازیهای مرسوم پس از انقلاب که نتایج تلخ وزیانبارش را برای طبقه کارگردیده ایم، با ایجاد یک کارتل منطقه ای تحت عنوان “شرکت هلدینگ خلیج فارس” متشکل از پتروشیمی های منطقه ماهشهر شامل پتروشیمی های اروند، بوعلی سینا، خوزستان، تندگویان وپتروشیمی بندرامام که درآمدزائی بالائی دارند همراه با چندپتروشیمی در منطقه عسلویه ازجمله پتروشیمی مبین و پتروشیمی جم ، دست به این تغییرات اساسی زده که در این راستا حدود شش هزار نفر از کارکنان رسمی این مجتمع ها را از پوشش شرایط ومزایای استخدامی وزارت نفت خارج کرده ووضعیت آنان را در موقعیت متزلزل و غیر شفافی قرار داده است.

این کارکنان ازچندماه پیش نیز در اعتراض به این تغییرات و ادامه این وضعیت دست به اعتراض زده و اخیرا” با تحریم غذای رستوران های مجتمع به اعتراض خود ابعاد بیشتری دادند.

واکنون با تجمع در مقابل درب ورودی مجتمع پتروشیمی بندرامام اعتراض خودرا جدی ترگسترش داده اند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

23 آذر 94

*کارکنان پتروشیمی های واگذار شده به بخش خصوصی اطراف شرکت ها زنجیره انسانی تشکیل دادند

کارکنان پتروشیمی های بندرامام، اروند، تندگویان، بوعلی سینا، فجر و خوزستان که از شنبه هفته گذشته دست به اعتصاب زده بودند، امروز وعده خود را عملی کردند.

به گزارش23آذر ماهشهرامروز،ساعت هشت صبح امروز و با وجود بارش باران این کارکنان حدود یک ساعت اطراف شرکت هایشان زنجیره انسانی تشکیل دادند و رسیدگی به خواسته هایشان را مطالبه کردند.

این کارکنان  می گویند زمانی که ما  براساس مقررات استخدامی وزارت نفت در واحدهای پتروشیمی مذکور استخدام شدیم، دولت کارفرمای ما بوده، اما از زمان واگذاری مدیریت و مالکیت این واحد‌ها به بخش خصوصی وضعیت استخدامی با ابهاماتی مواجه شده است.

*تشکیل زنجیره انسانی کارکنان پتروشیمی خلیج فارس

جمعی از کارکنان رسمی واحدهای زیر مجتمع پتروشیمی هلندینگ خلیج فارس صبح امروز در اعتراض به آنچه که نامشخص بودن وضعیت مزایای شغلی آنها عنوان می‌شود در محدوده اطراف محل کار خود زنجیره نیروی انسانی تشکیل دادند.

به گزارش23آذرایلنا،فعالان کارگری منطقه ویژه اقتصادی بندر امام و ماهشهر با اعلام این خبر گفتند در این اجتماع اعتراضی دست‌کم ۱۵۰۰ نفر از کارگران مجتمع‌های بندرامام، بوعلی سینا، تندگویان، اروند، فجر خوزستان شرکت داشتند.

برپایه این اطلاعات گفته می‌شود که معترضان تجمع خود را از حوالی ساعت ۸ بامداد امروز (دوشنبه ۲۳ آذرماه) شروع و برای مدت نزدیک به یک ساعت و نیم ادامه دادند.

از قرار معلوم این اجتماع اعتراضی سرانجام در حوالی ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه با بازگشت به کار شرکت کنندگان آن خاتمه یافت.

براساساین گزارش ، برپاکنندگان این زنجیره انسانی با در دست داشتن پلاکارت‌هایی بر خواسته خود مبنی بر برخورداری از مزایای استخدامی و بیمه‌ای قانون وزارت نفت تاکید داشته‌اند.

معترضان که هفته گذشته در اقدام اعتراضی دیگر برای از خوردن غذای کارخانه خودداری کرده بودند می‌گویند آن‌ها در زمانی که دولت کارفرمای آن‌ها محسوب می‌شده براساس مقررات استخدامی وزارت نفت در واحدهای پتروشیمی مذکور استخدام شده‌اند اما از زمان واگذاری مدیریت و مالکیت این واحد‌ها به بخش خصوصی وضعیت استخدامی آن‌ها با ابهاماتی مواجه شده است.

آنها تاکید دارند که از زمان شروع این اقدام اعتراضی (چهاردهم آذرماه) تا روز گذشته برای مدت 10 روز ادامه داشته است و تنها از امروز (دوشنبه 23 آذرماه) معترضان برای اثبات حسن نیت خود تصمیم گرفتند تا بعد از تشکیل زنجیره انسانی به نخوردن غذای کارخانه خاتمه دهند.

*کارکنان پتروشیمی امیرکبیر هم زنجیره انسانی تشکیل دادند

در ادامه اعتراضات صبح امروز کارکنان رسمی پتروشیمی خوزستان، کارکنان رسمی پتروشیمی امیرکبیر نیز در اعتراض به وضعیت نامشخص شغلی خود زنجیره انسانی تشکیل دادند.

به گزارش23آذرایلنا،، ساعت هشت صبح امروز، حدود ۸۰ نفر از کارکنان رسمی شرکت پتروشیمی امیرکبیر با حضور در محوطه سایت ۴ پتروشیمی خلیج فارس در همراهی با کارکنان نفتی پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس، نسبت به وضعیت نامشخص شغلی خود اعتراض کردند.

کارکنان نفتی شاغل در پتروشیمی امیرکبیر، پیش از این در ۲۱ آذرماه در خصوص حضور در این اقدام اعتراضی بیانیه‌ای صادر کرده بودند.

کارکنان رسمی شرکت‌های پتروشیمی واگذارشده به بخش خصوصی، در روزهای گذشته نسبت به شرایط استخدامی و بازنشستگی نامشخص خود در چندین اقدام اعتراضی شرکت کرده‌اند.

* کارکنان پتروشیمی مبین هم زنجیره انسانی تشکیل دادند

صبح امروز کارکنان رسمی پتروشیمی مبین همزمان با دیگر پتروشیمی‌های (هلدینگ خلیج فارس، خوزستان و امیرکبیر) در اعتراض به وضعیت نامشخص شغلی خود زنجیره انسانی تشکیل دادند.

به گزارش23آذرایلنا، صبح امروز23آذر، حدود یکصد نفر از کارکنان رسمی شرکت پتروشیمی مبین مقابل ساختمان مرکزی این واحد پتروشیمی تجمع کردند.

از قرار معلوم بخشی از خواسته‌های کارکنان پتروشیمی مبین نیز مانند دیگر کارکنان معترض پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس و امیرکبیر (دراستان خوزستان) به به وضعیت نامشخص شغلی و بیمه ای آنها باز می‌گردد که از زمان خصوصی سازی محل کار آنها شروع شده است.

برپایه این گزارش، یکی دیگر از دلایل برپایی این اجتماع  اعتراضی به وضعیت بدی و آلودگی هوای منطقه عسلویه مربوط می‌شود.

در همین رابطه یک مقام مسئول در منطقه ویژه عسلویه با تایید نارضایتی‌های کارکنان رسمی شرکت پتروشیمی مبین گفت: کارکنان رسمی پترشیمی مبین یک سری مطالبات مشخص دارند که این مطالبات، در وزارت کار و وزارت نفت در حال پیگیری است.

*اعتراض کارکنان پتروشیمی‌های هلدینگ خلیج‌فارس به ابهام در وضعیت استخدامی

کارکنان پتروشیمی‌های تحت مدیریت هلدینگ خلیج‌فارس در اعتراض به وضعیت مبهم رابطه استخدامی خود با وزارت نفت صبح امروز در مقابل مجتمع‌های پتروشیمی در ماهشهر و عسلویه تجمع کردند.

به گزارش 23آذرفارس، کارکنان پتروشیمی‌های تحت مدیریت هلدینگ خلیج‌فارس در اعتراض به وضعیت مبهم رابطه استخدامی خود با وزارت نفت صبح امروز در مقابل مجتمع‌های پتروشیمی در ماهشهر و عسلویه تجمع کردند.

در اطلاعیه‌ای که به همین منظور صادر شده آمده بود:

«احتراما به اطلاع تمامی همکاران رسمی می رساند، همگام با تمامی شرکت های پتروشیمی تابعه هلدینگ، تجمع نمادین یکساعته در جلوی درب شرکت ها ، راس روز و ساعت مقرر انجام خواهد شد. تجمع مذکور با هدف نفتی ماندن پرسنل رسمی و احقاق حق کلیه پرسنل رسمی شاغل در منطقه ویژه ماهشهر و عسلویه و انتقال پیام و صدای کارکنان رسمی با شعار « مزایای نفت حق مسلم ماست» به مدیریت کلان نفت است. از کلیه همکاران رسمی تقاضا می‌گردد پس از ثبت ورود ، ضمن رعایت نظم و پرهیز از اخلال در تردد وسایل نقلیه و یا هر گونه مسایل حاشیه‌ای دیگر، در جلوی شرکت ها حضور بهم رسانید. خواهشمند است پس از پایان تجمع یکساعته، جهت انجام امور محوله در محل کار خود حضور یابید».

این کارکنان می‌گویند به آنها اعلام شده که تنها بازنشستگی آنها در صندوق بازنشستگی نفت حفظ می‌شود اما دیگر روابط استخدامی آنها با وزارت نفت حتی بیمه‌های درمانی نفت نیز قطع خواهد شد.

این کارکنان می گویند آینده استخدامی و تلاش خود در شرایط سخت و کار با مواد شیمیایی خطرناک را از دست رفته می‌بینند، چرا که در وضعیت استخدامی بخش خصوصی یا شبه‌دولتی برخلاف وضعیت استخدامی نفت تفاوت چندانی بین کار در شرایط سخت و شرایط عادی وجود ندارد و به همین دلیل تلاش می‌کنند تصمیمات اتخاذ شده در حوزه را تغییر دهند.

اعتصاب کارگران نیروگاه رامین ویس دراعتراض به وضعیت استخدامی وکاهش حقوقشان!

کارگران نیروگاه رامین ویس با اعتصاب در روزهای اخیر از وضعیت کاری خود ابراز نارضایتی کردند و خواستار بهبود آن شدند.

کارگران معترض می گویند از مدتی پیش در ارتباط با نوع استخدامی خود معترض بودند و مزایای پرداختی به آنان از جمله سختی کار و مزایای شغلی آنان به شدت کاهش یافته است.

به گزارش 23آذرباوی نیوز،کارگران نیروگاه رامین ویس با اعتصاب در روزهای اخیر از وضعیت کاری خود ابراز نارضایتی کردند و خواستار بهبود آن شدند.

کارگران معترض می گویند از مدتی پیش در ارتباط با نوع استخدامی خود معترض بودند و مزایای پرداختی به آنان از جمله سختی کار و مزایای شغلی آنان به شدت کاهش یافته است.

کارگران معترض خواستار پرداخت حقوق آنان بر اساس قانون کار و تامین اجتماعی شده اند.

کارگران واحدهای نیروگاه رامین در روزهای اخیر در اعتراض به ادامه این وضعیت دست به اعتصاب زده و خواستار گفتگوی نمایندگان آنان با مسوولان ارشد نیروگاه شدند.

نیروگاه رامین ویس به عنوان بزرگترین نیروگاه حرارتی کشور از سال 58 راه اندازی شد و 54 درصد برق خوزستان و چهار درصد برق کشور را تامین می کند.

این نیروگاه با شش واحد نیروگاهی ظرفیت تولید یک هزار و 850مگاوات انرژی را دارد که پارسال 11میلیون و 694هزار و 374 مگاوات ساعت برق تولید کرد.

نیروگاه رامین ویس در کیلومتر 25 جاده اهواز ـ ملاثانی در نزدیکی رودخانه کـارون و شهر “ویس” در شهرستان باوی و در شمال شرقی اهواز قرار داردو بالای هزار و 800 نفر پرسنل دارد.

بیستمین روز اعتصاب اعتصاب غذای معلم زندانی محمود بهشتی لنگرودی

آدینه بیگی همسر محمود بهشتی درخصوص خواسته های همسرش اظهار داشت: آقای بهشتی فعلا درخواست توقف اجرای حکم را دارند تا زمانی که در یک دادگاه صالحه به اتهاماتی که در سال 89 به وی منتسب شده است رسیدگی شود و بررسی کنند که آیا مستندی برای اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت برای ایشان به عنوان یک معلم وجود دارد یا خیر؟

بیگی در مورد آخرین وضعیت جسمانی همسرش گفت: ایشان در روز بازداشت 61/5 کیلوگرم وزن داشته اند . پیشتر نیز اعتصاب غذای خشک داشته و در پنجم آذر ماه مجددا دست به اعتصاب غذا زدند؛ در حال حاضر وزن وی به 53 کیلوگرم رسیده و فشار خون او برای دو بار افت کرد که به ایشان سرم وصل کردند. هم اکنون نیز در اعتصاب غذای ” تر ” بسر می برند .

*نگرانی سندیکای کارگران شرکت واحد از وضعیت جسمانی معلم زندانی محمود بهشتی لنگرودی

سالهاست که آموزگاران همانند دیگر کارگران و اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی برای رسیدن به خواسته های حداقلی خود به زندان می روند و آزار و اذیت می شوند و با توجه به بی عدالتی در حق مزد بگیران و زحمت کشان جامعه دامنه اعتراضات آنها بیشتر شده و متاسفانه با خواسته های بحق آنها برخورد پلیسی امنیتی قضایی می شود.

فعالان صنفی معلمان رسول بداقی و عبدالرضا قنبری سال ها در زندان بسر می برند و در ماه های گذشته اسماعیل عبدی، علی اکبر باغانی، علیرضا هاشمی و محممود بهشتی لنگرودی به دلیل دفاع از حقوق معلمان دستگیر و زندانی شده اند. در حالیکه رسیدگی پرونده متهم به دزدی و اختلاس از سازمان تامین اجتماعی بیش از یکسال است به هیچ نتیجه ای نرسیده است کارگران و معلمان در دادگاه های چند دقیقه ای محکوم به زندان های طولانی می شوند و شاهد آن بوده ایم که محمود بهشتی لنگرودی به همین ترتیب به نه سال زندان محکوم شد شده است و در اعتراض به این حکم هجده روز است در اعتصاب غذا بسر می برد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خواهان حفظ سلامتی  محمود بهشتی لنگرودی است و با یاد آوری اینکه حفظ جان زندانی با مسئولان قضایی می باشد ضمن حمایت از مطالبات بحق ایشان، خواهان آزادی بی قید و شرط او و دیگر معلمان و کارگران دربند می باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۹۴/۹/۲۳

*بعد از بیست روز اعتصاب غذا جان محمود بهشتی در خطر جدی است

( گفتگو با محمد حبیبی عضو کانون صنفی معلمان)

محمد حبیبی عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان ایران در گفتگویی با سایت حقوق معلم وکارگر با اشاره به وضعیت وخیم جسمی محمود بهشتی که درنتیجه بیست روز اعتصاب غذا با خطر جدی مواجه شده است ،مسئولیت هرگونه پیشامد احتمالی را متوجه مسئولین قضایی وامنیتی و مسئولین دولتی دانست.

وی با اشاره به اعتراض سخن گوی کانون صنفی معلمان نسبت به ادامه حبس نا عادلانه اش گفت :

درسال 89 آقای بهشتی در نتیجه فعالیت های صنفی که برای معلمان داشتند با حکم نا عادلانه پنج سال حبس تعزیری مواجه شدند .در دادگاهی که فقط پنج دقیقه فرصت دفاع به ایشان داده بودند ودادگاهی که بدون حضور نماینده دادستان برگزار شده بود که به لحاظ قانونی وجاهت ندارد.و باوجود اعتراضات ایشان در طول این سالها هیچ تغییری دراین حکم ناعادلانه ایجاد نشده است.

حبیبی در مورد شرایطی که منجر به اعتصاب غذای سخن گوی کانون صنفی معلمان ایران شده است چنین می گوید:

درواقع بعد از بازداشت ایشان درشهریورماه ابتدا قرار بود با قرار وثیقه آزاد شوند حتی وثیقه لازم تهیه و تایید شد که به یکباره به بهانه اجرای حکم پنج سال مانع از آزادی ایشان از زندان شدند.پس از آن ایشان دست به اعتصاب غذای خشک زدند که بعد از یک هفته با موافقت دادستانی به مرخصی یک هفته ای آمدند.بعد ازآن و باوجود پیگیری ها و اعتراضات ایشان وخانواده نسبت به وضعیت پرونده و حکم دادگاه درسال 89 تغییری درشرایط ایشان ایجاد نشد و درنتیجه ایشان دست به اعتصاب غذای تر زدند ودرحال حاضر بیست روز است که دراعتصاب به سر می برند.

این عضو کانون صنفی معلمان در خصوص آخرین وضعیت محمود بهشتی گفت:

در حال حاضر که بیست روز از اعتصاب غذای ایشان می گذرد وضعیت جسمی بسیار بدی دارند و وزن ایشان به حداقل ممکن رسیده است.در بعضی روزها به لحاظ بدنی با افت فشار شدید مواجه شده اند و حتی چندبار هم به ایشان سرم وصل شده است که با توجه به وضعیت جسمی و شرایط سنی ایشان خطرناک است.واقعا خانواده و همه فعالین و معلمان نگران شرایط ایشان هستند و به شدت آسیب های جسمی با توجه به کهولت سن آقای بهشتی را تهدید می کند.

وی درپاسخ به این سوال که دراین مدت چه اقداماتی از سوی کانونهای صنفی و فعالین صورت گرفته است می گوید:

دراین مدت کانون صنفی معلمان تهران و شورای هماهنگی تشکلهای صنفی سراسر کشور برحسب وظیفه بیانیه ها واطلاعیه هایی صادر کرده اند و با توجه به نگرانی که درمیان فعالین ومعلمان در این مورد وجود داشته است دیدارهای مکرری از سوی معلمان و فعالین درسراسر کشور با نمایندگان مجلس صورت گرفته است.به خصوص خانواده ایشان دراین مدت دیدارهایی با نایب رییس مجلس و مقامات قضایی و دولتی داشته و نگرانی های جامعه معلمین از شرایط وخیم آقای بهشتی را به این مقامات گوشزد کرده اند.

محمد حبیبی درباره انتظارات کانونهای صنفی از مسئولان دولتی و قضایی نیز چنین می گوید:

رییس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی موظف است که از حقوق معلمان وفعالین دفاع کند. وهمچنین مسئولیت محافظت از جان هر فرد زندانی با مسئولین قضایی و سازمان زندانهاست. یکی از خواسته اصلی معلمان و فعالین صنفی در این شرایط رسیدگی به وضعیت معلمان صنفی زندانی و به خصوص رسیدگی سریع به شرایط آقای بهشتی است.جای فعالین صنفی مثل آقای بهشتی که با میانه روی واعتدال همواره بر خط مشی های مدنی تاکید داشتند قطعا زندان نیست.من امیدوارم مجموعه دولت و نهادهای امنیتی به این مسئله توجه داشته باشند که کانونهای صنفی با توجه به رویکرد مدنی و مسالمت آمیز خود نه تنها تهدیدی به حساب نمی آیند که از هرگونه تندروی و رفتارهای افراطی جلوگیری می کنند و آقای بهشتی در این زمینه سر آمد والگوی همه فعالین صنفی دراین سالها بوده اند.

*واکنش همسر و فرزند محمود بهشتی لنگرودی به اظهارات دیروز محسنی اژه ای

همسر محمود بهشتی لنگرودی خطاب به رئیس قوه قضاییه می گوید که دستگاه های امنیتی و قضایی به فعالین صنفی برچسب امنیتی نزنند. همچنین بهشتی خواستار برگزاری دادگاه صالحه بوده تا مستندات اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت در آن بررسی شود. وی از قول بهشتی گفت که تا زمانیکه یک مسوول نیاید و به حرف وی گوش ندهد اعتصاب غذا را ادامه خواهد داد.

محمود بهشتی لنگرودی سخنگوی کانون صنفی معلمان که هم اکنون در زندان اوین بسر می برد ، از روز پنجم آذرماه در اعتراض به روند برگزاری دادگاه و حکم 9 سال حبس خود (پنج سال تعزیری و چهار سال تعلیقی) برای دومین بار دست به اعتصاب غذا زده است. اتهام وی فعالیت تبلیغی علیه نظام، اقدام علیه امنیت ملی و همچنین اجتماع و تبانی ذکر شده است. خبرهای رسیده حاکی از آن است که طی روزهای اخیر حال جسمانی وی به وخامت گراییده و به زیر سرم رفته است.

روز گذشته غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی دستگاه قضا و معاون اول قوه قضاییه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه یکی از اعضای کانون صنفی معلمان عنوان کرده دادگاهی 5 دقیقه ای برای بهشتی تشکیل شده و به 4 سال حبس تعزیری و 5 سال حبس تعلیقی محکوم گشته و قوه قضائیه برای اینگونه افراد چه تدابیری اندیشیده است؟ گفت: اولاً این موضوع صحت ندارد که دادگاهی 5 دقیقه‌ای برای وی تشکیل شده است. ثانیاً اگر حکمی صادر شده و وی به آن اعتراض دارد مسیر برای اعتراض مشخص است، اما اگر هر کسی به هر دلیل و انگیزه‌ای دست به اعتصاب غذا بزند سازمان زندان‌ها در قبال آن وظایفی دارد. یا با آنها صحبت می‌کند و تذکر می‌دهد، اگر لازم باشد با خانواده و وکیل او صحبت می‌کنند تا آنها با فرد زندانی صحبت کرده و اگر نیاز به اقدامات پزشکی باشد نیز این اقدامات را انجام می‌دهند؛ لذا اگر اعتراضی وجود دارد بهتر است از مجرای قانون وارد شوند.

فرزند و همسر محمود بهشتی لنگرودی به بیان جزئیات بیشتری در این خصوص پرداخته اند.

ابوذر بهشتی فرزند محمود بهشتی لنگرودی در واکنش به اظهارات سخنگوی دستگاه قضا اظهار داشت: بخشی از صحبت های آقای اژه‌‌ای، انکار برگزاری این دادگاه در پنج دقیقه است ؛ ما هیچ وقت نگفته ایم که دادگاه دقیقا پنج دقیقه به طول انجامیده و خود آقای بهشتی نیز در نوشته شان دادگاه چند دقیقه ای را ذکر کرده اند.

وی ادامه داد: این زمان در حدود 5 تا 8 دقیقه بوده که به گفته آقای بهشتی 3 دقیقه از آن به جملات تهدیدگونه از سوی قاضی رسیدگی پرونده گذشت.

بهشتی با تاکید بر اینکه این دادگاه بدون حضور وکیل برگزار شده اظهار کرد: در این دادگاه نماینده دادستان نیز حضور نداشته است.

فرزند سخنگوی کانون صنفی معلمان در مورد اینکه آیا در این پرونده مسیرهای قانونی طی شده یا خیر؟ گفت: اصولا هنگامیکه فردی به مرحله اعتصاب غذا می رسد و همچنین شرایط سختی را به جان می خرد، احتمالا پیش از آن به فکر خودش هم رسیده است که مسیرهای قانونی را طی کند.

وی در همین خصوص ادامه داد: درخواست تجدیدنظر و درخواست پیگیری از مسوولین زندان و درخواست توقف اجرای حکم از مسیر قانونی بصورت رسمی انجام شده اما اعتنای خاصی به آن نشده است و طبیعتا هنگامیکه فردی پس از روال قانونی وارد زندان می شود و حکم 9 سال را در پیش روی خود می بیند که به نظرش منطقی نیست احتمالا برخوردش از نوعی خواهد بود تا اعتراضش را به حق خواهی نزدیک تر کند.

ابوذر بهشتی در مورد تماس مسوولین زندان با خانواده آن ها اظهار داشت: اینکه از طرف مقام قضایی طبق گفته آقای اژه ای تماسی صورت بگیرد، نخیر، آن ها به هیچ عنوان با خانواده یا وکیل و یا مرکز دیگری تماس نگرفته اند که از آقای بهشتی بخواهند اعتصاب غذای خود را بشکند و هر مراجعه ای صورت گرفته از سوی خود ما بوده است.

وی در ادامه در خصوص جزئیات روزهایی که پدرش در اعتصاب غذا بسر می برد، اظهار کرد: ایشان شش روز ابتدای اجرای حکم، اعتصاب غذای خشک کردند که منتهی به قول رسیدگی از طرف دادیار وقت ناظر بر زندان و مرخصی شش روزه شد؛ همچنین اعتصاب غذای اخیر ایشان نیز در روز بیستم خود قرار دارد.

ابوذر بهشتی ادامه داد: برای موارد مالی بعنوان مثال دو، سه میلیون تومانی چند بار دادگاه تشکیل می شود و این در حالی است که دادگاه پدر بنده در عرض چند دقیقه حکم 9 سال را که برای موارد دیگر به هیچ عنوان داده نمی شود صادر کرده است.

وی به دادگاه بابک زنجانی اشاره کرد و در مقایسه با دادگاهی که برای پدرش تشکیل شد، اظهار کرد: هم اکنون شاهد پرونده آقای زنجانی هستیم که با کش و قوس های فراوانی همراه است و قاضی در آن فرصت دفاع می دهد و پرونده بصورت دقیق بررسی می شود، این در حالی است که دادگاه بهشتی اینطور نبوده است.

فرزند محمود بهشتی لنگرودی تصریح کرد: درخواست پدرش بطور کامل و کوتاه آن است که دادگاهی بصورت علنی، با حضور هیات منصفه و طبق قانون برای وی تشکیل شود و اتهامات بر پایه مستندات بررسی شود.

ابوذر بهشتی ضمن بیان اینکه فعالیت محمود بهشتی لنگرودی کاملا صنفی و در چهارچوب قانون بوده اما به وی اتهامات سیاسی زده شده است، عنوان داشت: طبق قانون هنگامیکه به فردی اتهام سیاسی زده می شود باید در دادگاهی با شرایط دادگاه سیاسی بررسی گردد. یعنی دادگاهی علنی با حضور هیات منصفه و وکیل.

وی در پایان تاکید کرد: هر گونه رای که دادگاه با شرایط قانونی بالا صادر کند آقای بهشتی پذیرای آن خواهد بود.

آدینه بیگی همسر محمود بهشتی لنگرودی نیز در خصوص اظهارات روز گذشته محسنی اژه ای سخنگوی دستگاه قضا گفت: محاکمه ای که برای پرونده سال 89 در سال 92 صورت گرفته است ، کمتر از ده دقیقه در دادگاه انجام گرفته است.

وی ضمن تاکید بر اینکه در جلسه دادگاه نماینده دادستان حضور نداشته است ، گفت: آقای بهشتی برای دو دادگاه که در سال های 85 و 89 داشته، ناچارا خودش لایحه دفاعیه را نوشته و بدون وکیل در دادگاه حاضر شده است.

بیگی ادامه داد: در دادگاه بدوی مربوط به پرونده سال 89، فرصت دفاعی برای بهشتی در نظر گرفته نشد و وی در دادگاه تجدیدنظر طی یک لایحه دفاعیه به حکم پنج سال حبس تعزیری اعتراض کرده است.

وی تاکید کرد: اصل مسئله آن است که مستنداتی برای دو اتهام ایشان که یکی اجتماع و تبانی و دیگری تبلیغ علیه نظام است در کیفرخواست ارائه نشده و این موضوع در لایحه دفاعیه نیز مشهود است.

آدینه بیگی تصریح کرد: لازم است دادگاهی علنی و با حضور هیات منصفه طبق قانون برای بهشتی برگزار شود که در آن مستندات اتهامات مشخص گردد.

وی نیز مانند فرزندش دلیل اصلی اعتصاب غذای همسرش را اعتراض به روند برگزاری دادگاه پرونده سال 89 که در سال 92 برگزار شده است دانست و عنوان داشت: ایشان به رای دادگاه درخواست تجدید نظر کردند که دادگاه تجدید نظر بی کم و کاست رای دادگاه بدوی را پذیرفت و در سال 92 با وی تماس گرفته شد که برای اجرای حکم مراجعه کند.

بیگی افزود: بهشتی به مدیرکل دادگستری استان تهران مراجعه نموده و مدیرکل طی نامه ای به اجرای احکام درخواست توقف حکم کرد که موثر واقع نشد.

همسر محمود بهشتی ضمن تاکید براینکه حتی در دادگاه برای وی کیفرخواست قرائت نشده است، اظهار داشت: هم اکنون در مسیر اعاده دادرسی هستیم و پیگیری های قانونی نیز بصورت موازی در حال انجام است اما اجرای این حکم می تواند تا بررسی قطعی متوقف شود.

آدینه بیگی در ادامه تصریح کرد: آقای بهشتی از تاریخ پنجم آذر بصورت رسمی و روی سربرگ زندان اعلام اعتصاب غذا کرده است و طبق روال قانونی زندان هر روز 3 بار اعلام می کنند که در اعتصاب غذا هستند و دلایل اعتراض را نیز می نویسند. و این در حالی است که از روز پنجم تا غروب روز هفتم یعنی سه روز بعد هیچ توجهی به ایشان نشد و روز هفتم با مراجعه ما به زندان و درخواست ما ملاقاتی بین دادیار ناظر بر زندان و بهشتی صورت گرفت.

بیگی گفت که معاون دادستان به وی گفته است خواسته بهشتی از حدود اختیارات آن ها خارج بوده و نمی توانند برای او کاری انجام دهند.

همسر محمود بهشتی در ادامه از آیت الله صادق لاریجانی رئیس قوه قضاییه و معاونین وی خواست که به هر حرکت و رفتار فعالین صنفی برچسب ضد امنیتی زده نشود .

وی تاکید کرد: صورت مسئله نباید پاک شود و مسائل معلمین نباید نادیده گرفته شده و با زدن برچسب ضد امنیتی به آن ها فضا برای جامعه فرهنگیان ملتهب شود.

آدینه بیگی ضمن یادآوری اینکه معلمین به وضع معیشتی خود اعتراض دارند و شان آن ها نادیده گرفته شده است ، اظهار کرد: فعالیت این دوستان در این جهت بوده که هم معلم با انگیزه بیشتری در کلاس حاضر شود و هم دانش آموز شور و نشاط را در مدرسه ببیند و به درس و تحصیل دلبسته باشد.

آدینه بیگی همسر محمود بهشتی درخصوص خواسته های همسرش اظهار داشت: آقای بهشتی فعلا درخواست توقف اجرای حکم را دارند تا زمانی که در یک دادگاه صالحه به اتهاماتی که در سال 89 به وی منتسب شده است رسیدگی شود و بررسی کنند که آیا مستندی برای اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت برای ایشان به عنوان یک معلم وجود دارد یا خیر؟

بیگی در مورد آخرین وضعیت جسمانی همسرش گفت: ایشان در روز بازداشت 61/5 کیلوگرم وزن داشته اند . پیشتر نیز اعتصاب غذای خشک داشته و در پنجم آذر ماه مجددا دست به اعتصاب غذا زدند؛ در حال حاضر وزن وی به 53 کیلوگرم رسیده و فشار خون او برای دو بار افت کرد که به ایشان سرم وصل کردند. هم اکنون نیز در اعتصاب غذای ” تر ” بسر می برند .

وی در پایان ضمن ابراز نگرانی از صدمات احتمالی وارده به جسم و جان بهشتی عنوان داشت: بهشتی می گوید تا زمانیکه یک مسوولی نیاید و به حرف بنده گوش ندهد اعتصاب غذایش را ادامه می دهد.

بخشی ازیک گزارش جارپرس بتاریخ23آذر

تجمع کارگران حمل و نقل پالایشگاه آبادان دراعتراض قراردادسفیدامضا برای دومین روزمتوالی!

نزدیک به ۸۵ کارگر بخش حمل و نقل پالایشگاه آبادان صبح امروز برای دومین روز در اعتراض به شیوه تنظیم قراردادهای جدید کاری خود از سوی پیمانکار تجمع کردند.تجمع امروز در مقابل ساختمان منطقه آزاد اروند برپا شده است.

به گزارش23آذرایلنا، روز گذشته نیز کارگران معترض پس از اجتماع در مقابل محدوده درب ورودی شماره 18 پالایشگاه آبادان در مقابل ساختمان سازمان منطقه آزاد اروند تجمع کرده بودند.

بنابهمین گزارش،به دنبال این اقدام اعتراضی روز گذشته کارگران پیمانکاری پالایشگاه آبادان «جواد سعدون زاده» از نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی در جمع  معترضان حاضر شده و به آنها وعده می دهد که مشکل آنها را به رئیس اداره کار منطقه آزاد اروند منتقل خواهد کرد.

این کارگران می‌گویند: در همین رابطه از ساعت دو تا ساعت چهار بعد از ظهر روز گذشته جلسه دیگری با حضور رئیس اداره کار منطقه آزاد اروند و پیمانکار حمل و نقل پالایشگاه آبادان برگزار شد  که بدون نتیجه خاتمه یافت.

به گفته آنها دلیل بی‌نتیجه بودن این جلسه خودداری پیمانکار از تغییر قراردادهای جدید کار بوده است.

به گفته کارگران معترض واحد حمل و نقل پالایشگاه آبادان پیمانکار جدید متن قراردادهای جدید آنها را بصورت سفید امضا تنظیم کرده است.

احضار داود رضوی به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب

داود رضوی تلفنی به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب احضار شد و باید ۲۴ آذر خود را به دادگاه معرفی کند. یادآور می شود ابراهیم مددی و داود رضوی ۹ اردیبهشت ماه ساعت یک بامداد در منزلشان توسط مامورین وزارت اطلاعات بازداشت شدند و موبایل، کامپیوتر و لب تاپ آنها نیز ضبط شد. و پس از ۲۲ روز بازداشت در بند ۲۰۹ زندان اوین هر کدام با قرار کفالت صد میلیونی تومانی آزاد شدند. این احضار و فشارها برای فعالین سندیکایی و کارگری در حالی صورت می گیرد که فساد و رشوه و رانت خواری در کشور بیداد می کند و هرروز شاهد دزدی های میلیاردی از بیت المال هستیم. متاسفانه بجای دزدان و چپاولگران اقتصادی که از خون مردم و کارگران تغذیه می کنند شاهد احضار و زندان و تهدید فعالین سندیکایی و کارگری هستیم.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهدید، احضارو زندان کارگران را محکوم کرده و خواهان منع پیگرد قضایی و آزادی بی قید و شرط ایشان می باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۲۲ آذر ۱۳۹۴

مطالبات کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی ومردم بافق و وقت کشی دولت!

روز گذشته، هفتمین جلسه کارگروه پیگیری مطالبات کارگران سنگ آهن بافق بدون حضور استاندار یزد و با حضور فرمانداربافق، اعضای شورای شهر و مدیر عامل شرکت سنگ آهن برگزار شد.

به گفته کارگران این واحد معدنی  این جلسه نتیجه مشخصی در برنداشت و تنها در آن گزارشی از روند پیگیری مطالبات مردم بافق و کارگران سنگ آهن ارائه گردید.

به گزارش23آذر ایلنا، روز گذشته هفتمین جلسه کارگروه پیگیری مطالبات کارگران سنگ آهن بافق، با حضور مقامات شهر و بدون حضور استاندار یزد برگزار گردید.

از قرار معلوم، هنوز تکلیف ۵. ۲۸ درصد سهام سنگ آهن بافق مورد مناقشه بخش خصوصی و کارگران و همچنین ۵. ۷۱ درصد که جهت رد دیون قرار بود به صندوق بازنشستگی فولاد واگذار شود، مشخص نشده است.

علاوه بر این، در آخرین جلسه شورای تامین شهر بافق که در ششم شهریور سال گذشته برگزار شد، مصوب شد ۱۵ درصد از سهام واگذاری به صندوق بازنشستگی فولاد به شهر بافق واگذار گردد که هنوز تکلیف آن نیز روشن نشده است.

به گفته فعالان کارگری بافق؛ در جلسه شهریورماه شورای تامین استان یزد قرار بود پیگیری قضایی ۹ کارگری که پیشتر در جریان اعتراضات سال گذشته معدن بافق بازداشت شده بودند در دستور کار قرار بگیرید  که با وجود وعده‌های مسئولان هنوز محقق نشده و دست‌کم تاکنون پیگیری قضایی در مورد برخی از این کارگران هنوز ادامه دارد.

اعتراض کارگران کشت و صنعت مهاباد نسبت به عدم پرداخت مطالبات وبلاتکلیفی شغلیشان!

بعد از بیست روز از برگزاری مزایده، کارگران کشت و صنعت چشم انتظار احقاق حقوقشان هستند.

مزایده ای که به گفته مطلعین، مدیریت این واحد تولیدی توان مالی پرداخت هزینه های اعتراض به آن را نداشته است. اما کارگران کشت و صنعت به این مزایده معترض هستند.

به گزارش23آذرمُکریان، یکی از کارگران این مجموعه گفت: آقای سیمینبیل که پیمانکاری کاشت نهال و ایجاد فضای سبز و محوطه سازی کشت و صنعت مهاباد را بر عهده داشته است، باارائه اسنادی به دادگاه توانست قبل از همه طلبکاران حکم توقیف اموال شرکت را بگیرد و به عنوان خریدار اصلی و با پیشنهاد مبلغ بسیار پائین تر از ارزش واقعی مجتمع، برنده مزایده و صاحب آن شود. هرچن شایعات زیادی در خصوص ارتباط ایشان با مدیریت سابق وجود دارد، اما اینها به ما ارتباطی ندارند ما دنبال دریافت حق خودمان هستیم.

این کارگر که خود یکی از طلبکاران شرکت نیز محسوب می شود در ادامه افزود: مطالبات کارگران کشت و صنعت علاوه بر  پرداخت حقوق معوق شامل  پرداخت حق بیمه و پاداش بازنشستگی و … می شود. مطالباتی که بالغ بر 11 میلیارد تومان است. البته باید وامهای چند میلیاردی بانک ها و 5 و نیم میلیارد تومان طلب مرغداران را به مجموعه تعهدات انجام نشده مدیریت اضافه کرد.

وی با اشاره به این موضوع که از ابتدای مهرماه جاری این مجتمع در اختیار امین اموال قرار گرفته گفت: کارگران با رایزنی های فراوان و به کمک امین اموال تحت نظارت دادگستری سه بخش این مجتمع را دوباره فعال کردند، کشتارگاه صنعتی مرغ و احشام و سردخانه زمزم حدود دوماهی است دوباره فعال شده اند و کارگران به مدیران شهرستانی نشان دادن که در دو ماه می توانند به اندازه دو سال آنها فعالیت کنند. هرچند در این دوماه کارگران با دریافت حقوق بسیار کم و اندکی که از فعالسازی دوباره مجتمع می گیرند رضایت آنچنانی ندارند اما واقعا چاره دیگری برایمان نمانده است.

وی در خصوص چگونگی پرداخت قبوض آب و برق و گاز مجتمع هم گفت: متاسفانه انشعابات برق و گاز شرکت به دلیل عدم پرداخت قطع شده بودند که با رایزنی های صورت گرفته و مساعدت فرماندار شهرستان این بدهی ها قسط بندی شدند و دوباره چرخ کشت و صنعت مهاباد به حرکت در آمد.

وی درباره آینده کاری اش در کشت و صنعت می گوید: متاسفانه ما هیچ آینده روشنی پیش رویمان نمی بینیم، بعد از حدود بیست روز از برگزاری مزایده هنوز سردرگم و بلاتکلیف هستیم، صاحب جدید مجتمع قول چندانی در خصوص پرداخت مطالبات معوق ما نداده است، اما امیدمان را از دست نداده ایم و تا احقاق حقوقمان به فعالیت ادامه خواهیم داد.

بنابهمین گزارش، مجموعه کشت و صنعت مهاباد با چهار شرکت اقماری اش از جمله کشتارگاه صنتی مرغ و احشام و چندین مرغداری،  یکی از بزرگترین مجتمع های تولیدی و صنعتی در شمالغرب کشور محسوب می شود که از سال 86 به بخش خصوصی واگذار شده است.

این واحد تولیدی صنعتی، که حدود 300 نفر کارگر دارد، از زمان واگذاری به بخش خصوصی با بحران مدیریتی رو برو شد و مدیران جدید این شرکت علاوه بر عدم توانایی در پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی از بانک ها و مطالبات اداره امور مالیاتی، قادر به پرداخت حقوق و معوقات کارگران، مرغداران و حتی قبوض انشعابات برق و گاز این مجتمع نبوده اند.

حدود بیست روز پیش مجتمع کشت و صنعت مهاباد بعد از سالها بحران مدیریتی، عادل سیمینبیل، در ازای طلب 27 میلیارد تومانی اش از مدیریت مجتمع کشت و صنعت مهاباد که به دنبال شکایت از این شرکت موفق به اخذ حکم مزایده اموال این شرکت شده بود توانست با قیمت پیشنهادی 35 میلیارد و 500 میلیون تومان مالک این شرکت شود.

گزارشی درباره تجمع اعتراضی22آذرکارکنان آتش نشانی تهران!

تجمعی که قرار بود هزاران نفر از آتش نشانان تهران را دور هم جمع کند اما به خاطر تهدیدها و ارائه فرم هایی که تعهد گرفته می‌شد که در این تجمع شرکت نخواهند کرد، با جماعت کمتری برگزار شد.

یکی از آتش نشانان حاضر در این تجمع می‌گوید: قرار بود که تعداد بالای هزار و دو هزار نفر بیایند اما اینقدر همه را ترساندند که آنها هم نیامدند.

تمام مباحث از نامه‌ای شروع شد که دست به دست چرخید. نامه‌ای که اعتراض آتش نشانان تهرانی را به همراه داشت و باید حدیث مفصل می‌خواندیم از آن… مهم ترین بخش این نامه به مباحثی مثل سوء استفاده از موقعیت‌های شغلی (عمدتا توسط مدیران)، اعمال نظر غرض ورزانه در قردادهای مالی، توجه نامناسب به سرمایه‌های انسانی، ایجاد تنش و فشار روانی در پرسنل، زیر سوال بردن شخصیت اجتماعی و کاری پرسنل، عدم وجود برنامه‌های درون سازمانی در جهت اهداف سازمانی، استفاده از رانت جهت استخدام پرسنل با کارایی پایین، وجود هیئت مدیره غایب در جلسات، انتصاب مدیران فاقد تخصص و کارایی.

نکته‌ای که به خوبی دست به دست چرخید. تا جایی که فضای مجازی هم در سیطره خبری درآمد. کانال تلگرامی پشت پرده در یکی از اخبار اختصاصی خود نوشت: تعداد زیادی از کارکنان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با نگارش نامه‌ای سرگشاده خطاب به شهردار تهران، اعتراض تندی را نسبت به سوء استفاده و سوء مدیریت مدیران آتش نشانی مطرح کردند. در بخشی از این نامه به لابی‌های صورت گرفته برای اخذ وام در یکی از شعب بانک انصار در استان البرز که برادر مشاور مدیرعامل آتش نشانی رئیس این شعبه است اشاره شده، استخدام بی رویه و سفارشی افرادی که توانایی فیزیکی و علمی لازم را ندارند در حوزه‌های عملیاتی و عدم رسیدگی به فرسودگی ملزومات امداد و نجات از دیگر موارد نگاشته شده در این نامه است. هنوز شهردار تهران هیچ واکنشی به این اعتراض نشان نداده است.

و اینها نکاتی است که حدود سیصد چهارصد نفر از آتش نشانان را گرد هم می‌آورد. تجمعی که قرار بود هزاران نفر از آتش نشانان تهران را دور هم جمع کند اما به خاطر تهدیدها و ارائه فرم هایی که تعهد گرفته می‌شد که در این تجمع شرکت نخواهند کرد، با جماعت کمتری برگزار شد. یکی از آتش نشانان حاضر در این تجمع می‌گوید: تحصن ما در مورد سختی کار صورت گرفت. مساله‌ای که چندین سال پیاپی قول داده بودند آن را درست کنند. در واقع وضعیت ما کارمندی به حساب می‌آید. مساله بعدی در مورد شرایط محیط کار است که شهرداری آن را به تمام شهرها داده و به تهران نداده است. در تجمع قبلی ما قرار شد که حکم شرایط محیط کار را بزنند اما… . شرایط محیط کار باید بیشتر می‌شد ولی به آتش نشان‌ها کمتر داده‌اند و گفته‌اند که در سال 95 داده می‌شود. وی در ادامه می‌افزاید: بازنشستگی ما هنوز همان 30 ساله است. می‌گویند با 25 سال درست شده است اما با شرایط سنی 50 سال. اینها خودشان قبول ندارند که این شغل، جزو مشاغل سخت به حساب می‌آید. این آتش نشان با اشاره به گلایه‌ای از جمع همکارانش می‌گوید: گفته‌اند که چون اینها سوار ماشین بنز می‌شوند، جزو مشاغل سخت به حساب نمی آیند. ماشین و کلاه و لباس مجهز هم که دارند! قرار بود که تعداد بالای هزار و دو هزار نفر بیایند اما اینقدر همه را ترساندند که آنها هم نیامدند. اصل این قضیه به خاطر موضوع سختی کار است. الان هم بگویید می‌گویند این یکی دو سال را زده ایم اما با شرایط سنی 50 سال. شرایط محیط کار موردی است که باید به حقوق اضافه می‌شد اما برای آتش نشان‌ها کمتر زده اند. ما وام مسکن نداریم. تا چند سال قبل می‌دادند اما دیگر آن را هم از ما گرفته اند. حکم‌ها را نمی زنند. همه رفته‌اند به دنبال درس و دانشگاه چون الان باید مدرک دانشگاهی ارائه شود تا حکم را بزنند.

بخشی ازیک گزارش ابتکار

پیشنهاد پیش‌نویس برنامه ششم:

کارکردن فارغ التحصیلان دانشگاه ها 2سال با 75درصدحداقل حقوق  وخارج ازشمول قوانین کار و تامین اجتماعی !

پیش‌نویس برنامه ششم برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها 2سال کارکردن با 75درصدحداقل حقوق  وخارج ازشمول قوانین کار و تامین اجتماعی را پیشنهادمی کند.

تبصره 33 پیش‌نویس برنامه ششم:

به منظور ترغیب کارفرمایان و کارآفرینان بخش خصوصی و تعاونی به جذب نیروی کار بیکار جوان به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته و با هدف کمک به کاهش هزینه نیروی کار بنگاه‌های اقتصادی، دولت مجاز است اقدامات زیر را طی سال‌های برنامه اجرا نموده و منابع اعتباری مورد نیاز را در بودجه سنواتی لحاظ نماید:

1-مستثنی نمودن از شمول قوانین کار و تامین اجتماعی برای دانش آموختگان دانشگاهی گروه‌های سنی زیر 29 سال در اجرای طرح کارورزی (آموزش‌های تخصصی بدو ورود به کار و طی دوره‌های آموزش عالی در کارگاه‌های خصوصی و تعاونی) حداکثر تا دو سال برای هر یک از کارورزان.

2-تعیین حداقل مزد برای کارگران جدید گروه‌های سنی زیر 29 سال (که قبلا سابقه بیمه تامین اجتماعی نداشته باشند) و مشمولین طرح اشتغال عمومی (اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه در زمینه زیرساخت‌های اقتصادی، اجتماعی و مدیریت محیط زیست و با مشارکت جوامع محلی) به میزان 75 درصد حداقل مزد تعیین شده مصوبه شورای عالی کار حداکثر تا دو سال با هدف‌ انگیزه بیشتر برای بکارگیری نیروی کار جدید.

تجمع کشاورزان روستای ورتون کوهپایه مقابل استانداری اصفهان در اعتراض به زمین خواری ۹۹ هکتاری!

امروز23آذر۱۵۰ نفر از کشاورزان روستای ورتون بخش کوهپایه در اعتراض به زمین خواری ۹۹ هکتاری مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند.

کشاورزان می گویند ۹۹ هکتار از اراضی و مراتع روستای تاریخی ورتون با مجوز اداره اوقاف و گردشگری به ساخت مجتمع گردشگری «دهکده گل سرخ» تخصیص داده شده؛ در داخل اراضی اشغال شده چندین چشمه متعلق به حق آبه مردم روستای ورتون قرار دارد

به گزارش23آذر ندای اصفهان، هم اکنون تجمع اعتراض آمیز ۱۵۰ نفر از کشاورزان روستای ورتون بخش کوهپایه مقابل استانداری اصفهان در جریان است.

ورتون در ۶۰ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است و حوضخانه چشمه آب گرم آن مربوط به دوره صفوی معروف است که خاصیت درمانی داشته و به عنوان یک میراث ملی به ثبت رسیده است.

کشاورزان در اعتراض خود می گویند ۹۹ هکتار از اراضی و مراتع بخش آنها با مجوز اداره اوقاف و گردشگری به ساخت مجتمع گردشگری «دهکده گل سرخ» تخصیص داده شده درحالی که زمین های در دست اوقاف ۹ هکتار بیشتر نبوده است. همچنین در داخل این اراضی اشغال شده چندین چشمه متعلق به حق آبه مردم روستای ورتون قرار گرفته است که موجب اعتراض اهالی را فراهم ساخته است.

نماینده مجتمعین در حال گفتگو با نمایندگان استانداری است، این درحالی است که کشاورزان می گویند عدم توجه به حرف مردم موجب نابودی عراضی و منابع طبیعی منطقه توسط معادن سنگ و شن و گچ شده است.

جان باختن یک کارگردرسقزبراثرسقوط از ارتفاع !

با مرگ یک کارگر ساختمانی در شهر سقز، شمار کارگرانی که به دلیل نبود امنیت کاری دچار حادثەی کاری شدەاند، به سه نفر رسید.

به گزارش23آذرکردپا، کارگری ۴۴ ساله در سقز، به دلیل نبود وسایل و تجهیزات ایمنی دچار حادثه شده و از طبقەی چهارم ساختمانی نیمه‌کاره سقوط کرده و جان خود را از دست داد.

حادثەی مذکور عصر چهارشنبه، ٢٢ آذر در محلە “دانشگاه” روی داده و مرگ فوری “علی فرجی” را در پی داشته است.

این کارگر ، بیش از یک سال نگهبان ساختمان مورد نظر بوده و طی روزهای گذشته به کار ساختمانی در همان محل نیز مشغول بوده است.

طی یک سال گذشته در شهر سقز، این سومین کارگر است که به دلیل نبود تجهیزات ایمنی لازم جان خود را از دست می‌ دهد.

مرگ کارگرچاه‌کن60ساله به دلیل ریزش دیواره‌چاه در تهران

کارگرمقنی60 ساله به دلیل ریزش دیواره ‌چاه در تهران جان خود را از دست داد.

به گزارش23آذر ایلنا، این کارگرمقنی که ظهر امروز در منزلی مسکونی واقع در منطقه شمس‌آباد تهران مشغول حفر چاه بوده به دلیل ریزش دیواره چاه به داخل سقوط کرده که به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

سست بودن خاک حیاط این منزل مسکونی و فرو نشستن آن هنگام حفر چاه باعث سقوط دو کارگرمقنی شده بود که با تلاش ماموران آتش‌نشانی یکی از کارگران نجات یافت ولی کارگر مقنی 60 ساله بر اثر جراحات جان خود را از دست داد.

بیست وسوم آذرماه1394

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.