اخباروگزارشات کارگری۲۹اردیبهشت۱۳۹۵

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید :

– پرونده دادگاه ساوه جعفر عظیم زاده را به جریان انداختند

لینک اولین  ودومین لیست از معلمان و کارگران طومار ” صدای اعتراض جعفر عظیم زاده باشیم”

– درخواست 5سندیکای فرانسه از جعفرعظیم زاده!

اعتصاب صدها کارگر بازارچه مرز مهران دراعتراض به شرکت پیمانکاری!

– اعتصاب کارگران شهرداری جیرفت دراعتراض به عدم پرداخت حقوق !

– تجمع کارگران کارخانه پارسیلون دراعتراض به بلاتکیلفی شغلی وعدم پرداخت ماه ها مطالباتشان مقابل استانداری لرستان!

– تجمع کارگران  کارخانه فولاد ارفع اردکان در اعتراض به شرایط نامناسب شغلی وتاخیردرپرداخت حقوق!

– تجمع کارگران کارخانه صابون سازی یاس دراعتراض به بلاتکیفی شغلی وعدم پرداخت 30ماه حقوق مقابل فرمانداری خرمشهر!

پایان اعتصاب3روزه کارگران فاز 14 عسلویه بدنبال پرداخت بخشی از مطالباتشان!

– بیکاری کارگران ایرانگردی خلخال بدنبال واگذاری هتل ایرانگردی و جهانگردی خلخال به بخش خصوصی!

– خودداری کارفرمای کارخانه سیمان دهلران از بازگشت بکار43کارگرقرارداد دائمی اخراجی علیرغم حکم هیئت تشخیص ودیوان عالت اداری!

دولت عامل اصلی گسترش اقتصادغیر رسمی است!

– تجمع دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل دراعتراض به کیفیت غذای!

– پایان تحصن 6 روزه دانشجویان زنجان بدنبال پذیرفته شدن خواسته هایشان!

– تجمع مردم روستای کرکویه دراعتراض به آبی مقابل ساختمان فرمانداری قیروکارزین!

– آوار ساختمانی جان کارگر جوان را گرفت

– جان باختن یک کارگر کارخانه لوله سازی اهوازدرحین کار بر اثر ضربه مغزی!

-4 کشته براثر برخورد اتوبوس و پراید در محور بجنورد – اسفراین!

پرونده دادگاه ساوه جعفر عظیم زاده را به جریان انداختند

روز دوشنبه 27 اردیبهشت همسر جعفر عظیم زاده با مراجعه به دادستانی تهران اعتراض خود را از به جریان انداختن پرونده دادگاه ساوه وبی توجهی مقامات قضائی ومسئولین زندان اوین نسبت به نابودی تدریجی همسر خود ابراز داشت و خواستار رسیدگی جدی به شرایط وخیم جسمانی وی ودیدار فوری با ایشان شد.

نماینده دادستانی برای روز سه شنبه (دیروز)28 اردیبهشت ماه  دستور ملاقات حضوری عظیم زاده  با همسرش را صادر کرد واز وی خواست  ، در صورت شکستن اعتصاب غذا ،با مرخصی طولانی مدت به ایشان موافقت خواهد شد.

روز سه شنبه جعفر عظیم زاده ،را که  توان راه رفتن نداشت ،با ماشین تا محل ملاقات حضوری آوردند. همسرش با دیدن آثار جسمانی 20 روز اعتصاب غذا و تحت تاثیر تالمات روحی و عاطفی شدید، آنچه را که درروز دوشنبه، بین او و نماینده دادستانی گذشته بود برایش بازگو کرد.

جعفر قبل از هرچیز مراتب قدردانی خودرا از حمایت های گسترده ای که در طی اینمدت از ایشان شده و از تک تک آنها مطلع شده بود را اعلام میکند . ایشان در پاسخ به نماینده دادستانی تهران صراحتا” میگوید : من برای گرفتن مرخصی، اعتصاب غذا نکرده ام و در نامه ای که  قبل از شروع اعتصاب غذا داده ام ،خواسته های روشنی را اعلام کرده ام و باید به این خواسته ها پاسخ داده شود. نخستین گام برای تحقق این خواسته و پایان اعتصابم ، توقف اجرای حکم و بازبینی مجدد پرونده با رد اتهام اقدام علیه امنیت ملی ست. لذا همچنان به اعتصاب غذای نامحدود خود ادامه خواهم داد.

همچنین جعفر عظیم زاده نامه ای به دادگاه ساوه مینویسد که وی در زندان اوین محبوس میباشد واز مسئولین میخواهد شرایطی را فراهم آورند تا بتواند با حضور در دادگاه ساوه از خودش در مقابل اتهامات وارده دفاع نماید.

همسرش امروز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه، نامه وی  را به دادگاه  ساوه میبرد اما دادگاه از پذیرش نامه خودداری کرده و با گفتن اینکه ” این پرونده ، پرونده ایی خاص است “خواهان حضور وکیلش برای دفاع از ایشان میشود.

دادگاه ساوه حتی نیابت دادستانی تهران را برای ادامه مراحل پرونده و تعیین تکلیف آن نپذیرفت.

در چنین شرایطی ، با تشدید فشار ها ،تنها ادامه حمایت و پشتیبانی گسترده تر ما میتواند به نجات جان این کارگر مقاوم و تحقق خواسته هایش که یک مطالبه عمومی است بیانجامد.

با حمایت های بیشتربه یاریش بشتابیم.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

28 اردیبهشت 95

لینک اولین ودومین لیست از معلمان و کارگران طومار ” صدای اعتراض جعفر عظیم زاده باشیم”:

http://www.etehadeh.com/?page=news&nid=5149

http://www.etehadeh.com/?page=news&nid=5152

جان جعفر عظیم زاده در خطر است:صدای جعفر عظیم زاده باشیم

با امضای طومار زیر (نامه به ریاست قوه قضائیه آیت ا… آملی لاریجانی) کمک کنید صدای جعفر عظیم زاده باشید

با ارسال نام و نام خانوادگی  خود و دیگر دوستانتان به یکی از طرق زیر به جمع امضا کنندگان طومار بپیوندید

به ایمیل jafar.tomar@gmail.comو یا  درتلگرام @ette9 ارسال کنید

ریاست قوه قضائیه آیت ا… آملی لاریجانی

با سلام

ما کارگران و همه مزدبگیران جامعه از ابتدائی ترین حقوقِ معیشتی و اجتماعی محروم بوده و سالهاست که خواهان تغییر و بهبود شرایط فوق العاده غیر انسانی زندگی خود هستیم. هر گاه که صدای اعتراضمان بلند شده است سر از مراکز انتظامی و امنیتی در آوردیم، برایمان پرونده های امنیتی تشکیل دادند و توسط دستگاههای قضائی به اتهامات امنیتی از قبیل “اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام، اخلال در نظم و غیره” محاکمه و محکوم به حبس، پرداخت جریمه و غیره شدیم.

اکنون تعدادی از کارگران و معلمان معترض که گناهی غیر از تلاش برای بهتر شدن وضعیت زندگی خود و هم سرنوشتانشان نکرده اند، به اتهامت امنیتی به حبسهای طولانی مدت محکوم شده اند که یا در زندانند یا با سپردن وثیقه های سنگین موقتا تا تعیین تکلیف نهائی آزاد هستند. جعفر عظیم زاده رئیس هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران یکی از آن دهها فعال کارگری است که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به شش سال حبس محکوم شده و هم اینک در بند 8 زندان اوین زندانی است. این فعال کارگری در اعتراض به این اتهام وارونه که با آن به شش سال زندان محکوم شده است، از روز دهم اردیبهشت اقدام به اعتصاب غذا نموده است. اما با وجود اینکه به خاطر اعتصاب غذا وضعیت جسمیش رو به وخامت می رود و سلامتیش مورد تهدید جدی است، مسؤلان قضائی که در این رابطه مسؤلیت مستقیم دارند، تا کنون هیچ عکس العملی نشان نداده اند!

خواست جعفر عظیم زاده حذف اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” از پرونده های فعالین صنفی و اجتماعی است. این خواستی است که به همه کارگران ومعلمان و مزدبگیران مربوط می باشد. در نتیجه ما امضا کنندگان این طومار ضمن تأکید بر تحقق خواست حذف اتهامات امنیتی از همه پرونده های فعالین صنفی و اجتماعی، خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط  جعفر عظیم زاده هستیم.

درخواست 5سندیکای فرانسه از جعفرعظیم زاده!

پاریس : 18 مه 2016

جعفر عزیز،

در پیکار دشواری که تو در دفاع از حقوق کارگران و برای کسب حقوق سندیکائی در ایران درگیراش هستی، ما سازمان های سندیکائی فرانسوی س اف د ت، س ژ ت، اف اس او، همبستگی (سود سولیدر)، او ان اس آ، را همواره و با تمام وجود در کنار خود داری.

اعتصاب غذای شجاعانه ات در آگاه ساختن افکار عمومی دنیا در رابطه با زندانی شدن غیرعادلانه ات و همچنین در افشای شرایط غیرقابل قبولی که در زندان متحمل می شوی، نقش مهمی داشته است.

به هر حال وخامت سلامتی ات شدیدا ما را نگران کرده است.

حفط سلامت جسمانی ات شرط اولیه برای ادامه مبارزه سندیکائی است.

کارگران به تو نیاز دارند!

به این دلایل است که ما از تو می خواهیم که همین امروز به اعتصاب غذای ات خاتمه دهی.

به تو اطمینان می دهیم که تمام تلاش های خود را برای آزادی تو بکار می گیریم. تنها از این طریق است که مبارزه تو می تواند تداوم یابد.

با بهترین درودهای رفیقانه

CFDT : preau@cfdt.fr

CGT : n.ferouse@cgt.fr

FSU : michelle.olivier@snuipp.fr

Solidaires : contact@solidaires.org

UNSA : emilie.trigo@unsa.org

ترجمه و تکثیر از :

همبستگی سوسیالیستی با کارگران ایران – فرانسه

” اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران  در ایران – پاریس “

متن فرانسه درخواست:

Paris, le 18 Mai 2016

Cher Djafar,

En tant qu’organisations syndicales de la France, CFDT, CGT, FSU, Solidaires et UNSA, nous sommes toujours et pleinement à vos côtés dans la difficile lutte que vous menez pour la défense des droits des travailleurs et le respect des libertés syndicales en Iran.

La courageuse grève de la faim que vous avez entamée avec Esmaïl a grandement contribué à sensibiliser l’opinion publique internationale sur votre injuste détention et ses conditions inhumaines.

Toutefois nous sommes sérieusement préoccupés par  l’aggravation de votre état de santé.

La sauvegarde de votre intégrité physique est indispensable à la poursuite du combat syndical. Les travailleurs ont besoin de vous !

C’est pourquoi nous pensons qu’il serait raisonnable de suspendre votre grève de la faim.

Soyez persuadés que nous continuerons à mettre en œuvre toutes les initiatives possibles pour obtenir votre libération, car c’est ainsi que votre combat pourra se poursuivre.

Recevez nos plus fraternelles salutations.

CFDT : preau@cfdt.fr

CGT : n.ferouse@cgt.fr

FSU : michelle.olivier@snuipp.fr

Solidaires : contact@solidaires.org

UNSA : emilie.trigo@unsa.org

اعتصاب صدها کارگر بازارچه مرز مهران دراعتراض به شرکت پیمانکاری!

از صبح امروز چهارشنبه29اردیبهشت،صدها کارگر بازارچه مرز مهران ، به دلیل اعتراض به شرکت پیمانکاری مسقر در گمرگ مهران، روز چهارشنبه دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.

کارگران معترض بخشنامه جدید شرکت پیمانکاری مستقر در گمرک مهران مبنی بر کسر 30 درصد از درآمد حق کارگری توسط این شرکت را علت اعتصاب خود اعلام کردند.

به گزارش 29اردیبهشت آوای مهران،صدها کارگر در گمرگ مهران از صبح امروز چهارشنبه دست از کار کشیدند و تاکنون تلاش مقامات برای بازگرداندن کارگران به سر کار تا کنون بی نتیجه بوده است.

کارگران معترض بخشنامه جدید شرکت پیمانکاری مستقر در گمرک مهران مبنی بر کسر 30 درصد از درآمد حق کارگری توسط این شرکت را علت اعتصاب خود اعلام کردند.

یکی از کارگران که نخواست نامش فاش شود گفته است: متاسفانه با وضع این قانون جدید ضمن اینکه 30 درصد از حق تخلیه بار خود شرکت پیمانکاری خواهد برد بلکه باید تا چندین روز منتظر دریافت مطالبه خود باشیم.

این کارگر افزود: با این رویه جدید شرکت پیمانکاری درآمد کارگرانی که از صبح تا عصر در زیر آفتاب و گرمای سوزان مهران فعالیت می کنند بسیار ناچیز خواهد بود .

وی خاطر نشان کرد: شرکت پیمانکاری اگر قصد ساماندهی کارگران را دارد امکانات رفاهی مانند آب سرد کن، سایه بان و سرویس های بهداشتی را برای کارگران فراهم کند.

تعدادی از تجار در گمرک مهران نیز با اعتراض به قانون جدید شرکت پیمانکاری گفتند:هر چقدر این رویه عدم تخلیه بار ادامه بیابد ضرور زیان بیشتری متحمل خواهیم شد .

آنان در مورد بخشنامه جدید شرکت پیمانکاری گارگری نیز گفتند:با اجرای بخشنامه کارگرانی که سالها با ما کار کردند و با شیوه تخلیه بار آشنا شدند از دست خواهیم داد و متحمل ضرر و زیان خواهیم شد.

به گزارش امروز تسنیم درهمین رابطه،امروز بیش از 700 نفر از کارگران بازارچه مرزی مهران در اعتراض به ساماندهی کارگران بازارچه مرزی مهران توسط یک شرکت اعتصاب کرده دست از کار کشیدند.

کارگران با اعتراض به اینکه یک شرکت قرار است کارگران را ساماندهی کند و بابت این ساماندهی 30 درصد از حق الزحمه کارگران را برای خود بردارد اعتصاب کردند.

در صورت حضور شرکت ساماندهی در مرز مهران پول تخلیه و بارگیری به شرکت داده می‌شود و کارگر حق ندارد با تاجر به‌صورت مستقیم توافق کند و قیمت‌ها با توجه به مصوبه شرکت گرفته می‌شود.

اعتصاب کارگران شهرداری جیرفت دراعتراض به عدم پرداخت حقوق !

از بعدازظهرروزگذشته(۲۸ اردیبهشت)،کارگران شهرداری جیرفت دراعتراض به عدم پرداخت حقوقشان دست به اعتصاب زده ودر مقابل درب شورای شهر تجمع کردند.

به گزارش 29اردیبهشت شبستان ، بعداز ظهر دیروز (۲۸اردیبهشت) کارگران شهرداری جیرفت جهت اعتراض به دلیل عدم پرداخت حقوق خود در مقابل درب شورای شهر تجمع و اعتصاب کردند و از این طریق صدای خود را به گوش مسئولین رساندند.

کارگران اعلام کردند به علت عمل نکردن مسئولان شورای شهر و شهرداری به قول خود در تجمع ماه گذشته مقابل شهرداری، از امشب به بعد تا حل نشدن مشکل حقوقی کارگران و رفتگران از جمع آوری زباله ها و نظافت خیابان ها خودداری می کنند.

  

تجمع کارگران کارخانه پارسیلون دراعتراض به بلاتکیلفی شغلی وعدم پرداخت ماه ها مطالباتشان مقابل استانداری لرستان!

صبح امروزچهارشنبه (۲۹ اردیبهشت ماه)،جمعی از کارگران کارخانه نساجی پارسیلون خرم آباد در اعتراض به وضعیت نامعلوم شغلی وبلاتکلیفی در دریافت مطالبات معوقه خود مقابل ساختمان استانداری لرستان تجمع کردند.

به گزارش29اردیبهشت ایلنا، به نقل از کارگرانی که در این اجتماعی اعتراضی شرکت داشته‌اند گفته می‌شود، در کارخانه نساجی پارسیلون بیش از ۱۲۳ نفر کارگر رسمی فعالیت دارند که از دی ماه حقوق نگرفته‌اند. علاوه بر آن عیدی سال ۹۴ کارگر هنوز پرداخت نشده وحق عیدی وپاداش سالهای گذشته کارگران به صورت کامل پرداخت نشده است.

طبق اظهارات کارگران شاغل در پارسیلون، همسان با دستمزدشان، حق بیمه کارگران به تامین اجتماعی پرداخت نشده است، همچنین مطالباتی  نیز در ارتباط به دستمزد از سالها قبل وجود دارد.

به گفته آنان پیش از این (حدود۴ ماه قبل) نیز تعداد حدود ۲۵۰ کارگر قراردادی کارخانه از سوی کارفرما به بهانه مشکلات مالی بااتمام قرار داد کار بیکار شده‌اند.

این کارگران که خواهان وصول طلب مزدی خود هستند می‌گویند بخش عمده‌ای از مشکلات کارخانه پارسیلون عدم حضور کارفرما در محل کارخانه است به همین دلیل با افزایش مشکلات کارخانه به سبب نبود کارفرما تقریبا از سه ماه قبل این واحد صنعتی موقتاهیچ تولیدی ندارد وفعالیت آن به حداقل ممکن رسیده است.

آن‌ها می‌گویند در آخرین پی گیری‌های که با کارفرما انجام دادیم هیچ پاسخ قاطعی از سوی کارفرما برای دریافت مطالباتمان نشنیدیم و به همین دلیل ناچار شدیم برای احقاق حقوق از دست رفته‌مان تجمع کنیم.

به گزارش امروز ایرنا درهمین رابطه،کارگران این شرکت 30 ماه حقوق و مزایا طلب دارند و به رغم وعده های مسئولان تا کنون دستمزدی دریافت نکرده اند.

شرکت پارسیلون خرم آباد (سهامی عام ) به عنوان بزرگترین تولید کننده الیاف فیلامنت نایلون و گرانول پلی آمید 6 در سال 1353 تاسیس شد که در دهه 80 به دلیل واگذاری به بخش خصوصی دچار رکود و بحران شد.

این شرکت در سال 1363 به بهره برداری رسید و ظرفیت تولید سالانه آن 14 هزار تن انواع نخ نایلون خام و استرچ و یکهزار تن گرانول پلی آمید 6 اعلام شده است.

محصولات پارسیلون در صنایع تکسچر ایزینگ، بافندگی کتن و راشل، گردباف، تولید نخ تور ماهیگیری، جوراب بافی، شیلنگ، لاستیک و انواع قطعات پلاستیکی مهندسی مورد استفاده قرار گرفته است.

پارسیلون در سال های گذشته یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی و صنعتی استان لرستان بوده و حجم بسیاری از بار اقتصاد استان را به دوش می کشید.

در سال های پس از خصوصی سازی، این کارخانه که با سابقه حدود 40 سال پیشکسوت صنعت لرستان به شمار می رفت، دوام نیاورد و در دهه گذشته تعطیلی و نیمه نعطیلی های پی در پی رمقی برای این واحد و البته کارگران دل نگران آن به جا نگذاشته است.

در چهار سال اخیر اخباری مختلفی در خصوص وضعیت این کارخانه و تجمع های اعتراض آمیز کارگران آن منتشر شده است.

تجمع کارگران  کارخانه فولاد ارفع اردکان در اعتراض به شرایط نامناسب شغلی وتاخیردرپرداخت حقوق!

امروز صبح، جمعی از کارگران پیمانکاری کارخانه فولاد ارفع اردکان در استان یزد در اعتراض به شرایط نامناسب شغلی، تجمع اعتراضی برپا کردند.

به گزارش29اردیبهشت ایلنا،از قرار معلوم حدود دویست نفر از کارگران پیمانکاری این واحد تولیدی امروز صبح در فضای کارخانه تجمع کرده اند.

دلیل برپایی این تجمع اعتراضی بی توجهی مسئولین به مطالبات کارگران و تاخیر در پرداخت دستمزدها عنوان شده است.

در همین رابطه مدیریت شرکت فولاد ارفع ضمن تایید خبر گفت: این تجمع مربوط به کارگران پیمانکاری است که طرف قرارداد شرکت فولاد ارفع نیستند  و به احتمال زیاد نسبت به عملکرد کارفرمایان شرکت های پیمانکاری اعتراض دارند.

تجمع کارگران کارخانه صابون سازی یاس دراعتراض به بلاتکیفی شغلی وعدم پرداخت 30ماه حقوق مقابل فرمانداری خرمشهر!

روز27اردیبهشت ماه، کارگران کارخانه صابون سازی یاس دراعتراض به بلاتکیفی شغلی وعدم پرداخت 30ماه حقوق دست به تجمع مقابل فرمانداری خرمشهر،زدند.

به گزارش29اردیبهشت ایلنا،با گذشت چهار سال از زمان توقف فعالیت کارخانه «صابون سازی یاس خرمشهر»وضعیت شغلی حدود ۱۲۰ کارگر شاغل وبازنشسته این واحد تولید کننده با بیش از ۳۰ ماه حقوق معوقه معلوم نیست.

منابع کارگری در این واحد صنعتی با اعلام این خبر می‌گویند با توقف فعالیت تولیدی این کارخانه از ابتدای سال ۹۱، در حال حاضر حدود ۸۰ کارگر باقیمانده به همراه ۴۰ نفر از همکاران بازنشسته خود همچنان برای دریافت مطالبات خود در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

به گفته این کارگران وضعیت پیش آمده در حالی برای کارگران باقیمانده تولید زحمت کرده است که هریک از آنها به دلیل داشتن نزدیک به  ۱۷سال سابقه انجام کارهای سخت و زیان اکنون در آستانه بازنشستگی قراردارند اما به دلیل وضعیت نامعلوم کارخانه امکان بازنشستگی آنها وجود ندارد.

این کارگران که طی چند سال گذشته و یک ماه اخیر بار‌ها مقابل نهاد‌های مختلف دولتی در استان وشهرستان خرمشهر دست به تجمع اعتراضی زده‌اند می‌گویند آخرین تجمع ما روز ۲۷ اردیبهشت ماه مقابل ساختمان فرمانداری خرمشهر انجام شد که طی آن مسئولان قول دادند تا برای پنجمین بار نسبت به فروش این کارخانه اقدام کنند.

طبق گفته کارگران پیش از این صابون سازی خرمشهر ۴ مرتبه برای فروش به مزایده گذاشته شده است اما هر بار با سنگ اندازی برخی از مسئولان سابق کارخانه موضوع فروش کارخانه منتفی شده است .

کارگران کارخانه یاس خرمشهر با بیان اینکه ما در این تجمعات خواستار دریافت مطالبات معوقه خود و همچنین از سر گیری فعالیت کارخانه هستیم، افزودند: با همه تلاشمان تا به امروز موفق نشده‌ایم مطالبات معوقه خود را دریافت کنیم.

مطابق اطلاعاتی که کارگران صابون سازی خرمشهر داده‌اند از ابتدای سال ۹۱ فعالیت کارخانه صابون سازی خرمشهربه دلیل مشکلات مالی متوقف شده است و باگذشت نزدیک به چهار سال از این زمان هنوز اقدام مشخصی در خصوص پرداخت معوقات مزدی و روشن شدن وضعیت شغلی آن‌ها صورت نگرفته است.

به نقل از این کارگران گفته می‌شود که به دنبال بی‌اعتنایی مسئولان پیشین کارخانه وشکایت کارگران تقریبا از دوسال قبل مشکلات این کارخانه وکارگرانش با غیبت طولانی مدت کارفرما از سوی مراجع قضایی پی گیری ورسیدگی می‌شود.

آنان با بیان اینکه این کارخانه برای راه اندازی مجدد و تولید هیچ مشکلی ندارد، تصریح کرد: همه دستگاهای وماشین آلات کارخانه صابون سازی خرمشهر مدرن وآماده تولید هستند وتن‌ها مشکلات مدیریتی است که مانع از راه اندازی کارخانه شده است.

کارگران صابون سازی خرمشهر با بیان اینکه همه مسئولان استانی و کشوری از وضعیت این واحد تولیدی و کارگرانش با خبرند، افزودند: این کارخانه با تجهیزات مدرنی که دارد می‌تواند ظرفیت اشتغال بیش از ۸۵۰ کارگر را بصورت مستقیم فراهم کند.

پایان اعتصاب3روزه کارگران فاز 14 عسلویه بدنبال پرداخت بخشی از مطالباتشان!

اعتصاب کارگران شرکت گاما در فاز 14 منطقه ویژه عسلویه که ازروز یکشنبه (26اردیبهشت‌ماه) آغاز شده بود، روز گذشته با پرداخت دستمزد اسفند 94 آنان پایان یافت.

به گزارش 29اردیبهشت ایلنا،تجمع اعتراضی کارگران شرکت گاما در فاز 14 منطقه ویژه عسلویه که در روز یکشنبه (26اردیبهشت‌ماه) آغاز شده بود با پرداخت حقوق اسفند 94 آنان پایان یافت.

به گفته کارگران، روز گذشته سه‌شنبه (بیست و هشتم مردادماه) آنها پس از اطمینان از دریافت کردن بخشی از مطالبات مزدی معوقه به اعتراض خود خاتمه دادند.

بر پایه این اطلاعات مزایای مربوط به عیدی سال 94 و حقوق فروردین و اردیبهشت‌ماه سال 95 نزدیک 300 نفر از کارگران و کارمندان این پیمانکاری هنوز پرداخت نشده به قوت خود باقی مانده است.

از قرار معلوم با وعده‌ای که مدیریت پروژه به کارگران داده است، مقرر شده تا روز سه شنبه هفته آینده ( 4 خرداد ماه) بخش مربوط به عیدی سال 94 آنها نیز پرداخت شود.

بنا به این گزارش، از پرداخت مابقی معوقات مزدی کارگران خبری در دست نیست؛ مسئله ای که به گفته کارگران زندگی آنان را تحت تأثیر قرارد داده و آنان را به بدهکاران مبدل ساخته که روزگار خود را با قرض سپری می کنند.

گفته می‌شود در این مدت حتی کارگرانی که به دلیل فوریت‌های مختلف مانند پزشکی به مشکل مالی دچار شده بودند موفق به دریافت مساعده نشده بودند.

به گفته کارگران، کارفرما به دلیل نداشتن نقدینگی از دراختیار قرار دادن  لیوان یک بار برای نوشیدن چای و آب کارگران نیز ناتوان است.

بیکاری کارگران ایرانگردی خلخال بدنبال واگذاری هتل ایرانگردی و جهانگردی خلخال به بخش خصوصی!

فارس طی گزارشی بتاریخ29اردیبهشت از بیکاری کارگران ایرانگردی خلخال بدنبال واگذاری هتل ایرانگردی و جهانگردی خلخال به بخش خصوصی،خبرداد.

برپایه این گزارش،این مجموعه اقامتی توریستی که در سال 72 آغاز به کار کرده بود هم‌اکنون کارگرانی با بیش از 23 سال خدمت در این مجموعه را بیرون و به فکر واگذاری این مجموعه به بخش خصوصی است.

بیکار شدن این افراد علاوه بر ناراحتی خانواده‌های آنان و مشکلات روحی آنان افزایش و از لحاظ درآمدی در مضیقه هستند.

بر اساس این گزارش، معلوم نیست این مجموعه‌های اقامتی و رفاهی زیر نظر کدام ارگان هستند و با واگذار شدن به خصوصی تکلیف کارگران و کارکنان بیکار شده چه خواهد شد.

کارگران این مجموعه که دارای قراردارد‌های رسمی و سایر قراردادها هستند به سخنان مدیریت مجموعه اشاره کردند که گفته اگر خودتان از این کار بیرون نروید  شما را آنقدر اذیت می‌کنیم که خودتان به دلخواهتان از کار بیرون بروید و این نوع رفتار مدیریت یک مجموعه اقامتی از زیر دید مسؤولین به دور مانده و این مدیریت بی‌نظارت هیچ ارگانی همچنان در این زمینه ظلم به کارگران را در برنامه کاری خود قرار داده است.

خودداری کارفرمای کارخانه سیمان دهلران از بازگشت بکار43کارگرقرارداد دائمی اخراجی علیرغم حکم هیئت تشخیص ودیوان عالت اداری!

کارخانه سیمان دهلران یکی از مهم‌ترین پروژه‌های اشتغال‌زایی درحالی‌که هنوز به بهره‌برداری نرسیده با حاشیه‌های زیادی ازجمله اخراج کارگران و حکم توقیف اموال برای حقوق کارکنان مواجه است.

درحالی‌که بیش از ۹ماه از اخراج کارگران کارخانه سیمان دهلران می‌گذرد، به‌رغم احکام دیوان عدالت اداری، دادگستری و اداره کار متأسفانه کارخانه سیمان دهلران به احکام صادرشده تمکین نکرده و همین سبب شده که کارگران اخراجی و خانواده‌های آن‌ها در این شرایط اقتصادی جامعه دچار مشکل شوند به‌گونه‌ای که تعدادی از این کارگران برای امرارمعاش خانواده خود وسایل زندگی خود را حراج کرده اند.

از طرفی کارخانه سیمان دهلران تعطیل و اموال آن برای پرداخت حقوق معوق کارگران به مزایده  گذاشته‌شده است.

نماینده کارگران اخراج شده دراین‌ارتباط می‌گوید: متأسفانه بیشتر افراد اخراج شده از کارخانه سیمان دهلران بالای هفت سال سابقه کار دارند.

وی می‌افزاید: متأسفانه کارخانه سیمان دهلران بنا به دلایل نامعلوم ۴۳ نفر از کارگران خودرا به‌رغم داشتن قرارداد استخدامی اخراج کرده است.

وی می‌گوید: یکی از شرایط بازگشت به کار کارگران اخراجی از سوی هیئت‌مدیره کارخانه سیمان لغو قرارداد دائم و تبدیل آن به قرارداد سه ماه است.

نماینده کارگران اخراجی کارخانه سیمان دهلران می‌افزاید: با توجه به وجود مستندات موضوع را از اداره کار و امور اجتماعی پیگیری کردیم که خوشبختانه حکم بازگشت به کار تعداد ۴۳نفر کارگر اخراجی هم از سوی اداره کار و امور اجتماعی و هیئت تشخیص صادر شد ولی متأسفانه مسئولان کارخانه به‌حکم صادره شده تمکین نکرده‌اند.

نماینده کارگران اخراج شده عنوان می‌کند: عدم تمکین مسئولان کارخانه سیمان دهلران سبب شد که ما از طریق مراجع قضای پیگیر مطالبات خود باشیم که خوشبختانه با ارائه مستندات قانونی به مراجع قضایی مجدد رأی بازگشت به کار کارگران اخراجی صادرشده ولی متأسفانه هیئت‌مدیره کارخانه رأی بازگشت به کار دادگستری را هم مورد بی‌توجهی خود قرار داد.

نماینده کارگران اخراجی کارخانه سیمان دهلران ادامه می‌دهد: باگذشت ۹ ماه از اخراج کارگران متأسفانه کارخانه سیمان تاکنون یک ریال حقوق و مزایای کار را پرداخت نکرده و همین سبب شد که موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنیم که خوشبختانه رأی صادره بر بازگشت به کار کارگران را تاکید کرده است.

وی عنوان می‌کند: بیشتر افراد اخراج شده با توجه به شرایط بیمه امکان اشتغال در هیچ جایی ندارند و همین سبب شده همه ما و خانواده‌ها برای امرارمعاش زندگی خود با مشکلات عدیده‌ای مواجه شویم به‌طوری‌که تعدادی از آن‌ها برای گذراندن مخارج روزمره خود اقدام به فروش وسایل زندگی خود کردند.

وی می‌گوید: متأسفانه به‌رغم چندین حکم بازگشت به کار از سوی مراجع قضایی، مسئولان کارخانه سیمان دهلران از پذیرش ما امتناع می‌کنند و انتظار است که مسئولان نیز در این راستا چاره‌اندیشی کنند.

نماینده کارگران اخراجی کارخانه سیمان دهلران می‌افزاید: برای حل مشکل چندین بار با نماینده کارخانه سیمان ملاقات داشتیم و تنها به لغو قرارداد دائم راضی به بازگشت به کار ما هستند.

وی اظهار کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی موجود خانواده‌های کارگران اخراجی در شرایط بسیار سخت مالی قرار دارند می طلبد مسئولان برای حل مشکل ما چاره‌اندیشی کنند.

کارخانه سیمان باید حکم هیئت حل اختلاف و دیوان عدالت اداری را اجرایی کند

حسین پاریاب سرپرست اداره کار و رفاه اجتماعی شهرستان دهلران نیز در این زمینه اظهار داشت: تعدادی از کارگران کارخانه سیمان دهلران با در دست داشتن قرارداد دائمی از کار بیکار شده و هم اکنون با مشکلات زیادی مواجه شده اند.

وی می افزاید: این کارگران با ارائه مدارک قانونی با مراجعه به هیئت حل اختلاف، حکم بازگشت به کار را گرفته اند ولی مسئولان کارخانه سیمان حکم را اجرایی نمی کنند.

پارایاب با اشاره به اینکه علاوه بر حکم هیئت اختلاف، دیوان عدالت ادارای نیز حکم بازگشت به کار این کارگران را تایید کرده است، گفت: بازهم مسئولان کارخانه سیمان از حضور این افراد در بازگشت به کار خودداری می کنند.

وی عنوان می کند: متاسفانه تاکنون مشکلات زیادی در بحث امرار معاش برای این کارگران در زندگی به وجود آمده و انتظار این است مسئولان کارخانه سیمان احکام صادر شده را اجرایی کنند.

بخشی ازیک گزارش مهربتاریخ29اردیبهشت

۱۵ سال پیش کلنگ احداث کارخانه سیمان دهلران با حضور رئیس مجلس وقت به زمین زده شد و از آن زمان تاکنون این پروژه به بهره برداری نرسیده است.

پروژه‌ای که در زمان وزیر وقت صنایع اسحاق جهانگیری شکل گرفت و سالها از آن دوران می گذرد، امروز وی معاون اول رئیس‌جمهور شده ولی بی توجهی سرمایه‌گذار به کارخانه سیمان دهلران باعث شده بخش های مختلف این کارخانه به بهره‌برداری کامل نرسد.

دولت عامل اصلی گسترش اقتصادغیر رسمی است!

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به رویکردهای غیر عقلانی مانند خارج کردن کارگاههای زیر ده نفر از شمول قانون کار گفت: این نوع رویکردها، مولد بازار کار غیر رسمی است.

وی می گوید: عدم عقلانیت در اقتصاد و تخریب غیر خلاق موجب نابودی بخش های مولد اقتصاد و دامن زدن به اقتصاد غیر رسمی شده است.

کمال اطهاری کارشناس اقتصادی در ارتباط با مقوله بازار کار غیر رسمی گفت: ابعاد این مقوله بسیار گسترده است.

وی تشریح کرد: به بخشی از اشتغال غیررسمی در بازه فعالیت های غیر قانونی مانند قاچاق ،  اصطلاحا «اشتغال سیاه» اطلاق می شود که این بخش در بازار کار ایران چندان گسترده نیست.

اطهاری ادامه داد : اما اشتغال غیررسمی «سفید» یا غیرمجرمانه در بازار کار ایران گسترده است که به اعتقاد من حدود 20 درصد اقتصاد ایران در این مقوله می گنجد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به رویکردهای غیر عقلانی مانند خارج کردن کارگاههای زیر ده نفر از شمول قانون کار گفت: این نوع رویکردها، مولد بازار کار غیر رسمی است و جالب اینجاست که در کشورهای پیشرفته مانند ژاپن، از آنجا که در کارگاههای کوچک و متوسط ، سطح نوآوری بالاست، این کارگاهها با اهتمام دولت به صورت کامل تحت پوشش قانون کار قرار گرفته اند.

اطهاری در ادامه به مقوله ای تحت عنوان «تخریب غیرخلاق» اشاره کرد و گفت: تخریب غیر خلاق در مقابل تخریب خلاق یا ایجاد فرصت های شغلی نوآورانه به جای بخش های فرسوده، اتفاقی است که در بازار اشتغال ایران رخ می‌دهد یعنی بخش های مولد اقتصاد تخریب می شوند اما در مقابل بخش های رانتی و غیرمولد گسترش می یابند و طبیعی است که همین مساله معضل اشتغال غیررسمی را تشدید می کند.

این اقتصاددان در ارتباط با چگونگی «غیررسمی زدایی» از بازار اشتغال و راهکارهای آن، به وظایف دولت اشاره کرد و گفت: اولین راهکار اصولی، حرکت به سمت اشتغال کامل است و این به منزله پیوستگی در اشتغال و اجتناب از گسست شغلی و بیکاری مدام نیروی کار است.

وی ادامه داد: حمایت از صنایع کوچک و متوسط نیز بایستی در دستور کار قرار بگیرد در غیر این صورت اشتغال هرچه بیشتر به سمت غیررسمی شدن پیش خواهد رفت.

اطهاری گسترش تعاونی ها به شیوه نوین و با بهره گیری از تجارب کشورهای موفق را یک راهکار دیگر برشمرد و به عنوان نمونه به حضور گسترده تعاونی ها در صادرات چین اشاره کرد و گفت: حجم وسیعی از صادرات چین بر عهده تعاونی هاست و این مساله به پویایی و خلاقیت در این بخش انجامیده است.

وی در ادامه دگرگونی در نظام تامین اجتماعی و گسترش خدمات و حمایت های اجتماعی را یک ضرورت دیگر برشمرد و افزود: بیمه همگانی و قرار گرفتن همه نیروی کار فعال و غیرفعال زیر چتر خدمات حمایتی بیمه، یکی از مشوق های ترغیب به اشتغال رسمی و تامین کننده امنیت روانی نیروی کار است.

این کارشناس اقتصادی در پایان تصریح کرد:تا زمانی که اقتصاد به صورت غیرعقلانی اداره می شود، امیدی به غیررسمی زدایی نیست. برای ساماندهی بازار اشتغال به ترکیبی از عقلانیت بازار و عقلانیت برنامه نیازمندیم.

منبع:ایلنا-29اردیبهشت

تجمع دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل دراعتراض به کیفیت غذای!

ظهرامروز29اردیبهشت،تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی بابل در اعتراض به کیفیت و کمیت غذای سلف دانشگاه تجمع کرده و خواستار پاسخگویی مسئولان دانشگاه شدند.

به گزارش29اردیبهشت بلاغ، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، ظهر امروز در اعتراض به کیفیت و کمیت غذای سلف دانشگاه تجمع کرده و خواستار پاسخگویی مسئولان دانشگاه شدند.

این دانشجویان معتقدند در یکی از غذاها کرم پیدا شده است و البته این موضوع سابقه نیز داشته و قبلا دندان، آدامس و زیپ نیز در غذای دانشجویان مشاهده شده بود.

دانشجویان برای نشان دادن اعتراض خود، ظروف غذای خود را از سلف تا اتاق ریاست دانشگاه ردیف کردند.

پایان تحصن 6 روزه دانشجویان زنجان بدنبال پذیرفته شدن خواسته هایشان!

در حالی اعتراض و تحصن دانشجویان دانشگاه زنجان نسبت به سیاست سفت و سخت توزیع غذا در این دانشگاه وارد ششمین روز شده بود که شب گذشته در جلسه‌ای 7 ساعته بین دانشجویان و معاون دانشجویی دانشگاه، خواسته دانشجویان پذیرفته و این تحصن پایان یافت.

در ماه‌های اخیر بارها شاهد اعتراض دانشجویان نسبت به کمیت، کیفیت غذا و همچنین ارائه خدمات سلف سرویس‌ها به دانشجویان بودیم. یکی از همین اعتراض ها حدود یک ماه اخیر، در دانشگاه بین‌المللی قزوین بود که دانشجویان نسبت به  کیفیت پایین غذا اعتراض داشتند و خواستار بهبود غذای سلف بودند و آخرین اعتراض دانشجویی به غذای دانشگاه‌ها، تحصن 6 روزه دانشجویان زنجان بود که خبرساز شد.

بنابهمین گزارش،کمیته اطلاع‌رسانی تحصن دانشجویان دانشگاه زنجان با صدور اطلاعیه‌ای خواستار رایگان شدن دریافت ژتون فراموشی، توزیع غذا در ظروف سلف، سرویس برای ناهار تا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه و شام تا ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه و تحویل غذا برای بیرون از سلف در وعدهٔ ناهار تا ساعت ۱۵ و شام تا ساعت ۲۱، اصلاح الگوی رزرو غذا از طریق اتوماسیون، بازگرداندن هزینه غذاهای دریافت نشده به دانشجویان، تحویل صبحانه به صورت جیره هفتگی، یکسان‌سازی قیمت غذاهای روز‌ رزرو با غذاهای از پیش رزرو شده و افزایش زمان تحویل وعده شام به دانشجویان ساکن خوابگاه استقلال تا ساعت ۹ شب شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه زنجان پیش از این گفته بود که این تحصن مجوز قانونی ندارد و این را مطرح کرده بود که دانشجویانی که تحصن کرده‌اند؛ ۷ مورد خواسته را مطرح کردند که برخی از آنها قابل دسترسی است و نیازی به تحصن نداشت.

در حالی تحصن شبانه‌روزی دانشجویان دانشگاه زنجان وارد ششمین روز شده بود که آنها پس از حضور در ساختمان مرکزی، پشت درب دفتر ریاست دانشگاه متحصن شدند. با حضور ریاست حراست و پیشنهاد وی به مذاکره با معاونت دانشجویی، نجفیان، بهرامی و قاسمی از مسئولان دانشگاه در بین متحصنان حضور یافتند و دانشجویان که پیش از این حاضر به گفت‌وگو نبودند، پیشنهاد مذاکره را پذیرفتند.

در همین رابطه سید محسن نجفیان؛ معاون دانشجویی دانشگاه زنجان با اشاره به جلسه خود با دانشجویان معترض گفت: شب گذشته جلسه‌ای ۷ ساعته بین دانشجویان متحصن کننده  و بنده برگزار شد و دانشجویان متحصن توانستند؛ به بخشی از مطالبات خود دست یابند و تحصن پایان یافت.

معاون دانشجویی دانشگاه زنجان ادامه داد: براساس توافق با دانشجویان، مقرر شد؛ از روز دوشنبه ۳/۳/۹۵ دریافت ژتون فراموشی در هر ماه به صورت رایگان به دانشجویان داده می‌شود؛ مازاد بر آن هر وعده ۲۰۰ تومان از دانشجو هزینه دریافت می‌شود. این تصمیم از تاریخ ۱۸ خرداد اجرا می‌شود و در صورت عدم بروز مشکل برای سالیان بعد هم اجرایی خواهد شد و در صورت بروز بی‌نظمی در سیستم تنها تعداد ژتون فراموشی از ۱۰ به ۶ کاهش پیدا خواهد کرد.

نجفیان با بیان اینکه مقرر شد؛ سرو غذای ناهار در سلف‌ها با اطلاعیه قبلی تا ۱۴:۱۵ دقیقه باشد، گفت: ولی به صورت غیررسمی دستگاه ذیربط تا ساعت ۱۴:۳۰ باز بوده و غذا در سلف سرو می‌شود. همچنین براساس اطلاعیه قبلی زمان توزیع شام از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۱۵ دقیقه باشد، ولی به صورت غیررسمی دستگاه ذیربط تا ساعت ۲۰:۳۰ باز بوده و غذا در سلف‌ها سرو می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین مقرر شد؛ رزرو غذا در بازه زمانی ۴ هفته امکان‌پذیر بوده و کنسل و یا رزرو غذا تا ۷۲ ساعت قبل وعده امکان‌پذیر است. از سوی دیگر اگر هر کدام از دانشجویان یا نهادهای مرتبط نسبت به موارد فوق اعتراضی داشتند، اعتراض قابل رسیدگی و بررسی است.

گفتنی است؛ این توافق‌نامه به امضای دانشجویان معترض رسیده است.

بخشی ازیک گزارش ایلنا بتاریخ29اردیبهشت

تجمع مردم روستای کرکویه دراعتراض به آبی مقابل ساختمان فرمانداری قیروکارزین!

مردم روستای کرکویه با تجمع در فرمانداری قیروکارزین خواهان رسیدگی فوری مسئولین به وضعیت نامناسب آب این روستا شدند.

به گزارش29اردیبهشت پرگون، اهالی روستای کرکویه بخش افزر با تجمع در فرمانداری قیروکارزین اعتراض خود را به گوش مسئولین شهرستان رساندند.

این تجمع مردمی برای اعتراض به وضعیت نامناسب آب روستا بوده است. یکی از اهالی روستا گفت: الان 4 سال است که مشکل آب داریم. در شبانه روز کمتر از 5 ساعت آب روستا وصل می شود و مابقی ساعات آب قطع میشود.

یکی دیگر از اهالی روستا افزود: ما خواهان پیگیری سریع مسئولین هستیم. الان لوله کشی روستا تکمیل شده است ولی نمیدانیم چرا آب را وصل نمی کنند؟

مسئولین محترم فرمانداری مردم روستا را به سالن اجتماعات دعوت کردند، ولی مردم حاضر نشدند از محوطه ی فرمانداری به جای دیگر بروند. در این میان اظهارات یکی از اهالی روستا  جالب بود که میگفت: ما آب نداشتیم که خودمان را تمیز کنیم و چون تمیز نیستیم داخل فرمانداری هم نخواهیم آمد.

گفتنی است که این اتفاق ساعاتی قبل از تشکیل جلسه ی شورای تأمین شهرستان رخ داد. بخشدار بخش افزر و رئیس شوراهای شهرستان به میان معترضین آمدند و ضمن دعوت مردم به آرامش آنها را به داخل ساختمان فرمانداری هدایت کردند.

آوار ساختمانی جان کارگر جوان را گرفت

عصردیروز28اردیبهشت،ریزش آوار ساختمانی در خیابان نبرد شمالی، جان کارگر 20 ساله را گرفت.

به گزارش 29اردیبهشت پایگاه خبری 125، سید جلال قاضوی افسر آماده منطقه 8 عملیات که در محل حادثه حضور داشت در این باره گفت: پس از رسیدن به محل حادثه مشاهده شد، در قسمت انتهایی یک ملک شمالی که به تازگی گودبرداری شده بود طبق اظهار شاهدین و کارگران حاضر در محل، بر اثر ریزش خاک دو نفر از کارگران مهاجرافغانستانی زیر خروارها خاک مدفون شده بودند.

وی افزود: آتش نشانان بلافاصله با توجه به باریک بودن معبر و عدم دسترسی خودروهای آتش نشانی به محل حادثه، به صورت پیاده و به همراه داشتن تجهیزات لازم خود را به ساختمان گودبرداری شده رساندند.

قاضوی تصریح کرد: آتش نشانان بی درنگ و بدون اتلاف وقت مشغول آوار برداری شدند که پس از تلاش فراوان و عملیات آوار برداری موفق به یافتن دو کارگر مدفون شده زیر آوار شدند.

وی گفت: آتش نشانان هر دو کارگر بی حال و بی رمق را تحویل عوامل اورژانس دادند که متاسفانه مرگ یکی از آنان که کارگری حدود 20 ساله بود توسط آنان تائید شد.

جان باختن یک کارگر کارخانه لوله سازی اهوازدرحین کار بر اثر ضربه مغزی!

شامگاه روز دوشنبه (۲۷ اردیبهشت)، یکی از کارگران کارخانه شماره چهار لوله سازی اهواز درحین کار بر اثر ضربه مغزی جان خود را از دست داد.

در ارتباط با این حادثه یکی از کارگران کارخانه لوله سازی با بیان اینکه پیش از این نیز حوادث کار مشابهی که منجر به جراحت و مصدومیت کارگران شده، در این کارخانه رخ داده است گفته است اتفاقات اخیر ناشی از افزایش فشار کار زیاد به کارگران است که با تغییر مدیریت کارخانه بیشتر شده است.

به گزارش 29اردیبهشت ایلنا، شامگاه روز دوشنبه (۲۷ اردیبهشت)، یکی از کارگران کارخانه‌ شماره چهار لوله سازی اهواز، که بنام « پور آذر »شهرت دارد حین انجام کاربر اثر برخورد یکی از قطعات دستگاه با جمجمه سرش درجا کشته می‌شود.

بر اساس این گزارش همچنین گفته شده شدت جراحات وارد بر سر این کارگر جان باخته به حدی بوده که امداد گران حاضر در محل حادثه نتوانسته‌اند این کارگر را به زندگی بازگردانند.

4 کشته براثر برخورد اتوبوس و پراید در محور بجنورد – اسفراین!

بعداز ظهرامروز،در تصادف اتوبوس با پراید در جاده بجنورد – اسفراین چهار تن کشته و 34 نفر مجروح شدند.

بر اثر این حادثه دو سرنشین پراید ، یک مسافر اتوبوس و  یکی از کارگران  راه سازی جان باختند.

به گزارش 29اردیبهشت واحدمرکزی خبر، رئیس پلیس راه خراسان شمالی گفت: ساعت 15 امروز در دوراهی روستای مهنان ، در محور اسفراین به بجنورد ، اتوبوسی از  زاهدان به گرگان  با خودروی پراید تصادف کرد و پس از برخورد به  صخره حاشیه جاده ، واژگون شد.

سرهنگ حسین زاده افزود: بر اثر این حادثه دو سرنشین پراید ، یک مسافر اتوبوس و  یکی از کارگران  راه سازی جان باختند.

وی  علت این حادثه را نقص سیستم ترمز  اتوبوس اعلام کرد و  افزود:  34 نفر از سرنشینان اتوبوس و پراید مجروح  و  به بیمارستان امام علی بجنورد اعزام شدند.

بیست ونهم اردیبهشت ماه1395

akhbarkargari2468@gmail.com

مطالب مرتبط با این موضوع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Layer-17-copy

تمامی حقوق این وبسایت در اختیار مجموعه رنگین کمان بوده و استفاده از محتوای آن تنها با درج منبع امکان پذیر می باشد.