صدای اعتراضمان را نسبت به شلاق زدن17 کارگرمعترض معدن طلای آقدره رساتر کنیم
– وخامت وضعیت جسمانی جعفر عظیم زاده و انتقالش به بیمارستان
– در حمایت از جعفر عظیم زادە و علیە اجرای حکم شلاق علیە کارگران بە میدان بیائید!
– تجمع اعتراضی در مقابل دفتر اتحادیه کارگران آلمان (د گ ب) در کلن
– نامه اتحادیه کارگران ساختمان، جنگل و مراتع، انرژی و معدن استرالیا
– حدیث بیقراری کارگران آق دره/ هم سرطان میگیریم، هم شلاق میخوریم
– به دست وپا افتادن علی ربیعی وزیرکاروعضو شورای مرکزی خانه کارگر؟!
وزیرکار بی اطلاع! مدیرکل کار استان آذربایجانغربی بی اطلاع! رااز سمت خود برکنارکرد وبه دادستان کل کشور نامه نوشت؟؟!!!
– پنجمین روز تجمع اعتراضی کارگران پیمانی بیکارشده پالایشگاه پتروپارس!
حمله نیروهای حراست به کارگران معترض!
– پنجمین روزتجمع کارگران کارخانه آب معدنی داماش دراعتراض به بلاتکیلفی شغلی ومعیشتی!
– تجمع اعتراضی کارکنان مخابرات بروجرد همزمان با دیگرشهرهای استان لرستان!
– ادامه چادرنشینی کارگران بازنشسته کارخانه مخابرات راه دور شیراز،بی تفاوتی مسئولان طراز اول وبی خیالی نهادهای رسمی کارگری استان!
– تجمع مهندسان ناظر جهادکشاورزی دراعتراض به بلاتکلیفی استخدامی لرستان مقابل استانداری
– طی 2سال گذشته دستمزد کارگران خبازدرحدحداقل حقوق رسمی هم افزایش نیافته است؟!
افزایش مزد خبازان نباید ارتباطی با افزایش قیمت نان داشته باشد!
– عدم پرداخت3ماه حقوق،حق بیمه ودیگرمطالبات کارگران قراردادی ارگ قدیم!
– شاغلان کدام بخشها بیشتر بیکار شدند؟
– درباره خودسوزی و مرگ دلخراش اسماعیل شاوردی کارگر شهرداری شادگان
– کارکنان راه آهن فرانسه دست به اعتصابی نامحدود زدند
وخامت وضعیت جسمانی جعفر عظیم زاده و انتقالش به بیمارستان
امروز چهارشنبه 12 خرداد 95 ساعت 9 صبح جعفر عظیم زاده به خاطر وخامت حالش به بیمارستان شهدای تجریش انتقال یافت، اما پس از 4 ساعت بلاتکلیفی در بیمارستان ، اعلام نمودند که پزشک متخصص داخلی در بیمارستان وجود ندارد .به همین دلیل بدون هیچ گونه اقدامی در جهت مداوای وی ، به زندان اوین بازگردانده شد. در حالیکه کلیه های جعفر عظیم زاده تقریبا از کار افتاده اند و نیاز مبرم و اضطراری به مداوا دارند و حال عمومیش به شدت وخیم است.
به نظر میاید که مسئولین بیمارستان اوین در اعزام و بستری شدن جعفر عظیم زاده ، علی رغم دستور دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی کارشکنی میکنند.
اما پس از بازگرداندن جعفر عظیم زاده به زندان اوین حال وی وخیم میشود و او را به بیمارستان امام خمینی انتقال میدهند و اکنون در اورژانس این بیمارستان بستری گردیده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران
12 خرداد 95
در حمایت از جعفر عظیم زادە و علیە اجرای حکم شلاق علیە کارگران بە میدان بیائید!
از روز ٣٠ مە تا ١٠ ژوئن اجلاس سالانە سازمان جهانی کار (آی ال او) برگزار می شود. نمایندگان ضد کارگری جمهوری اسلامی بعنوان هیئت نمایندگی از جانب کارگران ایران در این اجلاس شرکت می کنند. این گستاخی نمایندگان ضد کارگری جمهوری اسلامی در حالی صورت می گیرد کە جعفر عظیم زادە دبیر هیئت مدیرە اتحادیە آزاد کارگران ایران از روز دهم اردیبهشت در زندان اعتصاب غذا کردە و وضعیت جسمی او وخیم می باشد و هیچ پاسخی بە مطالبات برحق اش دادە نشدە.
همزمان در چند روز گذشتە حکم وحشیانە و قرون وسطایی شلاق در مورد ١٧ کارگر معدن طلای آق درە بە اجرا گذاشتە شد و موج وسیعی از تنفر و انزجار علیە رژیم هار اسلامی سرمایە را در داخل و خارج کشور ایجاد کردە است.
در اعتراض بە حضور جمهوری اسلامی در اجلاس سازمان جهانی کار (آی ال او) و در حمایت از جعفر عظیم زادە و سایر کارگران زندانی و معلمین و همچنین علیە اجرای احکام ضد انسانی شلاق برای کارگران، در روز پنجشنبە دوم ژوئن در مقابل دفتر تی یو سی TUC (کنگرە اتحادیەهای کارگری بریتانیا) در لندن تجمع خواهیم کرد.
ما همە انسانهای آزادیخواە و مدافع کارگران ایران را بە شرکت در این تجمع فرا میخوانیم.
زمان: پنجشنبە ٢ ژوئن ٢٠١۶
ساعت: ۴:٣٠
مکان در مقابل دفتر تی یو سیTUC در لندن، نزدیکترین ایستگاە قطار
Tottenham Court Road Station
Address: Congress House, 23-28 Great Russell St, London WC1B 3LS
شمارە تماس: ٠٧٨٧٧۴٨٩۶٢۶
کمیتە برگزاری اول مە در لندن
٣١ مە ٢٠١۶
تجمع اعتراضی در مقابل دفتر اتحادیه کارگران آلمان (د گ ب) در کلن
از اعتصاب غذای جعفر عظیم زاده 32 روز گذشته است. این فعال جنبش کارگری که بخاطر دفاع از منافع کارگران به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” به بند کشیده شده است، با خواست رفع اتهام امنیتی از فعالین کارگری در زندان دست به اعتصاب زده است. او اکنون از نظر جسمی در وضعیت بشدت نگران کننده ای بسر میبرد که میتواند عواقب ناگواری بهمراه داشته باشد.
علاوه بر آن رژیم سرمایه داری جمهوری اسلامی ایران که در مقابل اعتراض و دادخواهی کارگران همواره با مشت آهنین عمل کرده است بار دیگر با بیشرمی تمام در اقدامی کاملا غیر انسانی ۱۷کارگر معترض معدن طلای آق دره را به چوبه شلاق بست! کارگرانی که تنها اعتراضشان بر علیه تعدیل نیرو و اخراج از کار بوده است.
تعرض به ابتدائی ترین حقوق طبقه کارگر و سرکوب فعالین و مدافعین این طبقه یکی از خصلتهای پایدار و غیرقابل تغییر حکومت در سی و هفت سال گذشته بوده است که برکسی از جمله مجامع جهانی پوشیده نیست! با این حال کارگزاران رژیم همیشه و همچنان سعی می کنند در مجامع جهانی با دروغ و با “زد و بند” چهره دیگری از آن نشان دهند و منکر سرکوب و توحش حکومت در جنایت علیه کارگران، زنان و سایر اقشار جامعه شوند!
ما جمعی از مدافعین جنبش کارگری، چپ و کمونیست شهر کلن ـ آلمان همزمان با روز تجمع اعتراضی در مقابل سازمان جهانی کار که در صد و پنجمین نشست سالانه آن در روز دوشنبه 6 ژوئن در ژنو برگزار میشود؛ در مقابل دفتر اتحادیه کارگران آلمان در کلن ــ د . گ . ب ــ آکسیونی برگزار خواهیم کرد. تا ضمن دفاع از خواسته های برحق جعفر عظیم زاده و سایر فعالین در بند و نیز با محکوم کردن اقدام وحشیانه و قرون وسطایی شلاق زدن کارگران معدن آق دره با افشا چهره کریه حکام اسلامی ایران، مراتب اعتراض و خواستها و مطالبات خود و کارگران و فعالین در بند را به گوش مسئولین این اتحادیه برسانیم.
کارگر زندانی آزاد باید گردد
درود بر کارگر مبارز
سرنگون باد جمهوری اسلامی
تاریخ آکسیون : ساعت 13 دوشنبه 6 ژوئن 2016
مکان : Hans-Böckler-Platz 1, 50672 Köln
کمیته برگزاری آکسیون 30.05.2016
نامه اتحادیه کارگران ساختمان، جنگل و مراتع، انرژی و معدن استرالیا
ما این نامه را برایتان می نویسیم تا بگوییم که نگران سلامتی و تندرستی زندانی سیاسی جعفرعظیم زاده فعال حقوق کارگری که در زندان وحشتناک اوین در اعتصاب غذای نامحدود بسر می برد، هستیم.
ما همچنین این نامه را درمورد شلاق زدن به ۱۷ نفر از کارگران معدن آق دره تکاب در غرب ایران که با شکایت و درخواست کارفرمای مربوطه و بخش حراست بوقوع پیوست و هر کارگری بین ۳۰ تا ۱۰۰ ضربه شلاق خورد، مینویسیم. این اولین باری نیست که کارگران در ایران شلاق میخورند.
نامه اتحادیه کارگران ساختمان، جنگل و مراتع، انرژی و معدن استرالیا
۳۱ مه ۲۰۱۶
رهبر جمهوری اسلامی ایران
ایت الله سید علی خامنه ای
رئیس جمهور اسلامی ایران
حسن روحانی
وزارت دادگستری
هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران مستقر در سازمان ملل
واحد عمومی استان نیو سات ولس اتحادیه ساختمان، جنگل و مراتع، انرژی و معدن که بزرگترین اتحادیه کارگری استرالیا می باشد و کارگران این واحدهای صنعتی را تحت پوشش دارد، این نامه را برایتان می نویسد و نگرانی عمیق خود در مورد بی حقوقی کارگران در ایران را ابراز می دارد.
ما این نامه را برایتان می نویسیم تا بگوییم که نگران سلامتی و تندرستی زندانی سیاسی #جعفر_عظیم_زاده فعال حقوق کارگری که الان مدت ۳ هفته است در زندان وحشتناک اوین در اعتصاب غذای نامحدود بسر می برد، هستیم. #جعفر_عظیم_زاده در نوامبر سال قبل به جرم شرکت در فعالیت های مشروع کارگری دستگیر شده و در حال حاضر حکم شش ساله زندان خود را طی می کند. او بمنظور نائل شدن به مطالباتی از جمله توقف اجرای حکم فعلی و بررسی مجدد درخواست او مبنی بر رد اتهام فعالیتش بر علیه امنیت ملی، دست به اعتصاب غذا زده است. (لازم به توضیح است که #جعفر_عظیم_زاده امروز ۳۳ روز است در اعتصاب غذا بسر میبرد که در نامه این اتحادیه به اشتباه سه هفته ذکر شده است)
ما همچنین این نامه را درمورد شلاق زدن به ۱۷ نفر از کارگران معدن آق دره تکاب در غرب ایران که با شکایت و درخواست کارفرمای مربوطه و بخش حراست بوقوع پیوست و هر کارگری بین ۳۰ تا ۱۰۰ ضربه شلاق خورد، مینویسیم. این اولین باری نیست که کارگران در ایران شلاق میخورند.
ما انزجار خود نسبت به استثمار وحشیانه کارگران در ایران و محرومیت آنان از حق تشکل و اعتراض که در بیشتر کشورهای دنیا پذیرفته شده است، را ابراز می داریم.
ارادتمند شما
ریتا ملیا
رئیس واحد استان
برگرفته از سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران
حدیث بیقراری کارگران آق دره/ هم سرطان میگیریم، هم شلاق میخوریم
این گزارش نگاهی است به وضعیت زندگی و اوضاع معیشتی کارگران معدن طلای آق دره، کارگرانی که خبر اجرای حکم شلاق در مورد آنها، این روزها فضای رسانهها را پرکرده است.
“شیر گوسفند سرطان زاست، آب آلوده است. دستمان به کاری نمی رود، بیکاریم. کاری نیست که خرج زندگی را از دلش بیرون بیاوریم، نه زمینی مانده برای شخم زدن و نه آب و علوفهای باقی مانده که دامداری کنیم.”
اینها درد دل یکی از کارگران آق دره است، کارگری که هم شلاق خورده و هم این روزها بیکار است.
حدیث کارگران فصلی معدن طلا در آقدره علیا، روستایی در سی و چند کیلومتری شهرستان تکاب آذربایجان غربی طولانی است، بی بهره از کار، زمین و درآمد و در محرومیت منطقهای مرزی روزگار میگذرانند، صدای دادخواهیشان به هیچ جا نرسیده است که هیچ، شلاق هم خوردند، جریمه هم شدند، سابقه کیفری هم پیدا کردند.
دی ماه سال گذشته شرکت پویا زرکان به عنوان پیمانکار اصلی معدن طلای آق دره 350 نفر از کارگران فصلی این معدن را به دلیل تمام شدن مدت قرارداد کاریشان تعدیل کرد. در اعتراض به این اقدام کارفرما، تجمع گستردهای توسط کارگران اخراجی صورت گرفت که در نتیجه برخورد عوامل نگهبانی با معترضین، حوالی ساعت 8 شب روز ششم دی ماه سال 93 یکی از کارگران که تحت فشار روحی وارده شده قرار داشت در اعتراض به از دست دادن شغلش اقدام به خودکشی کرد. در آن زمان دادگاه تکاب با شکایت کارفرمابه اتهام ایجاد اغتشاش حدود 26 نفر از کارگران را بازداشت کرد.
همین شکایت کارفرما، باعث شد که حکم جریمه و شلاق برای 17 نفر از همین بازداشتیها اواخر ماه گذشته اجرایی شود. کارگرانی که ماههاست بیکارند و قرارداد شغلی ندارند، کارگرانی که تنها دلخوشیشان کار در معدن طلایی است که از سال 1383 در محدوده سکونتشان به بهره برداری رسیده، به جرم برگزاری یک تجمع صنفی، تجمعی که حاصل و نتیجهای هم برای آنها در بر نداشته، شلاق میخورند.
“مدتهاست قرارداد نداریم، فقط یکی از ما 17 نفر این روزها در معدن کار میکند، با بقیه ما قرارداد نبستند، ماههای گذشته خیلی تحت فشار بودیم، به ما مشکوک هستند، همه اتفاقات را گردن ما می اندازند، همه کاسه کوزهها سر ما شکسته میشود“.
از این کارگر که حتی حاضر نیست نام کوچکش جایی نوشته شود می پرسم، چگونه گذران زندگی میکنید؟ منبع درآمدتان کجاست؟ میگوید: نصف سال آواره کوهستانیم، نصف دیگر سال دربهدر شهرهای بزرگ و تهرانیم. چند نفری هم هر سال میرویم بندر دستفروشی میکنیم. از روستاها و شهرهای دیگر بیش از 1000 نفر در معدن طلا کار میکنند، ولی از آق دره علیا فقط 60 نفر امسال قرارداد دارند و در معدن مشغولند.
این کارگر تازه از تهران برگشته است، چند روزی یک کار موقت ساختمانی داشته: “معدن در محدوده روستای ماست، به نظر شما این عدالت است که با وجود این همه طلای زیر پاهایمان، آواره و سرگردان شهرها باشیم، شبها روی نیمکتهای پارک بخوابیم و روزها فعلگی کنیم؟“
خانههای کاهگلی روستا سالهاست که از شدت انفجارهای معدن ترک خورده است، خبر شلاق خوردن کارگران که رسید، این ترکها عمیقتر شد، شلاق هم یک سرطان دیگر بود ، یک آلودگی دیگر، حاصل همان طلاهایی که زیر پای روستاییان آق دره علیا، زیر خاک خانههای آنها خوابیده است.
این روزها رسانهها پر شده است از اخبار این شلاق خوردن، چند تا از تشکلهای رسمی کارگری هم در اعتراض به این حکم بیانیه و اطلاعیه صادر کردهاند، همین امروز صبح هم مدیرکل استان آذربایجان غربی به دلیل بیاطلاعی از اجرای این حکم شلاق برکنار شده است، همه فعالان کارگری همه آنها که دغدغه معاش فرودستان را دارند معتقدند که قوه قضاییه نباید به این پرونده ورود میکرد.
همه این واکنش ها در عرض همین یک هفته، شاید توانسته باشد کمی این کارگران را آرام کند، شاید هم بتواند مرهم ناچیری باشد بر زخم شلاقهای ماموران و معذوران، اما تا وقتی که کارگران آق دره بیکارند، تا زمانی که نصیب آنها از گنجینه طلای زیر پاهایشان، آوارگی و دربهدری و داغ مجرمیت باشد، خوشبختی و امنیت واژههای گنگ و گمنامی هستند که در قاموس دورافتاده منطقه محروم و مرزی آق دره ، به این زودیها معنا نمیشوند.
نسرین هزاره مقدم
منبع:ایلنا-12خرداد
به دست وپا افتادن علی ربیعی وزیرکاروعضو شورای مرکزی خانه کارگر؟!
وزیرکار بی اطلاع! مدیرکل کار استان آذربایجانغربی بی اطلاع! رااز سمت خود برکنارکرد وبه دادستان کل کشور نامه نوشت؟؟!!!
علی ربیعی پس از اجرای حکم شلاق درباره 17کارگر معترض معدن طلای آق دره ومختومه شدن پرونده ظاهرا از خواب بیدار شده است و با ارسال نامهای به محمدجعفر منتظری(دادستان کل کشور) خواستار رسیدگی قضایی به پرونده کارگران معدن طلای آقدره شد.
به گزارش12خردادایلنا،یک مقام بلندپایه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این مطلب گفت: اجرای حکم شلاق برای 17 کارگر معدن طلای آقدره باعث جریحهدار شدن افکار عمومی و به ویژه جامعهکارگری کشور شده و در همین راستا نگارش و ارسال نامه مذکور در ادامه پیگیریهای ویژهای است که وزارتتعاون، کار و رفاه اجتماعی حسب وظیفه قانونی خود؟، پس از اطلاع؟!!!! از مسئله آن را دنبال کرده است.
وی افزود: وزیر کار در نامهای که به دادستان کل کشور نوشته، خواستار رسیدگی هرچه سریعتر دستگاهقضایی به پرونده کارگران معدن آقدره شده است.
این مقام مطلع یادآور شد: در راستای همین اقدامات، پیشاز این وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داده بود تا «رضا نقیزاده» مدیرکل کار استان آذربایجانغربی به دلیل آنچه بیاطلاعی از اجرای مجازات کارگران آقدره عنوان شده؛ از سمت خود برکنار شود.
پنجمین روز تجمع اعتراضی کارگران پیمانی بیکارشده پالایشگاه پتروپارس!
حمله نیروهای حراست به کارگران معترض!
اعتراض کارگران اخراجی پالایشگاه پتروپارس واقع در فاز 19 منطقه ویژه عسلویه صبح امروز چهارشنبه(12 خرداد ماه) به پنجمین روز خود رسید.
لینک حمله نیروهای حراست به این کارگران معترض:
http://static3.ilna.ir/throw/xu3cXyylcD02.m4v
به گزارش12خرداد ایلنا، جمعی از کارگران اخراجی پالایشگاه پتروپارس که از چند سال قبل تاکنون به صورت پیمانی در این پالایشگاه مشغول کار بودند در اعتراض به پرداخت نشدن دست کم 5 ماه مطالبات مزدی خود از روز شنبه هفته جاری بصورت مستمر مقابل درب ورودی پالایشگاه تجمع کرد هاند.
یکی ازکارگران معترض درباره دلایل تجمع امروز خود وسایر همکارانش گفت: ما بیش از300 کارگرپیمانکاری شاغل در پالایشگاه پترو پارس هستیم که اواخر سال گذشته با خروج پیمانکار از پالایشگاه بیکار شدهایم و این در حالی است که در این مدت هنوز مطالبات ما پرداخت نشده است.
بنا به گفته این کارگر، پیمانکار این کارگران به بهانه پرداخت نشدن صورت وضعیت های مالی از سوی کارفرمای اصلی از پرداخت مطالبات آنها خودداری میکند و صرف نظر از اینکه چنین ادعایی تا چه اندازه صحت دارد به دلیل قطع همکاری پیمانکار سابق با کارفرمای اصلی امکان پیگیری از کارگران بستان کار سلب شده است.
به گفته وی در چنین شرایطی مدیریت پالایشگاه در مقام کارفرمای اصلی نیز از پاسخ دادن به او و همکارانش طفره میرود.
این کارگر با بیان اینکه کارگران طی روز های که دست به تجمع زده اند خواسته ای جزء دریافت مطالبات معوقه خود ندارند افزود: باطلوع خورشید به امید دریافت مطالباتمان مقابل درب پالایشگاه پترو پارس می رویم وبا آغاز شب بدون دریافت نتیجه به خوابگاهایمان در شهر کنگان در فاصله 50 کیلومتری بر می گردیم.
این کارگر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در جریان اعتراضات چند روز گذشته در روز یکشنبه (نهم خرداد ماه) میان کارکنان نگهبانی محل پروژه با گروهی از تجمع کنندگان برخوردی صورت گرفته است.
به گفته وی با وجودیکه که ما هر روز مقابل درب پالایشگاه حاضر هستیم ودر شرایطی که همه مسئولان استانی و شهرستانی از مشکلاتمان با خبرند اما هنوز بیتفاوتی کارفرما در خصوص پرداخت مطالبات مزدی ادامه دارد.
به گزارش همین منبع فیلمی دررابطه با حمله نیروهای حراست به این کارگران معترض درشبکه های اجتماعی منتشره شده است:
http://static3.ilna.ir/throw/xu3cXyylcD02.m4v
پنجمین روزتجمع کارگران کارخانه آب معدنی داماش دراعتراض به بلاتکیلفی شغلی ومعیشتی!
تجمع کارگران کارخانه آب معدنی داماش(واقع در شهرستان رودبار) در اعتراض به وضعیت نامعلوم شغلی و تعویق مطالبات مزدی به پنجمین روز متوالی وارد شد.
به گزارش12خرداد ایلنا، کارفرما ی این واحد تولیدی به بهانه مشکلات مالی از صبح روز شنبه (8خرداد ماه) از ورود 40 کارگر شاغل در این کارخانه که بیش از هفت ماه مطالبات حقوقی طلب دارند ممانعت کرده وبه همین دلیل 5 روز است که کارگران پشت دربهای بسته این کارخانه جمع شده اند.
یکی از کارگران در این باره گفت:بصورت مشخص فعالیت تولیدی کارخانه آب معدنی داماش یک ماه است متوقف شده و مشخص نیست کارخانه چند روزدیگر تعطیل است. کارفرما به هیچ وجه اجازه نمیدهد کارگران وارد کارخانه شوند.
این کارگر معترض افزود: قرار بود دو روز پیش (در سومین روز از اعتراض کارگران) اعضای هیئت مدیره جلسه ای را برای پی گیری مشکلات کارخانه وکارگرانش برگزار کنند اما این جلسه در نهایت روز گذشته در حالی به صورت نیمه کاره برگزار شد که اعضای حاضر در آن بر سر برخی تصمیمها نتوانسته اند توافق کنند وکارگران راهمچنان بلاتکلیف نگه داشته اند.
به گفته این کارگر،به دلیل دوری محل کارمان با مراکز ونهاد های پی گیر که بیش از صدها کیلومتر فاصله دارد هیچ مسئولی در شهرستان واستان پی گیر مشکلاتمان نیست و اعتنایی به مطالبات مان ندارند.
کارگران آب معدنی داماش با بیان اینکه طی روزهای گذشته مسئولان کارخانه هیچ پاسخ قانع کنندهای به کارگران معترض ندادهاند در خاتمه در تشریح مطالبات حقوقی خود افزودند: کارگران این کارخانه با احتساب عیدی 94 نزدیک به هفت ماه معوقات مزدی طلبکارند .همچنین حق بیمه کارگران از اسفند ماه سال گذشته، به تاخیر افتاده و در حال حاضر اداره تامین اجتماعی شهرستان رودبار راضی به تمدید دفترچههای درمان آنها نمیشود.
تجمع اعتراضی کارکنان مخابرات بروجرد همزمان با دیگرشهرهای استان لرستان!
روزگذشته(11خردادماه) کارمندان شرکت مخابرات شهرستان بروجرد همزمان با سایر شهرها در تجمعی اعتراض خود را نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل اعلام کردند.
در این تجمع 100 نفر از کارمندان شرکت مخابرات بروجرد از ساعت 8 صبح تا 11 به مدت سه ساعت در ساختمان مخابرات اعتراضات خودت را اعلام کردند.
به گزارش 12خرداد بازتاب بروجرد،بسیاری از کارکنان شرکت مخابرات اظهار داشتند که طرح طبقه بندی مشاغل متناسب با کار و سابقه آنها اجرا نمی شود و حق شیفت، سختی کار، افزایش سنوات و حق ایاب و ذهاب در این طرح تعریف شده اما اجرا نشده است.
براساس این گزارش کارکنان شرکت مخابرات بروجرد در این اعتراض خواستار حق و حقوق خود شدند و خواستند تا مشکلات آنها پیگیری و حل شود.
این تجمع به مدت سه ساعت طول کشید و مسئولان مربوطه در جمع اعتراض کنندگان حاضرشدند و قرار شد پیگیر رفع مشکلات آنها باشند.
در حالی که تا کنون چندین بار کارمندان شرکت مخابرات مشکلات و پیگیری های لازم را از سوی مسئولان خواستار شده بودند اما این پیگیریها نتیجه ای نداشت تا اینکه روز گذشته برای رساندن مشکلات خود به گوش مسئولان دست به اعتراض زدند.
البته کارمندان شرکت مخابرات بروجرد هیچگونه حقوق معوقه ای ندارند اما در برخی از موارد این حقوقها با چند روز تاخیر واریز می شود.
158 کارمند در شرکت مخابرات شهرستان بروجرد فعالیت دارند که دیروز 100 نفر دست به اعتراض زده و خواستار رفع مشکلات شدند.
ادامه چادرنشینی کارگران بازنشسته کارخانه مخابرات راه دور شیراز،بی تفاوتی مسئولان طراز اول وبی خیالی نهادهای رسمی کارگری استان!
با وجود پایان یافتن جلسهای که روز گذشته از سوی شورای تامین استان فارس برای رسیدگی به خواستههای کارگران بازنشسته کارخانه تعطیل شده صنایع مخابراتی برگزار شده بود هنوز نتیجه این جلسه به کارگران متحصن اعلام نشده است.
به گزارش 12خردادایلنا ، به گفته کارگرانی که دراین اجتماع اعتراضی حضور دارند هنوز از سوی مسئولان مربوطه پاسخی به آنها داده نشده است.
این کارگران میگویند از صبح امروز به صورت جدی پیگیر نتیجه جلسه روز گذشته شورای تامین هستیم اما تا این لحظه تمامی تماسهایمان با مسئولان استانداری بیپاسخ مانده است و ظاهرا نهادهای رسمی کارگری استان فارس نیز در این خصوص بیتفاوت بودهاند.
تجمع مهندسان ناظر جهادکشاورزی دراعتراض به بلاتکلیفی استخدامی لرستان مقابل استانداری!
صبح امروز12خرداد، جمعی از مهندسان ناظر جهاد کشاورزی لرستان دراعتراض به بلاتکلیفی استخدامی دست به تجمع مقابل استانداری زدند.
به گزارش 12خردادمهر، مهندسان ناظر جهاد کشاورزی لرستان با حضور در استانداری لرستان خواستار تعیین وضعیت استخدامی خود شدند.
یکی از تجمع کنددگان، در خصوص علت اعتراض خود گفت: از سال ۹۳ حدود ۸۰ نفر از فارغ التحصیلان رشته کشاورزی مجوز استخدام در سازمان جهاد کشاورزی را گرفته ولی تا کنون مشغول به کار نشده اند.
وی که تمایل نداشت نامش ذکر شود، افزود: حدود دو سال است که پرونده های ما مورد تائید تهران قرار گرفته به طوریکه تعدادی از ما مورد گزینش نیز قرار گرفته اند اما با وجود تعریف بودجه برای استخدام، جهاد کشاورزی استان اعلام کرده که پست سازمانی برای پذیرفته شدگان در این سازمان تعریف نشده است.
وی ادامه داد: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به ما می گوید سازمان جهاد کشاورزی جای خالی برای به کارگیری این ۸۰ نفر را ندارد و باید منتظر باشید تا جای خالی در این سازمان ایجاد شده سپس از شما دعوت به کار شود.
وی با بیان اینکه کسی که مجوز استخدام دریافت می کند حتی اگر به صورت قرارداد معین باید دعوت به کار شود، گفت: دلیلی ندارد دو سال ما را معطل نگه دارند لذا از مسئولان استان به ویژه استاندار لرستان درخواست رسیدگی این موضوع و تعیین تکلیف وضعیت ما شود.
برای پیگیری این موضوع به سراغ فتح الله خسروی مدیر امور اداری سازمان جهاد کشاورزی لرستان رفتیم که وی بدون هیچ گونه اظهار نظری خبرنگار مارا به پورتال سازمان جهاد کشاورزی راهنمایی کرد و گفت: من به هیچ عنوان نمی توانم پاسخگوی شما باشم و همه اطلاعات لازم در بحث استخدام را از پورتال سازمان پیگیری کنید.
بنابراین گزارش پیش از این معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی اسفند ماه سال گذشته در جریان سفر به لرستان از استخدام جدید مهندسین ناظر بخش کشاورزی در سال ۹۵ خبر داده بود.
محمد علی جوادی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه نیروهای جوان بسیاری به عنوان مهندسین ناظر بخش کشاورزی بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی استخدام شدند، گفت: بر اساس این قانون ۱۰ هزار ناظر بخش کشاورزی مشغول به خدمت شدند.
همچنین مهرداد غضنفری رئیس سابق سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز در مراسم معارفه رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی در سخنانی به جذب ۷۰۰ فارغ التحصیل بخش کشاورزی به عنوان مهندس ناظر در این سازمان اشاره کرده و گفته بود: سهمیه ۱۰۰ نفری دیگری نیز گرفته شده تا مابقی فارغ التحصیلان جذب شوند.
طی 2سال گذشته دستمزد کارگران خبازدرحدحداقل حقوق رسمی هم افزایش نیافته است؟!
افزایش مزد خبازان نباید ارتباطی با افزایش قیمت نان داشته باشد!
یدالله صمدی دبیر انجمن صنفی کارگران خباز سنندج با انتقاد از عدم افزایش دستمزد کارگران در دو سال گذشته تاکید دارد که افزایش مزد خبازان نباید ارتباطی با افزایش قیمت نان داشته باشد.
به گزارش12خردادایلنا،یدالـله صمدی با تاکید بر اینکه عدم افزایش دستمزد کارگران خباز غیر قانونی است گفت: وزارت کار موظف است مطابق بند 1 و 2 ماده 41 دستمزد خبازان را افزایش دهد و تاخیر در اجرای قانون موجب نارضایتی کارگران خباز خواهد شد.
وی با شاره به اینکه از 17 آذر 93 شاهد هیچ افزایشی در دستمزد خبازان نبودهایم؛ گفت: مصوبه شورای عالی کار در خصوص افزایش دستمزد در دو سال گذشته برای خبازان اجرا نشده است و مسئولان مربوطه هرگاه که بحث افزایش دستمزد خبازان مطرح می شود میگویند که دستمزد خبازان با افزایش قیمت نان افزایش می یابد.
دبیر انجمن صنفی کارگران خباز سنندج با تاکید بر اینکه این انجمن در بیانیهها و قطع نامه های خود هیچگاه خواستار افزایش قیبمت نان نشدهاست؛ تصریح کرد: خبازان به خوبی میدانند که افزایش قیمت نان بر اسایر اقلام مصرفی همه اقشار آسیبپذیر از جمله خود آنها تاثیر گذاشته و در نتیجه معیشت خود خبازان را تحت تاثیر قرار میدهد از این رو ما هیچگاه خواهان افزایش قیمت نان نبوده و نخواهیم بود.
این فعال کارگری افزود: خواسته کارگران صنف خباز واقعی شدن مزد است اما اینکه به غلط از سوی دیگران مسئله افزایش دستمزد به مسئله افزایش بهای نان پیوند خورده موضوعی جداگانه است و به هیچ وجه مورد تایید کارگران خباز نیست.
دبیر انجمن صنفی کارگران خباز سنندج همچنین با انتقاد از اینکه سازمان تامین اجتماعی در استان کردستان فقط شاطرها را در ردیف مشاغل سختی و زیانآور قرار داده؛ اظهار داشت: این سازمان باید بقیه مشاغل خبازی را هم در ردیف مشاغل سختی و زیان آور قرار دهد زیرا تمامی کارگران نانواییها با توجه به حرارت کوره دچار بیماریهای پوستی و تنفسی هستند.
صمدی ادامه داد: دیوان عدالت اداری در گذشته مصوبه ای صادر کرده بود تا تمامی مشاغل خبازی شامل سختی و زیان اور شوند اما مجمع عمومی دیوان با بر خلاف رای دیوان عدالت کارگران کارگاه خبازی تعطیل شده را از ردیف مشاغل سختی و زیان آور خارج کرد که با توجه به اینکه بیشتر کارگاه ها که در گذشته در این زمینه فعال بوده اند تعطیل شده اند این مسئله موجب ضررهای روحی و مالی برای کارگران خباز بیکار شده است.
عدم پرداخت3ماه حقوق،حق بیمه ودیگرمطالبات کارگران قراردادی ارگ قدیم!
پرداخت دستمزد حدود 118 کارگر قرار دادی ارگ قدیم بم در استان کرمان دست کم سه ماه به تاخیر افتاده است.
حق بیمه این کارگران نیز3ماه به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده و به همین دلیل دفترچههای درمانی آنان فاقد اعتبار شده است.
به نقل از این کارگران که در دارای سوابق 8تا 24ساله هستند، گفته میشود تاخیر در پرداخت دستمزدشان تقریبا از سه سال پیش آغاز شده به همین دلیل کارگران مرداد ماه سال گذشته دست به یک اعتراض 5 روزه زدند که در نتیجه آن کارفرما پنج روز از حقوق کارگرانی که در این اعتراض حاضر بودند راکسر کرد.
به گزارش12خردادایلنا،این کارگران که تحت مسئولیت سازمان میراث فرهنگی در پروژه نجات بخشی ارگ قدیم بم به صورت تخصصی به کار مرمت ارگ قدیم مشغولاند در سه ماه گذشته حقوقی دریافت نکرده اند.
به گفته کارگران، معوقات حقوقی نیروی کار این پروژه عمرانی در ماههای اسفند سال گذشته وفروردین واردیبهشت ماه سال جاری به تاخیر افتاده است. همچنین حق عیدی و پاداش پایان سال کارگران تا کنون پرداخت نشده است.
به گفته این کارگران معادل سه ماه دستمزد معوقه حق بیمه این کارگران نیز به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده و به همین دلیل دفترچههای درمانی آنان فاقد اعتبار شده است.
بنا به گفته کارگران، پایگاه میراث فرهنگی ارگ به عنوان متولی اصلی پروژه نجات بخشی ارگ قدیم به دلیل کمبود نقدینگی توان پرداخت به موقع حقوق آنان و سایر هزینههای جانبی را ندارد در نتیجه این تاخیر و تعلل چند ماهه، کارگران را از نظر معیشتی و روحی در وضعیت نامطلوبی قرار دارند.
به نقل از این کارگران که در دارای سوابق 8تا 24ساله هستند، گفته میشود تاخیر در پرداخت دستمزدشان تقریبا از سه سال پیش آغاز شده به همین دلیل کارگران مرداد ماه سال گذشته دست به یک اعتراض 5 روزه زدند که در نتیجه آن کارفرما پنج روز از حقوق کارگرانی که در این اعتراض حاضر بودند راکسر کرد.
به گفته آنان برخی از کارگران از اساتید خشت وگل هستند که پیش از وقوع زلزله سال 82 در بازسازی و نگهداری پروژه ارگ بم مشارکت داشتند بطوری که در حال حاضر سابقه کاری آنها تا حدود 24سال هم میرسد.
شاغلان کدام بخشها بیشتر بیکار شدند؟
آمارها نشان میدهد در بین بیکارانی که قبلا شاغل بودهاند و در سال 93 شغل خود را از دست دادهاند، بیشترین سهم به فعالیتهای ساختمان با 28.8 درصد اختصاص دارد و همینطور در میان مشاغل مختلف، کارگران ساده بیش از دیگر شاغلان شغل خود را از دست دادهاند.
به گزارش12خرداد اقتصادنیوز، بر اساس آمارهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال 1393 شاغلان فعالیتهای ساختمانی بیشتر از سایرین شغل خود را از دست دادهاند. بعد از این گروه، شاغلان امور عمومی و دفاع و تامین اجتماعی اجباری با 20 درصد در رتبه دوم قرار داد. بخش تولید صنعتی هم از جمله بخشهای اقتصادی است که با 15.7 درصد بیشترین بیکاری را در میان گروههای شغلی تجربه کرده است.
در مقابل فعالیتهای املاک و مستغلات و فعالیتهای هنری و سرگرمی از جمله فعالیتهایی است که افراد شاغل در این بخشها کمتر از دیگر گروهها شغل خود را از دست دادهاند و میزان آن کمتر از یک درصد بوده است.
همچنین بخش دیگری از این گزارش وزارت کار نشان میدهد کارگران ساده بیش از بقیه مشاغل (26 درصد)، کار خود را از دست دادهاند. صنعتگران با 20 درصد در رتبه بعدی قرار دارند. در مقابل کارکنان عالیرتبه و قانونگذاران جزو افرادی هستند که در انتهای این جدول قرار دارند.
درباره خودسوزی و مرگ دلخراش اسماعیل شاوردی کارگر شهرداری شادگان
گفتگوی رادیو ندا با شهروندان در شهرستان شادگان پیرامون خودسوزی و مرگ دلخراش اسماعیل شاوردی ( خنافره ) کارگر شهرداری که هفت ماه حقوق طلب داشت.
گوش کنید:
http://www.radioneda.de/2016/05/30/Iran95_Shadegan.mp3
کارکنان راه آهن فرانسه دست به اعتصابی نامحدود زدند
کارکنان راه آهن فرانسه درست ۹ روز پیش از آغاز بازی فوتبال جام ملت های اروپا، دست به اعتصابی نامحدود زده اند.
به گزارش1 ژوئن یورونیوز،با آغاز اعتصاب تنها ۶۰ درصد قطارهای پرسرعت و نصف یا کمتر از آن در بخشهای دیگر حمل و نقل راه آهن عمومی به ارائه خدمات خواهند پرداخت.
سخنگوی اس ان سی اف،شرکت راه آهن ملی فرانسه گفت:«اعتصابی که از دیشب شروع شده چند روز و با همین میزان تردد و جابجایی امروز ادامه خواهد داشت. ادامه اعتصاب منوط به چگونگی مذاکره اتحادیه های کارگری با مدیران خواهد بود».
دوزادهم خردادماه1395